BG-Mamma

Дом и семейство => Семейни отношения => Темата е започната от: ogor4ena в пн, 05 мар 2007, 22:25Титла: Ужасно ме обиди
Публикувано от: ogor4ena в пн, 05 мар 2007, 22:25
Днес получих ужасна обида от съпруга си :cry:
Работим заедно в семейната фирма. Така се случи, че в петък мъжът ми забравил 1200 лева в горното чекмедже на бюрото. Днес аз заведох детето на градина и после отидох в офиса. Докато ме е нямало 1 от служителите ни е бил на моето място. После аз го смених и си започнах работния ден. Така всичко добре до 17 часа, когато отивам да взема детето от домчето. Докато го обличам, моят ми звъни да отидем в офиса и после да се прибираме заедно тримата. Стори ми се глупаво, но си викам айде сигурно иска да види малкия.  Влизам в офиса и вместо усмивка поллучавам ругатни как може да взема парите без да му кажа. Гледам го неразбиращо, защото изобщо не знам, че трябва да намеря в горното чекмедже на бюрото 1200 лева :shock: После ми прерови чантата :shock: Не съм предполагала, че може да е такъв сребролюбец и изрод. Отврати ме честно. 
Никога не съм се чувствала по-унизена и смачкана. Реве ми се като си припомня. Според него или аз съм ги откраднала или момчето, което е било преди мен, но момчето било много страхливо.... Значи кой остава?
Не можах да го слушам и си грабнах детето и на колата. Сигурно 1 час съм обикаляла града като бясна. Искаше ми се да ида някъде далеч от него, но няма къде. Още повече, че живеем в моето жилище. Как може да е такъв тип. Да ме изкара крадла при положение, че сме семейство. :cry: :cry: :cry:
Не знам къде да се дяна от мъка. Решила съм ако ще гладна да ходя, повече от неговите лайняни пари да не се докосна.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: jujes в пн, 05 мар 2007, 22:30
Я не се тръшкай! В момента още си много афектирана, затова така говориш! Не е толкова черен дявола. Утрото е по-мъдро от вечерта. Прибери се, цупи се, а утре поговорете като големи хора и го натисни да си помисли добре, дали той не ги е заврял някъде пък си мисли, че са били в бюрото, че често стават такива глупости! И ако е съвсем сигурен в себе си, ти в теб също, разбира се , го попитайте онзи служител най-дружелюбно или не чак толкова, че това не са хич малко пари! (поне за мен де!)


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Helenna в пн, 05 мар 2007, 22:47
....лоша работа, може би трябва да поговорите, но първо да ви мине малко от яда и на двамата....


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: GOLDEN ROSE в пн, 05 мар 2007, 23:13
Необяснимо защо пренебрегва честната ти дума в момента. Акъла му е замъглен от липсващите пари. Всеки прави грешки. Със сигурност и ти понякога си отреагирала остро на негови действия или си го обвинявала, а той е бил невинен. Не си разваляйте отношенията, а се постарайте да разберете кой ви е измъкнал парите под носа, а тогава хубаво му натрий сол на главата.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: mari_anka в пн, 05 мар 2007, 23:19
Ще мине и това, но истината е, че си е доста обидно. Аз понеже съм малко крайна в решенията си, повече от това няма да напиша. Желая ти успех! Сигурна съм, че крадеца ще се разкрие.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: qeq в пн, 05 мар 2007, 23:35
Липсата на доверие е обидна.Утре седнете и се разберете,че това не са малко пари все пак.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Marleen в пн, 05 мар 2007, 23:36
ми гадничко е безспорно, много тъпа ситуация, кво да кажа, аз на твое място досега да съм го обезкостила :oops:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: ZLATNA в пн, 05 мар 2007, 23:37
Мда, лоша работа, амаааааа той е за бой, това не са 100 лева да ги оставя по масите  :bad-words: а иииии ако остави друг път непременно ги вземи  :mrgreen: поне да си заслужиш обидите :2gunfire:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: hey_ya в вт, 06 мар 2007, 00:16
И аз бих реагирала като теб, още повече и, че ми се е случвало. Незнам какво да те посъветвам, гадно е много...


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: jj okocha в вт, 06 мар 2007, 00:41
Ужасно е постъпил. Сигурно на яд, но е трябвало да помисли, преди да обвинява!


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: ~Инка~ в вт, 06 мар 2007, 00:48
Обидена си и с право! :bad-words:
Но  "Утрото е по-мъдро от вечерта!". Трудно е, но преглътни обидата и утре му спретни един прекрасен разговор за доверието, за нуждите, за обидите и квалификациите.
Повече съвети не смея да давам, защото аз ако бях на твоето място до сега вече да съм му събрала багажа и да съм го пратила при неговите роднини!  ....  :ooooh: :xarms:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: karil в вт, 06 мар 2007, 00:49
ох, кво му е станало на тоя човек, бе newsm78Чак пък такава неочаквана \към теб,де\ реакция newsm78
ще излезе истината наяве! Дишай дълбоко и брой до десет, преди да си му налетяла с ругатни в своя защита. Той е сгрешил, но търси изкупник на грешката си - така са повечето мъже, по гръб не падат. Може пък някъде да ги е заврял....
Пари се изкарват отношения не се "залепват", пръснат ли се на парчета!!!!! това му кажи :peace:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: k.a.l.i. в вт, 06 мар 2007, 09:19
Ние със съпруга ми също работим заедно-до сега не ни се е случвало да си нямаме доверие относно пари(да чукна на дърво).Разбирам,колко си огорчена,но по -добре открий източника за това недоверие спрямо теб(обикновено казано някой го кове )-въпреки ,че това не го оневинява!След като разбереш за какво иде реч-(има много доброжелатели-дори тези които най-малко подозираш) сама си направи заключение как да продължат отношенията ви ,за да бъдете семейство в пълния смисъл на думата.Бъди умна!Желая ти успех!  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: ogor4ena в вт, 06 мар 2007, 09:43
Нещата се изясниха. Той се е объркал. Прибрал си е парите в петък, но в друг джоб. Сутринта ме проследи с колата след като оставих детето и почна да ми се извинява, че е реагирал така. После мисли, мисли и се сети, че грешката е негова. Чудя се дали да му дам шанс или да си потърся друга работа.
Той наистина съжалява и даже ми каза, че е плакал като си е легнал. Че се е чувствал измамен и т.н. Осъзнавам, че напоследък стресът в работата му идва в повече, но заслужила ли съм недоверие след 5годишен брак? Не знам дали да не си вемем малко почивка и да заминем някъде само тримата както той предложи. Моли ме да остана на работа, защото имал нужда от мен а аз снощи бях решила да си намеря друга работа ако ще и за много по-малко пари. Вие как мислите момичета, какво бихте направили на мое място.
Как е възможно само преди един ден да ми говори, че ме обича и изведнъж да срути всичко с такова глупаво недоверие.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Tristan77 в вт, 06 мар 2007, 09:49
Какво да ти кажа... И аз съм толкова обидена, че нямам думи. Само че нашия проблем е в липсата на пари. Не съм очаквала мъжа ми да ми наговори толкова много обиди, при положение че съм бременна в деветия месец и всеки момент може да родя, и на всичкото отгоре си отиде у тях. При положение, че до края на месеца трябва да живеем с 40 лева, 20 лв. от които да дам за преглед на гинеколога на 15.03., той се скара с мен защо не давам другите 20 лв. за бензин, за да може да си ходи с кола на работа. А иначе с последните си пари той отиде на мач в Самоков и похарчил 25 лв. Нито мисли какво ще ядем, как ще се перем, какво да ти кажа... нямам думи. И после защо сме били много силни жените? Ами с такъв мъж каква може да станеш ако не силна. Не знам колко време трябва да мине за да забравя и да простя. Грозните думи ми се набиват в мозъка като се сетя. Пък и после как да обичаш такъв мъж и да бъдеш с него интимно и да го гледаш влюбено... Бракът е хубаво нещо, ако имаш късмет!


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: parsy в вт, 06 мар 2007, 09:53
Честно да си кажа, въпрос бих приела, айде може да мисли че съм забравила. Ама ровене в чантата и такова явно недоверие си е страшно обидно. Аз бих прекратила работните взаимоотношевния, въпреки че не съм сигурна че и личните няма да се променят след такава сцена. Все пак се предполага че фирмата е Ваша и ако един на друг си нямате доверие - горко на персонала Ви.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Karen в вт, 06 мар 2007, 09:59
Мъжете реагират с агресия, когато са объркани, ядосани ....
Т.е. едва ли ти няма доверие, моментната реакция е била да се нахвърли и да те провери.
Сигурна съм, че сега искрено съжалява и се срамува.
НА твое място не бих правила драми от случая.
Достатъчно е да си поговорите за ценностите, доверието, семейството...
Майка му е трябвало да го научи , че в чужда чанта никога не се рови!
Скоро ще ти мине огорчението.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: berolina в вт, 06 мар 2007, 10:48
Попадала съм в абсолютно същата ситуация с мъжа ми.
Ние също имаме семейна фирма.Веднъж и при нас така изчезнаха едни пари.Той ме попита дали аз съм ги взела, аз казах - не.
Той се зачуди къде са и реши,че нещо ги е загубил.След седмица ги намерих в една от многото ми чанти.Явно съм ги прибрала и не помня.
Нито за миг не съм била обвинявана, че съм ги откраднала.Явно си е до човека.
Но доверието между вас нещо куца и не ми звучи добре тази история.
Иначе, и аз бих реагирала точно по същия начин като теб и си напълно права да се гневиш.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: ~Инка~ в вт, 06 мар 2007, 11:22
Не знам дали да не си вемем малко почивка и да заминем някъде само тримата както той предложи.
   ogor4ena,
Май това е добро решение. Починете си и след това вземи решение за това, какво да правиш с работата си. :peace:
Но аз ако съм на твое место ще натъртя на съпруга си, че недоверието, което е проявил е непростимо, при условие, че сте семейни вече 5 години. :naughty:
Защото доверието, приятелството, толеранса и уважението са основата на всяко едно съвместно съжителство. И ако едно от тези неща го няма .....  newsm78  .......... мисля, че срутва всичко изградено вече. :tired:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Flora в вт, 06 мар 2007, 12:23
Добре си решила - намери си друга работа, очевидно твоя човек има проблем....

И според мен тази ситуация може да се повтори ако работите и занапред заедно..


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: DSS /Данимира/ в вт, 06 мар 2007, 13:09
Ако аз бях на твое място, бих решила да заминем на почивка 3-мата.Бих продължила с работата си при него, но с едно на ум-т.е. , ако ситуацията се повтори или има аналог-търся си друга работа.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: k.a.l.i. в вт, 06 мар 2007, 14:56
Хубаво е да си отморите ,някъде далече от ежедневието тъкмо ще преосмислиш нещата и потърсиш причината за това недоверие ,защото то все пак идва отнякъде с извинение и сълзи не се рашава проблема . :roll:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: borko в вт, 06 мар 2007, 15:42
...........Починете си и след това вземи решение за това, какво да правиш с работата си. :peace:
Но аз ако съм на твое место ще натъртя на съпруга си, че недоверието, което е проявил е непростимо, при условие, че сте семейни вече 5 години. :naughty:
Защото доверието, приятелството, толеранса и уважението са основата на всяко едно съвместно съжителство. И ако едно от тези неща го няма .....  newsm78  .......... мисля, че срутва всичко изградено вече. :tired:
Добро предложение. :peace:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: belinda в вт, 06 мар 2007, 15:46
Не съм вярвала, че някога в подобна тема аз ще съм най-крайната, но ето - всеки си е луд по свой начин :lol: Обикновено в темите за изневерите и лютите битки, успокоявам и побутвам към сдобряване и прошка, но тук :roll: Не знам защо, но така го чувствам - по-скоро изневяра бих простила, отколкото обвинение в кражба :shock: Аз на твое място бих напуснала бизнеса моментално, не знам колко време би ми било нужно въобще да допусна този човек до себе си отново и със сигурност същата нощ щеше да спи някъде другане, но не в моята къща :xarms:
Брей че нетолерантен човек се извъдих и аз...изненадана съм от себе си :)


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: McKitty в вт, 06 мар 2007, 17:11
Ами много е обидно!! Да ми рови в чантата пък... нямам думи! :2gunfire: Никога не съм била жертва на подобни подозрения от най-близките си и , честно казано, не знам как бих постъпила, но в никакъв случай няма да се примиря! Радвам се, че парите са се намерили все пак, дано и мъжът ти е осъзнал каква огромна глупост е извършил.
Тристан77, за твоя мъж пък какво да кажа, не знам... Съчувствам ти много, защото знам в какво положение си. Явно човекът не е дозрял да има семейство и да понася отговорност (освен за колата си) все още! Дано има надежда и при вас. Говори му. Ако е разбран човек - ще види къде му е грешката. Успех с паричните проблеми и леко и щастливо раждане!  :bouquet:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: clio в вт, 06 мар 2007, 19:14
мила,а защо не му кажеш,че по тази логика и той може да ги е взел.ами ти откъде изобщо да знаеш,че там е имало пари.нека почувства какво е любимия човек да не ти вярва.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: InaV в вт, 06 мар 2007, 22:00
И аз ще бъда крайна - веднага бих си намерила работа, а още същата вечер той ще трябва да спи при майка си. И доста да се потруди, преди отново да го прибера, а аз интимност ще има доста да почака. Държанието му според мен е недопустимо. Трябва да се научи, че това, което е направил, е невероятно тъпо, грозно, обидно, жалко и не се забравя. Почивки, сълзи.... не признавам такива неща. Първо стъпква мен и доверието ни, а после на почивка с него?!? Да бе, да!!!  :2angry1: :2bash:
Tristan77, твоят случай пък изобщо няма да коментирам. Стана ми страшно мъчно за теб, момиче  :2cry:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Найка в вт, 06 мар 2007, 22:08
 Потърси си друга работа..
след време.   Дано не се окаже че ТОЙ  е на друго мнение, обаче.
 Ако наистина  искаш да правиш нещо друго... да.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: roza66 в вт, 06 мар 2007, 22:18
Мъжете реагират с агресия, когато са объркани, ядосани ....
Т.е. едва ли ти няма доверие, моментната реакция е била да се нахвърли и да те провери.
Сигурна съм, че сега искрено съжалява и се срамува.
НА твое място не бих правила драми от случая.
Достатъчно е да си поговорите за ценностите, доверието, семейството...
Майка му е трябвало да го научи , че в чужда чанта никога не се рови!
Скоро ще ти мине огорчението.
:peace: 
 И бих искала да  допълня  постинга на Karen. ...И си мисля че  той даже   ще ти се извини за това че така неадекватно е  реагирал.... ;-)


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Хапка в вт, 06 мар 2007, 22:26
  Така като те чета ми се струва, че това никога няма да се повтори, и че той е получил един добър урок от собствената си грешка. Сигурна съм, че те е заболяло много, но няма смисъл да рушите доверието помежду си от тъпа моментна реакция.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Горгона Медуза в вт, 06 мар 2007, 22:50
Не съм вярвала, че някога в подобна тема аз ще съм най-крайната, но ето - всеки си е луд по свой начин :lol: Обикновено в темите за изневерите и лютите битки, успокоявам и побутвам към сдобряване и прошка, но тук :roll: Не знам защо, но така го чувствам - по-скоро изневяра бих простила, отколкото обвинение в кражба :shock: Аз на твое място бих напуснала бизнеса моментално, не знам колко време би ми било нужно въобще да допусна този човек до себе си отново и със сигурност същата нощ щеше да спи някъде другане, но не в моята къща :xarms:
Брей че нетолерантен човек се извъдих и аз...изненадана съм от себе си :)
и аз така  изневяра ще простя, секс с мъж ще порстя ама обвинения в кражба няма да мога. За някакви си хиляда лева да рови в чантата айде да си гледа работата


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: ТраЛаЛа в вт, 06 мар 2007, 22:59
Егати идиотската постъпка. Ако моят мъж си позволи такова нещо повече изобщо няма дори да си помисли за мен и детето, веднага ще го изхвърля.
Много се извинявам, но колкото и да е афектиран човек не може да постъпва по този начин с жена си - с майката на детето си. А най-вече липса на възпитание .
Според мен стреса не е оправдение, всички сме под стерс повече или по-малко.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Хапка в ср, 07 мар 2007, 00:44
  Според мен това е въпрос на опит. Ако всички останали неща се движат в рамките на нормалното е безсмислено доверието между двама души да се наруши завинаги от моментна реакция.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: jujes в ср, 07 мар 2007, 08:19
Огор4ена, ето че съм била права! Мъжете са такива, аз откога съм казала на моя, че ще се мъча да науча вещите да говорят, за да го викат: "Ето ни , тук сме!", защото той никога не ги вижда, дори да са пред очите му или сам да ги е сложил някъде! Такива са мъжете просто, без изключение! А вие момичета не се форсирайте толкова, че ще направите това или онова, ако сте на мястото на Огор4ена! В тези изнервени делници, особено като жените са по майчинство и си стоят в къщи, а мъжете са по 12 часа на работа (поне моят де! и то по 14 часа) не е лесно. А доколкото разбилам, човека ръководи семейна фирма. Стават грешки в съвместното съжителство, но има къде-къде по- непростими неща! Не я навивайте излишно огор4ена. Всичко ще се оправи!


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: dareta в чт, 08 мар 2007, 11:22
един съвет от мен бързо бягай,на моята приятелка и се случи абсолютно същото и аз и дадох съвет да изчака и ще мине,но това се оказа лош съвет нещата станаха много по лоши нетърпими един път скъса ли се конеца на доверието няма връзване


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Pipinka в чт, 08 мар 2007, 16:38
Много е обидно и гадно ... Малко е като лъжицата катран в кацата с мед  :? - все ще ти горчи ... Аз поне такова поведение не бих простила , особено пък ако за пари става въпрос ...

Вземи си детето и отиди  на почивка , а него  го остави хубавичко да си помисли какво е да те няма  :twisted:

При нас се е случвало да изчезнат пари , но просто мъжът ми е разсеян - или не ги брои правилно или все не помни къде ги е оставил ... Сядаме , мислим , връщане лентата назад ... и ги откриваме .


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: papi6 в чт, 08 мар 2007, 17:38
На мен ми се струва по-обидно, че се съмнява в тебе повече, отколкото в момчето.  :2gunfire:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Jaime в чт, 08 мар 2007, 17:53
И аз ще бъда крайна - веднага бих си намерила работа, а още същата вечер той ще трябва да спи при майка си. И доста да се потруди, преди отново да го прибера, а аз интимност ще има доста да почака. Държанието му според мен е недопустимо. Трябва да се научи, че това, което е направил, е невероятно тъпо, грозно, обидно, жалко и не се забравя. Почивки, сълзи.... не признавам такива неща. Първо стъпква мен и доверието ни, а после на почивка с него?!? Да бе, да!!!  :2angry1: :2bash:
Tristan77, твоят случай пък изобщо няма да коментирам. Стана ми страшно мъчно за теб, момиче  :2cry:
:peace: И аз така мисля. Не мога да допусна близък човек да ме обвини в кражба  :shock: Имаш право да си отваратена, огорчена и помисли дали това е човекът, който си милела че е ...


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: 11bobi11 в пт, 09 мар 2007, 03:14
Кофти  :? Явно нещо доверието между двама ви сериозно куца, за да се стигне до тази грозна случка. На твое място не бих работила повече с човек, които ме мисли за крадла. И много повече от извинение ще трябва, за да потръгнат нещата между нас. Надявам  се мъжът ти наистина да съжалява за случилото се. Може би ако отидете на почивка ще имате време  да изясните нещата. Успех   :bouquet:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: eli0177 в пт, 09 мар 2007, 08:49
има обида, има и прошка
напрежението е голяма и понякога се случва взаимно да се нараняваме
моето предложение и съвет е прошка


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: Boshi-Moshi в пт, 09 мар 2007, 10:43
Не съм вярвала, че някога в подобна тема аз ще съм най-крайната, но ето - всеки си е луд по свой начин :lol: Обикновено в темите за изневерите и лютите битки, успокоявам и побутвам към сдобряване и прошка, но тук :roll: Не знам защо, но така го чувствам - по-скоро изневяра бих простила, отколкото обвинение в кражба :shock: Аз на твое място бих напуснала бизнеса моментално, не знам колко време би ми било нужно въобще да допусна този човек до себе си отново и със сигурност същата нощ щеше да спи някъде другане, но не в моята къща :xarms:
Брей че нетолерантен човек се извъдих и аз...изненадана съм от себе си :)

Боже все едно аз съм го писала!?  :thinking:  :lol: И аз да се присъединя,тогава към твоето крайно мнение :peace:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: rallieghbg в пт, 09 мар 2007, 11:36
Нещата се изясниха. Той се е объркал. Прибрал си е парите в петък, но в друг джоб. Сутринта ме проследи с колата след като оставих детето и почна да ми се извинява, че е реагирал така. После мисли, мисли и се сети, че грешката е негова. Чудя се дали да му дам шанс или да си потърся друга работа.
Той наистина съжалява и даже ми каза, че е плакал като си е легнал. Че се е чувствал измамен и т.н. Осъзнавам, че напоследък стресът в работата му идва в повече, но заслужила ли съм недоверие след 5годишен брак? Не знам дали да не си вемем малко почивка и да заминем някъде само тримата както той предложи. Моли ме да остана на работа, защото имал нужда от мен а аз снощи бях решила да си намеря друга работа ако ще и за много по-малко пари. Вие как мислите момичета, какво бихте направили на мое място.
Как е възможно само преди един ден да ми говори, че ме обича и изведнъж да срути всичко с такова глупаво недоверие.
Миличка, не ме разбирай погрешно, но това, че той в момента съжалява е по-малко истинската му страна. Но избухването му е било истинско, защото в състояние на афект и под влияние на алкохол, опияти и психотропни вещества, както и по време на сън, човек е по-неподправен от всякога, през останалото време що годе се съобразява със ситуация, хора, мисли, разсъждава...
Този път се е разминало с обръщане и ровене на чантата, но това далеч не е пределът на агресия у хора, където тя е заложена. Помисли дали познаваш достатъчно този човек? И несъмнено си смени работата. Повярвай ми, не би се държал така със свой служител(ка), защото това би имало последствия (съдебни), а при теб знае, че ще мине със "съжалявам".
Всеки човек има предел на стреса, който може да го извади извън равновесие, но чак пък такава реакция? Съпругът ти явно работи много, прави го за семейството си, но случката е повод не да се обидиш, а да се притесниш и замислиш и в случая не романтична почивка би Ви помогнала, а терапия. Случаят може да има рецидив, ако той не вземе мерки.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: sunflowers в пт, 09 мар 2007, 12:06
Така,както ги е намерил и съжалява бих му ги завряла...сещате се къде!
Непростимо е да подозираш дори за миг собствената си съпруга в кражба.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: ogor4ena в пт, 09 мар 2007, 13:46
Момичета, сдобрихме се. Знам, че някои от вас ще ме заподозрат в мекушавост, но той наистина съжалява.  Освен това ми се струва, че в името на всичко, което сме постигнали заедно и в името на детенцето ни трябва да преглътна гадния момент и да продължа напред. Поговорихме доста и мисля, че много неща му станаха ясни.
Много ви благодаря за съветите  :bouquet:
добре, че го има тоя форум. Иначе сигурно щях да си тая горчилката, а когато човек сподели някакси му олеква.


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: roza66 в пт, 09 мар 2007, 18:11
Момичета, сдобрихме се. Знам, че някои от вас ще ме заподозрат в мекушавост, но той наистина съжалява.  Освен това ми се струва, че в името на всичко, което сме постигнали заедно и в името на детенцето ни трябва да преглътна гадния момент и да продължа напред. Поговорихме доста и мисля, че много неща му станаха ясни.
Много ви благодаря за съветите  :bouquet:
добре, че го има тоя форум. Иначе сигурно щях да си тая горчилката, а когато човек сподели някакси му олеква.
И аз така си мислех 4е ще стане...вси4ко за добро! Успех  :bouquet:
Бог да е с Вас :pray:


Титла: Re: Ужасно ме обиди
Публикувано от: ZiMa в пт, 01 юни 2007, 03:27
Обидно е наистина! Но времето лекува!  :hug:


1