BG-Mamma

Деца => Кърмене => Темата е започната от: lidiana в вт, 05 сеп 2006, 19:48Титла: Защо започна да се буди толкова често?
Публикувано от: lidiana в вт, 05 сеп 2006, 19:48
Въпроса ми към вас момичета с големи кърмачета е следния-защо едногодишния ми син се буди поне по 2 пъти на вечер и иска да яде-ако откажа и се опитам да дам вода или биба -хвърля бибата и вика"ДАЙ"-дали се буди от глад или от зъбките.Да ,но ако го болят зъбките защо иска да яде??Вие как процедирате в такава ситуация???


Титла: Re: Защо започна да се буди толкова често?
Публикувано от: микки в вт, 05 сеп 2006, 23:41
Ами и ние се будим така. Веднъж в 1 и после в 4 през нощта. Не е от глад при нас, просто навик може би, но аз нямам нерви да я чакам да се нареве. Давам й да суче и след минута две пак е заспала.
П.П. На десет месеца е.


Титла: Re: Защо започна да се буди толкова често?
Публикувано от: Mary Jo в вт, 05 сеп 2006, 23:53
И аз съм си задавала този въпрос.Моят син също започна да се буди често,а доскоро спеше по цяла нощ.Отдавала съм го на скок в растежа или поникване на зъби.Забелязала съм,че ако през деня сме били сред много хора,вечер заспива много трудно,спи неспокойно и се събужда често.Но по принцип децата се променят непрекъснато,затова не смятам,че тези събуждания са притеснителни.Щом синът ти иска да яде-не му отказвай.А ако го болят зъбките,суче защото така се успокоява.Дано съм ти била полезна и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на твоето голямо кърмаче!


Титла: Re: Защо започна да се буди толкова често?
Публикувано от: lidiana в чт, 07 сеп 2006, 20:39
Благодаря ви момичета за подкрепата-поне знам,че не се случва само на нас ;-)


Титла: Re: Защо започна да се буди толкова често?
Публикувано от: zuki в пт, 08 сеп 2006, 22:36
Навик!


1