BG-Mamma

Здраве => Здравословни проблеми => Темата е започната от: MaraSara в пт, 04 май 2007, 13:13Титла: Момичета,май пак има някакъв вирус!
Публикувано от: MaraSara в пт, 04 май 2007, 13:13
момичета,май пак има някакъв вирус,но не го обявяват.Всичките ми познати го изкараха,мъжа ми беше болен,после аз,а от снощи не мога да сваля температурата на детето.Редувам Панадол,Нурофен,даже свещичка се принудих да му сложа,има сополи,стичащи се надолу и диша трудно.Даже на няколко пъти така се задави,че чак повърна :ooooh:Сега чакам педито да дойде,че вече незнам,да каже нещо.Вашите деца здрави ли са?Пазете ги,че знаете как лесно се заразяват


Титла: Re: Момичета,май пак има някакъв вирус!
Публикувано от: pettya17 в пт, 04 май 2007, 13:15
И аз чувам за някакъв вирус и 2-ри ден не съм извеждала малките. Добре, че сме в къща и с голяма тераса.


Титла: Re: Момичета,май пак има някакъв вирус!
Публикувано от: Торнадо в пт, 04 май 2007, 13:15
 И двете изкараха вируса-висока температура,повръщане и разстройство.Малката даже още е болна. :(


Титла: Re: Момичета,май пак има някакъв вирус!
Публикувано от: desi_h_d в пт, 04 май 2007, 14:35
А да не ви разправям какво е по поликлиниките!!!!!!!!!!Вчера ходих за болничен и всеки 2-ри питаше на регистратурата каде е кабинета за имунизация за пневмония!Имам познати,на които малките деца в момента я карат!Внимавайте,че и по градините не ги пазят!Вчера-СТУД,а в двора пуснали мъничетата да играят?????!!!!!?????????  :bigdance2:  :animal037: :1swing:


Титла: Re: Момичета,май пак има някакъв вирус!
Публикувано от: *Noel* в пт, 04 май 2007, 14:46
И Моника изкара вируса с течащ нос, още не може да спрат тия сополи.Иначе температура вдигна само веднъж и то лека.


Титла: Re: Момичета,май пак има някакъв вирус!
Публикувано от: tsveti_j в пт, 04 май 2007, 14:52
При нас мъжа ми се разкашля началото на миналата седмица, след няколко дни ме хвана и мен, само че аз вдигнах температура и се разсмърках яко плюс гадната кашлица  :roll: Тъкмо реших че щом съм болна от 4-5 дни, а на детето нищо му няма значи е настинка ..... да, ама не и той вдигна температура (не много висока). На другия ден бяхме на лекар, изписа му 7 лекарства (разни сиропи и капки). Вече 4 дена го тъпчем милото, а подобрение аз не виждам  :? продължава да кашля и да се сополиви, както и аз  :bad-words:


Титла: Re: Момичета,май пак има някакъв вирус!
Публикувано от: Луда Мара в пт, 04 май 2007, 15:17
Внимавайте,че и по градините не ги пазят!Вчера-СТУД,а в двора пуснали мъничетата да играят?????!!!!!?????????  :bigdance2:  :animal037: :1swing:

Много добре са направили, че са ги извели. Вирусите обожават затворени топли помещения, пълни с хора!


Титла: Re: Момичета,май пак има някакъв вирус!
Публикувано от: anya в пт, 04 май 2007, 16:13
И при нас каката изкара вируса с температурата, разстройството и повръщането!
По този повод да похваля хомопатичните свещички Вомитусхил! Цяла нощ повръща и след първата свещичка всичко спря като с магическа пръчка!


Титла: Re: Момичета,май пак има някакъв вирус!
Публикувано от: august в пт, 04 май 2007, 16:30
този вирус е от 2 сед. първо малката го изкара .Започна с разтройство на следващия ден внезапно започна да повръща. До сега изобщо не е повръщала . Направо се побърках докато спрем със свещички Вометусхил повръщането. Слава Богу оправи се бързо на другия ден вече играеше дори не се стигна до антибиотик. След 3 дена аз се разболях .Едно главоболие-ужас. Бях два дена на легло като взимах само парацетамоли пиех чай. Мислех че ще се оправя , но уви.На 2ден вдигнах 39С и джипито ми изписа Амоксиклав. Сега веча съм ок.


1