BG-Mamma

Дом и семейство => Нашият дом => Темата е започната от: magurka в нд, 29 окт 2006, 18:09Титла: Теч от тавана - помощ!!!!!!
Публикувано от: magurka в нд, 29 окт 2006, 18:09
Здравейте, мили мами! Днес на обяд съседите ни отгоре  (те са нови) незнам какво са правили (казват, че само са се къпали и нищо странно не се е случило), но у нас потече вода от тавана и то оттам, където са полилеите, представяте ли си? Течеше и то яко в коридора, който минава пред вратата на банята и... в спалнята върху леглото!!! Цял ден ходя с легените. Сега понамаля и почти спря, но незнам какво да правя? Съпругът ми не е тук. Страх ме е да не гръмне ел.инсталацията случайно, че и тя не е много надеждна.
Някой може ли да ми каже с какво да запълня тези дупки, които са зад полилеите, където минават кабелите? С бял цимент, някакво строително лепило, кит или нещо друго?

Много ви моля за съдействие!!!!!!!


Титла: Re: Теч от тавана - помощ!!!!!!
Публикувано от: Лилянa в нд, 29 окт 2006, 19:13
Моят съвет е да не действаш сама, а да извикаш специалист, водопроводчик или ел.техник или и двамата.


Титла: Re: Теч от тавана - помощ!!!!!!
Публикувано от: desi.a в нд, 29 окт 2006, 19:21
извикаи специалист или комшия на които можеш да се довериш.


Титла: Re: Теч от тавана - помощ!!!!!!
Публикувано от: galinela в нд, 29 окт 2006, 20:13
Споко.Ние сме на последния етаж и сме наводнявали 3 пъти яко съседите.Какво да направя,и такива неща се случват.Веднъж с пералнята и 2 пъти с парното.Това е предимството да си най-отгоре.А пък като ни протече от пробития таван и дадохме 1000лв. да го оправят всички си направиха пас"На мен не ми тече"


Титла: Re: Теч от тавана - помощ!!!!!!
Публикувано от: azaf в нд, 29 окт 2006, 20:21
Както го описваш (ако съседите наистина само са се къпали, а не са те наводнили) е вероятно да е спукана някоя от канализационните тръби. Дано да не е, защото са големи разправии.
Най-добре, първо изключи бушоните, щом си сама и не пипай контакти и подобни.
По-най-бързия начин викай водопроводчик, ел-техник и домоуправител илиполиция, или просто някой, който може да влезе у съседите и да се увери, че не са те причината за наводнението.


1