BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: telerika в чт, 09 ное 2006, 17:56Титла: Кой е най-добрия ЯМР в София?А за отврен ЯМР чували ли сте?
Публикувано от: telerika в чт, 09 ное 2006, 17:56
Излезе ми решението за ЯМР и два лекаря ме посъветваха да отида на две различни места.Толкова чаках и сега искам да си направя добро изследване,вие къде бихте ме посъветвали да ида-Военна болница,МА или Правителствена? Освен това четох статия в която се споменава че в София има два отворени ЯМР-единия е в болница Доверие(но там пък казват че специалистите не били на ниво),и имало още една болница,но на нея естествено не и се споменава името.Някой,ако знае,нека ми пише....Благодаря ви!


Титла: Re: Кой е най-добрия ЯМР в София?А за отврен ЯМР чували ли сте?
Публикувано от: Mecho Pyx в чт, 09 ное 2006, 20:09
Военна болница-там са най-добрите специалисти и най-добрата техника.Говоря от личен опит. :peace:


Титла: Re: Кой е най-добрия ЯМР в София?А за отврен ЯМР чували ли сте?
Публикувано от: Bubbii в пт, 10 ное 2006, 17:56
И на мен ми препоръчаха Военна болница. Имам записан час за сина ми на 16 ноември, но протокола от здравната каса се бави. Вие кога подавахте молиби и след колко време бяха готови протоколите ВИ?


Титла: Re: Кой е най-добрия ЯМР в София?А за отврен ЯМР чували ли сте?
Публикувано от: telerika в пт, 10 ное 2006, 20:09
Днес се записах в Правителствена болница.Имаше свободен час за вторник.А иначе за самото разрешително за ЯМР чаках точно месец.Притесни ме обаче ,че жената,която ме записа каза ,че може да се наложи да ми се сложи контрастно вещество,на мен ще ми гледат гръбначния стълб,някой знае ли дали това вещество се инжектира директно в гръбнака или ще ми го слагат венозно,защото ако е в гръбнака...нещо не съм съгласна.


1