BG-Mamma

Дом и семейство => Семейни отношения => Темата е започната от: deji в сб, 26 май 2007, 00:30Титла: А сега накъде
Публикувано от: deji в сб, 26 май 2007, 00:30
Не знам дали има такава тема ,защото интернета е много бърз/като костенурка ,но нямам пари за по - бърз/така че да кажа

Чета темата за роднинските връзки и понеже се оказа ,че поради глупост или стечение на обстоятелствата аз май съм прекъснала всякакви такива се питам как да преживявам моите непрекъснати проблеми и разочарования,но сама доникъде не можах да го измисля.
Омъжих се на 22 - разведох се на 32 . Уж срещнах много добър мъж /втория/ ,но сеоказах пак в грешка .Сега съм бременна от него като сглупих , че му повярвах и за това колко добър щял да бъде като си имаме наше дете. Проблема се задълбочи когато си останах в къщи , защото непрекъснато ми прилошава .Но пък на него не му е интересно сега да си стои в къщи,още повече ,че не мога да му правя компания по чашка.Разделих се с първия си съпруг защото и на него не му се седеше при семейството ,но и тогава все някой трябваше да гледа детето или да го влача с нас по нощите по заведения .Като дойде отчуждението дойдоха и другите проблеми и сега пак същото.Е като нямам роднини  ,защото родителите ми пак не одобриха мъжа койт охаресах помогнете Вие.Благодаря предварително.


Титла: Re: А сега накъде
Публикувано от: TIHA VODA в сб, 26 май 2007, 10:24
Мила, когато си бременна, не можеш да искаш от близките ти да бременеят с теб!В момента наистина имаш нужда от близък човек и приятелско рамо-огледай се! А и най-близките ти роднини едва ли биха ти отказали някаква подкрепа, дори и морална ,в момента! И след като разбрахме за техните-на мъжете ти ,недостатъци, не е лошо да чуем нещо и за твоите. Може би трябва да тръгнеш от себе си , а накъде-посоката не винаги е вярна,но пък живота е толкова разнопосочен, че никой от нас не може да се похвали , че е попаднал на вярната "от раз". Разкажи ни повече за себе си!


Титла: Re: А сега накъде
Публикувано от: dty в сб, 26 май 2007, 15:51
Скъпа,знам че ти е много тежко в момента.Чувстваш се сигурно предадена отново.Яд те е че повярва че той е различен-вторият.Много ми е гадно като прочета нещо подобно,но уви се случва.Жалко.че ние жените си го отнасяме повече.В случая ти си повярвала което значи че си готова да пробваш пак,да се бориш за щастието си.Това,че не се е получило не е твоя грешка.Мъжете се променят и понякога като усетят,че работата е сериозна просто изчезват.След време обикновено осъзнават грешката си и се връщат.От сърце ти желая той искрено да разбере какво всъщност губи,губейки теб,да се върне и да моли за прошка.Прости му,заради миналите дни,забравете случката и бъдете много много щастливи.А сега се грижи за себе си и нероденото бебе.Дано скоро се чувстваш по-добре.А аз ще те включа в моята молитва.


1