BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: кроки в нд, 20 май 2007, 16:32Титла: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: кроки в нд, 20 май 2007, 16:32
здравейте, мами и татковци! ние с любимия опитваме вече за бебче и ми дойде на ум, че трябва да си сменя гинеколога, тъй като настоящият ми не работи в болницата. а като му дойде времето ще искам моя си лекар да ме изроди, така че явно се налага смяна. та, да ми препоръчате ако може. предварително благодаря!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Mam4e* в нд, 20 май 2007, 19:54
Аз съм раждала при д-р Христов в АГО-то и съм мн.доволна! :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mini_79 в нд, 20 май 2007, 20:10
д-р Гидикова  :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в нд, 20 май 2007, 21:07
д-р Енчева.  :flutter:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: кроки в пн, 21 май 2007, 09:30
много благодаря за бързите отговори!   :bouquet:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mirig в пн, 21 май 2007, 09:38
Аз също съм раждала при д-р Христов (родих в Стара Загора преди близо 6г. дъщеричката си, а сега живеем в София)и съм страшно доволна от него!!!Няма никога да забравя как акушерката ми каза "Хайде бе момиче напъвай, не се излагай, то като гледам доктора напъва повече от теб!".И така си и беше аз вече нямах никакви сили и ако не беше Христов не зная какво щях да правя!Да не говорим че това е единствения лекар който никога не си изключва GSM винаги е на линия, дори си спомням, че сме говорили и с родителите му т.к. ни беше дал и дом.телефон.А бе с две думи невероятен човек!!!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: llullu в вт, 22 май 2007, 00:06
БУЗАЛОВ и ХРИСТОВ това са


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denitsa23 в вт, 22 май 2007, 16:29
Д-р София Найденова  newsm10 В момента тя следи бременноста ми - невероятен човек е !За толкова кратко време направо я подложих на телефонен тормоз :) но тя винаги беще на линия  :hug:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: кроки в чт, 24 май 2007, 16:40
момичета, а за д-р Даков какво ще кажете?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: smilei в пн, 28 май 2007, 10:07
Преди 6 месеца раждах при д-р Даков и съм много доволна.През цялото време стоя до мен и много ми помогна-благодарна съм му от все сърце за всичко и най-вече, че помогна да дойде на бял свят сина ми.Преди да се свържа с него бях доста уплашена и разочарована от други негови колеги(не от неговото отделение).Понеже ми беше първо раждане, а съм на 32години и бебето беше слязло още в началото на 9 месеца(ходих си така почти месец),казаха ми ,че тазът ми е тесен, а главата му е голяма и е изключенао да родя нормално(трябвало секцио).Д-р Даков ме увери, че няма причини да не родя нормално.И така и стана-родих нормално-приеха ме в 12.00часа и в 16.00 вече бях родила с един вътрешен шев.Възстанових се бързо.След раждането редовно идваше да ни види с бебето-как е , суче ли добре и т.н.Бях чувала различни отзиви за него, но от опита си мога само да го препоръчъм.Лично аз, когато дойде време да раждам пак към него ще се обърна! newsm10


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: кроки в пн, 28 май 2007, 11:18
много благодаря, smilei ! вече от няколко места чувам добри отзиви за него, така че- неслучайно е завеждащ АГ.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в пн, 28 май 2007, 12:27
Едва ли може да се направи генерален извод... Ето този е най-добрия... Всяка дама търси различни неща от гинеколога си и затова... Еднозначен отговор на твоя въпрос няма... Има много добри гинеколози... Да не кажа, че почти всички са много добри... Зависи от претенциите на всяка жена и от стимула... Аз съм сигурен, че за всеки един от гореизброените ще се намерят достатъчно хора, които да са недоволни... Важното е да намериш баланса на твоите изисквания... Например от Цонева (лекаря с най-противоречивите мнения от страна на пациентите) има страшно недоволни, но има и страшно доволни... Тя например има перфектно отношение към пациентите си, но пък някои не я харесват като професионалист... Та такива ми ти работи... Хващай един от препоръчаните за ушите и пробваш... Ако не ти хареса - следващия...
Пък и частната АГ-клиника отваря врати на 1-ви юни... Възможността за избор ще е голяма... Иначе в държавното АГ, възможността за избор на конкретен лекар за израждане не е много голяма (изключая случаите на планово секцио и медикаментозно предизвикано раждане)...
Успех с избора...!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: хера888 в вт, 12 юни 2007, 20:51
Д-р Трифонов е най-добрият акушер за мен защото изражда и двете ми деца в рамките на 4 години.За професионализмът му и отношението към родилките мога само да му направя голям поклон.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ilichka в пт, 15 юни 2007, 14:45
Абе момичета кажете ми как да се свържа с този д-р Даков тъй като съм беменна и много искам живот и здрава да родя при него. :preggo:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в пт, 15 юни 2007, 17:33
Иличка, отговорих ти в другата тема.
По-бързо можеш да получаваш отговори на въпросите си в отчетната тема на Старозагорци. В този форум не влизат много хора.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=194369.0


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: schreier в пт, 15 юни 2007, 19:32
ДОКТОР ГИДИКОВА


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: MTV в нд, 17 юни 2007, 23:37
Д-р Бузалов и Д-р Стоянов newsm10


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Мария.Ч в вт, 26 юни 2007, 15:03
За мен най-добрия гинеколог в Стара Загора е Д-р Ина Цонева. Противоречиви мнение били... Колко пъти ходихте на преглед при д-р Цонева, Ekcnpec, че имате такова мнение за нея?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в вт, 26 юни 2007, 16:52
Маria.4, някъде да видяхте в моя постинг да казвам кой е най-добрия гинеколог в Стара Загора... Случайно и да видяхте да казвам, че доктор Ина Цонева е НЯКАКВА...? Добра или лоша...?
И какво общо имат моите прегледи при Цонева, относно засегнатия въпрос в тази тема...?
С това си питане, се отклонявате встрани от основния разговор (за справка - Правилата на форума и отношението към офф-топиците)...
И откровено казано... Тонът, с който водите дискусията... Не ми харесва...!

П.С. За да задоволя напълно любопитството ви, ще ви кажа... На последния преглед, Цонева ми каза, че никога повече няма да ми дойде... Твърде сериозно съм притеснен... А жена ми още повече, защото уж аз щях да раждам третото... ;-)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Avgusta в вт, 26 юни 2007, 17:24
Мария 4, не се увличай. Темата е за препоръка за лекар, не за реклама на лекар. Д-р Ина Цонева...ами да, противоречива личност е, какъв ти е проблемът. Както много правилно е казал Експрес, всеки доктор си има привърженици и противници. Аз например знам за един много тъмен и трагичен инцидент от кариерата на д-р Христов, но пък 100% от жените, с които съм говорила са много доволни от него/виждала съм го веднъж, по отношение на човешкото отношение мога да съдя и сама-чудесен е :peace:/. Д-р Трифонов-също веднъж съм го виждала, отношението му беше перфектно, но тук пък има дами, които са на нож с него по принципни въпроси и аз им отдавам пълно право. Д-р Найденова-невероятен специалист и човек, аз съм си я избрала за мой лекар, тя спаси живота на майка ми и аз ще съм й вечно благодарна. Д-р Даков-не само не съм чувала нищо лошо за него, напротив-той пък спаси живота на детето на мой братовчед с изкуствено дишане и въобще без неговата намеса то нямаше да е живо. Д-р Люба Тодорова-също без нейната компетентна намеса наше близко дете нямаше да го има/майката беше с голяма миома/. Д-р Тодоров, д-р Кадирева...има ред видни специалисти в нашия град. Момичето е пуснало темата за да се ориентира. Аз лично от другите нямам лични впечатления, раждах при д-р Снежана Узунова, но не съм доволна от нея. Това е. Дано да съм била полезна :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: rose_madder в вт, 26 юни 2007, 21:04
Аз смятам да раждам при доктор Христов , много съм доволна от неговото отношение към мен:)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: krasi stz в вт, 26 юни 2007, 22:04
Доволна съм от доктор Кадирева . Тя няма договор с касата и не се ангажира с израждане . Това преди 4 години . Наскоро ходих при доктор Мима Димитрова и съм доволна също . Тя работи с направления .


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Koni в вт, 26 юни 2007, 23:50
Аз пък съм крайно недоволна от д-р Мима Димитрова. Ходих при нея преди две години. Тя скри от мен че плода има проблем. Препоръча ми да отида и да си пратя преглед при д-р Кадирева, която още с включването на апарата ми каза "Съжалявам моето момиче". Е ако е доктор този който незнае как да ти каже лошите новини и те праща при друг доктор - просто нямам думи :shock:.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Tigercheto в ср, 27 юни 2007, 09:23
д-р Татяна  Гидикова,  newsm10


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Avgusta в ср, 27 юни 2007, 11:37
Между другото при д-р Мима Димитрова има и друг случай на скрити проблеми, които доведоха до фатален край на бременността. Пак не е казала нищо, нито е насочила момичето към консултация, изобщо...не ми се изпада в подробности, да не човъркам раните на хора, които много обичам :love:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: megito79 в ср, 27 юни 2007, 12:06
Аз  ти препоръчвам д-р Христов.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: rose_madder в ср, 27 юни 2007, 13:10
И аз ходих при д - р Мима Димитрова  с предишната си бременност , уж всичко било наред , но явно не е било , изчезна когато бях в 7 месец и не се знаеше кога ще се появи , поне да беше предупредила.Бях доволна в началото след това не.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Тинчето в ср, 27 юни 2007, 15:55
Много се чудих дали да пиша и аз , но накрая се реших. Аз раждах при д-р Трифонов и съм безкрайно недоволна от него. Ако искате да раждате секцио, може би това е правилния доктор, но иначе НЕ. Добре, че беше акушерката (на която за съжаление не й разбрах името) да упорства докрай и да направи всичко възможно да родя нормално. Ако беше останало доктора да решава беше ме срязал и си решава проблема. Ами това е моето мнение по въпроса за д-р Трифонов. А относно някаква препоръка за доктор - аз съм чувала добри отзиви за д-р Бузалов.
Успех в избора на лекар и леко раждане.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Koni в чт, 28 юни 2007, 06:20
И аз да сложа едно такова мнение за д-р Трифонов. Караше една приятелка да ражда секцио защото била на 30г. и неможело толкова късно да роди нормално първо дете  :shock: :shock: - иначе вси4ко останало си й е ок. Така я беше ушашавил милата  :crazyeyes:. Попрочетохме някой неща с нея и в крайна сметка роди нормално, но ако се беше доверила на доктора си щеше да я среже да нула време.

Иначе гласувам с две ръце за д-р Бузалов.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: worshipper в пт, 29 юни 2007, 00:03
Ами аз ще дам глас за Христов и Мима Димитрова(но тя май не е за тази тема,защото не работи в Аг).


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ive1ina в пт, 29 юни 2007, 00:21
Ами мен ме изражда Трифонов, не съм се уговаряла с него, той беше на смяна. Доволна съм от него, всичко беше ок. Може би, защото раждането ми протече бързо, гладко и без усложнения.. Много ясно, че ако нещо се беше случило и не дай си боже беше станало нещо не както трябва щях да имам отрицателно мнение. Мисля, че така се оформят мненията за лекарите-има доволни и недоволни. Имам приятелка, която е супер доволна от Цонева, имам и такава, която не иска да чуе за нея... Така, че общо взето е на късмет работата. Бременността ми я води Тодоров и съм страшно доволна от него като специалист най-вече, а и като човек също  :peace: За съжаление е към ВМИ и не можеше той да води раждането ми. Сега незнам как стоят нещата, говореше се че ще правят родилна зала..


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: nani99 в ср, 04 юли 2007, 17:39
КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА Д-Р АТАНАС ЯНЕВ


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vichna в ср, 04 юли 2007, 21:31
Родих преди 57 дена.Случайно попаднах на Д-р Трифонов който беше на смяна и благодаря на Бога за това!Детенце почна да се задушава а нямаха дежурен екип за секцио!!!Добре,че беше д-р Трифонов защото се наложи форцепс и всичко свърши добре.После като поразпитах акушерките разбрах,че съм имала голям късмет защото само Даков и той можели да употребяват този форцепс без да причинят вреди на детенце или на майката.Ако след време се решим на второ-ще го търся предварително,а не както сега.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: bilbo_bo в чт, 05 юли 2007, 15:54
КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА Д-Р АТАНАС ЯНЕВ


А това по-възрастния или по-младия Янев е? Защото по-младия уж спечели награда "Златни ръце" за миналата година, а когато ни изписваше от АГ-то едно "Добро утро" не каза, камо ли да попита как сме, което ми направи много лошо впечатление.
Иначе не съм била при никой от двамата.

Мен ме изражда д-р Трифонов и съм крайно недоволна като отношение. По време на шевовете не ме обезболи по никакъв начин, а само ми се караше да не мърдам. По-късно, случайно беше гост в ТВ-то, където работи съпругът ми и като го попитал защо не е използвал обезболяващи, д-р Трифонов е отговорил, че е станала грешка. Чудя се каква ли - сигурно, че не съм си платила. Иначе го хвалят като специалист по секциото и от шевовете не мога да се оплача, ама често май се забравя, че да докторът трябва да има и човечна страна.

Страшно съм доволна от д-р Тодоров и Бузалов. За съжаление не работят със здравната каса.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в чт, 05 юли 2007, 15:57
Нямам впечатления от д-р Атанас Янев. Другият доктор Янев - Пламен Янев, препоръчвам с две ръце.

Както и д-р Татяна Гидикова - отличен лекар.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mariq80 в чт, 05 юли 2007, 16:18
КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА Д-Р АТАНАС ЯНЕВ

Аз раждах при Атанас Янев преди 3г,и той ми води бременноста.Аз лично съм доволна.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tanya_p в чт, 05 юли 2007, 16:30
Нямам впечатления от д-р Атанас Янев. Другият доктор Янев - Пламен Янев, препоръчвам с две ръце.

Както и д-р Татяна Гидикова - отличен лекар.
Пламен  Янев ме прие с кървене в трети месец, през ноща дума не обели, аз не бях и в състояние да разпитвам, така и нищо не разбрах.

Гидикова, при първата ми бременност се усъмни в нещо и се обади на някой лекар в АГ, и ме заведе там пак без нищо да ме обясни, лекарката от АГ ме успокои. След раждането на профилактичен преглед _"Имаш раничка" точка. Като я попитах колко е голяма и т.н това в момента в който ме подготвяше за горене ми каза " Какво значение има". Станах и си тръгнах.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vichna в чт, 05 юли 2007, 19:19
На мен ми сложи местна упойка и докато се потеше да ме шие аз нищо не усещах,чак след 2-3 часа започна да ме наболява но се търпеше.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: schreier в чт, 05 юли 2007, 20:08
Има различни лекари.
Някои мислят как да те излекуват, да ти изродят бебето, да те избродират после по най-добрия начин и смятат, че и без много обяснения, бърсане на сълзи и сополи, попиване на потта от челото, държане за ръце и прочие могат да постигнат желания резултат. Колко ми е голяма раничката? Еми каквото и да ми каже за мен нищо няма да означава, аз не зная колко големи е редно да са ми раничките. По-скоро ще питам дали ще боли, какво е възстановяването, кое трябва и не трябва да правя след това. И дали ще умра от това.
 newsm78Много от нас правят същото в професиите си - не губят време в обяснение на сложния произход на проблема, а търсят решението без много приказки.
Диалози от моето раждане, някой друг път.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tanya_p в чт, 05 юли 2007, 22:00
Има различни лекари.
Някои мислят как да те излекуват, да ти изродят бебето, да те избродират после по най-добрия начин и смятат, че и без много обяснения, бърсане на сълзи и сополи, попиване на потта от челото, държане за ръце и прочие могат да постигнат желания резултат. Колко ми е голяма раничката? Еми каквото и да ми каже за мен нищо няма да означава, аз не зная колко големи е редно да са ми раничките. По-скоро ще питам дали ще боли, какво е възстановяването, кое трябва и не трябва да правя след това. И дали ще умра от това.
 newsm78Много от нас правят същото в професиите си - не губят време в обяснение на сложния произход на проблема, а търсят решението без много приказки.
Диалози от моето раждане, някой друг път.
Аз я питах какво лечение ще предприеме още като каза че имам раничка. Отложи го с месец и после директно без никакви обяснения започна да ми прави процедурата. Не мисля че е редно.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в чт, 05 юли 2007, 22:33
Таничка, говорили сме с теб за това. Дори и да има проблем с комуникацията между вас, това е проблем с комуникацията, не е проблем в професионализма.

Когато си избирам гинеколог, аз лично не държа да е човек, който да е мил и нежен с мен. Нямам нежда от дундуркане, нямам нужда от клетви в дипломата или колата си, от обръщения "миличка" и пр. Държа на честно и коректно отношение. И преди всичко на професионализъм.

Не ми пука дали ще чуя от гинеколога си дълги обяснения каква ми е раничката. З амен еважно тая раничка да бъде третирана адекватно.

Но ако за една бременна е по-важно с нея да се държат "миличко" и с памук да я накарат да си направи секцио, ок. Градът е пълен с лекари, които са готови да предложат този продукт. Това не е продуктът, който аз търся. И в крайна сметка това не е мой проблем. (Това последното няма връзка с постинга на Таня П, а с насоката на темата като цяло).


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: schreier в пт, 06 юли 2007, 08:29
Таничка, говорили сме с теб за това. Дори и да има проблем с комуникацията между вас, това е проблем с комуникацията, не е проблем в професионализма.
А проблемът с комуникацията като двустранен процес много рядко се корени само в едната страна. Много време и аз се чувствах неудовлетворена от обясненията, които получавах от различните лекари, които срещах. После си дадох сметка, че за да получа точните отговори, трябва да задам точните въпроси. Когато си мисля, че нещо е сериозно, сядам и си нахвърлям ключовите думи, т.е. подреждам си мислите. Така не натоварвам лекаря с объркването си и му давам възможност относително подредено да ми отговори на това, което аз смятам за важно.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tanya_p в пт, 06 юли 2007, 08:49
Повечето ме познавате, не мисля че съм глезла според мен е недопустимо по време на преглед лекар да ми повишава тон и да ми казва че го болели ръцете, защото по цял ден се борел с такива като мен, досега била в АГ-то борела се с тях за да родят, сега ме преглежда борела се с мен да ме прегледа. Аз какво съм виновна че си е избрала това за професия, и не смогва с две работни места, а аз и отнасям виковете. Не мисля че е професионално.
И пак казвам питах я как ще третира раничката не ми каза. Вие бихте ли я оставили без обяснение да прави нещо си.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: schreier в пт, 06 юли 2007, 09:09
Таня, ти явно си си избрала друг лекари и вече го препоръча. Не мисля, че е добра идея да продължаваш да обясняваш защо. Разбрах.
Аз започнах, а Хапка, струва ми се ме подкрепи, с разсъждения за професионализма и начина на общуване на лекарите и кое от двете е приоритет за мен, пък май че и за Хапка (ако съм я разбрала). Това във връзка с първия постинг в тази тема, когато някой си търсеше гинеколог.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Avgusta в пт, 06 юли 2007, 10:34
Аз пък подкрепям напълно Таня_p и мисля, че лекарят е длъжен да дава обяснения за това какъв е проблемът и как възнамерява да процедира.
Не ми пука дали ще чуя от гинеколога си дълги обяснения каква ми е раничката. З амен еважно тая раничка да бъде третирана адекватно.

Е, това как го разбираш като не ти казват какво ти е правено? И как ще го провериш? А дори и за да поискаш едно второ мнение за необходимостта от дадена манипулация пак трябва да си запозната в общи линии с мащабите на проблема и с това какво ще прави или е правил конкретния доктор...
И няма нужда от излишно напрежение, schreier, ти явно въобще не познаваш Таня и не знаеш какъв човек е :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в пт, 06 юли 2007, 13:06
Едва ли може да се направи генерален извод... Ето този е най-добрия... Всяка дама търси различни неща от гинеколога си и затова... Еднозначен отговор на твоя въпрос няма... Има много добри гинеколози... Да не кажа, че почти всички са много добри... Зависи от претенциите на всяка жена ... Важното е да намериш баланса на твоите изисквания...
Не ми остава нищо друго, освен да припомня това изказване и отново да се съглася с него. Аз съм била при повечето добри СЗ гинеколози. Тези, които отговарят на моите изисквания, ги казах по-горе.Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tanya.hr в пт, 06 юли 2007, 16:35
Всеки си има право на мнение в крайна сметка  аз не бих препоръчала д-р Гидикова ,но както стана ясно по-горе други са доволни от нея.Но дори и да зададеш точен въпрос относно лекуването към въпросната ми беше отговорено доста неадекватно.Иначе моята бременност се следеше от д-р Тодоров и ако имаше възможност щях и да родя при него. Родих с помощта на д-р Кадирева и съм доволна от нея като професионалист и отношение


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tanya_p в пт, 06 юли 2007, 16:45
Августа, благодаря   :bouquet:
Таня на теб също   :bouquet: Поне да не си слагам на сърце, че проблема е бил в мене за разговорите ни с нея.
За другите лекари си казаха момичетата аз съм доволна, аз съм недоволна никой не им скочи защо са недоволни.
Лекарите от които съм доволна са написани вече, затова не съм писала, не виждам смисъл да повтаряме едни и същи имена.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: DJULIQ в пн, 09 юли 2007, 12:26
ето още едно противоречиво мнение.августа не е доволна от Др.Узунова.аз пък мога да кажа ,че е голям специалист newsm10.имам 2 прекрасни момичета .едното е на почти 7 г.,а другото е на 6 месеца [smilie=smile3504.gif].всичките ми роднини които са горе -долу на моята възраст са раждали при нея и са доволни,а те са доста.ходя при нея още преди да се омъжа та до днес вече 9 г.наистина има много добри специалисти в ст.загора така,че избора е голям. :naughty:в никакъв случай не искам да кажа,че е най добрата,защото не съм ходила при друг специалист.не ми се е налагало.вече има и частно АГ тарифите са 800 лв.нормално раждане и 1200лв секциои влизаш само с четката за зъби.сега едва ли ще е по-лесно да си изберете гинеколог,но се надявам изборът да е възможно най-добрия.УСПЕХ!  [smilie=smile3525.gif]color=darkviolet][/color]


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: gali_smile в пн, 09 юли 2007, 13:43
 За мен д-р Даков е най-добрият гинеколог, когото съм срещала. Изключително ерудиран и  внимателен. Аз съм от Ямбол и се радвам, че  сестра ми / тя живее в Ст. З./ме насочи към този лекар. Благодаря му  за човешкото отношение и внимание, когато се чувствах толкова безпомощна!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: bulvet в вт, 10 юли 2007, 19:12
Моля за кординатите на д-р Даков


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в вт, 10 юли 2007, 21:03
Моля за кординатите на д-р Даков
0888809121


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: neli13031 в чт, 12 юли 2007, 09:11
много ти благодаря.А има ли частен кабинет


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в чт, 12 юли 2007, 10:33
много ти благодаря.А има ли частен кабинет
Не съм пациентка на Даков, чувала съм, че има, но не зная къде е и кога приема. Най-добре му се обади и питай направо него.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Avgusta в пт, 13 юли 2007, 08:19
Джулия, аз нямах предвид толкова дали д-р Узунова е специалист/макар че след прочетеното в "маймунската тема" тук доста от нещата, които тя предприе по време на моето раждане могат да бъдат разглеждани като спорни/, а отношението й към пациентите. Но както и да е-щом сте доволни-и ти, и всичките доста твои познати - ходете си, аз на никого не съм забранила, изказвам своето мнение. А то е, че най-малкото, има доста по-добри специалисти от нея в този град-и като професионализъм, и като отношение към пациента :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Kirco в ср, 18 юли 2007, 08:01
Някой знае ли дали Д-р Трифонов работи в новата частна болница?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tanya.hr в пт, 20 юли 2007, 18:01
мисля че да за справка погледни тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=182584.0


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Kaati в ср, 01 авг 2007, 10:34
И аз искам да кажа нещо по въпроса.Случи се да раждам преди 4 години при Д-р Трифонов.Тони беше доста голям-4 200 и  се разкъсах.Още си спомням,че той ми сложи упойка веднага и бродира доста дълго,след което смяната му свърши и той си отиде.Държаха ме няколко часа на родилното легло и видях с очите си как една друга докторка,русолява,заши без никаква упойка 2 жени пред мен,като непрекъснато им обясняваше,че трябвало първо да се правят някакви проби иначе било опасно.Няма никога да забравя как викаха,горките!
Иначе Антон вече порастна доста и всеки път като срещнем доктора по улиците му го показвам.Не само заради упойката,а по-скоро за отношението му към мен след раждането-винаги усмихнат,грижовен.Помня също,че пускаше някакви майтапи на които жените в стаята много се смеехме.
Затова много се изнервих като виждам как го оплюват в един друг форум разни дето целият свят им е крив!
На такива глезли ще им кажа следното-като не ви изнася да раждате в държавната болница вадите 1500лв и отивате в частната!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Avgusta в вт, 07 авг 2007, 11:21
Русолявата да не е една много красива, висока/като д-р Узунова/. Щото тя и мен ме ши без упойка, при което момичето до мен едва не припадна от ужас и постоянно ме питаше как така не съм гъкнала :crazy: И после същата тази докторка ме питаше на мен пък къде ми били шевовете/на въпроса как съм отговорих, че малко ми опъват шевовете/. Ама както и да е...Каати е права-другият път в частната, да раждаме като хора, не като говеда.
По отношение на Трифонов-видях го само на визитацията и ми се стори като слънчев лъч сред толкова намръщени лица в АГто. Към мен беше много мил и внимателен, визитка не ми е пъхал в ръката :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Kaati в чт, 09 авг 2007, 09:43
Не знам как се казва но май беше тя.Прилича на фолкпевица.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sugar_baby в чт, 09 авг 2007, 15:22
Момичета,аз съм в чуденка в момента newsm78Искам да се насоча към акушер-гинеколог работещ със ЗК,понеже до момента ходех на частно.Ориентирала съм се към д-р Найденова и д-р Гидикова.За последната чувам доста добри мнения,а от д-р Найденова някой има ли впечатления :thinking:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denitsa23 в чт, 09 авг 2007, 15:36
Нямам впечатления от д-р Гидикова,но за  д-р Найденова-препоръчвам ти я с две ръце  :hug: В момента тя наблюдава бременноста ми и съм много доволна.Тя е не само добър специалист,но и изключително добър човек   newsm10 .Това е моето мнение,лека бременност   :bouquet:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sugar_baby в чт, 09 авг 2007, 16:09
Нямам впечатления от д-р Гидикова,но за  д-р Найденова-препоръчвам ти я с две ръце  :hug: В момента тя наблюдава бременноста ми и съм много доволна.Тя е не само добър специалист,но и изключително добър човек   newsm10 .Това е моето мнение,лека бременност   :bouquet:
Благодаря ти много,миличка :hug: Леко бременеене и на теб  :bouquet: Значи най-вероятно ще се насоча към нея :)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в чт, 09 авг 2007, 17:28
Нямам наблюдения от д-р Найденова. Д-р Гидикова наблюдава втората ми бременност и хвана дъщеря ми. Продължавам да ходя при нея и съм й много благодарна за проявения професионализъм, защото диагностицира навреме и съдейства за незабавна операция на сериозен проблем.

Успех при избора и лека бременност!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Kaati в пт, 10 авг 2007, 14:06
Препоръчвам ти Д-р Трифонов,а ако можеш да си го позволиш-покани го да ти води раждането в частната болница НИАМЕД.Уверявам те ,че няма да сбъркаш!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Koni2006 в вт, 28 авг 2007, 10:22
И аз раждах при д-р Трифонов миналото лято и съм много доволна от него.Не съм се уговаряла предварително,но ако Господ ни даде второ задържително ще го търся!Препоръчвам го на всички,много е любезен и си разбира от работата.След раждането винаги когато беше на смяна идваше да ме види за разлика от другите доктори които изобщо не ме погледнаха!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Tigercheto в вт, 28 авг 2007, 16:53
Д-р Гидикова, препоръчвам аз с моят опит при нея, професионалист!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: annabel83 в чт, 30 авг 2007, 20:32
Zdraveite i ot men .Iskam da vi popitam dali nqkoi e 4uval za Mariq Angelova . Tq  e aku6er ginekolog. Az sam o6te v samoto na4alo na bremennostta  i se 4udq pri koi da otida za pregled .


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denitsa23 в пт, 31 авг 2007, 08:18
Zdraveite i ot men .Iskam da vi popitam dali nqkoi e 4uval za Mariq Angelova . Tq  e aku6er ginekolog. Az sam o6te v samoto na4alo na bremennostta  i se 4udq pri koi da otida za pregled .
Ами аз съм ходила при д-р Ангелова преди да забременея,но нямам кой знае какво мнение  newsm78, прегледай темата има доста мнения за гинеколозите в Ст.Загора надявам се да ти помогнат да се ориентираш.А пък ако не си доволна от даден лекар винаги можеш да го смениш  :peace: Леко бременеене  :hug:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: annabel83 в пт, 31 авг 2007, 15:49
Blagodarq ti , denitsa . Az sa6to bqh hodila predi dosta vreme pri d-r Angelova , no samo za kontrolen pregled. Iz4etoh temata za 4astanata AG i mislq da si zapi6a 4as pri tqh .


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: hopmop в сб, 15 сеп 2007, 16:03
Здравейте! Можете ли да ми кажете телефоните и адресите на кабинетите на д-р Гидикова и на д-р Найденова>


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denitsa23 в нд, 16 сеп 2007, 16:47
Здравейте! Можете ли да ми кажете телефоните и адресите на кабинетите на д-р Гидикова и на д-р Найденова>
Кабинета на д-р Найденова се намира на бул.П.Евтимий 97 ет.3(на пресечката със Столетов) това всъщност е и кабинета на д-р Ив.Тодоров а телефона и е 0888409936


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Tigercheto в нд, 16 сеп 2007, 19:35
Д-р Гидикова 0888 / 817 416 кабинета и се намира в медицински център 'Надежда' на улица Боруй Град, 14 и нещо, съжалявам за последната цифра от адреса


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: hopmop в пн, 17 сеп 2007, 21:21
Вече ходих при д-р Найденова. Искам да я похваля. Много съм доволна за сега от нея. Беше много внимателна, любезна, добра. Препоръчвам я ! :)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: щастлива бъдеща мама в сб, 13 окт 2007, 03:05
А някоя мама чувала ли е нещо за д-р Дянкова? Аз ходя при Цонева в момента, но съм на път да се откажа....


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tanya_p в сб, 13 окт 2007, 19:22
Аз ходих при д-р Дянкова с втората бременност, пуска всички изследвания, влаг. секрет, цитонамазка и др. Гидикова ми ги беше спестила при първата бременност.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Tikvichka в пн, 22 окт 2007, 14:38
И аз не съм от жените, дето искат гинеколозите да ме наричат "миличка" и да ми държат ръката и търся добри професионалисти. И точно по тази причина много възмутена и разочарована вече не съм пациентка на Ина Цонева (както и няколко други мои познати). Сега ходя при д-р Бузалов и съм много доволна за момента.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tatkosmurf в сб, 27 окт 2007, 19:44
Д-р Бинка Караджова - 0888934286 - много скромна и отговорна жена, която не се е заразила от алчността, която обхваща все повече лекари. И най-важното - ако прецени, че нещо не е в сферата на нейната компетентност, ще те препрати към съответния специалист, а няма да експериментира с тебе за някой лев отгоре.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ivonka в сб, 27 окт 2007, 23:48
много ти благодаря.А има ли частен кабинет
Имам приятелка която роди при него преди 4 месеца и ми каза че няма частен кабинет защото е от друг град и затова прави консултации в АГ-то...звънни му и ще се разберете
А лично раждах при Цонева и съм много доволна от нея- не се отдели от мен през цялото раждане и всичко мина безпроблемно :peace:
Д-р Салджийска също е голям специалист при който също съм ходила доста време и вече работи в новата частна клиника Ниа-Мед за която има добри отзиви :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mini_79 в сб, 27 окт 2007, 23:50
Чак пък добри отзиви за НиаМед, хайде няма нужда и ние живеем в Стара Загора  ;-)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ivonka в нд, 28 окт 2007, 00:01
Чак пък добри отзиви за НиаМед, хайде няма нужда и ние живеем в Стара Загора  ;-)
Казвам това, което ми казват майките раждали там :stop:-различни хора,различни впечетления :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ani2 в сб, 03 ное 2007, 22:56
Мини, какво по- точно си чувала? Аз следя темата за НиаМед и наистина повечето мнения са добри.

По темата- много съм доволна от д-р Тодоров!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: бебешор в нд, 18 ное 2007, 14:29
здравейте искам да питам за един д-р ,който е родом от стара загора,но работи в пловдив-казва се магдален матев и понеже от пловдивските мамаи нищо не разбрах ако вие знаете нещо за него ми пишете.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Kalinka Malinka в пн, 19 ное 2007, 14:02
Здравейте,
Някой може ли да ми даде координати на д-р Христов?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в пн, 19 ное 2007, 14:18
611 611 е телефона на клиниката...обади се там и питай.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Koni в пн, 19 ное 2007, 15:15
д-р Христов - 0897887765


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Bia в ср, 21 ное 2007, 14:50
А можете ли да ми дадете някакъв тел. да си запазя час при д-р Тодоров?
Аз досега ходих няколко пъти при Бузалов, обаче прегледа приключваше за 10 мин. най-много и си мисля да пробвам при Тодоров, и аз не знам вече...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denitsa23 в ср, 21 ное 2007, 15:32
0888937548,042/645579 д-р Тодоров Ще останеш доволна.Лека Бременност  :hug:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ivona7 в сб, 24 ное 2007, 03:06
Искам да се включа и аз в темичката! Пациент съм на д-р Бузалов и не с цел реклама а просто от личен опит да споделя че е перфектен диагностик и хирург! Разполага и с качествена апартура! Поради лекарска некомпетентност загубих бебе при раждането  и повярвайте ми изключително важно е първо лекаря да е компетентен и второ да е отговорен! Едното липсва ли не става! Аз ангажирах добър лекар ама много важно като ме заряза защото имал лош ден!
Както и да е! Понеже ми се наложи да правя серия изследвания в София се оказа че там добрите професионалисти познават като имена Иван Тодоров и Бузалов! Но те не израждат......Малко смешно но факт!
За Бузалов само ще споделя че понякога наистина отделя по 10 мин ама тия 10 мин е съсредоточен и концентриран! Случвало ми се е и да разговарям с него и  по 1 час! В крайна сметка той не е психотерапевт! И нека не забравяме че той е хирург! Не е лесно, и той има предел на издръжливост! Сега той следи бременността ми и съм много благодарна за вниманието му!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: neli marinova в нд, 02 дек 2007, 14:45
Съгласна съм с IVONA 7 трябва да попаднеш на точния лекар ,аз загубих първото си дете от глупостта на един от добрите лекари в Стара Загора.Имам конизация  и трябваше , когато забременях дами се направи серклаж / да ме зашият / , но уви докторът каза , че няма нужда и така загубих детето си в шестия месец, естествено вече не отидох при него , но какво от това.моят съвет е не ходете само при един лекар , особено ако имате някакъв проблем.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sevdalina_77 в ср, 05 дек 2007, 21:45
Какво Ви е мнението за Д-р Атанас Янев?Работи ли в НИАМЕД?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ivona7 в чт, 06 дек 2007, 11:00
в Ниямед работят доколкото знам д-р Христов, д-р Иван Иванов, д-р Стоянов. за други не знам. Бузалов също изражда там. може да попиташ на място. разбрах че частната болница имат опция да работят и с лекари които не са при тях постоянно /пример е Бузалов - той си е в ВМИ обаче работи и с Ниямед/.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: МТАНЕВА в пн, 24 дек 2007, 14:33
Аз родих на 20.12 в 13.40ч. нормално в "Ниамед".Моят гинеколог е д-р Салджийска,която работи там.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Tigercheto в сб, 29 дек 2007, 12:40
моля някой ако има координати на д-р Дянкова да ми пише на лични


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в сб, 29 дек 2007, 22:24
моля някой ако има координати на д-р Дянкова да ми пише на лични
Питай Злати или Таня..те ходиха при нея. Ама аз нещо не съм очарована от нея де.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: neli marinova в вт, 29 яну 2008, 18:19
за ман най- добрия в Стара Загора е Д-р  Бузалов, в момента съм бременна и ходя при него


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в вт, 29 яну 2008, 19:49
Апропо и д-р Ния Кирчева вече има 3Д.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tita81 в вт, 12 фев 2008, 19:22
Здравейте очаквам първата си рожба в началото на септември и в момента консултацията ми води д-р Мима Димитрова.Засега съм много доволна от нея но ми се иска да науча повече за това колко е надеждна до края на бременността ми от мамите който са били при нея и за това дали води раждане в държавното АГ?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: worshipper в вт, 12 фев 2008, 23:01
Аз бях при нея до края и съм изключително доволна-продължавам да си ходя сега и за прегледи...Не изражда където и да било-хм,питай я все пак,защото аз бях преди близо 2г,а нещата се променят.Иначе много исках тя да ме изражда.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Daniela Staeva в нд, 17 фев 2008, 10:27
Az iskam da kaja 4e d-r Mima Dimitrova e nai-strahotniq lekar kogoto poznavam :) Otnasq se izkliu4itelno dobre s pacientite si (za razlika ot pove4eto drugi lekari , na koito izob6to ne im puka ) i im otdelq mnogo pove4e ot neobhodimoto za edin pregleda vreme... I tova 4e ima mn neblagodarni hora na toq svqt koito ne ocenqt tova koeto se pravi za tqh e mn jalko ...


П.П Пиши на кирилица!!!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: megito79 в чт, 21 фев 2008, 08:09
моля някой ако има координати на д-р Дянкова да ми пише на лични
Доктор Дянкова ми следи бременносттаи съм горе -долу доволна,като изключим че прегледите ,които ми прави бяха болезнени тел-0887200186 :hug:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mini_79 в чт, 21 фев 2008, 08:15
Доктор Дянкова НЕ видя 8 месеца, че братовчедка ми е бременна с дете със Синдром на Даун  


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в чт, 21 фев 2008, 08:17
моля някой ако има координати на д-р Дянкова да ми пише на лични
Доктор Дянкова ми следи бременносттаи съм горе -долу доволна,като изключим че прегледите ,които ми прави бяха болезнени тел-0887200186 :hug:
Е как болезнени прегледи бе :shock:
И аз не чувам добри отзиви за нея...но никога не съм ходила.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: megito79 в чт, 21 фев 2008, 08:34
 :)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: megito79 в чт, 21 фев 2008, 08:35

Имах тежка бременност с кървене през първите три месеца.Понеже бях бременна с близнаци ,се наложи да лежа през цялото време.Препоръчаха ми д-рДянкова ,защото "имала опити с двуплодни бременности". Ходих на консултации в МЦ-1(тя май няма частен кабинет  :roll:(. Впечатленията ми са -не говори много , не обяснява ,освен ако не питаш.... При мен се получи доста рано изглаждане на шийката и трябваше да се следи всяка седмица.Именно тези прегледи бяха болезнени и винаги придружене с леко кървене ...което тя имаше за нормално.... Смених я с д-р Христов, от когото съм много доволна и при който родих.
Иначе ,каквото да ми е казала д-р Дянкова  е била вярно , просто прегледите и куцат....  :roll:
Това е мое мнение и в никой случай не искам да го налагам  :naughty:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Tigercheto в чт, 21 фев 2008, 08:38
по принцип по мои наблюдения: жените - гинеколози са по хард в прегледа от мъжете- гинеколози, но разбира се винаги има и изключения
какво правиш мегалайн, защо 2 еднакви поста?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: megito79 в чт, 21 фев 2008, 08:44
по принцип по мои наблюдения: жените - гинеколози са по хард в прегледа от мъжете- гинеколози, но разбира се винаги има и изключения
какво правиш мегалайн, защо 2 еднакви поста?
да наистина ,жените са малко по-груби...От както родих ,хода само при д-р Христов  :peace:
не съм си изпила кафето още и пускам по 2 поста  :lol:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kremi_84 в вт, 26 фев 2008, 12:14
Здравейте,аз ходя при др.Бинка Караджова и съм доволна за сега,но тъй като съм с нередовен цикъл и до сега ми е изписвала само противозачатъчни с цел регулиране,но неми помагат.
Искам да попитам някой ходил ли е при нея и да ми кажете отзиви.
Благодаря


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: rumena_vh в пт, 29 фев 2008, 18:18
здравейте препоръчаха ми д-р кадирева.ако знаете нещо за нея кажете.нямам представа дали е добра,а не ми се рискува ;-)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в пт, 29 фев 2008, 18:24
Д-р Кадирева се води един от най-добрите специалисти в града. Шеф е на "Патологична бременност".

Аз лично съм била за кратко неин пациент, но не бих казала, че е била кой знае колко внимателна или нещо такова. Мина ме "по каналния ред" жената... Не повторих.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ani2 в пт, 29 фев 2008, 19:14
И аз смятам, че Кадирева е много добър специалист. Преди ходех при нея, беше ми горещо препоръчана от моя приятелка.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: z_eneva в пт, 29 фев 2008, 21:26
Д-р Кадирева се води един от най-добрите специалисти в града. Шеф е на "Патологична бременност".

Аз лично съм била за кратко неин пациент, но не бих казала, че е била кой знае колко внимателна или нещо такова. Мина ме "по каналния ред" жената... Не повторих.
Родих при нея секцио и не съм доволна :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mini_79 в пт, 29 фев 2008, 22:23
аз пък смятам, че дори и доктор е силно казано за Кадирева, още повече специалист- за въпросната бременност на братовчедка ми, се изказа, че трябва в 33 седмица да й направи аборт, защото бебето щяло да се роди изрод
еми  :ooooh:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ivonka в сб, 01 мар 2008, 00:07
Моята гинеколожка е Д-р Салджийска и съм доволна от нея....внимателна е и ми обяснявя всичко за което съм я попитала :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: rumena_vh в сб, 01 мар 2008, 15:32
мерси много за информацията. все още не мога да се реша при кой да отида


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Avgusta в ср, 05 мар 2008, 11:59
Аз ходих при Найденова-много съм доволна, от всяка гледна точка 
Още повече, че Найденова освен гинеколог е и ендокринолог, и хирург  :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kolebanie в ср, 05 мар 2008, 20:52
Д-р Христов и Д-р Тодоров


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: worshipper в пт, 07 мар 2008, 21:25
Д-р Христов и Д-р Тодоров
:peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tita81 в сб, 08 мар 2008, 09:41
здравейте мамчета могат ли тези от вас който са родили при доктор Даков и при доктро Бузалов да споделят с мен ако е удобно какви средства им е струвало раждането при тях с уговорка и мога ли да се доверя в техните ръце за първородната си и така чакана рожба.Още не съм си избрала лекар за раждането и ходя само на консултаций при д-р Мима Димитрова и макар че засега съм доволна от отношението и вниманието й споделените мнения за нея във форума тук сериозно ме притесниха .Предварително благодоря и честитя празника на всички български мами като им желая много здраве,щастие  :) :) :) :) :) :) :)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: TotkaPetrova в сб, 08 мар 2008, 19:20
Аз родих при д-р Бузалов - много съм доволна; много внимателен и мисля, 4е можеш да му се довериш.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: buterfly7 в пн, 07 апр 2008, 11:18
Аз ходих при д-р Дянкова с втората бременност, пуска всички изследвания, влаг. секрет, цитонамазка и др. Гидикова ми ги беше спестила при първата бременност.
Не искам и да чуя за Ина Цонева имам неприятни спомени , а за уговорки за израждане не ги спазва!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: buterfly7 в вт, 15 апр 2008, 22:08
За мен най-добрия гинеколог в Стара Загора е Д-р Ина Цонева. Противоречиви мнение били... Колко пъти ходихте на преглед при д-р Цонева, Ekcnpec, че имате такова мнение за нея?
През цялото време на бремеността и когато дойде време за израждане не дойде, по същото време и тя щеше да става майка за втори път.Много е несериозна.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в чт, 17 апр 2008, 00:01
Моля ви, не превръщайте темата в ЗА и ПРОТИВ Цонева...
Чували сме го това много пъти...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Iskra stz в чт, 17 апр 2008, 08:03
Моля ви, не превръщайте темата в ЗА и ПРОТИВ Цонева...
Чували сме го това много пъти...
:peace:Много Ви моля! :pray:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: petyofy в нд, 27 апр 2008, 02:42
Доктор Стефан Бузалов е най-добрият! newsm10 [smilie=smile3501.gif] Не работи със здравната каса, но и без нея си има предостатъчно пациенти, то май само некадърници се занимават със касата от немай какво newsm12


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в нд, 27 апр 2008, 09:38
Айде без такива обобщения. Кажи просто - довона съм от Бузалов, това е моят лекар. И стига толкова.Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в нд, 27 апр 2008, 09:39
Не работи със здравната каса, но и без нея си има предостатъчно пациенти, то май само некадърници се занимават със касата от немай какво newsm12
Дрън, дрън, че пляс....


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Д-р Трифонов д.м. в нд, 27 апр 2008, 10:23
Христос Воскресе!Честит Празник,уважаеми Дами!Желая Ви безпроблемно бременеене и леко раждане!
Д-р Трифонов д.м.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: petyofy в нд, 27 апр 2008, 23:21
Не работи със здравната каса, но и без нея си има предостатъчно пациенти, то май само некадърници се занимават със касата от немай какво newsm12
Дрън, дрън, че пляс....


Ами не е дрън, дрън, че пляс. Отвори един старозагорски вестник и виж кои гинеколози работят със здравната каса, хвани единия, та зарежи другия. Например д-р Маринова от Здраве-М - това се казва търговец! Не ми се иска да си спомням за посещенията си при нея.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в пн, 28 апр 2008, 00:13
ПеТьоФи, много моля, без генерални обобщения...
Както съм написал в ето ТОЗИ ПОСТИНГ (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191709.msg4054817#msg4054817) в началото на темата...
Универсален гинеколог няма...
Както за теб Бузалов е много добър специалист, аз веднага мога да помоля три мои познати майки да напишат отрицателното си мнение за него... Но не това е важното...
По-важното е, че...
Тази тема не е създадена за да се превръща в арена на клакьори за този или онзи лекар... Тази тема е за да се споделя опит, бил той положителен или отрицателен, да се споделя лично мнение, без излишно генерализиране и вадене на погрешни заключения...
Много моля, опитай се да вникнеш в основната идея...
П.С. Апропо, изказването ти за "то май само некадърници се занимават със касата от немай какво", ще го подмина без коментар... За да не навлизаме в излишни полемики...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: petyofy в пн, 28 апр 2008, 23:11
ПеТьоФи, много моля, без генерални обобщения...
Както съм написал в ето ТОЗИ ПОСТИНГ (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191709.msg4054817#msg4054817) в началото на темата...
Универсален гинеколог няма...
Както за теб Бузалов е много добър специалист, аз веднага мога да помоля три мои познати майки да напишат отрицателното си мнение за него... Но не това е важното...
По-важното е, че...
Тази тема не е създадена за да се превръща в арена на клакьори за този или онзи лекар... Тази тема е за да се споделя опит, бил той положителен или отрицателен, да се споделя лично мнение, без излишно генерализиране и вадене на погрешни заключения...
Много моля, опитай се да вникнеш в основната идея...
П.С. Апропо, изказването ти за "то май само некадърници се занимават със касата от немай какво", ще го подмина без коментар... За да не навлизаме в излишни полемики...


Извинете, ако някой се е почувствал лично засегнат от думите ми. Все пак не се отказвам от тях.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: jivashvili в ср, 30 апр 2008, 00:01
Аз също съм за Бузалов.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: йорданка йорданова в пн, 02 юни 2008, 16:13
Искам дете прекалено много.След като ми се случи това прекрасно нещо, последваха и проблемите.Отидох на лекар при "най-добрия"в Стара Загора -д-р Христов.Знае се,че той работи в Ниамед.На всеки преглед си плащах,но се питам защо ли?Отидох при него първия път,но нито ме заведе на картон,нито ме измери.Тогава бях в 8 седмица.Два дни покъсано прокървих и му се обадих,а той спокоен ми каза да изчакам.Изчах,кървенето с е увеличи.
Отидох на преглед,като той без да ме прегледа(т.е. само ме пипа по корема),което не нормален гинекологичен преглед, ме успокои че карам цветна бременност.На следващия ден имах изпит в София и едвам издържах края му.Със  силни болки и много мъки отидох до Шейново.Там ми казаха, че съм загубила бебето преди седмица,т.е.още първият път когато звънвах на ХРИСТОВ.Направиха ми кюртаж.А само предния ден бях при него.(Можело да не му се правело кюртаж).За мен той вече знае че се доказал и хората му вярват,но точно такива с добра слава не обръщат достатъчно внимание,защото си мислят че няма какво повече да доказват.И след като той работи само частно и хората си плащат,нека поне заради това да се отнася отговорно.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tita81 в ср, 04 юни 2008, 10:50
Искам да попитам има ли мами който са посещавали кабинета на д-р Тодоров и позна ли ви той пола на 3Д ехографа?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tanya_p в ср, 04 юни 2008, 12:21
Д-р Тодоров позна не само пола, но и кг на бебето бяха точно колкото каза.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ani2 в ср, 04 юни 2008, 12:30
На мен д-р Тодоров също ми позна всичко - пол, ръст, килограми... при това на 2Д ехограф :) Страхотен човек, който много ми помогна през цялата бременност. Само не позна, че съм щяла да понеса болката :)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: jivashvili в сб, 07 юни 2008, 13:35
Йорданка, това е ужасно и мисля, че не само ти си разочарована. Наистина съжалявам и ми се ще да има начин да им се "натрива носа" на такива ояли се доктори. Може би са добри само тогава, когато бременността е безпроблемна, но усложни ли се ситуацията, тогава става ясно кои са добрите.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: natasha30 в сб, 14 юни 2008, 22:54
здравейте. Аз съм много доволна от д-р. Цонева. За мен тя е прекрасен човек и професионалист. Благодарна съм и за вниманието и това , че малката Михаела се появи на бял свят с нейна помощ.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mama zizi в сб, 21 юни 2008, 13:41
За който се интересува д-р Даков има частен кабинет в Казанлък


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: slancetoo в чт, 03 юли 2008, 12:53
аз родих преди 4 години при д-р Узонова. Тя ми водеше бременноста и тя ме изражда заедно с акушерката Марлена Байчева. От Узунова съм много доволна, писах го вече и в други теми. Всичко е въпрос на лично мнение и разбиране. Сега пак тя ще ми води бременноста


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: bacardi в вт, 29 юли 2008, 11:45
За който се интересува д-р Даков има частен кабинет в Казанлък

Къде по-точно в Казанлък?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Thunder в пт, 01 авг 2008, 13:33
За който се интересува д-р Даков има частен кабинет в Казанлък

Къде по-точно в Казанлък?
Мисля, че е някъде до гарата. Споменаха ми за ориентир някакво заведение "Какаду", както и голям няколко етажа магазин "Нюанс''. До колкото разбрах, частният му кабинет работи само през уикенда.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vartoleta в вт, 05 авг 2008, 12:36
кабинета на Д-р Даков в Казанлък се намира между "Какаду" и новия китайски ресторант.Първата къща в ули4ката.Но като 4уеш 4астен кабинет не си преставяй лукс,а то4но напротив-пълна мизерия е


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vartoleta в вт, 05 авг 2008, 12:37
аааа и работи само събота и неделя там


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: bambolina в пт, 12 сеп 2008, 15:47
Zdraveite i ot men .Iskam da vi popitam dali nqkoi e 4uval za Mariq Angelova . Tq  e aku6er ginekolog. Az sam o6te v samoto na4alo na bremennostta  i se 4udq pri koi da otida za pregled .


zdraveite,otnosno vaprosa vi za d-r angelova iskam da vi kaja 4e ne sam dovolna ot neq.az imah rani4ka na 6iikata i trqbva6e da q obgorq,obgorih q no be6e jiv ko6mar po tova vreme,togava mn me bolq i sled tova sa6to makar4e d-r angelova kaza 4e nqma da me boli mnogo i barzo sled tova 6te mi mine,no ne be6e taka i sega az pak imam rani4ka i pak trqbva da q obgarqm,no ne bih oti6la pak pri neq tova e moq li4no mnenie i tuk e mqstoto da pipitam za specialist ginekolog za da ida pri nego za da si obgorq rani4kata i da nqmam pove4e terzaniq s tova ako nqkoi znae takav specialist neka mi otgovori na bambi89_stz@abv.bg blagodarq


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: slancetoo в пт, 12 сеп 2008, 16:04
bambolina имаш поща  ;-)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в вт, 16 сеп 2008, 00:38
Bambolina, много моля, обърнете внимание...!
В този форум се пише на КИРИЛИЦА... Освен всичко друго, малко пунктуация и главни букви също няма да са излишни...

А и видяхте ли, че мнението, което цитирате от преди повече от година...???
П.С. Директното публикуване на личен мейл адрес в постинг не се поощрява... Форумите се "четат" от специални роботи, които да го "прихванат"... Тогава пощата ви може да се задръсти от ненужен и излишен спам...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: stelleto в чт, 16 окт 2008, 15:32
zdraveite!Iskam da vi preporacham d-r Nia Kircheva.Predi godina zabremenqh i ot 4-tiq mesec hodih na pregledi pri neq-mn sam dovolna.Izbrah i tq da mi rakovodi rajdaneto v Niq Med.Sega 3-mes sled kato rodih prodaljavam da hodq pri neq na profilaktichni pregledi a tq prodaljava da mi obrashta nujnoto vnimanie.Dnes dori hodih otnovo i vinagi mi e priqtno da q vidq i da posetq kabineta i.Ako nqkoi e zainteresuvan tel. i e 0888712162, a telefona na kabineta-042622032.Uspeh na vsi4ki bremenni i leko rajdane jelaq(kakto moeto).


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в пт, 17 окт 2008, 01:39
Stelleto, много моля, обърнете внимание...!
В този форум се пише на КИРИЛИЦА...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: raniy в вт, 21 окт 2008, 00:20
Здравейте мили мами.Някоя от вас  може ли да ми каже нещо за Антония Дякова-кабинетът и е в бивша детска поликлиника.Мисля да ходя при нея,защото ми я препоръчаха,но ме интересуват и други мнения.И ако имате телефонния и номер,ще съм ви много благодарна ако ми го кажете. :)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: slancetoo в вт, 21 окт 2008, 07:16
Здравейте мили мами.Някоя от вас  може ли да ми каже нещо за Антония Дякова-кабинетът и е в бивша детска поликлиника.Мисля да ходя при нея,защото ми я препоръчаха,но ме интересуват и други мнения.И ако имате телефонния и номер,ще съм ви много благодарна ако ми го кажете. :)

Лекарката се казва Антоанета Дянкова и освен там работи и във Българо-Германския Център. Аз със пъврата си бременност ходих тя да ми пуска изследванията, тогава не останах с лоши впечатления от нея, но сега в началото на бременноста като отидох при нея се оказа, че аз говоря повече от нея а тя ми мълчи насреща. И от тогава спрях да ходя при нея. Телефонът и го имах но преди няколко дни го изтрих.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mini_79 в вт, 21 окт 2008, 08:03
Здравейте мили мами.Някоя от вас  може ли да ми каже нещо за Антония Дякова-кабинетът и е в бивша детска поликлиника.Мисля да ходя при нея,защото ми я препоръчаха,но ме интересуват и други мнения.И ако имате телефонния и номер,ще съм ви много благодарна ако ми го кажете. :)

братовчедка ми ходи при нея и не успя да диагностицира бебето с Даун, с което беше бременна  :tired:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Светла 88 в чт, 30 окт 2008, 08:36
Какво ви е мнението за д-р Станимир Ангелов? newsm12 Много ви моля да кажете :wavey: Успех на всички!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Avgusta в пт, 31 окт 2008, 09:52
Не съм го чувала  newsm78 Да не е някой млад?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: bramchilo в нд, 02 ное 2008, 20:14
                              Д- р Татяна Гидикова!
   Първата ми бременност беше леко проблемна, но Д- р Гидикова беше изключително внимателна и ми помогна много. Раждането ми беше трудно, преносвах,нямах разкритие, момченцето ми беше доста едричко- 4.150, но Д- р Гидикова отново беше на висота, дори и в условията на държавната АГ.Пет години след това все си бях при нея- ранички, спирали, цитонамазки, консултации...страхотно отношение и професионализъм!                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Сега съм бременна за втори път :) :) и познайте при кой  лекар съм-    :lol:. Дано всичко да е наред до края.   
        Благодарни сме на Д-р Гидикова!!!                                                                               


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: timi83 в чт, 06 ное 2008, 01:59
И аз не съм доволна от Мария Ангелова :2gunfire:.     Преместих се при Антоанета Дянкова и там съм много по-доволна. Макар , че наистина доста мълчи. Трябва все да я питаш, а то в даден момент става малко неловко.  :blush:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: slancetoo в чт, 06 ное 2008, 07:21
И аз не съм доволна от Мария Ангелова :2gunfire:.     Преместих се при Антоанета Дянкова и там съм много по-доволна. Макар , че наистина доста мълчи. Трябва все да я питаш, а то в даден момент става малко неловко.  :blush:

И защо трябва да е така след като има доктори от които ти не можеш да вземеш думата!!!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: miroslinka в чт, 06 ное 2008, 14:37
Може ли да споделите защо не сте доволни от Мария Ангелова?
Аз се записах при нея да ми следи бременността по Касата и ме заинтригувахте.
Ако искате може и на лични!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zuzity в пн, 24 ное 2008, 18:30
Здравейте!
Искам да ви попитам какви са отзивите за гинеколозите в АГ клиниката Ния-Мед?
Налага ми се да прекъсна бременността и мисля да е там.Не съм от Стара Загора и незнам нищо за лекарите.В Интернет прочетох,че гинеколозите които работят там са д-р Иванов,д-р Салджийска и д-р Христов.Моля ви ако знаете нещо за тях ми пишете.И ако някой е правил аборт там нека сподели мнението си.Предварително благодаря!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Mam4e* в пн, 24 ное 2008, 18:44
Искам да ви попитам какви са отзивите за гинеколозите в АГ клиниката Ния-Мед?
....
В Интернет прочетох,че гинеколозите които работят там са д-р Иванов,д-р Салджийска и д-р Христов.Моля ви ако знаете нещо за тях ми пишете.
Имам лични впечатления от д-р Христов.Много е внимателен и как да се изразя "земен" човек.Препоръчвам го! :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ivonka в пн, 24 ное 2008, 23:01
Искам да ви попитам какви са отзивите за гинеколозите в АГ клиниката Ния-Мед?
....
В Интернет прочетох,че гинеколозите които работят там са д-р Иванов,д-р Салджийска и д-р Христов.Моля ви ако знаете нещо за тях ми пишете.
Имам лични впечатления от д-р Христов.Много е внимателен и как да се изразя "земен" човек.Препоръчвам го! :peace:
аз подкрепям Д-р Салджийска,по простата причина че тя е моя гинеколожка от доста години,специалист в професията си, много приятна и отзивчива жена :peace:.....(искам да допълня,че това са впечетления и препоръка - а не реклама)
Дано съм била полезна :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zuzity в ср, 26 ное 2008, 16:51
Здарвейте!Някой знае ли къде мога да се прегледам при д-р Николай Христов освен в частната АГ клиника Ниа-Мед?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: slancetoo в ср, 26 ное 2008, 17:23
Здарвейте!Някой знае ли къде мога да се прегледам при д-р Николай Христов освен в частната АГ клиника Ниа-Мед?

Ти можеш да отидеш там при него със направление от личната лекарка. Те работят със здравната каса.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zuzity в ср, 26 ное 2008, 17:34
Д-р Христов няма договор със здравната каса.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: annabel83 в ср, 26 ное 2008, 18:07
Д-р Христов е много добър лекар, но не мога да кажа същото и за Иванов. Миналата година ме караше да правя аборт, защото плодния сак не бил разположен правилно. Добре, 4е не го послушах...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Mam4e* в ср, 26 ное 2008, 18:12
Ти можеш да отидеш там при него със направление от личната лекарка. Те работят със здравната каса.
Д-р Христов няма договор със здравната каса.
:peace: Точно така.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: worshipper в чт, 27 ное 2008, 22:39
Аз съм с две ръце за д-р Христов. Знам, че по едно време приемаше в медицински център "Прима" - може да провериш там. Намира се от северната страна на Окръжна болница.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sunniesz в нд, 30 ное 2008, 14:43
аз ходя при доктор Стоян Стоянов, изключително внимателен и добър е. Има 2 специалности и са тандем с доктор Бузалов. Просто съм изключително доволна. Мои приятелки съюо ходят при него и гореюо го препоръчвам на всички.Никой до сега не се е разочаровал, даже казват че в сравнение с другите е по-внимателен и добър.Мога да дам телефон за контант ако се интересува някой.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sunniesz в нд, 30 ное 2008, 14:44
той доколкото знам прави и аборти във военна болница мисля, абе въобще уникален лекар и човек е :) Дано помогна на някого


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в нд, 30 ное 2008, 14:46
Колко е годишен тоя доктор? Аз никога не съм го чувала  newsm78


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: MTV в нд, 30 ное 2008, 16:31
Колко е годишен тоя доктор? Аз никога не съм го чувала  newsm78

Над 40, ама нямам идея колко точно е :)
Към ВМИ-то беше /поне 2005г-той и Бузалов тогава бяха в екип и направиха и моето секцио/-аз също съм доволна от него :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в нд, 30 ное 2008, 17:20
Благодаря, Моника. Не се замислих, че може да е от "институтските" доктори - тях почти не ги познавам. Даже лекарката, която изражда сина ми, ни помня коя беше  :D


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sunniesz в сб, 06 дек 2008, 11:05
около 40 е, но е прекрассен лекар и човек. Мога да ви оставя телефон - 0888 866322. Няма да съжалявате, аз и при други гинеколози съм била ( няма да цитирам имена), но никъде не съм била обградена от толкова внимание и не съм била толкова доволна. УСПЕХ.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: eninor в чт, 11 дек 2008, 10:26
С ДВЕ РЪЦЕ ЗА Д-Р ДАКОВ. НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК И СПЕЦИАЛИСТ.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: merito в чт, 11 дек 2008, 15:54
Много съм доволна от Ния Кирчева работи със ЗК ,в 11-12 г.с през първата ми бременност откри аномалия на плода несъвместима със живота,прати ме за още едно мнение при д-р Тодоров потвърди че бебето е а аненцефалия,ако не беше го видяла щех да страдам и аз и бебето.Много гледат но малко виждат нали знаете.

След това когато отново забременях пак при нея ходих,но и паралелно с това при д-р Тодоров,още един път да кажа че е невероятен,тъй като ВМИ не израждаха тогава той ми препоръча д-р Христо от които също съм МНОГО доволна,той ми направи секциото
Сега след раждането си ходя при Христо много е внимателн на прегледи,слага ми и спирала,златни ръце има човека :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mamajaba в ср, 24 дек 2008, 18:08
Една моя близка приятелка е бременна в седма седмица и започа консултация при д-р Караджова. Аз нямам инфо за нея и ако някои от вас има нека сподели. Благодаря предварително.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: invisible_girl в ср, 28 яну 2009, 22:26
Аз ходих при д-р Дянкова с втората бременност, пуска всички изследвания, влаг. секрет, цитонамазка и др. Гидикова ми ги беше спестила при първата бременност.
Не искам и да чуя за Ина Цонева имам неприятни спомени , а за уговорки за израждане не ги спазва!
 
Kak mojesh taka da gov,tq e mn dobra i e izkliu4itelno tarsena.Sqkash ti ne si 4ovek 4e da razbere6,vs si ima problemi.A i ti sama kazvash 4e tq sa6to e bila bremenna taka 4e ne se znae dali ne6to ne i se e slu4ilo,pak i znam ot mn hora 4e i zvanqt postoqnno po koeto i da e vr na noshta i tq vinagi se otzovava.  :thinking: :2gunfire:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в ср, 28 яну 2009, 22:31
Госте, първо, дръж се прилично...
Второ, пиши на кирилица...
Трето, ако имаш да кажеш нещо конструктивно - кажи го...
Ама да идваш ей тъй, да ми пишеш нападки срещу някого и да размяташ пищови...
Айде много моля...!П.С. Забравих четвъртото... Коментираш постинг от преди почти година и половина...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: maia_g в пт, 13 фев 2009, 17:18
d-r Gidikova,neveroqten doktor


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: maia_g в пт, 13 фев 2009, 17:22
predi godina rajdah pri d-r Gidikova i ostanah mnogo dovolna.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в пн, 16 фев 2009, 09:39
Много моля, пишете на кирилица...!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Kroki в сб, 21 фев 2009, 22:18
а някой да е чувал за д-р Мария Димитрова и ако да координати ?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tanya_p в сб, 21 фев 2009, 22:30
На Методи Кусев под Аязмото й е кабинета, ако не се лъжа.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: worshipper в нд, 22 фев 2009, 00:28
Да, там е. Изкарах бременността си при нея, доволна съм, сега пак я посещавам за прегледи-д-р Мима Димитрова.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: marche_kz в чт, 26 фев 2009, 12:39
На мен преди половин  година секциото ми прави д-р Минчев в АГ ( невероятен човек), сега разбрах че работи в екип с д-р  Пиперкова и д-р Янев в новата МБАЛ Иван Рилски. Страшно съм доволна от професионализма и отношението  и на тримата. Положителна оценка и за д-р Гидикова, която му асистира при операцията.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sis3003stivi в ср, 04 мар 2009, 13:24
Аз бих ти препоръчала Ина Цонева за всеки лекар можеш да чуеш хубави и лоши неща но аз лично съм много доволна от отношението и от начина и на работо също съм чувала и добри отзиви за др.Бузалов


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: moonL в вт, 10 мар 2009, 22:04
здравейте момичета, можете ли да ми препоръчате гинеколог-ендокринолог в Стара Загора, понеже имам проблем с нередовен цикъл. благодаря


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mini_79 в вт, 10 мар 2009, 22:08
абе то такъв специалист нема в Сз, ама за ендокринолог бих препоръчала д-р Пракова, работи и със ЗК  :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в ср, 11 мар 2009, 06:53
Аз бих ти препоръчала Ина Цонева за всеки лекар можеш да чуеш хубави и лоши неща но аз лично съм много доволна от отношението и от начина и на работо също съм чувала и добри отзиви за др.Бузалов
Мда...някой ме обвини че наскачвам срещу Цонева...ами как няма. На 03.03 се роди 20 години чакано дете...със синдром на Даун 90%. Цонева е водила бременността. Жената е на 39г. и е искала да и направят такива изследвания...Цонева и казала че няма страшно..всичко е наред щом тя ГЛЕДАЛА :twisted:
Майката ще оставя детето в дом "Майка и дете" :tired:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ral40 в пт, 24 апр 2009, 11:43
Доктор Дянкова НЕ видя 8 месеца, че братовчедка ми е бременна с дете със Синдром на Даун  
[/quoteздравейте! Някой бил ли е при д-р Енчева и нещо да кажете за нея като специалист


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vanya_cveti в чт, 25 юни 2009, 22:26
аз родих при доктор пламен янев и сам много доволна


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: antonityy в пн, 03 авг 2009, 16:40
Искам да попитам някой дали има отзиви за Д-р Мими Димитрова кабинета и е на М.Кусев 67 ???


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Антонияяяя в вт, 04 авг 2009, 12:31
Преди малко се прибрах , бях на гинекологичен преглед за първи път при Д-р Пламен Янев в трета поликлиника толкова съм разочарована ,че нямам думи.Той искаше да ме претупа на бързо макар ,че имах инфекция ,която е доста сериозна почти нищо не ми обясни  и плус това си платих защото беше на частно и нямах направление ....... просто нямам думи.......


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в вт, 04 авг 2009, 15:07
И откъде разбра, че ти е доста сериозна инфекцията, след като той нищо не ти обясни?
Янев не е от лекарите, зето ще те държат за ръката и ще ти се кълнат в дипломата си, че чакаш мъжко. Ама ако е сериозно - вервай ми, ще се отнесе подобаващо сериозно. Изпитала съм го на ... не на гърба си, а на гъза си, дето се вика. Сериозно беше. След по-малко от 2 седмици бях в операционната.

Ако искаш дундуркане, иди при Цонева.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в вт, 04 авг 2009, 15:30


Ако искаш дундуркане, иди при Цонева.
:mrgreen:Сори ама не се стърпях  :mrgreen:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в вт, 04 авг 2009, 15:43


Ако искаш дундуркане, иди при Цонева.
:mrgreen:Сори ама не се стърпях  :mrgreen:
Що, ти не мислиш ли като мене  :mrgreen: :mrgreen:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в вт, 04 авг 2009, 15:54

Що, ти не мислиш ли като мене  :mrgreen: :mrgreen:
Същото като теб....за това ми стана смешно ;-)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: giusi в сб, 08 авг 2009, 00:02
Здравейте!
 Изчетох темата. Не съм от града. Предстои да ми се направи корекция на матката, операцията е неизбежна след 2 тежки раждания. Посетих д-р Бузалов- обясни ми процедурата, прегледа ме. Моята гинеколожка обаче иска и второ мнение и ме насочва да посетя и д-р Христов. Изобщо интересува ме именно по проблема за корекция на матката, вагинална пластика каква информация бихте ми дали за лекари, цени, споделен опит и пр.
Благодаря!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Антонияяяя в пн, 10 авг 2009, 10:58
Разбрах ,че е сериозна защото той викна сестрите който специализират при него и им обяснява ,че тази инфекция е в напреднала и сериозна от това разбрах скапа хапке  :D :D :D а мен си ме боли и си го чакам да сварши с обясненията на тях и плус това аз го чакам а тои неможе да си намери инстументите ,псува ,отваря вратата аз съм саблечена.....както и да е прегледа ме там криво ляво не ми взе микробиологично изледване,нитоцитонамазка както го помолих....аз неискам да отида при някой доктор който да ми държи раката а да ми обясняваааа....и това за мъжкото въобще пак не го разбрах аз нито чакам бебе нито нищо просто видях темата и видях ,че е писано за Д-р Янев и реших да ви разкажа какво стана и също така незная коя е Д-р Цонева и не сам ходила при нея ходих при Д-р Ния Кирчева и сам много доволна...обясни ми всичко ,че това не е болка за умиране сериозно е но трябва постоянно лечение...и така това е и ти си супер заядлива пффф..... :D :D


Титла: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Антонияяяя в пн, 10 авг 2009, 11:00
Разбрах ,че е сериозна защото той викна сестрите който специализират при него и им обяснява ,че тази инфекция е в напреднала и сериозна от това разбрах скапа хапке  :D :D :D а мен си ме боли и си го чакам да сварши с обясненията на тях и плус това аз го чакам а тои неможе да си намери инстументите ,псува ,отваря вратата аз съм саблечена.....както и да е прегледа ме там криво ляво не ми взе микробиологично изледване,нитоцитонамазка както го помолих....аз неискам да отида при някой доктор който да ми държи раката а да ми обясняваааа....и това за мъжкото въобще пак не го разбрах аз нито чакам бебе нито нищо просто видях темата и видях ,че е писано за Д-р Янев и реших да ви разкажа какво стана и също така незная коя е Д-р Цонева и не сам ходила при нея ходих при Д-р Ния Кирчева и сам много доволна...обясни ми всичко ,че това не е болка за умиране сериозно е но трябва постоянно лечение...и така това е и ти си супер заядлива пффф..... :D :D


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denitsa23 в вт, 11 авг 2009, 15:07
Здравейте!
 Изчетох темата. Не съм от града. Предстои да ми се направи корекция на матката, операцията е неизбежна след 2 тежки раждания. Посетих д-р Бузалов- обясни ми процедурата, прегледа ме. Моята гинеколожка обаче иска и второ мнение и ме насочва да посетя и д-р Христов. Изобщо интересува ме именно по проблема за корекция на матката, вагинална пластика каква информация бихте ми дали за лекари, цени, споделен опит и пр.
Благодаря!
Аз ти предлагам да посетиш д-р Ив.Тодоров  :peace: Не съм имала проблеми от това естество ,което описваш,но е един от най-добрите специалисти в града.Успех !


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kolebanie в чт, 13 авг 2009, 23:09
giusi    д-р Христов и д-р Тодоров  са най- добрите, който и да избереш смятам ,че ще ти помогнат, успех ти пожелавам


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: emito в вт, 22 сеп 2009, 22:55
здравейте моля ви посъветвайте ме къде в стара загора да родя при д-р ина цонева при д-р  даков или някой друг много съм объркана предварително благодаря [smilie=smile3525.gif]


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: MTV в вт, 22 сеп 2009, 23:02
здравейте моля ви посъветвайте ме къде в стара загора да родя при д-р ина цонева при д-р  даков или някой друг много съм объркана предварително благодаря [smilie=smile3525.gif]
Прочети темата и ще добиеш представа ;-)
Леко и успешно раждане :hug:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mamche na 18 в сб, 03 окт 2009, 22:23
аз направих само консултация в Неамей при д-р Виолета Иванова,и да ви кажа доволна съм.жената квото трявбаше ми обясни и сега накрая на месеца съм на преглед при нея,за да мога другия месец да родя там.д-р Иванова е много мила.няма да сгрешите ако отидете при нея.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: MTV в нд, 04 окт 2009, 22:19
аз направих само консултация в Неамей при д-р Виолета Иванова,и да ви кажа доволна съм.жената квото трявбаше ми обясни и сега накрая на месеца съм на преглед при нея,за да мога другия месец да родя там.д-р Иванова е много мила.няма да сгрешите ако отидете при нея.

В Ст. Загора такава клиника, МД..не ми е известно да има :roll:
Има МД "Ниа Мед", но в нея пък не пише да има такава докторка :thinking::
http://www.niamed.com/modules/niamed/med_team.php


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: nikitita в пн, 05 окт 2009, 20:40
аз направих само консултация в Неамей при д-р Виолета Иванова,и да ви кажа доволна съм.жената квото трявбаше ми обясни и сега накрая на месеца съм на преглед при нея,за да мога другия месец да родя там.д-р Иванова е много мила.няма да сгрешите ако отидете при нея.

В Ст. Загора такава клиника, МД..не ми е известно да има :roll:
Има МД "Ниа Мед", но в нея пък не пише да има такава докторка :thinking::
http://www.niamed.com/modules/niamed/med_team.php


Съществува такъв лекар и наистина приема пациенти в МД "Ниа Мед" Аз лично месец март за пръв път видях че има такъв агушер-гинеколог там.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kolebanie в пн, 05 окт 2009, 22:51
 от кога работи там , аз съм раждала там и незнам да има такъв лека там    :roll:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Астера в вт, 06 окт 2009, 02:44
Има, има! Малко преди да родя реших да се прегледам при Иванов, та тогава я видях д-р Иванова (прочетох името на табелката й, само че не знаех, че е гинеколог). Тогава ми направи много лошо впечатление, тъй като се намърда в кабинета на Иванов, без никой да я е викал, аз имах записан час при него все пак. Прегледът протече само като разговор, в кабинета бяхме с мъжа ми, тя се намесваше постоянно в разговора. Нямам впечатления от нея като специалист, но това й поведение според мен не беше подобаващо. Просто споделям :)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в вт, 06 окт 2009, 10:09
А сигурно и клиника Неамей има... newsm78


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: miminovac в нд, 18 окт 2009, 20:56
Здравейте мамчета.И аз ходих в Ниа Мед при д-р Виолета Иванова много е мила ,но незнам нищо за нея като специалист,ако някой има информация нека сподели.Записах се там заради здравната каса ,но иначе смятам да ходя и при д-р Бузалов.Това ми е първа бременност и малко се притеснявам.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sweeten в пн, 26 окт 2009, 15:00
и аз съм ходила веднъж на преглед при виолета иванова,останах доволна,много внимателна лекарка.Също нямам впечатления от нея като специалист


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Hastar в вт, 10 ное 2009, 21:23
А какво ви е мнението за д-р Тончо Качаров? В момента ходя при него по ЗК за следене на бременност. Май никъде нищо не видях за него.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mama zizi в ср, 11 ное 2009, 14:46
А какво ви е мнението за д-р Тончо Качаров? В момента ходя при него по ЗК за следене на бременност. Май никъде нищо не видях за него.
Не му се доверявай напълно,търси и второ мнение.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sandraaa в ср, 11 ное 2009, 15:57
predstoi mi da rajdam i do v 3 mesec sam.do sega bremennostta mi q vodi dr.coneva no me naso4ih kam dr.hristov niq med.kakvo 6te kajete ako nqkoi ima preki nabludeniq kam dvamata molq vi za pomo6t.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sweeten в ср, 11 ное 2009, 16:05
моето мнение е 4е на цонева не бих се довеила,но на христов да-изчакай мнението и на другите все пак,защо те препраща към христов?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sandraaa в ср, 11 ное 2009, 16:19
dr.hristov  mi go prepora4a moq poznata lekarka i sega se dvuomq koi da izbera za tova tarsq i pomo6t ot vas.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: MTV в ср, 11 ное 2009, 16:25
Пиши на кирилица, за да става ясно-аз също разбрах от първия ти пост, че именно Цонева те е насочила към Христов...още повече, че и правилата на форума го изискват ;-)

predstoi mi da rajdam i do v 3 mesec sam.do sega bremennostta mi q vodi dr.coneva no me naso4ih kam dr.hristov niq med.kakvo 6te kajete ako nqkoi ima preki nabludeniq kam dvamata molq vi za pomo6t.
Предстои ти раждаш до 3мес, или си в третия..нищо не разбирам :roll:

Относно избора на доктор-Христов :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kolebanie в ср, 11 ное 2009, 19:15
 аз два пъти съм раждала при Д-р Христов и съм страшно доволна , също и от д-р Тодоров съм много доволна  :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mariancheto в чт, 12 ное 2009, 11:22
Раждала съм при д-р Трифонов и при д-р Пл.Янев и съм страшно доволна и от двамата. Станах свидетел на раждане с "вкаран" доктор отвън в "Иван Рилски" и мнението ми е, че не е нужно да се харчите излишно, защото основно раждането го проведе акушерката на смяна която беше. Абсолютно всички се стараят сега при тази конкуренция .


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sandraaa в пт, 13 ное 2009, 09:37
извинете ме но сега навлизам в не6тата  :flutter: благодаря ви за помощта.за сега 4увам само добри отзиви за др.христов  надявам се наистина да е така 


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denikras в ср, 02 дек 2009, 19:50
Аз бях при доктор Татяна Гидикова от Стара Загора.Тя ми беше наблюдаващ лекар и тя ме изражда в АГ-то в Стара Загора.Уж имах безпроблемна и лека бремонност,а след трудното раждане се оказа, че новороденият ми син е в много тежко състояние с мозъчен оток,висока ацедоза,температура.Мисля че това се дължи на нейната некомпетентност и непрофесионализъм.След което се опита да прехвърли вината на мен.Бебенцето ми се бори 19 дни и накрая ПОЧИНА.      :( Не бих ви препоръчала да ходите при нея...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kolebanie в ср, 02 дек 2009, 20:56
denikras много съжалявам за това ,което си изживяла :cry:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Джинджифил в сб, 23 яну 2010, 17:27
Здравейте,
бихте ли ме насочили към добър гинеколог от Стара Загора, работещ със ЗК.
Интересува ме и това да е стриктен по отношение на пускането на изследванията, т.к. съм с отрицателен ресус-фактор и втора бременност, а имам неприятен опит в това отношение по време на първата си бременност.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в сб, 23 яну 2010, 18:11
Прочете ли темата? Ако си я прочела нямаше да задаваш този въпрос :mrgreen:
Хайде сега отиди и от началото я прочети.
Приятно четене


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Джинджифил в сб, 23 яну 2010, 19:19
Eх, Херке, прегледах темата, и другата подобна тема прегледах преди да попитам... :peace:
Но, тъкмо се ориентирам към някого, за когото отзивите са положителни и се окаже, че не работи със ЗК.
А и наистина ми е важно да е гинеколог, който освен добър профрсионалист, е стриктен по отношение на изследванията, защото не ми бе поставена АнтиД гамаглоболин в срок след първото  раждане (а и при първата ми бременност едва в 7-я месец, поради лекарска небрежност се разбра за това, че съм с Rh-) така, че сега очаквам евентуални проблеми с антителата.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в сб, 23 яну 2010, 20:06
И в двете теми пише кой специалист работи със ЗК...не ме карай да го търся.
Аз ходих при ЕНчева и Кирчева. По каса бях при Кирчева....пускани са ми всички изследвания.  Rh/-/ съм аз а съпруга ми е с +


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Джинджифил в сб, 23 яну 2010, 20:22
Не търси, така или иначе, ще ги препрочета отново преди да взема окончателно решение.
Благодаря, все пак.

П.П. Точно Кирчева беше лекарката, която пропусна да ми направи повечето от задължителните изследвания, включително и тези за кръвна група. Явно наистина впечатленията, с които оставаме от различните лекари са твърде  субективни.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tanya_p в сб, 23 яну 2010, 20:29
Бебето каква кръвна група е?
Бебето ако е положителна кръвна група,  е нямало смисъл да ви поставят Анти-д.
Аз като видях положителният тест, веднага си изследвах кръвната група. Преди да отида на лекар, за да ми потвърди бременността.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Джинджифил в сб, 23 яну 2010, 21:14
Бебето каква кръвна група е?
Бебето ако е положителна кръвна група,  е нямало смисъл да ви поставят Анти-д.
Аз като видях положителният тест, веднага си изследвах кръвната група. Преди да отида на лекар, за да ми потвърди бременността.
Положителна е. Наясно съм с възможните последствия, както и с вероятността да няма последствия, въпреки ненавременото поставяне на инжекцията.
Вероятно вината, че не съм била достатъчно настоятелна въпростните изследвания да бъдат направени  навреме е и моя. Слава Богу, нямаше повод за притеснение, както е обичайно при първа бременност. Сега обаче съм притеснена, а четейки темите и спирайки се на някой  препоръчан  от вас специалист , няколко реда по-надолу ставаше ясно, че не работи със ЗК. За останалите мненията ми се сториха прекалено противоречиви или оскъдни, затова си и позволих да попитам.  Простете още веднъж- ще прегледам темите отново и по-обстойно.
Благодаря!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в сб, 23 яну 2010, 21:47
Джинджифил щом си толкова наясно защо сама не си искаш изследванията? Аз винаги мрънках и си ги исках.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Джинджифил в сб, 23 яну 2010, 21:54
Джинджифил щом си толкова наясно защо сама не си искаш изследванията? Аз винаги мрънках и си ги исках.

Да, и аз това отчитам като собствена грешка.
Този път определено ще мрънкам.  ;-)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Доктор@ в пт, 29 яну 2010, 09:42
Проблемът с Rh(-) не е толкова страшен,споко!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: DIANA_ANGEL_ в сб, 27 фев 2010, 17:34
AZ mnogo sam dovolna ot d-r Coneva.imah problemna bremenost i blagodarenie na neq rodih normalno i zdravo bebe za koeto sam i mnogo blagodarna.za d-r hristov i d-r trifonov ne sam 4ula hubavi ne6ta.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mini_79 в сб, 27 фев 2010, 17:59
хех, едва ли благодарение на който и да било лекар раждаме нормални децата си
иначе- честито и да ти е здраво


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denitsa23 в сб, 27 фев 2010, 18:13
В интерес на истината само за д-р Тодоров не съм чула лоша дума  :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в нд, 28 фев 2010, 03:41
AZ mnogo sam dovolna ot d-r Coneva.imah problemna bremenost i blagodarenie na neq rodih normalno i zdravo bebe za koeto sam i mnogo blagodarna.za d-r hristov i d-r trifonov ne sam 4ula hubavi ne6ta.

А в този форум писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: selvetka в вт, 09 мар 2010, 12:35
Някой има ли мнение за др.Атанас Янев???

 Преди 20дни претърпях спонтанен аборт и последвал кюртаж, сега ще ходя на преглед при него.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в вт, 09 мар 2010, 13:42
Аз имам много кофти усещане, като чуя това име. Той беше лекуващ лекар на моя близка, която почина от рак на шийката на матката. Не казвам, че той е виновен, но просто ми навява лоши асоциации.

По-добре иди при Пламен Янев, него го препоръчвам с две ръце и три крака.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mariq80 в вт, 09 мар 2010, 18:17
Аз съм доволна от него.При него раждах и нямах никакви проблеми.Нормално си родих.Той ми водепе и бременноста през цялото време докато родя.Аз родих 2004,но всеки си има мнение за него.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: viviq в сб, 10 апр 2010, 17:31
Здравейте момичета и от мен
На кратко да си кажа мъката ,а дано ми дадете съвет какво да правя?
Значи след две години неуспешни опити да забременея с една запушена тръба другата пропуска под налягане ,двурога матка, висок пролактин ,насрочена лапароскопия ,която се отложи ,защото настинах се оказа ,че съм бременна!
Благодаря на Бог, че ми даде този шанс !
Посещавам д- р Даскалов в Пловдив отдавна и продължавам да ходя при него сега съм в 7 гс
Аз обаче съм от Стара Загора  и се налага да си избера лекар ,който да ме следи и тук за женска консултация а и трябва по-често да ме наблюдава заради двурогата матка ,която много ме притеснява!
Е понеже съм ходила преди при няколко гинеколози в Стара Загора ,които не харесах сега се чудя кой да избера да ми помогне да докараме бременността ми до успешен край!
Много ви моля ако има някой с подобен случай (имам в предвид двурога матка ) да сподели ,а и други мнения ще ми помогнат да направя избора си - за сега ми се въртят тези имена Енчева ,Найденова ,при Тодоров съм ходила направи ми добро впечатление но той не работи със ЗК
Ще ми се да е някой който е водил трудни бременности (дано моята да не е такава ,но трябва да сме готови за всичко)
Благодаря ви предварително!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в сб, 10 апр 2010, 17:53
Вивия аз ходих при Енчева...тя ме и изражда. Писала съм и друг път - много съм доволна от нея...но тя е семейна приятелка. Отношението към мен е страхотно  а професионализма и съм го изпробвала.
Тодоров - не съм ходила при него...Найденова също.
Имах насрочена операция за секцио в 8.30ч.....водите ми изтекоха през ноща. Енчева дойде веднага след като и се обадих......имах страхотно раждане.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denitsa23 в сб, 10 апр 2010, 18:08
Аз бях при Найденова и Тодоров,в началото бременноста ми беше идеална,но последните 2 месеца развих прееклампсия.Благодарна съм на д-р Найденова и на д-р Тодоров за професионализма им   :peace:
Запиши се при някой лекар и ако не си доволна винаги можеш да го смениш.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mini_79 в сб, 10 апр 2010, 18:34
 :) аз и всички мои приятелки ходим при д-р Гидикова, тя дава дежурства предимно в Патологична бременност, страхотен диагностик и професионалист
работи със здравната каса и предимно със случаи след стерилитет


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Avgusta в вт, 13 апр 2010, 21:00
viviq, за Енчева ти е казала Хера. От Тодоров съм доволна, но не работи със ЗК, както си разбрала, а от Найденова не съм много доволна. При мен как да е, че ми изписа едни противозачатъчни "ей тъй малко да ми се регулирали хормоните", от което вдигнах 6 кг и нямат сваляне  :roll: Ама айде, как да е...Обаче снахата, която отиде за рутинен преглед видя бая зор с нея-първо я изкара с миомни възли, накара я да отиде пак следващата седмица-каза й, че е  кух плод и да отиде пак следващата седмица... :shock: Накрая отиде при Кирчева и се оказа, че си е бременна, всичко е нормално, предстои да роди след два месеца  :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: viviq в чт, 15 апр 2010, 12:24
Благодаря ви много момичета!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Kalinka Malinka в пн, 03 май 2010, 13:35
Понеже инфото е много старо... Трябват ми координати на д-р Гидикова. Тя работи със ЗК, нали?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в пн, 03 май 2010, 13:49
Понеже инфото е много старо... Трябват ми координати на д-р Гидикова. Тя работи със ЗК, нали?

602-209 МЦ Медищит
Работи със ЗК


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Kalinka Malinka в пн, 03 май 2010, 15:00
Благодаря   :bouquet:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denikras в пн, 31 май 2010, 17:51
Написала съм в по-предни страници за д-р Татяна Гидикова от Стара Загора моят опит -
Тя ми беше наблюдаващ лекар и тя ме изражда в АГ-то в Стара Загора.Уж имах безпроблемна и лека бремонност,а след трудното раждане се оказа, че новороденият ми син е в много тежко състояние с мозъчен оток,висока ацедоза,температура.Мисля че това се дължи на нейната некомпетентност и непрофесионализъм.След което се опита да прехвърли вината на мен.Бебенцето ми се бори 19 дни и накрая ПОЧИНА. Не бих ви препоръчала да ходите при нея...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в пн, 31 май 2010, 17:58
Дени, приеми моите най-искрени и дълбоки съболезнования за загубата ти.

Вярвам, че времето ще помогне да приемеш случилото се. Моля се това, което си преживяла, да не спохожда никоя от нас.

Но не говори така за един прекрасен професионалист, на когото много от нас дължат и здравето, и децата си. Доколкото съм чувала (не твърдя, че зная всичко), д-р Гидикова не е нито осъдена за това, нито е обвиняема дори. Склонна съм да допусна, че причината не е единствено и само в нея. Допускам, че причината дори изобщо не е свързана с нейната намеса в случая. Но това са само предположения. Окончателно мнение могат да вземат само компетентните органи.

Така или иначе, ти си напълно права да споделяш своя, за съжаление, много тъжен опит.
От моя опит аз бихпрепоръчала тази лекарка с две ръце.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denikras в пн, 31 май 2010, 18:30
 Ако наистина беше такъв професионалист не би позволила напълно здраво дете да се роди в такова състояние.А за причината - тя беше там през цялото време и виждаше че е трудно и нищо не направи.Тя се опита да  прехвърли вината на мен, но ако знехме и можехме сами да се справяме с раждането нямаше да ходим в болница.Аз отидах в АГ-то и й се доверих и винаги ще съжалявам за това.Естествено че съм длъжна да сподела опита си.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в пн, 31 май 2010, 19:10
Естествено че съм длъжна да сподела опита си.
Никой не ти отрича това.
Доволните пациенти - също.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Radost^^ в вт, 01 юни 2010, 09:35
Здравейте! На мен цялата бременност ми следеше д-р Бузалов, но накрая родих при д-р Христов. И двамата ги препоръчвам с две ръце  :peace:. А сега се чудя кой от двамата да избера като гинеколог за профилактични прегледи  newsm78


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: schreier в сб, 05 юни 2010, 22:35
Дени,
съжалявам за загубата ти. Надявам се всъщност да си предприела всичко необходимо, за да се докаже кой е виновен. Ако изобщо има виновен, защото  понякога няма.
Междувременно те моля да не хвърляш кал върху човека, на когото много жени дължим майчинството си и относителното си здраве.
Щом ще споделяме опит, да споделя и аз. Доверих се на доктор Гидикова преди 17 години, когато тя току-що прохождаше в професията. Не съжалявам за нито един момент от трудното ни раждане .Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denikras в вт, 08 юни 2010, 15:18
   Когато бременността ми вървеше нормално без проблеми и при прегледите на видеозон, които са ми правени от д-р Гидикова не е имало проблем с бебето как така изведнъж се ражда в такова състояние. Не виждам причина да нападате мен аз искам да предопредя други жени вместо да прегръщат бебето си да го погребът. Ако сте на мое място щяхте ли да се възхищавате и да хвалити "лекарските" похвати на някаква такава личност? Докога на лекарите които правят фатални грешки ще им се прощава защото се случват рядко?А вие ако сте в този 1% или ваши близки и приятели пак ли ще ми казвате да не "изливат кал"!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в чт, 10 юни 2010, 21:47
Моля ви, стига нападки от един или друг сорт...!
Нека всеки да споделя СОБСТВЕНИЯ СИ ОПИТ, а не да коментира, контрира или апострофира чужд опит...
Благодаря...!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: viviq в сб, 12 юни 2010, 06:54
Denikras  съжалявам за това което се е случило !
Надявам се скоро да се навдигнеш от скъбта макар че такова нещо трудно се забравя!
Момичета не я нападайте това е форум за споделяне на опит а не да се караме
Всеки има право да изкаже мнението си и то да помогне на избора на някой
Има хора които само четат и това също ще им е от полза !
Лек ден !


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tina1 в нд, 13 юни 2010, 18:43
Някой може ли да ми каже нещо за д-р Маринова?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tina1 в нд, 13 юни 2010, 21:36
Моля Ви мами дайте някакво мнение ако имате за този лекар.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в нд, 13 юни 2010, 21:54
Проявете малко търпение...!
Няма нужда от излишен спам...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: slavena_84 в ср, 16 юни 2010, 01:48
здравейте момичета. прочетох цялата тема.ще споделя тожа което и на мен ми се случи. на 31 май се наложи по спешност да ми направят абразио - бях в 11 г.с - оказа се плода няма сърдечна дейност :cry: Консултациите ми ги водеше д-р Качаров който на 27 май не видя нищо такова (плода е спрял развитие още в 8-9 седмица) Абразиото ми го направи д-р Гидикова - останах доволна от отношението й , след това ходих отново до АГ за преглед и останах с впечатление че колегите й я уважават много. След около месец отново ще я потърся (д-р Узунова ми откри някакъв миоматичен възел, но отново бях насочена при д-р Гидикова :peace:). Надявам се че аз лично не съм сбъркала за преценката си в нея. А при д-р Тончо Качаров НЯМА да се върна повече при положение че той всяка седмица ме викаше на преглед и ме гледаше на видеозон то питам аз Как не можа да види че плода е загинал (все си мисля че нещата е можело и да са поправими ако се беше реагирало веднага :cry:) Това е което аз имам като опит - опитвам се все още да приема нещата че са се случили.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Miss D в пн, 21 юни 2010, 21:46
Относно д-р Цонева дали е вярно, че убеждава масово пациентите си да раждат секцио :crazyeyes:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kolibka в чт, 08 юли 2010, 08:58
ходя при д-р Антоанета Дянкова за проследяване на бременност, тя прави всичк необходимо по ЗК и е наясно с нещата като по учебник, струва ми се,  но тъй като не познавам много лекари в Стара Загора, а нея ми я препоръчаха и ми се вижда доста спокойна жена, която си гледа работата реших при нея да се следя. Но наскоро ходих и при друг лекар и той считаше, че трябва да ми се пуснат още някои изследвания за състоянието ми, за които д-р Дянкова нищо не беше казала. Даде ми телефона си само да й звъня в по-критичен момент, но това едва ли е достатъчно.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: *ice cream* в нд, 11 юли 2010, 20:53
Здравейте!
На моя приятелка и се налага да направи аборт,но от скоро е в Стара загора и не знае при кого да отиде.Бихте ли ми казали за тази манипулация кои са добрите лекари?Д-р Енчева прави ли аборти?И информативно как вървят цените( това на лични).
Благодаря ви предварително


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vikiimm в сб, 04 сеп 2010, 18:22
Момичета да ми препоръчате добър гинеколог в Стара Загора,но и да е с хубав ехограф ( 3Д или 4Д)  ,защото за мен е важно на прегледите да виждам добре всичко което става с бебо, пак и на такъв ехограф могат да се види и дали всичко в развитието на бебето и органите му е нормално.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: MTV в сб, 04 сеп 2010, 23:01
Честита бременност vikiimm !  :bouquet:
Дано е лека и безпроблемна :peace:
А относно доктора-ами цялата тема е за това-прочети я ;-)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vikiimm в нд, 05 сеп 2010, 14:16

Благодаря, MTV !
Мисля,че ще се спра на д-р Стефан Бузалов, надявам се да не сбъркам!
А какви са цените при него, за ехограф например?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mini_79 в нд, 05 сеп 2010, 16:00
не мога да разбера какъв е зора да си гледате бебето на 3д и 4д- това са екстри за родители и нямат нищо общо с добрия специалист
само за информация да ви кажа, че органите на бебето се гледат изключително с 2д функцията на апарата, с тази функция се мери нухална гънка, сърдечните камери и предсърдия, броят се пръсти на ръце и крака и всичко, засягащо ембриологията като цяло


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vikiimm в нд, 05 сеп 2010, 16:09
не мога да разбера какъв е зора да си гледате бебето на 3д и 4д- това са екстри за родители и нямат нищо общо с добрия специалист
само за информация да ви кажа, че органите на бебето се гледат изключително с 2д функцията на апарата, с тази функция се мери нухална гънка, сърдечните камери и предсърдия, броят се пръсти на ръце и крака и всичко, засягащо ембриологията като цяло
Еми мила,все едно да си гледаш сериала на "операта", вместо на плазмата и да се наслаждаваш на качеството!
Ти на обикновен ехограф ще чуеш ли как бие сърчицето на бебето или само ще видиш някакво неясно петънце как се мърда?
Аз държа на качеството и искам най-доброто за бебчо,дори и още преди да се е родил!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mini_79 в нд, 05 сеп 2010, 16:15
и аз така за моите, споко
ама при Бузалов никога няма да отида, ако искам най-доброто за нероденото си дете
въпрос на личен избор  :)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kolibka в нд, 05 сеп 2010, 19:02
според вас Иван Рилски добър избор ли е за раждане или по-добре е Ниамед - понеже в държавната АГ болница условията са под всякаква критика!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vikiimm в нд, 05 сеп 2010, 19:42
и аз така за моите, споко
ама при Бузалов никога няма да отида, ако искам най-доброто за нероденото си дете
въпрос на личен избор  :)
Ok!
Но защо мислиш така,аз нещо лошо за този лекар не прочетох, ако ти имаш някакви лични впечатления - сподели!
Ти кого би препоръчала,като минала вече по този път? На мен ми е първа бременност и наистина ми е мн.трудно да избера!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в нд, 05 сеп 2010, 19:52
Мини, не се ядосвай. Остави хората да ходят на 5Д, а още по-добре на 6д ехограф. Вижда се в-сич-ко!!!

Вики, по-нагоре някой вече ти написа да прочетеш темата.

П.С. И аз няма да ида при Бузалов. Ни за нероденото си дете, ни за собствената си катерица.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: schreier в нд, 05 сеп 2010, 20:19
Много се чудя мен на колко Д са ме гледали в много ранните 70те.
И как съм дощъкала до ден днешен при туй явно неглижиране?
И какво е искала майка ми за мен?

Също започвам да гледам на факта, че 17 годишната ми дъщеря невъзмутимо унищожава кекса ми още топъл, като на следствие от някакво медицинско чудо. Щото изобщо не знам на колко Д са я гледали през 1993 г. И едни терзания ме обхванаха - каква майка съм, аджеба, че не съм мислила за Д-тата? И какво ли съм искала за детето си?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mini_79 в пн, 06 сеп 2010, 00:28
Преди 18 години и малко въпросния доктор даваше дежурства в кабинета в колибката зад родилно, майка ми бременна в 9 месец 32 годишна жена, раждала последно преди 13 години, опити за бебето 6 години, а доктора със стажанти пред които заявява как на 2д ехографа се вижда, че бебето е с малформация на главичката
една седмица до следващата консултация майка ми се намира в адска криза, реве постоянно, обмисля какво ще пправят с бебето и как ще се справят с това, какви ли може да са последствията, обвинява се че в тази възраст е решила да има дете и когато отива на следваща консултация и пита след края й как стои въпроса с малформацията същия този доктор казва- АААА, така ли съм казал, няма такова нещо
е, аз след такава случка съм способна да убия такъв човек, но ти ходи на 4д няма проблем
въпросния плод с малформация на главичката учи  испански с френски в езиковата гимназия, печелила е конкурси и стипендии от испанското посолство и ходи на уроци по химия, защото догодина смята да кандидатства за лекар 


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: MTV в пн, 06 сеп 2010, 01:07
според вас Иван Рилски добър избор ли е за раждане или по-добре е Ниамед - понеже в държавната АГ болница условията са под всякаква критика!


Не гледайте само условията..те не са толкова важни :peace:Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: toti_stz в вт, 07 сеп 2010, 17:07
Здравейте! Нова съм тук и се надявам да си помагаме взаимно.
Относно условията в АГ-и аз съм на мнение,че не е 5 звезден хотел,но по-важно е какво е отношението на персонала.
Скоро ми се налага да лежа в патологична бременност и честно казано беше поносимо.Всеки ден минаваха и миеха стаите, чешмите в стаите и бършеха праха от шкафчетата ни.Постоянно имаше топла вода, както в стаите, така и в банята. Във всяка стая има ТВ с кабеларка(за която трябва да си плащаш).Като цяло беше добре. Правя сравнение с отделението ПБ в Бургас, защото седмица преди това бях пък в него, което беше пълен АД. Не стига,че е мръсно, с мухъл по прозорците(иначе с нова дограма :ooooh:) и гнусни бани,ами и акушерките бяха върха с наглостта си, Все ти се карат за какво ли не, все мрънкат и не им пука ако имаш нужда от тях, а самата завеждаща на отделението беше толкова компетентна,че ми идеше да я  :2gunfire: Ден преди изписването ми, ми каза,че съм добре, че чува ритъм и вижда бебчо,но...така стигнах в Стара Загора за абразио,поради miss  :bad-words:... Нямам думи...
Сега пак съм бременна и ми предстои раждане през Март и много се замислям за АГ-то в СтЗ. Още не съм питала наблюдаващата ме гинеколожка,но има вероятност да съм секцио,заради минала операция (извършена пак в АГ-то през 2006). За лекар мисля да ме оперира Дянкова, от която ми прави абразиото ( :crazyeyes: ) и съм страшно доволна.За анестезиолог се надявам да съм с Димова.Те двете май работят в екип.Много са готини и мили жени. Винаги когато са на смяна минаваха да ме видят как съм.
Имам време,но за сега това е моят избор.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в вт, 07 сеп 2010, 20:58
Само ще ви цитирам едно мнение от тази тема, писано преди три години и половина...
(http://managingforglory.files.wordpress.com/2010/04/exclamation.jpg) (http://managingforglory.files.wordpress.com/2010/04/exclamation.jpg) (http://managingforglory.files.wordpress.com/2010/04/exclamation.jpg)

Цитат на: Ekcnpec
Едва ли може да се направи генерален извод... Ето този е най-добрият гинеколог... Всяка жена търси различни неща от гинеколога си и затова... Еднозначен отговор на въпроса няма... Има много добри гинеколози... Да не кажа, че почти всички са много добри... Зависи от претенциите на всяка жена и от стимула... Аз съм сигурен, че за всеки един от гореизброените ще се намерят достатъчно хора, които да са недоволни... Важното е да намериш баланса на твоите изисквания... Една обича да я държат за реката и да й говорят нежни думи... Друга търси професионалиста, който не обелва и дума докато те гледа тулума с ехограф... Та такива ми ти работи... Хващай един от препоръчаните за ушите и пробваш... Ако не ти хареса - следващия...
Успех с избора...!

И съм склонен да допълня... Съгласявам се напълно със sladka hapka и schreier за Д-тата... :mrgreen:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: happymamy в пн, 20 дек 2010, 15:32
Здравейте,аз съм изключително доволна от Д-р Стефан Бузалов!! :)Преди десет дни той помогна на моята малка Дариана да поеме първата глътка въздух. Тои следеше и почти цялата ми бременност- изключително внимателен,уравновесен и спокоен човек-за мен това е много важно,както и много добър специалист :).Това е моят гинеколог!!! :) :)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: въпрос в пн, 24 яну 2011, 17:49
Здравейте, момичета включвам се в темата по малко неприятен повод, но искам да споделя с вас какво ми се случи и да ви дам съвет да внимавате ама наистина много при избора си на гинеколог. Преди 9 месеца имах спонтанен аборт и ми се наложи да направя кюретаж реших да отида да го направя в Ния Мед по съвет на моята гинеколожка, случи се на смяна д-р Христов и аз си казах чудесно той е завеждащ на АГ и е специалист и тогава наистина се чувствах в сигурни ръце, а и след аборта д-р Христов се постара да ме обеди ,че наистина съм попаднала в точните ръце и че още следващия месец мога да забременея пак е да ама прословутия доктор така ме е остъргал, че след 9 месеца аз още нямам цикъл и сега се разбра, че съм получила и много лоши сраствания (предната стена на матката ми е била залепена за задната стена ) които съм получила в следствие на лошия кюретаж. Просто нямам думи не знам изобщо защо се е случило, дали д-р Христов се мисли наистина за велик и не му пука за пациентите или просто е некадърник не знам, може наистина да е специалист когато няма проблем. Искам да ви посъветвам при който и голям специалист да сте имайте едно на ум питайте, разпитвайте и не се оставяйте на некадърници.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Avgusta в пн, 24 яну 2011, 17:55
И ти се регистрира специално за да ни кажеш това? Благодарим ти  :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Астера в пн, 24 яну 2011, 18:47
Момичето е регистрирано 2009 г. :roll:

bio, съжалявам за това, което ти се е случило! Скорошно възстановяване!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: ganeta в пн, 24 яну 2011, 19:37
Zdraveite na vsi4ki iskam da vi kaja ,az xodq pri ginekolog dr.Kalina Piperkova  namira se v treta poliklinika Sveti Ivan Rilski iskam nqkoi da mi kaje  ako e xodil pri neia dali  e dovolen  ot doktor piperkova

Пиши на кирлица!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: sladka hapka в пн, 24 яну 2011, 20:34
Аз не съм доволна. Веднъж ми е правила преглед, толкова грубост не знам от де се взе. Дотогава не знаех, че гинекологичния преглед може да е толкова болезнен и неприятен. Но щом така или иначе ходиш при нея, за какво са ти други мнения. Аз доволен пациент на тая г-жа не съм срещала.

Ако си се насочила към иван Рилски, иди при д-р пламен Янев.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Avgusta в вт, 25 яну 2011, 09:59
bio, и аз съжалявам за това, което ти се е случило, просто в този форум сме крайно подозрителни към потребители с малко публикации.
Аз лично не съм била при д-р Христов, но снаха ми беше и съм с прекрасни впечатления от него, може би защото при нас беше доста екстремна ситуация, с която той се справи отлично. Дано това, което се е случило при теб, не ти остави сериозни последствия и да не се повтаря  :hug:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: въпрос в вт, 25 яну 2011, 10:12
Здравейте пак ,ами явно наистина Христов по отношение на израждания е добър тъй като прочетох, че доста момичета са доволни , но силата му не са абортите за мое съжаление, след аборта разбрах от приятелка , че и с друго момиче е имало проблем, но пък при нея проблема бил , че не я е изчистил както трябва. Надявам се на никого да не се случва да се разочарова от специалист, защото тогава човек вече не знае на кого да вярва.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в ср, 23 фев 2011, 21:34
За мен Д-р Пламен Янев е поредният безхаберник при,който съм попадала.Отидох при него с направление по здравната каса.Прегледа ме набързо ,за да отбие номера. Явно това се полага на пациентите,които не си плащат КЕШ.Имах доста сериозни оплаквания ,но така нареченият доктор каза-" Всичко е идеално , нищо ти няма" без дори ехографа си да включи . Хубаво но,ако наистина беше така.Само, че след два месеца постъпих в Болница НИА-МЕД поради кръвоизлев за,който причината беше гинекологичин проблем.Според мен с каквато и техника да разполагат тези,които са некадърни и бездарни няма да успеят да бъдат точни в диагнозите си.Още по-лошо е ако тези същите Докторчета не са мотивирани достатъчно добре - имам предвид чрез парични средства.За мен Д-р Пламен Янев е несериозен и некомпетентен като лекар и за това МНОГО СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ МУ СЕ ДОВЕРИХ. Такива грешки най-често имат последствия за нас пациентите и остават безнаказани за така наречените "специалисти". 


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: amorsito в пн, 07 мар 2011, 15:40
za komunikacii pod vsqkakva kritika.palen adsurd.az sam jivqla v 4ujbina i tam rodih parvoto si dete,sravnqvaiki go s tuk...........nqmam dumi


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: petyage в пн, 07 мар 2011, 16:38
Относно д-р Цонева дали е вярно, че убеждава масово пациентите си да раждат секцио :crazyeyes:
Малко късно се включвам по повод този пост,  но и аз да кажа от собствен опит. Наскоро родих при д-р Цонева. Много се колебаех дали да я ангажирам за раждането, защото бях чела много противоречиви мнения за нея. Накрая я извиках, защото тя ми следеше бременността.
Раждането започна със спукан мехур, никакво разкритие и високо разположено бебе(за което обикновенно д-рите правят секцио). Всички дежурни д-ри и акушерки ми говореха, че няма да родя нормално и вървя към секцио, само д-р Цонева каза "Не". И така с нейна помощ родих нормално и 2 часа след раждането гушках своето момиченце. Благодарна съм, че не ме сряза, а ме изчака 12 часа докато родя.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kolibka в пн, 07 мар 2011, 18:50
след два дена ще ходя ето тук: http://www.agcenterlive.com/
после ще пиша впечатленията си, виждам, че този център не е обсъждан.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в вт, 08 мар 2011, 12:49
Най-обикновен АГ кабинет, наречен с гръмкото име ЦЕНТЪР... ;-)
И като се сетя бившата Стоматология какви отвратителни катакомби е...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vikiimm в вт, 08 мар 2011, 16:49
Аз през цялата си бременност ходя при д-р Иван Иванов, супер доволна съм от отношението  и вниманието което получавам. На него съм се доверила и за раждането след няколко дни!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kolibka в ср, 09 мар 2011, 20:49
днес бях в Центъра, за който писах и ми се струва, че д-р Ангелова подходи достатъчно професионално, обясняваше, пусна изследвания и пр., базата беше добра, но все пак аз бях на съвсем обикновен и рутинен преглед сле бременност - работи и със ЗК, което си е предимство.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: PoCu в вт, 15 мар 2011, 18:12
Здравейте момичета,доста изчетох само името на моя гинеколог не видях тук-д-р Стефан Стефанов.По принцип той работи в КИРМ Плевен,но  има вече и кабинет в Стара Загора.Аз имах проблеми,2 години бебеправихме и тъкмо се бях отчаяла и вече ходих при Стефанов(даже ми предстоеше проходимост да правим) и разбрах,че съм бременна :)Та продължаваМ  да си ходя при него страхотен е.Има само един недостатък-не работи със здравната каса :( За това ходя при Салджийска в Ниа Мед,но честно казано незнам какво да мисля за нея.Имам близки приятелки които ми разказаха за някои гафове не особенно приятни,а като цяло моето впеатление от нея за сега е че не обеснява много.Хубаво,че съм информирана доста и я питам,но и вадя думите с чингел както се казва.И много се чудя дали да я сменя,защото гафовете които споменах са свързани точно с това,че не вижда много на ехографа.Незнам към кой да се насоча след толкова изчетено,ужас..


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vikiimm в вт, 15 мар 2011, 19:11
Здравейте момичета,доста изчетох само името на моя гинеколог не видях тук-д-р Стефан Стефанов.По принцип той работи в КИРМ Плевен,но  има вече и кабинет в Стара Загора.Аз имах проблеми,2 години бебеправихме и тъкмо се бях отчаяла и вече ходих при Стефанов(даже ми предстоеше проходимост да правим) и разбрах,че съм бременна :)Та продължаваМ  да си ходя при него страхотен е.Има само един недостатък-не работи със здравната каса :( За това ходя при Салджийска в Ниа Мед,но честно казано незнам какво да мисля за нея.Имам близки приятелки които ми разказаха за някои гафове не особенно приятни,а като цяло моето впеатление от нея за сега е че не обеснява много.Хубаво,че съм информирана доста и я питам,но и вадя думите с чингел както се казва.И много се чудя дали да я сменя,защото гафовете които споменах са свързани точно с това,че не вижда много на ехографа.Незнам към кой да се насоча след толкова изчетено,ужас..
Както съм писала по-горе аз съм мн.доволна от д-р Иван Иванов,обяснява си всичко подробно и е мн.внимателен. Той работи със здравната каса и ехографа му е 4Д. Кабинета му е в здравен център "Гален" (точно над окръжна болница) и води раждания в МБАЛ "Иван Рилски"


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: PoCu в вт, 15 мар 2011, 22:04
д-р Иван Иванов не работи ли в Ниа Мед или се бъркам :roll:Защото аз например се записах в Ниа Мед само защото живея в блока срещу нея :)И когато попитах кои от докторите има работят със ЗК ми казаха само за Салджийска и Иванова.Пък гледам д-р Иваноб работи със ЗК..незнам май нещо бъркам просветли ме ще съм ти благодарна


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: PoCu в вт, 15 мар 2011, 22:08
добре получих отговор от друга тема :)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vikiimm в ср, 16 мар 2011, 10:35
добре получих отговор от друга тема :)
:)
Щом живееш там значи и кабинета на д-р Иванов в "Гален" не ти е мн.далеч.  ;-)
Ако те интересува още нещо пиши ми на лични,да не пълним темата само с наш диалог!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tina1 в ср, 29 юни 2011, 12:33
Аз ходя при д-р Минчев. Някой друг дали ходи при него?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Sonette в пт, 12 авг 2011, 07:48
Д-р Христов няма договор със здравната каса.

Това абсолютно не е вярно. Д-р Христов и изобщо Ниа Мед ИМАТ договор със Здравната Каса и винаги са имали.  Някой, на който не му изнася, че целият град ходи на едно място и ги хвали, говори неоснователно. За мен пък този човек е герой, защото си тръгва от работа последен, идва пръв, и винаги е насреща при проблем.

Освен това разгледах сайта на Ниа Мед  - специализирани са в АГи при тях идват да раждат чак от Търново и Бургас (и аз съм се записала там,живот и здраве  :hug:)Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в пт, 12 авг 2011, 08:57


Освен това разгледах сайта на Ниа Мед  - специализирани са в АГи при тях идват да раждат чак от Търново и Бургас (и аз съм се записала там,живот и здраве  :hug:)
Да нямаме за честитка?!?! :mrgreen:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: PoCu в пт, 12 авг 2011, 11:51
Д-р Христов няма договор със здравната каса.

Това абсолютно не е вярно. Д-р Христов и изобщо Ниа Мед ИМАТ договор със Здравната Каса и винаги са имали.  Някой, на който не му изнася, че целият град ходи на едно място и ги хвали, говори неоснователно. За мен пък този човек е герой, защото си тръгва от работа последен, идва пръв, и винаги е насреща при проблем.

Освен това разгледах сайта на Ниа Мед  - специализирани са в АГи при тях идват да раждат чак от Търново и Бургас (и аз съм се записала там,живот и здраве  :hug:)


Така аз ходя вече 8мес. на консултации в НиаМед и единствените доктори,които работят със здравната каса са Д-р Салджийска и д-р Иванова.При Христов си плащаш,при него не може по ЗК да минаваш.И клиниката има договор със здравната каса по определени клинични пътеки!Кога ми трябваше болничен за 30 дни(съответно с комисия) си плащаш 20лв. без значение осигурен или не-просто нямат тази клинична пътека,за това ходих и си го зимах от държавната болница,този болничен,за да не давам по 20лв. всеки път понеже аз от 5-ти мес. съм в болнични.За раждането пак имат клинична пътека,но ако си здравно осигурен за нормално плащаш 500лв.,за секцио 1000лв.Пак си плащаш.Това е.Така,че е вярно-Христо не работи по ЗК и аз искам при него но може само на частно.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Talinta_Malinta в ср, 07 сеп 2011, 20:28
Искам някакво по сериозно мнение за Мария Ангелова. Ако не сте доволни препоръчайте добър гинеколог работещ със здравна каса


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denitsa23 в чт, 08 сеп 2011, 08:20
Искам някакво по сериозно мнение за Мария Ангелова. Ако не сте доволни препоръчайте добър гинеколог работещ със здравна каса
За д-р М.Ангелова от личен опит не мога да говоря,но моя близка беше при нея и според мен въпросната д-рка не подходи много сериозно.... но пак повтарям не е от личен опит ! Препоръчвам Д-р Иван Иванов,мед.център Гален  :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Talinta_Malinta в чт, 08 сеп 2011, 23:40
Имам вече запазен час при Пиперкова да видим какво ще направи...  :thinking:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: nadeto82 в пн, 03 окт 2011, 14:43
        Здравейте  :)  Прочетох почти цялата тема и съвсем се обърках.  newsm78 Вече се колебая м/у четирима доктори. Помогнете ми да избера:
        Д-р Даков
        Д-р Бузалов
        Д-р Ив. Иванов
        Д-р Пл. Янев
        Не мога да реша, защотот за мен няма значение  къде работят и дали работят със здравната каса. Единствения ми критерий да е добър специалист и съвестен доктор. Малко съм панирана от предната си бременност и сега искам най-добрия лекар. :hug:
       
       


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denitsa23 в пн, 03 окт 2011, 15:17
        Здравейте  :)  Прочетох почти цялата тема и съвсем се обърках.  newsm78 Вече се колебая м/у четирима доктори. Помогнете ми да избера:
        Д-р Даков
        Д-р Бузалов
        Д-р Ив. Иванов
        Д-р Пл. Янев
        Не мога да реша, защотот за мен няма значение  къде работят и дали работят със здравната каса. Единствения ми критерий да е добър специалист и съвестен доктор. Малко съм панирана от предната си бременност и сега искам най-добрия лекар. :hug:
       
       
Давам и пето предложение  :lol:  д-р Ив.Тодоров за мен той е на 1во място , след него лично аз бих избрала д-р Ив.Иванов  :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в пн, 03 окт 2011, 20:30
Довери се на д-р Даков , няма да сгрешиш ! Той е изключителен специалист и има голям опит .

Лично моето мнение за д-р Пламен Янев не е положително , защото се отнесе доста  безотговорно към мен , но бях с направление.... , ако си на частно вероятно ще е по- различно.

Успех!!!    :bouquet:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kolibka в вт, 04 окт 2011, 09:19
Пиша, за да попитам въпросният д-р Даков работи ли с направления и има ли кабинет някъде - телефони и т.н.?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в вт, 04 окт 2011, 11:00
Въпросният доктор Даков има частен кабинет, който се намира в бившата Партийна школа... И мисля, че не работи със Зравнта каса...
Иначе той е и завеждащ Агушеро-гинекологичния комплекс към общинската МБАЛ...
Мъча се да се сетя как се казваше частната му клиника... Че някак изведнъж ми избяга... ;-)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: kolibka в вт, 04 окт 2011, 11:28
Телефон има ли?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в вт, 04 окт 2011, 22:33
Въпросният доктор Даков има частен кабинет, който се намира в бившата Партийна школа... И мисля, че не работи със Зравнта каса...
Иначе той е и завеждащ Агушеро-гинекологичния комплекс към общинската МБАЛ...
Мъча се да се сетя как се казваше частната му клиника... Че някак изведнъж ми избяга... ;-)

"ЕСКУЛАП" се казва клиниката.
Д-р Даков на целия АГ- :stork-girl: комплекс ли е станал завеждащ , преди беше само на родилно отделение?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mimisyta в пт, 14 окт 2011, 12:36
И аз съм чувала добри отзиви за д-р Даков.А някой знае ли колко се заплаща избор на лекар в АГ?Мисля си  за д-р Даков.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tenev_83 в пт, 04 ное 2011, 11:12
На човек може да му стане адската каша в главата след като прочете темата тук  :lol:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vikiimm в пн, 07 ное 2011, 21:07
        Здравейте  :)  Прочетох почти цялата тема и съвсем се обърках.  newsm78 Вече се колебая м/у четирима доктори. Помогнете ми да избера:
        Д-р Даков
        Д-р Бузалов
        Д-р Ив. Иванов
        Д-р Пл. Янев
        Не мога да реша, защотот за мен няма значение  къде работят и дали работят със здравната каса. Единствения ми критерий да е добър специалист и съвестен доктор. Малко съм панирана от предната си бременност и сега искам най-добрия лекар. :hug:
       
       
За Д-р Ив. Иванов  с двете ръце, при него ходих да ми следи бременоста, при него раждах и сега на профилактични или някакъв проблем пак при него ходя! Той работи и със здравната каса.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: stefito_8986 в чт, 01 дек 2011, 00:02
Здравейте, искам да ви попитам дали е вярно това, че д-р Мария Ангелова работи и в Ниа Мед?

Аз съм много доволна от нея,сестра ми изкара доста тежка бременност която и води въпросната докторка,а и много други познати имам който са биле с проблемна бременност и всичко е било ок благодарение на Ангелова :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Sonette в пт, 23 дек 2011, 10:07
С извинение за огромното закъснение, но сега виждам темата - да, д-р Мария АНГЕЛОВА работи и в НиаМед и там се раждат и бебчетата на нейните пациентки:))

Весели празници на всички момичета!:))


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: pupi77 в ср, 29 фев 2012, 13:36
моля кажете ми за бузалов,каква е цената за преглед с ехограф


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: an_sanio@abv.bg в ср, 16 май 2012, 22:40
Горещо ви препоръчвам д-р Иван Иванов ,мого добър специалист,много внимателен и обяснява всичко!Истински професионалист!Ето заради такива лекари аз все още вярвам в хуманната професия и  че не всичко и за всеки е пари!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: tedinceto96 в чт, 17 май 2012, 16:44
Ани и аз съм съгласна с теб благодарение на него си имам моята малка принцеса д-р Иванов ми следи бременоста и тои ме изражда и аз го препоръчвам които съм пратила при него много доволен е останал и второто след време като имаме пак при него ще се запиша


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: pupi77 в вт, 22 май 2012, 22:03
мерси момичета,аз ходих при ина цонова и съм доволна за сега


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: nadia17 в ср, 23 май 2012, 14:09
 :) zdrawejte mami az rajdah w dyrjawnoto AG i sym ujasno nedowolna,no imam mom4ence blagodarenie na d-r Uzunova,a ne na Dakow tozi a be nqmam dumi,wyob6te edna pylna bezotgowornost. Ne moje toj da mi kazva gledaj afi6ite[plakati] za kyrmene na stenite i ottam se u4i,a na aku6erkite za6to im pla6tat kato ne ti pokazwat kak se kyrmi edno bebe. MIZERIQ, LO6A HRANA I LIPSA NA KONSUMATIWI. NEZNAM KAK TAZI BOLNICA SY6TESTWUWA A NE Q ZATWORI HEI I RIOKOZ. NA6IQ GRAD SE IZLAGA S TAZI BOLNICA. AKU6ERKITE WYOB6TE NE TI POMAGAT SAMO TI DAWAT SYWETI WSE EDNO SI BILA PREDI MAJKA,A NA MEN MI E PYRWO BEBE,PRI POLOJENIE,4E I AZ NQMAM MAMA NA KOQTO DA SE OPRA. :2gunfire:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: MTV в ср, 23 май 2012, 16:03
nadia17 ,
Честито бебе!  :bouquet:
Разбирам недоволството ти-аз също съм раждала там; но понеже знаех къде ще родя, разпитах и знаех какво да очаквам.
Относно кърменето-основното е собствената подготовка-да, болницата се води "приятел на кърменето", но...
..и пак добре, че поне плакатите са си оставили (имаше и филми в столовата -пуснаха ли ти ги?), защото в момента във ВМИ-Пловдив, освен "приказните" условия и отношение, всеки ден на родилките се предлагат медикаменти за спиране на кърмата :2gunfire:
Тук има достатъчно инфо за кърменето, както и тел на консултантки  :peace:

P.S. Пиши на кирилица :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: nadia17 в сб, 26 май 2012, 21:06
 :)мерси за информацията. Забравих да кажа,че от д-р Мария Ангелова не съм доволна,но това е дълга история. За кърменето ако имате въпроси се обръщайте към Ла Лече Лига.  ;-)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в пн, 28 май 2012, 20:52
:) zdrawejte mami az rajdah w dyrjawnoto AG i sym ujasno nedowolna,no imam mom4ence blagodarenie na d-r Uzunova,a ne na Dakow tozi a be nqmam dumi,wyob6te edna pylna bezotgowornost. Ne moje toj da mi kazva gledaj afi6ite[plakati] za kyrmene na stenite i ottam se u4i,a na aku6erkite za6to im pla6tat kato ne ti pokazwat kak se kyrmi edno bebe. MIZERIQ, LO6A HRANA I LIPSA NA KONSUMATIWI. NEZNAM KAK TAZI BOLNICA SY6TESTWUWA A NE Q ZATWORI HEI I RIOKOZ. NA6IQ GRAD SE IZLAGA S TAZI BOLNICA. AKU6ERKITE WYOB6TE NE TI POMAGAT SAMO TI DAWAT SYWETI WSE EDNO SI BILA PREDI MAJKA,A NA MEN MI E PYRWO BEBE,PRI POLOJENIE,4E I AZ NQMAM MAMA NA KOQTO DA SE OPRA. :2gunfire:

Честита рожба! Бъдете живи и здрави!!!  :bouquet:


Ти трябва да си благодарна , че докато си раждала не са те накарали да гледаш  плакати или брошури  и да си раждаш сама !!! В тази болница ако не обещаеш на докторите нещо....... , жална ти майка!!!
Щом за толкова години нищо не се е променило в държавната АГ болница , явно няма надежда да се оправят нещата!!!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: vaninavan в вт, 29 май 2012, 12:10
Някой може ли да ми каже каква е цената на хистероскопията за махане на полип в МБАЛ "Свети Иван Рилски" Стара Загора? Разбрах, че освен направлението се плащат още 200 лв. /за консумативи?/+ 45 лева за консултация с анестезиолог, но ме интересува дали се заплаща болничния престй /въпреки, че те пускат още същия ден, но по документи май си те водят/, хистологичното изследване, изследванията преди самата операция /кръв, урина и т. н./- за това не ми казаха дали влиза в сумата от 200 лева? Моля, ако някой се е подлагал на тази процедура в Иван Рилски да ми пише, ще бъда благодарна.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: nyama в пт, 12 окт 2012, 14:47
много ти благодаря.А има ли частен кабинет
Имам приятелка която роди при него преди 4 месеца и ми каза че няма частен кабинет защото е от друг град и затова прави консултации в АГ-то...звънни му и ще се разберете
А лично раждах при Цонева и съм много доволна от нея- не се отдели от мен през цялото раждане и всичко мина безпроблемно :peace:
Д-р Салджийска също е голям специалист при който също съм ходила доста време и вече работи в новата частна клиника Ниа-Мед за която има добри отзиви :peace:Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: nyama в пт, 12 окт 2012, 14:58
Здравейте!Историята е дълга и затова ще бъда кратка и ясна!След преглед при д-р Бинка Караджова,пропуснах,свободен прием...по препоръка се съгласих на цитонамазка,само срещу 10,00лв.  Три дни след прегледа от мен се изливаше гнусно течение.прибягнах до д-р Петя Стефанова.достатъчно коректна и етична жена,която не пожела да коментира,но аз бях с бактериална инфекция!!!!!!!!!!!!!наложи се да се отровя с хапчета ,разбира се,да не плъзне инфекцията навътре!!!!!!!!!!!!Не ходете при "хрисимата,добра,специалистка",моля Ви,която ми докара инфекцията и дискомфорта и стреса!!!!!!!!!!!!!!!града е Ст.Загора!!!!!!!!!!!!!Хора ,като д-р Петя Стефанова ,вече почти не се срещат!Благодаря и от сърце,да е жива и здрава!Кабинета и е скромен,като самата нея,но пък професионализма и е на ниво!!!!!!!!!!!!!!!!Ей така ,хора като Бинка Караджова,с усмивка ще ви измъкнат парите ,па ще ви и заразят!!!!!!!!!!!!!!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: venera197078 в вт, 27 ное 2012, 19:01
Д-р Мария Ангелова.И аз не съм доволна от нея.Може да има апаратура но....само толкова.Момичета не ходете при нея.Знаете ли че скъпите изследвания,които се поемат от здравна каса тя ви кара да ги плащате и не можете да направите нищо.Освен това не прави целият преглед,който ви се полага.С две думи......използвачка)))).Ако някой си е изпатил от нея да ми пише.Много ще съм му благодарна.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: MTV в вт, 27 ное 2012, 19:35
Д-р Мария Ангелова.И аз не съм доволна от нея.Може да има апаратура но....само толкова.Момичета не ходете при нея.Знаете ли че скъпите изследвания,които се поемат от здравна каса тя ви кара да ги плащате и не можете да направите нищо.Освен това не прави целият преглед,който ви се полага.С две думи......използвачка)))).Ако някой си е изпатил от нея да ми пише.Много ще съм му благодарна.

Кои са те?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Слънчевата лейди в пн, 10 дек 2012, 15:23
някой да има впечатления от доктор Лиляна Велова?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Хера в нд, 16 дек 2012, 09:03
Д-р Мария Ангелова.И аз не съм доволна от нея.Може да има апаратура но....само толкова.Момичета не ходете при нея.Знаете ли че скъпите изследвания,които се поемат от здравна каса тя ви кара да ги плащате и не можете да направите нищо.Освен това не прави целият преглед,който ви се полага.С две думи......използвачка)))).Ако някой си е изпатил от нея да ми пише.Много ще съм му благодарна.

Кои са те?
Абе знам, че изследването за антителата е скъпо и повечето доктори не ти го дават. Аз лично съм нямала такъв проблем.
Велова само съм я виждала докато лежах в Патология и ми се стори мила. Дали е добра незнам.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: FBID1701628439 в вт, 14 май 2013, 20:11
Здравейте хора! Ето какво стана с мен накратко : отивам при д.р. Главчев за нормален преглед и ми открива раничка но проблема е че иска директно с лазер да я изгори а мен ми се иска нещо по просто защото съм на 18 и не съм раждала и съм чела е за момичета като мен лазерън е малко или много вреден и опасен. Та искам второ мнение и се чудя при кого да отида препоръчаха ми Бинка Караджова ама тука лоши неща прочетох та ми препоръчайте някой свестен неалчен гинеколог по възможност да работи с касато


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в ср, 15 май 2013, 14:05
Ioanna, наистина ти трябва съвестен и неалчен гинеколог, защото този при когото си попаднала не отговаря на тези описания. Смея да твърдя, че д-р Главчев пробва номера с "раничката" на всяка жена, която попадне в кабинета му - просто това е бизнеса му. Предполагам, че ти е показал с ръце колко "голяма" и "страшна" е въпросната раничка и колко си стресирана и объркана в момента.

Препоръчвам ти д-р Антоанета Дянкова или д-р Мима Димитрова и най-вероятно ще узнаеш, че нямаш никаква раничка. Може и д-р Ния Кирчева,  малко по-груба е, но и тя ще ти каже истината.

Моля те отговори ми честно, д-р Главчев направи ли ти цитонамазка и ако отговора е да коя група си?

Прочети това:
http://www.ag-specialist.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6&itemid=12


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: FBID1701628439 в ср, 15 май 2013, 16:48
Ами питах го колко сериозно и се увъртя и тва беше нищо не обяснява тая човек. А ако може да ми кажеш кои от тези гинеколожки работи с здравна каса ще съм супер благодарна. Направи ми 2 А група било добре ама на листчето с резултата пишело че има малко възпаление или инфекция нищо не разбрах той даже ми го каза в чакалнята всичко не ме прие.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в ср, 15 май 2013, 19:54
Всички работят по ЗК, но дори да си без направление няма да ти вземат нищо особено за прегледа. 

Резултата от цитонамазката 2А не означава, че има възпаление, освен ако не е написано още нещо в допълнение. Ако беше 2В това вече е индикация, че има нещо.

Ако си използвала направление за прегледа при д-р Главчев, не можеш да вземеш друго в близките 6м.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: FBID1701628439 в ср, 15 май 2013, 20:02
Всички работят по ЗК, но дори да си без направление няма да ти вземат нищо особено за прегледа. 

Резултата от цитонамазката 2А не означава, че има възпаление, освен ако не е написано още нещо в допълнение. Ако беше 2В това вече е индикация, че има нещо.

Ако си използвала направление за прегледа при д-р Главчев, не можеш да вземеш друго в близките 6м.

6Месеза тва е супер малоумно някои момичета може да им стане нещо докъто чакат ако нямат пари. А случайно да имаш няква идея за цени при тези гинеколози и също и мнения за бинка караджова и Бузалов?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в ср, 15 май 2013, 20:14
На тези въпроси не мога да отговоря, но нищо не пречи да се свържеш с избрания от теб лекар и да попиташ, това което те интересува. Мнение за д-р Караджова нямам от личен опит, а д-р Бузалов не работи по ЗК.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: FBID1701628439 в ср, 15 май 2013, 22:34
Благодаря много на всички които ми помогнаха още утре отивам за направление и съм си харесала д-р Дянкова дано тази жена я е грижа че малко или много от действията й и как ще ме лекува зависи дали ще имам още проблеми и деца. Стискайте палци. Ако искате ще ви държа в течение и ще коментирам как се представи тя.  :pray:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: slance83 в чт, 16 май 2013, 09:31
Записвам се да следя темата защото и аз съм пред дилемата кого да избера за следваш преглед. Ще очаквам с нетърпение отзиви за др. Дянкова, а за Караджова нямам добро мнение, може да те омае само със сладки приказки и нищо повече. Ако има мами лекували раничка скоро да споделят при кого и как е минала манипулацията-болезнена ли е?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в чт, 16 май 2013, 12:03
siance83, по-добре попитай има ли изобщо жена в репродуктивна възраст без "раничка"!?

Някой може ли да ми отговори, защо щом масово се "горят" въпросните "ранички" няма клинична пътека за тази манипулация.

Не твърдя, че няма случаи, при които наистина се налага някакъв вид обгаряне, но толкова масово.....!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: FBID1701628439 в чт, 16 май 2013, 15:30
siance83, по-добре попитай има ли изобщо жена в репродуктивна възраст без "раничка"!?

Някой може ли да ми отговори, защо щом масово се "горят" въпросните "ранички" няма клинична пътека за тази манипулация.

Не твърдя, че няма случаи, при които наистина се налага някакъв вид обгаряне, но толкова масово.....!

Моето мнение е че не е толкова "масово" колкото лекарите го искат смисъл има и други начини за лекуване но при тях парите на пациентите отиват в аптеката а не в техния джоб. Между другото имам час за утре при Дянкова частния прегледе 30 лв надявам се тези пари няма да са пропилени.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в чт, 16 май 2013, 18:48
Това което се опитвам да обясня е, че в голям процент от случаите не се налага никакво лечение, било то горене или мазане.
Фактът,че  лекари предоставят неизяснена  или невярна информация с цел облагодетелстване според мен граничи с престъпление. Недобросъвестните представители на лекарското съсловие, вършат това от години и ще продължават да действат по този начин съвсем безнаказано. Единствения начин да се противодейства на подобни прояви е да сме информирани и да проверяваме всичко, което ни казват.

Мисля, че парите за преглед при д-р Дянкова няма да бъдат пропилени, защото лично гарантирам за нейния морал и качества като специалист.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: slance83 в пт, 17 май 2013, 09:46
Медицината е превърната в печалбарство, за огромно съжаление на пациентите  :2gunfire:     Моят случаи е следния: единият казва имаш "малка" раничка, другия "не видях" раничка, и затова трябва да потърся трети отговор, но нали всичко това е едно лутане, време, пари и неприятни прегледи  :(    Ще чакам отзива за др Дянкова.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в пт, 17 май 2013, 15:14
Slance, живеем в 21в. и тези печалбари разполагат с техника, за това ситуации от рода "тука имало-тука нямало", "видях- не видях" са недопустими. Реда е следния: преглед с цитонамазка, ако резултата е различен от 1-ва или 2-ра група, или по преценка на лекаря, е редно да се направи колпоскопия и след това да се обсъди какво ще бъде лечението.

Нашите акушер-гинеколози са обиграни и са добри психолози и преценят къде минава номера и къде не минава. За лутането и неприятностите сами сме си виновни, защото им се доверяваме.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: fenix84 в ср, 22 май 2013, 19:38
Мили дами,обръщам се към всички Вас които мислят за наи-добър АГ в Стара Загора Д–Р БУЗАЛОВ.  Мога смело да твърдя че това е абсолютна заблуда (ДО ДНЕС и за мен беше така).Лекар които не може да оцени наи-банална ерозия на шийката или пак не предупреждава жените за значението на фолиевата киселина преди бременност и пр. за мен не е НИКАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: cveta в пт, 21 юни 2013, 16:45
Някой може ли да ми каже дали Д-р Стефан Стефанов от КИРМ-Плевен още идва в Ст Загора


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: rumi9012 в чт, 11 юли 2013, 17:33
Здравейте на всички мами!Искам да попитам нещо извинявам се предварително ако вече е задаван въпроса,но не видях никъде!Някой който е ходил скоро на преглед при д-р Цонева в Ст.Загора може ли да ми каже какви са горе долу цените за преглед при нея на 3д и 4д и дали е доволен,аз съм от Сливен и мисля тези дни да отида на преглед при нея.Благодаря предварително за отговора :)


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: bananarama в чт, 11 юли 2013, 21:37
Здравейте, аз искам да попитам за д-р Дянкова, работи ли със здравната каса и трябва ли да си запазя предварително час?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: MTV в чт, 11 юли 2013, 23:09
Здравейте на всички мами!Искам да попитам нещо извинявам се предварително ако вече е задаван въпроса,но не видях никъде!Някой който е ходил скоро на преглед при д-р Цонева в Ст.Загора може ли да ми каже какви са горе долу цените за преглед при нея на 3д и 4д и дали е доволен,аз съм от Сливен и мисля тези дни да отида на преглед при нея.Благодаря предварително за отговора :)


Ако искаш професионален преглед-ФМ, отиди при д-р Тодоров. :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: rumi9012 в пт, 12 юли 2013, 10:45
Благодаря много а някой ще може ли да ми даде някакъв телефон на д-р Тодоров?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в пт, 12 юли 2013, 11:39
Здравейте, аз искам да попитам за д-р Дянкова, работи ли със здравната каса и трябва ли да си запазя предварително час?

Да - работи със здравната касата.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: MTV в пт, 12 юли 2013, 13:42
Благодаря много а някой ще може ли да ми даде някакъв телефон на д-р Тодоров?

http://www.medici.bg/cgi-bin/frontend/index.pl?action=ShowDoctorInfo&DoctorID=172&FatherID=


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Zuzka995 в вт, 16 юли 2013, 18:46
Здравейте!! Бих искала и аз да дам своето мнение относно Др.Пламен Янев..Бременна съм във 30-та седмица и цялата ми бременност до днес протичаше под негово "наблюдение".Доста пъти грубото му отношение ме изумяваше до крайност,но просто ми беше омръзнало да ходя и да сменям доктори.И така до днес така нареченият специалист ми водеше всяка консултация.Отидох при него за същата,претупа прегледа за няма и 2 мин.,осведоми ме за N-ти път,че бебето било момче и каза,че мога да си вървя.След като приятелят ми го попита дали всички останали органи,в частност белите дробове са добре развити,както и големината до момента на бебчето отговорът от страна на Др.Янев бе,че не било интересно сега да ни каже.След като приятелят ми най-нормално го попита все пак да ни каже той отвърна,че не сме акушер-гинеколози и ако желаем,може да сменим лекарят.След това ми връчи документите,като каза,че като много питаме да си тъсим нов лекар.Ето за тези,които мислят колко голям специалист е той-ако смятат,че това е нормално отношение-Евала...!!! Поредният лекар,който показа немърливост,спрямо свой пациент,по мое мнение,защото получава парите си от здравната каса,а не в КЕШ ... Нека всички момичета,които чуят,че е добър лекар да се поровят малко и да видят мнението на жени,които вече са си патили от неговата некадърност и непрофесионално отношение !!!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в вт, 16 юли 2013, 23:27
Ясно ми е, че си ядосана от конкретната случка, но...
Препоръчвам ти да не коментираш конкретно професионалната му компетентност...
Просто защото нииииищичко не си видяла от нея...
Да, отнесъл се е недобре към теб и приятелят ти, но...!!!
Това не е некадърност, нито показва колко голям специалист е...
И не, не го защитавам изобщо, ама даже грам...
Мога и да обясня точно през къде ми е за доктора конкретен...
Но сме във форум за бременни и майки, та ще се въздържа...
Да, има и други жени изказвали се конкретно за отношението му към пациентките...
И то точно като теб - негативно...
Но това не означава, че е некадърен и некомпетентен...
Много моля да се различават двата щата, сиреч - двете неща...!

Както се беше изказала една от списващите тук преди много страници...
"Аз не искам доктора да ме дундурка, искам да ме лекува правилно"...
Та, хора (жени) всякакви и предпочитанията им към акушер-гинеколози - също...

Апропо, да те попитам, какво развитие на белите дробове в 30-та гестационна седмица...???


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Zuzka995 в вт, 16 юли 2013, 23:47
За да не говоря на изуст     30-та гестационна седмица:Бебето е 40см.и тежи 1400гр.Вече има силна имунна система,отваря и затваря клепачи.Мястото за игра е намаляло понеже е пораснало доста. ето тази информация аз до ден днешен не съм я получила от моя лекар.Това ми е първа бременност и не се имам за професор или за всезнаеща,именно нещо което смятам,че е негова задача когато му бъде зададен конкретен въпрос би следвало щом се има за компетентен и специалист да може поне да знае какво да каже,а не да ми отвръща,че не е интересно.За да го питам значи ме засяга.И съм минала през не един лекар,за да смея да твърдя,че за мен този лекар е пълен некадърник !!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в ср, 17 юли 2013, 00:57
Смяташ, че е много важно един лекар (акушер-гинеколог, наблюдаващ бременността ти) да ти каже, че мястото за игра на бебето в 30-та гестационна седмица е намаляло...?
Конкретното ми питане от предния ми постинг беше насочено към конкретния въпрос на приятеля ти към доктора - "как са развити белите дробове"... Пак да те попитам, колко смяташ, че са развити белите дробове на плод в 30-та гестационна седмица...?

Разбирам, че си объркана от бременността и всичко ново, което се случва с теб, но не отдавай чак толкова голямо значение на емоциите... Мисли каквото си искаш за когото си искаш... Но не измервай "кадърност" на един лекар с откази за отговор на изстреляни напосоки въпроси...

Знаеш ли, например, че Здравната каса, цитирана от теб, поема като разход цифром и словом ДВА прегледа за всичките девет месеца бременност с две ехографски изследвания...? И цифром и словом ЕДНО стандартно изследване на кръв и урина + изследване за сифилис (ако не ме лъже паметта, касата поема остарелия метод "Васерман", а не по-съвременните и точни)... Та, в общи линии, отговорих ли на въпроса ти защо прегледът продължава не повече от 5 минути...?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Zuzka995 в ср, 17 юли 2013, 09:19
За някои неща и да искам не мога да се съглася.А това за мястото за игра както бях написала да не говоря на изуст  го постнах от интернет,но това в случая е най-"белия кахър" .Не искам да споря,свеки има право на мнение,но ако смяташ,че въпросът дали всичко при бебето до този момент е нормално е въпрос изстрелян на посоки-тук няма как да сме на едно мнение..


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Zuzka995 в ср, 17 юли 2013, 09:25
А до това колко смятам,че са развити белите дробове,както каза той аз не съм лекар именно мисля,че някъде там е неговата задача..А относно тези изследвания-всяко едно което съм правила до сега е бивало заплатено от мен.И кръв и урина и Васерман и т.н. Никакви севременни и точни ехографски изследвания.Според теб нормално ли е няма и два месеца преди появата на бебето аз да незнам даже каква е дължината му или дали всичко се развива нормално до момента.За белите дробове както пак ме питаш въпросът не бе дали са до край развити,защото до колкото знам се развиват до последно,а дали се развиват добре .. :))


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: zlatina_1 в ср, 17 юли 2013, 14:36
Намесвам се в спора, защото "благодарение" на старозагорските акушер-гинеколози изгубих доверието си към лекарите изобщо. Предполагам, че съм имала лош късмет или е трябвало да получа някакъв урок от съдбата.  До момента не съм си отговорила на въпроса, дали това което ми се случи беше поради немарливост, недоглеждане или пропуски в знанията или някои от специалистите  действаха преднамерено с цел облагодетелстване. Но факт е, че грешките на акушер-гинеколози спрямо мен станаха твърде много, в някой от случаите дори  ми беше застрашен живота. Вярно е, че професионалната компетентност на един лекар  може да бъде оценена единствено и само от друг лекар, но ние като пациенти можем да дадем мнението си за резултатите от лечението и отношението на лекарите към нас.

Въпросния д-р Пламен Янев също е от тези,  които ми отнеха доверието завинаги и мога да твърдя, че е от лекарите, за които професията е преди всичко бизнес.

Сега, след всичките си патила мога да твърдя, че всяко недоглеждане може да бъде фатално, независимо дали става въпрос за бременност или не. Не споделям мнението на Екпрес, че петминутен преглед в 30г.с. може да бъде достатъчен, защото повече прилича на "отбиване на номера" и ако всичко е наред с бременността, както най-често се случва, това остава без последствия. Но ако не е, такова "проследяване" на бременност е повече вредно, отколкото полезно за бъдещата майка, особено ако  се е доверила изцяло на своя лекар.

Zuzka995, дължината на бебето ти не е показател за правилното му развитие, има някакви допустими граници, но те са условни. Има много по важни неща, които трябва да се гледат, но в  твоя случай недоверието ти към д-р Янев е предостатъчен аргумент да  смениш лекаря. Всичко между лекар и пациент трябва да започне с доверие и да завърши с доверие......!!!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Ekcnpec в чт, 18 юли 2013, 01:17
Успех в търсенето на нов лекар ви пожелавам...!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Zuzka995 в чт, 18 юли 2013, 20:08
Благодаря ти!! Аз даже вече намерих и колкото и да е невероятно,даже и за мен за една консултация ми обърнаха много повече внимание,отколкото въпросния лекар за почти 8 месеца ..!! Успех на другите.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: dani_100 в чт, 08 авг 2013, 08:18
спешно ми трябва мнение за наистина добър гинеколог в областта при проблем с матката-ходих при Ангелова ,но искам и още едно мнение поне.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: nadia17 в сб, 10 авг 2013, 20:00
Въобще при д-р Ангелова не ходи,толкова некадърен лекар не съм виждала,даже имам доказателства за това. Има толкова други специалисти в нашия град например д-р Снежана Узунова, д-р Бузалов,д-р Иванов и т.н.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mima_gr_ в ср, 28 авг 2013, 11:21
Здравейте,момичета!Какви са ви впечатленията от д-р Иван Иванов?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: denitsa23 в ср, 28 авг 2013, 18:21
Здравейте,момичета!Какви са ви впечатленията от д-р Иван Иванов?
Само добри  :peace:


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: discip в нд, 08 сеп 2013, 14:30
В Стара Загора има една “АГ докторка” Бинка Караджова -съветвам Ви, НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА ДА ХОДИТЕ ПРИ НЕЯ! Не я знам дали си е купила дипломата или по какъв начин я е взела, но това не е никаква докторка. 1-во: Тя не прави никакви прегледи (за нея прегледа е да погледне на видиото и да ви вземе 25 лв., не, че като гледа разбира нещо) 2-ро: Страшна паника е, единствено може да Ви притесни повече. 3-то: Нищо не познава. На нас през цялото време ни казваше, че твърдо ще имаме момче и при последния преглед, един месец преди термина ни каза, че съпругата ми ще роди всеки момент (най-много до два три дни). Точно на термина след един напрегнат и много дълъг месец, съпругата ми роди момиченце. ДАЙ БОЖЕ ДА НИ Е ЖИВО И ЗДРАВО, но трябваше да купуваме всичко на ново за момиче. Нито веднъж не ни е дала касова бележка за парите които ни взема, и на всичкото отгоре си платихме и двато прегледа на видиозон, които ги покрива здравната каса. А чакането при нея е отвратително – ако си вземете час примерно за 10:00 то значе, че към 11:30 може и да влезете.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: viviq в ср, 25 сеп 2013, 10:24


Въпросния д-р Пламен Янев също е от тези,  които ми отнеха доверието завинаги и мога да твърдя, че е от лекарите, за които професията е преди всичко бизнес.

 

 Всичко между лекар и пациент трябва да започне с доверие и да завърши с доверие......!!!

Абсолютно съм съгласна с последното . За мое съжаление в Стара Загора не намерих някой на който да се доверя все още даже и за профилактичен преглед ......


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: slance83 в чт, 26 сеп 2013, 10:55
Това за Караджова го подкрепям с две ръце- на нея май само момчета и се виждат, а в родилното ОПС-изненадка , и с мен се случи така, (доколкото си спомням и друга мама беше писала), а за прегледите и за некадърността й не ми се говори :mrgreen:  Бягайте  далече ........от тази "гинеколожка" .


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Mishelle9999 в пт, 18 окт 2013, 23:09
Здравейте, аз съм с много опит с гинеколозите. И за докторите в Стара Загора мога да кажа добри думи само за доктор Иван Иванов - внимателен, спокоен, позитивен и родих нормално с негова помощ въпреки че бях на 39, бебе инвитро, и с препоръки от всички "светила" да раждам секцио.
И друго д-р Иванов не си изключва телефона и винаги връща обаждане на пропуснато позвъняване!!!
Водя се от принципа или добро или нищо.... та за другите гинеколози няма да пиша нищо!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: pupi77 в сб, 19 окт 2013, 12:48
здр, Цонова дали може да ми направи микробиология за бялото течение,веднъж съм ходила при нея и не видях да взима проби ?благодаря ви


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: h-m в пт, 21 ное 2014, 11:27
Привет! Моят проблем е пролапс на влагалище и се налага спешно операция, прави се някаква пластика. Моля ако има дами с този проблем , да споделят. Интересуват ме лекари  и болници в СТАРА ЗАГОРА. Моля, споделете.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: mima_gr_ в сб, 06 дек 2014, 23:06
И аз съм с две ръце за доктор Иван Иванов!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Janetm в пт, 19 юни 2015, 08:36
Най-добрия - Д-Р Стефан Бузалов ! Имам направена лапароскопия от него и ходя на редовни прегледи! Страхотен професионалист и преди всичко човек!     


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Den76 в сб, 10 окт 2015, 14:10
За мен най-добрия гинеколог в Стара Загора е Д-р Ина Цонева. Противоречиви мнение били... Колко пъти ходихте на преглед при д-р Цонева, Ekcnpec, че имате такова мнение за нея?


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: FBID1069674536376781 в пт, 20 ное 2015, 00:23
Здравейте, аз съм с много опит с гинеколозите. И за докторите в Стара Загора мога да кажа добри думи само за доктор Иван Иванов - внимателен, спокоен, позитивен и родих нормално с негова помощ въпреки че бях на 39, бебе инвитро, и с препоръки от всички "светила" да раждам секцио.
И друго д-р Иванов не си изключва телефона и винаги връща обаждане на пропуснато позвъняване!!!
Водя се от принципа или добро или нищо.... та за другите гинеколози няма да пиша нищо!

Много вярно, д-р Иванов е уникален човек, изключителен специаялист, определено винаги е позитивен и усмихнат, а това за връщането на пропуснато позвъняване повярвайте така е!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: gali_smile в нд, 22 ное 2015, 14:35
Най-добрия - Д-Р Стефан Бузалов ! Имам направена лапароскопия от него и ходя на редовни прегледи! Страхотен професионалист и преди всичко човек!     

Не съм съгласна! Преди няколко години ме извика в една частна болница, прибра едни жалки 350 лв и нищо не направи. ДЖИПИТО МИ ГО ТЪРСИ, ЗА ДА ГО ПОПИТА ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ , оказа се, че нищо подобно не се е случило. След няколко месеца страх и пазене отидох на гинеколог, се оказа, че миомата си е там и въпросният доктор нищо не е направил. Просто са прибрали едни пари...


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: gold_bg в вт, 15 дек 2015, 14:56
Здравейте, доста старателно прочетох цялата тема, но малко се пообърках. Може би защото самата аз съм объркана :-). Споделете много Ви моля, актуални мнения за добър гинеколог в Ст. Загора, лично съм заинтересована, защото в Ямбол, свестен доктор в родилна зала не влиза ( мое мнение) и ми се налага да потърся другаде. Благодаря предварително!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Bella6811 в нд, 07 яну 2018, 17:42
Здравейте! Искам да споделя със  всички бъдещи и настоящи мами за гениколозите в Стара Загора.
На 27 години съм.Пожелахме с мъжа ми да си иаме бебенце и след 5 месечни опити , аз забремнях .Всичко беше наред .Следяха ме на ЖК в Казанлък, но си плащах за частни прегледи в Стара Загора при "най-големите специалисти" .
Правих го за да бъда спокойна, първа бременост, първа тръпка,притесняния и така нататък.Знаете как е!?. Не съм финансово стабилна, но за мен беше важно да знам ,че нашето първо детенце расте нормално и здраво и винаги намирах средстава да отидем  да си го видим.
Направих БХС при Ина Цонева -резултатите бяха чудесни 1:1200, нямаше никакви индикации за аномалии на плода,после посещавах .Енчева, Бузалов  фетални морфологии при Тодоров.Исках да си избера при кого да родя и на кого да се доверя. При всеки от тях ходих по няколко пъти през цялата ми бременост .
Всичко беше супер , бебето растеше, напълно номрлано нямах оплаквания, лека бременост и никакви усложнение до последно.
Но за мое голямо съжаление , бебчо беше седалищно и беше ясно ,че ще е секцио . Преглътнах го, колкото и да не исках , избрах д-р Бузалов насрочихме дата , но бебечо тръгна 4 дни по-рано. Направиха ми спешно секцио ,до тук всичко наред .
Последваха поздравления, усмивки,щастие , но понеже ме оперираха вечерта около 18.часа  ,не ми донесоха бебчо,казаха ,че ще го направят на сутритнта и така чаках,чаках,чаках и вместо бебчо дойде д-р Узунова неонтолог в Иван Рилски  и ми казва ,че моето бебе  е със синдром на Даун ......
Какво направих ли ?
 Не помня, бях сама в реанимацията , исках да го видя , молих се и с много уговорки ми позволи - виждала съм такива деца, учила съм за тях и моето първо дете -беше на външен вид новородено бебе с Даун .Не си го представях да изглежда така........първото ми дете!
Диагнозата беше потвърдена с генитични изследвания .

Та  за специалисти ли ми говорите .....за добри доктори...за доктори -човеци! Как никой от тях не видя , че плода е със Даун, като медицината е много напреднала.......?
Минаха 6 месеца...... и искам да имам здраво дете, но при кой доктор да отида, на кой доктор да се доверя...оставям  на вас да ми помогнете...... в избора


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Tatqna Miteva в ср, 18 апр 2018, 21:07
Само не отивай при д-р Николай Христов, гледа да те притупа на бъзро и да ти вземе парите при него един преглед се състои в 5 минути и в тези 5 минути те овиква и не те изслушва. Чух добри отзиви от приятелки които са раждали преди 7-10 години, но този човек вече е прегорял професионално. Смея да твърдя, че  е ужасен лекар!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: bananarama в ср, 18 апр 2018, 21:25
За съжаление такива деца се раждат , без някой да подозира за проблема. Не съм на ясно с нещата за синдрома, но знам, че БХС е една троста статистика, която не трябва да се прави, защото много често се случва и обратно - изкарват акъла на хората, без да има защо. Следващия път се доверете на пренатест или амниоцентеза, които ще ви излезнат може би толкова, колкото сте дали на всички тези лекари.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Tatqna Miteva в ср, 18 апр 2018, 23:19
Препоръчвам ви д-р Иван Иванов мн внимателен, страхотен доктор с добра апаратура!


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Bella6811 в чт, 19 апр 2018, 12:00
Здравейте отново!
Вече съм бремена отново в 10г.с ЖК съм записана при Иван Иванов....
другата седмица имам среща с Началника на НГЛ Алексей Савов, за да направя пренатест и морфология в Майчин дом.
Отделно ходя и на частно при д-р Христов в Ниамед.
Надявам се да ми обърнат внимание и да приемат случая на сериозно,защото вотри път няма да го преживея....
Не съм финансово стабилна, но в името на здраво дете ,тегля кредити и какво ли не.......Не ми е до парите, всичко бих дала, за да бъда сигурна ....че детето което нося сега е здраво ....


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Hristina Ivanova 579658 в пн, 23 апр 2018, 00:57
Мили бъдещи мами не се доверявайте на "доктор" Веселина Цанкова аг Стара Загора , тя уби здравото ми бебе, мъчи ме прекалено дълго за нормално раждане, след това го набута навътре за секцио, в резултат на гаврите й и чакането сина ми беше с тежка асфикция, увреждания в мозъка, кома и така след 87 дена борба за живот почина...Моят малък красив Никола! Това не е човек, не е лекар, това е животно незачитащо човешкия живот. И накрая да ми се изсмее и да каже "то беше ясно, че нямаше да го родиш нормално", а ЗАЩО ПИТАМ чака 2 часа,с думите " давай още един напън пък да видим." А думите "една епизиотомия и излиза бебето, ама за нищо на света няма да те срежа"... Голяма цена платихме заради нейното арогантно и нехайно държание... Просто не искам да има други малки ангелчета, заради нейната немърливост.


Титла: Re: гинеколог в Стара Загора
Публикувано от: Bella6811 в пт, 27 апр 2018, 09:23
.... а мен Цонева не ме диагностицира че бебето е с Даун [/b]
Здравейте мили мами.Някоя от вас  може ли да ми каже нещо за Антония Дякова-кабинетът и е в бивша детска поликлиника.Мисля да ходя при нея,защото ми я препоръчаха,но ме интересуват и други мнения.И ако имате телефонния и номер,ще съм ви много благодарна ако ми го кажете. :)

братовчедка ми ходи при нея и не успя да диагностицира бебето с Даун, с което беше бременна  :tired:


1