BG-Mamma

Красота => Красива мама => Темата е започната от: densi в чт, 28 дек 2017, 14:53Титла: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 28 дек 2017, 14:53
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/36040247_90bc75b5)

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/36040247_a03bcba2)

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/36040247_7b92c72c)

Червила
Категорията е изписана отдолу на гилзата където е и името на червилото. Има богато разнообразие от завършек и степен на пигментираност подходящи за различни ситуации, нужди и вкус.

Amplified Creme - силно пигментирано, кремообразен завършек, без брокат.
Cremesheen - средно до силно пигментирани, много хидратиращи, кремообразен завършек, без брокат.
Lustre - слабо пигментирани, гланцов завършек.
Frost - средно пигментирани, леко изсушаващи, с блестящ  перлен завършек.
Glaze - слабо пигментирани, завършека е средно гланцов, някой са леко перлени.
Slimshines - слабо пигментирани, много леко оцветяват, силно хидратиращи (не са в стандартните гилзи).
Matte - силно пигментирани и много покривни, завършека е напълно матов, леко изсушаващи, много трайни.
Satin - средно до силно пигментирани, дълготрайни, полу-матов завършек, не са изсушаващи, но не са и овлажняващи, 'златна' среда.

Червилата  Viva Glam са  специални серии с благотворителна цел и формулата на всяко е различна.


Миксинг мидиъм е общо взето почти същия продукт като Фикс+, само с малко по-малко екстри, на една и съща основа са, спрея, понеже се пръска на цялото лице, има разни екстракти от лайка и такива ми ти хубости, за успокояване и освежаване на кожата. Смесването на вода и глицерин е много популярен заместител, и успешен също така, има и друг лесен начин - капки за очи, както споменах по-горе, немедикаментозни, или т.н. изкуствени сълзи, примерно Визин. Състава им е изключително подобен. Кой от всичките тези варианти ще изберете, няма кооой знае колко съществена разлика реално.
Самия спрей Фикс +  обаче за разлика от другите може да се ползва и за да се 'запечата' целия грим , едно две пръсвания отдалече удължават безупречния вид на лицето, освежават много, хидратират леко и миришка много приятно. :blush: Ако ползвате пудра или ФДТ с пудрен завършек, 'отнема' от пудрения вид, прави го по-естествен, без да намалява трайността на грима или да кара кожата да 'лъсне'. Не е нищо особено като състав и затова много хора са на мнение, че е парфюмирана, скъпа вода просто и със същия успех може да се ползва термална вода-спрей. Мисля, че е въпрос на вкус, аз си го харесвам и не си го давам :blush:


Четки - според мен абсолютно задължителните са 187 (за кремообразни продукти) и 129, която е многофункционална и просто перфектна за нанасяне на руж. Аз лично не мога и без 168. Четки за коректор, фон-дьо-тен - доколко са необходими зависи от това как човек е свикнал да нанася продуктите; аз без тях мога, а за пудра предпочитам пухче (не на МАС, но и техните стават, предполагам). Четки за сенки - зависи какво ползваш и какви четки вече имаш. 239 e  удобна за пигменти, 224 и 214 също според мен са много необходими, за останалото всеки сам си решава според нуждите.
Пигменти - Vanilla (може да се използва за почти всичко) и Teal (прекрасен цвят). Тези двата просто трябва да ги имаш, оттам нататък - каквото си харесаш.
Поне един MSF (Mineralize Skinfinish) и поне един Blushcreme (или прахообразен руж, зависи какво препочиташ; най-добре и двете, разбира се, за да имаш избор от консистенции).
Fluidline Blacktrack - класическа черна очна линия, лесна за нанасяне и с хубава консистенция.
Сенки - бих препоръчала купуването на палитра и постепенното й "попълване", тъй като сенките без кутийки (Refill Pans) са по-евтини и е по-удобно всички да са на едно място. Хубаво е да имаш и от кремообразните им продукти в неутрален цвят (Paint или Paint Pot, съответно в Bare Canvas и Bare Study), понеже действат като бази. Сarbon (матови черни сенки) също е добре да имаш, и някой от светлите перлени цветове за хайлайтър. Моливите им за очи също са добри, аз препочитам Kohl-овете.
За цветове сенки, червила, гланцове и прочие си е напълно индивидуално, всеки сам си знае какво харесва и какво му отива. Но тези им продукти си заслужават.
Clear Gloss е гланц, можещ да се използва за какво ли не, Matte пък е матираща база. С тях могат да се променят текстури и ефекти и са много удобни продукти.
Duo, лепилото за изкуствени мигли (ако ползваш такива), също е задължително. Инструменти от рода на миглоизвивачка, острилка, изкуствени мигли и прочие можеш да си купиш оттам, ако вече нямаш, но моето мнение е, че можеш да намериш също толкова добри на по-ниски цени.
Продуктите им за лице (ФДТ, коректор, пудра, бази), балсамите им за устни, спиралите им, бялата им козметика като цяло не харесвам.
За пигментите, надявам се да помогне на някой.
Цяло бурканче цял живот бих ползвала сигурно :lol: МНого са икономични,а и  по-капризен продукт са си просто. Купувам предимно мострени размери, и то най-вече от алчност, да си трупам да има :blush:
Любимци са ми Vanilla, Naked, Golden Dusk, VizAViolet, Blonde's Gold - доста скучно, знам :blush:
При ползване на клепача като сенки - избирам твърда четка, размера избирам според площа която ще покривам, но колкото по-твърда е четката, толкова по-лесно, меките четки разпрашват повече; винаги пръсвам леко отдалече на четката от спрея Fix+ (който за мен е от незаменимите продукти на МАС) и тогава потапям в пигмента, доста по-лесно прилепят към клепача и се разпрашват по-малко на останала част от лицето. Не потапям директно в бурканчето, а в капачето, за да поеме по-малко продукт четката, и след това леко я тупвам в ръба на бурканчето. Използвам и база задължително. Гримирам първо очите и след това правя останалата част от лицето, така че каквото падне да се почиства по-лесно без да развалям вече направен грим. МИнавам с четка ветрило, ако остане още нещо, направо с тампонче с тоник.
Апропо, ако все пак не се справи някой с прахообразната им консистенция, могат и да се пресоват и да се ползват като стандартни сенки, сравнително лесно е, има доста клипчета в нета.
Използвам често и като хайлайтър при контуриране.  С по-мокра четка с Fix + , или например капки за очи, могат да се полагат и като очна линия.
Подходящите цветове който прилягат добре  могат да се ползват и като руж, аз нямам такива. Друго често споменавано приложение е за ползване за лакиране на нокти - смесват се с прозрачен лак, пак лесно, не съм пробвала лично обаче. И като блясък за устни не съм ги ползвала.

Пробвала съм и пигментите на NYX (които имат като цяло сравнително успешни продукти за ценовата си категория естествено). Аз лично усещам разликата, най-вече в това колко финно са стрити, но са си ок. Подходящи са за хора, които искат да пробват пигменти, но не са съвсем сигурни дали ще им допаднат като тип продукт и дали ще могат да работят с тях, като стъпка преди инвестиране в МАС-ски. Въобще, за МАСските, най-добре да се намери приятелка за комбина че иначе просто няма изразходване.

За червилата, лично на мен са ми любимите от всички марки, особено като съотношение цена/качество. Това, което трябва да се има предвид, е че са с различна формула - имат няколко основни вида, които имат различна степен на пигментация, влажност и завършек. Та, мисълта ми е, трябва да се взема под внимание коя е формулата при купуване, за да няма разочаровани после.

Ще пиша и за контурирането после :peace:

Да, точно по това се избира цвят, и вече след това напасваш с другите елементи, освен естествено хората, които са благословени с по-неутрални кожи и всичко им стои добре. Най, най, най- първото нещо, което всеки трябва да определи, преди да си купи какъвто и да било грим, е подтона на кожата. С това знание вече избора на ФДТ, коректор, пудра, сенки, руж и накратко, всичко, което се слага на лицето и има цвят, става много по-лесен и акуратен.

 ПОдтоновете на кожата се делят на два основни типа - топли и студени. Топлите кожи  изглеждат по-добре в прасковено, а вените на китката са зелени. Студените кожи изглеждат по-добре в розово, а вените на китката са сини. Смесените вени обикновено означават по-неутрална кожа (не че самите вени имат различен цвят, те са си просто до известна степен прозрачни съдове, които пренасят кръв, но оттенъка на кожата, когато са близо до повърхността, променя вида им).

След определяне на 'температурата' на кожата, вече трябва да се види какъв точно е подтона, което е по-трудната част. Най-лесно става, ако се застане пред огледало на естествена, силна светлина, непряка (т.е. да не  пече слънце в лицето) и се сложи голям бял лист до лицето, така подтона изпъква доста повече.
Топлите  например могат да бъдат златисти, бежови, маслинени, жълтеникави, като цяло в топлите има доста повече различни нюанси. Студените могат да са розовеещи, червеникави.
А за редовно посещаващите МАС, дамите там би трябвало бързо и акуранто да ви определят подтона (ходете без грим естествено ;-) )

И такА оттук нататък става по-лесно. Но пак, няма твърди правила и трябва да има индивидуален подход. Например студената кожа изглежда по-добре с розов руж, а топлата - с прасковен. НО ако се вземе едно розово, с по-топла база, и то ще стои добре на топла кожа. Докато за студената си трябва синьо да има в основата най-добре.

Трика за поставяне на руж Ивана Лисак: поставяш дръжката на четката си за руж на една права с края на ноздрите към ухото. Правиш същото, само че отвесно с края на ириса на окото /не на самото око, а на ириса и то на външваната му част/, като гледаш задължително само напред, точно напред в огледалото и там където се кръстосват двете прави, правиш кръст /християнски кръст/ с ружа и после започваш леко да го разнасяш нагоре към скулата. Никога няма да сгрешиш мястото на поставяне по този начин и стои супер добре. Най-интересното е, че всички хора са със различни скули, бузи, мазнина и костна структура, но на всички се получава добре и естествено този начин. Супер лесен е, нанася се малко продукт и свежестта е като на бузките на 16 годишна изчервена Лолита.
Важи за прахообразен руж, с кремообразния не съм пробвала, но не мисля че ще се разнесе толкова добре нагоре и може да стои като петно.
Пробвайте сигурна съм, че дори дете би се справило с този начин на поставяне. Ще ви хареса! :love:

Гримове правени от Jackie Lynne
:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/34536921_72c48e28)(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/34536921_4faeca97)(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/34536921_001deb0b)(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/34536921_f2576f65)
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/34536921_7f3c2ebd)(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/34536921_79824183)
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/34536921_d12c91bb)(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/34536921_2e07f423)
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/34536921_1fe1fe7d)
Старата тема. (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=956096;topicrefid=3)

Телефон MAC      028787845
Телефон Сефора 028787055


Меню за професионален грим

Makeup Application
(60 мин. 100 лв. под формата на закупени продукти)
Безупречно и страхотно. Вски ден и при специален повод. От основата до устните и миглите. Влючва Face Chart, така че да можете да го направите  и сами вкъщи.

Makeup Lesson
(90 мин. 150 лв. под формата на закупени продукти)
Стъпка по стъпка, черта по черта на лицето. Пълен урок по грим, в който научавате перфектно да владеете лицето си.

Поставяне на изкуствени мигли
(15 мин., безплатно при закупуване на изкуствени мигли)

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IObl/34536921_d3ac080b)

http://karlasugar.net/2009/05/mac-brushes/ (http://karlasugar.net/2009/05/mac-brushes/)


Моля, вместо "Запис", споделете - Какво харесахте от пролетните колекции?  :hug:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в чт, 28 дек 2017, 15:06
Аз харесах от пролетната на Диор розовия молив за очи и хайлайтера Holo pink.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Епона в чт, 28 дек 2017, 15:40
Не съм раглеждала още протелните колекции, все ощр ми е зимно и коледно.

Но пък ще се разпиша с една история. Преди около половин година открих, че не мога да намерия червилото си Rubu Woo. А ми е любимо. Единственото червено, с което съм сигурна, че сложа ли го няма мърдане, докато не го махна, колкото и да говоря, ям, пия и т.н. Беше ми много кофти. Прерових основната си чанта поне 100 пъти и всички други възможни чанти и джобове още толкова. Няма и няма. По намаленията все се изкушавах да си ги купя пак, но така и не го направих. И ето дойде онзи ден миналата седмица, когато бръкнах в джоба на основната си чанта, в който държа само и единствено балсама си за ръце, който ползвам всеки ден. И изведнъж в ръката ми се озова Ruby Woo! А този джоб съм го проверила безброй пъти през последните месеци, ползвам балсама вътре всеки ден (няма дупка в хастара), а изведнъж липсващото червило се оказва отгоре!
Много съм доволна, но в тотално изумление как е възможно подобно нещо да се случи!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Foncé в чт, 28 дек 2017, 16:52
Традиционно ще погледна на живо колекцията на Шанел, останалите все още не съм ги разглеждала  :peace:

Благодаря за новата тема  :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в чт, 28 дек 2017, 17:25
Момичета, в Сефора имало някакво намаление. Някой да знае в какво се състои?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в чт, 28 дек 2017, 17:48
Денс,мерси за темата, :love: гледах снимки на пролетната на Шанел.Гланц и червило харесах.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в чт, 28 дек 2017, 18:21
Благодаря за новата тема! :bouquet:

Не съм разглеждала все още никакви пролетни колекции, но скоро трябва да се сдобия с CHANEL Les Beiges Retractable Kabuki Brush отнякъде. ;-)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в чт, 28 дек 2017, 18:24
Благодаря за новата тема! :bouquet:

Не съм разглеждала все още никакви пролетни колекции, но скоро трябва да се сдобия с CHANEL Les Beiges Retractable Kabuki Brush отнякъде. ;-)

Преди няколко дни имаше -10 % на Шанел в Прити шопа в Дъ Мол. Не знам дали още има и дали четката е налична.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Лита в чт, 28 дек 2017, 18:24
Ох, аз съм още на зимна вълна - не съм гледала пролетни колекции.
Благодаря за новата тема!  :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mari6a в чт, 28 дек 2017, 18:50
Благодаря за темата!  :bouquet:
Ще погледна Шанел и Диор 🌸


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Илли в чт, 28 дек 2017, 19:10
Не съм разгледала колекциите още. Традиционно ще погледна Шанел и Диор :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Мihaela_z в чт, 28 дек 2017, 20:31
Благодаря за новата тема!  :bouquet:
Не съм гледала пролетните колекции още, но като ги заредят ще мина да ги погледна. Нещо напоследък съм в гримова апатия.  Ползвам си старите и изпитани продукти и не горя от нетърпение да видя новите колекции, както беше преди.  :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в чт, 28 дек 2017, 20:49
Аз като цяло не съм фен на лимитираните колекции. Самата идея, че трябва да бързаш да купиш нещо, че ще се разпродаде всеки момент, защото има заредени много малко бройки ми бърка в душата и ме дразни неимоверно. За мен шопингът и особено на гримове е терапия, кара ме да се чувствам добре и ми повдига настроението. Не мога, а и не искам да се стресирам покрай това дали ще хвана някоя си лимитирана колекция. Пък ако ми хареса много даден продукт, а вече не мога да си го купя отново? Много дразнещо!

Да си повторя въпроса дали някой е бил в Сефора днес и знае какво е намалено?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в чт, 28 дек 2017, 21:09
Благодаря за темата😘.
Набелязах при Шанел едно течно червено-оранжево червило.
Имам нужда от хайлатър и ще погледна Диор. Палитрите също са им много красиви и пигментирани. Не спирам да ползвам Ruby☺.
Герлен май излизат с парфюмът Метеорити и него ще го видя.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 28 дек 2017, 21:32
Да си повторя въпроса дали някой е бил в Сефора днес и знае какво е намалено?
Аз бях сега вечерта.
Има намаление на червилата в гилза на KVD с 30% и на единичните и сенки. Взех си Raw Power, която исках отдавна и съм хепи.
Има и доста намалени MUFE. Малко Бенефит, OPI, много продукти на Сефора.
Отново има Палитрата на Худа, плюс една от 9-ките и това:
:
(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)
(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)
Взех нюд сета на Худа да го видя. Чудя се още и на малката палитра. Миналия път я изпуснах, но сега май ще си я купя.
Има и новите червила на Сефора плюс хайлайтърите. Ще сложа снимки. Аз купих червило №7, върха е. Със сигурност ще е бестселър. Матов нюд.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в чт, 28 дек 2017, 22:20
Благодаря за новата тема! :bouquet:

Не съм разглеждала все още никакви пролетни колекции, но скоро трябва да се сдобия с CHANEL Les Beiges Retractable Kabuki Brush отнякъде. ;-)
Преди няколко дни имаше -10 % на Шанел в Прити шопа в Дъ Мол. Не знам дали още има и дали четката е налична.

Хей, благодаря ти! :bouquet: Ще е жалко, ако съм изпуснала промоцията – и без това, Pretty Shop рядко правят. Мисля, че имат въпросната четка; в Sephora не я предлагат, обаче – проверявах неотдавна.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в чт, 28 дек 2017, 22:36
Благодаря за новата тема :love:  :bouquet:
Нищо не ме грабна от пролетните колекции. В период на насищане от козметика съм и не ми се харчат пари. Чакам само метеоритския парфюм  :blush:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пт, 29 дек 2017, 01:42
Благодаря за новата тема! :bouquet:

Не съм гледала нито една пролетна колекция.
Преди време питах в темата за последната спирала на Диор.Получих я в коледен комплект и съм изключително доволна - на моите мигли си е просто перфектна, не съм ползвала по-хубава спирала, а не е като да не съм пробвала, купувала и т.н.Благодаря на дамата, която сподели тогава, че също и е фаворит! :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: bubanka в пт, 29 дек 2017, 09:28
още не съм разглеждала пролетните колекции


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Candy_girl в пт, 29 дек 2017, 13:12
Денси , минитата на Худа изсушават ли устните? :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в пт, 29 дек 2017, 18:22
Благодаря за темата!

И аз още не съм заглеждала пролетните колекции, сякаш нищо не ме вълнува.
Взех си едно червено червила от лимитираните на Шанел и съм супер хепи. Отдавна търся моето червено червило.


Всички червила в гилза на КVD ли са намалени и каква им е актуалната цена?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 29 дек 2017, 19:20
Около 26 лв. са, но не знам дали са всички цветове. Има доста на рафта с намалените. вк. зелено, черно и синьо. Един светъл нюд, Лолита, червено и други.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в пт, 29 дек 2017, 20:21
Около 26 лв. са, но не знам дали са всички цветове. Има доста на рафта с намалените. вк. зелено, черно и синьо. Един светъл нюд, Лолита, червено и други.

Densi, докога ще е това намаление ?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 29 дек 2017, 20:47
Около 26 лв. са, но не знам дали са всички цветове. Има доста на рафта с намалените. вк. зелено, черно и синьо. Един светъл нюд, Лолита, червено и други.

Densi, докога ще е това намаление ?
Не знам. :hug: :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: nad_tab в пт, 29 дек 2017, 22:59
Засега нищо не ме влече от пролетните... това не бяха ли миналите пролетни метеорити  newsm78
https://www.escentual.com/all-products/guerlainmakeup172/


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в сб, 30 дек 2017, 09:17
Здравейте, а в сефора дали има на Huda 
хайлайтърите и на каква цена са?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в сб, 30 дек 2017, 09:52
Здравейте, а в сефора дали има на Huda 
хайлайтърите и на каква цена са?
Не, свършиха отдавна. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: 658229 в сб, 30 дек 2017, 20:05
Здравейте,
Може ли някой, ако има възможност да ми снима суачове един до друг на NC15, NW13, NW15 на фондьотена MAC Waterweight, така че да мога да ги сравня. :pray: Купих онлайн NW15 и се оказа леко тъмен за мен. Иска ми се да срaвня колко разлика има между трите най-светли и да преценя дали да търся друг цвят, или да пробвам с белия Face and body.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в нд, 31 дек 2017, 12:31
Здравейте, а в сефора дали има на Huda 
хайлайтърите и на каква цена са?
Не, свършиха отдавна. :peace:
 Благодаря!


 А да попитам някой поръчвал ли е от cultbeauty uk с опция на доставката free.
Знае ли  с какво я пращат и за колко време пристига?
 Благодаря!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 31 дек 2017, 12:56
С пощата за около седмица.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Moneque в пн, 01 яну 2018, 10:57
Честита нова година момичета!  Желая много здраве и късмет. Имате ли представа, дали в Сефора е наличен бронзъра на Too faced milk chocolate и на каква цена?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в вт, 02 яну 2018, 11:00
За много години, момичета!

densi, благодаря за новата тема! :bouquet:

Не съм разглеждала още пролетните колекции, но сега ме подсетихте и ще видя какво мислят да извадят Шанел и Диор. :love:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Candy_girl в ср, 03 яну 2018, 01:05
Момичета матираща пудра да ми препоръчате , ползвах "бялата " на Мак  исъм в дилема дали да я поднвя или да пробвам нещо друго. Имам спомен ,че съм чела много хубави неща за свободната на Шанел ,тя матира ли ? Ползвам Скинфиниша на Мак и ми трябва нещо за матиране след него.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в ср, 03 яну 2018, 01:13
Наскоро се сдобих със свободната на CHANEL и съм много доволна. Да се има предвид, все пак, че това ми е първата пудра ever и нямам адекватна база за сравнение. При мен със сигурност матира, но моята кожа е нормална към суха, така че нямам много лъскавини по лицето. Не изсушава грам, което е супер.

Между другото, в Pretty Shop на "Гладстон" ми казаха преди време, че пудрата била спряна от производство и доразпродавали остатъчните количества. Някой има ли идея дали настина е така или консултантката нещо ме подведе?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: petyovaa в сб, 06 яну 2018, 00:25
Честита нова година момичета!  Желая много здраве и късмет. Имате ли представа, дали в Сефора е наличен бронзъра на Too faced milk chocolate и на каква цена?

Днес го видях в Парадайс мол, цената е 66лв.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Clouded Mind в сб, 06 яну 2018, 01:12
Момичета, кои са Must Have нещата, които не се предлагат в нашата Sephora? Предстои ми пътуване и мисля да се почерпя с някои неща. :D Нямам конкретни предпочитания за тип продукт, даже може и от всичко по нещо да споделите. Дори и бяла козметика :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в сб, 06 яну 2018, 01:52
Препоръчвам ти да пробваш продукти на Tarte - страхотни са. Също на Anastasia beverly hills. Особено палитрите им сенки за очи са едни от най-добрите по мое скромно мнение.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Moneque в сб, 06 яну 2018, 07:31
Честита нова година момичета!  Желая много здраве и късмет. Имате ли представа, дали в Сефора е наличен бронзъра на Too faced milk chocolate и на каква цена?

Днес го видях в Парадайс мол, цената е 66лв.

Много благодаря!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в нд, 07 яну 2018, 12:44
От коя база на УД имаше мини в Сефора?  newsm78 Или се бъркам и беше фиксиращ спрей.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Anzy в нд, 07 яну 2018, 13:02
Здравейте момичета,
Искам да ви похваля един фон дьо тен, който се надявам скоро да пуснат и в нашата Сефора - DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER. Купих го преди седмица от летище в чужбина и реших да му се доверя, защото се твърди, че той е с пълна покривност, лека и въздушна текстура, на водна основа е и не се усеща върху лицето, а в същото време е покривен и дълготраен.
За човек с мазна кожа, който трудно си намира добър фон дьо тен, смея да твърдя, че това е перфектния избор ако искате дълготраен мат ефект, който да прави перфектна кожата, но в същото време да не изглежда наистина като маска. Ефект маска съм получавала с Urban Decay - All Nighter, както и MAC - Studio Fix. Този определено е по-лек като консистенция, използвам по-малко количество и издържа по-дълго време върху кожата.
Ако имате сходен тип кожа с моя, непременно го пробвайте като дойде в България или ако имате достъп до него в чужбина.

Също така, някой преди време беше питал кога се очаква да дойдат lip stain-овете на YSL - дали има някаква яснота вече?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 07 яну 2018, 14:59
Аз питах за стейновете, но преди седмица в Сефора още не знаеха.
ФДТ подходящ ли за суха към нормална кожа?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: балеринка в нд, 07 яну 2018, 16:12
Anzy, можеш ли да го сравниш със стария Dior Forever? По-покривен ли е и как се справя с порите.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Anzy в нд, 07 яну 2018, 17:44
Anzy, можеш ли да го сравниш със стария Dior Forever? По-покривен ли е и как се справя с порите.

В сравнение с класическия Forever, текстурата на Forever Undercover е доста по-лека, флуидна. Класическия е малко по-гъст и според мен по-тежък и забележим върху лицето. На щанда е изобразено, че новия има по-голяма покривност спрямо класическия, но аз смятам, че голяма роля играе количеството, което се нанася. Мога да ползвам съвсем малко за перфектен тен за ежедневието, а мога и да наслоя и пак да имам порцеланова кожа, без обаче да се напуква на места самия фон дьо тен. Случвало ми се е при класическия да ми е прекалено гъст продукта върху кожата и да се свлича. И двата са едни от най-дълготрайните фдт на пазара, бият All Hours на YSL!

Колкото до порите, аз имам малко разширени пори, които преди фдт подготвям с някаква изглаждаща база от типа ''pore-fessional'' и след това с този фдт нямам никакви проблеми. След 6-7 часа забелязвам лъщене, но при мен го има независимо от това какво ще сложа, така че минавам с едно матиращо листче и всичко е под контрол.


Бърза редакция - количеството е по-голямо, продукта е 40 мл... Супер!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: zvezdelina6407 в нд, 07 яну 2018, 18:55
А от къде може да се купи сега?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: балеринка в нд, 07 яну 2018, 21:59
Anzy, благодаря ти за изчерпателния отговор  :hug:
Стария ми е един от любимите ФДТ-ни и сега след твоето ревю възлагам още по-големи надежди към новия.Дано само скоро го заредят и при нас.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в вт, 09 яну 2018, 16:49
Момичета матираща пудра да ми препоръчате , ползвах "бялата " на Мак  исъм в дилема дали да я поднвя или да пробвам нещо друго. Имам спомен ,че съм чела много хубави неща за свободната на Шанел ,тя матира ли ? Ползвам Скинфиниша на Мак и ми трябва нещо за матиране след него.

Taзи ли си имала или бялата Prep+Prime?

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/jGql/36095543_a4da16a2)

Имам свободната на Chanel (хубаво матира), но за сетване и наистина перфектен тен предпочитам МАС.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в чт, 11 яну 2018, 13:08
Здравейте,
някой дали знае в MAC дали предлагат Margin  ружа им и дали някоя от вас го има и мнението й за него?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Candy_girl в чт, 11 яну 2018, 14:23
Жаки,тази имах ,но взех на Too Faced и съм доволна доста .


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: 658229 в чт, 11 яну 2018, 23:51
Дами, знаете ли колко струва голямото шишенце на МАК- Фейс & боди?  :hug:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в пт, 12 яну 2018, 11:30
Дами, знаете ли колко струва голямото шишенце на МАК- Фейс & боди?  :hug:
По спомен около 65 лв.

Правило ли ви е впечатление, че в МАС е много слабо заредено напоследък или просто аз нямам късмет? :rolling_eyes: Трети път се опитвам в наш магазин да си купя конкретни продукти и ги няма.
И накрая пак всичко поръчвам от UK.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: feronia в пт, 12 яну 2018, 13:45
Нахлувам в темата с въпрос за един крем, чела съм назад, но не мисля, че е коментиран. Egg Mellow Cream 5-in-1 (https://www.sephora.com/product/egg-mellow-cream-P409301?skuId=1798388&icid2=products%20grid:p409301). Свърши ми кремът за лице и вчера, докато ровех в шкафа, намерих две тестерчета на този, явно са ми ги дали предния път в Сефора. На първо четене много ми хареса, кожата ми е суха, стори ми се, че е "хранително" кремчето, не знам обаче в дългосрочен план как бихме се разбрали.  Също така не съм сигурна, че съм го виждала в магазина, мяркала съм им sheet маските, но нищо друго на тази марка. Някой ползвал ли го е?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: kopche в пт, 12 яну 2018, 13:52
Аз идвам пак с проблем с очите! :2gunfire: :bad-words: :2gunfire:
Аман вече! :af: newsm29
Втора палитра, нова при това, ми прави същият проблем, който Прасковената ми направи! :ooooh: :ooooh:
Страшно сълзене, сърбежи и смъркане отново! От сутринта сълзя! :twisted:
Палитрата е новата палитра на Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette (https://www.katvondbeauty.com/eye/eyeshadow/shade-light-eye-contour-palette/28872V1.html)!
Просто се изумявам, какво им слагат днес на тези палитри!
как никога от сенки на Голдън Роуз и Флормар не съм имала този проблем! Как никога от Инглот, ама никога не получих реакция! Как от Mac не получих реакция!?
Айде Прасковената казах, ароматна  е и пр. Ами тази -ни аромат ни чудо!?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 12 яну 2018, 13:55
Нахлувам в темата с въпрос за един крем, чела съм назад, но не мисля, че е коментиран. Egg Mellow Cream 5-in-1 (https://www.sephora.com/product/egg-mellow-cream-P409301?skuId=1798388&icid2=products%20grid:p409301). Свърши ми кремът за лице и вчера, докато ровех в шкафа, намерих две тестерчета на този, явно са ми ги дали предния път в Сефора. На първо четене много ми хареса, кожата ми е суха, стори ми се, че е "хранително" кремчето, не знам обаче в дългосрочен план как бихме се разбрали.  Също така не съм сигурна, че съм го виждала в магазина, мяркала съм им sheet маските, но нищо друго на тази марка. Някой ползвал ли го е?
А, мисля че го има. :hug: Обади се и попитай.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пт, 12 яну 2018, 14:01
Копче, аз съм с алергичен конюнктивит и от известно време ползвам тези капки - Ocu flash - без рецепта, напълно безвредни; съдържат екстракт от билката очанка. Предписа ми ги очната лекарка точно защото имах парене и сърбеж в очите и съм доволна.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в пт, 12 яну 2018, 14:10
kopche, много е неприятно това, което казваш... :sad:
Наистина е разбираемо да имаш по-скоро реакция към ароматизирани палитри, но на Кат нямат никакъв аромат. Аз лично съм супер впечатлена от палитрата ѝ за контуриране (ползвам я и за очите) и дори ударих дъно на двата най-светли цвята :flushed:
Интересното е, че продуктите са веган и cruelty free, тоест изобщо не би трябвало да съдържат някакви опасни химикали. Дори са премахнати алергени като кармин от съставките.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: kopche в пт, 12 яну 2018, 15:20
esmeralda23, благодаря за препоръката! :hug:

Жаки, не знам наистина какво става и какво съдържа самата палитра, но сложих както обикновено и както е в схемата на водната линия с пенсил четкатата и щях да избухна! Няма такова сълзене и сърбежи. Носът ми текна заедно с очите. Зачервиха се и сърбежа предизвиква в мен желание да си издера очите!
Имам палитра на Герлен, където розовият цвят от цялата палитра прави същото с очите ми. Има нещо, но не знам, и нямам желание да се занимавам и проучвам. :tired:

Има ли някой друг тази същата палитра, да ми да даде отзиви има ли нещо необичайно? newsm78


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: feronia в пт, 12 яну 2018, 15:36
Между другото, аз имах проблем с течното на KVD и ако не си го бях купила лично от Сефора, щях да съм 100% сигурна, че е менте. Имам две - едното е тъмно червено (Vampira или Damned, не мога да го намеря в момента, за да видя) брат ми ми го донесе от Щатите, слагам го, засъхва за 2 секунди и не мърда с часове; другото, Ophelia, си го купих сама от тук, не изсъхва, размазва се, свлича ми се от устните. Сериозно обмислям говоря с тях и да ги питам на какво се дължи тази разлика, защото е очевидна..

kopche, не пише ли някъде на кутията съставките? Търсих сега в интернет, но не мога да намеря, а би трябвало да са написани.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в пт, 12 яну 2018, 15:47
Може и да е има някакъв проблем с него. Понякога се получава така и при различните нюанси. С червилата на Джефри е същото. Някои цветове просто са зле.
От нашата Сефора си купих Ludwig чевилото на Кат и след като го отворих установих, че е дефектно. Самият апликатор беше изкривен и при затваряне цялото червило изтичаше навън. От Сефора веднага ми го подмениха с ново, което отвориха пред мен, за да проверим дали всичко е ок. Иначе като формула е перфектно - изсъхва за секунди и е супер трайно и комфортно на устните.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: feronia в пт, 12 яну 2018, 15:51
Ако успея да намеря касовата бележка, ще отида утре или в неделя. Много се ядосах, защото бая време се чудих дали да си го взема, а като цвят много ми харесва. Ако не друго, поне са отзивчиви в Сефора.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в пт, 12 яну 2018, 22:44
И аз си взех Ludwig на KVD и даже бях писала за него преди няколко седмици. Много е приятно и леко на устните, изсъхва напълно матово, без да се разтича, красив цвят, равномерно нанасяща се формула, само че при мен не е толкова издръжливо, колкото са някои от другите ми течни матови червила. :33uu: Поизтрива се в рамките на няколко ча́са, дори и да не съм яла / пила. Най-бързо започва да избледнява по вътрешната част на устните ми, по контура се задържа по-дълго.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Lys Bleu в сб, 13 яну 2018, 21:44
Здравейте! Благодаря за темата, записвам се да ви следя. Новите колекции и аз не съм ги разглеждала. The Balm обаче, този месец имат намаление, от което мисля да се възползвам. От доста време съм хвърлила око и на палитрата на Худа, но докато се реша да я взема ли, току- виж отново е изчерпана (ако вече не свършила всъщност).


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в сб, 13 яну 2018, 23:38
The Balm обаче, този месец имат намаление, от което мисля да се възползвам.

Къде имат намаление, би ли споделила? :) Аз трябва да се сдобия с 2 техни течни матови червила, та се ослушвам за промоции. 8)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Lys Bleu в сб, 13 яну 2018, 23:55
The Balm обаче, този месец имат намаление, от което мисля да се възползвам.

Къде имат намаление, би ли споделила? :) Аз трябва да се сдобия с 2 техни течни матови червила, та се ослушвам за промоции. 8)
В arlen има -20%.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в нд, 14 яну 2018, 10:10
The Balm обаче, този месец имат намаление, от което мисля да се възползвам.

Къде имат намаление, би ли споделила? :) Аз трябва да се сдобия с 2 техни течни матови червила, та се ослушвам за промоции. 8)
Е, ти изпусна големите намаления преди закриването на Дебенамс преди две седмици. Сега има навсякъде -20%.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в нд, 14 яну 2018, 10:36
Не съм ги изпуснала – просто там ги нямаха 2-те течни матови червила, които искам. Взех си само едно тогава. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: jojo07 в нд, 14 яну 2018, 10:48
Здравейте! Благодаря за темата. Голяма фенка съм на червилата на M.A.C и определено бих повторила да си купя. Също си купих и спирала оттам-HAUTE & NAUGHTY LASH, но определено не съм доволна от продукта. Не придава обем на миглите, седят като сплъстени, в края на деня се размазва и съм с черно под очите. Може ли да споделите мнение за спирала която да придава обем и сте доволни от нея?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в нд, 14 яну 2018, 10:55
Последно време в темата имаше положителни отзиви за спиралата на DiorDiorshow Pump'N'Volume Mascara. Относително нова е, доколкото знам. Все още не съм си я взела, защото довършвам старата ми спирала, но обезателно ще е следващата ми покупка. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в нд, 14 яну 2018, 11:10
Последно време в темата имаше положителни отзиви за спиралата на DiorDiorshow Pump'N'Volume Mascara. Относително нова е, доколкото знам. Все още не съм си я взела, защото довършвам старата ми спирала, но обезателно ще е следващата ми покупка. :peace:
Страхотна е просто и за мен. :love:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в нд, 14 яну 2018, 11:25
Тъй като обсъждате Дъ Балм, а не намирам по-подходяща тема да попитам - всичките им сенки ли са с добро качество? Харесах палитрата Нюд Бийч, но търсейки инфо в блогове и т.н, има повече инфо за други палитри и сега се чудя. Също така ме интересува балсамът за сваляне на грим - много харесвам продуктът на Клиник, но като цена ми се струва малко прекалено.  :tired:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в нд, 14 яну 2018, 11:40
Мисля, че Nude beach е добра като качество, има доста подобни сенки на Naked heat, но е по-разнообразна. Ето няколко ревюта от блогърка, която следя:

https://youtu.be/u-N_xClSwUE

https://youtu.be/8nFZ1gqgmZE

Според мен си струва да се вземе, особено сега на тази цена от 50 лв. Ако нямах още 8 палитри със същите топли цветове, щях да я купя.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в нд, 14 яну 2018, 13:43
Мисля, че Nude beach е добра като качество, има доста подобни сенки на Naked heat, но е по-разнообразна. Ето няколко ревюта от блогърка, която следя:

https://youtu.be/u-N_xClSwUE

https://youtu.be/8nFZ1gqgmZE

Според мен си струва да се вземе, особено сега на тази цена от 50 лв. Ако нямах още 8 палитри със същите топли цветове, щях да я купя.

Малко ми трябваше да се убедя  :lol: :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в нд, 14 яну 2018, 17:26
Последно време в темата имаше положителни отзиви за спиралата на DiorDiorshow Pump'N'Volume Mascara. Относително нова е, доколкото знам. Все още не съм си я взела, защото довършвам старата ми спирала, но обезателно ще е следващата ми покупка. :peace:

Аз обожавам тази спирала, откакто я купих.Споделих и в темата, но има един проблем с нея - колкото е прекрасна, толкова не се сваля.Пробвах с двуфазния дегримьор на Сефора - не става; с този на Клиник - не става; имам една прекрасна мицеларна вода на Pharma theiss - не става; пробвах и с едно тоалетно мляко на Sisley и вече не знам.Хабя невероятно количество памучни тампони покрай приказната спирала.Не знам с какво още да опитам, защото няма да се откажа от нея.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в нд, 14 яну 2018, 18:30
Свалям с памук и обикновено тоалетно мляко Арган от 1.60 лв. Нямям никакви проблеми. За мен обаче е твърде драматична и напластяваща за през деня. Винаги слагам два слоя. За вечер обаче е невероятна.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в нд, 14 яну 2018, 18:41
Свалям с памук и обикновено тоалетно мляко Арган от 1.60 лв. Нямям никакви проблеми. За мен обаче е твърде драматична и напластяваща за през деня. Винаги слагам два слоя. За вечер обаче е невероятна.
Денси, какво е това тоалетно мляко? Знам, че си почитател на високия клас козметика, така че предполагам щом го ползваш е вълшебно :heart_eyes:
За мен най - добрите продукти за сваляне на грим от очите са двуфазния лосион на Шанел и олиото на МАК.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 14 яну 2018, 19:02
Всичко свалям с измивното олио на Диор. Следа от грим не остава по лицето ми. Ухае невероятно.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в нд, 14 яну 2018, 19:10
Всичко свалям с измивното олио на Диор. Следа от грим не остава по лицето ми. Ухае невероятно.
И аз го ползвам за цяло лице, но не оставам и без евтиното тоалетно мляко, защото очите винаги чистя предварително с памук /не с тампони, а с парче памук и тоалетно мляко/.

Денси, какво е това тоалетно мляко? Знам, че си почитател на високия клас козметика, така че предполагам щом го ползваш е вълшебно :heart_eyes:
За мен най - добрите продукти за сваляне на грим от очите са двуфазния лосион на Шанел и олиото на МАК.
От аптеката го купувам от тийн и съм много доволна. Мирише вълшебно и чисти всичко перфектно. Аргана е отскоро, преди това има 7 билки, невен, роза и други. Аргана е с нова подобрена формула и е наистина чуден за сваляне на грим.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Just Eva в нд, 14 яну 2018, 21:58
Здравейте,искам да попитам къде са тези големи намаления на The Balm?
Ако става въпрос за Арлен, там истинските продукти ли се предлагат?С появилите се много фалшификати вече се съмнявам във всичко.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Lys Bleu в нд, 14 яну 2018, 22:34
Здравейте,искам да попитам къде са тези големи намаления на The Balm?
Ако става въпрос за Арлен, там истинските продукти ли се предлагат?С появилите се много фалшификати вече се съмнявам във всичко.
На всякъде, където предлагат Дъ балм би трябвало да е с намалението от 20%. Лично аз с тази марка се снабдявам от гримьорка, но от Арлен нееднократно съм поръчвала и поръчвам козметика за косата си, нещата са оригинални. Така че за гримовете и козметиката за лице, която предлагат би следвало да важи същото.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в вт, 16 яну 2018, 11:51
Здравейте,
Вчера минах покрай Сефора и видях, че висят табелки за намаления, но нямах възможност да вляза и да видя на какво точно са ... Някой да има информация ?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: feronia в вт, 16 яну 2018, 12:42
Радостче, във Фейсбук ми казаха, че намалението е сезонно и е до 01/02. На щандовете с намалени неща имаше различни марки, предполагам, че ги сменят и е до изчерпване на количеството. Пускат тук таме във Фейсбук някое намалено нещо, но никъде не намерих описано всичко, затова си мисля, че е според зависи. Но си заслужава да отидеш да погледнеш, аз се сдобих с много приятно намален Sculpting kit на Make up for ever.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в вт, 16 яну 2018, 13:08
Радостче, във Фейсбук ми казаха, че намалението е сезонно и е до 01/02. На щандовете с намалени неща имаше различни марки, предполагам, че ги сменят и е до изчерпване на количеството. Пускат тук таме във Фейсбук някое намалено нещо, но никъде не намерих описано всичко, затова си мисля, че е според зависи. Но си заслужава да отидеш да погледнеш, аз се сдобих с много приятно намален Sculpting kit на Make up for ever.
Feronia, благодаря за включването.
Явно ще трябва да се ходи, по принцип получавам СМС за намаления и акции и затова се учудих като видях висящите проценти намаления.
Дали забеляза намалени спирали ?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: feronia в вт, 16 яну 2018, 13:17
Нямам спомени, честно казано. Може да им пишеш във фейсбук да питаш?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в вт, 16 яну 2018, 13:41
Нямам спомени, честно казано. Може да им пишеш във фейсбук да питаш?
Благодаря за идеята ... ще питам :-)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в вт, 16 яну 2018, 15:55
Вчера минах през Сефора. Няма нищо сносно на намаление. Не се разкарвайте напразно.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в вт, 16 яну 2018, 16:08
Доста неща са свършили. Има неща обаче на Шанел, палитри, сенки в бурканче, лакове и едно бурканче на Диор с уникална сянка. С 30% са мисля намалени.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в вт, 16 яну 2018, 16:10
Вчера минах през Сефора. Няма нищо сносно на намаление. Не се разкарвайте напразно.
И аз минах днес на обяд, отново защото бях минавала и в първите дни на намалението и подкрепям споделеното по-горе мнение.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в вт, 16 яну 2018, 21:06
Взех сет на velvet orchid от намалението и съм доволна ( майка ми също, тъй като парфюмът бе за нея). В Парадайс има останали гримове и лакове на Шанел, но е доста разграбено.   Предполагам, че по повод Свети Валентин ще има отстъпки.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в ср, 17 яну 2018, 09:10
Вчера минах през Сефора. Няма нищо сносно на намаление. Не се разкарвайте напразно.
И аз минах днес на обяд, отново защото бях минавала и в първите дни на намалението и подкрепям споделеното по-горе мнение.
Много благодаря ... засега ще си спестя ходенето дотам :-)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: purpleiii в ср, 17 яну 2018, 09:35
Вчера минах през Сефора. Няма нищо сносно на намаление. Не се разкарвайте напразно.
И аз минах днес на обяд, отново защото бях минавала и в първите дни на намалението и подкрепям споделеното по-горе мнение.
Абсолютно  :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: kopche в чт, 18 яну 2018, 15:18
:
Аз идвам пак с проблем с очите! :2gunfire: :bad-words: :2gunfire:
Аман вече! :af: newsm29
Втора палитра, нова при това, ми прави същият проблем, който Прасковената ми направи! :ooooh: :ooooh:
Страшно сълзене, сърбежи и смъркане отново! От сутринта сълзя! :twisted:
Палитрата е новата палитра на Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette (https://www.katvondbeauty.com/eye/eyeshadow/shade-light-eye-contour-palette/28872V1.html)!
Просто се изумявам, какво им слагат днес на тези палитри!
как никога от сенки на Голдън Роуз и Флормар не съм имала този проблем! Как никога от Инглот, ама никога не получих реакция! Как от Mac не получих реакция!?
Айде Прасковената казах, ароматна  е и пр. Ами тази -ни аромат ни чудо!?
Момичета, проблемът е решен! :hug:
Престраших се след 2 дни да пробвам последната четворка сенки от палитрата като 2 неща промених:
1. ползвах 24 часовата база на МАС
2. Не ползвах цвят за водната линия. Не нанесох с пенсил четка във водната линия, както е в схемата.
Нямах никакъв проблем.
Пробвах след още един ден, друга 4ка да ползвам от палитрат пак по същата схема и пак нямаше проблем.
Накрая ползвах и цветовете причинили проблема с очите в самото начало.
И ...изхвърлих един коректор на Римел, които от много време престояваше и слагах като база от време на време.

Та исках да знаете, че палитрата си е съвсем ОК. Много и се радвам! :flutter: :hug: :love:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в пт, 19 яну 2018, 10:42
Имало е в схемата на палитрата да се нанесат сенки във водната линия на окото? :flushed:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Agent Provocateur в пт, 19 яну 2018, 15:43
Имало е в схемата на палитрата да се нанесат сенки във водната линия на окото?
И мен това ме замисли, защото никога не съм го правила или срещала.. но аз не съм екперт (и нося лещи, което автоматично елиминира продукти във водната линия в 90% от случаите при мен)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 19 яну 2018, 15:45
Абсурд да сложа сянка във водната линия.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 19 яну 2018, 16:17
И за мен абсурд. Само моливи там и то рядко и не всеки.
Копче, радвам се, че си открила причината, защото алериите са много неприятно нещо. :hug:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в сб, 20 яну 2018, 04:20
И за мен е абсурд сянка за очи във водната линия. Както и някои слагат гел очна линия, пак абсурд. Слагам молив понякога, но рядко, защото не може да се изчисти добре и влиза в самото око. Това си е чисто насилие над окото според мен. Добре, че си намерила причината, Копче. Иначе и от палитрите на ТФ ли слагаше във водната линия?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в нд, 21 яну 2018, 12:17
Момичета, колекцията на МАК Lunar ще бъде ли продавана у нас?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: kopche в нд, 21 яну 2018, 15:44
И за мен е абсурд сянка за очи във водната линия. Както и някои слагат гел очна линия, пак абсурд. Слагам молив понякога, но рядко, защото не може да се изчисти добре и влиза в самото око. Това си е чисто насилие над окото според мен. Добре, че си намерила причината, Копче. Иначе и от палитрите на ТФ ли слагаше във водната линия?
При стъпките посочени за 1та и последната 4ка в палитрата я има тая стъпка с опушването на долната линия на миглите, което е при мен водната линия буквално. newsm78 Така се полуава и опушеният вид-
https://www.sephora.com/contentimages/pdf/KVD_shade%20contour%20palette_define%20eyes.pdf


При ТФ при прасковената палитра специално около кладен1ето на окото имаше веднага проблем о+е с нанасяне на светлият цвят. Но -да често ползвам този начин на гримиране, по долната линия на миглите с пенсил четка белндвам сенки и/или молив във водната линия.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 21 яну 2018, 16:46
Не е водната линия това, но е много близо до нея. Най-добре се получава с четка на MAC 212, за да не си бръкнеш в окото.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в нд, 21 яну 2018, 16:59
Долния клепач и миглите по него са едно нещо, и аз слагам сенки на долния клепач. Но понеже беше написала "водната линия", която си е вътре в окото, аз се учудих как може да съветват да се слага прахообразен продукт там. Може би очите ти са чувствителни и изобщо не бива да слагаш на долния клепач. Защото факт е, че при поставянето на сенки там често се разпрашават и в окото влизат дребни прашинки, които явно ти създават проблем.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: kopche в пн, 22 яну 2018, 16:17
Точно така е. Прави сте момичета.
Аз не съм явно прецизна в разделянето на миглената линия и водната и нанасям целокупно с пенсил четка на Сигма и на The Vintage cosmetic company precision shadow brush
:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uGAu/36161983_fa10cd06)
. Не съм има м досега проблем, като се замисля. Но като цяло тази палитра е доста "прашлива". newsm78 :thinking:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пн, 22 яну 2018, 16:35
Копче, изтръсквай излишното количество от четката преди нанесеш, за да не хвръкват допэлнително прашинки в окото.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: kopche в пн, 22 яну 2018, 17:05
По-скоро, ще си карам "по молив" само. Или бих се замислила за показаната от теб по-горе четчица. Само такава нямам, май. :35: :hahaha: :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Christina-89777 в чт, 25 яну 2018, 00:01
Мнение за прозрачната прахообразна пудра на МАС за мазна кожа?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в чт, 25 яну 2018, 09:43
Здравейте момичета,
може ли да ми дадете мнение за палитрата на kat von d alchemist holographic palette? И знаете ли на каква цена е в Сефора?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 25 яну 2018, 12:13
70 лв. е. За мен е страхотна, ползвам я навсякъде вк. и върху устните.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: К@тя в чт, 25 яну 2018, 14:34
В Beautybay Призма палитрата на Анастасия БХ е с 40% отстъпка. Някой има ли впечатления от нея, дали е добра. За Субкалчър много влогъри се изказаха негативно.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Agent Provocateur в чт, 25 яну 2018, 15:51
Скоро не си бях купувала четка, но вчера ми се случи любов от първо докосване, та забърсах Kat Von D Shade + Light Face Contour Brush (имам и палитрата) и мисля, че дълго и страстно ще се либим :D


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: petrova17 в чт, 25 яну 2018, 22:22
Скоро не си бях купувала четка, но вчера ми се случи любов от първо докосване, та забърсах Kat Von D Shade + Light Face Contour Brush (имам и палитрата) и мисля, че дълго и страстно ще се либим :D

Има ли всички четки на Кат в българската Сефора?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Agent Provocateur в чт, 25 яну 2018, 23:05
Има ли всички четки на Кат в българската Сефора?
Ако въпросът е към мен - не знам!
(не съм в БГ)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Дения в пт, 26 яну 2018, 01:52
Момичета, нахлувам малко в темата, защото ми трябва съвет за пудра, която да използвам върху коректора под очите... Към момента използвам светлите нюанси от контуриращата палитра на KVD, но ми се иска да чуя и вашия опит и предпочитания. Иска ми се по-скоро да е прахообразна пудра, но с условието да не оставя ужасни бели отпечатъци, личащи си на снимки. Искам нещо, което ще направи зоната по-светла, гладка и няма да позволява на коректора да е събира във фините линии под очите. Ще се радвам да чуя и мнения за пудри за цяло лице, подходящи за суха и много светла кожа. Благодаря!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Lys Bleu в пт, 26 яну 2018, 08:49
Аз харесвам Nars Translucent Powder, предпочитам я в пресования вариант, тъй като лично аз не съм фен на прахообразните пудри. А за пудра за цялото лице не знам какво желаеш да получиш като ефект, но използвам основно герленските метеорити и пудрата на Dior Diorskin Nude Air Powder. И в двете ми допада това, че ми озаряват лицето, и не стоят някак прашливо като някои други пудри. Кожата ми е по- скоро нормална, но през зимния сезон е суха. Нямам проблеми с пори, които да се налага да прикривам и замазвам, така че не знам какъв ефект ще имат ако се налага да коригират подобен проблем.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 26 яну 2018, 09:35

Прахообразната на Тоо Faced Born this way, за цяло лице - Армани Luminous silk powder или MAC Natural skin finish.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Дения в пт, 26 яну 2018, 10:29
Благодаря :)
Видях, че е коментирана назад една от прахообразните пудри на Мак - други мнения за нея?
За цялото лице търся по-скоро озаряване - нямам проблем с пори и т.н.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 26 яну 2018, 10:35
2-те пудри, които съм ти предложила за лице са точно за сухи кожи, много са лекички и имат по-скоро сатенен финиш. Аз също съм със суха кожа.
Метеоритите са озаряващи, но при мен изсушават. Намерила съм им добър заместител, но е прекалено скъп и не искам да го предлагам на никого.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Christina-89777 в пт, 26 яну 2018, 20:24
Кажете и за прозрачната прахообразна пудра на Мас..за мазна кожа,моля


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: К@тя в сб, 27 яну 2018, 13:01
Някой имал ли е допир до продуктите на megalux.bg . Позволих си да им дам една звездичка във фейсбук и последва плеяда от въпроси на лични и като коментари в страницата им, ама как и защо съм го направила, придружени от заплаха, че тролския ми профил ще бъде докладван от множество фенове на страница плюс пост на вероятно един от екипа на въпростната страница, в който ме нарича  жалка женица и чака да си ида от тоя свят, че да потръгне държавата най-после...  Сори за спама, просто наистина ме интересува дали това магазинче във Варна продава истинка козметика на Lancome и други подобни, Анастасия БХ също мернах в онлайн магаина им.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в сб, 27 яну 2018, 19:00
Естествено, че продават ментета. Анастасия я няма на българския пазар, абсурд някоя малка фирмичка с фейсбук страница да я доставя. Както казах и по-горе, за такива търговци трябва да се сигнализира в НАП, Агенция Митници и прокуратурата.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Heylee в пн, 29 яну 2018, 13:53
Здравейте,

Искам да изненадам приятелка с подарък от MAC, мисля да е някое червило и молив към него. Тя е с много светла кожа и студен подтон. Кое бихте препоръчали ? Приемам и други предложения за подарък.  :hug:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пн, 29 яну 2018, 13:54
Mac Velvet teddy. Класика. 😉


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в пн, 29 яну 2018, 14:20
И аз мисля, че best-seller (от рода на Velvet Teddy, Mehr и др.) би бил най-удачен за подарък. :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в пн, 29 яну 2018, 15:04
Преди 2 седмици пробвах Велвет Теди, ами какво да кажа като на мъртвец ми стоеше.
Аз бих заложила на Ruby Woo.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в пн, 29 яну 2018, 15:08
Страхотно червило,аз предлагам и MAC please me,също толкова любимо.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Lys Bleu в пн, 29 яну 2018, 15:28
Преди 2 седмици пробвах Велвет Теди, ами какво да кажа като на мъртвец ми стоеше.
Съгласна съм. Нюд нюансите са си доста специфично нещо. И аз съм със светла кожа и студен подтон, и цветове в гамата на velvet teddy ми стоят ужасно. Когато става дума за приятелка, със сигурност трябва да си забелязала какво харесва и обича да носи.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пн, 29 яну 2018, 15:37
Новото червило на Сия Вива Глам, ако носи червени червила. Върха е като цвят и подтон. Молив обаче няма.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Heylee в пн, 29 яну 2018, 15:41
Пропуснала съм да уточня, че търся по-скоро нюд нюанс. Обича ненатрапчив грим и търси хубав нюд. И понеже знам, че никак не е лесно, писах тук.
Lys Bleu,  на теб кои ти стоят добре?

Ruby Woo не е ли по-скоро за топъл подтон? Понеже ѝ подарих Russian Red наскоро, моя несполучлива покупка, не търся червено в момента.

Densi, Сия Вива Глам го обмислям за себе си по-скоро.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в пн, 29 яну 2018, 15:48
Аз лично червило не бих подарила, а по-скоро руж (прасковен нюанс, защото той отива и на тъмни и на светли кожи). Но ако трябва да дам препоръка за червило бих се спряла по-скоро на цветове като Kinda Sexy, Blankety или Cherish.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Lys Bleu в пн, 29 яну 2018, 16:10
Лично аз се харесвам и нося по- розови нюд нюанси. На Мак доста харесвам faux и brave. Иначе за мен нещата опират и до цвят на очи, на коса, изобщо цялостно излъчване. И не на последно място вкуса на въпросния човек. Примерно, когато става дума за червено червило, харесвам се с класическия ален цвят или с тъмни винени нюанси. Червено с оранжев подтон аз на моите устни не възприемам, както и бежово- кафявите. И дори някой да ми каже, че ми стои страхотно пак няма да ги нося, просто защото аз не ги чувствам като мои цветове за червило.
А за руж, аз много харесвам тези на the balm и hot mama ми е любимец. Много нежен коралов цвят с прасковен подтон и фин златист блясък. Страхотен е.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Heylee в пн, 29 яну 2018, 16:45
Лично аз се харесвам и нося по- розови нюд нюанси. На Мак доста харесвам faux и brave. Иначе за мен нещата опират и до цвят на очи, на коса, изобщо цялостно излъчване. И не на последно място вкуса на въпросния човек. Примерно, когато става дума за червено червило, харесвам се с класическия ален цвят или с тъмни винени нюанси. Червено с оранжев подтон аз на моите устни не възприемам, както и бежово- кафявите. И дори някой да ми каже, че ми стои страхотно пак няма да ги нося, просто защото аз не ги чувствам като мои цветове за червило.
А за руж, аз много харесвам тези на the balm и hot mama ми е любимец. Много нежен коралов цвят с прасковен подтон и фин златист блясък. Страхотен е.

Накратко казано - пасват ти тоновете, които така или иначе са подходящите за студен подтон. А именно розово, червено към винено. И хич не ти пасват тези, които са за топъл - червено към оранжево, бежово-кафяви.

Благодаря на всички за мненията! Ще се разходя до МАС и ще разгледам предложените червила! Дано това, което избера се окаже подходящо. :) 


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в пн, 29 яну 2018, 17:11
Нюд са най-коварните за избор червила. Ще рече човек толкова банален цвят,,но много труден за избор.
Аз съм зима с неутрален подтон Велвет Теди, Кинда секси и още едно от бестселърите им ми стояха ужасно.
Трябва да имаш огромен успех да улучуш нюд червило.
Аз подарих от серията Ретро мат нюд и не улучух. Приятелката завъртя нещо за херпес и не го ползва. Според мен й беше неудобно да ми каже,че не съм улучула цвета. За това от опит както са те посъветвали момичета избери нещо друго.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в чт, 01 фев 2018, 16:47
Имам нужда от вашия съвет,но 1во искам да ви кажа,че чета тази тема може би от някъде 4г, а може и повече,но съвсем скоро си направих профил в бг мамма.Вие сте страхотни.
И така за съвета,скоро имам рожден ден и моите приятелка ме питат какво искам да ми вземат.Искам палитра сенки за очи,от скоро си гримирам и очите и имам на urban decay basic палитрата (тя е малка).Предпочитам по нюд цветовете.Моля,препоръчайте ми палитра, не мога да реша коя искам- дали да е на Huda, Too Faced или пак някоя на Urban decay.Отворена съм на всякакви предложения.
Много ви благодаря!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 01 фев 2018, 16:49
Която и да избереш все ще е хубава. Виж си кои цветове най ще ти паснат. Палитрата на Худа е жестока, но е по-претенциозна.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в чт, 01 фев 2018, 17:24
Аз бих взела някоя от шоколадовите на Too faced. Имат доста добро разпределение между матови и блестащи цветове, качеството им е добро, лесни са за употреба и от хора, които тепърва навлизат в грима. Не са особено претенциозни и отиват на всичко. Могат да се ползват и за дневен офис грим, и за вечерен. Нейкид палитрите на УД имат предимно блестящи цветове, а и по мое скромно мнение са по-зле като качество. Худа няма да я коментирам, защото повечето цветове не са нещо нюд, което търсиш, има доста ярки цветове в нея и тн.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в чт, 01 фев 2018, 17:27
Шоколадовите палитри да се пробват задължително. На пробен грим ме правиха с една от шоколадовите, след 1 час започнаха да ми сълзят очите.
Бях с кървясали очи и нямах търпение да махна грима.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: welcometoheaven в чт, 01 фев 2018, 17:28
Дами, набелязали ли сте нещо от колекцията на Патрик Стар? Аз харесах няколко неща, но се чудя за пудрата ... със суха и много светла кожа съм. Трябва ми единствено за лицето, а досега пък обмислях за пудрата ''next to nothing''. 


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в чт, 01 фев 2018, 18:22
+1 глас и от мен за шоколадовите палитри. Аз от скоро се радвам и все повече харесвам Нейкед 3  :love: Погледни и палитрите на Сефора, тези които са с 5-6 цвят.

Тази вечер зареждаха нови продукти на ТФ - казаха ми, че ще имат за сега само ружове и хайлайтър, аз се надявах на някоя от палитрите.  :2gunfire: Пробвах хайлайтърът и е доста красив, но пък не е нещо невиждано. Заредили са и мините на тоника на Пикси  :love: Много исках да го пробвам, а не ми се поръчваше от Англия, точно на време, много се зарадвах!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в чт, 01 фев 2018, 18:35
И от мен глас за шоколадовите палитри на Too Faced, ако трябва да е "готова" палитра. :smile:
Иначе защо не помислиш и за вариант 4-ка от MAC, която да си направиш с твоите любими цветове.
Имам почти всички известни палитри, които са лансирани през годините, но се гримирам най-често с тези, които съм си направила аз.

От Патрик Стар нищо не си харесах. Малко ме е яд, че се мотах и изпуснах от всички сайтове Lunar New Year....:sad:
Още няма инфо дали ще я зареждат при нас.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Evana в чт, 01 фев 2018, 20:21
merry7070,  и от мен  eдно предложение
http://www.sephora.fr/Maquillage/Palettes-Coffrets/Yeux/Vestiaire-Couleurs-Coffret-Palette/P3116007Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в чт, 01 фев 2018, 20:40
Ако става дума за единични сенки, препоръчвам на 100% Makeup geek. Пигментация, издръжливост, цена - нямат конкуренция. Имам тяхна готова палитра In the nude и съм много доволна. А сега даже са на промоция 3 за 2 в Бютибей.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Donna Paulsen в чт, 01 фев 2018, 22:13
Здравейте, изпробвали ли сте вече новите червила на Сефора - тези с картинки на опаковката? Ако да - доволни ли сте? Не се надявам на особена издръжливост, май ако не е течно матово, си пада. По-скоро питам за комфорт на устните и как ви се струват цветовете?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 01 фев 2018, 22:54
Аз купих две и съм доволна. Бестселърът светъл нюд 7 и млечно лилавото. Не ми пресушават и харесвам цветовете, които избрах. Леки са и красиви отвън.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в пт, 02 фев 2018, 08:27
Благодаря ви!
Ще погледна палитрите, надявам се да избера,че при такъв голям избор се обърквам, затова не искам и единични сенки.От голения избор се обърквам и по-трудно взимам решения :D


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Candy_girl в пт, 02 фев 2018, 10:36
Дами, набелязали ли сте нещо от колекцията на Патрик Стар? Аз харесах няколко неща, но се чудя за пудрата ... със суха и много светла кожа съм. Трябва ми единствено за лицето, а досега пък обмислях за пудрата ''next to nothing''. 


Тази колекция ще дойде ли до България? :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в пт, 02 фев 2018, 10:51
Да, ще дойде. :smile:esmeralda23, и аз съм голям фен на MUG :heart_decoration: Почвам да си правя трета палитра с тях :relaxed:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в сб, 03 фев 2018, 09:56
Момичета, имате ли спомен за намаления в Сефора около Св. Валентин? Имам няколко продукта за купуване, бих изчакала ако скоро мога да ги взема на -20%  newsm78


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в сб, 03 фев 2018, 10:32
За 14ти миналата година май само парфюмите бяха намалени. Сефора нещо напоследък се излагат с намаленията.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Anzy в нд, 04 фев 2018, 19:56
Момичета, днес си взех новата спирала на Бенефит - Bad Girl Bang... Изглежда обещаващо, описана е доста добре на опаковката, четката й е силиконова и ми изглежда хубава, пък ще видим... тези дни ще споделя впечатления. Някой пробвал ли я е?
Видях и че са заредили малко прасковени ружове на Too Faced, но ги пробвах на ръката си и не ми допаднаха...


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в нд, 04 фев 2018, 20:02
За 14ти миналата година май само парфюмите бяха намалени. Сефора нещо напоследък се излагат с намаленията.

 :bouquet: Така си спомням и аз, нищо...

Anzy, сподели за спиралата като нятрупаш впечатления, и на мен ми е интересно. Аз харесах хайлайтърът на ТФ, който е зареден в Сефора  :flutter:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в нд, 04 фев 2018, 20:50
И аз харесах хайлайтъра прасковка.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в нд, 04 фев 2018, 21:36
Има ли инфо кога ще дойде прословутата peaches and cream колекция? Изчаках се!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 04 фев 2018, 21:55
Само ружовете и хайлайтера са заредили от нея за момента.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в нд, 04 фев 2018, 22:02
Има ли инфо кога ще дойде прословутата peaches and cream колекция? Изчаках се!

И аз така, тази палитра от есента ми е голяма любов! Една от любимите ми блогърки току-що й направи ревю
:
https://www.youtube.com/watch?v=nd5rvxcYPGg
. Не разбирам защо й в Култ бюти я няма още  newsm78


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 04 фев 2018, 22:11
Защото е ексклузивна само за Сефора и сайта на ТФ. Няма да я има колекцията в култ.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Foncé в пн, 05 фев 2018, 01:54
Момичета, някой има ли впечатления от червилата на Charlotte Tilbury, харесах няколко цвята  :flutter:

Интересува ме най-вече като консистенция и издръжливост как са. От известно време устните ми са много капризни и не понасям червила които се "впиват" в кожата :tired:

Като цяло сякаш единствено тези на Шанел ми останаха като поносими, но ми се иска да пробвам и нещо ново  :crazy:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в пн, 05 фев 2018, 07:29
Защото е ексклузивна само за Сефора и сайта на ТФ. Няма да я има колекцията в култ.

О, не знаех, мерси! Дано да я заредят в нашата Сефора  :pray:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пн, 05 фев 2018, 08:00
Във френската Сефора вече са заредили матовата прасковена палитра, фдт и другите неща от серията. Жалко само, че купуването с превозвач от там е толкова сложно.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пн, 05 фев 2018, 09:34
Момичета, някой има ли впечатления от червилата на Charlotte Tilbury, харесах няколко цвята  :flutter:

Интересува ме най-вече като консистенция и издръжливост как са. От известно време устните ми са много капризни и не понасям червила които се "впиват" в кожата :tired:

Като цяло сякаш единствено тези на Шанел ми останаха като поносими, но ми се иска да пробвам и нещо ново  :crazy:
Аз имам, харесвам го. Не знам какво имаш предвид под впиване. Не ми изсушава устните на мен.

Смятам, че ще има всичко от Прасковите в Сефора. Чакам с нетърпение матовата палитра, жестока е. Мисля за нея постоянно.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 05 фев 2018, 12:08
Много е хубава матовата прасковена палитра на ТФ. И тя, и новият златен шоколад.

Купих си в деня на излизането новата спирала на Бенефит. За сега не съм особено доволна. Трябва да видя как ще се "развие" тушът. Много наслоява и слепва бая. Не ми харесва дръжката - дълга и нестабилна, което я прави странна като усещане в ръката.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пн, 05 фев 2018, 15:34
Елле, от къде купи матовата прасковена палитра?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 05 фев 2018, 15:55
Такова ми е впечатлението от всички клипове и ревюта :relaxed:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пн, 05 фев 2018, 16:36
О, да, и моето. Нямам търпение да я пробвам тази палитра. От поста ти реших, че вече си я тествала.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Foncé в вт, 06 фев 2018, 04:13
:
Момичета, някой има ли впечатления от червилата на Charlotte Tilbury, харесах няколко цвята  :flutter:

Интересува ме най-вече като консистенция и издръжливост как са. От известно време устните ми са много капризни и не понасям червила които се "впиват" в кожата :tired:

Като цяло сякаш единствено тези на Шанел ми останаха като поносими, но ми се иска да пробвам и нещо ново  :crazy:
Аз имам, харесвам го. Не знам какво имаш предвид под впиване. Не ми изсушава устните на мен.


Благодаря, densi  :bouquet: Под "впиване" има предвид точно консистенциите които изсушават и се врязват в линийките :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в вт, 06 фев 2018, 11:39
Аз имам две червила на Charlotte Tilbury,не ми изсушават също,много са хубави и трайни ,но при мен много малко червила не са трайни.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Anzy в вт, 06 фев 2018, 11:57
Купих си в деня на излизането новата спирала на Бенефит. За сега не съм особено доволна. Трябва да видя как ще се "развие" тушът. Много наслоява и слепва бая. Не ми харесва дръжката - дълга и нестабилна, което я прави странна като усещане в ръката.

И аз вече два дни я нося и честно казано - разочарована съм. Надявам се като поизсъхне малко да стане по-добре, защото за момента положението е трагично. Четката не ме притеснява толкова. Продукта наистина удължава миглите и ги повдига, държи ги извити цял ден - с това съм съгласна. Но такова сплъстяване не съм виждала от друга спирала - миглите ми са на клечки и изглеждат ужасно. След нанасяне ми трябват поне още 5 минути да разделям миглите с игличка, което сутрин преди работа е супер досадно и гледам да си го спестя.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в вт, 06 фев 2018, 12:20
А махането ѝ вечер? Толкова време, продукт, търкане... :confounded:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 06 фев 2018, 12:42
А какво мислите за Lancome monsieur big mascara, че се чудя дали да я пробвам по-натам?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в вт, 06 фев 2018, 13:55
В Сефора са заредили пролетната колекция на Диор и новия Пойзьн гърл.Купих хайлайтъра - жесток!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в вт, 06 фев 2018, 13:56
Ахам,Века харесва ли ти новия Пойзьн гърл,благодаря.:yum:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 06 фев 2018, 14:20
Какво има от пролетната на Диор? Хайлайтерът само Holo gold ли е   или е зареден и Holo pink? Лаковете има ли ги?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в вт, 06 фев 2018, 14:56
Страхотен е хайлатъра да. И аз ще го купя. Харесва ми и розовата петица палитра и някои от продуктите за устни. Колекциата на Диор, за разлика от тази на Шанел е страшно хубава тази пролет. От Шанел съм страшно разочарована, за първи път от години не си купих абсолютно нищо от тяхна колекция и това ме натъжава.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в вт, 06 фев 2018, 15:31
Holo Pink има ли прилика с последните Еxtra Dimension скинфиниши на MAC? На снимки не можах да го преценя добре. Струва ми се, че е с перлен финиш...:confused:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 06 фев 2018, 15:57
Има ли го, Жаки?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в вт, 06 фев 2018, 16:20
Какво има от пролетната на Диор? Хайлайтерът само Holo gold ли е   или е зареден и Holo pink? Лаковете има ли ги?

Хайлайтърът е Holo gold.В кутийката е с кабуки четка.Бяха 3 броя, аз взех един, доколкото разбрах някой поръча другия по телефона и остана само един, за който предполагам също,че е купен.Хайлайтърът е невероятно красив, нанесен на кожа има прекрасен бледорозов финиш.Лаковете не са заредени.Новите Lip glow също са заредени и новите фон дьо тени Камуфлаж.Двете палитри петици също са заредени и лично на мен едната много ми хареса.

Bright Crystal, новия Пойзън гърл Неочаквано на мен ми хареса.Вярно е,че все пак първи тест, но аз бях с Френската целувка на Герлен и някакси бях настроена точна на такава младежка, жизнерадостна и усмихната вълна.Започва като дъвка от детството, но след това се изменя и е приятен, ненатрапчив аромат.За разлика от предишните две Отровни момичета в този нищо не ме издразни.Ще го понося пак, не твърдя,че е уауу, но е нещо много младежко и освежаващо.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 06 фев 2018, 16:36
Благодаря. Holo gold го имам от седмици и много го харесвам, но много исках и лаковете и Holo pink ( диамантът в колекцията ).


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в вт, 06 фев 2018, 16:37
Благодаря ти, :love: :bouquet: аз съм заклета фенка на първообраза,едт също ми харесва до някъде,но ми е някак размит и безхарактерен.Ще пробвам и най-новия.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в вт, 06 фев 2018, 16:54
Благодаря ти, :love: :bouquet: аз съм заклета фенка на първообраза,едт също ми харесва до някъде,но ми е някак размит и безхарактерен.Ще пробвам и най-новия.
Зная, че си фен, спомням си.Аз пък съм фен на Пюр пойзън и на Пойзън.В началото всъщност новото Неочаквано Отровно момиче много ми напомни на Пойзън, но за съвсем кратко, съвсем различни са след това.Както и в новия липсва, онази дразнеща мен лично цитрусова нотка в началото, която фигурира в първообраза на Отровното момиче.Тествай го, мисля че има шанс да ти допадне за всекидневно носене с оглед на настъпващата пролет.Направен е да се хареса.:hibiscus:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в вт, 06 фев 2018, 18:00
За мен Диор много се изложиха с имената. Какво е това Poison Girl....a пък за Unexpected да не говорим. :rolling_eyes:  Парфюмната версия я купих, защото за момент ми се стори, че долавям капка от оригинала, който обожавам.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Welt в вт, 06 фев 2018, 18:23
Има ли малката палитра Heat на Urban Decay в Сефора? Не мога да намеря информация, а и тук четох три страници назад. 


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в вт, 06 фев 2018, 18:29
Не. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в вт, 06 фев 2018, 18:37
Има ли малката палитра Heat на Urban Decay в Сефора? Не мога да намеря информация, а и тук четох три страници назад.  

Тя още не е излезнала.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: bambinnah в вт, 06 фев 2018, 22:22
От вас научавам, че има мини палитра.
Като идея ми хареса много, като изпълнение съм изненадана обаче. Всъщност не съм де - цветовата селекция на Ърбън Дикей - поне в Нейкид палитрите, винаги е била ориентирана към твърде сходни цветове, с които се постига мацаница. Пардон, да го наречем гръндж смоуки, чувам, че е модерно.
Тази палитричка изненадващо ми допада много! Съжалявам само, че блестящият цвят е доста бейсик, надявах се да са включили някой от средните два прекрасни.

Пък и точно тези дни се замислям, че нямам достатъчно сенки за подобен еднороден опушен грим, освен да го приема за знак от съдбата ли... :D


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Welt в вт, 06 фев 2018, 22:48
Денси, Ел, благодаря ви! :blush:
Ел, точно от твоя Инстаграм разбрах за нея и много ми хареса, та реших да попитам.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в вт, 06 фев 2018, 23:45
И на мен малката Heat палитра ми допадна. Голямата така и не я купих - твърде много все сходни цветове. Малката е с половината цветови и някак по-кохерентна ми се струва и цветовете в нея действително са различни. Мисля, че след 2 седмици излиза в САЩ. Тоест да я чакаме тук най-рано след 3 месеца.

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/JgVl/36244873_bc18e685)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в ср, 07 фев 2018, 07:16
Датата за Европа е 1 март.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в ср, 07 фев 2018, 09:47
Аз съм се повредила. Пак не ме грабва. :joy:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в ср, 07 фев 2018, 10:15
Много ми харесва тази палитра, такива топли цветове нямам. Имам Нейкид, Бейсик и Бейсик2 и само тях ползвам.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: К@тя в ср, 07 фев 2018, 10:27
На мен ми прилича на едната от малките палитри на Худа, само че в нея има и блестящи цветове.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Agent Provocateur в ср, 07 фев 2018, 15:33
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uiPl/36248033_c3ee2593)
Oh, че е прекрасна! Ще си я взема - не съм изпуснала от ръце голямата откак я купих, на някои цветове им се вижда пана отдолу вече! Нямам спомен откога такова чудо не ми се беше случвало, но всички тези топли греещи цветове са като за мен правени, въпреки че дъртата консерва в мен се противи на светлите блестящи...
И четката и ми е супер удобна, което също ме учуди!
https://www.glamour.com/story/urban-decay-petite-naked-heat-palette


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в ср, 07 фев 2018, 17:21
Прекрасна е малката Heat. И аз я искам :heart_eyes:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: bambinnah в ср, 07 фев 2018, 20:49
На мен ми прилича на едната от малките палитри на Худа, само че в нея има и блестящи цветове.

Имам малката на Худа, ще изчакам да излязат поне суочове на Хийт ню-ню и пак ще пиша, но на първо четене - няма дублиращи се цветове.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: zvezdelina6407 в ср, 07 фев 2018, 22:14
А новия фон дьо тен на Диор Форевър Ъндъркавър зареден ли е?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: hristinaa2112 в ср, 07 фев 2018, 22:29
Наистина ли и при нас са пуснали в Sephora тоника на Pixi? :open_mouth:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в ср, 07 фев 2018, 22:43
Май го мернах в Сефора. Но няма други неща на Пикси.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в ср, 07 фев 2018, 22:57
Май го мернах в Сефора. Но няма други неща на Пикси.

Да, аз също се разочаровах, че само тоника са заредили, а имам желание да пробвам другите продукти, но не можаха да ми отговорят ще ги има ли и кога.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: hristinaa2112 в ср, 07 фев 2018, 23:13
Според мен щом са заредили тоника може по-нататък и други неща да заредят. А цената каква му е? Някой има ли отзиви за него?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 08 фев 2018, 00:13
20- тина лв. е малък размер.
Има го фон дьо тена на Диор. Купих си хайлайтъра /има още два в Леро/ и взех проба от фон дьо тена. Ще си купя и лилавото холо червило и по- тъмния мат от новите на Диор.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в чт, 08 фев 2018, 09:33
24 лева е тоникът на Пикси. Пропуснала съм какво му е специалното, та не знам защо всички толкова се вълнуват за него (не само тук, като цяло). Не съм фен на марката и не съм запозната с бенефитите на продуктите.

За всички заинтересовани от фдт-а на Диор, от личен опит препоръчвам задължително да пробвате цвета преди покупка. Аз съм 010 от тяхната номерация, но 010 от новия ми е тъмен. Което е жалко, защото не предлагат по-светъл цвят, а го харесвам. Купих го преди около месец и го ползвам редовно, но се налага да го смесвам с по-светъл.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 08 фев 2018, 09:47
Да, и аз взех проба от 10, но ще ми е тъмен. Изненадана съм, че Диор са заредили толкова тъмни фон дьо тени на български пазар и че въобще са толкова тъмни цветовете.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в чт, 08 фев 2018, 10:04
Странно аз съм 020 от Диор Форевър и мострата, която ми дадоха е 20 и ми пасна идеално.
При мен има слънце целогодишно:joy::joy: и си поддържам уличния тен.
И в италианската Сефора са пуснали 3 неща: тоник с ексфолиращ ефект/ хвален е много беше ми любопитен, но го нямаше вчера/ комплект травъл сайз от 3 продукта и пак тоника за път в напоени дискове за махане на грим.
Хвърлих око и във френската Сефора и там са заредени същите три неща.
Хвален е двойният почистващ продукт и един хидратиащ mist.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в чт, 08 фев 2018, 10:16
Странно аз съм 020 от Диор Форевър и мострата, която ми дадоха е 20 и ми пасна идеално.
При мен има слънце целогодишно:joy::joy: и си поддържам уличния тен.

На мен също ми дадоха мостра на 020 , макар че на място тествах паралелно и 015, и 020 и втория сякаш ми пасна перфектно.
Новите червила също ми допаднаха, но имам изпратена мостра с 4 цвята, ще изчакам да я получа и да ги тествам.Получих и мостра с новите серуми, някой ползвал ли ги е и има ли вече впечатления.Белият Plump Filler ухае прекрасно и от едно използване само ме грабна, едва се въздържам да не го купя веднага.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: alisa77 в чт, 08 фев 2018, 17:58
Момичета,новия фон дьо тен на Диор на каква цена е?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: балеринка в чт, 08 фев 2018, 19:12
А новия фон дьо тен на Диор Форевър Ъндъркавър зареден ли е? От днес е зареден в Прити Шоп.
Цена не знам,че нямах време да отида.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 08 фев 2018, 19:40
На много места е зареден, около 100 лв е.
Пробвам крема и два серума на Диор, много са хубави. :love:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: zvezdelina6407 в чт, 08 фев 2018, 20:32
Днес си го купих - 87лв.Взех 020,но наистина малко ми тъмнее.Попитах дали цветовете съвпадат със стария форевър и ми казаха ,че съвпадат,а не е така...Зарадвах се много,защото тъкмо ги вадеха от кашоните. :D :D :D
пп  40мл е


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 08 фев 2018, 21:20
Определено не съвпадат. Честит дано ти хареса. :hug: :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: балеринка в чт, 08 фев 2018, 23:05
На много места е зареден,ама във София.Аз писах за Варна.
Аз съм с 20 на Форевър,но сега ,като ви чета ще пробвам първо 010.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 09 фев 2018, 00:09
Извинявай, не съм разбрала.  :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 09 фев 2018, 08:32
Да, и аз на всякъде чета и гледам, че за мен е подходящ цвят 010. Но кога ли ще стигна до магазина да го пробвам? :joy:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в пт, 09 фев 2018, 11:26
Ако на някое момиче ще е полезно.
Разтеклата се капка е Диор Форевър 20 номер, а до него новият Форевър 20 номер. За мен са еднакви☺.
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/9b0l/36258071_2f220ed5)
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/9b0l/36258071_a5b31013)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в пт, 09 фев 2018, 11:53
И аз вчера си взех проба на 20, за мен не е по-тъмен. Сега се сещам, че такава тубича 3мл имам и от Форевър и ще ги тествам паралелно като се прибера.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пт, 09 фев 2018, 12:00
Може разликата да е само в цвят 010. Така или иначе е най-хубаво всеки да си пробва и да прецени за себе си кой цвят би му паснал най-добре. За мен е абсолютно сигурно, че за съжаление дамите с доста светли кожи няма да си намерят подходящия цвят. Аз дори не съм с най-светла кожа, а 010 трябва да изсветлявам.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в пт, 09 фев 2018, 13:36
Току що получих смс от Дъглас и Б.З.Всички парфюми са намалени с 20 % в периода 10.02-14-02.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Donna Paulsen в пт, 09 фев 2018, 13:37
Жалко, че са само парфюми. Сега и Сефора сигурно няма да пуснат намаление на кометика :(


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пт, 09 фев 2018, 15:41
Току що получих смс от Дъглас и Б.З.Всички парфюми са намалени с 20 % в периода 10.02-14-02.

И 25% на спирали с марка Дъглас.

Кристалче, сега бях в Бюти зоун в Парк Сити център (София) и са заредили новия Пойзън гърл, новата Хипи рокля на Герлен и Аура на ТМ.Предполагам, че и в Бургас може да са заредени.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в пт, 09 фев 2018, 15:45
Заредено ли е червеното Си? :blush:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 09 фев 2018, 15:49
Не, за Април казват. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в пт, 09 фев 2018, 16:03
Не, за Април казват. :peace:
Благодаря ти! Прочетох статията в блога  ти за него и любопитството ми се събуди.
Май нищо няма да купя от намалението в Дъглас. Предполагам и Сефора ще намалят само парфюми.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: catwomann в пт, 09 фев 2018, 18:53
Парфюмът Метеорити от пролетната колекция дойде ли ? Разбрах,че са заредили колекцията в София вече.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 09 фев 2018, 18:55
Не, и никой не знае кога точно ще дойде. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: catwomann в пт, 09 фев 2018, 18:57
Благодаря Денси, нямам търпение вече .Да не стане така,че изобщо да не дойде?  :? .


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в пт, 09 фев 2018, 19:02
Току що получих смс от Дъглас и Б.З.Всички парфюми са намалени с 20 % в периода 10.02-14-02.

И 25% на спирали с марка Дъглас.

Кристалче, сега бях в Бюти зоун в Парк Сити център (София) и са заредили новия Пойзън гърл, новата Хипи рокля на Герлен и Аура на ТМ.Предполагам, че и в Бургас може да са заредени.
Мерси мила :hug:,днес не можах да отскоча,тези дни ще намина. :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 09 фев 2018, 19:10
Happy Valentine's Day! 25% namalenie na vsichki aromati i podarychni komplekti v butici Estee Lauder-Clinique ot 10 do 14.02.2018. Pobuzraite!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: балеринка в пт, 09 фев 2018, 19:44
Извинявай, не съм разбрала.  :bouquet:


  :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в пт, 09 фев 2018, 20:25
Видях новия хайлайтър на Диор. Приказен е! Нямаха все още тестер и не успях да пробвам, но ми показаха как изглежда.
Ако нямах MAC Extra dimension skinfinish Beaming blush със сигурност щях да го купя.

Взех си и мостра на новия ФДТ Dior Forever Undercover - номер 20. Имаха и 15 и мисля, че също е много хубав универсален цвят, без жълти или розови отенъци.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: zvezdelina6407 в пт, 09 фев 2018, 21:21
Малко извън темата,но да светна с червеничко  - цялото ми лице се обрина от новия Диор. :cry:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 09 фев 2018, 23:44
Ау леле, много неприятно.
Аз сега съм сложила 10 номер да видим. От 17 часа с пудри отгоре вече съм лъснала много по челото. Иначе прясно нанесен стои разкош.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в сб, 10 фев 2018, 08:22
Момичета,знаете ли,дали в Прити шоп в Пловдив предлагат Estee Lauder?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: AlexaS в сб, 10 фев 2018, 09:02
Момичета,знаете ли,дали в Прити шоп в Пловдив предлагат Estee Lauder?

Не. Не предлагат.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в сб, 10 фев 2018, 14:54
От някоя Сефора в Европа дали може да се поръча до България? От Испания вече видях, че не може, а толкова много ми харесват новите палитри на ТФ: (https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/ppul/36264304_5da40eb6)  :love: :love:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 11 фев 2018, 18:09
MAC promo: Samo ot 12.02 do 14.02 v obekti MAC The Mall, MAC Mall of Sofia & MAC Paradise lyubimite Vi produkti na MAC sa s 20% otstypka.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в нд, 11 фев 2018, 19:00
MAC promo: Samo ot 12.02 do 14.02 v obekti MAC The Mall, MAC Mall of Sofia & MAC Paradise lyubimite Vi produkti na MAC sa s 20% otstypka.

Кои продукти включва намалението, т.е. кои се водят "любимите"  newsm78 Интересува ме най-вече ружът Екстра дименшън дали влиза, както и четката 217.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 11 фев 2018, 19:14
 Всичко без нови колекции, вива глам и little mac.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в нд, 11 фев 2018, 19:52
Всичко без нови колекции, вива глам и little mac.

Благодаря ти  :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в нд, 11 фев 2018, 20:21
Ох, аз днес точно си взех един молив за уста и след 1 час ми пратиха смс, че утре ще има намаление...


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в нд, 11 фев 2018, 20:37
Споделете какво ще си купите от намалението на МАС?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в нд, 11 фев 2018, 21:44
Четки. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в нд, 11 фев 2018, 22:23
Мисля да взема руж от намалението в Мак ако успея да попадна на добър консултант. Привършвам любимата си лимитка и нямам идея с какво да я заменя. Бих купила и 187


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: viv_pl в нд, 11 фев 2018, 22:37
Момичета, дали ще могат да се правят поръчки по телефона в МАС и да се ползва намалението?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в нд, 11 фев 2018, 23:17
Вчера пазарувах в Сефора и питах няма ли да правят намаление, защото само те нищо не са обявили за 14-ти февруари, но за съжаление няма.Някой знае ли нещо повече? В Прити шоп има ли някакво намаление? Искам да си купя някои неща на Диор.Вчера носих Berry, а днес Holo pink от новите Lipglow и ми харесват много.Толкова естествена, свежа и пролетна визия създават, прекрасно допълнение към цялата пролетна грим колекция на Диор.От тестера ми остават още два цвята, но ако така ми харесват наред, направо съм фалирала :heart_eyes:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в пн, 12 фев 2018, 07:25
В Прити шоп ФДТ-на Double wear Estee Lauder е намален на 46лв от 86. За жалост в магазина в Пловдив не се предлага марката. Трябва да проверя,дали и в Дъглас няма да е намален.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в пн, 12 фев 2018, 09:07
В Прити шоп ФДТ-на Double wear Estee Lauder е намален на 46лв от 86. За жалост в магазина в Пловдив не се предлага марката. Трябва да проверя,дали и в Дъглас няма да е намален.
Първото, което ми хрумна като видях тази промоция, е дали не са с изтичащ срок на годност. Та в този ред на мисли, как може да се провери преди покупка?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пн, 12 фев 2018, 09:37
Първото, което ми хрумна като видях тази промоция, е дали не са с изтичащ срок на годност. Та в този ред на мисли, как може да се провери преди покупка?

Можеш да го провериш в checkcosmetic.net с кода на опаковката.Ще ти покаже месеца и годината на производството и срока на годност, който е стандартно 36 месеца.Лично аз не бих купила фон дьо тен с изтичащ срок на годност.
В този ред на мисли, моите впечатления от новия фон дьо тен Undercover на Диор са положителни.Матира дори повече отколкото очаквах и не съм имала никакво лъсване в Т зоната, а бях с един дебел кашмирен пуловер и ми беше топло.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: V. Bekam в пн, 12 фев 2018, 14:43
Моля да ми препоръчате четка на МАС за фон дю тен.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Vivian27 в пн, 12 фев 2018, 16:24
Pretty Shop продават ли онлайн?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Candy_girl в пн, 12 фев 2018, 16:44
Доволни ли сте от някоя база а грим на MAC?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пн, 12 фев 2018, 17:25
SEPHORA: 20% otstupka na vsichki parfumi. Vazhi za vsichki marki ot 12/02 do 14/02. Za otkaz STOP SE


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в пн, 12 фев 2018, 20:12
Момичета, дали ще могат да се правят поръчки по телефона в МАС и да се ползва намалението?

Днес бях в магазина и две от консултантките се чудеха относно същото. Не бяха сигурни и решиха, че ще откажат на клиента, който беше на телефона. Т.е. не е много ясно.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в чт, 15 фев 2018, 08:46
Здравейте! Промоцията на ФДТ ДУ само за Pretty shop ли важи или и за другите магазини, предлагащи марката?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в чт, 15 фев 2018, 09:07
В Дъглас и БЗ също-от днес до края на месеца. Вчера видях сроковете на годност-тези в Пловдив са до 12.2019.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Jeni_E в чт, 15 фев 2018, 09:25
И за бутиците на Ести Лаудер е активна промоцията от 15 до 28 февруари.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в чт, 15 фев 2018, 09:26
В Дъглас и БЗ също-от днес до края на месеца. Вчера видях сроковете на годност-тези в Пловдив са до 12.2019.
Как ги провери, по кода от кутията ли?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в чт, 15 фев 2018, 09:56
Момичето го погледна,мернах стикера на кутията. Като отида да си купувам ще си го огледам хубаво. Вчера само се поинтересувах какви са стоковете.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: _Soul_ в чт, 15 фев 2018, 11:07
Момичета, заслужава ли си този фдт на Ести? В момента ползвам Клиник/Ревлон, никога не съм купувала толкова висок клас декоративна козметика и съответно нямам база за сравнение. Виждам, че има хиляди положителни оценки... но и ColorStay на Ревлон е много хвален, но не съм възхитена. 


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Vivian27 в чт, 15 фев 2018, 11:23
За мен лично няма база за сравнение.. Аз съм ползвала Ревлон, ползвала съм Лореал, Мейбълин, Буржоа и каквото се сетиш още от дрогерията. Ести ми лепна като втора кожа. Аз съм с мазна кожа и лятото с предните фдт имах постоянно усещане за тежест върху лицето. С този нямам такова усещане, не ми дразни кожата, не ми причини пъпки. Пробвах и Герлен, но Ести ми допада повече.
Просто вземи проба и на мажи лицето, за да видиш как ще го усетиш.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в чт, 15 фев 2018, 11:34
Аз също страшно много го харесвам. Трябва обаче задължително проба,защото цветовете са доста и е трудно да се определи от бурканчето.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 15 фев 2018, 13:26
И аз съм му голям фен и никога не оставам без него, но е силно покривен, напластява и стои тежко. Винаги си личи, с каквото и да го нанеса. Пробвала съм и с течащ ББ оригинал, но личи. Моите приятелки и сестра ми обаче са луди фенове и се кълнат в него. Аз нямам какво да прикривам и не нося фон дьо тен без поводи, може би затова ме дразни, че е видим. Иначе стои без да помръдне над 12 часа.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в чт, 15 фев 2018, 13:36
И от мен глас за фдт на Ести,но аз съм почитател на почти всичко,най-вече на бялата козметика и червилата,без парфюмите обаче.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Candy_girl в чт, 15 фев 2018, 14:21
Освен в Сефора ,Дъгас и Бюти зон ,къде мога да намеря декоративна козметика на YSL? :hug:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Christina-89777 в чт, 15 фев 2018, 16:07
Моля ви за помощ! Искам да се възползвам от намалението на Ести Лаудър,но заради грипа избягваме с малкия моловете :( Има ли откъде да се купи онлайн??


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 15 фев 2018, 16:11
Моля ви за помощ! Искам да се възползвам от намалението на Ести Лаудър,но заради грипа избягваме с малкия моловете :( Има ли откъде да се купи онлайн??
Намаление на какво? На фон дьо тена не може. Всъщност нищо не може да се поръчва от бутиците онлайн, нито от Дъглас и БЗ.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Agent Provocateur в чт, 15 фев 2018, 16:11
Вчера като никога влязох в мол (обикновено пазарувам онлайн) и с бодра крачка се забих в Сефора, където нямаха UD Heat Petite, но забавното е, че я имаха в съседния Мейсиз. В Мейсиз обаче нямаха тестер на крема на ЕЛ, който някой във форума похвали и искам да пробвам и се върнах в Сефора, откъдето си взех тестер за крема, но нямаха ФДТ-та на ЕЛ, та пак се върнах в Мейсиз :))))))))))

След няколко такива махаловидни движения връхлетях в МАС, където нямаха 217 в новия вариант, но и в стария го нямаха и съм леко разочарована и повече от мен миткания по молове тц - дори за кардио не мога да си ги броя! Не че не похарчих около 2 пъти повече пари, отколкото бих искала де...


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в чт, 15 фев 2018, 16:21
Агент, купи ли малката Heat? Ако да, ще чакам мнения от теб как е като качество. Хвърлила съм й око и чакам да я заредят в Англия, за да я поръчам.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Agent Provocateur в чт, 15 фев 2018, 16:26
Купих, ще пиша :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в чт, 15 фев 2018, 16:52
Вчера като никога влязох в мол (обикновено пазарувам онлайн) и с бодра крачка се забих в Сефора, където нямаха UD Heat Petite, но забавното е, че я имаха в съседния Мейсиз. В Мейсиз обаче нямаха тестер на крема на ЕЛ, който някой във форума похвали и искам да пробвам и се върнах в Сефора, откъдето си взех тестер за крема, но нямаха ФДТ-та на ЕЛ, та пак се върнах в Мейсиз :))))))))))

След няколко такива махаловидни движения връхлетях в МАС, където нямаха 217 в новия вариант, но и в стария го нямаха и съм леко разочарована и повече от мен миткания по молове тц - дори за кардио не мога да си ги броя! Не че не похарчих около 2 пъти повече пари, отколкото бих искала де...

И аз така - основно онлайн пазарувам и то от чужбина, тъй като в Бг повечето неща ги няма по МОЛ-овете. Ето например миналия уикенд се разходих до Дъглас, тъй като исках да си взема 2 парфюма на Van Cleef and Arpels от намалението, което бяха обявили. Е, да, но и двата аромата ги нямаха... Поръчах ги онлайн.

Сега са намалили ФДТ на ЕЛ, който нося от 86 на 46 лева. Супер, но отсега се обзалагам, че няма да имат налични цветовете, които ме интересуват (смесвам два и единия много трудно го намирам). Миналия път обикалях между БЗ и бутика на ЕЛ в София МОЛ, на едното място едни цветове налични, на другото - други и се опитвах да сравнявам и да решавам...


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в чт, 15 фев 2018, 17:10
Днес си взех един ФДТ на ЕЛ от Дъглас от Парадайс и продавачката каза, че засега имат всички цветове.Докато бях на касата и звъняха по телефона да запасват от него.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Vivian27 в чт, 15 фев 2018, 17:36
Аз още вчера се свързах с Прити Шопов и поръчах фдт онлайн. Нямаше никакъв проблем от тяхна страна.
По принцип ако знаех, че и Дъглас ще участват в кампанията можех да го взема и от физически магазин, ама аз нали все се презастраховам 😂
Миналата седмица бях в Германия и имаше много хубави комплекти за Св. Валентин в тамошния Дъглас. Кутии във формата на сърца с козметика на марката на Дъглас за по 10 и 15 Евро. Тук такива цени не съм виждала, дори обърнати в лева.
В друга тяхна верига имаше обявени 20 процента на парфюми и комплекти. Аз си взех Lancome La vie est Belle 30мл плюс 50 мл боди лосион за 32 Евро. Цената е повече от добра, при положение че само парфюма беше 50 Евро по другите магазини, а като го видях в нашите онлайн свят ми се зави.

Жалко,че при нас цените са доста високи за някой продукти.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в чт, 15 фев 2018, 17:52
ФДТ на EL в Dolce Vita Варна още днес беше на привършване. Много малко цветове имаха- 5 максимум 6. Ecru, Ivory всички бяха свършили. До мола нямах нерви да ходя.
По-напред в темата беше похвален Addict Lip glow-а на Dior. И аз съм от пристрастените. От около две седмици ползвам Holo purple, сега чакам и холо пинк. Не тествах, поръчах насляпо, но съм много доволна. Устните ми са сухи, особено зимата. С него са подхранени, меки, с много играещи си със светлината частици.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в чт, 15 фев 2018, 18:24
По-напред в темата беше похвален Addict Lip glow-а на Dior. И аз съм от пристрастените. От около две седмици ползвам Holo purple, сега чакам и холо пинк. Не тествах, поръчах насляпо, но съм много доволна. Устните ми са сухи, особено зимата. С него са подхранени, меки, с много играещи си със светлината частици.

Холо пинк е едно прекрасно бижу  :love:.Частиците придават такъв невероятен обем и изглеждат влажни, което наистина е оптическа игра със светлината, но и са овлажнени от новата формула на глосовете.Аз чакам Холо пинк и един от серумите, защото там Диор са надминали себе си.ММ ми подари 5-цата сенки Flirt /имал си подсказвач  ;-)/ и се оказах с цялата пролетната колекция на един единствен бранд, което не ми се е случвало досега  :love:.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в чт, 15 фев 2018, 19:11
Честито! Със здраве да се ползват! Колебаех се изобщо, дали да поръчам, защото нямаше все още подробни суочове и ревюта. Преди години ползвах глосовете Addict, но не бях много доволна и преминах на Chanel- ските. Те също са ми страхотни- не лепкави, взимам с частици и стоят точно “влажно”.
Сега, ако мога да се сдобия и с хайлайтъра holo pink ще е супер.  :roll:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в чт, 15 фев 2018, 19:25
Честито! Със здраве да се ползват! Колебаех се изобщо, дали да поръчам, защото нямаше все още подробни суочове и ревюта. Преди години ползвах глосовете Addict, но не бях много доволна и преминах на Chanel- ските. Те също са ми страхотни- не лепкави, взимам с частици и стоят точно “влажно”.
Сега, ако мога да се сдобия и с хайлайтъра holo pink ще е супер.  :roll:

 В escentual.com го има наличен.

Много благодаря! :hibiscus: 


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в чт, 15 фев 2018, 19:44
По-напред в темата беше похвален Addict Lip glow-а на Dior. И аз съм от пристрастените. От около две седмици ползвам Holo purple, сега чакам и холо пинк. Не тествах, поръчах насляпо, но съм много доволна. Устните ми са сухи, особено зимата. С него са подхранени, меки, с много играещи си със светлината частици.

Холо пинк е едно прекрасно бижу  :love:.Частиците придават такъв невероятен обем и изглеждат влажни, което наистина е оптическа игра със светлината, но и са овлажнени от новата формула на глосовете.Аз чакам Холо пинк и един от серумите, защото там Диор са надминали себе си.ММ ми подари 5-цата сенки Flirt /имал си подсказвач  ;-)/ и се оказах с цялата пролетната колекция на един единствен бранд, което не ми се е случвало досега  :love:.

На каква цена са ?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в чт, 15 фев 2018, 19:56
Цената е около 24-26 паунда. В БГ не съм търсила и не знам на каква цена се продават.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 15 фев 2018, 20:25
Holo purple е разкош. И аз ще го купя. Много е хубава Диорската колекция, за разлика от Шанелската.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в чт, 15 фев 2018, 20:27
Цената е около 24-26 паунда. В БГ не съм търсила и не знам на каква цена се продават.


Вероятно тук ще е към 60 ?!Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: JaMbaLaQ в чт, 15 фев 2018, 23:41
71 са в Сефора.. :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: К@тя в чт, 15 фев 2018, 23:56
И от мен оше един глас за гореспоменатият фдт. Не съм ползвала по-добър. Но не съм съгласна , че се вижда и стои тежко. Нанасям по две помпички с ББ на цялото лице. Отгоре минавам с метеоритите. Наистина не мърда по 12+ часа.

Що се отнася до немския Дъглас, да пускат разни комплекти , но мисля че са с различно качество. Последния път нямаха да ми напълнят Извънземното на Муглер и си взех такъв подаръчен комплект. Е не е толкова траен парфюма, което е жалко. И козметиката е по-скъпа. Единият спрей на УД, който ползвам, тук е 33€ за големият флакон, в Лондон си го взех за 18£ без да е на промоция. ФДТ на Ести тук е 44€, в момента намален на 37, а на летището го продават за 34. Същият от Лондон си го взех за малко под 30 паунда от Хитроу, като и по магазините беше на сходна цена.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: valpan в пт, 16 фев 2018, 07:19
Много сте зарибяващи )))) Снощи сложих в количката Holo purple и новия фдт на Диор, а днес получих емейл, че има код за 25% отстъпка ESCENTUAL25 ... перфектно! :blush::heart_eyes:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в пт, 16 фев 2018, 08:24
Снощи се опитах да намеря Holo pink Air luminizer-а в Escentual, но имаше само Holo gold. Днес вече и него го няма. Сложили са код -25%, но и цените са вдигнали леко.
Ако цената на lip glow-а тук е 71 лв, е кощунство!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в пт, 16 фев 2018, 08:31
Момичета,имам 2 въпроса: :)
1. Спиралата Diorshow Pump 'N' Volume Mascara наподобява ли като ефект Le volume Chanel и Drama Lancome? Тези двете са ми фаворит за обем и драматични мигли,но искам да разнообразя с марката и да пробвам и други.

2. ФДТ Double wear могат ли да се смесват цветовете? Имам Pebble,който ми е леко тъмен и сега харесах Desert beige,който е по-светъл. Ако ги смеся,ще се получи идеалния нюанс за моята кожа,но не знам дали е удачно смесването и дали ще се получи хомогенен цвят.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в пт, 16 фев 2018, 08:40
Смесват се без проблем, на ръката или палитра някаква, аз Дабъл уеър го смесвам с ББ на Флормар и стои супер.
Жалко че не внасят топлите цветове, с неутралните не се харесвам, а 3W1 мога да го нося само лятото или смесен с нещо по-светло зимата.
От новия Диор Форевър не съм доволна, но от един тестер на Шанел Перфекшън Люмиер Велвет останах очарована. Така и не го пробвах като излезе, неутралните цветове не ми пасват, но от този 30 ми заспа. Точно мой тип е.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 16 фев 2018, 09:37
Момичета,имам 2 въпроса: :)
1. Спиралата Diorshow Pump 'N' Volume Mascara наподобява ли като ефект Le volume Chanel и Drama Lancome? Тези двете са ми фаворит за обем и драматични мигли,но искам да разнообразя с марката и да пробвам и други.

2. ФДТ Double wear могат ли да се смесват цветовете? Имам Pebble,който ми е леко тъмен и сега харесах Desert beige,който е по-светъл. Ако ги смеся,ще се получи идеалния нюанс за моята кожа,но не знам дали е удачно смесването и дали ще се получи хомогенен цвят.
Да, такъв тип доста налпастяваща и даваща обем е спиралата. Много е добра, но като Льо молюм друга няма.
Да, смесват се изключително успешно.

71 лв. са наистина lip glow.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Vivian27 в пт, 16 фев 2018, 10:59
Аз сравнявах немските цени с българските. За нашия стандарт тук цените ми идват доста високи.

И да не е спам. Дадоха ми мостра на Poison Girl, но не е моят аромат. Не ме впечатли с нищо и даже не успях да запомня на какво ми мирише.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пт, 16 фев 2018, 11:07
От ФБ:
Цитат
Бюти гуруто PATRICK STARRR дава път на вдъхновяващата си филисофия “makeup is a one-size-fits-all” чрез нова колекция, създадена за M·A·C! Бюти звездата представя неподражаемия си стил в невероятната колекция, като иска да направи всеки да се чувства специален! Дизайнът на опаковките е в сребристо и бяло с блестящ холограмен подпис на звездата. Вече налична в магазините!
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/kgul/36294332_d09107ff)Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 16 фев 2018, 11:08
Колекцията на Патрик Стар, металическите червила и 2те строубинг палитри са заредени.
Патрик със сигурност само в Парадайс и Дъ мол, за другите не знам.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в пт, 16 фев 2018, 11:40
Момичета,имам 2 въпроса: :)
1. Спиралата Diorshow Pump 'N' Volume Mascara наподобява ли като ефект Le volume Chanel и Drama Lancome? Тези двете са ми фаворит за обем и драматични мигли,но искам да разнообразя с марката и да пробвам и други.

2. ФДТ Double wear могат ли да се смесват цветовете? Имам Pebble,който ми е леко тъмен и сега харесах Desert beige,който е по-светъл. Ако ги смеся,ще се получи идеалния нюанс за моята кожа,но не знам дали е удачно смесването и дали ще се получи хомогенен цвят.
Да, такъв тип доста налпастяваща и даваща обем е спиралата. Много е добра, но като Льо молюм друга няма.
Да, смесват се изключително успешно.

71 лв. са наистина lip glow.

Направо са се уляли :angry:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в пт, 16 фев 2018, 11:41
Снощи се опитах да намеря Holo pink Air luminizer-а в Escentual, но имаше само Holo gold. Днес вече и него го няма. Сложили са код -25%, но и цените са вдигнали леко.
Ако цената на lip glow-а тук е 71 лв, е кощунство!

Сори, ако вече е питано ... но как се правят доставките от този сайт в УК ?
Мога да избера стандартна доставка, нали ?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в пт, 16 фев 2018, 14:29
Моля, кажете доставката от escentual.com до България с пощите ли е или чрез някоя куриерска фирма? (До Бг ли поръчвате или с превочвач до УК?)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Илли в пт, 16 фев 2018, 14:39
До БГ идват в пощата нещата.
В УК може с превозвач.
Днес си поръчах holo pink за устни, тъй като много харесвам цялата серия и да ми е пълен комплекта :)
И новият фдт, който в сайта го има в много цветове, които тук ги няма :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 16 фев 2018, 14:40
Аз поръчвам до превозвач. Избирам безплатната доставка или ако съм под суматй за безплатна - най-евтината доставка и за около 2-3 дни от поръчката я доставят с Роял мейл. Има си и тракинг номер.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в пт, 16 фев 2018, 14:52
Благодаря, момичета!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 16 фев 2018, 15:42
Момичета, някой може ли да ми помогне с информоция ако знае или ходи за промо DW да провери ( да суочне ), кой цвят от DW, който е на промоция съответства на DW Nude 2N1 Desert beige, тъй като в интернет откривам че промоционалният със същия номер е по-тъмен от nude серията? Благодаря предварително.
За съжаление състоянието ми не позволява да мръдна от вкъщи, за да проверя, а ми се иска и аз да го взема особено за тези пари.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в пт, 16 фев 2018, 15:51
И аз два въпроса:
- Лимитираните продукти предлагат ли се по duty free шоповете по летищата? Визирам Dior air luminizer pink holo. ММ е в чужбина, да му поръчам да търси, ако се предлага навсякъде.
- Коментираният FDT на EL за моята кожа дойде сух, не колкото Aqua nude на Guerlain, но все пак сух. Някой може ли да го сравни с новия на Диор? Кой е по-сочен, не с пудрен ефект? (на ЕЛ ми стои точно като с пудра отгоре, а не обичам). Ако на Диор е по-кремообразен и не изсушаващ да поръчам него.
Благодаря!  :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 16 фев 2018, 15:53
Не, аз го търсих за приятелка навсякъде в Италия и въобще и не бяха го чували, нито в магазини нито по летища, няма смисъл да товариш мъжа си.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в пт, 16 фев 2018, 16:01
Жалко, много се надявах. Откъде може да се поръча тогава? В Escentual не го открих, Selfridges също.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пт, 16 фев 2018, 16:01
Pink Holo го няма никъде в Европа. Няма смисъл да го търсите.

Янче, ще ти е твърде сух DW.

Blue Turquoise, ако DW ти е прекалено матиращ, то новият на Диор няма как да ти пасне.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в пт, 16 фев 2018, 16:09
Elle, благодаря! Значи няма да поръчам. Какво бихте ми предложили за суха кожа, години 35+, студен тон “c”?
Той не е в Европа. Ще му кажа да провери, не пречи.  :lol:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 16 фев 2018, 16:12
Мерси, Стефи. Мислех да го взема, че нали и Адри е със суха пък го харесва.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пт, 16 фев 2018, 16:12
Щом не е в Европа - има шанс.
За по-суха кожа аз бих се спряла на някой от Армани.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пт, 16 фев 2018, 16:17
Янче, той може да "проработи" на суха кожа, но трябва много солидна подготовка на кожата с овлажняващи продукти, което не смятам за нужно при наличието на фдт-и, които ти пасват и без това.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 16 фев 2018, 16:19
Мерси. :hugs:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: welcometoheaven в пт, 16 фев 2018, 16:20
Elle-même , четох ревюто ти за пудрата на Патрик Стар. :) По този повод искам да те попитам дали според теб е подходяща за фиксиране на лице? Става въпрос за суха кожа. Досега ползвах насипната на Нарс, но искам да сменя.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пт, 16 фев 2018, 16:25
welcometoheaven, щом си със суха кожа - според мен да. Суха/нормална може да се сет-ва с тази пудра. Аз съм я ползвала за цяло лице - идеална е. За челото, което ми е мазно - не матира за достатъчно дълго. Следователно за мазни участъци няма да стане. Аз принципно обожавам Метеоритите на Герлен за лицето, но пудрата на Патрик запечатва коректор както никоя друга. Малко съм пристрастна към Метеоритите и затова за цяло лице ги смятам за по-добри, но ако се абстрахирам от любовта си към тях, пудрата на Патрик е също прекрасна.
Тя е матова, но много нежен мат и затова би паснала на суха кожа. Толкова фино смляна е, че е като коприна.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: welcometoheaven в пт, 16 фев 2018, 16:29
Точно това беше желанието ми - с една пудра да фиксирам лице и околоочна зона. Благодаря за изчерпателния отговор! :hugs:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пт, 16 фев 2018, 16:30
Няма за какво :) Малко хаотично съм го написала, но се радвам, че си ме разбрала :) Пудрата не случайно е такъв хит и се продава за секунди.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в пт, 16 фев 2018, 16:56
Аз поръчвам до превозвач. Избирам безплатната доставка или ако съм под суматй за безплатна - най-евтината доставка и за около 2-3 дни от поръчката я доставят с Роял мейл. Има си и тракинг номер.

Читав ли е този сайт ... ок ли са продуктите като качество и трайност ?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 16 фев 2018, 16:58
Да, читав е сайта. Никога не съм имала проблем.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Moneque в пт, 16 фев 2018, 17:09
Здравейте момичета!
Имате ли представа дали в Сефора ще зареждат колаборацията на Urban decay и Kristen Leanne?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пт, 16 фев 2018, 17:16
Здравейте момичета!
Имате ли представа дали в Сефора ще зареждат колаборацията на Urban decay и Kristen Leanne?

Нищо не се е чуло. Лично аз искрено се съмнявам.Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Moneque в пт, 16 фев 2018, 17:20
Здравейте момичета!
Имате ли представа дали в Сефора ще зареждат колаборацията на Urban decay и Kristen Leanne?

Нищо не се е чуло. Лично аз искрено се съмнявам.Благодаря, и аз така си мислих, ама все пак и вас да попитам.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в пт, 16 фев 2018, 18:17
Хайлатърът Holo pink се намира още поне в магазините в Италия. В Сефора свърши отдавна,но те правят често 20% намаление.
Току що го видях, но се поглезих с намаленията и на пълна цена не бих го взела.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пт, 16 фев 2018, 18:43
Този цвят не беше зареден в Англия, Франция, България, Австрия, Германия, но го има в Италия? Интересно решение 🤨


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 16 фев 2018, 18:51
И в Италия го нямаше. Денси проверява.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пт, 16 фев 2018, 18:54

Blue Turquoise, ако DW ти е прекалено матиращ, то новият на Диор няма как да ти пасне.[/color]

Подкрепям това мнение с две ръце.За мен новия фон дьо тен на Диор е прекалено матиращ, аз вече писах.На мен този сух ефект никак не ми допада.В пъти повече харесвам сочният ефект на СС крема на Шанел и glow ефекта на Теракота фон дьо тен на Герлен.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в пт, 16 фев 2018, 19:15
Тези балсамчета Holo Pink и Hоlo Purple придават ли цвят или са само блясък за устни? Харесах Hоlo Purple на снимки, но не знам да не е много лилав  :thinking:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в пт, 16 фев 2018, 19:28
При holo purple с наслагване  се постига лек цвят, в никакъв случай наситено лилав. По-скоро е тъмно розов с лилавеещо-синкави частички на светлината. Holo pink още не съм получила, за да сравня. Не знам, дали успях да обясня ефекта.  :roll:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в пт, 16 фев 2018, 19:59
Момичета, ще проверя утре. Щом казвате,че го няма в много Европейски страни може да съм се объркала. Ще пиша пак да не ви подвеждам.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в сб, 17 фев 2018, 08:26
А малката Heat на УД дали може да се купи вече от някой сайт? Кой знае дали ще стигне до България  newsm78


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в сб, 17 фев 2018, 08:47
В Европа още не е лансирана.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в сб, 17 фев 2018, 08:59
А малката Heat на УД дали може да се купи вече от някой сайт? Кой знае дали ще стигне до България  newsm78
Смятам, че ще дойде, но след месеци. Само в Америка я има, беше лансирана преди няколко дни.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в сб, 17 фев 2018, 12:46
Момичета, извинявам се объркала съм Holo gold е на при нас.
Подвел ме е,че на пръв поглед и нанесен на ръка има розови-лилави частички. За злато си представях друго нещо.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в сб, 17 фев 2018, 13:29
Да, Holo gold е в цяла Европа.
За съжаление марката са взели странно решение бижуто в колекцията Holo pink и лаковете да ги няма в Европа.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в сб, 17 фев 2018, 13:43
В кои части на света се предлага holo pink?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в сб, 17 фев 2018, 13:50
https://m.shop.nordstrom.com/s/dior-diorskin-nude-air-luminizer-glow-addict-holographic-sculpting-powder/4836819?keyword=dior&page=2&top=24 (https://m.shop.nordstrom.com/s/dior-diorskin-nude-air-luminizer-glow-addict-holographic-sculpting-powder/4836819?keyword=dior&page=2&top=24)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Foncé в сб, 17 фев 2018, 16:33
Кое й е толкова специалното на тази пудра освен цената?  :mrgreen:

Ефектът й не е ли сходен с този на метеоритите? Гледам тук още е налична...  newsm78


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в сб, 17 фев 2018, 18:36
Кое й е толкова специалното на тази пудра освен цената?  :mrgreen:

Ефектът й не е ли сходен с този на метеоритите? Гледам тук още е налична...  newsm78

Няма нищо общо с Диорския holo pink ако за него става въпрос. Диора е хайлайтер.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в сб, 17 фев 2018, 20:11
Пробвах балсамчето на Диор - Holo purple. Очаквах да е с ефект на гланц, може би защото така изглеждаше на клипчетата - по-течно и мазно. Но си е просто балсам с цвят. Не ме впечатли като визуален ефект. Иначе хидратацията му е изключително добра. След като го носих 2 часа в момента устните ми са много меки и гладки. Зимата имам проблем с тях, винаги са напукани и сухи, но след балсама се чувстват добре. Радвам се, че устоях и не го купих насляпо.

Бях тръгнала и за ФД Double wear, но в трите магазина в Пловдив бяха останали само 2-3 цвята. Снощи всички бяха налични и ме е яд, че не си взех този, който си бях харесала. Поръчах на консултантките, казаха, че в сряда ще има зареждане, дано доставят и моя цвят, все пак промоцията е до края на месеца, а те още на третия ден се изчерпаха  :).


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Foncé в сб, 17 фев 2018, 23:26
:
Кое й е толкова специалното на тази пудра освен цената?  :mrgreen:

Ефектът й не е ли сходен с този на метеоритите? Гледам тук още е налична...  newsm78
Няма нищо общо с Диорския holo pink ако за него става въпрос. Диора е хайлайтер.

Ясно, благодаря, това обяснява защо не ме е впечатлил продукта :peace: Тук го водят озаряваща пудра и това ме подведе. Гледах го днес... не е моето нещо  :mrgreen:

За балсамче на Диор се бях засилила и аз, но в крайна сметка не ми допадна и взех глос от пролетната колекция на Шанел. Исках лимитираният цвят Camélia, но се оказа с ужасни за мен розово-цикламени отенъци  :mrgreen:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в нд, 18 фев 2018, 01:11
Според мен новите Lip Glow на Диор са въпрос и на естествения цвят и формата на устните. Отделно трябва да се нанесе продукт до степен, която води до личен конфорт на носещия го.Както вече писах, имам тестер с 4 цвята.Пазарувах в Сефора и бях с 006 Berry и консултантката, която ме обслужваше беше с него.На нея определено й стоеше много по-тъмно и наситено на устните, отколкото на мен.Мислех си,че съм сложила достатъчно, но явно не съм, защото днес си сложих много повече от тогава и ми стоеше точно, както и на нея.Дори пробвах и цвят 001 Pink, който изглежда доста блед, но с хубаво нанасяне и той прави наситени розови устни, с видима употреба на глос, но с усещане за балсам.Единствено не ми хареса матовия 102 и не като усещане, а като визия.Не съм пробвала Holo purple и не мога да го коментирам, но Holo pink ми напомня много на един любим глос на Сисли, с частички, който не само създаваше невероятен конфорт на устните и подхранване, но и точно тази оптическа игра с обема и влажността.
С бялата и декоративната козметиката, както с парфюмите, при всеки е различно и е нормално на едни да им харесва едно, а на други друго и най-важното да не се купува без проба/проби. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в нд, 18 фев 2018, 10:34
Може ли да ми препоръчате ексфолиант за устни?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 18 фев 2018, 10:53
Аз харесвам Диорския, който е като червило. Той е 2 в 1 - ексфолиант и балсам.
От кутийките харесвам на Джефри Стар ( моят е с аромат на Мохито ).


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Candy_girl в нд, 18 фев 2018, 13:57
Може ли да ми препоръчате ексфолиант за устни?

Аз съм доволна от Лъш. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в нд, 18 фев 2018, 17:43
Veka, можеш ли да сравниш Lip Glow на Диор - цвят Berry и Holo pink? И двата ли са с ефект на глос? Виждам, че Berry е по-тъмен - стои ли тъмно на устните или пак е прозрачен като по-светлите?
Моите устни са светли и сега зимата се напукват. Искам напуканото да не се вижда. Като сложих вчера Hopo Purple стоеше едно такова светло лилаво, хем има цвят, хем някакси не ми изглеждаше красиво. Може би съм сложила малко, знам ли.
Откъм хидратация страшно ми харесаха. И днес устните са меки,без да се късат кожички. Дори само заради това ще взема, но не мога да определя подходящия цвят, а нямам време да ходя отново да тествам.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в нд, 18 фев 2018, 17:51
Лили, сложила си малко сигурно. Аз слагам от Холо Пърпъл, за да ми блести както искам много. Наистина много повтарям на всяка уста. Стои ми великолепно и устните се чувствам добре. Пробвах и други от линията, но не ми харесват, особено матовете.
Този уикенд разбих Мас, разорих се просто. Пудра, червила. Не знам какво да правя с тези червила. Знам, че със сигуронст не трябва да купувам нито едно повече, защото имам ужасяващо количество и започват да стареят, но купувам през дни буквално. Не мога да се спра. Ето и Диора искам. :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в нд, 18 фев 2018, 18:00
Veka, можеш ли да сравниш Lip Glow на Диор - цвят Berry и Holo pink? И двата ли са с ефект на глос? Виждам, че Berry е по-тъмен - стои ли тъмно на устните или пак е прозрачен като по-светлите?
Моите устни са светли и сега зимата се напукват. Искам напуканото да не се вижда. Като сложих вчера Hopo Purple стоеше едно такова светло лилаво, хем има цвят, хем някакси не ми изглеждаше красиво. Може би съм сложила малко, знам ли.
Откъм хидратация страшно ми харесаха. И днес устните са меки,без да се късат кожички. Дори само заради това ще взема, но не мога да определя подходящия цвят, а нямам време да ходя отново да тествам.

Да, и двата са с ефект на глос.Берри е много хубав, студен цвят.Има пигментация, но няма частици.Дали ще се вижда напукано - нямам представа.
Днес имах възможност да си суочна на ръка Holo pink и Holo purple, заради честото споменаване тук и учудващо втория имаше много по-светъл цвят за основа.За мен лично е по-незабележим, колкото и да се напластява.
Не зная дали съм ти достатъчно полезна.Ако не си убедена - не го купувай, защото другия месец Диор ще пуснат нови още по-интересни червила.Видях цветовете в едно американско онлайн бюти издание.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 18 фев 2018, 18:13
И аз вчера купих Holo purple. Много ми харесва и страшно много омекотява устните.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в нд, 18 фев 2018, 19:24
На мен освен цвета и хидратацията, много ми допада и ароматът. Напомня ми на бонбонки тик-так- хем ментово и хладно, хем на ванилия.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в нд, 18 фев 2018, 19:27
Благодаря, момичета, ще помисля още малко. Това за аромата е интересно - вчера помирисах тестера, нямаше абсолютно никакъв мирис, а очаквах да е нещо вкусно  :). Може би тестерите не са ароматизирани.

Densi, сподели какви червила си взе от МАС.
Може ли да ме ориентирате какви цветове са налични от течните Retro matte и да споделите кои харесвате? Няма къде да тествам, а имам опция да ми купят от летище. Не харесвам нюд, кафяви или твърде ярко червени цветове. Имам единствено Mehr.

А от новите Retro Matte Metallic Liquid имате ли впечатления?

И последен въпрос - доволни ли сте от базата за устни на МАС? Аз използвам балсамчето Carmex като основа, за да не ми изсъхват много устните, но ако базата е по-добра, ще взема нея.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 18 фев 2018, 19:36
На мен ми имат аромат на ментов шоколадов чипс. 😀
Аз взех 1 металик на Мак и много ми харесва. Но разходих едно червено, което не купих, защото рядко нося такива цветове, но също много ми хареса. Изобщо не ми изсуши устните и го изтрих с тампон с мицеларна вода. При мен съвсем леко се трансферираше, но може да е бил и моливът за устни. Цветът, който носих вчера е Love weapon, а този, който си купих е Gemz & roses.

Страшно доволна съм от базата за устни на MAC. При мен върши чудеса под твърде матови червила ( изглажда, предпазва и удължава дълготрайността ).


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в нд, 18 фев 2018, 20:07
И аз съм съм доволна от базата за устни на Мас. Никога не нося дълготрайно червило без нея и постоянно я подновявам, като свърши.
За метализирано червило на Мас от новите съм писала наскоро в блога ми.
Вчера купих Mamastarrr от колекцията на Патрик Стар и невероятното Sensory Overload. :love:
Това е върху устните на дама от Мас
:
https://www.instagram.com/p/BfRZqQUAt3C/?taken-by=sstrawberrygashes
И омбре със зеленото на друга Мас мацка
:
https://www.instagram.com/p/BfSobmXnEBE/?taken-by=alice.make_up
То също ме изкушава яко.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cvetinkka в нд, 18 фев 2018, 23:45
Здравейте, от скоро чета темата, но вече имам списък с поне 10 неща, които трябва да си купя :) може ли да ми кажете мнението си за https://m.sephora.com/product/dreamduo-overnight-transforming-treatment-P412366, ползвам тестер от два дни и сякаш ми харесва, но досега не ползвах никакъв нощен крем и нямам база за сравнение. Също може ли да ми препоръчате добър дневен крем. С мазна кожа съм, която на места обаче има сухи участници :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в пн, 19 фев 2018, 08:32
Аз също взех от ретро колекцията- Softly rockin' и Electric Rainbow.
Исках да взема нещо и от Patric Star, но нещо не ме грабнаха :/
Ползвам базата на MAC от доста години,но при мен не бих казала,че действа.Просто имам много сухи устни


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 19 фев 2018, 10:09
От утре следобед колекциите на Too Faced Peaches & Cream и Chocoate Gold ще бъдат налични в Sephora! :purple_heart:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пн, 19 фев 2018, 11:00
Много благодаря за прекрасната информация, Ел. Така не съм се вълнувала отдавна за колекция и нямам търпение да приютя палитричките у дома. :hugs: :heart_eyes:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: aH~ в пн, 19 фев 2018, 15:30
Здравейте, отдавна не съм се сблъсквала с проблема определяне на цвят от фдт, т.к. от години използвам само най-светлите нюанси. Но сега искам да си  взема EL-DW и консултантките ми дават  само грешни нюанси. Кой е най-светлия и нерозовеещ цвят от него ( внасян в България)? .


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пн, 19 фев 2018, 16:02
Толкова я чаках матовата прасковена палитра на ТФ ... изчаках се. И накрая взех, че си поръчах оригиналната прасковена. Сега матовата ... трябва ли ми? :grinning:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пн, 19 фев 2018, 16:53
Би трябвало да дойде и White Peach. :love:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 19 фев 2018, 17:11
Да, тя е част от колекцията Peaches & Cream.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в пн, 19 фев 2018, 18:57
Ох, и аз много се радвам и очаквах тази колекция точно и днес много се зарадвах като видях в Интаграм новината  :love: :love: А дали палитрите се лимитирани или спокойно мога да си помисля коя точно искам?   :mrgreen:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пн, 19 фев 2018, 19:15
Толкова я чаках матовата прасковена палитра на ТФ ... изчаках се. И накрая взех, че си поръчах оригиналната прасковена. Сега матовата ... трябва ли ми? :grinning:

Не. :grinning:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пн, 19 фев 2018, 20:34
Века, то и оригиналната прасковена палитра не ми трябваше особено ... ама страст! Хаха ако някой купи утре Just peachy mattes, чакам отзиви. Аз засега ще се опитам да се въздържа.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пн, 19 фев 2018, 20:42
Ел е направила ревю за нея в блога си. В  youtube също е пълно с клипчета.
Аз смятам да купя  матовата и бялата прасковка, но ще влизам за раждане и няма да мога ги пробвам веднага.
Златният шоколад е фантастичен. Утре сутрин ще направя публикация със снимки и суочове в инстаграм страничката си.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в пн, 19 фев 2018, 20:48
Здравейте, отдавна не съм се сблъсквала с проблема определяне на цвят от фдт, т.к. от години използвам само най-светлите нюанси. Но сега искам да си  взема EL-DW и консултантките ми дават  само грешни нюанси. Кой е най-светлия и нерозовеещ цвят от него ( внасян в България)? .

Ан, не съм абсолютно сигурна, но цветовете не са много светли. Всичко, което пробвах (започващо с 2) ми беше една идея по-тъмно - някои жълтеят, някои розовеят. За ориентир - зимата съм 20 на Диор и Шанел. Единствено Desert beige 2N1 ми е горе-долу добре.
Имам и цвят Pebble 3С2, но от него слагам съвсем малко и ми пасва почти идеално. Коригирам с по-светла пудра на Мас и се получава добре. Но като цяло Pebble  си е тъмен. Общо взето с цветовете на Double wear е пълна какофония - например някои 3-ки са по-светли от 2-ките. Без проба е абсурдно да се ориентираш. Дори цветът, който най-много продавали (така ми казаха) - Frezco - супер много ми розовее.
В сряда ще ходя и ако те устройва ще погледна кои точно са светлите цветове.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пн, 19 фев 2018, 20:55
Века, то и оригиналната прасковена палитра не ми трябваше особено ... ама страст! Хаха ако някой купи утре Just peachy mattes, чакам отзиви. Аз засега ще се опитам да се въздържа.
Сигурна съм. :hibiscus: Аз не съм ориентир, но не разбирам манията по палитрите на ТФ в България. Когато излезе тази Прасковена палитра през 2016 г. бях в Париж и с очите си видях, че никой не й обръщаше никакво внимание в Сефора на Шанс Елизе, а там не е като да няма клиенти.Една форумка писа същото за Мадрид.На мен нито цветовете ми харесват, нито качеството на този бранд.Преди 2 години купих една коледна ТФ, щото много реклама, много нещо - еми няма толкова разпрашаващи се сенки, и така си стои.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в пн, 19 фев 2018, 21:21
Здравейте, отдавна не съм се сблъсквала с проблема определяне на цвят от фдт, т.к. от години използвам само най-светлите нюанси. Но сега искам да си  взема EL-DW и консултантките ми дават  само грешни нюанси. Кой е най-светлия и нерозовеещ цвят от него ( внасян в България)? .

Аз също съм много светла, колебаех се между 1n2 и 2n1. В бутика на Ести в Сердика, както и в този на Витошка разполагат с тези устройства за определяне на цвят. При мен ми показа 1n2 и него си взех. Имаше и второ предложение, но не го погледнах.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Мимита в пн, 19 фев 2018, 21:40
Здравейте, отдавна не съм се сблъсквала с проблема определяне на цвят от фдт, т.к. от години използвам само най-светлите нюанси. Но сега искам да си  взема EL-DW и консултантките ми дават  само грешни нюанси. Кой е най-светлия и нерозовеещ цвят от него ( внасян в България)? .


1N1 е най-светлият цвят.
Всъщност, не е чак толкова светъл, но дори и за мен е подходящ.
С неутрален подтон е, даже по-скоро жълтее.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: aH~ в пн, 19 фев 2018, 22:53
Лили, всички налични в Дъглас ми се сториха тъмни, бях с детето, което тичаше из целия магазин в еуфория от заобикалящите го парфюми и само с 1 мостра си тръгнах набързо  :grinning:.
Мимита, надявах се и ти да се включиш като една белушка от моята порода 😄, но 1N1 не се внася тук за съжаление.
Тук има опашки и струпване в делнични дни за този фдт. 😄


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 20 фев 2018, 08:29
Ако на някого му е интересен златният шоколад и се чуди дали да го взима:

https://www.instagram.com/p/BfaHOdLBAL1/ (https://www.instagram.com/p/BfaHOdLBAL1/)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в вт, 20 фев 2018, 09:24
Страхотно Шоколадче. :love: И аз ще и пусна моето ревю днес, надявам се. Много яка палитра.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в вт, 20 фев 2018, 10:15
Шоколадче, много ревюта съм гледала в нета на матовата прасковена, затова и така я исках. Но не винаги в ютюб казват истината, особено големите влогъри. Ще видя ревюто на Ел, чакам и снимки в твоя инстаграм, като я купиш. Леко раждане и много хубави емоции.

Века, коледните палитри на ТФ са доста зле, и аз не ги харесвам. Но имам две от шоколадовите им и съм доволна от качеството, затова взех и прасковената. Ще видим как е, не съм я пробвала още. Но аз харесвам такива неутрални топли тонове. А за дамите, позаруващи вПариж на Шанз елизе, ТФ сигурно е като някаква детска марка заради сладурските опаковки хаха.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Мihaela_z в вт, 20 фев 2018, 10:29
Аз също съм от доволните от балсамите на Диор. Имам Бери и Холо Пинк. Освен, че много ми хидратират устните, не се разтича или размазва и при наслагване Бери при мен има цвят и то достатъчно.
Правя и комбинации между двата. Първо от Бери за цвят и отгоре Холо Пинк за блясък. :smiles:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 20 фев 2018, 10:40
Благодаря, Есмералда. 😚


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в вт, 20 фев 2018, 10:51
Голяма реклама им направихме на холо балсамите!  :flutter: Veka е права, че може би не за всеки ще си струват и ще се харесат. Аз чакам още ден-два холо пинк и ще сложа снимка тук на двата за сравнение. Тогава ще преценя от кой цвят да се запася. Напоследък съм луднала по необичайни за мен цветове и вчера получих два глоса на INC.redible- 99% unicorn 1% badass и Rainbow hooves and crazy moves. Вторият има също много хубави лилаво/синкави частици. Наподобяват като текстура winter solistice на Huda- когато блясъкът изчезне, по устните остава холограмна пигментация.
Не съм запозната като вас, затова имам въпрос- къде и как следите, кога и къде по света ще бъде налична дадена колекция? Харесала съм от новите Urban decay hi-fi shine ultra gloss и двуцветните спирали.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Мадлеeн в вт, 20 фев 2018, 13:06
Тъкмо излезнах от Sephora в Парадайс и бързам да споделя,за да не се излъже някое момиче.
Тъкмо се зарадвах,че има мой цвят от Estée Lauder и го взех. Нещо ме побутна да го проверя обаче...
Произведен е 2011... на бързо го оставих и излезнах. Имайте го в предвид:)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Donna Paulsen в вт, 20 фев 2018, 13:10
Мадлеен, явно навсякъде е различно. Аз си взех ЕЛ от Бюти Зоун в Ринг Мол и беше произведен през 2017


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Мадлеeн в вт, 20 фев 2018, 13:13
Вероятно е така,но да се има в предвид да се проверява преди да се взима,че за малко да взема доста стар продукт ...


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 20 фев 2018, 13:24
Бач кода не е баркода да го имате предвид. Под баркода се намира бач кода, с който се проверява годността и не мастилен, а като отпечатък. На моята опаковка е от 3 знака по спомен.
Заредиха ли TF?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 20 фев 2018, 13:30
Бач кода, с който се проверява в моя случай е BA7. Има го и на самата лепенка на дъното на бутилката. Вижда се като се върти към светлината.

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IX6l/36313829_86802156)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: _Soul_ в вт, 20 фев 2018, 13:34
Бач кода, с който се проверява в моя случай е BA7.


А къде се проверява? В някой сайт или...?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Мадлеeн в вт, 20 фев 2018, 13:34
Сериозно ли 😄 ... е,прецаках се! Не е бил моят фон дьо тен значи 😄


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 20 фев 2018, 13:38
http://m.checkcosmetic.net (http://m.checkcosmetic.net)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в вт, 20 фев 2018, 14:21
И аз проверявам срока на годност. ФДТ ДУ, който си взех от Дъглас в Дъ Мол тая събота, е произведен през октомври 2017. Срокът му на годност е 36 месеца, т.е. до октомври 2020. (Промоцията ми се видя голяма и затова се чудех дали не са заредили продукти с изтичащ срок. Но се оказа, че всъщност са си съвсем пресни.)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Vivian27 в вт, 20 фев 2018, 14:32
Моят фдт, купен от Прити Шоп е произведен февруари 2017. Доволна съм
:stuck_out_tongue_winking_eye:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 20 фев 2018, 14:37
Някой с информация дали вече са заредени прасковените палитри в Парадайс?

Редактирам се. Заредени са.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в вт, 20 фев 2018, 15:19
Редактирам се. Заредени са.
Шоки, на каква цена са палитрите със сенки? Около 90?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 20 фев 2018, 15:20
Прасковите са точно по 90 лв, за шоколада не зная.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в вт, 20 фев 2018, 15:31
Мерси :heart_decoration:
Шоколада няма да го взимам, не е моята палитра. Няма къде да нося такива блещукалки :blush:

Заредени ли са и останалите неща като спрея за лице и фдт-ните?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 20 фев 2018, 15:33
Нямам представа. Пратих ММ за палитрите.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: julia_gt в вт, 20 фев 2018, 15:40
Shokoladche, леко и безпроблемно раждане! :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 20 фев 2018, 15:52
Благодаря.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в вт, 20 фев 2018, 17:44
Е, не можах да се сдържа и взех white peach.Нямам търпение да я пробвам :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: peppermint в вт, 20 фев 2018, 17:46
момичета знаете ли за 8-и март дали ще има намления и какви горе долу, извинявам се въпроса, но не съм изобщо запозната предни години какво е било :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в вт, 20 фев 2018, 17:46
Е, не можах да се сдържа и взех white peach.Нямам търпение да я пробвам :)
Честита! :hug: Утре аз. :love:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в вт, 20 фев 2018, 17:59
Е, не можах да се сдържа и взех white peach.Нямам търпение да я пробвам :)
Честита! :hug: Утре аз. :love:


Много благодаря 😍


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Мимита в вт, 20 фев 2018, 18:14
Лили, всички налични в Дъглас ми се сториха тъмни, бях с детето, което тичаше из целия магазин в еуфория от заобикалящите го парфюми и само с 1 мостра си тръгнах набързо  :grinning:.
Мимита, надявах се и ти да се включиш като една белушка от моята порода 😄, но 1N1 не се внася тук за съжаление.
Тук има опашки и струпване в делнични дни за този фдт. 😄


Има го 1N1 в БГ, аз съм го купувала от Дъглас.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в вт, 20 фев 2018, 18:34
ФДТ-ните и бронзърът на ТФ също са заредени. Аз днес се бях засилила за матовата палитра, бялата също е много красива - има един син блестящ цвят  :love: :love:  Но останалите цветове хич не ме впечатлиха  :tired: На вас как ви се струват, момичета? Аз съм очудена, защото чаках матовата прасковена от септември и днес отидох с нагласата да купувам, но суочнах на ръката.... ами много бледи ми се сториха цветовете, повъртях се, почудих се и си тръгнах.

На тъмни очи и коса и светла неутрална кожа коя от двете палитри мислите, че ще бъде по-приложима? (все още им се чудя, може пък тестерите да са били още твърди  newsm78)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в вт, 20 фев 2018, 19:20
А ФДТ от прасковите пробва ли го някой?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 20 фев 2018, 19:32
Бялата праскова е твърде светла като палитра и  определено бих я ползвала в комбинация с друга палитра. Матовата изглежда напълно достатъчна за цялостен грим. Не съм суочвала още нито една, защото ми се иска да ги снимам приди това непокътнати.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в вт, 20 фев 2018, 19:48
А червилата дали са заредени, защото аз не ги видях?Бях харесала едно, две...


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в ср, 21 фев 2018, 13:29
А ФДТ от прасковите пробва ли го някой?
Аз взех проба на най-светлия Snow, да го видя как ще е.

Жаки, спрея за лице не го видях. :hug:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в ср, 21 фев 2018, 13:33
На каква цена е новият ФДТ от серията с праскови?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в ср, 21 фев 2018, 14:37
75 лв.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в ср, 21 фев 2018, 18:11
Аз отидох днес да го видя набързо, консултантката не беше много очарована, каза че и още няма много впечатления и ми отля да пробвам. Утре ще го нося и ще пиша.
Пробвах All houers YSL, не ми хареса. Пробвах новия Форевър, и той не ми хареса. Нещо всичко ми е супер нетрайно. Само Дабъл уеар ми харесва, но топлите светли цветове не ги внасят, от Енцо поръчвал ли в някой, читави ли са там?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: pamela_bo в ср, 21 фев 2018, 19:38
Здравейте, знаете ли дали и къде мога да намеря Laura Mercier във физически магазин в София? Интересува ме пудрата


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в ср, 21 фев 2018, 19:39
Здравейте, знаете ли дали и къде мога да намеря Laura Mercier във физически магазин в София?
Няма. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в ср, 21 фев 2018, 19:49
Аз съм възмутена от политиката на Estee Lauder относно промоцията на Double wear. Пуснаха 15-дневна промоция, а реално всичко приключи на втория ден. И в трите магазина в Пловдив още в събота не беше останало почти нищо, само 1-2 най-тъмни цветове. Казаха, че ще има зареждане днес, записаха ми телефона и кой цвята искам и като отидох днес разбрах, че не са им доставили нищо. Евентуално в събота. Но не знаят със сигурност.
Смятам, че като обявяват такава промоция би трябвало да осигурят достатъчно продукти, дори и да не е до последния ден. Но мисля, че беше редно поне седмица да имат наличност.
Аз още първия ден взех два цвята за проба и в събота вече почти всичко беше разграбено. Днес няма нито един останал цвят.
Ако и в събота не доставят, ще намеря телефон и ще си поговоря с тях.


И понеже съм много разочарована си поръчах Hopo purple Dior  :) Доста се колебаех, но заради страхотната хидратация реших, че ми трябва.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в ср, 21 фев 2018, 20:02
Защо си възмутена, на промоцията си пише до изчерпване на количествата.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в ср, 21 фев 2018, 20:13
Така е, но те много добре знаят, че ще се изчерпат още първите един-два дни, а обявяват промоцията за 15 дни.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в ср, 21 фев 2018, 20:15
А ФДТ от прасковите пробва ли го някой?
Аз ще чакам отзиви за този фдт с нетърпение.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в ср, 21 фев 2018, 20:17
Може и да заредят, не се ядосвай, има време до 28-ми.
За ТФ ще пиша още утре вечерта, с комбинирана кожа съм и Т-зоната ми лъсва лесно.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в ср, 21 фев 2018, 20:23
Може и да заредят, не се ядосвай, има време до 28-ми.
За ТФ ще пиша още утре вечерта, с комбинирана кожа съм и Т-зоната ми лъсва лесно.
Казват, че ще заредят, но не се знае кога.
И аз съм със същата кожа и утре ще пробвам фон дьо тена. :hug:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: tamar в ср, 21 фев 2018, 21:00
Аз съм поръчвала два пъти ДУ от Ензо.Принудих се,защото ползвам 1w2 ,а в магазина не внасят този номер.Доволна съм,не намирам разлика между тези от Ензо,БЗ или ФЮ.От промоцията купих 1N2.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: ria_ в чт, 22 фев 2018, 15:01
Момичета, имате ли представа дали в София има  останали   цветове от DW или всичко е изчепано?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 22 фев 2018, 15:13
Повечето светли цветове са напълно изчерани. Вчера сутринта в Сефора Парадайз имаше няколко шишета от 2N1, като той е най-купувания цвят и не знам дали са останали. Можеш да провериш по телефона.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: ria_ в чт, 22 фев 2018, 15:24
Благодаря, densi :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Serenity__bg в чт, 22 фев 2018, 17:02
вчера в Сефора в Дъ Мол имаше 2N1, 2C3 и още 2-3 цвята, в шкафа имаше доста шишенца.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: ria_ в чт, 22 фев 2018, 17:41
Минах през the mall  и взех 2N1 имаше от него още 1или два в шкафа  , имаше и 3С2 . Искам още някои цветове  , но и в бутика в мол София казаха , че имат само 3с2 и чакали зареждане до края на седмицата .


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: hristinaa2112 в пт, 23 фев 2018, 13:07
Здравейте,някой поръчвал ли е от Италианската sephora директно? :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в пт, 23 фев 2018, 13:34
А ФДТ от прасковите пробва ли го някой?
Обещах да пиша за Peach Perfect Too faced fdt, взех цвят Ванила, отговаря на неутралните 20ки от другите марки. Нанесох в 6:30 сутринта, след 2-3 часа имах чувството че леко потъмня, но може и да е от осветлението. Много добре се държа цели 12 часа, беше дръпнал леко, но нямаше свличане. Лицето ми стоя матирано поне 4-5 часа, след това бе мазнееше, а стоеше като фдт с естествен завършек. Хареса ми определено, на малко по топъл като цвят ми се иска да е.
Днес си направих друг експеримент, смесих Дабъл уеар с по-светъл Фит ми на Мейбълин, 7 часа вече се държи доста добре. Ще погледна тези дни от светлите цветове на Дабъл уеър ако има, тях да смесвам.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 23 фев 2018, 13:43
И аз пробвах вчера цял ден Peach Perfect Too faced. Изненадващо съм супер доволна. Има за още едно - две носения и ако се държи така ще го купя веднага. Най-светлият цвят Snow ми пасва отлично, както никой фон дьо тен досега и това което буквално ме потресе е, че не лъснах въобще над 7 часа. Аз съм с много мазна кожа в т зоната и такова матирано лице не съм виждала дори с DW. Отдолу само серум, отгоре фон дьо тена разнесен с четката на Никс, която е феноменална /Ел, благодаря за нея/ и малко бяла пудра на Сефора за фиксация. Няма коректори и други пудри, контури и т.н. за да видя само резултата от фон дьо тена.
Сега ще го пробвам въху по-богат крем, да видя.
Мирише сладко и хубаво, но миризмата не се усеща върху лицето. Няма фактор и има средно покритие. Големи несъвършенства няма как да покрие, но стои естествено и не като маска. Много съм изненадана, въобще не очаквах такъв резултат. Дано не ме разочарова сега на второто носене. Ще пиша пак.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в пт, 23 фев 2018, 14:35
Четката на Никс за ФдТ ли ползваш?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 23 фев 2018, 14:52
Да.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: kopche в пт, 23 фев 2018, 16:30
Аз успях да си взема ЕЛ ДУ фдт, благодарение на моя приятелка, която ми го беше запазила в Дъглас Дъ Мол. :hug:
Много, изключително много съм доволна от фдт-на на Ел!!!! :hug:
Цветът, който взех е същият, който ползвам от водната им серия, който бях си взела на есента. 2С2 е моят цвят и отлично си пасва с тена ми! Няма врязване в линиите, няма потриване пред огледалото и наместване на след смъкване и събиране на фдт-на. :bowuu:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: juj96 в пт, 23 фев 2018, 16:48
Знаете ли на каква цена е fix plus? Не съм от София и няма как да проверя, ще поръчам по телефон. И имам термална вода на Авен. Имам ли нужда от fix plus? 🤔


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: hristinaa2112 в пт, 23 фев 2018, 17:11
Около 37лв беше големия. Лично според мен нямаш,но не съм пробвала много видове термални води,така че нека и някой друг даде мнение :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: juj96 в пт, 23 фев 2018, 18:04
Благодаря! 🙂 А има ли малка опаковка? Знам,че имат и някаква в размер за пътуване, но тя продава ли се в България?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в пт, 23 фев 2018, 18:33
Благодаря! 🙂 А има ли малка опаковка? Знам,че имат и някаква в размер за пътуване, но тя продава ли се в България?

Малката опаковка я има само в някои магазини на Мак, например в Парадайз мол няма мини опаковки. Но според мен е по-изгодно да се вземе пълния размер, минито е около 20лв, а пълен размер - 36-37. Не е нещо супер необходимо в грима може би, но на мен ми е много приятно с него да завършвам грима си.

+1 kopche, аз на майтап взех ЕЛ, но цяла седмица го нося и съм много доволна. Излизам само с него, бронзър и хайлайт и съм много доволна как изглежда цялата картинка  :crazy:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в сб, 24 фев 2018, 15:04
Днес са заредили фдт на ЕЛ в бутиците (за другите места не знам) - който ги чакаше да знае да отива.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в сб, 24 фев 2018, 16:10
Днес е имало зареждане само в единия магазин в Пловдив и то основно тъмните цветове. Сякаш по нашите ширини живеят мулатки. И те са си прави-искат да си разчистят това,което не им върви добре.

Ако някой ходи в бутиците и няма против да ми услужи и да ми вземе Desert beige 2N1, да ми пише. Няма от къде другаде да го взема на тази цена,а този ФДT ми е фаворит. Или ако имате тел.на някой магазин,ще се пробвам са си запазя,а после ще мисля как да си го доставя до Пловдив.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в сб, 24 фев 2018, 16:18
02 9676174 Сефора Парадайз.
Там имаше много от твоя желан цвят. :hug: :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: tedinka87 в сб, 24 фев 2018, 18:43
Здравейте дами, днес си взех ДУ, но нямаха подходяща помпа, въпросът ми е каква помпа мога да си взема и горе долу като цена как са? Въпрсният цвят 2N1 го има и в Сефора ДъМол  както и в Бюти Зоун в Парк Ин Мол😊


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Vivian27 в сб, 24 фев 2018, 19:01
Знам, че дозаторът на Мак става и за ЕЛ.

Все още ли не продават дозатори на ЕЛ в България?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: tedinka87 в сб, 24 фев 2018, 19:05
Доколкото знам продават в бутиците на ЕЛ, нооо са ми доста неудобни като местоположение, затова питах, ако продават някъде другаде 🤗


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Donna Paulsen в сб, 24 фев 2018, 19:07
Аз купих дозатора от Боти Зоун заедно с ФДТ. Явно някъде го имат, другаде не.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: балеринка в сб, 24 фев 2018, 20:05
Продават го,но в момента е изчерпан на доста места. Иначе струва 11лв.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в нд, 25 фев 2018, 09:00
Знаете ли, дали малката палитра на Urban  Decay Naked Heat ще дойде в бг и кога?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в нд, 25 фев 2018, 09:18
Вероятно ще дойде, но не се знае кога. Чакаме я доста хора. :love:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в нд, 25 фев 2018, 12:25
Вероятно ще дойде, но не се знае кога. Чакаме я доста хора. :love:

И аз се записвам за чакащите :D

Мисля, че вчера Ви видях в  Сефора в парадайс


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в нд, 25 фев 2018, 15:02
Еее, трябвало е да се обадите да се запознаем. Щеше да ми бъде много приятно.  :love: :hug: :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elemaca в нд, 25 фев 2018, 15:40
Здравейте дами, днес си взех ДУ, но нямаха подходяща помпа, въпросът ми е каква помпа мога да си взема и горе долу като цена как са?
Помпа си взех от Алиекспрес за 1$ и върши прекрасна работа.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в нд, 25 фев 2018, 15:55
Помпи на EL има в LF, Selfridges, вероятно и други онлайн магазини.
Аз си получих моят гланц Dior holo pink, по-различен е от holo purple според мен, защото няма цвят, а само множество частички (златисти, синкави, розови, много интересно играят със светлината и създават влажен ефект). Може би ще подновя именно него. Хайлайтърът holo pink също е голяма красота. За съжаление последните дни няма никакво слънце и не мога да го уловя на снимка в цялата му светлина.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в нд, 25 фев 2018, 17:26
Еее, трябвало е да се обадите да се запознаем. Щеше да ми бъде много приятно.  :love: :hug: :bouquet:


Честно казано ми беше неудобно 😶


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Christina-89777 в нд, 25 фев 2018, 23:07
Фикс плюс е приятен спрей,спомням си, че цената му беше 30 лв. Имам термална вода на Авен,ползвам си я като фиксиращ спрей, няма голяма разлика между двете


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: peppermint в пн, 26 фев 2018, 21:26
здравейте, търся добър праймер за суха кожа да прикрива до колкото е възможно пори и брьчици. :)


Титла: Re: МАC & ц - 42 тема
Публикувано от: Дариела в вт, 27 фев 2018, 12:43
Здравейте,момичета. Някоя от вас има ли представа на каква цена е в Sephora  тази палитра:

https://www.facebook.com/sephorabulgaria/photos/a.1459663054260005.1073741828.1459612510931726/2343424845883817/?type=3&theater


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: tedinka87 в вт, 27 фев 2018, 12:59
100 лв 🤗


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в вт, 27 фев 2018, 17:15
Момичета,МАС за 8-ми март правят ли намаления?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Lodsi в вт, 27 фев 2018, 19:49
Момичета,МАС за 8-ми март правят ли намаления?
Миналата година беше 20% мисля.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в вт, 27 фев 2018, 21:47
А Сефора? Нещо? От толкова време чакам намаление на гримове ...


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: alayne в вт, 27 фев 2018, 22:22
15% отстъпка до 8 март на парфюми.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Exotica. в чт, 01 мар 2018, 00:18
здравейте, търся добър праймер за суха кожа да прикрива до колкото е възможно пори и брьчици. :)

Виж на Too Faced Hangover primer


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: peppermint в чт, 01 мар 2018, 16:52
здравейте, търся добър праймер за суха кожа да прикрива до колкото е възможно пори и брьчици. :)

Виж на Too Faced Hangover primer
благодаря, ще погледна :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Agent Provocateur в чт, 01 мар 2018, 17:10
Бях обещала отзив за малката Хийт след като я разнося :)
https://www.urbandecay.com/naked-petite-heat-eyeshadow-palette

Ъмммм, амиииии...... много си я харесвам :) Ама много! Цветове, консистенция, блендабилити - всичко и е ОК, цветовете не са идентични със тези на голямата палитра, но са съчетани великолепно - можеш да се гримираш на сляпо с двете буквално. Дали си струва парите? Ако имате подобни прилични матови палитри - не, според някои блогърки ако имате голямата - не, но при положение, че вече виждам дъната на светлите цветове на голямата ми палитра малката ми дойде като идеално допълнение, да не говорим, че за път и чанта е перфектна. Отново искам да подчертая, че откакто съм купила голямата Хийт я ползвам почти ежедневно защото цветовете са силно мои, а винаги съм обичала и предпочитала матови сенки (особено за дневен грим), та в този ред на мисли съм много доволна от малката палитра, НО не мога да обещая, че ще бъде същото при вас :D


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в чт, 01 мар 2018, 22:59
Дами, заредиха ли новия Коко Мадмоазел интенз в Сефора? Получих проба с един подарък от Шанел и много ми хареса, бих се възползвала от скромното намаление за 8-ми март, ако е наличен вече.Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: purpleiii в пт, 02 мар 2018, 09:12
Зареден е,вчера се възползвах.....


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пт, 02 мар 2018, 09:27
Зареден е,вчера се възползвах.....

Благодаря! :hibiscus:  Честит!
Има ли 35 мл или са само 50 и 100 мл и каква е цената?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Sisley666 в пт, 02 мар 2018, 09:32
Момичета, какво мислите за матовата peach палитра на Too faced, някой пробвал ли я е, хубава ли е?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: purpleiii в пт, 02 мар 2018, 10:01
Зареден е,вчера се възползвах.....

Благодаря! :hibiscus:  Честит!
Има ли 35 мл или са само 50 и 100 мл и каква е цената?
САМО 50 и 100 мл-сега го взех с 15% отстъпка -232 лв,иначе е 273 лв/100 мл

Цялата прасковена серия е МНОООГО хубава.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: AlexaS в пт, 02 мар 2018, 10:20
Зареден е,вчера се възползвах.....

Благодаря! :hibiscus:  Честит!
Има ли 35 мл или са само 50 и 100 мл и каква е цената?
САМО 50 и 100 мл-сега го взех с 15% отстъпка -232 лв,иначе е 273 лв/100 мл

Цялата прасковена серия е МНОООГО хубава.
Сигурна ли си, че 100 мл е 273 лв., защото вчера се обаждах в нашия(Пловдив) ПритиШоп и ми казаха цена - 283 лв? Пфууу, не е честно 👿.

(От Сефора може ли да се поръчва по телефона? И евентуално на кой телефон звъните? Благодаря.)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пт, 02 мар 2018, 10:45
Много е хубава матовата прасковена палитра. Гримирах се с нея на изписването на беба.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в пт, 02 мар 2018, 10:50
Може да се поръчва по телефона,да.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 02 мар 2018, 10:54
Цените на Шанел са фиксирани и не може да има разлика 10 лв. в парфюма.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: AlexaS в пт, 02 мар 2018, 11:18
Да, Денси, зная, затова ми направи впечатление. Всъщност при приложена 15% отстъпка и крайна цена 232 лв. излиза, че първоначалната е 273лв. Значи грешката е някъде при нас...


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 02 мар 2018, 11:48
273 е 100 мл. 193 е 50 мл. току що проверих в Сефора Парадайз. Хубав е много, но не се различава съществено от Едп на първи проби. Ще пропусна засега аз, но предстоят много разносвания.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в пт, 02 мар 2018, 11:50
Денси, ти щом си преценила че не се различава съществено, значи аз изобщо и няма да намеря разлика! Тъкмо 1 дерт по-малко 😉


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 02 мар 2018, 12:44
А, пробвай! Хубав е парфюмът. Аз си имам почти нов Едп и засега не го мисля. Искам хубаво да разнося, да сравня, но приликите са страшно много.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: AlexaS в пт, 02 мар 2018, 12:58
Уф, сърце юнашко 💄не изтрая - поръчах го. (Кристалче, благодаря)
Само още един въпрос: Kevyn Aucoin има ли в Сефора?
Трябва да измислят по-опростена система за пазаруване от прованса, или е време вече да отворят магазин и при нас, стига са ни ги пробутвали тези Дъглас-и.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 02 мар 2018, 13:59
Много е хубава матовата прасковена палитра. Гримирах се с нея на изписването на беба.
Аз днес си купих и Пай бронзъра от колекцията и съм страшно щастлива. Остана ми фон дьо тена.
Много хубава е матовата палитра. :love: Бялата Праскова обаче мирише по-хубаво и също е страхотна. Засега я предпочитам аз.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пт, 02 мар 2018, 14:11
Денси, ти щом си преценила че не се различава съществено, значи аз изобщо и няма да намеря разлика! Тъкмо 1 дерт по-малко 😉

Трябва да го пробваш.Аз имам класическото едп, но откривам разлика и то съществена.Първо, началото на интенз версията си е наистина интенз - наситено и искрящо. Двата аромата си приличат най-много тук, във връхните нотки и в средата и базата започват разликите.В средните нотки иланг-иланг и мимозата са заменени със свежи, приятно сладки плодове.Базата поне при мен е превъзходна в новата версия - много нежна тонка, пачули, ванилия, муск и лабданум, но блендирани прекрасно, така че никоя от тези нотки  да не превъзхожда другите - просто една отлична комбинация, много женствена и красива. Определено на мен ми харесва и е първия мейнстрийм Шанел, от доста време насам, който ме впечатлява и бих купила и носила с удоволствие.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в пт, 02 мар 2018, 14:39
За пробване, ще го пробвам задължително, но аз приличащи си парфюми не купувам, най-много като ми свърши Мадмоазел ЕДП.
В този ред на мисли пробвах Vanille Fatale на Том Форд, при мен има доста общо с Орхидеите, не прочетох обаче някой друг да ги оприличава.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пт, 02 мар 2018, 14:53
В този ред на мисли пробвах Vanille Fatale на Том Форд, при мен има доста общо с Орхидеите, не прочетох обаче някой друг да ги оприличава.

Аз го пробвах тази седмица.Не откривам прилика с Орхидеите, но и не го намирам за нищо специално - една луксозна, опушена, готварска ванилия. Аз не съм ваниломан, както и не харесвам парфюми без развитие, а този е точно такъв скучен и монотонен. За моноаромат на ванилия не бих дала никога толкова пари!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: ~Étoile~ в пт, 02 мар 2018, 19:39
При мен пък ванилия почти няма, предимно кожа и пушеци. Но не е мой за щастие.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: purpleiii в пт, 02 мар 2018, 21:46
Денси, ти щом си преценила че не се различава съществено, значи аз изобщо и няма да намеря разлика! Тъкмо 1 дерт по-малко 😉

Трябва да го пробваш.Аз имам класическото едп, но откривам разлика и то съществена.Първо, началото на интенз версията си е наистина интенз - наситено и искрящо. Двата аромата си приличат най-много тук, във връхните нотки и в средата и базата започват разликите.В средните нотки иланг-иланг и мимозата са заменени със свежи, приятно сладки плодове.Базата поне при мен е превъзходна в новата версия - много нежна тонка, пачули, ванилия, муск и лабданум, но блендирани прекрасно, така че никоя от тези нотки  да не превъзхожда другите - просто една отлична комбинация, много женствена и красива. Определено на мен ми харесва и е първия мейнстрийм Шанел, от доста време насам, който ме впечатлява и бих купила и носила с удоволствие.
БРАВО!!!!Абсолютно същото усещане имам.Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в нд, 04 мар 2018, 10:46
Някой пробвал ли е серумите Capture Youth на Диор? Най-вече ме интересува DIOR Capture Youth Lift Sculptor Serum и Plump Filler Serum.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в нд, 04 мар 2018, 10:48
Взела съм плъмп и глоу серумите + крема за проба, но още не съм ги тествала.
Вземи си мостри преди да купуваш.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в нд, 04 мар 2018, 10:54
Аз имах мостра на Plump обаче ми стигна за 2-3 дни и не мога да определя има ли ефект. Интересува ме при по-продължително ползване как са. Иначе е много лек, попива веднага, няма никакво омазняване. Ще взема още 1-2 мостри на другите серуми, да видя поне като серия как ще ми се отразят.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в нд, 04 мар 2018, 11:51
Лили, точно от двата серума се интересувам и аз☺. От Сефора ми отсипаха щедри мострички. И при мен попиват мигновенно, само с ХК сутрин като се събудя лъщях. Не ми  е проблем това.
От мостри само толкова може да се разбере дори и щедри да са.
Само да привърша няколко крема и ще взема един от тях.
Март месец излиза и DIOR HYDRA LIFE - the New intense sorbet day creme и  cooling hydration sorbet eye gel.
Лятото бях доволна от сеумът много. Изобщо много новости  и изкушения от Диор.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в нд, 04 мар 2018, 12:21
В Сефора при пазаруване ми бяха дали комплект промо тестери от всички серуми и крема Capture youth. Имах желание да пробвам Plump filler, защото бях чела първи отзиви за него в мрежите.След първото използване го купих веднага - много ми харесва.Ароматът е божествен, но аз вече писах за това в темата.За крема съм със смесени чувства, стори ми се,че при самостоятелна употреба ми омазнява повече отколкото бих искала. Бяхме на ски цяла седмица и специално исках да видя как тези продукти се справят като хидратация - доволна съм, защото студ, вятър и басейн са екстремни условия за кожата. Glow booster не ми допадна или не усетих някакъв голям ефект.Същото ми е мнението за Lift sculptor. Може би моята кожа няма такива нужди конкретно и затова не ги намирам за удачно действащи.От промо опаковката са ми останали още Matte maximizer и Redness soother.
Серумът е доста скъп, независимо че е икономичен.Има три варианта за употреба, така че всеки да прецени според нуждите на кожата си.
Вчера получих проба от новия фон дьо тен на Шанел и за първо носене ми хареса доста. Лека и много нежна текстура, добро покритие и комфорт.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в нд, 04 мар 2018, 12:46
Някой парфюми в Дъглас/Бюти Зоун са намалени.Сряд тях мисля са Черната Орхидея,Boucheron quatre,Good Girl Légère Carolina Herrera.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: ~Étoile~ в нд, 04 мар 2018, 13:12
И Angel Muse, аз с него се обзаведох.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в пн, 05 мар 2018, 14:14
А дали има някакво намаление в Мак за 8ми март?:disappointed:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пн, 05 мар 2018, 14:22
А дали има някакво намаление в Мак за 8ми март?:disappointed:
Засега не.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Илли в пн, 05 мар 2018, 14:33
Засега нищо интригуващо за 8-март :nerd:
Даже за любимото ми намаление на ЕЛ за 8 март нищо не се чува..

Някой пробва ли вече течните хайлайтъри с пипетката на Ланком? Може ли да сравните с Армани Fluid Sheer?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пн, 05 мар 2018, 14:55
Аз си купих най-светлия цвят, но не съм имала възможност да го разнося на лице. Не мога да го сравня с Армани, защото го нямам. Имам Cover fx и Iconic London. Струва ми се много по-дискретен от тях.

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IX6l/36381811_707c314c)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пн, 05 мар 2018, 15:01
Аз купих Розовото злато на Ланком. Много ми харесва. Нося го като хайлатър.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 06 мар 2018, 09:36
Малката Хийт палитра е налична в uk: https://www.harveynichols.com/brand/urban-decay/674315-naked-petite-heat-eyeshadow-palette/p3087115/ (https://www.harveynichols.com/brand/urban-decay/674315-naked-petite-heat-eyeshadow-palette/p3087115/)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в вт, 06 мар 2018, 09:49
30 лири ми се струват много за тази палитра. :expressionless:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 06 мар 2018, 09:52
На мен изобщо не ми харесва. Та я пропускам.
Чакам новата на АБХ и на Джефри. Те ме привличат.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в вт, 06 мар 2018, 10:09
Коя нова на ABH? Soft glam ли? Тя вече е налична на английския сайт на Анастасия .


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Лита в вт, 06 мар 2018, 11:59
Освен Сефора, другите вериги обявиха ли намаления за предстоящия празник?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 06 мар 2018, 13:10
Коя нова на ABH? Soft glam ли? Тя вече е налична на английския сайт на Анастасия .

Тя е, но аз не мога да пазарувам от този сайт. Плащанията не ми се приемат.  :sick:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в вт, 06 мар 2018, 13:15
Леле, наистина ли? Аз скоро мислех да пускам поръчка от uk сайта на Анастасия. И през пейпал ли не става с плащането?

Да се е чуло някъде за намаление на декоративна козметика по случай 8 март?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в вт, 06 мар 2018, 16:46
esmeralda23, не се отказвай от поръчка. Трябва да пробваш, защото явно зависи от банката.
 Аз имам много поръчки от сайта и с нито една не съм имала проблем.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: г-жа Шапокляк в вт, 06 мар 2018, 16:54
-25% на всичко на Clarins,Clinique,EL в Duglas !!!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *MALENA в вт, 06 мар 2018, 17:35
Здравейте, искам да си взема Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme, но видях, че има от същата серия Revitalizing Supreme+
Global Anti-Aging Wake Up Balm. Каква е разликата между двата продукта. Консултантката в ЕЛ, ми каза, че нямало ралика, само, че във втория имало озаряващи частици. Чудя се кое да взема?

Отзиви за Enlighten?

Ако може да ми препоръчате тоник за нормална кожа?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в вт, 06 мар 2018, 17:43
-25% на всичко на Clarins,Clinique,EL в Duglas !!!
Да,получих смс преди малко,на Том Форд и Деклеор също,както и козметиката на Eisenberg.Намалението важи  в периода 7-11 този месец.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в ср, 07 мар 2018, 01:05
Soft glam палитрата на ABH я има в Cult beauty и то с безплатна доставка до всяка точка. Последният път много бързо дойдоха нещата, ЕМС ми ги доставиха на адрес, не съм ходила в пощата, за разлика от други случаи.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в ср, 07 мар 2018, 06:48
А то при мен не става, че ми е смотана банката. С други карти си става.
Иначе да, има ги от през нощите в cult beauty. Вече поръчах за себе си и за приятелка.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в ср, 07 мар 2018, 08:10
Супер, момичета, чакам да пишете как е soft glam  като качество. Аз имам МР и още се чудя леко има ли смисъл да я поръчвам и soft glam, при условие, че има доста подобни цветове.

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/JgVl/36389940_ca75ce6d)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в ср, 07 мар 2018, 12:45
Момичета, знаете ли дали цените на парфюмите на Tom Ford са еднакви в Douglas / BZ, Sephora и бутиците на Estée Lauder? :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в ср, 07 мар 2018, 12:47
Момичета, знаете ли дали цените на парфюмите на Tom Ford са еднакви в Douglas / BZ, Sephora и бутиците на Estée Lauder? :peace:
Да, те са фиксирани. Ексклузивите със сигурност, другите да има лев, два разлика, ама не съм сигурна.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в ср, 07 мар 2018, 14:18
Благодаря, densi. :peace: Мисля да се възползвам от традиционната промоция около 8-ми Март, затова попитах.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Didi.Nick в ср, 07 мар 2018, 14:28
Момичета, имам нужда от съвет. Наскоро реших да си подменя повечето гримове с по-high class такива. До момента ползвах бронзираща пудра върху ФДТ, който е матиращ. Получава се прекалено наслагване и не ми харесва. В Сефора виждам, че повечето пудри, които се предлагат са с 1-2 нюанса (гледах на ТФ) и са насипни. Имам няколко въпроса към вас, насипните пудри не свършват ли прекалено бързо? Забелязах, че повечето бронзиращи ги дават само за грим върху скули :)) Виждам, че в МАК има избор и сайта ми е по-лесен за разбиране (защото идея си нямам :D )) И другия ми въпрос е каква пудра бихте ми препоръчали, за кожа която лъсва след няколко часа и нека все пак има средна покривност. (ФДТ ми е на МАК, като цяло не ми харесва, малко ми идва тежък, за предпочитане ми е някоя от марките в Сефора) Благодаря ВИ! :gift_heart:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Evelline в ср, 07 мар 2018, 15:53
Момичета, от днес има 40% намаление на всичко включително Шанел и Диор в Прити шоп Дъ мол. Ще го затварят скоро.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в ср, 07 мар 2018, 15:57
А парфюми?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в ср, 07 мар 2018, 15:59
Любим бронзант ми е Chocolate soleil bronzer - Too faced.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Evelline в ср, 07 мар 2018, 16:06

Да :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в ср, 07 мар 2018, 16:12
Само че е 30% не е 40%


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Evelline в ср, 07 мар 2018, 16:23
Така ми казаха, аз взех крем с 40%


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в ср, 07 мар 2018, 16:45
Аз се обадих по телефона и ми казаха 30% на абсолютно всичко. Както е да е супер е намалението.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: ballerina_s в ср, 07 мар 2018, 16:52
http://themall.bg/offer/%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-20-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B0-%D0%B2-mac/


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в ср, 07 мар 2018, 17:26
Понеже виждам, че новите колекции не се включват в намалението на МАС, предполагам червилата Retro Matte Metallics няма да са намалени?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в ср, 07 мар 2018, 17:31
Писах им във фейса,доставят и по градовете. :love:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в ср, 07 мар 2018, 19:04
В България намира ли се новия хайлайт на Диор и на каква цена е горе-долу?(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/ppul/36393395_b07c0107) Намалението в Прити шоп ми се струва привлекателно за такава глезотийка  :love: А дали е само в Дъ Мол или и в другите магазини също е валидно това намаление?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: alayne в ср, 07 мар 2018, 20:08
Овършах намалението в Прити Шоп  сега ми е гузно. Уж от нищо нямам нужда. Намалението е 30 на всичко, 40 на някои парфюми до Неделя. Доста е бедно от асортимент, това The Mall.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cvetinkka в ср, 07 мар 2018, 20:48
Здравейте, каква е цената на бялата пудра на MAC? Чудя се дали да си я взема сега с намалението :) и също може ли да ми препоръчате тяхна пудра, която е подходяща да се носи самостоятелно без фон дьо тен?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в чт, 08 мар 2018, 08:32
Някой знае ли, дали са останали спирали на Dior или Chanel  в pretty shopa?Да знам дали да се разхождам до там,че хич не ми е близо.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: alayne в чт, 08 мар 2018, 08:42
Снощи имаше и на двете, аз взех на Диор.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в чт, 08 мар 2018, 12:13
Здравейте, в Прити Шоп предлагат ли парфюми на Carolina Herrera? :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: alayne в чт, 08 мар 2018, 12:40
Имаше , но нямаше много асортимент и наличност , в момента ползвам Good Girl, исках да си взема душ гел , но въобще не го предлагаха. Мъжът ми искаше 212 Sexy man , но имаха само Aftershave.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в чт, 08 мар 2018, 12:42
А обърна ли внимание дали има Good Girl Legere?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: alayne в чт, 08 мар 2018, 12:49
Никакъв Good Girl нямаше, нищо с това име.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в чт, 08 мар 2018, 13:22
А Michael Kors дали предлагат, че не съм обръщала внимание?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в чт, 08 мар 2018, 20:02
А Michael Kors дали предлагат, че не съм обръщала внимание?

Почти съм сигурна, че да, видях комплект от два малки парфюма на МК.

Аз да попитам - глосовете на Диор - Холо пинк и т.н., те лимитирани ли са? Днес разбрах защо толкова ги обсъждахте  :love: Но още се чудя дали ми се дават толкова пари за продукт за устни, тъй като не ползвам често.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в чт, 08 мар 2018, 20:07
Nani, само корал е лимитиран всички останали не са.
В началото и аз реагирах скептично, докато не ползвах мострички на 4 от тях.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в чт, 08 мар 2018, 20:14
Nani, само корал е лимитиран всички останали не са.
В началото и аз реагирах скептично, докато не ползвах мострички на 4 от тях.

На мен розовеещите ми харесаха. И хайлайтърите на Диор загледах... Много красиво е всичко!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в чт, 08 мар 2018, 21:39
Честит празник! :hibiscus:

Благодаря на Evelline и alayne, че споделиха за намалението в Прити шоп! :hibiscus:
Възползвах се и си закупих някои неща, но и за пореден път се уверих защо не харесвам част от персонала, конкретно в този магазин и защо минавам и не изпитвам никакво желание да вляза.Не мога да повярвам,че човек може да остави куп пари и да му отказват да му опаковат нещата в торбичка, в случая Шанел, защото виждаш ли били в намаление!?!? Шанел е Шанел и с и без намаление! Няма да се научат някои от българските търговци и затова все повече хора пазаруват онлайн и от чужбина.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Илли в чт, 08 мар 2018, 21:59
И аз се възползвах. Благодаря, че писахте. Купих и подарък от там :blush:
Иначе на мен ми опаковаха и двата пъти нещата в торбички на Шанел, с хартия и панделки, както си трябва. Даже и тестерчета са ми сложили. 

Пробвахте ли вече серумите на Диор? Чудя им се.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 08 мар 2018, 22:01
Илли, и аз имам торба на Шанел, хартия, панделка и тестери. Даже са направили страхотен жест на мъжа ми при пазаруването.
Аз се чудя дали да ходя....познавам се ще се олея, а нямам никаква нужда.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в чт, 08 мар 2018, 22:04
И аз ще ходя утре до Прити Шоп, искам да си купя 2-3 неща от серията на Диор Hydra life. Надявам се, че ги има, че и без това този мол ми е страшно далеч...


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в чт, 08 мар 2018, 22:40
Опаковаха ми ги и на мен, и тестери имах, но едната мрънка, че били в намаление. Добре, че другата консултантка беше читава.
Имаше някакви козметики на Диор, но не съм гледала дали бяха от Хидра лайф серията.Обрано е доста, магазина е почти празен.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в пт, 09 мар 2018, 00:31
Наистина ли червилото MamaStarrr е изчерпано навсякъде в Бъгария. Поне това са казали днес на моя приятелка в The Mall.
Искаше ми се да го пробвам. :roll:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 09 мар 2018, 09:20
Наистина ли червилото MamaStarrr е изчерпано навсякъде в Бъгария. Поне това са казали днес на моя приятелка в The Mall.
Искаше ми се да го пробвам. :roll:
Е, то свърши на втория ден от зареждането на колекцията. Аз купих последното от Мас Парадайз на другия ден след пускането и беше едно от последните останали неща въобще от колекцията. Пудрата например свърши на няколко часа веднага след пускането.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пт, 09 мар 2018, 11:43
Не мога да разбера защо от Мак зареждат толкова малко бройки, когато очевидно има доста голямо търсене ... Няма да им останат непродадени, ако от това се боят. Поради ей такива истории избягвам да си купувам продукти на Мак, особено пък тук. Същата работа и в Сефора ... предполагам отдавна са се продали новите прасковени палитри на ТФ? Миналата година няколко дни след зареждането прасковената се беше продала и после чакай месеци, докато я заредят пак. :grinning:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 09 мар 2018, 12:43
Не, има си ги налични всичките Праскови и Шоколад. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в пт, 09 мар 2018, 14:54
И аз не им разбирам политиката на МAC. И поради тази причина предпочитам да пазарувам от чужбина.
Дори когато ми трябва нещо, което не е лимитирано, пак редовно се случва да го нямат.
Отвориха три магазина, а продължават да зареждат като за един. :sad:

От прасковите има много бройки. А и те също ще са перманентни палитри.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пт, 09 мар 2018, 17:39
Мерси, момичета. Изчаках се за матовата праскова да я заредят в БГ, писна ми в един момент и си купих голямата прасковена. Направих сравнение с другите палитри, които имам, и реално само един цвят от матовата прасковена палитра го нямам, на всичко друго си има заместител. Така че засега ще пропусна покупката. Сега заглеждам пудрата и ФДТ от същата колекция. С мазна кожа съм. Иска ми се да ги пробвам, ако вече сте ги купили, може ли мнение?

Жаки, коментарът ти ме подсеща как преди година и нещо бях харесала 3 палитри сенки 9-ки от сайта на Мак. Звъня в магазина, нямаха нито една от тях ...


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в пт, 09 мар 2018, 21:01
Аз на 14ти февруари търсих четката 217 в Мак Парадайз. Нямаха я. Помислих си, че тогава покрай намалението е свършила. Но това, което ме шашна малко беше, че ми казаха, че след около 2-3 седмици ще я имат отново. Толкова време за зареждане на бест селър...  :shock:

Все пак я купих вчера от Дъ Мол - имаше една много приятна и ненатрапчива консултантка. Сдобих се и с Фикс плюс с аромат на кокос - никакъв кокос не усещам аз  :tired:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: К@тя в пт, 09 мар 2018, 23:09
Спреят Фикс плюс е единствената ми неоправдана покупка от Мас. Имам чувството, че с вода ако се напръскам, ще постигна по-голям ефект.

От матовата прасковена си взех прахообразният бронзър. Много ми харесва, като го гледах на снимки, не ме грабна, защото си мислех, че ще е блестящ, а всъщност блестящите частици са само на повърхността му. И е с много приятен и дискретен аромат на праскови.

В Сефора  има ли ги стейновете на ysl? В тукашният Дъглас бяха останали само кофти цветове. Едното червено, което си суочнах на ръката, не можах да го изтрия и измия два дни с нищо 🤔


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 09 мар 2018, 23:33
И аз взех матовия прасковен бронзър. Страхотен е, но го ползвам за руж, не за бронзър. Ухае слабо обаче, не като палитрите.
Аз пък си обичам и ползвам всеки ден Фикс плюс кокос и подновявам бутилките като свърши. Пръскам го за хидратация и на чиста кожа и върху грим. Задължителен ми е за върху пудри.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в сб, 10 мар 2018, 06:44
217 я нямат, защото четките на МАК преминават изцяло на синтетика.
Стейновете YSL  са заредени в Сефора.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в сб, 10 мар 2018, 07:39
217 я нямат, защото четките на МАК преминават изцяло на синтетика.

Съжалявам за глупавия въпрос, но това нещо негативно ли е? Качеството им по-ниско ли ще е?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в сб, 10 мар 2018, 08:20
Ами има доста ревюта в нета и май от четките за очи само новата 224 се харесва.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в сб, 10 мар 2018, 10:36
217 я нямат, защото четките на МАК преминават изцяло на синтетика.

Съжалявам за глупавия въпрос, но това нещо негативно ли е? Качеството им по-ниско ли ще е?
Разбира се. Аз се запасих с такива с естествен. Пише ли отзад зад номера S значи е от изкуствен косъм.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в сб, 10 мар 2018, 10:48
Не мога да направя сравнение между старите и новите четки на Мак, но имам доста четки от изкуствен косъм, които са страхотни. Имала съм някои от естествен косъм, които ме боцкаха. Така че според мен само фактът, че една четка е от изкуствен косъм, не я прави автоматично лоша четка.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в сб, 10 мар 2018, 11:16
Спреят Фикс плюс е единствената ми неоправдана покупка от Мас. Имам чувството, че с вода ако се напръскам, ще постигна по-голям ефект.

От матовата прасковена си взех прахообразният бронзър. Много ми харесва, като го гледах на снимки, не ме грабна, защото си мислех, че ще е блестящ, а всъщност блестящите частици са само на повърхността му. И е с много приятен и дискретен аромат на праскови.

В Сефора  има ли ги стейновете на ysl? В тукашният Дъглас бяха останали само кофти цветове. Едното червено, което си суочнах на ръката, не можах да го изтрия и измия два дни с нищо 🤔
Откъде си взе бронзъра ?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в сб, 10 мар 2018, 11:25
Затвориха ли вече Прити Шоп? Снощи бях в мола към 20 часа и магазинът беше затворен, вътре тъмно и нямаше никой. Нали уж до неделя щяха да работят.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: chanel19 в сб, 10 мар 2018, 12:16
Затвориха ли вече Прити Шоп? Снощи бях в мола към 20 часа и магазинът беше затворен, вътре тъмно и нямаше никой. Нали уж до неделя щяха да работят.
в 19:30 затварят, инфото ми е от Денси, която ми спести разкарването снощи


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в сб, 10 мар 2018, 12:35
Не мога да направя сравнение между старите и новите четки на Мак, но имам доста четки от изкуствен косъм, които са страхотни. Имала съм някои от естествен косъм, които ме боцкаха. Така че според мен само фактът, че една четка е от изкуствен косъм, не я прави автоматично лоша четка.
Никой не казва, че са лоши, а по-лоши от тези с естествен косъм. :peace: Четките на Мас са чудесни и лоши е последната дума, която може да се каже за тях.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в сб, 10 мар 2018, 14:17
Да, но това оставя хората, които тепърва искат да си купят четка на Мак, с усещането, че са прецакани, защото вече всичките им четки ще са от изкуствен косъм. А очевидно вече няма как да си купят четка от естествен косъм, защото вече са изчерпани. Затова и казвам - има чудесни четки от изкуствен косъм. Аз от години вече ползвам само такива и съм много доволна и от качеството им, и от издръжливостта.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в сб, 10 мар 2018, 17:00
Момичета, помпичка за ДУ откъде мога да си взема ?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в сб, 10 мар 2018, 17:01
От бутиците и от Мас.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в сб, 10 мар 2018, 17:20
От Дъглас и Бюти зоун също.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Evana в сб, 10 мар 2018, 17:23
Очите ми останаха в лятната лимитка на Диор. Дали ще я има в Европа?
https://www.chicprofile.com/dior-sweeten-5-couleurs-eyeshadow-palette-review-swatches-photos
https://www.chicprofile.com/dior-diorsnow-spring-coral-blushnbloom-review-swatches-photos


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в сб, 10 мар 2018, 17:31
Очите ми останаха в лятната лимитка на Диор. Дали ще я има в Европа?
https://www.chicprofile.com/dior-sweeten-5-couleurs-eyeshadow-palette-review-swatches-photos
https://www.chicprofile.com/dior-diorsnow-spring-coral-blushnbloom-review-swatches-photos
Аууу ружът е разкош!!!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в сб, 10 мар 2018, 18:25
Мисля, че ружът го имаше в Selfridges, но сега ми дава out of stock. Аз загледах глоса от серията. Някой да има впечатления? Той все още е наличен. (https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/nfVl/36407514_970e8563)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: К@тя в нд, 11 мар 2018, 23:31
От матовата прасковена си взех прахообразният бронзър. Много ми харесва, като го гледах на снимки, не ме грабна, защото си мислех, че ще е блестящ, а всъщност блестящите частици са само на повърхността му. И е с много приятен и дискретен аромат на праскови.
Откъде си взе бронзъра ?

От немската сефора.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в пн, 12 мар 2018, 09:58
Дали ще дойдат при нас Too Faced - La Crème Mystical Lipstick и ако да, кога?
https://www.spillthebeauty.com/wp-content/uploads/2018/01/4-too-faced-lifes-a-festival-collection-la-creme-mystical-effects-lipstick-swatches-angel-fairy-mermaid-unicorn-tears-1000x810.jpg


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пн, 12 мар 2018, 11:03
Тези червила са от колекцията с еднорозите. Вече ги има заредени в Англия. Трябва по някое време да дойдат и тук. Но ако не ти се чака, можеш да ги поръчаш от cult beauty.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue Turquoise в пн, 12 мар 2018, 11:06
Днес получих тъкмо едно от тях, но от Selfridges. За съжаление, са ми объркали нюанса, ще заменям и не мога да суочна на ръка. Много хубаво мирише, нежно изглежда. Това е нюанс Angel tears, а аз поръчах Fairy tears. (https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/nfVl/36413959_ef054490)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Agent Provocateur в пн, 12 мар 2018, 15:10
Понеже 2 пъти се споменава Селфриджес на последната страница не мога да не спомена, че всеки път когато имам удоволствието да съм в Лондон (рядко, но се случва на 2-3 год) минавам през този магазин да се поглезя и с хубав чай и с козметика и с нещо друго. Ultimate глезотия ми е, много го обичам, а какви витрини има - винаги уникални!
(и какви консултанти и какво обслужване!!! скриват ми шапката, а аз съм много разглезена от американски сървис!)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 12 мар 2018, 15:43
Селфи (както го наричам на галено) и Хародс са ми най-любимите магазини :purple_heart:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: P-r-o-l-e-t в ср, 14 мар 2018, 13:18
И аз съм разочарована от МАК. Щандовете - пълни. Като нещо  конкретно поискам - свършило. После не зареждат със седмици. А и аз ли не разбирам , но досега нямам покупка, която бих повторила... Последно се прецаках със скраба за устни , един дезълглас и база за червило. Нищо особено... скрабът е тотално неефективен.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в ср, 14 мар 2018, 13:51
Аз взех базата за устни за първи път. Страшно ми хареса. Моите устни винаги са напукани и сухи и червило почти не се задържа. С тази база обаче са гладки и много хидратирани. Определено си заслужава и не знам защо досега съм я отлагала.

Взех и ч-ло от Metalic серията-цвят Gemz&roses. Не е точно моят цвят,смесвам го с друго червило,но като усещане е уникално. Не пресушава,почти не се усеща,изключително комфортно и убийствено трайно.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Лита в чт, 15 мар 2018, 11:14
В България продава ли се декоративна козметика на Армани? И къде?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Алиена в чт, 15 мар 2018, 11:22
В България продава ли се декоративна козметика на Армани? И къде?
Само в Дъглъс в Сердика център.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Лита в чт, 15 мар 2018, 11:45
Благодаря, Алиена!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Breedlove в пт, 16 мар 2018, 00:55
Мацки, я кажете, мога ли от някъде да се сдобия с мостра на спиралите на Lancome ? Бих си я купила, ама нещо не искам да си слагам от тестерите в Сефора. Имат ли семпли, да си поискам, или някакви травъл сайз?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Didi.Nick в пт, 16 мар 2018, 09:24
Може ли да ми препоръчате някаква хубава основа за мазна кожа, защото до момента каквото и да ползвам включително матиращ ФДТ и пудра пак след 3 часа съм "лъснала" :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пт, 16 мар 2018, 10:31
Много ми харесва матиращата база на Ести. С нея кожата ми се омазнява много по-бавно отколкото с други бази.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пт, 16 мар 2018, 11:34
Моята кожа е комбинирана и най-много ми допада Blurring Active Base на Guerlain.
Според мен трябва да поискаш проби от няколко бази и да ги сравниш.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: peppermint в пт, 16 мар 2018, 13:35
момичета това има ли го в накоя сепфора да се види на живо
:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/4PLl/36436186_e6fb56c2)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: vasiris в пт, 16 мар 2018, 13:38
Преди две седмици исках да си купя очна линия на МАС в бурканче, но не беше налична. Казаха ми че е спряна, чакат нова формула да излезе и тн...но проверих онлайн и в чужбина може да се купи. Трябва ми черен цвят - blacktrack.

Някой има ли информация, дали ще я зареждат скоро?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пт, 16 мар 2018, 14:28
момичета това има ли го в накоя сепфора да се види на живо
:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/kgul/36436509_9eb86d76)

Има я и в двете Сефори.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в сб, 17 мар 2018, 13:47
Обадиха ми се от Дъглас в Мол Марково тепе - Пловдив. Само днес имат промоция на ФДТ Double wear - отново е на 46лв. Не разбрах, дали всички цветове са зареди.Ако някой не е успял да се запаси, днес  е моментът. :) Най-вероятно промоцията е заради това, че много бързо се изчерпа ФДТ-на и хората не успяха да си купят. Явно сега са ги заредили.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в пн, 19 мар 2018, 14:50
Днес получих SMS от Sephora, че с всяка покупка на продукт с марка Too Faced получаваш "специален подарък". Промоцията е валидна до 29-ти. Някой знае ли за какво иде реч, какви са въпросните подаръци? :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Donna Paulsen в пн, 19 мар 2018, 15:03
Днес получих SMS от Sephora, че с всяка покупка на продукт с марка Too Faced получаваш "специален подарък". Промоцията е валидна до 29-ти. Някой знае ли за какво иде реч, какви са въпросните подаръци? :)

Мини глос от прасковената серия.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в пн, 19 мар 2018, 15:04
Благодаря! :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в пн, 19 мар 2018, 19:18
Отзиви за новата колекция на Мак? Дали има нещо останало или както винаги за ден-два почти всичко е свършило?  :tired:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Aglaya Epanchina в пн, 19 мар 2018, 19:38
Знаете ли дали някъде се продават червила на Givenchy? В Сефора дали има?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пн, 19 мар 2018, 20:09
Знаете ли дали някъде се продават червила на Givenchy? В Сефора дали има?
В Прити шоп и Нотосгалери.

Отзиви за новата колекция на Мак? Дали има нещо останало или както винаги за ден-два почти всичко е свършило?  :tired:
Те са от днес и вероятно ще свършат много бързо да.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Aglaya Epanchina в пн, 19 мар 2018, 20:16
densi, благодаря, изобщо не очаквах да се продават тук. Искам да се купя червилото с кожена опаковка и се чудех откъде да поръчам. Никога не съм ходила в тези молове (Нотосгалери май беше в някакъв люлински мол), но все пак предпочитам от тях, отколкото да се занимавам с поръчки от сайтове.

Прити шоп имаше ли на Витошка?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пн, 19 мар 2018, 20:28
Има да на Витошка. Вече е само там, в Дъ Мол затвори. Има и в Пловдив и във Варна мисля.
Аз не изненадах като прочетох, че ще поръчваш любимо червило, но мислех че знаеш, че се продават тук и то с много сериозно заредени щендери представящи пълни вк. и нови колекции. Дано има това, което търсиш. Аз съм супер доволна от кожените червила на Живанши.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Aglaya Epanchina в пн, 19 мар 2018, 20:58
От години ползвам тези кожени червила - и все от чужбина поръчвам, а последните 2 пъти от enzo. Изобщо не знаех, че се продават в България. Но сега във feelunique има много малко цветове, номера, който търся, го няма, в enzo също го няма. И се чудех какво да правя и откъде да поръчвам. Много ми помогна с тази информация!  :bouquet: Аз ходя само в моловете на Стамболийски, в Сердика и понякога, по-рядко, в Парадайз, там Живанши няма и бях решила, че изобщо в България няма, добре, че попитах!

Ще отида до Прити шоп, дано номера, който търся, да е зареден.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пн, 19 мар 2018, 21:06
Нотос галери е в Ринг мол, не в люлински, забравих да ти кажа. :hug: :bouquet:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: kopche в вт, 20 мар 2018, 16:06
Продаваха се в Прити Шоп в дъ Мол. Даже ме е яд, че не си взех още нещо от щанда.
Взех си един глос от новите в гангста нюд цвят тогава., Уникален апликатор с буквичката G за нанасяне на устните. :flutter:
Много се разлива обаче и излиза от опаковката продукт, което намирам за минус.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в чт, 22 мар 2018, 10:15
Dior Addict Lacquer Pump Lipstick кога ще дойдат тук? Някой има ли някое от тях да сподели впечатления?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 22 мар 2018, 10:20
Скоро ще дойдат. Нямам, но съм много впечатлена от снимки в инста.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в чт, 22 мар 2018, 11:05
Dior Addict Lacquer Pump Lipstick кога ще дойдат тук? Някой има ли някое от тях да сподели впечатления?

Може би тази седмица ще бъдат заредени в магазините.Имах възможност да тествам две еднократно - много ми харесват и пигментацията е на много високо ниво, буквално нямат изтриване.
Другият продукт на Диор, който чакам с голямо нетърпение, са новите очни линии.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в чт, 22 мар 2018, 11:20
Аз знам за началото на април. Чакам ги с огромно нетърпение!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в чт, 22 мар 2018, 11:32
Поръчах си вече два цвятя - не можех да избера кой от двата и накрая и двата. Но просто намирам много малко техни снимки. Като дойдат тук ще отида да ги видя на живо, особено червените цветове и едно друго тъмно харесах, но не посмях на сляпо да го поръчам. От предишна колекция съм имала такива глосове и ми бяха много комфортни за носене.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в чт, 22 мар 2018, 12:16
Seti Beti, подписът ти е жесток <3

Във ФБ бях качила снимки на всички цветове. Да, рекламните снимки са, но все пак смятам, че дават добра представа. Ето линк, ако на някого му е интересно https://www.facebook.com/pg/EatLoveMakeUp/photos/?tab=album&album_id=1617331001668365

Аз съм харесала:
426 Lovely-D
456 Dior Pretty
107 Dior Platinum
327 Glitterati
868 J'Adior
516 Dior(e)eve :purple_heart:Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в чт, 22 мар 2018, 13:13
Благодаря, Elle-même! Не съм го правила аз, а тук от една друга тема ми е цялата комбинация.
Аз поръчах 107 platinum и 327 glitterati. Искам още 516 Dioreve, 658 Starstruck, 426 Lovely D....... Тези, които поръчах, доколкото разбрах са лимитирани.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в чт, 22 мар 2018, 14:06
Видяхте ли новите опаковки рефили на Guerlain Rouge G - много ми харесват  :love: и най-важното за мен е, че няма да остават пръсти по тези с десен.

[цък]

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/nfFl/36467397_3e595ad4) (http://prikachi.com/images.php?images/377/9291377q.jpg)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в чт, 22 мар 2018, 16:59
Страхотни са.:blue_heart:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue@ в чт, 22 мар 2018, 18:34
Здравейте,
Имам един много лаишки въпрос, предполагам че ще можете да ми дадете отговор, без да ми се смеете :-).
Януари ми подариха ваучер за Сефора -черна картичка с червена панделка. Вчера се наканих и отидох до магазина. Като отворих картичката се шашнах -вътре нямаше пластика. Така и не влязох в магазина. Сега си стоя и мисля къде и как може да съм я загубила тази пластика. И изведнъж ме осени мисълта,  че може би не е имало пластика. Дали самата картичка не е ваучер? На нея си пише "подарък 50лв".
Може ли някой да ме светне дали мислите ми са на прав път? Моля да ми кажете как изглежда ваучер на Сефора, да ходя да питам в магазина ще ми е още по-голям срам


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: hristinaa2112 в чт, 22 мар 2018, 21:00
Точно така изглежда- като картичка с панделка. Няма карта или нещо такова,така че спокойно.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blue@ в пт, 23 мар 2018, 12:47
Благодаря, hristinaa2112
:heart_eyes_cat:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Епона в пт, 23 мар 2018, 13:05
Аз имам две от кожените червила на Живанши, едното купено от тук, другото от Франция. Страхотни са, едни от любимите ми. :sparkling_heart: :lipstick:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в сб, 24 мар 2018, 11:47
Момичета, да побутна въпроса си относно новата колекция на Мак - Supernatural Dazzle. Някой пробва ли ги вече и дали все още има разнообразие в магазините - да не се разкарвам напразно в това време. О да, и лимитирана колекция ли е?  :oops:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в сб, 24 мар 2018, 20:13
Правилно ли разбирам, че подаръкът с всяка покупка на продукт, с марка Too Faced, е само и единствено мини-глосът Sweet Peach Lip Gloss – Pure Peach? Други цветове не са включени в промоцията, така ли? Малко е странно това, ако наистина е така...

И друго бързо въпросче – продуктите на Stila има ли къде да ги тествам на живо в София? :love:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: radostche_plovdiv в сб, 24 мар 2018, 20:20
Правилно ли разбирам, че подаръкът с всяка покупка на продукт, с марка Too Faced, е само и единствено мини-глосът Sweet Peach Lip Gloss – Pure Peach? Други цветове не са включени в промоцията, така ли? Малко е странно това, ако наистина е така...

И друго бързо въпросче – продуктите на Stila има ли къде да ги тествам на живо в София? :love:

Странно, не съм получила такъв СМС, а имам тяхна карта ... още по-странно, че днес си взех бронзант на Too Faced и не ми дадоха нищо :-(


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в сб, 24 мар 2018, 20:26
Извинявай, пропуснах да спомена, че промоцията е на Sephora. Ти оттам ли си купи продукта? Или може би не съм запозната, че колекциите на Too Faced се продават само там за Б-я?

Кофти, че не са ти дали нищо, ако случаят е такъв. Днес питах и промоцията си е активна... :?

Писах за тази акция малко по-назад в темата, преди 2-3 дена, сигурно си го пропуснала.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в сб, 24 мар 2018, 20:37
Само там се предлага марката да.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: koleva_nelka в сб, 24 мар 2018, 22:28
Правилно ли разбирам, че подаръкът с всяка покупка на продукт, с марка Too Faced, е само и единствено мини-глосът Sweet Peach Lip Gloss – Pure Peach? Други цветове не са включени в промоцията, така ли? Малко е странно това, ако наистина е така...

И друго бързо въпросче – продуктите на Stila има ли къде да ги тествам на живо в София? :love:

Странно, не съм получила такъв СМС, а имам тяхна карта ... още по-странно, че днес си взех бронзант на Too Faced и не ми дадоха нищо :-(

Аз също си купих бронзант на too faced преди 2 дни и не ми дадоха нищо.
Погледнах в пликчето и попитах консултантката дали няма подарък към покупката и тя се направи на разсеяна,че е трябвало да представя sms, което за мен е безумно.

☹☹☹


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в сб, 24 мар 2018, 22:47
Типично българска работа ... защо ли не се учудвам. Сигурно си прибират останалите мострички. Не че нещо, но как да покажа смс, като 10 пъти сигурно си оставям номера в Сефора, за да ме добавят в листата с смс-и, и това така и не се е случило до момента. При Дългас стана още от първия път.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: catwomann в сб, 24 мар 2018, 22:49
А аз имам смс нищо,че съм от Варна и не мога да отида до магазинът в момента :) .


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в сб, 24 мар 2018, 22:54
Мисля, че можеш да поръчаш по телефота от Сефора с доставка. Ако не се лъжа.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: catwomann в сб, 24 мар 2018, 22:56
Преди съм поръчвала доста продукти по телефона,най-вероятно затова имам смс-и.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в сб, 24 мар 2018, 23:05
Тези в Сефора са уникални! Въобще не се учудвам, че не са дали подаръка - за тях е важна рекламата по друг начин, не от доволни клиенти.
Аз лично Too Faced не купувам, затова не съм чела подробно смс-а, но сега го отворих и пише,че въпросния глос се дава за всяка покупка на продукт от марката, но промоцията важи за притежатели на ВИП карта (тя е по принцип безсмислена, тъй като не ти дава никакви отстъпки, за разлика от тези в чужбина) и получилите смс, до изчерпване на количествата.
И сега като не добавят някого за смс, искат да си разменяме смс-ите ли, какво!?  И другото, което не разбирам е защо даваш на знайни и незнайни продукти с цел реклама, а не даваш на клиентите си по едно мини от нещо, което изпратено точно за това - да "погъделичкаш" клиента, да го накараш да се върне отново и да пазарува... В такива случаи се сещам винаги за онази мъдрост за простотата на търговията.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: catwomann в сб, 24 мар 2018, 23:11
Ясно защо имам смс,издали са ми карта ,сетих се,нищо,че не виждам полза от нея,освен известяване на разни такива уж промоции.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: juj96 в сб, 24 мар 2018, 23:49
Мисля, че можеш да поръчаш по телефота от Сефора с доставка. Ако не се лъжа.

Вече не може. Трябва да идеш до куриерска фирма, да кажеш какво искаш, след това куриер отива и го взима от твое име и пак отиваш до офиса да си го вземеш/носят ти го до адрес. 😐


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в нд, 25 мар 2018, 00:16

Вече не може. Трябва да идеш до куриерска фирма, да кажеш какво искаш, след това куриер отива и го взима от твое име и пак отиваш до офиса да си го вземеш/носят ти го до адрес. 😐

Ама че сложна процедура! То направо да ти се отще да поръчваш.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: 658229 в нд, 25 мар 2018, 16:07
Мисля, че можеш да поръчаш по телефота от Сефора с доставка. Ако не се лъжа.

Вече не може. Трябва да идеш до куриерска фирма, да кажеш какво искаш, след това куриер отива и го взима от твое име и пак отиваш до офиса да си го вземеш/носят ти го до адрес. 😐

А не може ли да заявите куриер по телефона и да поискате доставка до адрес?
Пращала съм Еконт до Зара да вземат пристигнали онлайн поръчки от мое име. Когато правя заявка по телефона от куриерската фирма записват детайли, като номер на поръчка например. Може да звъннете в Сефора и да проверите дали продукта е наличен или да ви го запазят ако може, и да изпратите куриер да закупи продукта от ваше име, след това да платите при получаването на адрес  :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: TheBlackWidow в вт, 27 мар 2018, 00:40
Хвана ми вниманието продукт с който не съм се сблъсквала. Някой има ли опит с него?

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/kpOt/36492617_15d2a777)

http://www.butterlondon.com/Eye/Glazen-Eye-Gloss-Oil-Slick.html


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: juj96 в вт, 27 мар 2018, 13:55
658229, не може. За Зара е различно, защото вече си платила и те само отиват да ти го вземат. При Мак и Сефора, обаче първо трябва да идеш да го платиш до куриерската фирма и чак тогава те ще отидат да ти го вземат.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в вт, 27 мар 2018, 14:31
Много се радвам, че съвсем скоро ще си имаме и Becca в Сефора!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в вт, 27 мар 2018, 14:32
Някой знае ли дали в Сефора има червилото на Too faced Malted matte mrs.Roper?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Donna Paulsen в вт, 27 мар 2018, 14:39
Много се радвам, че съвсем скоро ще си имаме и Becca в Сефора!

Сега ако споделиш и must haves на Becca, цена няма да имаш :blush:

Чудя се как са им ФДТ и коректорите?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в вт, 27 мар 2018, 14:50
Много се радвам, че съвсем скоро ще си имаме и Becca в Сефора!

Сега ако споделиш и must haves на Becca, цена няма да имаш :blush:

Чудя се как са им ФДТ и коректорите?

Аз харесвам следните неща на марката:

Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter
Under Eye Brightening Corrector
Backlight Priming Filter
Mineral Blush
Shimmering Skin Perfector Luminous Blush
Aqua Luminous Perfecting Concealer


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в вт, 27 мар 2018, 14:54
Според мен силата им е в хайлайтърите и ружовете.
За хайлайтър - аз обожавам най-новия им Sananas Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter - Parisian Lights.
 Уникален е, но не знам дали ще дойде тук. Не съм го виждала по магазините в Европа.

Фдт не съм използвала, само коректора Aqua Luminous Perfecting Conceale, който определено е доста добър.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в вт, 27 мар 2018, 18:33
Както са споменали вече и другите, хайлайтърите са силна страна на Бека - аз ползвам техния Champagne pop, който е класика. Много красив и блестящ. Бронзантите им също са доста добри, този , който харесвам, е в цвят Capri coast.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в вт, 27 мар 2018, 23:27
И от мен глас за хайлайтърите.
Много се радвам, че Сефора прибавя нови марки в предлагането си.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в ср, 28 мар 2018, 10:43
Някой има ли впечатления от новите глосове/тинтове на Шанел? Сложих на ръката, но са доста прозрачни, явно трябва наслагване, но в Сефора консултантките се гримираха вчера преди обяд и нямаше кой да попитам 😀.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: missysunshine в ср, 28 мар 2018, 10:48
Кога ще има Becca? Също така според вас дали някога ще има bareminerals? Чудя се вече от къде да си ги купувам, в Ензо не зареждат напоследък.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в ср, 28 мар 2018, 10:50
...Също така според вас дали някога ще има bareminerals? Чудя се вече от къде да си ги купувам, в Ензо не зареждат напоследък.

От кои продукти на bareminerals си доволна?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: missysunshine в ср, 28 мар 2018, 10:54
...Също така според вас дали някога ще има bareminerals? Чудя се вече от къде да си ги купувам, в Ензо не зареждат напоследък.

От кои продукти на bareminerals си доволна?

Най-вече от минералния им фдт original и сега искам да пробвам новия течен barepro, гледах много добри отзиви за него в youtube.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в ср, 28 мар 2018, 12:40
Някой има ли впечатления от новите глосове/тинтове на Шанел? Сложих на ръката, но са доста прозрачни, явно трябва наслагване, но в Сефора консултантките се гримираха вчера преди обяд и нямаше кой да попитам 😀.


За Rouge Coco Lip Blush ли става дума? Аз имам 2 от тях и много ги харесвам. Сигурна съм, че ще допаднат на всички дами, които харесват лекия грим, защото с тях се получава много нежен и свеж цвят, но все пак е възможно и да се напластят. Нося ги и като червило, и като руж. Като червило издържат около 4 часа на устните ми, седят като естествен цвят, не изсушават и се изтриват равномерно. Като руж ги нанасям върху пудра и нямам никакъв проблем с консистенциите, нищо че е кремообразен върху прахообразен продукт. Единият ми цвят (кораловият) е по-нежен от другия (розов, но не помня имената). Получава се наистина страхотна, свежа визия.
И пак казвам - при желание могат и да се напластят за по-интензивен цвят.
Толкова са нежни и естествени, от около 2 седмици съм почти постоянно с тях.Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в ср, 28 мар 2018, 13:01
Кога ще има Becca? Също така според вас дали някога ще има bareminerals? Чудя се вече от къде да си ги купувам, в Ензо не зареждат напоследък.
От днес BECCA - Ocean Jewels.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в ср, 28 мар 2018, 22:50
А знаете ли кои палитри ще са намалени в Сефора?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: TheBlackWidow в чт, 29 мар 2018, 01:45
Някой има ли впечатления от новите глосове/тинтове на Шанел? Сложих на ръката, но са доста прозрачни, явно трябва наслагване, но в Сефора консултантките се гримираха вчера преди обяд и нямаше кой да попитам 😀.Това с консултантките ме разби! :smiles:

...Също така според вас дали някога ще има bareminerals? Чудя се вече от къде да си ги купувам, в Ензо не зареждат напоследък.
От кои продукти на bareminerals си доволна?

Да се намъкна и да споделя, че сенките им са много хубави.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Katerinaaa в чт, 29 мар 2018, 06:38
Здравейте! Ще ми препоръчате ли хувава спирала за обем и дължина?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 29 мар 2018, 09:32
Здравейте! Ще ми препоръчате ли хувава спирала за обем и дължина?
Льо Волюм на Шанел.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Илли в чт, 29 мар 2018, 13:05
SEPHORA: 25% otstupka na vsichki parfumi 30 ml i na nai-goreshtite grim palitri ot 29/03 do 01/04. Poveche info v magazinite ili mag1777@sephora.fr

Иначе за спирала- новият ми фаворит след години Шанел le volume е Monsieur Big на Lancome.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: К@тя в чт, 29 мар 2018, 13:12
SEPHORA: 25% otstupka na vsichki parfumi 30 ml i na nai-goreshtite grim palitri ot 29/03 do 01/04. Poveche info v magazinite ili mag1777@sephora.fr

Иначе за спирала- новият ми фаворит след години Шанел le volume е Monsieur Big на Lancome.
Трябва ли да се покаже СМСа , за да се пазарува с отстъпката?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mamaLina в чт, 29 мар 2018, 13:32
Момичета, препоръчайте ми околоочен крем, на 41 съм,сух, чувствителен контур с подпухвания. Зимата си бях взела Шисейдо benefiance  и леко ми мазнееше, но като цяло ми свърши чудна работа, но сега за идващите дни се чудя какво да взема


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Илли в чт, 29 мар 2018, 13:40
К@тя, не знам. Ако някой ходи до там, може да пише дали са му го поискали.
Не знам кои са и палитрите.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Valerita в чт, 29 мар 2018, 13:40
А знаете ли кои палитри ще са намалени в Сефора?

Писах им на мейла и ми отговориха следното:

Ето списък на палитрите:


КОД       МАРКА                НАИМЕНОВАНИЕ

421558  TOO FACED         CHOCOLATE GOLD EYE SHADOW PALETTE
407400  HUDA BEAUTY   HUDA BEAUTY DESERT DUSK PALETTE
402508  URBAN DECAY   NAKED PALETTE NAKED HEAT PALETTE
350616  TOO FACED         SWEET PEACH EYE PALETTE
283156  URBAN DECAY   UD NAKED 3 PALETTE
373976  KVD                      SHADE+LIGHT REFILL FACE CONT PALETTE PLA
373971  KVD                      ALCHEMIST HOLOGRAPHIC PALETTE
397912  BENEFIT              SITUATIONAL KIT DATE NIGHT
397913  BENEFIT              SITUATIONAL KIT WORKING GIRL
 
:))


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в чт, 29 мар 2018, 14:12
SEPHORA: 25% otstupka na vsichki parfumi 30 ml i na nai-goreshtite grim palitri ot 29/03 do 01/04. Poveche info v magazinite ili mag1777@sephora.fr

Иначе за спирала- новият ми фаворит след години Шанел le volume е Monsieur Big на Lancome.
Трябва ли да се покаже СМСа , за да се пазарува с отстъпката?
Радвам се, че темата се чете от Сефора и този път са решили да уважат клиентите с карти, защото тв рекламата гласи, че отстъпката е 20% и допълнителни 5% за притежателите на ВИП пасс.Ще се радвам някой, който се е възползвал да сподели дали са му искали карта или смс.Бих се възползвала с удоволствие от намалението на парфюми, но желаните мъжки аромати, които ми трябват за подаръци, са от 50 мл нагоре.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в чт, 29 мар 2018, 17:09
Намалението дали важи са сетове с 30 мл?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cityofangels в чт, 29 мар 2018, 17:21
Каква е цената на Mon Guerlain 30 ml с намалението? Благодаря предварително за отговора :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в чт, 29 мар 2018, 17:28
Писах им на мейла и ...

Извинявай, а кой е мейлът им? Може и на лични... :blush:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Valerita в чт, 29 мар 2018, 18:00
Писах им на мейла и ...

Извинявай, а кой е мейлът им? Може и на лични... :blush:

Пише го в смс-а:
mag1777@sephora.fr


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в чт, 29 мар 2018, 20:57
Каква е цената на Mon Guerlain 30 ml с намалението? Благодаря предварително за отговора :)
Около 100 лева. Мисля, че цената му беше около 125, между 120 и 130. И аз се чудя дали да не си го подновя, че ми свършва.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cityofangels в чт, 29 мар 2018, 22:11
Благодаря за отговора :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в пт, 30 мар 2018, 01:18
Радвам се, че темата се чете от Сефора и този път са решили да уважат клиентите с карти, защото тв рекламата гласи, че отстъпката е 20% и допълнителни 5% за притежателите на ВИП пасс.Ще се радвам някой, който се е възползвал да сподели дали са му искали карта или смс.Бих се възползвала с удоволствие от намалението на парфюми, но желаните мъжки аромати, които ми трябват за подаръци, са от 50 мл нагоре.

Ох, страхотни сте с цялата тази информация  :love: Да попитам за този ВИП пасс - какво точно представлява?  :oops: Самият смс ли е или са някакви карти?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: usaimmigrant в пт, 30 мар 2018, 02:20
Момичета, а в Sephora имат ли я тази практика като при MAC с безплатен урок по грим, ако купиш продукти на еди-каква-си стойност?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пт, 30 мар 2018, 07:49
В Сефора знам, че имаш възможност да тестваш продукт в 15-минутна грим сесия и това е безплатно. Но за грим урок там не съм чувала.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в пт, 30 мар 2018, 09:04
Момичета, в Сефора има намаление от 20 процента на всичко на make up for ever, което важи и за минитата. Не се възползвах защото да си призная не познавам добре бранда и единственият техен продукт, който притежавам е hd свободната пудра. Взех 30 мл от новия аромат на alaia и сет light blue, който беше намален с 20 процента. Доволна съм :) надявам се от Дъглас да обядват намаление за Великден защото трябва да си подновя нилските градини.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: балеринка в пт, 30 мар 2018, 09:25
До кога ще са намалени MUFE знаете ли?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пт, 30 мар 2018, 09:25
Nani, ВИП пасс е карта на Сефора за лоялни клиенти.Вчера се възползвах и аз от намалението, но си закупих аромат на Шанел.Питаха ме на касата карта имам ли, казах че имам и я показах.Този път ми сложиха и три мострички на някакви азиатски козметики. Новите глосове на Диор още не са заредени, а намалените гримове въобще не съм ги гледала. Мернах, че са заредили Ритуалс, което е нещо ново за мен, защото след ремонта трудно се ориентирам в магазина.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в пт, 30 мар 2018, 09:31
:
Nani, ВИП пасс е карта на Сефора за лоялни клиенти.Вчера се възползвах и аз от намалението, но си закупих аромат.Питаха ме на касата карта имам ли, казах че имам и я показах.Този път ми сложиха и три мострички на някакви азиатски козметики. Новите глосове на Диор още не са заредени, а намалените гримове въобще не съм ги гледала. Мернах, че са заредили Ритуалс, което е нещо ново за мен, защото след ремонта трудно се ориентирам в магазина.
[/spoiler]

 :bouquet: Благодаря ти за обяснението! При последните ми две покупки не получих нито 1 мостра, а покупките не бяха от евтините. Но както и да е, аз след малко отивам към Сефора и ще се похваля ако не устоя на нещо  :mrgreen:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в пт, 30 мар 2018, 10:16
Nani, ВИП пасс е карта на Сефора за лоялни клиенти.Вчера се възползвах и аз от намалението, но си закупих аромат на Шанел.Питаха ме на касата карта имам ли, казах че имам и я показах.Този път ми сложиха и три мострички на някакви азиатски козметики. Новите глосове на Диор още не са заредени, а намалените гримове въобще не съм ги гледала. Мернах, че са заредили Ритуалс, което е нещо ново за мен, защото след ремонта трудно се ориентирам в магазина.
В кой магазин от двата са заредили Ритуалс? :scream: Искам довечера да си купя някой аромат, нямам Вип Пасс, тоест отстъпката ми ще бъде 20% така ли? За притежателите на Вип пасс е 25?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пт, 30 мар 2018, 10:36
Chloe, в The Mall ги видях сетовете на Ритуалс, освен ако не съм се объркала без очила.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в пт, 30 мар 2018, 10:50
За моята покупка нямаше мостри защо ли да има. Момичета препоръчайте ми нещо на Ритуалс. Виждала съм ги по летищата, но нищо не съм купувала. В Парадайс също има сетове


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: ~Étoile~ в пт, 30 мар 2018, 10:54
А как се издава тази карта на Сефора? Аз от години пазарувам от тях получавам си смс. Като пазарувам почти никога не ми искат да ги покажа, но да ми издадат карта никога не са ми предложили.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в пт, 30 мар 2018, 10:59
mechetaishan, с две ръце ти препоръчвам кремовете им за тяло.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: bambinnah в пт, 30 мар 2018, 11:10
Много се радвам, че съвсем скоро ще си имаме и Becca в Сефора!

Сега ако споделиш и must haves на Becca, цена няма да имаш :blush:

Чудя се как са им ФДТ и коректорите?

Champagne Pop е страхотен :purple_heart:
Тествах на ръка течния хайлайтър в цвят Opal и ми се видя страхотен, по-добро от всичко останало, което съм виждала. Е, на Iconic London чудото не съм го видяла, но ми се струва твърде металик и не си представям да го сложа под фдт без да приличам на диско топла. Не ползвам типа покритие на Ники Туториълс, де, сигурно затова :satisfied:
Та, на Бека ми е любопитен, някой пробвал ли го е наистина и как?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: alayne в пт, 30 мар 2018, 11:12
А как се издава тази карта на Сефора? Аз от години пазарувам от тях получавам си смс. Като пазарувам почти никога не ми искат да ги покажа, но да ми издадат карта никога не са ми предложили.


Картата е равна на СМС . Щом имаш СМС  си ползваш всички привилегии.

Някой знае ли цената на Tom Ford Black Orhid Парфюм 30 ml. ?

Да се похваля , днес разносвам от пролетната колекция сенки на Диор Thrill,е много ми харесват , то текстура, то наситеност , то блендване. Имам си нов любимец. Опитах се да снимам , но както винаги резултата е плачевен, не ми се отдава това снимане.

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/gPul/36511436_d46a7c33)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в пт, 30 мар 2018, 11:14
А как се издава тази карта на Сефора? Аз от години пазарувам от тях получавам си смс. Като пазарувам почти никога не ми искат да ги покажа, но да ми издадат карта никога не са ми предложили.

Съвсем в началото я издаваха за покупка над определена сума. По спомен беше над 150 лв.
Но картата винаги ми е седяла в портмонето като украса. :smiley: Никога не са ми я искали. Нито пък да показвам смс-и при промоции.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: ~Étoile~ в пт, 30 мар 2018, 11:27
Ясно. Благодаря за разяснението :rose:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в пт, 30 мар 2018, 11:58
На Ритуалс много харесвам кремът за тяло
Rituals Whipped Body Cream Lotion Cherry Blossom & Rice Milk. Ароматът е божествен и се задържа дълго. Плътен е обаче и мисля,че за лятото не е много подходящ.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в пт, 30 мар 2018, 12:55
На Ритуалс много харесвам кремът за тяло
Rituals Whipped Body Cream Lotion Cherry Blossom & Rice Milk. Ароматът е божествен и се задържа дълго. Плътен е обаче и мисля,че за лятото не е много подходящ.
И аз го обожавам. Ароматът му е един от най-добрите, които съм помирисвала при крем за тяло.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в пт, 30 мар 2018, 13:17
При мен този крем попива супер бързо, а кожата ми изобщо не е суха. Според мен става и за лятото. Има ли го всъщност в Сефора пълноразмерен, или само минита са пуснали?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: TheBlackWidow в пт, 30 мар 2018, 15:35
Точно за Ритуалс се бях присетила преди няколко дни и си мислех колко ми липсва любимият черешов цвят аромат. Ще се надигна днес или утре до Улта да се заредя пак с него.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Ng.brand в нд, 01 апр 2018, 21:28
Не знам дали това е темата, но някой знае ли как мога да стана лоялен клиент на Sephora и да се възползвам от намаления, също да получавам актуална информация относно намаления и специални промоции. Всеки месец правя огромни сметки, но явно в България трябва да си просиш сам карти за отстъпки.
Благодаря!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 02 апр 2018, 09:36
Попитай ги на касата. Кажи, че не получаваш смс-и, а искаш да станеш част от системата за получаване и готово.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в пн, 02 апр 2018, 10:50
Сигурно 10 пъти са ми записвали телефонния номер на касите след покупки ... и пак не получавам смс от Сефора. Явно трябва човек да поиска, когато звездите са се подредили по определен начин. Иначе не става. :grinning:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 02 апр 2018, 10:56
Дано 11-тият път е печеливш ;)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Илли в пн, 02 апр 2018, 11:32
Вчера едни момичета попълваха в Парадайс някакви бланки, за да ги добавят като клиенти и да получават и смс-и и достъп до промоции. Може да питате за същото.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cveti_dukova в пн, 02 апр 2018, 15:20
Последния път и на мен дадоха бланка (че и отстъпката за такива, получили смс), без да попитам дори. Но беше една много симпатична консултантка, с която се засичаме няколко пъти подред (и заради която пак започнах да влизам в Сефора Дъ Мол).
Все още не знам дали ще получавам смс-и, де, но пък по спомен и друг път се е случвало да ми приспадат намаление, без дори да ме питат.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в пн, 02 апр 2018, 17:17
Блазе ви, че попадате на симпатични консултантки. Мен в петък ме обслужи една в Сефора, която нито добър вечер ми каза, нито довиждане, да не говорим как ми метна буквално торбичката, вместо да ми я подаде. Абсолютен борсук беше, и за жалост не е за пръв път това.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: petrova17 в пн, 02 апр 2018, 17:21
Изключително недружалюбни са особено в Дъ Мол. Само 1 консултанта съм засичала на 2-3 пъти, която ми даде съвети и ме обсужи нормално. Все по- често пазарувам он- лайн, убиха ми желанието :confused:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Donna Paulsen в пн, 02 апр 2018, 17:24
Изключително недружалюбни са особено в Дъ Мол. Само 1 консултанта съм засичала на 2-3 пъти, която ми даде съвети и ме обсужи нормално. Все по- често пазарувам он- лайн, убиха ми желанието :confused:

В Дъ Мол 3 години пазарувах при една и съща консултантка - винаги мила, любезна, помнеше какво съм си купила предния път (бях адски впечатлена!), даваше ми супер съвети и никога не ми е пробутвала нещо ей така.
За съжаление напусна :(


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cveti_dukova в пн, 02 апр 2018, 18:28
Точно в Дъ Мол не влизах в Сефора много дълго време, защото момичетата бяха отбор калинки, които хем знаеха за продуктите по-малко от мен (а аз не знам много!), хем пък бяха ужасно надменни за компенсация. А аз съм много крив клиент в това отношение - не правя скандали никога, но не влизам с години в магазини, в които някой е подходил грубо - и нито по-ниски цени, нито уау продукти могат да ме разколебаят.
Та и затова споделих сега, че едно от момичетата много ми допадна - хем, че често влизам в края на работния ден и изглеждам като нещо довлечено от котката. Естествено, не обърнах внимание на името, но следващият път ще погледна изрично. Същата девойка на предишно пазаруване ми е давала такова количество тестери и травъли, каквито съм виждала показвани само при покупки от чужбина. И то без да поискам. А може би си е и до напасване клиент- консултант, защото съм забелязвала в други случаи как някой, който се държи добре с друга дама, е меко казано пренебрежителен към мен. И обратното вероятно го е имало - когато масово не се харесваше един Бюти Зоун, там мен ме обслужваха много добре. Чудила съм се дали има някаква фирмена политика в цялата работа, или и в козметичните магазини е както навсякъде -  като от вица "няма хора, брааат".


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 02 апр 2018, 18:56
Винаги много съм се впечатлявала как във форума се говори за пазаруването в чужбина и колко много тестери давали там. Пазарувала съм нееднократно в магазини и вериги със световна слава, както и в бутиците на най-големите марки. Пътите, в които съм получавала мостри (на които и без това не държа) се броят на пръстите на едната ми ръка. Давам го само за пример, че не е положението “Ама в чужбина как правят, а тук как не правят”...
GatoNegro, постът ми не е заради твоя, по никакъв начин не те нападам или нещо такова. Просто често се споменава за пазаруването в чужбина и най-накрая се наканих и аз да споделя мнение по темата.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Donna Paulsen в пн, 02 апр 2018, 19:10
Винаги много съм се впечатлявала как във форума се говори за пазаруването в чужбина и колко много тестери давали там. Пазарувала съм нееднократно в магазини и вериги със световна слава, както и в бутиците на най-големите марки. Пътите, в които съм получавала мостри (на които и без това не държа) се броят на пръстите на едната ми ръка. Давам го само за пример, че не е положението “Ама в чужбина как правят, а тук как не правят”...
GatoNegro, постът ми не е заради твоя, по никакъв начин не те нападам или нещо такова. Просто често се споменава за пазаруването в чужбина и най-накрая се наканих и аз да споделя мнение по темата.

В чужбина не съм пазарувала, но тук ми е правило впечатление, че количеството тестери често зависи и от това какво имат в момента и дали те познава консултантката. Тази, при която ходех редовно, винаги ми пълнеше торбата, НО продуктите, от които бях доволна, после съм ги купувала в пълен размер и тя явно го знаеше това.
Освен това, нито в Сефора, нито в Дъглас/Бюти зоун са ми отказвали тестер/отсипка на конкретен продукт, ако ги помоля.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 02 апр 2018, 19:12
 На същото мнение съм.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cveti_dukova в пн, 02 апр 2018, 19:14
О, чудесно е, че се включи. Моите впечатления са от споделеното тук и в придобивките. Останала съм с убеждението, че в Щатите са най-щедри, както и он-лайн (а аз предпочитам да пазарувам от реален магазин).
Всъщност не знам дали се разбра, но аз съм си съвсем доволна и да не ми дадат нищо, ако се държат добре.
Факт, че никога не са ми отказали тестер/отсипка на продукт, а според мен това е най-важното.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в пн, 02 апр 2018, 20:05
На мен пък винаги са ми давали супер много мостри в чужбина, както и са ме консултирали с усмивка,  а тук никога, като тук като че ли съм пазарувала за доста повече пари, дадени накуп. Не държа на мострите, но тук нито мостри, нито отношение съм получавала, а това ми прави много лошо впечатление. В рамките на 3 месеца посетих 4 европейски града, където влизах в Сефора, а и не само, и не можех да се отърва от любезно и мило отношение. Дразни ме това, че  тук трябва да търся консултантка и да тичам буквално след тях, ако искам нещо да попитам, като отговорът в повечето случаи е от едно изречение, ако изобщо ми обърнат внимание, тъй като са заети да се мажат с тестерите като за последно. Ел, оставам с впечатлението, че ти не си на това мнение за обслужването, което е нормално, и всеки който те следи в социалните мрежи може да се досети защо. Не държа никакви продавачки, така де консултантки да ме познават, а да ме консултират и да са любезни, както го правят и към хората, които прекарват доста време в тези магазини.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 02 апр 2018, 20:18
 Аз държа точно на същите неща и именно затова споделям, че в чужбина също нямаш гаранция как ще те обслужват. Имам прекалено много лични примери, за да ми се промени мнението. И имам правото да го споделя. Иначе хората, които нямат опит с пазаруването в чужда държава ще останат с впечатлението как там е “Раят на купувача”, а тук “Адът”. А това не е така!
Аз много държа на обслужването. И съм спирала да пазарувам в конкретни вериги заради лошо отношение. Само че нещата не са никога нито винаги черни, нито винаги бели. Говоря от името на потребител. Защото аз съм главно такъв. Намекът за социалните мрежи и защо моето мнение е каквото е, е крайно неуместен.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в пн, 02 апр 2018, 20:26
Не си ме разбрала, и никакъв намек не съм направила. Имах предвид, че често си в Сефора, познават те и може би не си попадала на кофти консултантка. Аз също имам мнение и го изразявам. Между другото гледам клиповете ти, харесвам те, даже неколкократно съм ти писала в Инстаграм, така че ако ти се е сторило като заяждано това, което написах, не е така.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пн, 02 апр 2018, 20:26
Точно в Дъ Мол не влизах в Сефора много дълго време, защото момичетата бяха отбор калинки, които хем знаеха за продуктите по-малко от мен (а аз не знам много!), хем пък бяха ужасно надменни за компенсация. А аз съм много крив клиент в това отношение - не правя скандали никога, но не влизам с години в магазини, в които някой е подходил грубо - и нито по-ниски цени, нито уау продукти могат да ме разколебаят.

Аз съм същият "крив" клиент и точно поради тази причина почти не влизам в Сефора, Дъ Мол, където по-често ходя. Аз дори държа на опаковането на продуктите, които купувам или пък ми купува мъжа ми, защото това ми носи удоволствие.

Колкото до пазаруването в чужбина - имала съм възможност да пазарувам в различни държави в Европа и никога, никъде не са ме оставяли без мостри.Особено в бутиците на марки като Шанел, Диор, Герлен, обслужването е на светлинни години оттук, но там консултантите са професионалисти.Винаги съм казвала от коя държава съм, защото ме питат и явно си личи,че съм турист и чужденец  и не зная дали са наясно, че тук сме ощетени откъм предлагане и обслужване, но в чантите в хотела съм откривала мостри, колкото тук ми дават за година.От друга страна, когато пазарувам в България, аз пък държа на мострите, защото не посещавам всеки ден нито Сефора, нито  Дъглас, нито МАК, не съм блогър или влогър да ми изпращат непрекъснато новости /нищо лично към блогърите и влогърите/ и времето ми за ходене по магазини не е безкрайно.Не купувам нищо без проба - нито козметика, нито грим, нито парфюм, нищо и нито едно ревю в мрежата не е способно да ме мотивира да го купя.Ако не ми дадат тестер, аз няма как да знам дали ми харесва.Например, околоочен крем без проба не купувам, защото от някои ми текат сълзи.Парфюм като ми отсипят в Сефора - да, ще видя как ухае, но при парфюмите едно е излъчването при напръскаване, друго е при намазване. Поради всичките тези причини - лошо обслужване, никакви мостри, пренебрежително отношение /много често съм забелязала,че консултантите се влияят от видно лого на дамска чанта, брандирани дрехи, ключове от автомобил и т.н./ имам точно два магазина, от които ми е приятно да пазарувам офлайн и куп магазини, от които пазарувам онлайн.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: petrova17 в пн, 02 апр 2018, 20:28
Аз също не държа на тестери. Ако ме интересува нещо конкретно, което искам да пробвам, никога не ми е отказан тестер или отсипка. По- важно е отношението към клиента и познаването да предлаганите продукти. Няколко пъти ми се случва да не мога да получа адекватна консултация за даден продукт или препоръка за по- подходящ. Понякога се чувстваш сякаш нещо продя, а няма да си платя и то в повечето случай солидна сума.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 02 апр 2018, 20:47
Chloé, искрено се извинявам, че съм те разбрала погрешно. На такива неща съм била свидетел в този форум, че се опитвам да се пазя, явно дори когато не е нужно. Наистина искрено се извинявам.

Пак по темата - аз пак казвам, че за мен нещата не са нито само така, нито само иначе. И тук, и в чужбина, съм била обслужвана ужасно - пренебрежително, неуважително и некомпетентно.

Бтв, относно това как се дават мостри в чужбина - гледам много клипове относно пазаруване на дизайнерски дрехи и чанти. Хора, даващи десетки хиляди в съответната валута, искрено се впечатляват когато SA в Шанел или Луи Вюитон им дадат по някоя мостра на парфюм. Та, явно и те имат от какво да се оплачат.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в пн, 02 апр 2018, 20:55
И сега, във връзка с написаното от Veka, се сетих да питам следното.
Тъй като и аз не купувам без проба (или поне е много по-рядко), не е ли по-добре вместо да Ви дават каквито и да е тестери, да поискате тестери на продукти, които Ви интересуват, независимо конкретен продукт или по-общо като крем за лице например? Аз много честно директно отказвам мостри, ако вече съм ги пробвала, имам продукта или пък той въобще не ме интересува. Респективно, ако си търся околоочен крем, моля за мостри на няколко различни, за да избера.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Donna Paulsen в пн, 02 апр 2018, 21:03
Със сигурност е по-добре. За съжаление твърде късно започнах да си искам - честно си казвам, преди ме беше срам. А най-голям кеф ми е, когато ми кажат - какво желаеш да пробваш?
Защото иначе съм раздавала на приятелки сума ти мострички на ФДТ, кремове за тяло и т.н.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пн, 02 апр 2018, 21:30
И сега, във връзка с написаното от Veka, се сетих да питам следното.
Тъй като и аз не купувам без проба (или поне е много по-рядко), не е ли по-добре вместо да Ви дават каквито и да е тестери, да поискате тестери на продукти, които Ви интересуват, независимо конкретен продукт или по-общо като крем за лице например? Аз много честно директно отказвам мостри, ако вече съм ги пробвала, имам продукта или пък той въобще не ме интересува. Респективно, ако си търся околоочен крем, моля за мостри на няколко различни, за да избера.

Понякога нямам никакво желание да общувам с тях /консултантите/, особено когато почнат да ме гледат все едно съм отишла в тях и съм седнала на масата им или защото не съм си сложила роклята с гол гръб и чантата Шанел. На продавачки нямам желание да се доказвам. По-нагоре беше даден пример за хора, похарчили хиляди евро в бутици и не получили мостри. Аз ще дам следния пример - преди 4 години влизам в бутика на Шанел в Брюксел, купувам си парфюм от ексклузивната им серия, тествам други два, но за 20 минути трудно мога да реша дали искам да купя.Попитах учтиво може ли да ми дадат мостра на единия от двата.Ако искате вярвайте, но консултантките така се притесниха, извиниха ми се 10 пъти и ми казаха,че в момента нямат никакви мостри.Попитаха ме за телефонния ми номер, за да ми се обадят да отида веднага щом ги получат. Обясних, че много благодаря, но аз съм турист и си тръгвам след 2 дни. Обслужването наистина е друго и да, може би има случаи, в които /като този моя/ нямат мостри, защото за лош късмет в този момент са свършили.
По конкретният въпрос също мога да дам пример.Миналата седмица бях в голям столичен магазин. Случайно видях новите маски на Диор, вече бях чела за тях в някое от лайфстайл списанията.Попитах има ли мостри - не, нямат.Може ли да ми отсипете, защото видях, че е отсипвано от тестера - може, но трябва да си занеса контейнерче, продавали се в аптеката и т.н., и т.н. Не съм искала от трите, а само от маската за свиване на пори.
Ел, в прав текст, това ме отказва, аз съм клиент и те би трябвало да искат да ми продадат стоката си, а не аз да се напъвам да я купя - това е, много е просто! Търговията е много просто нещо.
И още нещо се сетих, не винаги ми е приятно да ми отсипват.Като гледам в уикендите как тинейджърки бъркат навсякъде по тестери и какво клепотене става, ами не съм убедена,че искам да ми отсипят от нещо, което други са ровили в него.
Ще допълня с още два примера.Купувам си гримове на Диор от Сефора преди време, консултантката беше изключително любезна и компетентна, особено като разбра,че съм голям фен на бранда.Даде ми мостра с новите 5 серума и кремчето от серията Capture Youth.Благодарна съм й,  защото след пробата веднага си купих единия от серумите и го ползвам с огромно удоволствие.
Консултантите, поне на запад /зная със сигурност/, са обучени да правят т.нар. свързани предложения.
В България също има такива консултанти, макар и рядкост.Случайно попаднах на една млада дама консултант на Ейсенберг и ми отсипа от тяхната ремоделираща маска - прекрасен продукт за моята кожа и ако не ми беше предложена никога нямаше да разбера, че съществува, защото бранда беше нов и тотално непознат за мен.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: TheBlackWidow в пн, 02 апр 2018, 22:13
Нямам база за сравнение. Факт е, че пазарувам само от Щатите. И тук има лошо отношение, не се самозалъгвайте. Пресен пример онзи ден влязох в Улта да си взема продукти на Ритуалс и консултантка ми обясни надменно, че продукт, който е показан в уеб сайтът им не значи, че го има във физическият им магазин. Благодарих и излязох. И ме загубиха като клиент. Така или иначе не харесвам магазина, влязох защото ми беше на път.
Сефора си я обичам, там дават мостри искаш или не искаш. Отсипвали са ми при желание от продукт от който съм заинтригувана, предлагали са ми да ми го нанесат на лицето с мини урок.
От Мак съм със смесени чувства.
Като цяло разбирате какво искам да кажа, тревата зад оградата не е по- зелена.

Видях в темата за придобивките червила на PAT MCGRATH LABS. Да попитам доволни, недовлни? Привличат ме.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cveti_dukova в пн, 02 апр 2018, 22:56
И аз отказвам мостри на продукти, които имам или съм сигурна, че няма да ми паснат. На парфюми също.
Правило ми е впечатление, че се изненадват, когато откажа, което ми говори, че рядко се случва.
Използвам случая да попитам за почистващо олио за грим. Ползвам втора или трета опаковка от това на Мак, но не ми се иска да взимам пак него. Предпочитам да е от тези, които се намазват на кожата и после се емулгират с вода. След него ползвам и друг продукт.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: petrova17 в пн, 02 апр 2018, 23:25
И аз отказвам мостри на продукти, които имам или съм сигурна, че няма да ми паснат. На парфюми също.
Правило ми е впечатление, че се изненадват, когато откажа, което ми говори, че рядко се случва.
Използвам случая да попитам за почистващо олио за грим. Ползвам втора или трета опаковка от това на Мак, но не ми се иска да взимам пак него. Предпочитам да е от тези, които се намазват на кожата и после се емулгират с вода. След него ползвам и друг продукт.

Използвам в момента олиото на Диор и съм невероятно доволна. Мога да кажа, че лека се пристрастих към него даже


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Shokoladche в пн, 02 апр 2018, 23:37
+ 1 за Диор


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в вт, 03 апр 2018, 06:43
И за мен олиото на Диор е безкрайно любимо и не съм спирала да го хваля откакто го лансираха 💜


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в вт, 03 апр 2018, 09:34
И аз съм му страшен фен и не оставам без него.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в вт, 03 апр 2018, 09:47
Пазарувам предимно онлайн от чужбина и почти винаги получавам много мостри заедно с поръчаните от мен продукти. Тази практика ми харесва и съм установила, че е успешно работещ маркетинг за клиент, който прилича на мен, тъй като често си харесвам ново продукти точно от тестерите и след това ги купувам в пълен размер.
В магазините тук съм получавала отсипки винаги, когато съм искала. И мостри са ми давали. Не толкова много, не винаги, но като цяло не се оплаквам.
Олиото на Диор не съм го ползвала, но ще го взема, щом толкова го хвалите.
Аз карам в момента на един много бюджетен продукт - олиото на Бодишоп и на тоя етап съм доволна от него и не ми е омръзнало.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в вт, 03 апр 2018, 12:25
Олиото на Диор и аз го имам. Хубаво е и е доста икономично.
Преди време си спомням Епона спомена за едно олио,че е с по-чист състав и сега проверих съдържа много повече масла от Диорското. Него бих взела като свърши олиото на Диор. Ето го (https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/9b0l/36528952_359c3cd8)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в вт, 03 апр 2018, 12:28
Трябва и аз да ги тествам тези олиа. Досега все съм ползвала двуфазни за около очите (не си слагам фон дьо тен, така че останалата част от лицето направо я мия с топла вода + някакъв продукт, сутрин и вечер). Не е лошо, обаче, човек да разнообразява. 8)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Lodsi в вт, 03 апр 2018, 12:40
На мен олиото на Диор не ми е икономичено, твърде воднисто ми идва. В пъти повече харесвам това на DHC, от което ползвам поредна опаковка.
Купила съм си на Elemis и The Body Shop, но тях още не съм ползвала, за да направя сравнение.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: lili_78 в вт, 03 апр 2018, 12:46
Аз също съм доволна от олиото на DHC. Почиства перфектно. Не съм ползвала диорското,предполагам,че са подобни.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Agent Provocateur в вт, 03 апр 2018, 15:28
Не съм ползвала Диорското олио, DHC e ОК, олиата на Шисейдо харесвам аз (изобщо техните почистващи са рай за моята кожа, от сериите обичам силно Ибуки), а последния път за разнообразие грабнах друга японска марка - става, с уговорката че се ползва като първа стъпка.

https://www.amazon.com/Shiseido-Perfect-Cleansing-Oil-180ml/dp/B00NI7B79K/ref=sr_1_5_s_it?s=beauty&ie=UTF8&qid=1522758264&sr=1-5&keywords=shiseido+cleansing+oil

https://www.amazon.com/Shiseido-Ultimate-Cleansing-Clean-Ounce/dp/B0013EIVK8/ref=sr_1_10_s_it?s=beauty&ie=UTF8&qid=1522758264&sr=1-10&keywords=shiseido+cleansing+oil

https://www.amazon.com/SHISEIDO-Sengansenka-Perfect-Cleansing-Makeup/dp/B000FQNOQG

https://www.amazon.com/Shiseido-Label-Clear-Cleansing-150ml/dp/B005DP2IF2/ref=sr_1_12_s_it?s=beauty&ie=UTF8&qid=1522758264&sr=1-12&keywords=shiseido+cleansing+oil

https://www.amazon.com/KOSE-Softy-Deep-Treatment-7-8oz/dp/B000V2FB88/ref=pd_sim_194_3?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B000V2FB88&pd_rd_r=VEJPTDZ5S4VJTER1WR35&pd_rd_w=XjPum&pd_rd_wg=Wa8oH&psc=1&refRID=VEJPTDZ5S4VJTER1WR35

PS Нютроджина също беше много приятен продукт на много приятна цена (повечето от тези са безобразно скъпи за това, което предлагат ИМХО) Една приятелка хвалеше и No7 Beautiful Skin Cleansing Oil.
https://www.target.com/p/neutrogena-174-ultra-light-cleansing-oil-4-oz/-/A-17367864?clkid=485d557cN15ebd6f7084b94af9a7c713f&lnm=81938&afid=Time%20Inc.&ref=tgt_adv_xasd0002

Ха, ето и едно блогче на една обсебена от почистващи масла кака, с доста инфо и съпоставки:
http://www.lipglossiping.com/tag/cleansing-oil/
Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: kopche в вт, 03 апр 2018, 17:21
На мен олиото на Диор не ми е икономичено, твърде воднисто ми идва. В пъти повече харесвам това на DHC, от което ползвам поредна опаковка.
Купила съм си на Elemis и The Body Shop, но тях още не съм ползвала, за да направя сравнение.
Да. Не искам да се повтарям, затова ползвам цитат. :bowuu:
Олито на Диор е разреден до безобразие продукт и се налага да слагам по-няколко помпи, за да махна всичко от лицето! :ooooh: Аз не съм на принципа да купувам съпътстващи продукти на продукт, предназначен за почистване. Т.е. очаквам от почистващото олио да почиства основно и старателно и да не оставя работа за свой конкурентен продукт и да отнема още от времето ми!  :xarms: :naughty:
Тука чета отзиви- ползвам олиото и след това ползвам....
Ама, чакайте!? Че, кое тогава го прави икономично? Че ще му купувам подкрепление в добавка? newsm78

В момента новата ми любов е балма на ЕЛ!
Абсолютните ми фаворити в тази област са, както многократно съм казвала олиото на японците (DHC) и гела на Оле Хенриксен
:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uGAu/36530352_9813b9e7)
. :bowuu:

Силно любопитна съм да пробвам новото на Шисейдо:
https://www.shiseido.com/waso-quick-gentle-cleanser-0730852139657.html
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uGAu/36530352_8f432e5f)- японците ги разбират тия неща.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в вт, 03 апр 2018, 17:53
Отдавна установих,че олиото на Диор не премахва гримът напълно. Една-две помпи и край, ако слагам докато махне всичко никак няма да е икономичен.
Извинявам се,че не уточних добре.
Не бих го взела отново, ще търся споменатото на Bare minerals.
За това след него ползвам на Dr. Jart  micro foam.Той и самостоятелно маха всичко. Аз съм с комбинирана кожа и ми е перфектен, но за суха и нормална четох отзиви, че не е подходящ.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Elle-même в вт, 03 апр 2018, 17:55
С две помпи от Диор махам всичко от лице и очи без никакъв проблем, а използвам много грим.
Желанието ми за многостепенна процедура за премахване на грима е съвсем друга тема и не се дължи на недоволство от олиото. За мен то е достатъчно.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Илли в вт, 03 апр 2018, 18:23
Олиото на Loccitane също е добро. Струва около 35-38 лв :blush:
сега съм с това на Диор и го харесвам. То е и по-голямо количество от повечето подобни продукти, които съм купувала.
Сутрин минах на тоалетното мляко на Biologique recherche, което измивам със студена вода- също ми харесва.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: TheBlackWidow в вт, 03 апр 2018, 22:14
Аз да пъхна едно бюджетно предложение за измиващо олио.
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/kpOt/36531701_efa50cd4)

Не помня защо го купих, като продукт е хубаво, но нещо не си пасвам с тези измиващи масла. Не чувствам лицето си чисто. Лично трябва да го намокря да втрия продукта, било с пръсти било с четката ми на Кларасоник и след това трябва да се разпени малко и да го отмия.
Нещо да слагам мас и да търкам тази мас, че после да добавям вода и пак да търкам... не. Не си чувствам лицето чисто.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cveti_dukova в ср, 04 апр 2018, 09:44
Много ви благодаря за предложенията. Ще попрегледам съставите, защото някои масла не са моите, и ще пробвам подходящите.
Да си дам моите 5ст по темата - всъщност олиото на Мак също е много добро. С една, максимум 2 помпички сваля всичко, т.е. пълен грим лице и очи, вкл. и водоустойчиви продукти. Не е свръх мазно, не предизвиква раздразнения и сухота и се отмива съвсем прилично и само разпенено с вода. Нанасям на съвсем суха кожа със сухи ръце, размазвам с длани, и после разпенвам с мокри. После повтарям с лек почистващ продукт - пяна или гел. Откакто съм с такова почистване (не е точно двустъпковото май, защото там се ползват само масла и се обират с кърпа) много намаляха проблемите ми със запушени пори и черни точки, а и ми пести време и разправия с няколко продукта - двуфазен за очи и устни, мицеларна вода или тоалетно мляко за лице.
Консултантка ми е казвала, че може олиото и да се разрежда с вода предварително в друг съд и да се ползва като стандартен дегримьор. И сваля матови червила, което за мен е голям плюс.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: nad_tab в ср, 04 апр 2018, 13:46
По-темата с олиата, да покажа отново олиото в което се влюбих преди 2-3 години, с една помпа нанесена на сухо лице, маха абсолютно всякакъв грим.
https://www.escentual.com/bioderma/atoderm/bioderma091/

Единствения проблем е, че като го купя от България има странна миризма, закупеното от Англия е перфектно без никакъв мирис. Купувам го от escentual, те често има промоция 2 на цената на 3 или както е в случая с 33% отстъпка. Само косата не съм си мила с него, перфектно е за измиване на тяло, а се оказа и лице. Универсален продукт е и го използваме заедно с щерката, литър ни стига за 2-3 месеца   :mrgreen:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *МаРгАрИтКа* в чт, 05 апр 2018, 11:51
Момичета, здравейте!
Имам нужда от помощ при избор на червило.
Искам да си взема червило с цвят, близък до този от снимката, да бъде с матов ефект и да е дълготрайно.
Това конкретно е на Сефора. Някой ползва ли техни червила, доволен ли е? Приемам всякакви предложения на марки, отговарящи на по-горните изисквания.
:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/s0zl/36538318_82879714)
Благодаря! :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Chloé в чт, 05 апр 2018, 11:59
Изключително доволна съм от течните матови червила на Сефора, според мен няма да сбъркаш ако вземеш такова :)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в чт, 05 апр 2018, 12:42
Изключително доволна съм от течните матови червила на Сефора, според мен няма да сбъркаш ако вземеш такова :)

+100. :peace:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в чт, 05 апр 2018, 12:48
Глас и от мен за течните на Сефора,може да видиш също и при Мак.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 05 апр 2018, 13:05
И аз съм голям фен на течните матови червила на Сефора.

Целия асортимент на Becca ще бъде наличен на 13 Април в двата магазина. Нямам търпение за хайлайтърите, а и за неща, които не познавам и тепърва ще откривам.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Serendipity* в чт, 05 апр 2018, 17:58
Нанасям на съвсем суха кожа със сухи ръце, размазвам с длани, и после разпенвам с мокри. После повтарям с лек почистващ продукт - пяна или гел. Откакто съм с такова почистване (не е точно двустъпковото май, защото там се ползват само масла и се обират с кърпа) много намаляха проблемите ми със запушени пори и черни точки, а и ми пести време и разправия с няколко продукта - двуфазен за очи и устни, мицеларна вода или тоалетно мляко за лице.

С две помпи от Диор махам всичко от лице и очи без никакъв проблем, а използвам много грим.
Желанието ми за многостепенна процедура за премахване на грима е съвсем друга тема и не се дължи на недоволство от олиото. За мен то е достатъчно.

Извинявам се, че нахълтвам директно с въпрос в темата ( следя я, но не пиша :)) - каква е разликата с двустъпково почистване с олио и ...почистване с олио?

Нали и в двата случая, слагаш олиото на суха кожа, масажираш, и изплакваш с вода, по желание с гел или пяна след това или другия вариант с кърпа? Къде изпускам нишката аз ... :lol:

Даже съм чела, че може да изпозваш всякакво олио, каквото имаш под ръка и е подходящо за твоята кожа - бадемово, от гроздови семена, жожоба и т.н


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cveti_dukova в чт, 05 апр 2018, 18:11
Това, което ползвам аз, не съдържа само масла, и се разпенва при досег с вода. Съответно се измива много по-лесно и не оставя мазен филм. Не запушва и пори.
Оригиналното (корейско, може би му казваха също) измиване е с чисти масла, и вероятно е по-полезно, но маслата се свалят с муселинена или памучна кърпа. Освен, че за мен е по-времеемко, не успявам да почистя добре кожата от тях или се налага да използвам по-агресивен продукт за втора стъпка, а това не ми се отразява добре - запушени пори, ако не почистя добре, премиване, ако пък прекаля и т.н.
Не знам дали официално са разделени по някакъв начин двата вида измиване, за мен са различни и се опитах да обясня какво точно търся, за да получа предложения за продукт, който ме устройва.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: DonaFlor в чт, 05 апр 2018, 20:00
Ето това (https://m.lookfantastic.com/elemis-nourishing-omega-rich-cleansing-oil-195ml/11212389.html) е точно каквото търсиш. Разкошно е и ми е фаворит за такъв тип продукти. Купувам го редовно от разни сайтове в UK. Когато не съм предвидила от далече, че ще ми свърши и не съм поръчала на време, купувам и това (https://www.palmers.bg/producti/Cocoa-Butter-Formula-Ultra-Gentle-Facial-Cleansing-Olil-5-122.htm). Също е много хубаво и чисто като състав, то е бюджетен продукт. И двете не съдържат никакви минерални масла и т.н., и двете се разпенват при досег с вода, почистват отлично всякакъв грим и се отразяват добре на кожата.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в чт, 05 апр 2018, 21:13
Очакват ли се някакви намаления този уикенд? Имам нужда от крем за лице.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Nani* в чт, 05 апр 2018, 22:18
Очакват ли се някакви намаления този уикенд? Имам нужда от крем за лице.

И аз това влезнах да попитам, хвърлила съм око на така хвалената спирала на Шанел и демакиант на Клиник!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Ng.brand в чт, 05 апр 2018, 23:06
Някоя изпробвала ли е базата: Strobe Cream на Mac?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в чт, 05 апр 2018, 23:35
Някоя изпробвала ли е базата: Strobe Cream на Mac?
Да аз.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: TheBlackWidow в пт, 06 апр 2018, 05:06
Имала съм строуб крема за лице в делукс опаковка, беше подарък към поръчка. На мен ми харесваше. Нанасях го под фон тьо тен или само за озаряване на скулите. Не мазен, добре попива но оставя след себе си обещаният озаряващ ефект.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в пт, 06 апр 2018, 12:01
Аз съм голяма почитателка на строуб крема. Винаги имам налична една опаковка. :heart_decoration:
Той си е точно озаряващ крем, а не толкова база. Съставките му са хубави и добре хидратира нормална/смесена кожа.

Може да се нанася на чиста кожа, над и под фон дьо тен или смесен с него. Ефектът се променя в зависимост от самата покривност и текстура на фон дьо тена.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в пт, 06 апр 2018, 21:59
Дами, спомням си че някоя от вас си беше поръчала няколко от новите Dior Addict lacquer plump.Дали ги получи и какви са й впечатленията, има ли някаква особеност при нанасянето? Аз получих тази седмица мостра с три цвята, от които единия е този, който най-много искам от гледаните по снимки - 456 Dior pretty.Днес реших да го пробвам, сложих си. Много блясък, обаче горната устна не ми беше в същия цвят като долната, а са ми с еднакъв цвят, не разбрах светлината ли пречупва така неприятно цвета или.Без да пия вода и докато чаках в църквата около 45 минути, блясъка отиде "на кино". Вярно е, че след 3 часа имах все още цвят на долната устна, нещо като остатъчен пигмент, но нищо повече. Чудя се, дали не бъркам нещо, но първото носене ми е разочароващо. Преди дни пробвах и едно от новите дълготрайни течни червила на Ести, те определено ми допаднаха повече.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в пт, 06 апр 2018, 22:46
Аз имам два цвята - platinum  и glitterati. Някъде бях чела, че се слага по два пласта и аз така ги слагам. Не са трайни на моите устни и малко не ми харесва как ми стоят на устните - цветовете ми са много бляскави, като го сложа изглежда гладко на устните ми, но след известно време става напукано, все едно е потънал цвета в браздичките на устните. Може би наистина от светлината изглежда така. Трбва още да ги понося. Не съм ги и пробвала с база за устни все още, че съм вече втора седмица у нас, че детето е болно.
Малко мои снимки: (https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/fihl/36544991_c104d979)
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/fihl/36544991_6392f034)
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/fihl/36544991_11ecf484)
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/fihl/36544991_50792ff6)


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: cloè в пт, 06 апр 2018, 23:42
Точно днес тествах Диор Pretty, не ми хареса, ама никак. За 30 мин.и го бях "изяла" и помен от него нямаше.
Наистина нанесено на устните не стои равномерно. Нанасях ли нанасях, но не се оправи. Да не кажа, че стои грозно даже.
И аз имам мостра с 3 цвята ще ги пробвам и другите два.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в сб, 07 апр 2018, 00:08
Много ви благодаря и на двете! :hibiscus:
Аз също нанесох два или три пъти и не се получи, затова реших да попитам, защото на снимки и клипове изглеждат страхотно, а за хидратация въобще не мога да се изкажа.И точно, както при Seti Beti ми подчертава и най-малките несъвършенства на устните.
Още веднъж благодаря!
Ще допълня, че преди две седмици може би, пробвах синьото и едно цикламено на ръка.Да, блясъка се беше изтрил и аз си помислих, че е от ръкава ми, но отдолу цвета се беше запазил плътен, изтрих го чак вечерта с двуфазен дегримьор.Очевидно, пробата на ръка е била изключително ненадеждна в този случай.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Seti Beti в сб, 07 апр 2018, 16:48
Днес бях с Glitterati и с базата на Мас - Откъм трайност пак имам забележки, но иначе стои хубаво. Не мога да го уловя на снимки, сякаш има син глитър, харесва ми как "играят" със светлината.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: mechetaishan в вт, 10 апр 2018, 12:39
Момичета :heart: https://www.instagram.com/p/BhYU99gHmhs/


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: TheBlackWidow в ср, 11 апр 2018, 00:12
Момичета :heart: https://www.instagram.com/p/BhYU99gHmhs/


Кога, къде как?

Take my money!!!!!


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: veka в ср, 11 апр 2018, 00:32
Момичета :heart: https://www.instagram.com/p/BhYU99gHmhs/


Кога, къде как?

Take my money!!!!!

Аз питах преди време тукашен консултант и ми казаха, че може би през юни.Предполагам,че в официалните бутици на бранда, които извън Франция нарастват с още един в Мюнхен, ще бъдат заредени по-рано.
Не ми допада идеята шише, идентично с Теракота парфюм, но и нямам големи очаквания за този аромат.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Katerinaaa в ср, 11 апр 2018, 08:10
Здравейте! Препоръчайте ми моля ви добра спирала искам да прави много обем и да ги удължава много:relieved:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в ср, 11 апр 2018, 09:41
Здравейте! Препоръчайте ми моля ви добра спирала искам да прави много обем и да ги удължава много:relieved:
Le Volume Chanel. :love:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: *Serendipity* в ср, 11 апр 2018, 21:33
Здравейте! Препоръчайте ми моля ви добра спирала искам да прави много обем и да ги удължава много:relieved:

Има тема в КМ само за спирали, попитай там или попрочети :) Ще намериш предложения от всякакъв ценови клас. Аз позлвам в момента на Мейбълин Lash Sensation и е много прилична спирала.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в ср, 18 апр 2018, 11:11
20% намаление на всичко в бюти зоун и дъглас с клиентска карта.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Лита в ср, 18 апр 2018, 11:17
Кога?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: tanya_p в ср, 18 апр 2018, 11:29
В друга тема писаха, че  е от 19 До 22.04 намалението в бюти зон. Аз нямам нито мейл, нито смс все още


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Жаки° в ср, 18 апр 2018, 11:43
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/jGql/36597770_b68161da)

В писмото са дали и цена на Метеоритите, която ме накара да се замисля....:rolling_eyes:

Цитат
GUERLAIN
METEORITES
Озаряваща пудра 25 гр.
Цена 113 лв.
Цена с карта 90,40 лв.

Преди не бяха ли нормалните Метеорити 99 лв.?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: missysunshine в ср, 18 апр 2018, 13:13
Аз си направих карта преди около 6 месеца и нито веднъж не съм получавала нито смс нито имейл... то затова и никога не знам кога има промоция. Мисля да отида да попитам някой път. Мерси за инфото.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: catwomann в ср, 18 апр 2018, 13:32
На мен на вайбър ми пратиха известие за намаленията за картодържатели .


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: esmeralda23 в ср, 18 апр 2018, 13:32
Вече не пишат смс, а пращат съобщение по вайбър, за да не се охарчват хаха.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: catwomann в ср, 18 апр 2018, 13:34
Явно е така, но не са само те , златна рибка , арлен и метро също на вайбър пращат.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: ~Étoile~ в ср, 18 апр 2018, 14:13

В писмото са дали и цена на Метеоритите, която ме накара да се замисля....:rolling_eyes:

Цитат
GUERLAIN
METEORITES
Озаряваща пудра 25 гр.
Цена 113 лв.
Цена с карта 90,40 лв.

Преди не бяха ли нормалните Метеорити 99 лв.?
Първия път като ги купих преди 5-6 години бягха 93лв. Сега при ликвидацията на Прити шоп ги взех с 30% намаление, редовната цена си беше 113.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: missysunshine в ср, 18 апр 2018, 15:47
А някой пробвал ли е новите гланцове на Lancome? l'absolu gloss cream, gloss sheer и gloss matte? Дори не знам дали ги има по магазините, но ги видях в ензо и ми стана интересно. Също така ако може да ми препоръчате някой гланц, който не е лепкав и няма много силен аромат. :yum:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: ladyrosebud в ср, 18 апр 2018, 16:11
А някой пробвал ли е новите гланцове на Lancome? l'absolu gloss cream, gloss sheer и gloss matte? Дори не знам дали ги има по магазините, но ги видях в ензо и ми стана интересно. Също така ако може да ми препоръчате някой гланц, който не е лепкав и няма много силен аромат. :yum:
Моят настоящ любимец е Yves Saint Laurent Pop Water Glossy stain - страхотен блясък и търсеният от мен ефект "влажни устни". Не лепне изобщо (това е нещо, което не понасям). Фиксира се за около минута-две и после цветът не помръдва цял ден - похапвам, пия кафе, пуша, а устните ми са все същите като сутринта. Ако успея да поизям блясъка (цвета - абсурд, дори с дегримьор го свалям трудно :) ), следобед мацвам още един лек слой. За мен това е най-хубавият гланц, на който съм попадала. Моят цвят е 218 Orange mist. Не го намирам за оранжев, по-скоро много красив корал.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Blаck Cat в ср, 18 апр 2018, 16:33
Еее, защо и Sephora не пуснат -20% на всичко.

Точно марките, от които искам да си купя някои неща – CHANEL, KVD и Too Faced – ги няма в Douglas / BZ. :xarms:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Foncé в ср, 18 апр 2018, 16:34
Моят настоящ любимец е Yves Saint Laurent Pop Water Glossy stain - страхотен блясък и търсеният от мен ефект "влажни устни". Не лепне изобщо (това е нещо, което не понасям). Фиксира се за около минута-две и после цветът не помръдва цял ден - похапвам, пия кафе, пуша, а устните ми са все същите като сутринта. Ако успея да поизям блясъка (цвета - абсурд, дори с дегримьор го свалям трудно :) ), следобед мацвам още един лек слой. За мен това е най-хубавият гланц, на който съм попадала. Моят цвят е 218 Orange mist. Не го намирам за оранжев, по-скоро много красив корал.

А изсушава ли устните?


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: ladyrosebud в ср, 18 апр 2018, 16:59
Моят настоящ любимец е Yves Saint Laurent Pop Water Glossy stain - страхотен блясък и търсеният от мен ефект "влажни устни". Не лепне изобщо (това е нещо, което не понасям). Фиксира се за около минута-две и после цветът не помръдва цял ден - похапвам, пия кафе, пуша, а устните ми са все същите като сутринта. Ако успея да поизям блясъка (цвета - абсурд, дори с дегримьор го свалям трудно :) ), следобед мацвам още един лек слой. За мен това е най-хубавият гланц, на който съм попадала. Моят цвят е 218 Orange mist. Не го намирам за оранжев, по-скоро много красив корал.

А изсушава ли устните?
Не. Бих казала че дори ги хидратира.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: merry7070 в ср, 18 апр 2018, 17:03
Някой знае ли дали картата на Douglas може да се направи копие или пъм с имена да се търси, защото ми откраднаха преди време документите заедно с картата :(


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: kopche в ср, 18 апр 2018, 17:37
Ами според мен, би трябвало да може. След като имаш регистрация в базата им данни.... нали ти имат имена, мейл адрес, телефонен номер... :)


Моят настоящ любимец е Yves Saint Laurent Pop Water Glossy stain - страхотен блясък и търсеният от мен ефект "влажни устни". Не лепне изобщо (това е нещо, което не понасям). Фиксира се за около минута-две и после цветът не помръдва цял ден - похапвам, пия кафе, пуша, а устните ми са все същите като сутринта. Ако успея да поизям блясъка (цвета - абсурд, дори с дегримьор го свалям трудно :) ), следобед мацвам още един лек слой. За мен това е най-хубавият гланц, на който съм попадала. Моят цвят е 218 Orange mist. Не го намирам за оранжев, по-скоро много красив корал.
Благодаря за споделеното!  :peace: :bowuu:
Имах преди от старите им опаковки такъв глос-гланц и бях много доволна. По-добра грижа за устните от този глос на ИСЛ не съм имала!  :hug:


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: Bright Crystal в ср, 18 апр 2018, 17:43
А някой пробвал ли е новите гланцове на Lancome? l'absolu gloss cream, gloss sheer и gloss matte? Дори не знам дали ги има по магазините, но ги видях в ензо и ми стана интересно. Също така ако може да ми препоръчате някой гланц, който не е лепкав и няма много силен аромат. :yum:
ЗА Ланком незнам,но пробвай гланцовете на Шанел,не лепнат от любимите са ми.


Титла: Re: МАC & Sephora - 42 тема
Публикувано от: densi в ср, 18 апр 2018, 20:22
Новата тема
http://old.bg-mamma.com/?topic=1031430.new#new


1