BG-Mamma

Красота => Красива мама => Темата е започната от: svetilo в пн, 07 май 2007, 13:23Титла: www.Promod.com тема 2
Публикувано от: svetilo в пн, 07 май 2007, 13:23
Ами ползвам обяснението на MDAMZ.Дано да не се расърди.-------------------------------------------------------------------------------

Цените са в Евро, ако влезеш в Британския вариант на сайта излизат в лири.

Има таблица с размерите-http://www.promod.com/odyssee/stat/EUR/Faq-ChoixArticle.asp?lg=EUR&MnuOpe=-1&PrMo=32, лесно е да се ориентираш кой номер носиш, ако си знаеш мерките.
Размерите от 34 до 44 са за панталони, рокли, ризи, дънки.. а размерите от 1 до 4 са за трикотажните блузки, клиновете..

За да направите поръчка трябва да се регистрирате.. описано е как става номера тук: http://www.promod.com/odyssee/stat/EUR/Faq-Commander1.asp?Faq=0100&lg=EUR&PrMo=32

Плаща се с кредитна карта (моята е от ЦКБ). За да си направите обща поръчка трябва да намерите човек с кредитна карта с голям лимит, желателно е предварително да дадете парите, защото на дали някой би се навил да поръча.

Има промоция: ако поръчката ти е над 60 Евро, транспорта ти е 22.50 Евро (важи до края на Април)

Отнема 1-2 дена да мине плащането. След това пратката се изпраща с UPS. Доставката е до 6 работни дни (не закъсняват), Има опция за проследяване и по всяко едно време знаеш къде се намира.

Както по горе писах всичко е надеждно. Заедно с пратката получаваш фактура и  формуляр за връщане. Ако не си доволен от стоката, можеш да я върнеш до 10 дена след като си я получил. Транспорта по връщането е за твоя сметка.

НЕ СЕ НАЧИСЛЯВА ДДС, нито МИТО, върху обявените цени!

Вече имам 5-6 успешни поръчки без проблем. Днес ми дойде последната.  Само веднъж съм дала пари за транспорт, защото има опция след първата поръчка (за която си плащаш транспорта), ако поръчаш до 15 дена, доставката ти е безплатна.


Титла: невалидна тема
Публикувано от: svetilo в пн, 07 май 2007, 13:43
Невалидна тема


1