BG-Mamma

Дом и семейство => Нашият дом => Темата е започната от: Neli VB в пт, 06 апр 2007, 18:46Титла: Може ли термостат на тостер-преса да се регулира?
Публикувано от: Neli VB в пт, 06 апр 2007, 18:46
  :thinking: Купихме си тостер-преса Rohnson за печена на сандвичи и месо. Термостата й има три позиции. Включихме я на най-силната степен 3,  newsm78 но каква беше изненадата ни като сложихме да печем риба. Термостата като достигне определената температура изключва,  :ooooh:но се включва след доста време когато вече е спряло печенето. Като се включи достига температурата си и печенето продължава,  :crazyeyes:но след малко пак изключва и т.н. и в крайна сметка след 1 часово печене я поопекохме колкото да не е сурова рибата.
  :pray: Моля кажете ми може ли термостат да се регулира да не изключва за толкова дълго време, защото вече си мисля че си купихме   :2gunfire: да не казвам какво и то за доста пари.
Ще очаквач с нетърпение отговора ви.


Титла: Re: Може ли термостат на тостер-преса да се регулира?
Публикувано от: McKitty в нд, 08 апр 2007, 17:55
Здрасти. Аз ти писах и в предната ти тема, нашият проблем е подобен. Мъжът ми отдавна се кани да направи точно, каквото вие сте си наумили, а той е техничар голям и щом казва, че може, значи може. Друг е въпросът, че още не се е наканил да го направи и не мога да ти кажа какъв е ефекта. А и го помолих да не пипа скарата, че ме е страх да не я повреди. Той си разбира човека, ама мен пак ме е страх...
Та за моженето - може. Успех, че знам колко е дразнещо рибата да ти е леко посварена, а онези хубави загорели ивици да ги има само на картинката на рекламата.... :xarms:


1