BG-Mamma

Свободно време => Развлечение => Темата е започната от: Дамаянти в чт, 18 яну 2007, 16:51Титла: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в чт, 18 яну 2007, 16:51
(http://static.diary.ru/userdir/1/5/0/2/150254/9898212.jpg)

Добре дошли в новата темичка за споделяне   :hug:
Позволява се "начукване на канчета"  :2bash: , присмех (с мярка)  :2tooth:, одобрение  :2thumbsup: , неодобрение  :2angry2:, приятелско рамо  :2spoko2: , много лаф :lalalala:, радост  :jumpuu: , празници  :happybd05: , пиене  :cheers: :drunk1:, ядене  :cook3:, дразнене  :gydi: , изливане на чувства - такива  :2cry: или такива  [smilie=smile3535.gif] .
С две думи, тук сте си "У ДОМА"  newsm41 и можете да правите каквото си поискате  newsm19


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: skorpion в чт, 18 яну 2007, 17:31
Много ми харесва името на новата ни темичка!Понеже отговаря точно на състоянието ми в момента се включвам в нея одма!Сега трябва да обясня защо съм тра-ла-ла...в училището на нашите деца от 2 месеца никой не нанася оценки в бележниците. Питам аз детето:"изпитваха ли те?"-не, "вдигаха ли те на въпрос или на дъската?"-да."А оценка?"-гърчи рамене...Кога - преди 3-4 дена-:"мамо, подпиши бележника!"Гледам и не вярвам на очите си!...близо 20 оценки нацвъкани , обозначени по месеци и чакат параф!Малееееееееее, като ми причерня и си  newsm78 :1- :2gunfire: 2- :2gunfire: 3- :2gunfire:Да де, ама пусто възпитание-спира ме!Спах, мислих, пак спах, броих до колкото мога и не издържах-сутринта-при директорката!Оказа се , че имаме и един "учител", който си позволява да слага на децата произволни епитети/няма да ги казвам, че и вие ще :2gunfire:/- така от нищо-та станаха 2 темички! Аз се ориентирах бързо в обстановката и написах молба за род. среща с всички учители на класа+класна+директор и упоменах дата!!!!!!!!!Обясних преди малко на уч. психоложка, че искам експертно мнение за психичното състояние на децата от класа или на целия клас, както й е по-лесно...Утре ще направя офицялни молби до разните инспекторати, синдикати, ще мина да се консултирам с едно адвокатче и ще поканя председателя на уч. настоятелство на срещата.Да видим "ще осъществяват ли те връзка с родителите, посредством бележника" или ще ни обяснят, че не сме се интересували навреме...и да питам аз:"защо моето дете, като е горе-долу нормално" го оприличават на луковица?      Дългичко ми стана писмото, но ще съм благодарна ако се включите с мнения, дори и с малко линкове или каквото се сетите, че може да ми е полезно.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в чт, 18 яну 2007, 17:41
аз пак казвамз а мероприятието във вторник :hug:

Национално сдружение за профилактика на рака на маточната шийка “HPVGard”  се присъединява към инициативата на Европейската асоциация за рак на маточната шийка (ECCA), които организират Първата европейска седмица, посветена на профилактиката на рака на маточната шийка.

Бихме искали да поканим Вас и Движението на българските майки да участвате в българските инициативи. На 23 януари 2007  г. (вторник) от 18:00 ч. в зала “София” на Гранд Хотел София, предстои изложба на над 90 картини на ученици и студенти от цялата страна, които участваха в Националния конкурс за рисунка “Кажи на някой!”, посветен на профилактиката на рака на маточната шийка.

На тази изложба, всеки присъстващ ще може да си избере картина, която HPVGard ще му подари. Картината ще бъде подготвена и връчена лично на нейния нов притежател, който да я постави на видно място в своя дом или офис. Затова  бихме искали да поканим всички Ваши членове да се присъединят  и да отнесат по една картина в своя дом или офис – да разпространят основното послание: Ракът на маточната шийка се причинява от вирус, който може да бъде спрян. Кажете на някого!


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в чт, 18 яну 2007, 17:54
Напълно те разбирам!!Аз бях с идентичен проблем с госпожата му (на големия) до 4 клас.Няма никой в бележника и изведнъж 1 страница с оценки  :crazyeyes:
Казах на госпожата, тя каза "добре" и то там си остана.Оказа се, че има и други недоволни родители от факта, но всеки си трайка  :shock:
На следващата родителска среща се изтъпанчих и заявих, че аз няма как да знам на какво да наблегнем в ученето, защото не виждам как се справя всъщност.Тогава взеха един по един от останлите родители да казват, че и те мислят така.Нещата се оправиха в тази насока.

За обидите.....  :x
Аз имах друг случай.Една госпожа (не му преподава), го беше УДАРИЛА  :shock: в междучасието си, защото си играл в междучасието в коридора с линия в ръка, с която евентуално можело да удари някой.Ударила го и му казала нещо от сорта, че ще го залепи на стената като гербова марка  :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes:
Аз се вдигнах при директорката, защото ако бях отишла да се разправям с нея лично, щях да я ударя аз  :oops:
Пуснах ОФИЦИАЛНА ЖАЛБА срещу въпросната.Дадоха ми входящ номер и ме убедиха, че последствия ще има.
Заминах си спокойна, но след месец реших да видя какво става.Отивам пак при директорката, като междувременно разбирам, че това не е СЕФТЕ на тази госпожа да удря ученици.Тя започна да примрънква и да ми обяснява, че е имала предупреждение, но била пред пенсия и бла-бла  :bad-words: Нещо като "Гарван-гарвану око не вади!"
Мисълта ми е, че съжалявам, че не продължих да дълбая и да сигна доминистерство на културата и образованието, но вече имах и бебе и нямах време.
Но се приготви да изхабиш доста нерви  :(
Все пак КЪСМЕТ в борбата  :peace:  :hug:Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: skorpion в чт, 18 яну 2007, 18:47
Аз съм перфектен боец-нямам много изгубени войни!Надявам се да се справя и сега.отивам на танци и като се върна да сте ми написали още мнения...


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 18 яну 2007, 19:50
Ах, тази Дамаянти! :love: :love: :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 18 яну 2007, 20:11
Момичета, спешно трябва да обявим списъка с отговорници на Ети за общонационално издирване. Пусна го на 8.01., до преди повече от седмица единствената вест от него беше, че тече по трасето ... но до ден днешен няма и следа от него. Притеснявам се вече, нещата явно са сериозно загрубели. :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: teo7777 в чт, 18 яну 2007, 20:19
Тра-ла-ла, здравейте, чудна темичка, съвсем по мой вкус, благодаря ти Дамаянти!   :bouquet:
Аз с училищните неволи нямам опит, но по принцип винаги съм много ЗА, да си защитаваме правата, децата, справедливостта, абе важното е да се бориш, да не се оставяш да те мачкат и тъпчат. Децата се учат от нашия пример. Когато се отнесат несправедливо с нас или член на нашето семейство, не трябва да навеждаме глава, а да намерим и сили и време, да се защитим.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: mamaT в чт, 18 яну 2007, 20:53
Същия проблем имаме и в нашето училище, повечето учителите си пишат оценките когато си искат. Още от миналата година се борим с този проблем, но уви! Госпожата й по мат. пише оценки 1 месец след направена контролна. Ние вече сме забравили за какво става въпрос. Имаше такъв куриоз, един учител беше написал в дневника на целия клас еднакви оценки точно преди самата род.среща, защото дотогава никой нямаше оценка по този предмет. Някой учители се оправдаха, че те изпитвали учениците няколко часа подред и тогава пишели оценка, други пък пишели от участия в клас и т.н. Но в крайна сметка родителите се оказват в лошо положение, защото аз незнам като ми насвяткат тия оценки в бележника(а те не са всички 6-ци) какъв материал детето е изтървало,или какво неможе да разбере и кога да почвам да помагам и т.н.
И тази година пак продължават така, по 5-6 оценки наведнъж пишат. Карам я дъщеря ми да си дава бележника веднага след изпитване и горе долу е добре сега. Но и тя май се ослушва newsm78.
Но темата с училището е безкрайна и за съжаление промените, които трябва да се направят в образованието са мноогооо и ние едва ли ще ги хванем, поне с голямата. Сега в 7-ми клас сме буквално с вързани ръце, не се оплакваме, гък не казваме, заради тъпите оценки и кандидатстването. А само като си помисля, че на моя приятелка в Швеция детето й започна да пише с химикал! в 6-ти клас, а на другите ни приятели в Испания, Белгия, децата им не мъкнат 8-килограмови раници и не са стресирани дали ще бъдат приети или не някъде след 7-ми клас, за да могат да научат някакъв език както трябва. Абе изобщо....


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: skorpion в чт, 18 яну 2007, 21:56
...Точно затова ще има борба. Утре сутрин Мона вече организира една част от потърпевшите, за да обсъдим култу2рно тактиката преди "големия скок".Ще Ви държа в течение на нещата.Може пък да сме за пример...Кой знае


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в чт, 18 яну 2007, 22:05
Роси, аз имам жеалние да дойда във вторник  :hug: Само да видя как ще го измисля с малкия, защото Владо е до 18 на работа  newsm78
Но искам  :lol:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в чт, 18 яну 2007, 22:26
  Момичета, преди осем месеца ви помолих да стискате палци, вече може да ги пуснете :D Бившата бременна от днес е мама и на момиченце :love: Тралалалалиии!


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: teo7777 в чт, 18 яну 2007, 22:32
  Момичета, преди осем месеца ви помолих да стискате палци, вече може да ги пуснете :D Бившата бременна от днес е мама и на момиченце :love: Тралалалалиии!

Да са живи и здрави, и мама и момиченцето!!!  newsm51 Много щастие и късмет им желая!!!


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в чт, 18 яну 2007, 22:40
аз пак казвамз а мероприятието във вторник :hug:

Национално сдружение за профилактика на рака на маточната шийка “HPVGard”  се присъединява към инициативата на Европейската асоциация за рак на маточната шийка (ECCA), които организират Първата европейска седмица, посветена на профилактиката на рака на маточната шийка.


И аз ще дойда :peace:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 18 яну 2007, 22:41
  Момичета, преди осем месеца ви помолих да стискате палци, вече може да ги пуснете :D Бившата бременна от днес е мама и на момиченце :love: Тралалалалиии!


Да са живи и здрави и само положителни емоции!  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в чт, 18 яну 2007, 22:58
  Момичета, преди осем месеца ви помолих да стискате палци, вече може да ги пуснете :D Бившата бременна от днес е мама и на момиченце :love: Тралалалалиии!

Да са живи и здрави!!!
  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: rut в чт, 18 яну 2007, 23:09
 newsm59 newsm59  :bigdance2:  :bigdance2:
 честит рожден ден
 на Божидар
 на jullianna
Юле да ти е жив и здрав юнака и все така да те слуша
:35:

 newsm42 newsm18  :ura:  :ura: :dance: :dance:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в чт, 18 яну 2007, 23:16
Честита малка госпожица.Да им е жива и здрава   :bouquet:

Рут, не е ли утре РД на Божо  newsm78


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в пт, 19 яну 2007, 01:09
  Честито на Божо, да ти е жив и здрав и прилично послушен!  :bouquet:
  Честито и на нас, днес Калина става на 4 :)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в пт, 19 яну 2007, 07:34
ей,много рожденници днес :love:

Хапкееееееееее :love:,да ви радва Калина,да ви е жива и здрава малката палавница :hug:Да расте усмихната и все пове4е да й угаждате :crazy:Днес булонка,утре-ротвйлер :twisted:

Юлка  :bouquet:Бъдете здрави за да се радвате на малкия сладур.Да е много щастлив Бобо :hug:,да се радва скоро на нови попълнения в семейството :pray:

Ей,хайде де,във вторник камерен състав ли ще сме :2gunfire:До утре трябва да потвърдя бройката :pray:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пт, 19 яну 2007, 07:37

 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Честит рожден на ден на Божко и Калинка Малинка! :txtloves: :txtloves: :txtloves:
Да са живи и здрави, много послушни и да носят вкъщи само положителни емоции!!! newsm59  :bigdance2:  :party023: newsm67  :ura:  :costumed034: newsm42  :partytime:  :4uu:

 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: nezito в пт, 19 яну 2007, 08:32
Честит рожден ден на малкия-голям сладур Божко и на Калина! Да са живи и здрави и много усмихнати! Нека никога нищо не им липсва! nbirthday nbirthday nbirthday :baloni: ::balon:: :bdballoon:   Може и аз да успея да дойда във вторник. :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в пт, 19 яну 2007, 08:43
айде Нези :pray:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в пт, 19 яну 2007, 09:19
Честити рожден ден на Божко  :bouquet:  :bouquet: Да е много здрав и щастлив  :bouquet:


Аааааа,амааа не е честно - аз сега като не мога да идвам /ох,още не съм се доизлекувала :ooooh:/, ще родя всеки момент,пък вие си се срещате ли срещате..... :( :( Ми.....няма справедливост на този свят :(  И гледайте сега,аз като зараждам,какви студове ще настанат - ей го,започнаха ветровете/ това е началото :mrgreen:/, после идват студовете/ :mrgreen:/, и аз ще родя :mrgreen: Щото някак си беше травиално да раждам в тези топлини :crazy: :crazy: :crazy:
Мдааа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пт, 19 яну 2007, 09:23
Аз пък бих предпочела да раждам! :tired: :xarms:
Ама туй то, не на всички им е писано. :twisted:

Мери, да не забравиш да ми пишеш смс като настъпи голямото събитие! :pray: :D


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в пт, 19 яну 2007, 09:29
Аз пък бих предпочела да раждам! :tired: :xarms:
Ама туй то, не на всички им е писано. :twisted:

Мери, да не забравиш да ми пишеш смс като настъпи голямото събитие! :pray: :D

Ще пиша,/ако мога де/ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти кога ще го махнеш туй розовото........ми ний сме стари хора, не моем го четем туй,избеляло розово :mrgreen: :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пт, 19 яну 2007, 09:42
Аз пък бих предпочела да раждам! :tired: :xarms:
Ама туй то, не на всички им е писано. :twisted:

Мери, да не забравиш да ми пишеш смс като настъпи голямото събитие! :pray: :D

Ще пиша,/ако мога де/ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти кога ще го махнеш туй розовото........ми ний сме стари хора, не моем го четем туй,избеляло розово :mrgreen: :mrgreen:

Като гледам добре се справяш ... с четенето, де. :mrgreen:
Така по-добре ли е?! :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: stellina в пт, 19 яну 2007, 10:17
абонамент, пу :2bye2:

И ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ :hbday05: А НА МАЙКИТЕ :cheers05:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: МЕРЕЛИН в пт, 19 яну 2007, 10:19
след прекрасното пожелание на роси към Калина-няма какво да добавя-нека расте все такава чаровница и готина мушмурочка(тъй ли се пише тая дума newsm78) и скоро да се престраши да подстриже мама както ми е обещала докъто спи :mrgreen: :35:
и малкия вече голям БОБО да е жив и здрав,много палав и шавлив-много папкащ и игрив :hug:  :bouquet:

за вторник-и аз ще дойда-може с малката в кенгурото-ама ще дойда :peace:

за отговорниците-моми4ета-много ме е срам :oops: :oops:-ама истчетата дет ги писахмеи дет ги скъсах от тефтера на Мери за да ги напиша някъде потънаха-бяха в торбата с другите документи ама...някой се е промъкнал тайно вечерта у нас и ги е откраднал-сигурна съм :roll: :roll:
давайте да го възстановим по памет :pray:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пт, 19 яну 2007, 11:15
за отговорниците-моми4ета-много ме е срам :oops: :oops:-ама истчетата дет ги писахмеи дет ги скъсах от тефтера на Мери за да ги напиша някъде потънаха-бяха в торбата с другите документи ама...някой се е промъкнал тайно вечерта у нас и ги е откраднал-сигурна съм :roll: :roll:
давайте да го възстановим по памет :pray:

Има защо да те е срам. Ама гледам не те е достатъчно твърде много срам, щом продължаваш да се оправдаваш. :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35:
И нали не се съмняваш кой е влезнал през нощта у вас - ми аз. Защото си твърде праведна и досега не можех да намеря повод да те нахокам. :bowuu:


Дом в Драгалевци - Аз и Линда
Доганово - Аз и Роси
Трън - Евчето и .... :thinking:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lorys в пт, 19 яну 2007, 11:41
на Синеочка на Ева  :love:
и
на Божко на  jullianna  :hug:

цялата Видинска група  желае

да растат

здрави ,горди и достойни БЪЛГАРИ !!


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Emi в пт, 19 яну 2007, 11:47
ЧЕСТИТ РД на Калинка и на Божо!!
Да са живи и здрави и много да радват двете готини мами Ева и Юлето!
  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:


Относно капанията- има какво да се научи, уви, ракът на маточната шийка може да се причини и от леко небрежно сексуално поведение :( :( (папилома вирусът се предава по полов път), така, че особено който има деца близки до тийнейджърската възраст- вземете листовки :-), ние това с безопасния секс уж го знаем, макар, че то не се знае знае ли се  :35: :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: nezito в пт, 19 яну 2007, 12:18
за отговорниците-моми4ета-много ме е срам :oops: :oops:-ама истчетата дет ги писахмеи дет ги скъсах от тефтера на Мери за да ги напиша някъде потънаха-бяха в торбата с другите документи ама...някой се е промъкнал тайно вечерта у нас и ги е откраднал-сигурна съм :roll: :roll:
давайте да го възстановим по памет :pray:

Има защо да те е срам. Ама гледам не те е достатъчно твърде много срам, щом продължаваш да се оправдаваш. :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35:
И нали не се съмняваш кой е влезнал през нощта у вас - ми аз. Защото си твърде праведна и досега не можех да намеря повод да те нахокам. :bowuu:


Дом в Драгалевци - Аз и Линда
Доганово - Аз и Роси
Трън - Евчето и .... :thinking:
  Св.Параскева- аз и Миленка


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пт, 19 яну 2007, 12:41
Хора, разбрахте ли?! Парите за Цвети са събрани! :mobilephone:  :phoneuu:  :ruporuu:
Ако има някой, на който съм пропуснала да кажа - да прощава.[smilie=smile3552.gif]


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в пт, 19 яну 2007, 15:41
Евка да ти е живо и здраво детето......най - вече здраво. Целувам Ви горещо :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: rut в пт, 19 яну 2007, 16:28
честит рожден ден на Калина
да е жива и здрава и много да я слушат мама и тате  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в пт, 19 яну 2007, 17:00
Честит Рожден Ден на Каки ,
Да е здрава, жива, дива и щастлива!Късметът да не я напуска никога и в живота да постига онова което си е наумила  ;-)

(http://www.magazinche.com/images/items/small/magazinche_563.jpg)

Честит Рожден Ден на Божо,
Да расте жив и здрав на мама и татко.Да е борбен и силен мъж!Да посреща всичко с усмивка и да покорява много върхове!

(http://www.fancyflours.com/fancyflours/images/large/candles-happy-birthday.jpg)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в пт, 19 яну 2007, 21:04
Искам да ви пожелая весел, спокоен и здрав уикенд  :hug:  :love:
Ние отиваме в Етрополе на гости на леля и вуйчо.Нямам да се видя с майка и татко, както очаквах, но....следващият път  :love:
И....УМНАТА  ;-)  :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в пт, 19 яну 2007, 22:21
Искам да ви пожелая весел, спокоен и здрав уикенд  :hug:  :love:
Ние отиваме в Етрополе на гости на леля и вуйчо.Нямам да се видя с майка и татко, както очаквах, но....следващият път  :love:
И....УМНАТА  ;-)  :love:

ооооооо,ще емигрираш,а :twisted:
Поздрави вуй4о ти специално :hug:от вси4ки нас и да се готвят на тема ВЕЛИКДЕН :mrgreen:
Иве,ще се видим идната седмица  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в пт, 19 яну 2007, 23:58
  Така ми се иска силно да ви прегърна всичките  :hug: :love: :hug:  Обичам ви много! Като се видим ще ви смачкам!
  И Мариета, Калина вече успя да ме подстриже, докато говорех по телефона :xarms:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в сб, 20 яну 2007, 00:12
Еве, да ти е жива и здрава малката - голяма многознайница Калона /като майка си :mrgreen:/, много да се радвате, и един ден да стане главна героиня в твоите филми ,с които ще ходите в КАН и на ОСКАРИТЕ  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:

Много целувки от нас с Алекс и бебе newsm51 newsm51 newsm51


Извини ме за закъснението,ама докато зацепя ,че щерка ти е рожденничка...абе,не ми е лесно :crazy:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в сб, 20 яну 2007, 00:14
  Благодаря ти Мери! "Калона" е едно прекрасно име, тъкмо умувахме дали да не я прекръстим така :35:
  Надявам се това да бъде някаква ...комедия?


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в сб, 20 яну 2007, 00:16
  Благодаря ти Мери! "Калона" е едно прекрасно име, тъкмо умувахме дали да не я прекръстим така :35:
  Надявам се това да бъде някаква ...комедия?

Ееееее, имай милост към бременната жена. :2gunfire: :2gunfire: Ми от бързане, и на....пак недоволна :bad-words: Ми прекръсти я, мога да и стана кръстница, и бяла ризка мога да и купя,пък на [smilie=smile3534.gif] [smilie=smile3534.gif] [smilie=smile3534.gif]


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в сб, 20 яну 2007, 00:21
Дом в Драгалевци - Аз и Линда
Доганово - Аз, Роси и Мери/ май и Мариета беше тук newsm78/
Трън - Евчето и .... :thinking:[/color]
[/quote]
Перник - Мери и Роси
Св.Параскева - Миленка и  newsm78


Мариеткова, казвай ти за къде беше :mrgreen:/ или и това са ти "откраднали"/ :hahaha:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в сб, 20 яну 2007, 01:06
  Св. Параскева не бях ли и аз? Съвсем се обърках вече :thinking: Отивам да поспя, дано ми мине.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 20 яну 2007, 07:41
 :35: :35: :35:
стана весело......4акащи да родят,скоро родили,понапили се,недоспали..............Има ли някой редовен :mrgreen:Бързо да си казва,да не се скътава :35:

ай,добро ви утро :crazy:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в сб, 20 яну 2007, 09:23
  Добрутро, мутро! Не бях за "Св. Параскева", а за "Св.София" и "Пенчо Славейков", обаче с кой нинам...


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 20 яну 2007, 09:30
  Добрутро, мутро! Не бях за "Св. Параскева", а за "Св.София" и "Пенчо Славейков", обаче с кой нинам...

мъжа ми ми вика "мутра" :roll:Сега и ти :crazyeyes:

ти май не си спала,а си сънувала пак домовете.Аз сънувах,4е разтоварвам картофи с Дун4ев,а Краси ми носи щафети салам :mrgreen:Луда работа :35:
Което ме подсеща :crazy:Весе,кво стана с картофите за Догановооооооооооо :hahaha:Хората питат :twisted:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в сб, 20 яну 2007, 09:58
Ей,станахте си мутри и тва е :mrgreen: А аз толкова време обяснявах на хората,че не сме жени на мутри :mrgreen: А то мутрите сте вие :hahaha: :hahaha: :hahaha: Добре че съм бременна, та съм извън полезрение :35:

Кви картофи бе, кви салами.... :35: :35: :35: Ей, побъркана работа......А аз си имам ли контракции,и контракции..........ами май скоро ще имаме нов член на фондацията - да му оставите формуляр :35: :35: :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 20 яну 2007, 10:06
Ей,станахте си мутри и тва е :mrgreen: А аз толкова време обяснявах на хората,че не сме жени на мутри :mrgreen: А то мутрите сте вие :hahaha: :hahaha: :hahaha: Добре че съм бременна, та съм извън полезрение :35:

Кви картофи бе, кви салами.... :35: :35: :35: Ей, побъркана работа......А аз си имам ли контракции,и контракции..........ами май скоро ще имаме нов член на фондацията - да му оставите формуляр :35: :35: :35:

ти си с връзки :twisted:,за теб и нероден Петко ще има вси4ко :hug:Къде хукна,алооооооооооооо.Имаш договори да подписваш :mrgreen:Мери,моля те,още един ден :hahaha:КОнтракции,аа newsm78Абе,кво да ти кажа.........Гери роди един ден(дата) след мен.........Ти май ще родиш ден(дата) след Ева  :crazy:......Някаква такава последователност надушвам аз :twisted:

Ми кво ;-)Разтоварваме с 4овека картофи,няма лошо,децата трябва да ядът.......Странното беше,4е картофите дойдоха от Канада :mrgreen:,заедно със салама ,1 парфюм и  newsm78другото не помня :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в сб, 20 яну 2007, 10:11
Абе,ей го къде е Шейново,ще подписвам квото трябва,нема грижи/стига да мога да пиша де :crazy: :crazy: :crazy:/

Е то тва остана сега - и картофите, и саламите от Канада да ги пращат :crazy: :crazy: :crazy:

Виж,парфюмите може - за разнообразие :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 20 яну 2007, 10:21
Абе,ей го къде е Шейново,ще подписвам квото трябва,нема грижи/стига да мога да пиша де :crazy: :crazy: :crazy:/

Е то тва остана сега - и картофите, и саламите от Канада да ги пращат :crazy: :crazy: :crazy:

Виж,парфюмите може - за разнообразие :mrgreen:

сега ми е смешно :35:,но като се събудих си викам"бе къде е Краси със саламите" :twisted:
такива работи........
Излизам сега със Сашо на вън(за първи път от 5 дни насам ще го изведа) и после да 4акам сестри4ка :love: :love:на аерогарата.
И внимавайте в кво ще се забъркатееееееееее :love: :love: :love:

Весе,да не забравиш картофите :twisted:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в сб, 20 яну 2007, 10:45
Ще питам за картофите, де да знам какво е станало иначе ... аз картофи не ям. :crazy: Ти да не планираш ходене до Доганово?! :blush:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: AnMary в сб, 20 яну 2007, 11:42
Рожденничка ли си имаме? Мен ша черпиш ли в понеделник? :)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в сб, 20 яну 2007, 12:25
Лелееее, един ден не съм влизала и немога да смогна да ви изчета :lol:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА КРАСАВИЦА СИНЕОЧКА КАЛИНА!!!!!
ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА ,ОБИЧАНА И ДА СЛУША МАМА  ХАПКА!!!!!  :bouquet: :love: :hug: :bdballoon: newsm59 newsm42

Ние пък с Мишо, движткаме по метрото....гоооолям кеф е да знаете  :superuu:,има нова мотриса и сме й фенове...малкия много се кефи, а мама пък на други работи :mrgreen: :2ppp:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 20 яну 2007, 12:52
Лелееее, един ден не съм влизала и немога да смогна да ви изчета :lol:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА КРАСАВИЦА СИНЕОЧКА КАЛИНА!!!!!
ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА ,ОБИЧАНА И ДА СЛУША МАМА  ХАПКА!!!!!  :bouquet: :love: :hug: :bdballoon: newsm59 newsm42

Ние пък с Мишо, движткаме по метрото....гоооолям кеф е да знаете  :superuu:,има нова мотриса и сме й фенове...малкия много се кефи, а мама пък на други работи :mrgreen: :2ppp:

та я кажи на какво се кефи толкоз мама :naughty:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Damayanti в сб, 20 яну 2007, 14:02
Az vlizam da vi inspektiram  ;-)
nai-ve4e Meri da ne e rodila  :35:
Ei, krasta sta, da znaete.Sega otivam po livadite  :mrgreen: i posle pek 6te vi nagledam  :twisted:
Sori za maimunicata, no ne moga da pi6a na BDS  :oops:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Yvette в сб, 20 яну 2007, 14:46
А ние цяла седмица се изпонатръшкахме от грип - почти всички у нас, на смени. Сега е мой ред. След няколко дена зверско главоболие, минах на температура и втрисане и т.под. Уцелих най-прекрасното време - имах супер планове за пътуване в провинцията и всичко се разпадна. Сега ще изчакам да дойдат студовете и виелиците, и аз като Мери.
За мутра - да, чувствам се супер мутра след няколко дневно въргаляне по леглото. Елате само да ми видите прическата..... :crazy:
Е немам време за сешоар начи  :flutter: Не моем да стигнем до огледалото от ангажименти по мачкане на чаршафите. И то не за друго - а поради болки в мускулите, ушите и все такива благинки. Поне чувството ми за хумор не е умрело напълно.

Две неща имам още да споделя с вас. Имам идея да направя подаръчета за двете момиченца Дари и Цвети - разни такива неща да се занимават у дома. Нали си джвъчкам разни украси и съм наясно с материалите, та ще им направя комплекти да се занимават с нещо у дома или по болниците. Ще им направя шаблони за картички, да си лепят разни картинки, глитери и  т.н. Ще купувам разни неща, но тъй като са скъпички, ако някой иска да се включи, да казва.

Също така в близките седмици ще ходя до Рилски манастир и ще мога да мина през старческия дом в Кочериново. Ще е сигурно през уикенда и едва ли ще се видя с директора, но мога да занеса нещо натам. Казвайте.

Отивам да охкам и да боледувам.  :tired:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в сб, 20 яну 2007, 15:45
Ивет, много бих искала да се включва в инициативата ти! Моля те, имай ме предвид. Поне финансово - със сигурност, въпреки че в момента не съм кой знае колко платежоспособна! :hug:
С теб ще се видим ли във вторник?! Дано да ... и там да се разберем. Много бих искала да се запозная с тези момиченца. :pray: Подаръчетата биха били страхотна предпоставка. :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в сб, 20 яну 2007, 17:26
Лелееее, един ден не съм влизала и немога да смогна да ви изчета :lol:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА КРАСАВИЦА СИНЕОЧКА КАЛИНА!!!!!
ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА ,ОБИЧАНА И ДА СЛУША МАМА  ХАПКА!!!!!  :bouquet: :love: :hug: :bdballoon: newsm59 newsm42

Ние пък с Мишо, движткаме по метрото....гоооолям кеф е да знаете  :superuu:,има нова мотриса и сме й фенове...малкия много се кефи, а мама пък на други работи :mrgreen: :2ppp:

та я кажи на какво се кефи толкоз мама :naughty:Открих нещо много ценно там, ;-) чисто ново...малко употребявано!!! :flutter: Ха, сега Букова...ако много държиш да разбереш ,шти кажа на ушенце...то е само за дами над 35.... :hahaha: :35:Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в сб, 20 яну 2007, 17:38
Ивет, пожелавам ви бързо оздравяване :pray: :hug: При мен има същите симптоми, главата ще ми се пръсне, всичко ме боли, температурата я преборих....абе аз общо взето го карам на крак, но ще видим кога ще ме повали, много е упорит тоз вирус. За сега няма други отпаднали от строя  при нас:peace:

Аз също искам да участвам в подаръчетата за Цвети и Дари с каквото мога. Имай ме и мен предвид
 :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в сб, 20 яну 2007, 18:33
то е само за дами над 35.... :hahaha: :35:

Надушвам дискриминация. :twisted: :xarms:

Момичета, одеве пропуснах да ви пожелая скоропостижно оздравяване! Затова го правя сега! :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 20 яну 2007, 18:40
то е само за дами над 35.... :hahaha: :35:

Надушвам дискриминация. :twisted: :xarms:

Момичета, одеве пропуснах да ви пожелая скоропостижно оздравяване! Затова го правя сега! :hug:

еееееееееее Весе,това да ти е дискриминацията :party:Радвай се
Миленооооооооооооо,казвай бързоооооооооо :2gunfire: :2gunfire:
тази ве4ер ще се напияяяяяяяяяя :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в сб, 20 яну 2007, 18:44
то е само за дами над 35.... :hahaha: :35:

Надушвам дискриминация. :twisted: :xarms:

Момичета, одеве пропуснах да ви пожелая скоропостижно оздравяване! Затова го правя сега! :hug:

еееееееееее Весе,това да ти е дискриминацията :party:Радвай се
Миленооооооооооооо,казвай бързоооооооооо :2gunfire: :2gunfire:
тази ве4ер ще се напияяяяяяяяяя :mrgreen:
Що мааааа, от мъка ли. :35:...пии и за мен :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: vek27 в сб, 20 яну 2007, 19:02
Странното беше,4е картофите дойдоха от Канада :mrgreen:,заедно със салама ,1 парфюм и  newsm78другото не помня :35:

Роси, не сме пращали картофи от Канада.  :( :(  А трябва ли  :ooooh:
Ама, ме е страх ни е, че ще поникнат през океана  ;-)[/color]


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 20 яну 2007, 19:16
Странното беше,4е картофите дойдоха от Канада :mrgreen:,заедно със салама ,1 парфюм и  newsm78другото не помня :35:

Роси, не сме пращали картофи от Канада.  :( :(  А трябва ли  :ooooh:
Ама, ме е страх ни е, че ще поникнат през океана  ;-)[/color]

ужас,представяш ли си :mrgreen:..........Не,не пращайте,ще се оправим с българските :twisted:

Миленоооооооо,казвай :2gunfire:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в сб, 20 яну 2007, 20:01
Странното беше,4е картофите дойдоха от Канада :mrgreen:,заедно със салама ,1 парфюм и  newsm78другото не помня :35:

Роси, не сме пращали картофи от Канада.  :( :(  А трябва ли  :ooooh:
Ама, ме е страх ни е, че ще поникнат през океана  ;-)[/color]

ужас,представяш ли си :mrgreen:..........Не,не пращайте,ще се оправим с българските :twisted:

Миленоооооооо,казвай :2gunfire:

Момеее, тая нощ май ще сънуваш, че ти се е случила случка в метротоо :hahaha: :35: newsm54


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 20 яну 2007, 20:12
е,понеже Мери роди ще се напия с повод :party:
казах ли ви аз,4е ще е ден след Евааааааааааа :hug:Традицията продължава,кой е следващият :mrgreen:

махам сееееееееее,пийте по едно :crazy:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в сб, 20 яну 2007, 20:25
Как кой?! :crazyeyes: Много ясно, че аз! :party: Ми, айде много ви се моля ... някои хора още нито едно нямат, пък вие за второ и трето говорите. :xarms:

Сега ще черпя в нас, а утре всички, които видя ... честна дума, много се радвам! :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в нд, 21 яну 2007, 17:37
На болниците - бързо да оздравеят  :hug:   :bouquet:
На Мери, спешъл честитих в другата тема  :love:
За вас ми беше мъчно, но си починах  :twisted: , релаксирахме екстра в Етрополския балкан.Времето беше с нас  :hug: 


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в нд, 21 яну 2007, 22:09
за вторник остава-зала София на Гранд хотел София в 18.00 :hug:4акаме се пред залата ;-)
за сега сме 4-5 от нас,но който има желание нека да казва  :hug:Утре ще им пиша бройката,така ,4е има още време.

Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в нд, 21 яну 2007, 22:15
за вторник остава-зала София на Гранд хотел София в 18.00 :hug:4акаме се пред залата ;-)
за сега сме 4-5 от нас,но който има желание нека да казва  :hug:Утре ще им пиша бройката,така ,4е има още време.

Аз продължавам да съм все така сигурна. :twisted:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: jullianna в пн, 22 яну 2007, 00:40
Благодаря на всички ви за пожеланията и поздравите за Бобо !!!
Извинете ме, че чак сега пиша, но празнувахме като циганите -
3 дни и 3 нощи  :35:Още съм малко неадекватна, но скоро ще се поправя !!!
Еве, честита ти рожденичка със закъснение  :oops:
Да ти е жива и здрава и мнооооого да те радва !!!


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в пн, 22 яну 2007, 09:11
ето ме и мен........ние пък бяхме в средна стара планина, в един чифлик и чак съм ухапана от щтраус :crazy:
всички болни да оздравяват, на Мери и аз честитих ( аре организация за подарък и изписване да правим)
за вторник - къде се намриа туй чудо, и ако съм без кола някой иска ли да еми е шофер newsm78


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пн, 22 яну 2007, 09:21
Нали има обявена грипна епидемия?! Това не прави ли достъпа до изписваните родили и техните бебета ограничен?! :thinking:
Утрешното мероприятие се намира около Народния театър и Народното събрание. В Гранд Хотел София или нещо от сорта. :crazy:
Подкрепям идеята за подарък за Мери, ама да не я обсъждаме тук, м?! :peace:

Пожелавам ви спорна, ползотворна и усмихната седмица!!!!!! :hug:  :bouquet:


П.С. Защо все още никой не е оценил по-достойство факта, че пиша в тъмно розово или някакво такова цикламено??? newsm78 Нали предишното бебешко розовко ви бодеше очите?! :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в пн, 22 яну 2007, 09:24
Весе, то и това ни вади очите  :twisted:, но ще го преживеем  :love:  :lol:
За Мери - ок, но наистина заради грипа, забравете да се доближите до някой родилен дом  :roll:
За утре вечер искам и аз  :twisted:, дано не закъснея  :hug:
Лека и спорна седмица момичета  :hug:   :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в пн, 22 яну 2007, 09:25
ъъъъъъъъъъъ ок, който иска да се включи - да ми пише на лична.
хубаво беше да я изпишем, но сте прави, че е много опасно.
Весе цвета ти е невероятен, както и самата ти.
Казах ли ви, че видях на  Осеновлаг March. имате много поздрави от нея, извинява се, че не се включва - разбрах че работи при Таня във вестника :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Янита в пн, 22 яну 2007, 09:29
на мен пък March ми каза, че е видяла теб и отново изпраща поздрави...
тя е добре, работи, все бърза... виждам я всяка седмица за по няколко минути.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: nezito в пн, 22 яну 2007, 09:31
Здравейте и от мен! Ние се върнахме вчера от Велинград,изкарахме страхотно,но като се прибрахме :x...сина ми правил купон в къщи,довлякла се половин София,няма да ви казвам на какво прилича къщата... :twisted: Сега ме чака здраво чистене,а за утре вечер май ще кажа утре,късно ли е newsm78


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в пн, 22 яну 2007, 09:44
Здравейте и от мен! Ние се върнахме вчера от Велинград,изкарахме страхотно,но като се прибрахме :x...сина ми правил купон в къщи,довлякла се половин София,няма да ви казвам на какво прилича къщата... :twisted: Сега ме чака здраво чистене,а за утре вечер май ще кажа утре,късно ли е newsm78

абе 4удех се аз моя син на какъв купон е бил,а то каква била работата :twisted:Е,мацките да си бяха по4истили :x,ние така правехме на времето :crazy:

не бе,споко,като знаеш направо ела :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: nezito в пн, 22 яну 2007, 09:51
 Ха-ха! :lol: Те днешните мацки май не ги бива много в чистенето,само са замазали от тук-.от там  :ooooh:Добрата новина е че няма да правим основен ремонт :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в пн, 22 яну 2007, 10:16
Добрата новина е че няма да правим основен ремонт :mrgreen:
:35: :35: :35: То на теб сигурно не ти е до смях, ама ...
Някой ще ме опъти ли къде е това и ако може линк да го видя на картата  :oops:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в пн, 22 яну 2007, 10:22
Добрата новина е че няма да правим основен ремонт :mrgreen:
:35: :35: :35: То на теб сигурно не ти е до смях, ама ...
Някой ще ме опъти ли къде е това и ако може линк да го видя на картата  :oops:


кое бе ИВЕ?

Нези,Нези,и мен това ме 4ака скоро :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в пн, 22 яну 2007, 10:43
Ами Гранд хотел София  бе  :blush:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Разкошница в пн, 22 яну 2007, 10:49
Дамаянти, пуснала си супер темичка.   :bouquet:
И аз ще се разпиша скоро, само изчаквам да стана още малко по-тра-ла-ла. :D


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Emi в пн, 22 яну 2007, 11:32
Гледам, че кръстницата не се включва, та затова пиша аз :mrgreen:
В събота направихме РД и прощъпулник на Алекс. Беше много хубаво, Марина беше се подготвила страхотно като домакиня- месила питка, пекла пиле, салатки, ракийки, мезенца, дъра-бъра, страхотно беше. С Ети подарихме на Алекс дрешки и музикална играчка, която много му хареса, Таня П. (Танче   :bouquet:  :bouquet:) също беше с нас :-)
Малкият мъж въпреки протестите намайка си се хвана за четаката за коса (нарочена за коафьор), от което на Марина и настръхна косата :35: :35:
След като гостите си отидоха ги натоварих Алекс и Марина на колата и отидохме у нас на топличко. Алекс така хубаво си игра с Ивчо , че Маринка твърдо реши,че го дава на ясла, беше много весело :-)
Пускам снимки :-) след малко, но не ми гледайте окепазеното лице с тротоарната екзема :( :twisted:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Emi в пн, 22 яну 2007, 12:00
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МИРА!!!!
Да е жива и здрава, много щастлива и обичана и да имат силата, късмета и куража да доведат "Защитено жилище" до успешен финал, защото идеята е невероятна!!
МИРА-  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в пн, 22 яну 2007, 12:13
Еми браво на вас, много хубаво сте си изкарали  :bouquet:
Честит рожден ден и от мен на Мира, желая и много здраве и завинаги да запази онзи хъс, с който прави всичко  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в пн, 22 яну 2007, 12:34
Да си жива и здрава Мира, все така усмихната, лъчезарна и амбициозна  :hug:  
(http://www.florum.ru/images/fk/1043_b.jpg)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: letia6tata в пн, 22 яну 2007, 13:04
Копирам си поста от пазарджишката тема. Искам да споделя и с вас:

Цитат
Не писах досега, защото емоциите ми бяха доста объркани. Посещението завърши по един изключително неприятен за нас начин.

   Тръгнахме аз, Катя, Соня и мойта Кати. Приехани доста радушно. Видяхме децата и малките и големите. После ни отделиха в една игротека за да можем да подарим подаръците. Децата се зарадваха, пяха ни песнички, сценки изобщо показаха, че са научени на нещо. И Кати им изпя една песен. На мен ми беше много приятно до последно. Персоналът също се радваше на посещението.
   Докато оформяхме протокола за дарение  с дежурната възпитателка обаче, Катя е забелязала, че децата имат пресни следи от шарка. На въпроса й дали са карали шарка скоро, една от лелите казала:
- Имаха шарка и още имат.     :shock:

   Това ми го разказват Катя и Соня докато се качваме в колата на тръгване.  Направо ми се подпали главата.  :bad-words:  Като се прибрахме, се изжулихме до кръв в банята.

    Сега говорих с зам. директорката. Директорката е в отпуск. Замката не е била предупредена за нашето посещение и за това не  носи вина. Потвърди, че имат шарка и се извини. Не се очуди, че сме били допуснати при тези обстоятелства, но поне се извини.  От това можем да си направим заключение каква е организацията в дома.
    Материалната база не е стара, но е зле поддържана. В малките стаички са наблъскани по 4-5-6 легла. Сигурна съм, че в казармата войниците разполагат с повече лично пространство. Беше мръсно. Децата бяха занемарени. Отвън имаха прекрасен параклис и чешма, които  са дарение. Ще ги видите на сничките довечера, като ги кача.
    Аз лично бях много разочарована. Но пък точно навреме намерих филма за ДБМ от БТВ Репортерите "Нежната лавина" и същата вечер го гледах. Та наново се мотивирах. Ще го кача да го гледате и вие.
    Бяхме се разбрали с дежурната възпитателка да изпрати протокола за дарение по някоя от нас, като отидем след някоя и друга седмица, но се съмнявам, че ще проявите желание. За това днес помолих по телефона да ни го изпратят по пощата. Ще видим дали ще го дочакаме. Това е от мен.
   

  Можете да си представите как се чувствах по обратния път. Мислех си само - Как може да си толкова тъпа, тъпа, тъпа.........Кати не е карала шарка. Чудех се веднага ли да си направя харакири или да изчакам баща й да си дойде и да ми клъцне главата веднага след като се наръгам..., ей така, по-хуманно да е някак си...... От доста време  обмислях да я взема с мен, за да се научи да дава. Избрах този дом, защото отивахме при нейни връстници. Щеше най-лесно да направи разликата между живот със семейство и живот без.
  Бях изтеглила филмчето още като бяха пуснали тема в Клюкарника, но не го бях  гледала. След една болезнена баня, седнах да го гледам и............. като разбрах, че и Роси си е водила детето в дом направо ми просветна. Значи не съм най-лошата майка на света. Или поне не съм само аз.  :mrgreen:  Роси, благодаря ти. Тъй като не те смятам за лоша майка, направо ми възвърна самочувствието и вярата, че и аз си заслужавам детето. 
  Заслужавате уважение и много по-дълъг филм. Целувки.   :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в пн, 22 яну 2007, 13:19
letia6tata_krava  споко, и аз съм лоша майка, моя син не само че ходи по домовете, ами му харесва и иска да стои там, намира си креватче, ляга си в него и не иска да става. на 2 пъти го прибирам болен от домовете, но когато нямам възможност да го оставя на някой, просто го взимам с мен и си нося последиците. За менд ецата в домовете са толкова важни, колкото и детето ми, може да съм лоша майка, но като съм много детна - така е  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Emi в пн, 22 яну 2007, 13:28
Ели напълно разбирам емоциите ти-и в едната и в другата посока. Лятото в единия дом бяхме 6 майки с 4 деца-едното на годинка. На тръгване разбрахме, че има краста в дома, а никой не ни предупреди  :twisted:
Още по-неприятно ми беше миналата седмица. Бях с мъжа ми  в един дом, той не беше с мен при децата, седя в коридора със сестрата. Излизах с няколко от децата, повечето ги целувах много, гушках и пр. Запознах го с някои от тях. Като си тръгвахме отнесох скандал. Сестрата му ги беше наговорила едни..... Каза ми "Ти знаеш ли, че това дете, с което ме запозна най-вероятно е серопозитивно, знаеш ли, че го целуваше , а то има туберкулоза и хепатит Б. Ако нашият син се раболее няма да ти простя тази небрежност". Та така. Говорихме надълго и нашироко. Прояви за Н-ти път разбиране , но всяка от нас трябва да си прецени и да дозира рисковете, които поема. Аз лично няма да се откажа от тези деца, както не бих се отказала от моето, ако е болно....Но все пак трябва да сме внимателни и да пазим семействата си. Това е. Всичко е на границата....


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: letia6tata в пн, 22 яну 2007, 13:44
Ох, много ви благодаря. Започвам да се успокоявам.

   Просто бях поразена. Защото в домовете в Пазарджик и Ветрен е страшно чисто. Аз даже казвах на директорката във Ветрен, че като отида там се чувствам мръсна, защото влизам с обувките и дрехите от вън.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: rut в пн, 22 яну 2007, 14:47
за утре и аз не съм сигурна, малката от сутринта е с температура, ако до утре след обяд е по добре ще дойда, надявам се да не е гадния грип


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Emi в пн, 22 яну 2007, 14:55
Ето снимките от РД на Алекс :-)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97620 (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97620)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в пн, 22 яну 2007, 15:31
Браво, супер е било - личи от снимките.марина се е подготвила подобаващо, както и вие - сигурна съм  :hug:   :bouquet: Да ти е жив и здрав, марина   :bouquet:
Еми, душа-камбана, какво си си направила лицето душко  :shock: От какво така  :thinking:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в пн, 22 яну 2007, 16:29
Ели :hug:,4уй ме :pray:

на всяка от нас се е налагало да води детето си по домовете и винаги сме знаели,4е това има рискове.Но,никога  това не ни е спирало.Големият ми син го водя редовно най-ве4е от възпитателна гледна то4ка  ;-),но първият път беше достатъ4но и  след като опозна някои от децата иска да ходи за да ги види.
Не сме лоши майки Ели,просто на моменти нямаме избор и наистина първо се слу4ва да мислим за ний4ите деца и после за нашите.Така се полу4ава 4есто.Но не смятам,4е сме лоши.Много по лошо е да заведем нашите болни там(или ние да сме болни) защото едно е да лекуваш едно детенце в къщи,друго е да се лекуват 20-30 в дом(ако ние им занесем нещо).Не  е сравнимо,разбираш ли newsm78И сега някой може да ме упрекне,но аз на моменти първо мисля за децата в домовете,защото  знам какво е да търсиш лекарства за толкова болни деца ,и то деца които са ни много на сърцето.Незнам Ели.........само успокой моми4етата и винаги питайте преди да отидете дали са здрави в дома :pray:
Аз например се 4уствам много гузна в къщи защото има процент вероятност  хепатита да го довлякох то4но от някои дом.И вси4ки са 100% убедени ,4е е така,но така се е слу4ило.Това ни изкара от строя за дълго време в много насоки,но какво от това.Слу4ило се е,никой не ме упреква,но само се молех да се отърват моите деца :)На мъжа ми му прооаднаха сделки ,нещата не бяха розови,но не ме е убил :mrgreen:Просто се слу4и и толкоз.........Винаги си казвам,4е живота не е само цветя и рози,4е болести има ,приемам фактите и не го мисля много.Защото не сме сами на този свят и има деца които зависят от нас,макар и малко :hug:


Ели,не се обвинявай  :bouquet:


Ако утре изписват Мери ще пиша ;-)Бях при нея,добре са,Никола су4ел :D,а мама още я понаболявало тук-таме :(
Но Мери беше свежарка,имате поздрави........Е,наложи се да поработи малко ,ама няма на4ин :twisted:Само и в Шейново не бяхме подписвали договори :mrgreen:Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: letia6tata в пн, 22 яну 2007, 16:57
  :bouquet:


Ето ви филмчето, смачкано до 170 МБ и сравнително добро качество.

Нежната лавина (http://letiachtata.data.bg/Nejnata_lavina.avi)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в пн, 22 яну 2007, 22:34
  :bouquet:


Ето ви филмчето, смачкано до 170 МБ и сравнително добро качество.

Нежната лавина (http://letiachtata.data.bg/Nejnata_lavina.avi)


еееееей,все едно е било преди тоооооооооолкова време :ooooh:И колко познати бебоци  :love:,ве4е небебоци :hug:


Още нямам инфо от Мери за утре.Кой има желание да дойде на изписването?


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пн, 22 яну 2007, 23:28
Аз имам желание за изписването на Мери и Никола, ама не знам дали ще смогна. :pray:

Снимките от празника по случай Р.Д.-то на Алексей са супер. Много съжалявам, че не можах да дойда и аз ... а покрай мен и сестра ми. Истинската причина беше, че не успяхме да измислим какво да му вземем на малкия сладур. Марина казвала непрекъснато, че всичко си имал и т.н. За нея сме купили козметичен комплект. :love: Но за Алексей въпросът е още висящ. newsm78


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в пн, 22 яну 2007, 23:33
Аз имам желание за изписването на Мери и Никола, ама не знам дали ще смогна. :pray:

Снимките от празника по случай Р.Д.-то на Алексей са супер. Много съжалявам, че не можах да дойда и аз ... а покрай мен и сестра ми. Истинската причина беше, че не успяхме да измислим какво да му вземем на малкия сладур. Марина казвала непрекъснато, че всичко си имал и т.н. За нея сме купили козметичен комплект. :love: Но за Алексей въпросът е още висящ. newsm78


Весе,не е сигурно ,4акам вклю4ване ;-)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: teo7777 в пн, 22 яну 2007, 23:37
Ето снимките от РД на Алекс :-)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97620 (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97620)

Еми, много хубави снимки, хубаво е било, браво!  :bouquet: Много мило ми стана, като ги гледах, прощъпулник, първите стъпчици, първи крачки в живота. Какво да правиш, това е, така започва всичко, и дано всички дечица да имат такива мили феи, като вас, около себе си, когато правят първите си крачки. :hug:
Хайде, няма ли да ме поканите, и аз да дойда някъде с вас, защо все ме забравяте? :?


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в пн, 22 яну 2007, 23:50
Ето снимките от РД на Алекс :-)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97620 (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97620)

Еми, много хубави снимки, хубаво е било, браво!  :bouquet: Много мило ми стана, като ги гледах, прощъпулник, първите стъпчици, първи крачки в живота. Какво да правиш, това е, така започва всичко, и дано всички дечица да имат такива мили феи, като вас, около себе си, когато правят първите си крачки. :hug:
Хайде, няма ли да ме поканите, и аз да дойда някъде с вас, защо все ме забравяте? :?
Ми, хайде утре ела на изложбата в Гранд хотела :D  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в вт, 23 яну 2007, 00:46
  Няма да дойда на изписването на Мери, защото съм болна, дали от грип или от гастрит още не знам, но прекарах много тежка нощ. За вечерта също не знам, защото ще бъде много сладко да повърна върху някой и после да твърдите, че нямам нищо общо с вас :twisted:
  Поздрави на Алекс и Марина! :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lorys в вт, 23 яну 2007, 09:03
момичета ,тази снимка си е направо  за конкурс !!! :love: :love: :love:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97620&photo=5- вижте я !


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в вт, 23 яну 2007, 09:17
Момичета кокичета, обичкам ви много! :loveekiss: :loveekiss: :loveekiss:

П.С. Почувствах остра нужда да ви го напиша! :blush:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: mari_anka в вт, 23 яну 2007, 09:24
Хайде и аз в отбора на "Тра-ла-ла", както се казва "барабар Петко с мъжете".
Аз да споделя моите кахъри. От много неприятности пуша адски много :bad-words:. А не съм била пушачка никога. Но... никога не е късно. Току що счупих любимата си чаша, какво пък, дано ми е на късмет!
Иначе и аз да честитя на всички рожденници днес. Живи и здрави да сте, а другото ще си го купите. :love:  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: ИВКА 10 в вт, 23 яну 2007, 21:16
Добър вечер и от мне момичета.
 :mrgreen:
Оправиха ли се вече болните?
Ако не са се оправили,по-бързо да се оправят,че лошият грип,тази година ни разказа играта.
Ние-все още се борим със вируса. :bad-words:
Боби от миналата седмица неперкъснато със температура беше,свалях и после пак наново се покачваше.
Сменихме във неделя антибиотика и слава Богу засега остана една лека кашлица не много честа.
Много се надявах,чак си и вярвах,че Преславка ще прескочи и няма да се зарази,Грешала съм..... :bad-words:
Във неделя,започна ей така изведнъж да вдига температура и да кашли.Във понеделник веднага я заведох на болницата,където от 9.00часа сутринта чак във 14,00часа се прибрахме.
За съжаление диагнозата и беше отново пневмония. :cry:
Предложиха ни да ни оставят във болницата тримата,мен Боби и Преслава,защото на Преславка и назначиха инжекции,три пъти на ден та там хем да позакрепнат,хем да и ги бият.
Аз обаче след много мислене отказах,казах на лекарката,че ще се опитаме да намерим чокек,който срещу заплащане ще идва във къщи да и ги бие.
Не останах във болницата и по-друга причина,във Града сме сами,тоест баби,дядовци няма,мъжът ми и той е тръшнат от грип,а ако ни потрябва нещо,сърце не ми дава да го разкарвам до болницата по пет пъти на ден,и затова отказахме.
Едва открихме жена,която се съгласи да идва у дома и да слага инжекциите на Преславка.
Никой не се съгласяваше,защото ги било страх,че Преславка била прекалено малка.
както и да е намерихме една мед.сестра,която срещу заплащане се съгласи да идва да и ги слага.
От вчера милата,като чуе,че се звъни на вратата и се почва един рев за чудо и приказ.И утре ще е зор,а после ако лекарката каже ще слагаме още,моля се дано няма вече.

Аз малко се отплеснах,ама това го пиша за всички на които многократно обещах,че от време на време,ще пиша как са Боби и Преславка,те си знаят кои са... :)
Иначе,болеста не и пречи,да прилага номерцата си. :mrgreen:
Бие батко си,когато и скимне,побойница от класа,добре,че батко и е малко пъзлив та не си го връща. :mrgreen:
Изумяваме се от всяко нейно действие,от всеки нейн напредък.
Онзи ден,най спокойно,си отвори открехнатата врата на спалнята излезе и се запъти към хола.Бутна вратата,стигна до торбата със памперси,измъкна един,врътна се и отново във спалнята.
Аз стоях и гледах,как се качи с триста зора на спалнята,легна,и започна да ми подава памперса,като бърбореше нещо на нейният си език,което за мен трябваше да означава,че иска да и сменя памперса. :mrgreen:

За момента само аз се държа и съм здрава,въпреки че от време на време,вдигам лека температура,но се държа,защото,точно сега не мога да се разболявам,поне докато не се оправят децата.
Боби най-вероятно повече на градина,няма да го пускаме,поне засега така решихме със татко му.
просто няма смисъл,боледува много,ходи по пет дни на градина,после десет е във къщи със кашлици,които при него не минават без антибиотик.натрових си детенцето с тия лекарства,та засега,ще си ги гледам двамката у дома. :D
Поздрави на всички.
П.П.Ето и малко скромен принос от към фотография. :mrgreen:
(http://img166.imageshack.us/img166/3158/picture3944ad.jpg)
Болни сме,но сме усмихнати,като за снимка:)
(http://img201.imageshack.us/img201/5513/picture3899rk.jpg)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в вт, 23 яну 2007, 21:23
Ей, скици, къде стеее.Да не забихте по кръчми след изложбата  :mrgreen:
Ето малко снимки  :hug: (http://snimka.bg/album.php?album_id=98103)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в вт, 23 яну 2007, 21:57
Стискам палци Преславка и Боби скоро да са добре :pray:Хубаво е ,4е ни пишеш вси4ко това за вас и децата :love:Гаден е грипа,пове4ето го минахме,някои сега боледуват,но ще се оправят.Лошото е ,4е има и усложнения :(,но..........
Целувки на вси4ки ви ,особено на малката :love:и оздравявайте бързо :hug:Иве,кви кръ4ми  :mrgreen:прибрах се на пълна газ щото мъжете били гладнииииииииииии :xЕй,не се нау4иха сами да се оправят :twisted:

снимките са много хубави,както винаги  :bouquet:

Мери ще я изписват утре сигурно,добре са,имате поздрави :)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в вт, 23 яну 2007, 22:13
Ивке, бързо да се оправяте всички  :hug:  :love:
Децата растат като гъби  :hug:
Роси, този път се поизложих със снимките  :blush: Най-ме кефи на Ния снимката и тази на Весето с Ния (последната снимка е)   :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в вт, 23 яну 2007, 22:22
Ивке, бързо да се оправяте всички  :hug:  :love:
Децата растат като гъби  :hug:
Роси, този път се поизложих със снимките  :blush: Най-ме кефи на Ния снимката и тази на Весето с Ния (последната снимка е)   :love:

абе,Весето е много фръц-фръц напоследък.Пу,да не й е уроки :love:
Мен най ме кефи снимката на Ети Весето,дето се подпират  :mrgreen:А Ния си е кукла,с който и да я снимаш :)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в вт, 23 яну 2007, 22:25
Ивка, бързо оздравяване и от мен :hug:
И мойте двамата са болни, аз също се надявах,че Вики ще я подмине ,но уви :) И сега ще има да се влачат, тази кашлица е много упорита, малкия е на антибиотик вече няколко дни и все още си покашля от време на време... Но от градина няма да ги спра :mrgreen: :naughty:

Иве страхотни са снимките :hug: КОга ще ми изпратиш онези другите снимки, които ми беше обещала :roll:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в вт, 23 яну 2007, 23:16
Ей тази снимка, вече ми краси десктопа. :love: Отива ми, нали!? :flutter:

http://images13.snimka.bg/002035686.jpg


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: verty в ср, 24 яну 2007, 00:20
Абе момичета, бива ли да ме карате по нощите да разглеждам снимки и да завиждам, еееее!!!!! :hug: :hug:

Много, много сте хубави и изглеждате много щастливи. Наистина се радвам, че сте били заедно и сте се забавлявали.
Дано да се видим утре.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в ср, 24 яну 2007, 00:57
  Ивка, стискам палци да се оправите бързо! Много гаден тоя грип беее :(
  Снимките са страшни   :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: nezito в ср, 24 яну 2007, 08:18
 Много сте хубави всички! :4470: Особено Ния! Весе ,ама наистина много ти отива!!!   :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: timonite в ср, 24 яну 2007, 08:47
Вече съм на линия след гадния грип.

Самопредлагам се за отговорник за Трън, ако Ева ме търпи до себе си:))Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в ср, 24 яну 2007, 09:20
Ивка много съжалявам че сте болни, моя мъж вчера гледа снимките и не вярва, че не сте им биологични родители :crazy:, да са ви живи и здрави, и двамата са невероятно сладки, нацелувай ги от нас, и бързо да се оправяте. :love:
Весе изглеждаш невероятно..................щастлива................ :love:
Изкарали сте си супер.
Момичета, кога ще ходи някой до Трън. аз мисля да мине грипа малко и да ходя една цяла събота - Перник, Кюстендил и Трън, ама си търся компания newsm78


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: МЕРЕЛИН в ср, 24 яну 2007, 09:35
ЧЕСТИТ ДА Е ПЪРВИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА МИХАЕЛА НА МАМА VERTY!
 newsm59  :ura: newsm42 nbirthday newsm38 newsm59 nbirthday newsm67 newsm18
ДА Е ВСЕ ТАКА ПОСЛУШНА-ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА-ДА РАДВА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ ВСЕКИ ДЕН!


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: rut в ср, 24 яну 2007, 09:44
много сте хубави ( както винаги) съжалявам че не можах да дойда, все още вдига температура, гърлото е зачервено, има хрипове, изписаха ни Augmentin , не знам дали и аз се раболявам или е защото не спя 2 нощи и цял ден само се гушкаме и носим насам, натам


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: МЕРЕЛИН в ср, 24 яну 2007, 10:09
ей я Весето-ква е прекрасна( ми така де-няма само снимки на циците й да се моткат и з форума) :35:
0
(http://images13.snimka.bg/002038284.jpg)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в ср, 24 яну 2007, 10:17
ЧЕСТИТ ДА Е ПЪРВИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА МИХАЕЛА НА МАМА VERTY!
 newsm59  :ura: newsm42 nbirthday newsm38 newsm59 nbirthday newsm67 newsm18
ДА Е ВСЕ ТАКА ПОСЛУШНА-ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА-ДА РАДВА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ ВСЕКИ ДЕН!
Леле, Петенце, как може да съм толкова отнесена, :ooooh:снощи явно наистина съм била полузаспала като ми писа и съм чела през редовете :oops:Много съжалявам, ще ме извиниш  :pray:

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА МИХАЕЛА!!!!ДА Е МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО, МНОГО ОБИЧАНА МАЛКА БЕБКА  :bouquet:
 :bdballoon:  :bigdance2: newsm38
Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в ср, 24 яну 2007, 10:17
мисля да мине грипа малко и да ходя една цяла събота - Перник, Кюстендил и Трън, ама си търся компания newsm78
Искаш ли ме  :mrgreen: Ама да вземем и Зари - стига е лежала болна  :twisted:

Честит Рожден Ден на малката кукла на Верти   :bouquet:  
(http://www.holidaysdecorated.com/images/birthday-cake-candle.jpg)
А за мама  :hug:  
(http://www.meeting.lv/userfiles/all_texts/pics/buket.JPG)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в ср, 24 яну 2007, 10:19
ей я Весето-ква е прекрасна( ми така де-няма само снимки на циците й да се моткат и з форума) :35:

(http://images13.snimka.bg/002038226-thumb.jpg)

Ей, я Весето ... ама много късно. Цяла нощ рифрешвам последните ти мнения тук, както и папката ти със снимки в снимка.бг, за се видя. :party:
И освен това аз не съм прекрасна ... просто Ния е толкова страхотна, че и аз заблестявам покрай нея.

Хора, преди малко ми дадоха почивен ден за днес ... осъзнаха, че бездействието ме мори. :mrgreen:
Ако се забързам мога и да успея да стигна до офиса на БАОО, макар и с малко закъснения ... но се чудя, че в тази буреносна буря. :thinking: newsm78


Честит празник на Верти. Да ти е жива и здрава малката Михаелка и само радости да ви носи.  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в ср, 24 яну 2007, 12:02
  Честито, Верти! Да ти е жива и здрава и да те прави най-щастливата мама на света  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в ср, 24 яну 2007, 12:34
  За Трън - Зари  :hug:,
  Криси - идваме!


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: timonite в ср, 24 яну 2007, 14:04
Да, Криси - на линия сме! :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в ср, 24 яну 2007, 17:35
ООООООооо честито на рожденичето, да расте здрава и мама и тате мноооооооого да я слушат, ама многоооооооооо newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59  :bigdance2:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в ср, 24 яну 2007, 18:16
айде на купонаааааааааааа :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

Пете,да се радвате на слънцето си и то да ви се радвааааааааа :hug:
Много здраве и щастливо детство  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в ср, 24 яну 2007, 19:20
Ей,дружки мой, искам да споделя какъв подарък получих току що... :D
Мишо нарисувал картинка с къщичка ,градинка с цвете , дръвче и естествено паркирана отпред кола. :travel: Сгънал я и надписал САМ "За мама МИлена"
Е, много мило ми стана...нали ми е мамин, немога да не си го похваля отрочето :blush:
Пожелавам на всички ви, такива приятни моменти с мъниците :party:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: verty в ср, 24 яну 2007, 20:34
Момичета кокичета,
Благодаря ви за прекрасните пожелания.  :hug: Нека всички те да се върнат и на вашите семейства и деца. Партито беше вчера - тя тогава се роди.  :thinking:  А пък много ще се радвам ако си направим парти и с вас по нататък.   А за сега само с емотикончета ще се почерпите newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в ср, 24 яну 2007, 22:16
Ей,дружки мой, искам да споделя какъв подарък получих току що... :D
Мишо нарисувал картинка с къщичка ,градинка с цвете , дръвче и естествено паркирана отпред кола. :travel: Сгънал я и надписал САМ "За мама МИлена"
Е, много мило ми стана...нали ми е мамин, немога да не си го похваля отрочето :blush:
Пожелавам на всички ви, такива приятни моменти с мъниците :party:

а корема вижда ли ти се????????
много съм гаднаааааааа :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в ср, 24 яну 2007, 22:36
Ей,дружки мой, искам да споделя какъв подарък получих току що... :D
Мишо нарисувал картинка с къщичка ,градинка с цвете , дръвче и естествено паркирана отпред кола. :travel: Сгънал я и надписал САМ "За мама МИлена"
Е, много мило ми стана...нали ми е мамин, немога да не си го похваля отрочето :blush:
Пожелавам на всички ви, такива приятни моменти с мъниците :party:

а корема вижда ли ти се????????
много съм гаднаааааааа :mrgreen:
Когато трябва ми се вижда....ама видях,че и ти се взе поука :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в ср, 24 яну 2007, 22:42
Ей,дружки мой, искам да споделя какъв подарък получих току що... :D
Мишо нарисувал картинка с къщичка ,градинка с цвете , дръвче и естествено паркирана отпред кола. :travel: Сгънал я и надписал САМ "За мама МИлена"
Е, много мило ми стана...нали ми е мамин, немога да не си го похваля отрочето :blush:
Пожелавам на всички ви, такива приятни моменти с мъниците :party:

а корема вижда ли ти се????????
много съм гаднаааааааа :mrgreen:
Когато трябва ми се вижда....ама видях,че и ти се взе поука :mrgreen:

абе,гледам да си спестя момента,в който ще ме гониш с тоягата да ме налагаш ,4е давам лош- пример :twisted:
4акай да дойде лятото :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: teo7777 в ср, 24 яну 2007, 22:47
Кажете, как мина на изложбата? Интересно ли беше? Много ми се искаше да дойда, но по това време, ми е много неудобно. :roll:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в ср, 24 яну 2007, 22:51
Както обикновено, когато ми се спи - чета из между редовете. :tired: Та, по този повод - Миленка да не би да си бременна?! :thinking: :love:

П.С. Невероятната ми интуиция упорито ми подсказва, че по повод на предишното ми изречение може би ще ме скъсате от бъзик. :crazy:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в ср, 24 яну 2007, 23:08
П.С. Невероятната ми интуиция упорито ми подсказва, че по повод на предишното ми изречение може би ще ме скъсате от бъзик. :crazy:
:hahaha: :35: :hahaha: :35:Позна.Те за друго говорят, но ако прочетеш по-задълбочено постигите на Роси и Миленка , ще разбереш, а ако ли не, ще викнеш Мишо да ти обясни  :hahaha:

Гости имам , ама не мога да не надникна, ей  :crazy:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в ср, 24 яну 2007, 23:17
Аааааа, Мишо не искам. :naughty: 100% пак ще ми зададе някой от неудобните си въпроси, които ме карат да се изчервявам до безобразие. :stop:
И само като се сетя ... едно усмихнато личице, ама усмихнато до ушите ме пита "таткото как слага бебето в корема на майката" или "а той от къде го взима това зрънце, дето майката гълта". :naughty: :stop:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в чт, 25 яну 2007, 00:02
  Да, кажете и как се отговоря на четиригодишна, която пита как точно се прави секс newsm78


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 25 яну 2007, 00:05
Честит рожден ден, Ивка! :hug:  :bouquet:
Пожелавам ти здраве, късмет и много, много любов! :love: :love: :love:

П.С. Направо не ми се мисли какви купони се вихрят у вас. Точно поутихна веселбата покрай рождения ден на Преславка и веднага вдигате чаши за твое здраве! :D :D :D


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в чт, 25 яну 2007, 00:10
  Да си жива и здрава, Ивка! Ти си прекрасен човек  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 25 яну 2007, 00:11
 :D


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в чт, 25 яну 2007, 07:56
  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:Ивка :love:,не мога то4но да изразя какво ти желая,но нека цялото щастие на земята да е вас!!!!!!!!!

Страхотните хора като теб заслужават много любов и уважение :love: :love: :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в чт, 25 яну 2007, 07:58
П.С. Невероятната ми интуиция упорито ми подсказва, че по повод на предишното ми изречение може би ще ме скъсате от бъзик. :crazy:
:hahaha: :35: :hahaha: :35:Позна.Те за друго говорят, но ако прочетеш по-задълбочено постигите на Роси и Миленка , ще разбереш, а ако ли не, ще викнеш Мишо да ти обясни  :hahaha:

Гости имам , ама не мога да не надникна, ей  :crazy:

тра-ла-ла-ла-лааааааааааааа

Мишока е сладур и няма да го издавам :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: timonite в чт, 25 яну 2007, 09:35
Ивка, да си жива и здрава и много, много щастлива!  :bouquet:

Браво на Мишо. Той е сладур! Линда още преглъща унищожените материали, които с него посветихме на рисунка за мама.  :mrgreen:Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в чт, 25 яну 2007, 09:51
Ивка честит рожден ден мила моя, ще ти напиша нещо, казано от Ванга - Благословени са жените, родили дете, дваж по - благословени са онези, отгледали дете - Ти си невероятен човек и аз горя от желание все някога да се запознаем, пък и да нагушкам децата. Честито още веднъж  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в чт, 25 яну 2007, 10:15

П.С. Невероятната ми интуиция упорито ми подсказва, че по повод на предишното ми изречение може би ще ме скъсате от бъзик. :crazy:[/color]
[/quote]

Ееее, Весенце, абе не съм се отказала от трето, но не бързам толкова :35: :35: :hahaha:
Сега ти си на ред :hug: Пък и Мишо напоследък непрекъснато ми казва ,че много искал да се ожени...и току виж на 40 съм станала баба :hahaha: :crazy:
Ох,,ако знаете кви са скици сега, и двамата в тоал. единия на т.чиния ,а другия на гърнето и а... т .Междувременно викат,крещят и пеят :crazy: :crazyeyes:
Абе, при нас е весело, нема почивка :mrgreen:

Ивка, честит рожден ден!!!!
Много здраве и много любов  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: stellina в чт, 25 яну 2007, 10:34

П.С. Невероятната ми интуиция упорито ми подсказва, че по повод на предишното ми изречение може би ще ме скъсате от бъзик. :crazy:[/color]

Ееее, Весенце, абе не съм се отказала от трето, но не бързам толкова :35: :35: :hahaha:
Сега ти си на ред :hug: Пък и Мишо напоследък непрекъснато ми казва ,че много искал да се ожени...и току виж на 40 съм станала баба :hahaha: :crazy:
Ох,,ако знаете кви са скици сега, и двамата в тоал. единия на т.чиния ,а другия на гърнето и а... т .Междувременно викат,крещят и пеят :crazy: :crazyeyes:
Абе, при нас е весело, нема почивка :mrgreen:

Ивка, честит рожден ден!!!!
Много здраве и много любов  :bouquet:
[/quote]

Сладурковци :lol: :love: са твоите малки разбойници :peace: Живи и здрави.
Аз съм в драма, моя Алю е тръшнат в нас 4-ти ден, сваляме Т, после пак отново я вдига до 39 и нагоре. Подути лимфи май забелязах и днес ще посетим личната лекарка. Изглежда зле милото, а продължава с последни сили да дивее из нас и да пее с пресипнал глас :tired:
Много ми е мъчно, че не мога да му помогна :cry:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в чт, 25 яну 2007, 10:34
Честит Рожден Ден Ивка  :hug:
Жив и здрава и мноооого щастлива, защото го заслужаваш!

(http://www.buketcicek.com/urunresim/buyuk/SandiktaOrkide.jpg)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 25 яну 2007, 14:06
Вчера си скъсах без да искам гривничката, която Мими ми подари. А на нея Дамаянти й я беше подарила. Подарен подарък носил щастие ... може и да има нещо вярно, защото днес ми е супер сдухано. :sick:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: timonite в чт, 25 яну 2007, 14:43
Ей, сега разбирам за тази гривна! Иве, как може такова нещо? Не знаеш ли къв съм цербер по отношение на нещата, които Мими взима от тук - от там?! Всъщност, може точно затова да сте се скрили от мен. Ама детето после се е сетило кво му се пише вкъщи и е побързало да се отърве от уликите :lol:.
Весиии, ако трябва да сме точни - скъсаните гривни носят щастие - всеки ден се случва вкъщи, всички сме щастливи, особено гонейки малките топченца под дивана... :crazy: Няма да се плашиш!  :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в чт, 25 яну 2007, 15:51
Гривнички тогава подарих на всички деца  :hug:
Аз се зачудих, защот след като толкова я хареса, после я подарима Веси, а то ....страх от майка си  :twisted:
Веси, не се самонавивай  ;-) Щастието не зависи от подарените подаръци, а от теб самата и хората които те обичат!
Днес ти е сдухано, утре ще ти е весело...няма как.
Просто животът е борба и само от време на време ни поднася малки подаръци, а не обратното!
Дерзай   :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 25 яну 2007, 16:40
Гривнички тогава подарих на всички деца  :hug:

Е, тогава на мен защо не си подарила?! :xarms: :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в чт, 25 яну 2007, 18:14
Имах рожден ден... Събудих се сутринта загледах очаквателно жена ми, но очевидно беше забравила...
Децата също бяха забравили...
Представете си с какви чувства отидох на работа. Но когато влязох в кабинета си, секретарката Юлия ме поздрави нежно:
"Добро утро шефе, честит рожден ден!"
И аз се почувствах доста по-добре и отново хвърлих на Юлия оценяващ поглед.
Някъде по средата на деня Юлия се приближи към мен и ми каза с чувственглас:
"Шефе, навън времето е чудесно, хайде да отидем заедно на обяд! Все пак имате рожден ден".
И отидохме.
След третото мартини Юлия ми каза отново с чувствен глас:
"Шефе, елате у нас нагости. Няма спешни задачи в работата, а вие имате рожден ден!"
И ние отидохме. Когато стигнахме, Юлия ми прошепна в ухото:
"Шефе, седнете на дивана, а аз ще отида да облека нещо по удобно!"
И тя излезе от стаята.
След около 5 минути вратата се отвори и влезе Юлия с торта, а след нея моята жена, децата, родителите, тъщата и тъста, колегите, приятелите и много други.
А аз седях на дивана... Гол...


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: skorpion в чт, 25 яну 2007, 18:18
ЧЕСТИТО!


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в чт, 25 яну 2007, 19:16
:35: за какво бе Диди?


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lorys в чт, 25 яну 2007, 19:49

Иве ,не се познаваме ,за което само съжалявам :ooooh: ,но
имаш невероятната дарба ,да доставяш на околните добро настроение и усмивка ,кога с поезия ,кога с подобен апостроф като  горния ,бях в емоц. затъмнение ,но прочитайки го се смях от сърце ,Невероятно е !!
Благодаря ,че има хора като теб !! :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: ИВКА 10 в чт, 25 яну 2007, 20:29
Ехееееееееееееее,отварям аз да почета малко тук и какво виждат очите ми..... поздрави за мен:hug:
Изненадахте ме от сърце и ме трогнахте много.  :bouquet:
Благодаря на всички,че сте се сетили 8)
Остава другата седмица на Боби да изкараме рожденият Ден и приключваме общо взето за момента със празниците. :mrgreen:
То зимно време при нас се редят празник,след празник,та наблягаме повечко на пържолките и червеното винце. :mrgreen:
(http://www.sofcao.bgcatalog.com/images/bon2.jpg)(http://www.bgmagazin.com/Merchant2/graphics/00000001/surtse%20s%20tsveta.jpg)
П.П.Ние вече сме на път да се оправяме,боби и Преславка са вече много по-добре.
Сутринта във ранни зори и беше последната инжекция.
Много се надявам и от сърце се моля повече болести да не ни навестяват. :pray:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в чт, 25 яну 2007, 21:12
Аре гласувайте  :hug:
Имам разни идеи  :bowuu: за Великден и трябва да обсъдим на бира  :mrgreen: (с Ева така решихме  :twisted:)
Предложила съм дати, а часът ще е 18:30
Хайде народе  :hug: Да се дотътрите в късна доба, на лаф моабет и келепир   :lol: :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в чт, 25 яну 2007, 22:42
Аре гласувайте  :hug:
Имам разни идеи  :bowuu: за Великден и трябва да обсъдим на бира  :mrgreen: (с Ева така решихме  :twisted:)
Предложила съм дати, а часът ще е 18:30
Хайде народе  :hug: Да се дотътрите в късна доба, на лаф моабет и келепир   :lol: :35:

Тази събота мисля ,4е ще мога,останалите дни ве4ер не мога ;-)Но за събота около 18.00 ,по-късно съм ангажирана семейно :crazy:
сори,ама напоследък не мога да си видя децата и мъжо :roll:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пт, 26 яну 2007, 07:29
Няма да гласувам. Аз пък само събота не мога. :? Всичките други дни съм ОК. :( Като гледам на къде отивам нещата ... май ще е без мен. :blush:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в пт, 26 яну 2007, 08:59
аз пък мога само събота и неделя - гласувах заради Ева в неделя :bowuu:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пт, 26 яну 2007, 09:02
Е, ако ще е в неделя и аз ще мога. :pray: :peace:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: timonite в пт, 26 яну 2007, 13:00
И аз мога в неделя. :peace:Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пт, 26 яну 2007, 13:12
И аз мога в неделя. :peace:

 newsm44


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: rut в пт, 26 яну 2007, 13:25
аз няма как да дойда, малката е по добре но аз и баткото сме зле


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в пт, 26 яну 2007, 13:26
Руми, оправяйте се бързо - гаден отвратен грип  :bad-words:

Аз също мога в неделя  :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в пт, 26 яну 2007, 20:30
НЕДЕЛЯ - 18:00 - СЛАВЯНИ  :peace:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пт, 26 яну 2007, 21:20
НЕДЕЛЯ - 18:00 - СЛАВЯНИ  :peace:

Ще се пробвам да съм точна! :flutter:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в сб, 27 яну 2007, 00:08
  Криси, защо "заради Ева в неделя? Аз не мога в неделя, защото съм на бач до 22:00, но духом ще бъда с вас :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в сб, 27 яну 2007, 10:12
  Криси, защо "заради Ева в неделя? Аз не мога в неделя, защото съм на бач до 22:00, но духом ще бъда с вас :hug:
Освен да те изчакаме до 22  :cheers:

Изписаха ли Мери  newsm78 Как са с малкия?


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в сб, 27 яну 2007, 11:38
  Петима Петко не чакат :) но после искам снимки  :party:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в сб, 27 яну 2007, 13:29
  Криси, защо "заради Ева в неделя? Аз не мога в неделя, защото съм на бач до 22:00, но духом ще бъда с вас :hug:
Освен да те изчакаме до 22  :cheers:

Изписаха ли Мери  newsm78 Как са с малкия?

Писала е в темата с поздравленията. От 4 дни са си вкъщи. :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MardiGras в сб, 27 яну 2007, 13:41
Здравейте момичета,
Позагубих се малко, тази седмица всеки ден висях до късно в офиса, а и вкъщи нямах нет.. В офиса нямам никаква възможност да ви чета, ама съвсем никаква. И въобще малко позагубих нишката. Е, наваксвам събота и неделя, ама не е същото. Абе никакво време нямам, с две думи и ми е гадно, защото животът не е само работа, ама нали... така исках?! Да бачкам нещо сериозно, на ти сега сериозно... Уф, няма угодия. Да се надяваме, че някой ден ще намеря баланса. На 60 години като стана сигурно. Както и да е, пооплаках се, в неделя ще съм на линия, поне да ви видя.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в сб, 27 яну 2007, 17:46
Ей ме на - многодетна мама :mrgreen: :mrgreen:

Вече сме си в къщи с малкият Никола,който е едно прекрасно дете/ естествено,никой не се е съмнявал, имайки майка като мен :mrgreen: :mrgreen:/

Гледам,пак ще се пие без мен :bad-words: Да, обаче, аз като вляза във форма,пак трябва да се заформим,да пием за здравето на Никола newsm40 :cheers: newsm40

Надявам се да бъде ползотворна срещата ви,а не да се напиете,и после мъжете ви да ни плюят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Айде, пийте едно и за мен :crazy: :crazy: :crazy:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в нд, 28 яну 2007, 00:06
Линде, хайде утре (вече днес - неделя) на среща в Славяни! :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Yvette в нд, 28 яну 2007, 00:54
Мери  :hug: :love:
Още утре ще надигаме чаши във ваша чест, а в близко бъдеще ще надигаш и ти с нас. Целувки.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в нд, 28 яну 2007, 14:18
Иве,разчитам на теб - една хубава, голяма, чаша червено вино :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ай наздраве :bottle:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MardiGras в нд, 28 яну 2007, 15:16
Линде, хайде утре (вече днес - неделя) на среща в Славяни! :hug:


Весе, ще ходим до баща ми първо на гости, ще се видим направо там. ;-)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в нд, 28 яну 2007, 17:08
Миленче, сори, ще се оправя в къщи и ще се видим напарво там.....дано прочетеш и не ми се сърдиш  :pray: :pray:  :pray:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: nezito в пн, 29 яну 2007, 09:34
Иве,нали знаеш,че от теб се очаква да отразиш срещата вчера! :party: Хайде,чакаме [smilie=smile3509.gif]


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в пн, 29 яну 2007, 09:49
И най вече какво решихте, може и на лични, моля ви, това, че напоследък не успявам да се класирам, не значи че не искам, а просто не мога винаги. искам да знам ккакво предстои :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: rut в пн, 29 яну 2007, 16:21
Иве няма ли снимки от снощи :D, кажете какво решихте на лични естествено

аз да ви се похваля, моята щерка от 2,3 дена ме целува съзнателно, най вече като и се скарам или бутне и разсипе нещо :35: само не мога да разбера защо все иска да ме целува по устата :hahaha:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в пн, 29 яну 2007, 16:52
Иве няма ли снимки от снощи :D, кажете какво решихте на лични естествено

аз да ви се похваля, моята щерка от 2,3 дена ме целува съзнателно, най вече като и се скарам или бутне и разсипе нещо :35: само не мога да разбера защо все иска да ме целува по устата :hahaha:
Срещата снощи беше много задушевна, но тоз път компромати няма!!! :lol:

Румка радвам се ,че вече сте здрави :hug:
И аз незнам, но и мойте все там се целят да целуват....знам ли...може да са видели от някъде :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: timonite в вт, 30 яну 2007, 10:28
Същата работа е и при Мими с целувките. Хем 2 гаджета има - едното в градината, другото за вкъщи :crazy:. Дадох й "благословия" да се целуват в устата колкото искат и пак ми "налита"  :ooooh: :mrgreen:

Съжалявам, че пропуснах неделната среща. Никой нищо не казва... newsm78


Мерииии, кога ще видим юнака на снимки?  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в вт, 30 яну 2007, 11:51
Дадох й "благословия" да се целуват в устата колкото искат и пак ми "налита"  :ooooh: :mrgreen:

До 4 клас си мислех, че се забременява от целувка с език. Туй то, времената бяха други. :ooooh: А в наши дни на по 3-4-5 годинки вече се целуват по устата. newsm78

За срещата - нищо не чух, защото Мишо ми се беше качил на главата, а обиците ми (които представляват средно големи халки) ми ги обръщаше върху ушите - честен кръст. :mrgreen: Майка му да потвърди. :xarms:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в вт, 30 яну 2007, 20:23
Дадох й "благословия" да се целуват в устата колкото искат и пак ми "налита"  :ooooh: :mrgreen:

До 4 клас си мислех, че се забременява от целувка с език. Туй то, времената бяха други. :ooooh: А в наши дни на по 3-4-5 годинки вече се целуват по устата. newsm78

За срещата - нищо не чух, защото Мишо ми се беше качил на главата, а обиците ми (които представляват средно големи халки) ми ги обръщаше върху ушите - честен кръст. :mrgreen: Майка му да потвърди. :xarms:
Ох, Весенцеее, направо ми е неудобно да призная как те беше обсебил малкия :oops: Но какво да го правя като още от сега си харесва какички!!! :)А и много обича да идва на нашите срещи,само дебне нещо да спомена ,че ще се ходи някъде с "Българските майки" или в домовете и е пръв. Пита и често за Доганово изобщо за децата :roll:
И Весе благодаря ти,че беше толкова търпелива през цялото време и издържа геройски :love:
За обиците, да верно беше, а да не казвам,как си правеше чалма от шала :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в ср, 31 яну 2007, 03:57
И Весе благодаря ти,че беше толкова търпелива през цялото време и издържа геройски :love:

Ти сериозно ли?! newsm78 Нали знаеш, че обожавам децата. :love: Все пак няма БИВША детегледачка. :hahaha:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в ср, 31 яну 2007, 09:33
Мериииииииииии пусни снимки на Николааааааааааааа :pray:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в ср, 31 яну 2007, 09:44
И Весе благодаря ти,че беше толкова търпелива през цялото време и издържа геройски :love:

Ти сериозно ли?! newsm78 Нали знаеш, че обожавам децата. :love: Все пак няма БИВША детегледачка. :hahaha:
Дааа, знам ,а и децата също, значи ще те имам предвит за следващата среща, но този път с двете :flutter: :party: :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в ср, 31 яну 2007, 11:48
И Весе благодаря ти,че беше толкова търпелива през цялото време и издържа геройски :love:

Ти сериозно ли?! newsm78 Нали знаеш, че обожавам децата. :love: Все пак няма БИВША детегледачка. :hahaha:
Дааа, знам ,а и децата също, значи ще те имам предвит за следващата среща, но този път с двете :flutter: :party: :love:

Обещаваш ли?! Нали знаеш, че обещанията се дават, за да се изпълняват. :flutter:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Янита в ср, 31 яну 2007, 12:29
дами, имате ли идея откъде да намеря два билета за шоуто на албена и максим? децата да влязат да гледат, аз ако трябва и в колата ще чакам.
в зимния и в ндк всичко е разпродадено за рекордно кратко време.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в ср, 31 яну 2007, 23:01
Представете си цял ден без ИНТЕРНЕТ, е ......имате го, от АКСЕЛ НЕТ  :twisted:
Днес ми скъсаха нервите,Нямах нет до 17 часА   :ooooh:
Но пък изпрах, прострях и излезнахме с малкия, та имало и хубави страни  :mrgreen:
А, търся някой да ми изглади купчинката  :sick:, че така както е тръгнало....до Нови Искър ще стигне  :hahaha: :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: verty в ср, 31 яну 2007, 23:19
Иве, за гладене не ми говори! Подариха на Михаела за рождения ден ютия - досущ като моята. И гостенката ни й я разопакова, Михаела я погледна и захвърли - не и се стори нощо познато. Как като не е виждала майка й да глади от месеци. Купчинката ми е заела целия гаредероб и само се жалвам и нищо...... :oops: :oops: :oops:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: verty в ср, 31 яну 2007, 23:31
Моя милост чак сега разбра, че е имало среща. А в неделя можеше да дойда. Готова съм да се изям. Чуствам се много смотана.  :? :? :? :? :? :? :? :? :? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Хей как мога де си намеря от договорите, с които  да се обвържем  :lol: завинаги или докато......../ абе само гаден хумор ми идва на акъл :oops:/ Може ли някой да ми го изпрати на пощата та поне да го прочета и като се видим да го върна.: verty@mail.bg


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 01 фев 2007, 00:41
Моя милост чак сега разбра, че е имало среща. А в неделя можеше да дойда. Готова съм да се изям. Чуствам се много смотана.  :? :? :? :? :? :? :? :? :? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Не си смотана. Предполагам състоянието ти се нарича разсеяност - но само, при положение, че редовно четеш тук. :peace:
Не можеш да си представиш колко ти се радвам, колко си сладка ... след всяко събиране пишеш постфактум как си го пропуснала. :D Ако не забравя, следващият път ще ти пиша едно ЛС. :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в чт, 01 фев 2007, 09:17
Представете си цял ден без ИНТЕРНЕТ, е ......имате го, от АКСЕЛ НЕТ  :twisted:
Днес ми скъсаха нервите,Нямах нет до 17 часА   :ooooh:
Но пък изпрах, прострях и излезнахме с малкия, та имало и хубави страни  :mrgreen:
А, търся някой да ми изглади купчинката  :sick:, че така както е тръгнало....до Нови Искър ще стигне  :hahaha: :35:
е да ама в Нови искър разчитат на добри свекърви да ги изгладят, иначе си ходят смачкани - ама то сега така е модно :crazy:
аз лятото бях месец без нет - баси къщата ми светна, видях се със всички приятелки, възобнових сексуалния си живто с мъжа ми - абе ново начало :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в чт, 01 фев 2007, 10:48
Представете си цял ден без ИНТЕРНЕТ, е ......имате го, от АКСЕЛ НЕТ  :twisted:
Днес ми скъсаха нервите,Нямах нет до 17 часА   :ooooh:
Но пък изпрах, прострях и излезнахме с малкия, та имало и хубави страни  :mrgreen:
А, търся някой да ми изглади купчинката  :sick:, че така както е тръгнало....до Нови Искър ще стигне  :hahaha: :35:
е да ама в Нови искър разчитат на добри свекърви да ги изгладят, иначе си ходят смачкани - ама то сега така е модно :crazy:
аз лятото бях месец без нет - баси къщата ми светна, видях се със всички приятелки, възобнових сексуалния си живто с мъжа ми - абе ново начало :35:
Лелеее, Криска, какви ги говориш бе :crazyeyes: Дано моя мъж да не ги прочете тия работи, че ще ти идвам да гости :mrgreen: :hahaha:А си мислех,че само аз съм така... :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: rut в чт, 01 фев 2007, 11:01
момичета не мога да не ви се похваля, толкова съм щастлива на 8.02 майка ми ще си дойде, за няколко дни само да си оправи паспорта, но ще я видя :) от пет години и половина не съм я виждала, направо не знам на кой свят съм и нямам търпение да дойде четвъртак

пп. честит рожден ден ДБМ, само успехи пожелавам на движението  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: timonite в чт, 01 фев 2007, 12:28
Представете си цял ден без ИНТЕРНЕТ, е ......имате го, от АКСЕЛ НЕТ  :twisted:
Днес ми скъсаха нервите,Нямах нет до 17 часА   :ooooh:
Но пък изпрах, прострях и излезнахме с малкия, та имало и хубави страни  :mrgreen:
А, търся някой да ми изглади купчинката  :sick:, че така както е тръгнало....до Нови Искър ще стигне  :hahaha: :35:
е да ама в Нови искър разчитат на добри свекърви да ги изгладят, иначе си ходят смачкани - ама то сега така е модно :crazy:
аз лятото бях месец без нет - баси къщата ми светна, видях се със всички приятелки, възобнових сексуалния си живто с мъжа ми - абе ново начало :35:
Лелеее, Криска, какви ги говориш бе :crazyeyes: Дано моя мъж да не ги прочете тия работи, че ще ти идвам да гости :mrgreen: :hahaha:А си мислех,че само аз съм така... :35:

Аз защо го спрях нета вкъщи от 2-3 месеца?! :mrgreen:

Мими сутринта на тръгване - "И утре да ми изгладиш дрехите!"
Без коментар...  :oops: :blush:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в пт, 02 фев 2007, 18:47
верно ли не е имало форуми цял ден newsm78
аз се 4удя що толкоз пусто из темите днес :crazy:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MMka в пт, 02 фев 2007, 19:15
верно ли не е имало форуми цял ден newsm78
аз се 4удя що толкоз пусто из темите днес :crazy:

По обяд нямаше, за после не знам  :peace:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MMka в пт, 02 фев 2007, 22:51
Честит празник на всички мъжки майчета! Да са им живи и здрави малките юнаци и много да ги радват!   :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: verty в пт, 02 фев 2007, 23:28

Цитат
Не си смотана. Предполагам състоянието ти се нарича разсеяност - но само, при положение, че редовно четеш тук. :peace:
Не можеш да си представиш колко ти се радвам, колко си сладка ... след всяко събиране пишеш постфактум как си го пропуснала. :D Ако не забравя, следващият път ще ти пиша едно ЛС. :hug:

Много, много ще съм ти благодарна ако ме имаш впредвид за другия път с едно лично. А, че съм си разсеяна - няма грешка такава съм. Влизам всеки ден в нашия си форум. И всичко пропускам. Блейка, нооооо ще се оправя НЯКОЙ ДЕН.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: ИВКА 10 в сб, 03 фев 2007, 12:55
Ето малко снимки от снощният ни празник. :D
Моето голямо порастнало момченце,стана на цели 4 год. :hug:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=101502


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 03 фев 2007, 12:57
Ето малко снимки от снощният ни празник. :D
Моето голямо порастнало момченце,стана на цели 4 год. :hug:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=101502

да ти е жив и здрав  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:
4 години :hug:Мале,колко пораснахте :love:

Да поздравиш и таткото герой :party:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: ИВКА 10 в сб, 03 фев 2007, 13:14
Ето малко снимки от снощният ни празник. :D
Моето голямо порастнало момченце,стана на цели 4 год. :hug:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=101502

да ти е жив и здрав  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:
4 години :hug:Мале,колко пораснахте :love:

Да поздравиш и таткото герой :party:
Хи хи хи хихи  :mrgreen:
Да растът,като гъбки,а в интерес на истината,колкото и да ми е трудно понякога да се оправям с двамата,въобще не искам да порастват,искам да си останат все така малки. :mrgreen:
Роси,ще пратя поздрави на таткото,когато се прибере. :tired:
От една седмица,направо го съжалявам,задължиха го да кара,някакъв курс за международен транспорт и едва насмогва да ходи на работа и на курса по-цял ден.
Изпита му е във вторник и днес и утре ще е по-цял ден във офиса да чете,защото във къщи,няма да има спокойствие от децата,да прочете нищо. :mrgreen:
Стискайте му палци във вторник,да го вземе. :pray:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 03 фев 2007, 23:49
ще го вземе :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в сб, 03 фев 2007, 23:52
Ивка, да ти е жив и здрав рожденика (на патерици). За таткото, стискам палци, показалци и всякакви други пръсти. И на ръцете, и на краката. Ще чакам да се похвалиш във вторник! :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в нд, 04 фев 2007, 12:36
Ето малко снимки от снощният ни празник. :D
Моето голямо порастнало момченце,стана на цели 4 год. :hug:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=101502


Да ви е жив и здрав баткото,и малката и всички да сте много щастливи заедно  :bouquet: :hug: :hug: :hug:

Абе много хубава торта имате :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: ИВКА 10 в нд, 04 фев 2007, 14:03
Мерси за пожеланията. :hug:  :bouquet:
За тортата,да наиситна си струваше паричките.Бяхме обещали на Боби,че за Рожденият му ден,ще има голяма и красива торта,не сме споменавали с какви детайли.
Много я хареса,и реши,че щом е торта,всичко що е по-нея се яде. :35: :35: :35:
Реши да гризне стълбата на пожарната. :mrgreen:
По-късно му стана ясно,че колите на тортата,ще му останат за спомен и че не са за ядене. :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в пн, 05 фев 2007, 22:13
Ай да ви подразня ЦЪК (http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2104784)   [smilie=smile3534.gif]
Та, до като не са почнали Великденските пости, че инак Зари ще има да ми вади душата  :twisted:  :lol:
Казвайте идеи за подаръци.На 14 е Св.Валентин, а на 18 имаме годишнина  newsm78  :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Sunnily* в пн, 05 фев 2007, 22:17
Казвайте идеи за подаръци.На 14 е Св.Валентин, а на 18 имаме годишнина  newsm78  :hug:

..........направо си е за Море от любоФ  :crazy:Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в пн, 05 фев 2007, 22:31
Аааа, таквоз вече му правих  :35: Няма да се повтаряме  :hahaha: :lol: :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в вт, 06 фев 2007, 07:41
Аааа, таквоз вече му правих  :35: Няма да се повтаряме  :hahaha: :lol: :mrgreen:

с пресни сливи или сладко :mrgreen:

рано,рано ме дразните,ей :twisted:
Милен4е,лек път и 4акаме после да разказваш :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: timonite в вт, 06 фев 2007, 12:55
Ай да ви подразня ЦЪК (http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2104784)   [smilie=smile3534.gif]
Та, до като не са почнали Великденските пости, че инак Зари ще има да ми вади душата  :twisted:  :lol:
Казвайте идеи за подаръци.На 14 е Св.Валентин, а на 18 имаме годишнина  newsm78  :hug:

Не знам аз кой на кого вади душата...  :twisted:

Ето ти идея:

Приготвяш няколко тави от това чудо, оставяш ми ги, заедно с децата и хуквате някъде само двамката. Обещавам да ядем само по тава на ден, че да не се налага да се връщаш по - рано!  :lol:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в вт, 06 фев 2007, 13:34
Ай да ви подразня ЦЪК (http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2104784)   [smilie=smile3534.gif]
Та, до като не са почнали Великденските пости, че инак Зари ще има да ми вади душата  :twisted:  :lol:
Казвайте идеи за подаръци.На 14 е Св.Валентин, а на 18 имаме годишнина  newsm78  :hug:

Не знам аз кой на кого вади душата...  :twisted:

Ето ти идея:

Приготвяш няколко тави от това чудо, оставяш ми ги, заедно с децата и хуквате някъде само двамката. Обещавам да ядем само по тава на ден, че да не се налага да се връщаш по - рано!  :lol:

Няма да иска. :xarms: Същата скръндза е като теб. :twisted: Знаеш ли колко време я врънкам да ми остави  малкия сладък Влад, да съм му детегледачка поне за малко. Ама и двете само се ослушвате и се правите на ударени с мокър парцал. :ooooh:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в вт, 06 фев 2007, 18:53
 [smilie=smile3534.gif] Отивам на бира у Ева   [smilie=smile3533.gif]
Може и омлети да си връткаме Роси  newsm64 newsm47
Ей, друго си е комшото тук  newsm53 
Сега ще ви обсъдим до една  newsm48 и ще   :cheers:  :drunk1: [smilie=smile3546.gif]


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в вт, 06 фев 2007, 20:02
Може и омлети да си връткаме Роси  newsm64 newsm47

Не ми я пипайте Роси, ей. newsm29 Щото си има почти сериозни проблеми с Министерството на околната среда и водите.  :cheeky025: :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в вт, 06 фев 2007, 20:04
Аз си мислех, че проблемът и е с Околната вода и средите  :twisted: :mrgreen: (аз съм Дамаянти  :mrgreen:)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в вт, 06 фев 2007, 21:57
Весе,тия от това министервство много отворени бе.Па и убави :hug:
аре,ти се стягай за утре,4е време не остана :twisted:Ще се пържиш на пангара утре по това време  :bouquet:
Бираджииките,най оби4ам сладко с бира :crazy:Сладкиша на Дамаянти как се връзва с бири4ка,лелеееееееееееееее.Изпуснахте ме като консуматор вие и това си е :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: ИВКА 10 в ср, 07 фев 2007, 08:29
Ето малко снимки от снощният ни празник. :D
Моето голямо порастнало момченце,стана на цели 4 год. :hug:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=101502

да ти е жив и здрав  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:
4 години :hug:Мале,колко пораснахте :love:

Да поздравиш и таткото герой :party:
Хи хи хи хихи  :mrgreen:
Да растът,като гъбки,а в интерес на истината,колкото и да ми е трудно понякога да се оправям с двамата,въобще не искам да порастват,искам да си останат все така малки. :mrgreen:
Роси,ще пратя поздрави на таткото,когато се прибере. :tired:
От една седмица,направо го съжалявам,задължиха го да кара,някакъв курс за международен транспорт и едва насмогва да ходи на работа и на курса по-цял ден.
Изпита му е във вторник и днес и утре ще е по-цял ден във офиса да чете,защото във къщи,няма да има спокойствие от децата,да прочете нищо. :mrgreen:
Стискайте му палци във вторник,да го вземе. :pray:

Да дам отчет,за половинката. :mrgreen:
Да му се ненадява човек,не че съм се съмнявала де.Взе го този прословут изпит.  [smilie=smile3529.gif]newsm44

Без нито една грешка. :mrgreen:
По този повод ви черпя всички. :hug:
 :beer0a: :2eat2:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в ср, 07 фев 2007, 08:34
Браво! :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: jullianna в чт, 08 фев 2007, 09:16
(http://bestsmileys.com/birthday1/5.gif)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА ДИЯНА НА ANMARY !!!

ПОЖЕЛАВАМ Й ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВО, БУДНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ !!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС АН МАРИ И ДЖОНИ !!!

МНОГО ПОДАРЪЦИ И ИЗНЕНАДИ !!!

(http://bestsmileys.com/birthday1/10.gif)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 08 фев 2007, 09:20
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА ДИЯНА! newsm59 newsm59 newsm59

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ПОСЛУШНА И ДА НОСИ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ НА МАМА И ТАТИ. newsm67  :party013:  :ura:  :bigdance2: newsm42 ::balon:: :hbday05: :baloni: :happybd05: :bdballoon:

ЗА ТАНЧЕТО, ОТ ВСЕ СЪРЦЕ: (http://www.17roz.ru/images/products/Ohapka_ros_51.jpg)
ЗА ДИДИ, ПАК ОТ ВСЕ СЪРЦЕ: (http://www.igra4kite.com/images/23463_int.jpg)


Еее, Джулка как ме предвари. :blush:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в чт, 08 фев 2007, 09:41
Честит Рожден Ден  Дияна,  :hug:
Да си здрава, много щастлива , все така лъчезарна и усмихната!

(http://www.kaleidoshop.de/produktkatalog/produktgrafiken/sheepworld-fruchtgummi-schafe-happy-birthday.jpg)


На мама и тати наздраве  :mrgreen:
(http://www.xotravelconsultants.com/images/white-wine.jpg)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в чт, 08 фев 2007, 10:27
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА ПРИНЦЕСКА ДИЯНА!!!!!
ДА Е МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА , УСМИХНАТА И ДА СЛУША МАМА !!!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!!    
:bdballoon:  :bigdance2: newsm42Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в чт, 08 фев 2007, 12:50
Танче, да Ви е жива и здрава прекрасната Дияна  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:

Много да се радвате взаимно, и един хубав зет да ти се падне/ може да се поогледаш наоколо :mrgreen: :mrgreen:/

Специални целувки от нас за нея :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в чт, 08 фев 2007, 13:11
(http://images13.snimka.bg/002143451.jpg)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MMka в чт, 08 фев 2007, 23:35
Predi malko gledah edin film "The secret" se kazva. Mnogo filosofski,za tainata na jivota se razkazva, za zakona na privlichaneto, t.e. che privlichash tova, za koeto mislish. Naprimer ako mislish za neshto, koeto ne iska da ti se sluchi kak tochno to se sluchva i che trqbva da mislish,da risuvash,da opisvash,da si vaobrazqvash tova,koeto iskash da ti se sluchi i to stava. Imashe opisani takiva sluchai s hora, koito sa povqrvali v Tainata, prilagali sa q v jivota si i sa sbadnali mechtite si. Hem mi izglejda super neveroqtno i malko izmislica. Ne znam kolko realistichno e napraven tozi film, no... ako e istina, e hubavo. Pisateli kato Niil Uolsh ("Razgovori s Boga") i avtoryt na "Pileshka supa za dushata" govorqt v tozi film za tazi taina. Sashto se spomenava, che vsichko v sveta e sazdadeno i e energiq. Ako nqkoi go e gledal shte se radvam da spodeli mneniq i vpechatleniq :)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 08 фев 2007, 23:45
Не съм го гледала. Но винаги съм си знаела, че всичко опира до внушението. И как да не вярвам в това - най-елементарният пример от живота ми - никак не ми вървеше математиката, не можех да събирам правилно числа с различни знаци, докато едно лято едно гадже не ми внуши разни математически сратегии. Обърнах се на 180 градуса - точно в 12 клас, започнах да решавам задачи, учителката ми плачеше от радост и недоумение - всеки час. :crazy: И на всичкото отгоре в университета ме приеха с математика. :crazyeyes:
Така, че убедена съм на 100%, че всичко е внушение. :peace:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MMka в чт, 08 фев 2007, 23:53
Hahahahaahaha, shte se spukam ot smqh  :35: Ama to i pri men mai beshe neshto takova, obache s literaturata :) Po princip po matematika bqh po-dobra. Po literatura mama mi pisheshe domashnite  :oops: I kato vlqzoh v tehnikuma parvata mi ocenka beshe 2,daskalkata beshe dosta stroga, i izobshto edvam zakarpih 4 za godinata. Obache edin priqtel, koito e zavarshil bg filologiq mnogo darjeshe da imam 6 i az mu pishah,che e nevazmojno, no toi mi povqrva,che moga da se spravq i togava moje bi povqrvah i az i sega ucha v uni-to s priemen izpit po literatura  :lol: Obache de da znam, mnogo sam samnitelna neshto  newsm78 Kogato nqkoi neshta ne moga da si gi obqsnq kak tochno stavat i si tormozq glavata s vaprosi i samneniq samo ;)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Sunnily* в пт, 09 фев 2007, 00:03
Хм, преди мнооого години, когато бях студентка първи курс  :crazy: ми попадна подобна книга - точно същата философия се разглеждаше в нея, но тогава не и обърнах достатъчно сериозно внимание, жалко, сега бих се замислила много повече, но пък нито помня името на книгата нито автора  :oops: а беше много увлекателно написана, защото я изчетох на един дъх - за една нощ  :crazy:

От къде го взе филма и може би е на основата на определена  книга - коя  newsm78


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MMka в пт, 09 фев 2007, 00:10
От data.bg го свалих. Едва ли е по някаква книга, защото има най-различни събрани хора, които говорят по този въпрос. Психиатри, писатели, физици, обикновени хора, които разказват за живота си. Може би има доста подобни книги :) Аз сега си купих две по психология. Едната я започнах - "Духовна интелигентност" се казва. И става дума, че освен АйКю-то, което е съзнанието ни, и емоционалната интелигентност - подсъзнанието, има и трети вид - духовната, или наричана още КД :) Като я прочета и има нещо интересно и полезно ще пиша  :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в пт, 09 фев 2007, 09:49
Това е по-скоро да повярваш в собствените си сили и възможности, не толкова до внушение :thinking:
И аз напоследък се опитвам да си внушавам някой неща, но явно не ме бива в тази област ;-)
MMka пиши като прочетеш книжките, ще ми бъде интересно за какво става дума в тях, аз също се интересувам от психология, но в последно време  все по-рядко имам време за четене :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: rut в пт, 09 фев 2007, 13:06
честито на рожденничката със закъснение  :bouquet:  :bouquet:
аз малко давам фира тези дни, вчера посрещнах майка ми, а в понеделник ще я изпращам и евентуално сестра ми и племеничката могат да дойда за седмица на гости


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в пт, 09 фев 2007, 17:48
Криси,за да не пиша в сериозната ни тема, реших тук да ти кажа,че туй домашното вино дет си го предвидила за Ивето,да не го пиете на път към Трън/ то не че н е си и трябва малко,за да преживеете ситуацията там де :crazyeyes:/, ама все пак - с кола сте,предлагам да го споделите туй вино с нас - от солидарност :mrgreen: :mrgreen:/ на мен ми действа добре на кърмата,особенно домашното :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:/


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в пт, 09 фев 2007, 17:57
Ама просто щях да се изумя ако беше пропуснала червеното домашното споменаването му, сериозно. Имаш го бе душа, ако трябва по куриер ще ти го пратя, спокойно, моля те :love: :love:
А по пътя аз ще пия и ще пея а Ивето ще кара :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: да неме боли като объркам пътя и ме бие :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MMka в сб, 10 фев 2007, 10:18
Роси, как мина състезанието по сноуборд? Нищо не каза  :(


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Yvette в сб, 10 фев 2007, 10:58
Утре съм канена на гости в ДВН-то... Все ходя по работа, този път ще купонясваме само, при все че нещо настроението ми е ужас.... Това ме навежда на мисълта да ви споделя последната новина. Нещо свързано с Деси.... Айде да видим кой пръв ще познае.....Имате право на 3 опита......

Айде няма да ви мъча.....

 :pregnantnew05:

2- ри месец е. Ходила е на преглед и засега всичко изглеждало нормално. Няма да ви казвам, че им бях повтаряла 58 хиляди пъти, че не трябва да бебеправят 2 години след последните 2 несполучливи бременности. Без думи съм в това отношение, иначе живи и здрави да са.
Първо мислеха да го махат, но след това са решили да не го правят, да си го раждат. Изглеждат щастливи. Явно много искат второ дете... Особено ако е момиченце.
А и Алекс е много добре гледан. Весело, усмихнато дете.... Ще ви пратя снимки, само да ги кача на компа.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в сб, 10 фев 2007, 13:00
Роси, как мина състезанието по сноуборд? Нищо не каза  :(

Неприятно е минало - всъщност Филип изобщо не е отишъл на състезание - счупил си е костица на палеца, след първия кръг. Сигурно вече са го гипсирали. :?


Леко и безпроблемно бременеене на Деси. :love:
Ивет, защо мислиш, че след 2 неуспешни бременности, трябва да се изчака 2 години?! :thinking: До колкото знам периодът е 6 месеца, освен ако лекарите не са казали друго. :peace:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 10 фев 2007, 13:42
мислех да не се оплаквам,ама  :roll:

първият ден завърши 5ти на паралелният слалом,гледахме го.....после си тръгнахме за Сф ,а те останаха да тренират за в4ерашният супер гигантски (който не му е любим ;-))

и тъкмо се прибрахме ние онзи денслед обяд и ми звънна треньора му към 16.00 4аса да ми каже да не се притеснявам,ама Филип го гипсирали в ПСС...Бил не видял бабуна,ско4ил и се ударил в някаква табела на пистата,в следствие на което му е с4упена кост м/у палеца  показалеца на ходилото......Добре бил,но от4аян,4е няма да кара поне 1 месец ;-)ПСС на Банско са си свършили перфектно работата-гипс,снимки.......вси4ко :love:

В4ера ми го докараха с другите деца и всъщност разбрахме какво се е слу4ило.Карали са той и тренрьора му и още едно дете.Филип е бил пръв и се  е пускал с около 100 км. :xНе вижда бабуна,минава през нея,полита около 15-20 метра и 4елно се удря във въпросната табела.......В резултат на което маската и о4илата са с4упени,каската не е слава богу :pray:.............Отървал се е всъщност благодарение на супер обувките,с които кара.При удара са му били затегнати на макс и ако не са поддали кантовете(а те са поддали и рахлабили кракът)е щял да си натроши и двата крака от глезените на долу.Само защото му се е извадил кракът малко е успял  да пострада и по-малко...Тия обувки така са направени да не ти мърда кракът изобщо....при положение,4е не са направени за 4елни удари де :thinking:Както и да е,младежа е добре,но както каза и треньора "100 пъти съм му казвал да не кара с 200км. :xДано си вземе урок.Днес му купихме и патерици,и сега вместо да си е на Витоша и да прави това ,което най-много оби4а лежи и ближе рани :(

а майка му от понеделник ще е таксиметров шофьор :mrgreen:Но и това ще мине като вси4ко останало :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: rut в сб, 10 фев 2007, 14:12
Роси бързо оздравяване на юнака, защо ще му бъдеш такси, викаш гаджето да го гледа :mrgreen:
аз да ви се похваля сетра ми ще дойде за една седмица на гости с племеницата, не съм ги виждала от лятото, а в понеделник сутрин и майка ми преди да отпътува за Атина ще постои няколко часа при мен, не ми се сърдете че не съм активна тази седмица и другата :pray:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в сб, 10 фев 2007, 14:16
Роси бързо оздравяване на юнака, защо ще му бъдеш такси, викаш гаджето да го гледа :mrgreen:
аз да ви се похваля сетра ми ще дойде за една седмица на гости с племеницата, не съм ги виждала от лятото, а в понеделник сутрин и майка ми преди да отпътува за Атина ще постои няколко часа при мен, не ми се сърдете че не съм активна тази седмица и другата :pray:

гаджето може то4но само да го гледа :twisted:,а аз да го карам и взимам на и от у4илище и уроци :roll:

е,стида де Руми,това да ти е извинението :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MMka в сб, 10 фев 2007, 18:43
Eee, gadno :( Dano se opravi byrzo milichkiqt  :pray: Az gledah nqkakav reportaj za tozi turnir po tv-to i se setih za nego. I vse pak e izkaral kasmet. E,dano mu e za urok tova :) Smelchaga e, za koeto go pozdravqvam   :bouquet:  A mama samo trqbva da se gordee s takav iunak  :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Yvette в нд, 11 фев 2007, 13:44
Леко и безпроблемно бременеене на Деси. :love:
Ивет, защо мислиш, че след 2 неуспешни бременности, трябва да се изчака 2 години?! :thinking: До колкото знам периодът е 6 месеца, освен ако лекарите не са казали друго. :peace:[/color]

Защото ситуацията е силно комплексна. Година след раждането на Алекс Деси забременява - спонтанен аборт в 3 или 4 месец; не изчаква 6 месеца и забременява отново - бременност, която не наблюдава и чак в 6-ти месец се открива, че бебето е с увреждане - няма мозък. Предизвиква се раждане на мъртво дете. Деси е силно изтощена след 3 бременности. Трябваше да изчакат минимум 1 г. за да може тя да се възстанови, да набави нужните вещества в организма си. Явно е, че нещо не е наред след 2 тежки случая... Най-добре беше да й дадат 2 г. почивка - Алекс да порасне, да започне работа, да си отдъхне от това постоянно ходене с корем, а и на нея много й се гади през бременностите. Ето затова бяхме говорили, че мин. 1 година трябва да си отдъхне, а най-добре 2....
Да не говорим и за битовите условия - в една стая с балкон и баня как живее 4 членно семейство? Трябваше и затова да помислят...
Та всичко това имах предвид, Веси... ама се изказах твърде накратко.
Но пак казвам - живи и здрави да са. Надявам се на успешна бременност този път и ще се моля за това. Още една трагедия ще ни дойде на всички супер много... най-вече на Деси разбира се...


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в нд, 11 фев 2007, 14:29
Леко и безпроблемно бременеене на Деси. :love:
Ивет, защо мислиш, че след 2 неуспешни бременности, трябва да се изчака 2 години?! :thinking: До колкото знам периодът е 6 месеца, освен ако лекарите не са казали друго. :peace:[/color]

Защото ситуацията е силно комплексна. Година след раждането на Алекс Деси забременява - спонтанен аборт в 3 или 4 месец; не изчаква 6 месеца и забременява отново - бременност, която не наблюдава и чак в 6-ти месец се открива, че бебето е с увреждане - няма мозък. Предизвиква се раждане на мъртво дете. Деси е силно изтощена след 3 бременности. Трябваше да изчакат минимум 1 г. за да може тя да се възстанови, да набави нужните вещества в организма си. Явно е, че нещо не е наред след 2 тежки случая... Най-добре беше да й дадат 2 г. почивка - Алекс да порасне, да започне работа, да си отдъхне от това постоянно ходене с корем, а и на нея много й се гади през бременностите. Ето затова бяхме говорили, че мин. 1 година трябва да си отдъхне, а най-добре 2....
Да не говорим и за битовите условия - в една стая с балкон и баня как живее 4 членно семейство? Трябваше и затова да помислят...
Та всичко това имах предвид, Веси... ама се изказах твърде накратко.
Но пак казвам - живи и здрави да са. Надявам се на успешна бременност този път и ще се моля за това. Още една трагедия ще ни дойде на всички супер много... най-вече на Деси разбира се...


Ясно. Аз по принцип питах за лична информация. Щом е имала проблемни бременности - определено трябва да се изчака. Друг е въпросът, че при нейните възможности (имам предвид битови, социални и т.н.) ми е чудно как се навива изобщо така бързо на деца - все пак това е сериозен ангажимент от много гледни точки, но няма да навлизам в подробности, защото ще го прочетат не тези, които трябва, а тези, които ще са съгласни. :hug: Мисля, че е доста неблагоразумно от нейна страна - при всички положения. :roll: Как ги мисли тия неща това момиче?! newsm78
Стискам палци всичко да е наред. :pray: :pray: :pray:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Yvette в нд, 11 фев 2007, 15:26
Те живеят в един друг свят... Там всичко е много по-различно от това в нашия свят... Къде бях чела за онази двойка, за които тристаен апартамент бил малък за да раждат деца. Било недостатъчно.... Ако кажа това на нашите хора, те ще си помисля, че говоря за някакви извънземни... (не че и на мен не ми изглеждат така, но тях пък хептен). А при тях е нормално да живеят по много хора в 1 стая. Като говоря за "тях"имам предвид семействата в ДВН-то.


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в нд, 11 фев 2007, 15:31
Иве,Митко дали ще се вклю4и за Великден и ако "да" ще има ли нужда от материали и какви?Ще говориш ли с него :pray:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: МЕРЕЛИН в нд, 11 фев 2007, 18:33
ВЕСЕЕЕЕ кога е сватбата? :mrgreen:
"бяла церемония"-хммм :thinking:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в нд, 11 фев 2007, 19:27
ВЕСЕЕЕЕ кога е сватбата? :mrgreen:
"бяла церемония"-хммм :thinking:

 [smilie=smile3534.gif]

Тия дни ще пусна press release в Клюкарника. newsm47

Това е една голяма шега, нали става ясно!? newsm78


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: МЕРЕЛИН в нд, 11 фев 2007, 19:36
ВЕСЕЕЕЕ кога е сватбата? :mrgreen:
"бяла церемония"-хммм :thinking:

 [smilie=smile3534.gif]

Тия дни ще пусна press release в Клюкарника. newsm47

Това е една голяма шега, нали става ясно!? newsm78
ееееееее-стига деее :xarms:
таман се записах на отслабващои процедури да съм финна шаферка :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в нд, 11 фев 2007, 19:38
ВЕСЕЕЕЕ кога е сватбата? :mrgreen:
"бяла церемония"-хммм :thinking:

 [smilie=smile3534.gif]

Тия дни ще пусна press release в Клюкарника. newsm47

Това е една голяма шега, нали става ясно!? newsm78
ееееееее-стига деее :xarms:
таман се записах на отслабващои процедури да съм финна шаферка :mrgreen:

Всичко е уредено. Остава само да намерим подходящ и навит младоженец. [smilie=smile3508.gif]


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пн, 12 фев 2007, 09:36
От вчера не мога да намеря сайта на Митко, с любовната лирика. :( Някой може ли да ми съдейства. :pray: Много ми е важно. :flutter:
А съм сигурна, че беше тук някъде ... дали не беше в темата за Коледния базар?! newsm78


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Yvette в пн, 12 фев 2007, 11:17
От вчера не мога да намеря сайта на Митко, с любовната лирика. :( Някой може ли да ми съдейства. :pray: Много ми е важно. :flutter:
А съм сигурна, че беше тук някъде ... дали не беше в темата за Коледния базар?! newsm78

http://dimmo.dir.bg (http://dimmo.dir.bg)  :peace:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в пн, 12 фев 2007, 12:18
От вчера не мога да намеря сайта на Митко, с любовната лирика. :( Някой може ли да ми съдейства. :pray: Много ми е важно. :flutter:
А съм сигурна, че беше тук някъде ... дали не беше в темата за Коледния базар?! newsm78

http://dimmo.dir.bg (http://dimmo.dir.bg)  :peace:


Ивет,  :love: :hug:  :bouquet:!


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: ИВКА 10 в пн, 12 фев 2007, 18:18
Роси дано се оправите по-бързо. :(
Поздрави на всички от мен,от мъжо и целувки естественно от децата. :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Yvette в пн, 12 фев 2007, 19:30
Иве,Митко дали ще се вклю4и за Великден и ако "да" ще има ли нужда от материали и какви?Ще говориш ли с него :pray:

Роси, ще го питам.  :peace:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MardiGras в пн, 12 фев 2007, 21:49
Леле, Роси, сега прочетох за Филип - не ти е леко на теб, ама всички това ни чака. Да се оправя Филип бързо, викай снахата да му прави сандвичи. ;-)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в пн, 12 фев 2007, 23:33
Иве,Митко дали ще се вклю4и за Великден и ако "да" ще има ли нужда от материали и какви?Ще говориш ли с него :pray:

Роси, ще го питам.  :peace:

  :bouquet:,поздрви го,нали ми е слабост :oops:
абе Линде,незнам за сандвие4и,много е стеснителна :twisted:,нещо друго да й измисля newsm78И както аз установих и аз -малки деца-малки ядове.....големи деца-големи ядове.

Но нашите деца поне ни имат нас..........пак зациклих позната песен,извинете :roll:

май си донесох въшки днес :sick:мНого ме сърби главата :x
Евка,Жени........как сте другите?


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в пн, 12 фев 2007, 23:48
  Вчера се боядисах, не знам защо ми щракна нещо...Да взема да хвърлям боб? По два лева взимам, не е много. И без това ме мързи да готвя...
  Да ви се похваля - днес Калина станала в 7 и събудила баща си, за да я заведе на детска! Тези учителки са вълшебници! Щом са накарали това стресирано дете да заобича детската градина...


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: timonite в вт, 13 фев 2007, 09:27
  Вчера се боядисах, не знам защо ми щракна нещо...Да взема да хвърлям боб? По два лева взимам, не е много. И без това ме мързи да готвя...
  Да ви се похваля - днес Калина станала в 7 и събудила баща си, за да я заведе на детска! Тези учителки са вълшебници! Щом са накарали това стресирано дете да заобича детската градина...

Ееее, честито!!!   :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в вт, 13 фев 2007, 09:33
  Вчера се боядисах, не знам защо ми щракна нещо...Да взема да хвърлям боб? По два лева взимам, не е много. И без това ме мързи да готвя...
  Да ви се похваля - днес Калина станала в 7 и събудила баща си, за да я заведе на детска! Тези учителки са вълшебници! Щом са накарали това стресирано дете да заобича детската градина...

ти за това ли беше толкоз тиха в колата :mrgreen:Онемяла от уплаха или радост :hug:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в вт, 13 фев 2007, 10:41
Оооооо, клюкарки  :hug:
Аз съм в стрес  :twisted: .Наближава РД на големия.Изкарал ми един спиък с гостите - 12 деца  :shock:
Дадох му алтернативи:
1.РД у дома с нас , Влади и гостите  :mrgreen: за 12 човека
2.За 7-8 човека в кино Арена на пица и торта и после на кино  :twisted:
Избра втория вариант  -   ;-)  :lol:
Инак за края на тази седмица програмата ми е "тежка"  :mrgreen: На 14 е Св.Валентин - мисля да зарадвам половинката с балон-сърце  в службата , изпратен по куриер  :mrgreen: , а в къщи с книга  :lol:
На 16 сме на оперета, на 17 съм на форумски купон, а на 18 имаме годишнина от сватбата  :hug:

Липсвате ми  :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в вт, 13 фев 2007, 17:31
  Какво стана, как е Ники? Мама Зет, обичам те:party: Останалите - само ако ви пипна...
  Ние ще взимаме заем, някой взимал ли е скоро да направим лек консулт?


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в вт, 13 фев 2007, 19:13
ВЕСИ, никаква сватба преди да съм отслабнала,чуваш ли ме :bad-words: :bad-words: Искам да съм хубава и слаба,нали ще съм кумата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в вт, 13 фев 2007, 19:20
ВЕСИ, никаква сватба преди да съм отслабнала,чуваш ли ме :bad-words: :bad-words: Искам да съм хубава и слаба,нали ще съм кумата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кой за какво си мисли...каква сватба, какви 5 евро?! :crazyeyes:
Иначе ... ето, споделям една истина ... Мери и Рикардиньо са ми единия вариант за кумове. :peace:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: МЕРЕЛИН в вт, 13 фев 2007, 19:34
ВЕСИ, никаква сватба преди да съм отслабнала,чуваш ли ме :bad-words: :bad-words: Искам да съм хубава и слаба,нали ще съм кумата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кой за какво си мисли...каква сватба, какви 5 евро?! :crazyeyes:
Иначе ... ето, споделям една истина ... Мери и Рикардиньо са ми единия вариант за кумове. :peace:
ее а то за шаферка е ясно-Мариетка-марионетка :bowuu:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в вт, 13 фев 2007, 19:39
ВЕСИ, никаква сватба преди да съм отслабнала,чуваш ли ме :bad-words: :bad-words: Искам да съм хубава и слаба,нали ще съм кумата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кой за какво си мисли...каква сватба, какви 5 евро?! :crazyeyes:
Иначе ... ето, споделям една истина ... Мери и Рикардиньо са ми единия вариант за кумове. :peace:
ее а то за шаферка е ясно-Мариетка-марионетка :bowuu:


Много ясно. :peace: Всеки ще има някаква съществена роля. :35:
Оообаче ... още няма да се женя. :stop: :mrgreen: Ефи ме е обучила как да действам - доста време има да се дърпам ... казах ви аз, че всеки си има задачка закачка. :hahaha:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: magnoliamm в вт, 13 фев 2007, 20:05
ВЕСИ, никаква сватба преди да съм отслабнала,чуваш ли ме :bad-words: :bad-words: Искам да съм хубава и слаба,нали ще съм кумата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кой за какво си мисли...каква сватба, какви 5 евро?! :crazyeyes:
Иначе ... ето, споделям една истина ... Мери и Рикардиньо са ми единия вариант за кумове. :peace:


Еми айде де, от кога чакам някой да ме покани за кума :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Тъкмо,докато отслабна,имаш време за размисъл, и време да намериш жертва/в случай , че Пепино се дърпа :2gunfire:/   


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в вт, 13 фев 2007, 22:42
ВЕСИ, никаква сватба преди да съм отслабнала,чуваш ли ме :bad-words: :bad-words: Искам да съм хубава и слаба,нали ще съм кумата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кой за какво си мисли...каква сватба, какви 5 евро?! :crazyeyes:
Иначе ... ето, споделям една истина ... Мери и Рикардиньо са ми единия вариант за кумове. :peace:


Еми айде де, от кога чакам някой да ме покани за кума :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Тъкмо,докато отслабна,имаш време за размисъл, и време да намериш жертва/в случай , че Пепино се дърпа :2gunfire:/   

айде,вие отслабвайте и се разкрасявайте,аз отивам да се пощя :twisted:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в вт, 13 фев 2007, 22:46
айде,вие отслабвайте и се разкрасявайте,аз отивам да се пощя :twisted:
Верно ли бе  :ooooh:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в вт, 13 фев 2007, 23:05
Роска, така се получава - рано или късно. Миналият път се хвалеше как преди нам колко си години на един лагер всички били въшлясали, само ти и още една мацка - не. 8) Другият път недей дърпа дявола за опашката. :twisted:

П.С. Нещо ме засърбя зад ушето ... дали няма въшконападение?! :crazyeyes:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в вт, 13 фев 2007, 23:14
айде,вие отслабвайте и се разкрасявайте,аз отивам да се пощя :twisted:
Верно ли бе  :ooooh:

верно се оказа,фризьорката докато ме боядисваше днес я гепи мамка й  :mrgreen:Оба4е не си е свършила работата и съм 4иста ве4е :crazy:
Е,Весе,имах си гости за един ден,голяма работа :mrgreen:
Ве4е ще се боядисвам по-4есто и ще ходя при Ева да ми хвърля боб :twisted:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в ср, 14 фев 2007, 00:02
айде,вие отслабвайте и се разкрасявайте,аз отивам да се пощя :twisted:
Верно ли бе  :ooooh:

верно се оказа,фризьорката докато ме боядисваше днес я гепи мамка й  :mrgreen:Оба4е не си е свършила работата и съм 4иста ве4е :crazy:
Е,Весе,имах си гости за един ден,голяма работа :mrgreen:
Ве4е ще се боядисвам по-4есто и ще ходя при Ева да ми хвърля боб :twisted:
Егати, гадните гадинки са тия беее, мутанти...щом и на боя налитат :crazy: КазАх ти аз ,да ти дам от моя въшкотрепач  ,ама ти НЕ та НЕ!!! Имам да ти давам 2 въшки...не съм забравила :hahaha: :35: Оф, аз си говоря, ама в мойта грива влезе ли ,е, нема излизане :x


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: jenia vulova в ср, 14 фев 2007, 08:43
Аз се отървах тоз`път , бая ме насърбяваше и вчера накарах майка ми да се дзвери , ама няма ... на нервна почва съм се почесвала значи


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: nezito в ср, 14 фев 2007, 08:55
То след вчерашната ми среща с Роси и аз се почесвам на нервна почва :mrgreen:.Надявам се! ;-)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в ср, 14 фев 2007, 10:30
То след вчерашната ми среща с Роси и аз се почесвам на нервна почва :mrgreen:.Надявам се! ;-)
:35: :hahaha: :35: Предлагам да си направим обща среща и да ви пощим  :35: :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MMka в ср, 14 фев 2007, 14:14
Вчера в "Стани богат" участва благотворително една S.O.S. майка, която гледа 7 деца :) Настойник им бил представителят на Мтел за България :) Спечелиха 10 000 лв. Много се радвам на такива инициативи :) Само дето още се ядосвам на Ники Кънчев, че не ми отговори като му писах за ДБМ и дали може да се организират благотворителни игри с майките :(


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: ИВКА 10 в ср, 14 фев 2007, 17:09
    Ние ще взимаме заем, някой взимал ли е скоро да направим лек консулт?
Иде реч за заем-парички от банката нали правилно съм разбрала?
Ако е така,кажи какво те интересува,може и тук може и на лични,консултация,срещу огромно парче торта,само за мен. :oops:
Голам самогъзник(извинете ме за израза)съм,чак ме е срам. :oops:
За момента,като най-добри оферти поне за нас, пресяваме между пощенска банка и райфайзен банк(дали изписах името правилно?)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в ср, 14 фев 2007, 17:17
Райфайзен душа камбана :peace:
Ние сме при тях...........абе еди к.р е навсекъде - все имаш да им даваш. Мой съвет - ако не е супер спешно - лихвите падат, на нас от 8.5 ни падна на 7.6 и чакаме още да падне :roll:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в ср, 14 фев 2007, 22:20
Райфайзен душа камбана :peace:
Ние сме при тях...........абе еди к.р е навсекъде - все имаш да им даваш. Мой съвет - ако не е супер спешно - лихвите падат, на нас от 8.5 ни падна на 7.6 и чакаме още да падне :roll:

Евка,Дани е в Райфайзенбанк,кръстницата на Дидо :hug:Дето ще пазарувате с нея   :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в ср, 14 фев 2007, 22:22
  Тенку  :bouquet: и наздраве!


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в ср, 14 фев 2007, 22:36
ММка, участието ни в "Стани богат" не зависи пряко от Ники Кънчев, а от Сиа Адвъртайзинг. ;-)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в ср, 14 фев 2007, 23:01
ММка, участието ни в "Стани богат" не зависи пряко от Ники Кънчев, а от Сиа Адвъртайзинг. ;-)

Весе,искам от сег ада кажа,4е ако някой уреди за Стани Богат ти ще си първата :mrgreen:
да,от СИА зависи Теди :crazy:

айде народееееееееее,на домашните любимци.Предлагам,заменям................Айде,не остана :35: :35: :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: 4arlin в ср, 14 фев 2007, 23:04
айде народееееееееее,на домашните любимци.Предлагам,заменям................Айде,не остана :35: :35: :35:
[/quote]

Ужасна си, дръж си ги ,твой са си....не ти ги искам :twisted:Малиии, утре ще съм с чалма на главата :35: :hahaha:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в ср, 14 фев 2007, 23:10
айде народееееееееее,на домашните любимци.Предлагам,заменям................Айде,не остана :35: :35: :35:

Ужасна си, дръж си ги ,твой са си....не ти ги искам :twisted:Малиии, утре ще съм с чалма на главата :35: :hahaha:
[/quote]

 :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35:
малко настроение бе хора :love:
нема се пуашиш,ще те возя на капака утре,вместо дом.любимци ще се уредиш с висулки :mrgreen:

няма ве4е :35: :35: :35:,нямам нищо ве4е,разболяха се от хепатит  и не издържаха :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
лека ви нощ :love:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в ср, 14 фев 2007, 23:13
ММка, участието ни в "Стани богат" не зависи пряко от Ники Кънчев, а от Сиа Адвъртайзинг. ;-)

Весе,искам от сег ада кажа,4е ако някой уреди за Стани Богат ти ще си първата :mrgreen:

Да бе, без тая. :naughty: Вярно, че вече нямам сценична треска, ама хайде пу без мене. :mrgreen: Предвид на това колко хора СЛУЧАЙНО :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: гледаха предаването по ТВ Здраве. :stop:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Хапка в ср, 14 фев 2007, 23:46
  Весе, първа и с огромно деколте! Ники Кънчев ще забрави защо е дошъл :35:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 15 фев 2007, 07:52
  Весе, първа и с огромно деколте! Ники Кънчев ще забрави защо е дошъл :35:

Вие сте луди...какво деколте, така ме комплексирахте, че онзи ден бях с пуловер и щях да се сваря! :lol:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Luminosa в чт, 15 фев 2007, 07:56
Честит рожден ден на vadjra!!!
Бъди здрава, успешна и много, много обичана!


(http://www.nat-florist.ru/wedding/buket/P6230190.jpg)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в чт, 15 фев 2007, 08:13
vadjra честит празник, много здраве ти желая, защото имаш добро сърце и щастието само ще дойде при теб  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в чт, 15 фев 2007, 08:19
нещо ме сърби главата newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 :whistle:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: nezito в чт, 15 фев 2007, 08:24
нещо ме сърби главата newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 :whistle:
   Да си виждала скоро Роси? :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в чт, 15 фев 2007, 08:39
нещо ме сърби главата newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 :whistle:
   Да си виждала скоро Роси? :mrgreen:
чувам я по телефона нон стоп. бахти гадините, модифицирали са се - по токовите жици се моткат :crazyeyes:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Дамаянти в чт, 15 фев 2007, 08:48
О, въшкаркииии  :mrgreen:  :35:
Извинете за тъпия въпрос, но коя е vadjra   newsm78  :oops:
E, все пак ЧРД  :hug:   :bouquet:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: vadjra в чт, 15 фев 2007, 09:24
Благодаря ти, Luminosa  :hug:
Благодаря ти, Moon Walk  :hug:
Благодаря ти, Дамаянти   :hug:

Иначе се казам Светла и ще се радвам да се срещнем скоро  ;-)


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: verty в чт, 15 фев 2007, 09:54

Мале колко сте ми ранобудни!
Честит рожден ден и от мен.
И аз нали съм забила нос в компа рано рано и не поглеждам към Денис Белята - познайте какво е успяла да свърши този път. Намерила ми мастилото към печата и сега се разхождаме целите в синьо - успяла е да си хапне порядъчно, като кадъна си оцветила пръстите само, че не в червено, че и нещо ми намерисва. / :thinking: Оставям ви да си гукате, а аз отивам да оглавя комитета по почисътването. Имате ли идея с какво се чисто мастило?


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в чт, 15 фев 2007, 10:05

Мале колко сте ми ранобудни!
Честит рожден ден и от мен.
И аз нали съм забила нос в компа рано рано и не поглеждам към Денис Белята - познайте какво е успяла да свърши този път. Намерила ми мастилото към печата и сега се разхождаме целите в синьо - успяла е да си хапне порядъчно, като кадъна си оцветила пръстите само, че не в червено, че и нещо ми намерисва. / :thinking: Оставям ви да си гукате, а аз отивам да оглавя комитета по почисътването. Имате ли идея с какво се чисто мастило?


Пете,да ги съберем с моя :mrgreen:Той умре да се мие,тя щес е мърля,я той ще я спунисва.....

Светле,Весел Празник :hug:

ква4ки,искам да стискате палци днес и като се върнем от Трън ще пишем.Отиваме при социалните в общината :twisted:

арееееееееее,бегайте да работите бе,кво само висите тука :mrgreen:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Moon Walk в чт, 15 фев 2007, 10:36
Стискаме Роска. И да не забравиш - буса за печката е уреден - само казваме кога и я караме на децата :peace:
Росии, в Трън има въшкиииииииииии, моля ако имаш пари купи им препарат :pray: :pray: :pray:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: lavender в чт, 15 фев 2007, 12:15
Стискаме Роска. И да не забравиш - буса за печката е уреден - само казваме кога и я караме на децата :peace:
Росии, в Трън има въшкиииииииииии, моля ако имаш пари купи им препарат :pray: :pray: :pray:

нещо май ме плашиш,а :35:

няма да се ка4ваме в дома умишлено ;-)ДРуга е целта  :twisted:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: Кика в чт, 15 фев 2007, 12:20
Лавандулке, мъж ми каза, че не ще повече домашни любимци  ;-)
Казах му да си поговори с тебе по въпроса :mrgreen:

Ще видим довечера кой ще се почесва, но а ми направиш подарък днес, а съм ти донесла бебе с кожна инфекция на гости  :lol: И ще го поотъркам хубаво о теб  :crazy:


Титла: Re: Тра-ла-ла!
Публикувано от: MMka в чт, 15 фев 2007, 15:03
Znam, che zavisi ot SIA. Pisah mu ako moje da gi pita, da sadeistva malko, pone nqkakav otgovor da beshe dal. Pisna mi samo da pisha i nikoi da ne mi otgovarq. Elementarno vyzpitanie nqmat nqkoi hora!


1