BG-Mamma

Дом и семейство => Татковци => Темата е започната от: Миньон в ср, 28 юни 2006, 03:23Титла: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Миньон в ср, 28 юни 2006, 03:23
Въпросът ми е главно към мъжете и моля за сериозни отговори, защото в момента никак не ми е до майтапи. Всъщност съм много разстроена, защото никога не съм предполагала, че НА МЕН ще ми се случи подобно нещо! С мъжа ми живеем заедно вече почти 7 години и винаги сме имали прекрасен и доста интензивен сексуален живот... допреди 3 седмици. Вярно, че откакто забременях, поразредихме интимностите, но и желанието ми понамаля, така че 1-2 пъти седмично го приемах като нещо в реда на нещата (предвид моите страхове след миналогодишния спонтанен аборт и неговата натовареност и грижи в работата). Обаче, от известно време, интересът му към мен като жена е нулев.  На всичкото отгоре нежно, но категорично отбива всички мои инициативи в тази насока. Попитах го за причината и отговорът беше - "ами с този корем"... ставало му смешно! Много съм била хубава, но понеже в 5-и месец вече си изглеждам категорично бременна, не съм била секси. Значи, от една страна, е прав - тъй като (за щастие!) съм наддала само на корем и цици, коремът ми стои като пришит (абе, все едно съм глътнала футболна топка) и това е смешно.  Не не бих казала, че  е грозно. От друга страна, покрай това си състояние, се сдобих с възхитителни гърди (направо нереални - като от хентай) които и по негово мнение са страхотни. Ама коремът явно е непреодолима пречка, което ми е адски странно, защото никога нищо не ни е спирало. Правили сме го дори като съм била с 40 градуса температура, даже когато и двамата бяхме в гипс и всяко движение ни причиняваше страшна болка... И сега изведнъж - корем! Е, това не мога да го преглътна! Ами аз докато родя на сухо ли да стоя  [smilie=smile3515.gif]? А той? Много съм объркана и искам да си изясня естеството на проблема. Уважаеми татковци, моля споделете:
1. Изчезна ли желанието ви към половинката, докато тя носеше детето ви? Ако да - как си го  обяснявате?
2. Как се оправяхте със собствената си сексуалност през това време - пренасочи ли се тя към друг обект или не?
3. Възстанови ли се предишното желание помежду ви и ако да - кога стана това?

Ще се радвам да чуя и историите на майките, но ме вълнува предимно откровеното мъжко мнение. Предварително благодаря!
 


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: AnMary в ср, 28 юни 2006, 07:57
Не мисля, че бременните са антидекси, даже някои мъже ги смятат за много секси.
Ние правихме секс до края на бременността. Не сме имали проблеми.
Едва ли проблема е в корема ти. Може би се страхува от нещо. Поговори с него.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: kartinka в ср, 28 юни 2006, 08:46
Кажи му как се чувстваш и му сподели какви са сексуалните ти нужди и желания.При всяка жена е различно-някои не се спират през цялата бременност,на други желанието им изчезва.
Аз до към 7 месец имах много силен сексуален апетит,после корема ми натежа и се чувствах така,все едно не правя секс, а  бягам в надпревара с Бен Джонсън с амбицията да му взема рекорда...Хем ми харесваше,хем ми идваше малко нанагорно.Не се притеснявай, при този бум на хормони по време на бременността може да изпиташ всякакви чувства, нужди и настроения.След това всичко ще е различно.А и ако има някакви медицински показания за това, по-добре е да не рискувате здравето на бебето.  :bouquet:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: svil в ср, 28 юни 2006, 09:37
Бременните са много секси. Преди не бях обръщал толкова внимание, но след като приятелката ми забременя започнах дори да се заглеждам по улиците по други бременни и определено ги намеирам привлекателни.
Според мен мъжът ти наистина таи някакви страхове в себе си и не е лошо да обсъдите нещата и да стигнете до някакъв извод за това. Успех ти желая  :)


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: mi778 в ср, 28 юни 2006, 10:48
Ние също почти до края на бременността си правихме секс и коремът ми изобщо не го е притеснявал, но и аз се чувствах добре, така че поблем не е имало. Може той наистина да се страхува да не стане нещо, предвид това, че вече си имала спонтанен аборт. Но ако ти наистина се чувстваш добре, можеш да му обясниш, че бременността не е болест и няма нищо страшно да правите секс, стига да сте внимателни , разбира се. А има и друг момент, че след като родиш , на теб изобщо няма да ти е до секс / периодът при всеки е различен/ и ако още сега спрете, то това би означавало близо половин година на сухо... :crazyeyes:
И все пак насила нищо не става, просто поговорете сериозно и се опитай да разбереш истинската причина за това. Желая ви успех и скоро да се радвате на хубаво бебче!   :bouquet:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Simona в ср, 28 юни 2006, 11:35
Правихме секс до края на бременността ми. Не сме имали проблеми нито с желанието, нито с изпълнението ;-)
Поговори с него, едва ли не те намира за секси, може би просто се страхува да не стане нещо с бебето или с теб.
Лека бременност и дано решите проблема :love:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: todorovibg в ср, 28 юни 2006, 11:44
При нас също нямаше проблем - мъжът ми ме намираше за много привлекателна и секси /за разлика от мен самата-аз се чувствах на моменти дебела и грозна..и ако не сме правили редовно секс проблемът беше единствено у мен/
така,че подкрепям мнението, че съпругът ти просто е страшно притеснен и за двама ви.
Говори с него - и не се измъчвай! Притеснението в такъв период от живота ти може само да ви навреди!
Успех и лека бременност!


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: strelche в ср, 28 юни 2006, 11:58
По медицински причини последните 3 месеца на бременността ми сексът беше мираж при нас :tired:. Чувствах се ужасно - и психически и физически :sick:. То така и изглеждах с 28кг отгоре :shock:, но мъжът ми никога, по никакъв начин не е показал, че изглеждам като слон :).
Антисекси е слаба дума да опише тогавашните ми усещания :ooooh:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: svil в ср, 28 юни 2006, 12:03
Уж форум за татковци, пък само аз се разписах... newsm78


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: папугай в ср, 28 юни 2006, 12:12
Аз пък ще ти завидя, че си само на корем. :hug:Когато забременях, качих доста в началото още, после се регулираха нещата, но все пак, освен с корем си бях и дебела.Секс сме правили до последно и не е ставало на въпрос въобще дали ме харесва така и дали съм му секси.Имало е месеци, в които по-рядко, имало е и месеци в които по-често сме правили, зависело е главно от хиляди други неща, но никога от присъствието на корема в този момент.Два пъти седмично си е добре, явно си свикнала и имаш нужда от повече?
Та мисълта ми беше, че секс сме си правели нормално-както и преди да забременея.Аз самат знаех,че съм дебела, но не ме е стресирало и притеснявало това.Него-също явно, защото въобще даже никога, ама никога не е ставало на въпрос за килограмите ми, корема пречеше на някои пози само, та ограничихме наина и приложението.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: deja pere в ср, 28 юни 2006, 12:49
Намирам бременните жени за адски секси !!!


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: SaRaNia в ср, 28 юни 2006, 13:23
Моят мъж забравя за секс по време на бременност (изкрах 2 безкрайни бременности) и цикъл (доста дълъг в моят случай). Стои на сухо. Не му става. Но аз намерих алтернатива... Направи го и ти.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: lala в ср, 28 юни 2006, 13:30
Мъжът ми винаги ми казва че ме харесва - бременна и при мен с много килограми. Само в първата бременност все го беше страх да не стане нещо с бебето. Но пък аз се чувствам ужасно. Не само по време на бременността а и през цялото време докато отслабна след това. Въобще не се чувствам секси! И най-вече заради корема. Просто не мога да се отпусна и това е.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: uri в ср, 28 юни 2006, 13:38
""1. Изчезна ли желанието ви към половинката, докато тя носеше детето ви? Ако да - как си го  обяснявате?
2. Как се оправяхте със собствената си сексуалност през това време - пренасочи ли се тя към друг обект или не?
3. Възстанови ли се предишното желание помежду ви и ако да - кога стана това? ""
Не, не и на третия въпрос пак не.
а иначе желания към други индивиди / от женски пол  :lol: / си имам и сега.
А както ми казваха - радвай се мъжо на балкон, че друг път такъв няма да намираш  :hug:
Не си падам по закръглени, така че не намирам бременните за секси - базни хора, разни идеали.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Миньон в чт, 29 юни 2006, 01:47
А има и друг момент, че след като родиш , на теб изобщо няма да ти е до секс / периодът при всеки е различен/ и ако още сега спрете, то това би означавало близо половин година на сухо... :crazyeyes:

И аз така ги виждам нещата и успокоения от сорта "само да родиш и ще видиш ти!" изобщо не ми минават.  Ами че аз тогава ще съм забравила какво е това секс! А на Рени благодаря за съвета, но "алтернативите" са полвинчато решение, което мисля, че допълнитело ще изостри чувството ми за непълноценност. Рени, ако греша, моля те, поправи ме - може и на лични. Иначе нямам нищо против, ако и той се включи в играта... ама на него му е смешно и съвсем не му е до това  :cry:.
Все пак, вие се оказахте прави в едно - той действителност се страхува да не направи нещо на мен или бебчо. Не знам каква част от причината е това и каква - смешния ми корем, но за моя изненада и този момент присъства. Вчера си говорихме по въпроса и му обясних, че не съм болна и много по-опасно е таралянкането (понякога с часове) по разбитите родни пътища. Особено той като кара, сътресенията са много по-големи. Но тогава протестите ми не му правят впечатление. Не знам кой им ги насажда на мъжете тези страхове! Може би е подсъзнателно... А аз се чувствам съсвсем добре и съм много активна. Все още и коремът ми не тежи много (5-и месец), така че не виждам причина да се ограничавам изкуствено от нещо, което искам.  Единственото вредно нещо в случая е дълбокото огорчение, че съм нежелана.
Благодаря на всички за отговорите! Май наистина няма еднозначно решение на въпроса, щом възприятията са толкова различни. Той все пак обеща да направи усилие  :) (не звучеше много убедително), но аз пък не искам да го насилвам - за тази работа си трябват двама  :oops: Сега само се моля като посвикне с новите ми габарити, да започне да ме възприема по-естествено и да не се страхува да ме докосне. Ако не - ще си носи последствията от това да си има изнервена незадоволена жена.  :mrgreen:  Кой каквото си направи!


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: mi778 в чт, 29 юни 2006, 09:49
Така е, не го насилвай и не му говори непрекъснато за това, че може да има и обратен ефект, но е чудесно, че сте обсъдили проблема, това е първата крачка към разрешаването му. А това за таралянкането по пътищата-напълно си права!И аз го имах този проблем, дори на прав асвалтиран път усещах друсане ! Успех ви желая, на човека явно му трябва време...ама ти до тагава ще родиш!  :35:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Hristinec в чт, 29 юни 2006, 13:43
И при нас нещата стоят по подобен начин. Говорихме по темата защото и аз се чувствах обидена и смятам основателно и той ми каза, че му е много странно и се страхува да не направи нещо на мен и бебето. Правим секс, но чувствам че не смее да се отпусне и му вярвам, че се притеснява и не го насилвам. Опитай се и ти да го разбереш. Вярвам, че нещата ще се наместят с времето. Успех и леко бременеене   :bouquet:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: catnadeen в чт, 29 юни 2006, 13:48
Има мъже дето ги притеснява да правят секс - моя първия път беше така... втория даже обратното - аз викам не може - той "доктора каза че не пречи..."
Но лично мое мнение - поне в повечето жени няма нищо секси точно в бременността им! Ама нищо. Дори и тея дето не дебелеят като мен.
Бремеността е създадена да създава живот, не да се сексува! :-)
Като разбира се аз не съм срещу секса - просто си давам сметка, че мъжо и да иска го прави щото няма с кой друг, а не че му се виждам по-гот с тая футболна топка отпред и с килцата отгоре и с другите екстри покрай бремеността.
АТ това е  - може би по-скоро изпитва притеснение и не смее да го признае.

Споко не го насилвай, щото утре ти няма да искаш и той щеси вади погрешни изводи!


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Giorgia в чт, 29 юни 2006, 18:18
И ние сме правили секс до края на бременността ми. :peace:
Мъжът ми не е имал  проблем с желанието!
Но и според мен не го насилвай...


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: L e o в чт, 29 юни 2006, 22:52
Смешно е много смешно оправдание newsm78, да не би да го е страх, при нас го имаше този момент да не навреди на бебето, но не сме спирали нищо :naughty: И определано се чувствах много обичана и подкрепяна в този период с 25кг. отгоре :mrgreen: Поговорете открито и му объясни как се чувстваш. :peace:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: vini77 в пт, 30 юни 2006, 08:58
Както по - горе са ти казали, може да го е страх да не направи нещо на бебето. newsm78

Моя не ми е казвал дали съм секси или не, въпреки, че и аз бях само на корем..
Обаче аз не се чуствах в кожата си..и не мисля, че съм била секси :naughty:....но това е женско мнение все пак ;-)


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: iliana__ в сб, 01 юли 2006, 08:48
Миньон при нас също е затишие моят  бъдещ тати много го е страх .Пък и мен вечер толкова ме боли кръста и гърба ,че хич не ми е до това секси ли съм или не.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Миньон в сб, 01 юли 2006, 15:05
Миньон при нас също е затишие моят  бъдещ тати много го е страх .Пък и мен вечер толкова ме боли кръста и гърба ,че хич не ми е до това секси ли съм или не.

И аз съм така вечер, но като полежа малко на пода и се оправям. А сутрин, ако съм се наспала, ела да ме видиш! Направо кипя...
А сега съм даже по-старателна в поддържането на външния си вид, отколкото преди да забременея. Преди се носех предимно в семпли,прилепнали по тялото дрехи и това беше достатъчно, за да изглеждам добре. Сега са рокли, обувки, шалове, бижута - коренно си промених стила. Той обаче си ме иска както преди и непрекъснато ми напомня да се ограничавам с хрната и да се мажа редовно, за да не се нацепя. Ама не искам да се чувствам като инвалид! Дори да е временно.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: mari_anka в сб, 01 юли 2006, 19:48
Аз в момента съм почти в 8-мия месец. Правим секс без проблеми, но вече внимаваме малко повечко, че с първата бременност точно в 8-мия месец след секс получих такива болки в корема, контракции бяха, че ме боля и през следващия ден. И двамата много се уплашихме тогава, особено мъжа ми. И сега страх лозе пази. Пак си правим любов, но по малко по-друг начин... :oops: Сексуалното му желание към мен никак не е намаляло, само като ме пипне и му става, както и преди. Говорили сме си много на тази тема. Аз понякога малко се притеснявам от новата си фигура, но той казва, че му харесвам много. Напоследък, поради напредналата ми бременност (страха от преждевременно раждане) ни спира да се любим както ние си знаем, но сме си намерили начин... :lol:
А сега за твоя случай. Не се притеснявай, твоят съпруг не е единствения дето реагира така. И аз мисля, че е по-скоро страх за бебчо. За първи път очаквате дете и за него е нещо ново и неизвестно, а мъжете много се страхуват от неизвестното. Нещата ще си дойдат сами по местата, ще видиш!


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: PolarFox в сб, 01 юли 2006, 19:59
всъщност, жените са най-женствени, когато са бременни. Тогава те са истински жени, защото именно бременността ги прави различни.
По-вероятно е мъжът ти да се притеснява за бебето, дано скоро отмине тази фаза.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Миньон в нд, 02 юли 2006, 04:38
За първи път очаквате дете и за него е нещо ново и неизвестно, а мъжете много се страхуват от неизвестното.

Ами, не е точно така. За мен е първо, но за него е трето и наистина не очаквах да реагира със страх. Щастлива съм, че се радва на бременността ми, но наистина не разбирам защо я възприема като пречка за секс. В първите месеци принципно е по-опасно, но тогава нямаше проблеми.
А за женствеността Полярната Лисица е права - само дето "много женствена" явно не означава "много секси".


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: SaRaNia в нд, 02 юли 2006, 10:36
Очакването на дете е вълнуващ момент, но не и в сексуално отношение. Жената се обезформя, талията й изчезва, подпира се, пъшка, придържа си корема, все трябва съобразяване с полжението й... Това секси ли е?... Моите впечатления са, че мъжете си падат по тънки талии и стегнати дупета, стройни тела и физически активни жени :roll: Доста мъже започват да кръшкат по време на бременността на жените си (ама форумските не са от тях, споко  ;-))...
Не е фатално за интимния живот, ако секса остане на заден план за няколко месеца. Мисля, че ако мъжът не е възхитен от промяната във физиката на жена си, не е добра идея да се настоява. Месец- два след раждането нещата си идват по местата. Двама бъдещи родители могат да се наслаждават по друг начин на тези "трудни" месеци, които се изнизват неусетно и безвъзвратно. А после си спомнят с носталгия тези мигове на очакване.
 Така мисля аз :peace:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Миньон в нд, 02 юли 2006, 21:24
Благодаря, Рени!

Звучи доста успокоително. Ние днес пак засегнахме темата и той си призна, че го е страх да не направи нещо на бебчо. Просто сега го вижда ясно къде е и това предизвиква у него умиление и бащински (закрилнически) чувства. Явно това е първосигналната реакция у мъжете. А другото трябва да се култивира. Поне не ме намира за грозна (ама и аз не съм де, поне засега  :mrgreen:) Мисля, че ще успеем да преодолеем първоначалното стъписване и да си върнем поне отчасти удоволствията, които и на двамата вече ни липсват. Дано се получи. Ако не - ще стискам зъби, ама за второ трудно ще се навия.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: catnadeen в пн, 03 юли 2006, 17:51
Очакването на дете е вълнуващ момент, но не и в сексуално отношение. Жената се обезформя, талията й изчезва, подпира се, пъшка, придържа си корема, все трябва съобразяване с полжението й... Това секси ли е?... Моите впечатления са, че мъжете си падат по тънки талии и стегнати дупета, стройни тела и физически активни жени :roll: Доста мъже започват да кръшкат по време на бременността на жените си (ама форумските не са от тях, споко  ;-))...
Не е фатално за интимния живот, ако секса остане на заден план за няколко месеца. Мисля, че ако мъжът не е възхитен от промяната във физиката на жена си, не е добра идея да се настоява. Месец- два след раждането нещата си идват по местата. Двама бъдещи родители могат да се наслаждават по друг начин на тези "трудни" месеци, които се изнизват неусетно и безвъзвратно. А после си спомнят с носталгия тези мигове на очакване.
 Така мисля аз :peace:

Ех знаех си аз че трябва да направя моя мъж СЪФОРУМЕЦ, че да не ми кръшне!
Ми само да кажа, че Рени е повече от права и аз самата ти писах - самата аз като се погледна виждам кит на сухо, а и се чувствам така, камо ли за нещо по-така...
Е има един процент мъже дето обичат дебели жени, ма ти щом не си била и преди такава - няма шанс да си хванала такава риба.

А това със закрилата и бащинството също е факт - понякога и жени се оплакват от сексуален дискомфорт поради такива мисли.
Но все си мисля ,че това е най-разумното обяснение, така, че да не ни създадат на нас бъдещите майки дискомфорт ;-) пак им прави чест лъжата


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Не се сърди, човече в пн, 03 юли 2006, 18:22
По мои впечатления, повечето мъже изпитват желание за секс, привличат ги уголемените гърди и т.н. екстри на бременността, както и самия факт, че правят секс с бременна  :lol:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Миньон в вт, 04 юли 2006, 01:48
Никол, къде са тези мъже!  :shock: При мене това важеше докато не ми порасна корема - зяпаше ме като хипнотизиран в големите цици и въобще всичко беше супер. Сега вижда само корема и явно чак сега си дава сметка какво има там.
А за секса - една от съседните теми (Любима поза) ме вдъхнови и му напусках няколко линка.  И - о, чудо - съгласи се с позите, при които съм с гръб към него, т.е. не ми се вижда големия корем, а само малкото дупе.  Компромисно е , но пак е нещо :-)


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: vini77 в вт, 04 юли 2006, 09:16
В новият брой "На кафе" има статия точно за това :peace:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: SaRaNia в вт, 04 юли 2006, 09:39
Я гледащите порно да кажат кефят ли се на порнофилми с бременни жени? На мен лично ми се вижда извратено това.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: vini77 в вт, 04 юли 2006, 09:40
Я гледащите порно да кажат кефят ли се на порнофилми с бременни жени? На мен лично ми се вижда извратено това.


Не ми харесва!  :stop: :naughty: :stop:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Lady Marmalade в вт, 04 юли 2006, 10:17
Я гледащите порно да кажат кефят ли се на порнофилми с бременни жени? На мен лично ми се вижда извратено това.

Със сигурност има хора, на които им харесва, но те са си извратени. То е някакъв вид фетиш.
На мен самата мисъл за бременна в порнофилм ми се струва отвратителна и гнусна :sick:, като си помисля за малкото същество вътре.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: catnadeen в вт, 04 юли 2006, 10:53
Я гледащите порно да кажат кефят ли се на порнофилми с бременни жени? На мен лично ми се вижда извратено това.
Дори и да ме привлече някоя жена ;-) определено няма да е бременна
И според мен и извратено да ти харесва бремнна - стига да не е твоята жена и там пак ще надделяват ЧУВСТВАТА към нея, а не самото влечение за секс.

А и в природата кой налита на бременни???


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Kasidy в вт, 04 юли 2006, 13:57
Жената си е секси през каквито и бременни периоди да минава ;-) Аз пък съм чувала мъже да разказват, че бременността на жената ги възбужда, защото е физически признак на плодовитостта им :party:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: kala678 в вт, 04 юли 2006, 15:31
Здрасти Миньонче,

Чак сега видях темата ти, но реших да се включа.
Аз също се притеснявам от това, че вече мъжът ми не поема инициативата за секс, а пък аз, особено след четвъртия месец и след толкова суша, направо примирам. Говорили сме, макар и не много и разбирам, че най-вече го е страх за бебето. Аз вече спрях да му споделям кога ме заболяло, кога ми потекло нещо, защото го виждам как вече си мисли най-лошото.
Много се дразня и все като ме пита мажа ли се, да се мажа с еди-какво си, че сестра му се мазала с това и никакви стрии не й се появили. Аз му обяснявам, че си е до кожа и няма гаранции. Даже съм стигала до рев и съм го питала - това ли е най-важното, да не се нацепя, ми ти по-често ме питаш дали се мажа, отколкото питаш за бебенцето.
А това пък за ограничаването на храната, което твоя мъж ти е казвал, честно казано много ме ядоса - като има вече две деца, не знае ли как стоят нещата. Не че трябва да се тъпчем зорлем, но чак пък ограничаване. Явно мъжът ти много се е кефел на външността ти и го е страх да не погрознееш, така го виждам аз. Има дори мъже, които настояват жените им да родят със секцио, за да си както преди и на други места. Не знам, ама аз това не го приемам.

И аз се чувствам много потисната някой път, не стига че аз самата не се възприемам още в новия си вид, ами да ми отказват и любов, така да се каже. Чувствам се пренебрегната и самотна на моменти. Ревността ми също се засили - вече си въобразявам, че гледа всяка кака, въпреки, че той не е такъв или поне не явно.

Та така, извинявай за дългия пост и че си излях душата и аз, но се надявам да съм те подкрепила. Дано след раждането нещата се подобрят /въпреки че тогава според мен изобщо няма да ни е до това.../
Хайде, целувки и успех!   :bouquet:Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Миньон в ср, 05 юли 2006, 06:31
Кала, благодаря ти! Все пак е някакво успокоение, че и други са в аналогична ситуация. Във форума се бях начела на мнения как се отприщвал сексуалния живот на двойките след 5-ия месец... newsm78 ... и реших, че при нас се случва нещо ненормално, защото точно тогава се закучиха нещата. А за забележките относно теглото и стриите - и на мен ми става малко кофти, че това е ЧАААК ТОЛКОВА ВАЖНО, но не му се сърдя. Наплашен е, милият, защото бившата му жена е била с 30 кг отгоре още в 5-и месец и след раждането, общо взето, си ги е запазила, но със стрии в добавка. Така че го приемам като грижа за самата мен. Но това,че не го интересува особено какви усещания и нужди  :oops: имам, наистина ме тормози. А аз ако му откажа (случвало се е 3-4 пъти за 7 години), не можеш да си представиш какво цупене и драми настават!  :twisted:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: rojbo в ср, 05 юли 2006, 18:38
Моят мъж много ме харесваше,но изпитвахме взаимно притеснение от секса.Не друго,а да не направим някоя беля...
Според мен това е проблема.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: L e o в ср, 05 юли 2006, 18:46
Сега като се замисля newsm78 антисекси са за останалите мъже със сигурност, но за своя не  :naughty:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: iliana__ в чт, 06 юли 2006, 19:52
Миньон познай как се чуства мъжа ми сега като влязох в болница само ми вика"Аз ти казах видя ли какво стана сега" :oops:
Вече никакъв секс .Пък за стриите и целулита хич не му пука .
Гледах на Модната Фиеста в Албена по ТВ ами то 15-16 годишни момиченца са с такъв целулит и стрии ,че чак онемях.Въбще няма да се комлексирам :hug:
След раждането ,когато имам време ще почна масажи и процедури!


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: benighted в пт, 07 юли 2006, 19:46
   Понеже сега съм с проблемна бременност и доки забрани секса, моя мъж само се тюхка, как можело така, била съм толкова секси с тия  :bombs: и с това коремче! Аз също съм наддала само на корем и гърди, но той смята коремчето ми за адски секси! Предишната ми бременност нямах проблеми и мога да кажа, че сексуалният ни живот беше по-добър и от времето когато бяхме гаджета  :blush:! За това ми се вижда странно, че на мъж ти му е " смешно "  :crazyeyes:!


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: burning soul в сб, 08 юли 2006, 21:32
Няма нищо по-красиво и нищо по-секси във Вселената от една бременна гола жена!!! Смятам въпроса за приключен !


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: SaRaNia в нд, 09 юли 2006, 12:59
Пфу... как не могат и мъжете да бременеят, та да се покефим и ние на големи голи тумбаци :crazy:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: beibi1 в нд, 09 юли 2006, 13:01
И при нас нещата стоят по подобен начин. Говорихме по темата защото и аз се чувствах обидена и смятам основателно и той ми каза, че му е много странно и се страхува да не направи нещо на мен и бебето. Правим секс, но чувствам че не смее да се отпусне и му вярвам, че се притеснява и не го насилвам. Опитай се и ти да го разбереш. Вярвам, че нещата ще се наместят с времето. Успех и леко бременеене   :bouquet:

Абсолютно същата история беше и при нас :peace:
Е след като родих всичко си дойде на мястото :D
Вярвам,че и при вас ще е така  :bouquet:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Tina82 в вт, 18 юли 2006, 22:56
Не че бременната жена е анти секси ами има мъже които просто не харесват бременни жени,но за мен те са просто много глупави.За щастие мъжът ми не спада към тези,ние правиха ме секс почти докато родя.


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: vini77 в вт, 18 юли 2006, 23:14
Не че бременната жена е анти секси ами има мъже които просто не харесват бременни жени,но за мен те са просто много глупави.За щастие мъжът ми не спада към тези,ние правиха ме секс почти докато родя.

Чакай малко. :stop:
Това, че едни харесват едно, а други друго за теб означава, че са глупави така ли?

И аз не се харесвах като бременна, мъжа ми ме харесваше, секс имаше, но това значи ли, че съм била глупава? И да не ме е харесвал моя, не ми го е показал по никакъв начин.

Ей...всички трябва да сме под един калъп извадени :ooooh:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: L e o в вт, 18 юли 2006, 23:22
А да си представим обратната ситуация. Съпругът с голямо коремче (бирено примерно). Аз моя ще си го харесвам всякак, но това не значи ,че ще ми харесат и другите мъже с коремчета. Какво ще кажете?
Просто като обичаш човека до теб го харесваш и с корем и без корем..... :love:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: vini77 в вт, 18 юли 2006, 23:30
А да си представим обратната ситуация. Съпругът с голямо коремче (бирено примерно). Аз моя ще си го харесвам всякак, но това не значи ,че ще ми харесат и другите мъже с коремчета. Какво ще кажете?
Просто като обичаш човека до теб го харесваш и с корем и без корем..... :love:Точно така....но това не значи, че ще ти кажа, че си глупава нали така? Ти си го избрала, ти ще си го гледаш, не аз :lol: :mrgreen: :lol:


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Ekcnpec в ср, 19 юли 2006, 00:31
Бременните жени за мен са си доста секси и привлекателни... Особено моята...

Вие знаете ли с едно коремче в седмия месец... Колко дъъъъъъъъъъъъълго е пътешествието с език от устните през гърдите и коремчето до вълшебното място...? Знаете ли, а...?


Титла: Re: Антисекси ли са бременните?
Публикувано от: Миньон в пт, 21 юли 2006, 01:58
Експрес, направо й завиждам на жена ти! Благородно, де - дай, боже, всекиму...


1