BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: dona-dona в сб, 08 юли 2006, 09:02Титла: Педиатър, Слатина, СПЕШНО :)
Публикувано от: dona-dona в сб, 08 юли 2006, 09:02
 Здравейте,
Нуждая се спешно от педиатър в района на Слатина. Ако ми препоръчате някого ще съм Ви безкрайно благодарна.
Благодаря :D


Титла: Re: Педиатър, Слатина, СПЕШНО :)
Публикувано от: Валенцето в сб, 08 юли 2006, 09:06
Не зная дали 17ДКЦ те усройва/до театъра/.Общо взето там всички педиатри са добри-често е коментирано във форума.Докато живеехме в София/Слатина ,а после Люлин/ ние бяхме при д-р Хаджидимитров.Хубавото е,че събота и неделя винаги има дежурен педиатър.


Титла: Re: Педиатър, Слатина, СПЕШНО :)
Публикувано от: Free Soul в сб, 08 юли 2006, 09:22
В поликлиника "НИК" в 10 ти блок, покрай реката - доктор Ангелова. Жена на около 50 години, много опитен диагностик, спокойна, вслушва се в мнението на майките, не бърза с антибиотици, прави безплатни домашни посещения.

Недостатък е, че приемното време е от 11 до 13 часа в делничните дни, и е в едно помещение с пациентите на другите лекари. Всъщност поликлиниката се помещава в една гарсониера.  :lol: Налагало ми се е да чакам отвън на площадката с количката, за да няма досег с други болни, но въпреки това съм много доволна от педиатърката. Номерът е да отидеш по-рано - към 10:30 сутринта и да си сред първите приети. Ако детенцето е болно лекарката идва и у вас, ако сте в Слатина.

Не препоръчва ранно захранване. Не и късното - към 6тия месец, а към навършен 4ти (ако това има значение за теб....)

При интерес, пиши ми ЛС да ти пратя координати.


А ако ти трябва за днес спешно, аз в такива случаи ходя в болница ВИТА - на Подуяне, винаги има педиатър. Доволна съм от лекарите там.
Другият вариант, от който се възползва моя позната, която искаше втора консултация за детето си - заведоха го с колата до Подуяне пак, там някъде живее д-р Ангелова.

П.П. Уффф!... :ooooh: Чак сега ти видях лентичката.  :blush: Предполагам, искаш за бебчето си, което очакваш скоро.  :mrgreen:
Тогава ще ти кажа още едно предимство за д-р Ангелова - хубаво е, че като си в Слатина, можеш с количката или с кенгуру да отидеш на преглед/консултация, не е необходимо да се ангажира кола, ако докторът е по-далеч.

 


Титла: Re: Педиатър, Слатина, СПЕШНО :)
Публикувано от: ♥ HAPPY ♥ в сб, 08 юли 2006, 10:40
ако те устройва 22 п-ка,запиши се при младенова или маринова-педиатри,аз съм при маринова,но май младенова е по-добра,много е в час със всичко-захранване,алергии,ваксини,антибиотици,а иначе е и хомеопат доколкото знам
и маринова става,но има много пациенти и все чакам
то вече май навсякъде е така ;-)


Титла: Re: Педиатър, Слатина, СПЕШНО :)
Публикувано от: dona-dona в сб, 08 юли 2006, 21:09
Благодаря Ви много :)


1