BG-Mamma

Родителски групи => Живеещи в чужбина => Темата е започната от: sea-fr в вт, 30 яну 2007, 22:15Титла: За мамите в Германия-идеи за хотел!
Публикувано от: sea-fr в вт, 30 яну 2007, 22:15
Моля   :pray: мами от Германия- дайте идеи  newsm78 за имена и цени на що-годе сносен хотел, в който може да се отседне без резервация!Тъй като ще пътуваме за България с кола и ще минаваме през Германия и ще се наложи да пренощуваме някъде.
Благодаря!    :bouquet:


Титла: Re: За мамите в Германия-идеи за хотел!
Публикувано от: pepelyashka в вт, 30 яну 2007, 22:19
В youth hostel  не може ли? Или държите на нормалните хотели :thinking:


Титла: Re: За мамите в Германия-идеи за хотел!
Публикувано от: geri_1 в вт, 30 яну 2007, 23:48
Принципно беz реzервация си е опасно. Аz си правя и в най маките хотелчета, които нямат нито една zвеzда. Най опасно е когато в някой град (МЮнхен примерно) има иzложение. Тогава е абсурд да намериш стая в блиzките 100км. Препоръчвам ти поне да пораzуzнаеш какви хотели има по пътя ви и кога има иzложения и т.н. Може да си иzбереш случайни хотели по пътя и да zвъниш да питаш дали е необходима реzервация zа датата, zа която ще пътувате или се очаква всичко да е zаето.

Ето тук търси хотели www.hotels.de


Титла: Re: За мамите в Германия-идеи за хотел!
Публикувано от: vivita в ср, 31 яну 2007, 09:59
http://www.accorhotels.com/accorhotels/index.html
http://www.ibishotel.com/ibis/index.html
http://www.etaphotel.com/de/home/index.shtml
http://www.ichotelsgroup.com/h/d/hi/394/de/home?cm_mmc=Google-PS-HolidayInn_DE-_-B-Holiday+Inn+Germany+-+Branded+Core+%28Jan+-+Apr+04%29-_-Holiday+Inn+General-_-holiday+inn%7C-%7C100000000000000012413
http://www.hotelformule1.com/Титла: Re: За мамите в Германия-идеи за хотел!
Публикувано от: *Biba* в ср, 31 яну 2007, 10:16
А знаете ли от къде ще минете и къде долу-горе има вероятност да замръкнете? Така по-лесно се търси.....


Титла: Re: За мамите в Германия-идеи за хотел!
Публикувано от: sea-fr в ср, 31 яну 2007, 20:35
Мерси мамета    :bouquet: !
Уфффф   :ooooh: хич не знам от къде точно ще се минава,....моят съпруг ме окуражава че винаги има нещо по пътя където ще се отседне за вечер    :?, ама аз не мога да разчитам на случайноста(а и сме с малко бебе) и в това отношение сте много прави за изложенията и за пълните хотели по това време, затова ще трябва да направя план точно от къде ще се минава за да резервирам.
youth hostel-  а за тези хотели не съм наясно какво представляват  ?


Титла: Re: За мамите в Германия-идеи за хотел!
Публикувано от: Kalinka в ср, 31 яну 2007, 20:57
Аз съм за B & B. Много са добри в Германия, почти във всеки град, където има наблизо магистрала и евтино. Само трябва да знаеш къде ще минавате.


Титла: Re: За мамите в Германия-идеи за хотел!
Публикувано от: pepelyashka в ср, 31 яну 2007, 23:01
youth hostel са от типа младежки хижи, и за друга възможност се сетих, има почти навсякъде Pension, там също се намират стаи на прилични цени.


Титла: Re: За мамите в Германия-идеи за хотел!
Публикувано от: Nadin в чт, 01 фев 2007, 13:10
Ние през лятото на 2003 пътувахме с кола като вас и наистина си е доста рисковано! Първата вечер стигнахме към 11 до Мюнхен и с голям зор в едно   село ни дадоха последната стая в хотелче и то след като в началото ни казаха че няма места  :crazy:. Беше петък вечер и всичко живо се бе изнесло от градовете на селски туризъм, от трихотела в селото само това открихме, а във всеки един се чуваха веселите песни на подпийналите германци:))))
Направете си план от къде ще минете и колко км на ден ще минавате и преценете до къде ще можете да стигнете и после си резержирайте, за да ви е сигурно, особено като сте с бебе.
На нас тогава ни казаха, че ни излиза по-скъпо стаята защото е без резрвация.
Виж www.mappy.com (http://www.mappy.com) там дава и хотели те по пътя и времето.


1