BG-Mamma

Образование => Училища => Темата е започната от: liliomfi в сб, 13 яну 2007, 09:38Титла: училище Антим 1ви в Пловдив
Публикувано от: liliomfi в сб, 13 яну 2007, 09:38
    Здравейте момичета!
 Моля ви дайте мнения за това училище. Има ли родители на деца ходещи там? Какво мислите, имате ли идея за учители, които 2007 ще поемат първите класове? Много ви благодаря предварително!


Титла: Re: училище Антим 1ви в Пловдив
Публикувано от: МериДжей в сб, 13 яну 2007, 10:10
Дъщеря ми учи там, трети клас е в момента. Избрах училището най-вече, защото е близо до нас и защото децата учат само първа смяна. Впоследствие разбрах, че това училище е с традиции в чуждоезиковото обучение. Започват с английски език от първи клас, а от 4ти (или 5ти, не съм много сигурна) започват и немски. Доволна съм от госпожата, която им преподава, много добър педагог е. За новите първокласници - честно казано, нямам идея кой ще ги поеме. Имат и занималня - до 3 часа следобяд, за мен това също беше важно.


Титла: Re: училище Антим 1ви в Пловдив
Публикувано от: liliomfi в нд, 14 яну 2007, 18:54
Много ти благодаря МериДжей, но всеки казва- най- важното е кой ще е преподавател. Как мога да разбера, като никой не познавам, да отида на място и да питам някак си е смешно, ( така си мисля), защото ще ми дадат иманата на учителите, които ще преподават 1ви клас, но те като не ми говорят нищо? Явно просто на късмет ще залагам. Ама нали като всяка майка, се притеснявам,  не го правя от каприз, искам дъщеря ми да е спокойна. Аз също се ориентирам към това училище, защото ми е удобно. Друг вариант беше малката Лиляна, но ми идва малко далече, но казват, че там ги стягали повече... Ей такива мисли ме мъчат тези дни и не мога да реша. Просто ми се искаше да чуя нещо хубаво и за това училище за успокоение... Благодаря ти


Титла: Re: училище Антим 1ви в Пловдив
Публикувано от: Ерин Брокович в нд, 14 яну 2007, 20:56
Наистина най-важното си е учителката. Просто трябва да се запознаеш с тях.
Хвани връзки от други учители, запознай се с хората. Това е толкова, толкова важно.
Моето момче е на 3 години почти и отсега не го оставям на учителка, с която не съм се запознала и одобрила лично.
Мъка ми е като стане време за училище, какво избиране ще падне. :lol:


1