BG-Mamma

Деца => Нашите деца от 1 до 6 години => Темата е започната от: kasibiatris в пт, 01 сеп 2006, 18:09Титла: Какви есенни и зимни дрешки?
Публикувано от: kasibiatris в пт, 01 сеп 2006, 18:09
Какви есенни и зимни дрешки купихте или мислите да купите за децата,които ходят на ясла или градина? newsm78Започнах с покупките за яслата-дрешки,пантофки,обувки,но не знам какви точно дрешки и по колко бройки да купя. :roll:
Едно чудене ме е налегнало! :blush:
Помагайте! :pray:


Титла: Re: Какви есенни и зимни дрешки?
Публикувано от: beri в пт, 01 сеп 2006, 18:33
От 11 сме на ясла и от там ни дадаха ясни инструкции-панталончета с ластик, обувки с лепки 2 чифта едни за вътре едни за вън,по 3 комплекта гащи и потник на ден.Ми това е  при нас но всяка градина е различно доколкото знам. а и да не са много дебели дрешките за вътре-топло е.Така че тепърва ще купувам


Титла: Re: Какви есенни и зимни дрешки?
Публикувано от: kasibiatris в пт, 01 сеп 2006, 20:09
Ами зимата под блузките с дълго ръкавче  само по потници ли са децата ,или трябва някакви тениски да купя? :roll:
Иначе и аз гледам всичко да е с ластик.


Титла: Re: Какви есенни и зимни дрешки?
Публикувано от: елиса в пт, 01 сеп 2006, 22:05
Моят ходи с потник и блуза с дълъг ръкав, панталон, без чорапогащник, но винаги в раничката му слагам една тениска за всеки случай.


Титла: Re: Какви есенни и зимни дрешки?
Публикувано от: мама Здравка в сб, 02 сеп 2006, 12:11
 Още ние сме ходили да търсим дрешки. Засега смятаме да караме със старите от миналата година. Ще изчакам да тръгне на ясла лелите да кажат какви дрехи ще и трябват.


Титла: Re: Какви есенни и зимни дрешки?
Публикувано от: Валенцето в сб, 02 сеп 2006, 12:20
Аз зимата вместо потник слагам тениска под блузката.Чорапогащник слагам навън,вътре-не.Гледам повечето им блузки да са поларени-хем са мекички,хем топлят много.


Титла: Re: Какви есенни и зимни дрешки?
Публикувано от: milenka в сб, 02 сеп 2006, 12:23
Аз купих памучни комплектчета тип анцунг.


Титла: Re: Какви есенни и зимни дрешки?
Публикувано от: Vesito в сб, 02 сеп 2006, 14:41
За яслата и аз предпочитам долнища с ластик тип анцунг или панталони с ластик. Бельото отскоро е потник с слип.  Зимата слагам бельо и отгоре блузка, тънка понеже при нас е доста силно парното. Лятото е само по фанелка с къс ръкав без потник. Предпочитам памучните материи точно заради топлината, а и заради кожата на детето. За обувки - пантофи по- твърд плат,  че меките много бързо се деформират и забелязвам че си криви краката. Гуменки не, понеже му запарват и го взимам с абсолютно мокри крака.

А за навън - панталони с подплата, досега не съм му слагала чорапогащтник...Ватирана блуза или пуловер. Обувки с подплата, но не много сериозна, задължително кожени. Яке шушляково с вата.


1