BG-Mamma

Родителски групи => Осиновители => Темата е започната от: catnadeen в ср, 23 фев 2005, 10:07Титла: Осиновяване - как да направим едно дете щастливо - НОВ ФОРУМ
Публикувано от: catnadeen в ср, 23 фев 2005, 10:07
Мисля, че ще е добре да се създаде такъв форум, където осиновители и желаещи да станат ще споделят както радостите така и проблемите покрай това благородно дело, превърнало се в начин на живот за много хора!

Мисля, че в такъв форум тези хора, а и хората желаещи да осиновят ще могат пълноценно да си помагат и да споделят свободно проблемите около осиновените деца - които, всички ще признаем, са понякога доста по-различни поне в психически плант! Надявам се, че всички ще ме разберат правилно - аз не правя разлика между осиновени деца и собствени, нито пък между осиновители и кръвни роднини - в никакъв случай! Но тъй като имам познати осиновители, знам, че понякога се появяват специфични проблеми, които са характерни само за приемните семейства! Също така знам, че има доста бюрократични спънки покрай осиновяването - и много натрупан горчив опит, които би бил от полза за желаещите да станат приемно семейство!

Нека отчетем факта, че тези семейства и деца съществуват и да им дадем своя "стая" в нашия общ дом наречен "бг-мама форуми"!


Титла: Осиновяване - как да направим едно дете щастливо - НОВ ФОРУМ
Публикувано от: Valeria в ср, 23 фев 2005, 10:08
Пробвай в предложения за нови форуми, но май там имаше подобна анкета.


Титла: Осиновяване - как да направим едно дете щастливо - НОВ ФОРУМ
Публикувано от: catnadeen в ср, 23 фев 2005, 10:30
Защото мисля, че не се обръща нужното внимание на проблема - затова пускам анкетата тук!

Но ако считате, че не е важно - моля модераторите да я преместят!

Просто мисля, че този въпрос е по-важен от това какви килогми сме и какви са очите на бебетата ни... Не се обиждайте - не искам да бъда груба - просто тъй като ми се вижда НАИСТИНА важно да дадем това място за споделяне на проблеми на осиновителите хора - за това пиша ТУК - просто да чуем мнението на всички ВАС, хората, които представляват "бг-мама"!

Моля гласувайте - пък било и с НЕ!


Титла: Осиновяване - как да направим едно дете щастливо - НОВ ФОРУМ
Публикувано от: vini77 в ср, 23 фев 2005, 10:49
Аз  съм ЗА
Мисля, 4е е добре темата да е пусната тук, защото много са малко хората, които влизат там(вкл. и моя милост) :oops:  :oops:


Титла: Осиновяване - как да направим едно дете щастливо - НОВ ФОРУМ
Публикувано от: Anni в ср, 23 фев 2005, 11:00
и аз съм ЗА-имам позната,която осинови дете и много се радвам за нея.Радвам се и за всички,който го правят.


Титла: Осиновяване - как да направим едно дете щастливо - НОВ ФОРУМ
Публикувано от: iskrica_nadejda в ср, 23 фев 2005, 11:12
Абсолютно съм ЗА и го написах и в другата тема.Най-близките ни приятели съвсем скоро започнаха процедури за осиновяване след 15г ходене по мъките и мечта за собствено детенце.Проблемът ми е много близък,има доста неща,които са специфични и тези хора биха могли да обменят информация  помежду си и да си бъдат полезни.
catnadeen,мисля че паралелно с тази анкета,трябва да се пусне и тема за нов такъв форум във "Предложения за нови форуми" и да започне гласуването,защото кой знае колко време ще мине,докато се съберат 100-те гласа.


Титла: Осиновяване - как да направим едно дете щастливо - НОВ ФОРУМ
Публикувано от: Reza в ср, 23 фев 2005, 11:17
няма смисъл от анкета на две места.
анкетата трябва да е във форума с предложения.
затова забождам темата като важна, но я заключвам.
нека всички пренасочат коментарите и гласуването
тук
 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=5033)


1