BG-Mamma

Свободно време => На път в чужбина => Темата е започната от: onche_bonche в пт, 18 авг 2006, 12:38Титла: Идеи за чартър: Варна - Дюселдорф/Кьолн
Публикувано от: onche_bonche в пт, 18 авг 2006, 12:38
Търся еднопосочен самолетен билет Варна - Дюселдорф, в краен случай - Варна - Кьолн за периода 1 - 5 септември. Ако някой има идея за автобусна линия по същите маршрути, макар че ми се струва убийство да се пътува така. Моля помагайте, че човекът, който ще пътува трябва да е в Германия на 6 септември.

Благодаря предварително! :hug:


Титла: Re: Идеи за чартър: Варна - Дюселдорф/Кьолн
Публикувано от: Malenna в пт, 18 авг 2006, 13:04
на Бългериа Еър има


Титла: Re: Идеи за чартър: Варна - Дюселдорф/Кьолн
Публикувано от: Blondi в пт, 18 авг 2006, 13:37
Bulgaria Air имат ли чартърни полети?  :thinking:

Като си пуснеш една търсачка и за автобуси, и за самолети ще ти излязат всички възможни варианти и ще си избере твоят човек кое го устройва  :peace:


Титла: Re: Идеи за чартър: Варна - Дюселдорф/Кьолн
Публикувано от: onche_bonche в пт, 18 авг 2006, 14:10
Ох, аз пусках търсачки, ама явно съм прегряла от горещика и нищо не успях да открия, та си викам някоя мама в кондиция и с неразтопен мозък ако може да помогне... Благодаря за Bulgaria air  :hug:


Титла: Re: Идеи за чартър: Варна - Дюселдорф/Кьолн
Публикувано от: aseto__ в сб, 19 авг 2006, 14:55
Най- лесния начин е отиваш на Летище-Варна и там има офиси и на Bulgaria Air и Hemus AIr и работата готова, но съвета ми е най-добре като отидеш на летището намери и от някои представителите на TUI и говори първо с него т.к. по това време има някакви намаления а пък и за възрастовите граници също са от значение за цената на билета ;-)


Титла: Re: Идеи за чартър: Варна - Дюселдорф/Кьолн
Публикувано от: PC (коте) в вт, 19 сеп 2006, 20:54
Те на летището ще ти кажат че има, но за билет може да провериш на Братя Миладинови ( срещу входа на училището) в Атриум .. има някаква туристическа агенция. Тези чартъри миналата година поне бяха на AirVia, аз пътувах  Varna - Dusseldorf, от Варна излитаха в 2 през нощта 
Ама съм заспала я , гледам 18 и мисля, че септември.. ех дано да си намерила начин да изпратиш човека до Германия


1