BG-Mamma

Здраве => Здравословни проблеми => Темата е започната от: Саня в сб, 23 сеп 2006, 15:00Титла: Stimol (Citrulline malate)-За какво страдание се изписва това чудо?
Публикувано от: Саня в сб, 23 сеп 2006, 15:00
Значи името на лекарството е Stimol, а активната съставка е Citrulline malate (дано не бъркам правописа). Представлява някакво прахче, което се разтваря и се пие. Въпросът ми е-някой знае ли при какви оплаквания се пие това чудо? В Гугъл намерих страница с хранителни добавки за трениращи и в някои от тях го има това нещо като съставка. Обаче нещо не ми се връзват работите с "пациентката", на която е изписано. Затова питам.


Титла: Re: Stimol (Citrulline malate)-За какво страдание се изписва това чудо?
Публикувано от: eli_c в сб, 23 сеп 2006, 17:38
Пие се при ниско кръвно, дистония и астеничен синдром.
Увеличава драстично произведената аеробна енергия и намалява умората.
Citrulline malate е съставен от неосновната аминокиселина цитрулин и малатат или малик - органична киселина. Явно на хората с намалено количество кислород в кръвта помага да живеят и да се чувстват нормално, а на бодибилдърите и спортистите направо им поникват крила  :).


Титла: Re: Stimol (Citrulline malate)-За какво страдание се изписва това чудо?
Публикувано от: Саня в сб, 23 сеп 2006, 18:37
Еййййййй, много благодаря, значи   :bouquet: Точно това ми трябваше, само дето Гугъла нещо не можа да ме осведоми. Сега вече ми се връзват работите  :D
Благодаря отново.


Титла: Re: Stimol (Citrulline malate)-За какво страдание се изписва това чудо?
Публикувано от: eli_c в сб, 23 сеп 2006, 21:07
 ;-)  :bouquet:


1