BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: pepeliashka в пт, 07 юли 2006, 14:51Титла: Частна многопрофилна болница?
Публикувано от: pepeliashka в пт, 07 юли 2006, 14:51
Здравейте,вчера про4етох в новата ЕВА ,4е "Мазнейкова и мъж" са "отворили" 4астна многопрофилна болница?Можело да се ходи и по Здравна каса?
Някой има ли пове4е информация???


Титла: Re: Частна многопрофилна болница?
Публикувано от: buba_dokeva в пт, 07 юли 2006, 15:26
Аз само разбрах,че е на бул.България ,някъде до или в селището Бокар.Била много луксозна болница,но аз не съм я виждала.


Титла: Re: Частна многопрофилна болница?
Публикувано от: Soffia в пт, 07 юли 2006, 16:44
Да аз живея в квартала и наистина има една такава доста луксозна сграда близо до бул.България.
Но разбрах че цените били доста солени.
Пък дали е точно тази на Мазнейкова незнам newsm78


Титла: Re: Частна многопрофилна болница?
Публикувано от: StelaP в пт, 07 юли 2006, 17:38
да аз съм я посещавала,ходих на преглед /фетална морфология/ при д-р Мазнейкова,тя е завеждащ отделение, а д-р Мазнейков е управител на болницата.Болницата е луксозна,с много добър външен вид,а цените  не мисля че са доста солени,аз лично се интересувах от секцио,крайната цена била 1600 ,00 лева /замислям се за раждане там/,тоест ако пресметнете колко пари се дават под масата в другите болници +примерно престой във вип стая/къйто варира м/у75-80 лв/не мисля че ще излезе по евтино


Титла: Re: Частна многопрофилна болница?
Публикувано от: GERBER в пт, 07 юли 2006, 18:38
Пък дали е точно тази на Мазнейкова незнам newsm78


На Мазнейкови е.
Знам, че работи със НЗОК, но трябва да си провериш конкретно. ЗА раждане касата поема, но родилката доплаща.


Титла: Re: Частна многопрофилна болница?
Публикувано от: Скъпата в пт, 07 юли 2006, 18:49
Аз също съм ходила на преглед там , но при д-р Панова. Прегледът е 35 лв. Супер луксозно. Има басейн и фитнес зала. Много е хубаво и чисто и съжалявам , че родих 1 мес. преди да я отворят.


Титла: Re: Частна многопрофилна болница?
Публикувано от: ev4o в пт, 07 юли 2006, 19:46
Аз ходих на преглед там. Понеже касата поемала само 400 лева, обикновенно раждане излиза 1200лв, а секцио 1400лв. и на това ако му викате, че работи със здравната каса "то здраве му кажете" :hug: И понеже работя в здравната свера ще ви кажа, че когато касата поема нещо т.е раждане или операция тя поема цялата сума, това че трябвало да се доплаща си е пожелание на лекаря.


Титла: Re: Частна многопрофилна болница?
Публикувано от: Vesito в сб, 08 юли 2006, 11:56
Аз съм ходя при Мазнейкова още от преди да е  в частната болница. И ще продължавам да ходя, защото ми харесва отношението и професионализма. Лекарите, които в момента са в болницата са едни от най- добрите специалисти. Водих вече малкия при д- р Димитров, ортопед и съм доволна.  Това, че се доплаща и се поема малка част от сумата при раждане е ясно, все пак е Частна многопрофилна болница...и също така е ясно, че всеки си преценява възможностите и решава дали да ги даде:peace:


Титла: Re: Частна многопрофилна болница?
Публикувано от: ev4o в сб, 08 юли 2006, 14:09
Значи сигурно не сте ме разбрали правилно, не искам да хуля никой, но тя се води многопрофилна болница не частна клиника и не съм казала нищо против д-р. Мазнейкова. Исках да кажа, че не е нужно да лъжеш за да си взимаш парите, много добре зная, че НЗОК поема едно раждане и това са глупости за 1400лв. по-добре да ми беше казала направо, че раждането струва толкоз и толкоз, а не сама да се увърта в лъжите си. / не съм казала, че не заслужават пари просто ценя честността/


1