BG-Mamma

Дом и семейство => Семейни отношения => Темата е започната от: pepa_ilkova в пт, 01 юни 2007, 09:01Титла: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: pepa_ilkova в пт, 01 юни 2007, 09:01
Мояята бебка е на 1 година почти, а аз съм изпаднала в депресия сега, само си представете. Не след родилна депресия, а пред "рожден ден" депресия.
Не издържам от:
  • безсънието
  • омагьосания кръг на готвене, чистене, пране и други
  • постоянно се караме с таткото за някакви си глупости
  • кисела е малката-сигурно от зъбите

Егати скапания живот!


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: herelina в пт, 01 юни 2007, 09:04
ще ти мине  :hug: понякога на човек му идват в повече битовизмите и затворения кръг на ежедневието.  не й се оставяй на депресията  :D не може ли да отидете някъде за уикенда малко да смениш обстановката?


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: galaBG в пт, 01 юни 2007, 09:12
Ако имаш близки, на които да я оставиш за няколко дни - направи го. И ако може да са в друг град, още по-добре. А ти поизлез малко с приятелки през тези дни, това определено ще те разведри.
Не мисля, че усамотяване с мъжа ти ще е от кой знае каква полза, ако останеш насаме с него през тези дни, ще ти липсва детето - така поне си мисля. С момичета навън, на едно кафе дори, ще ти е доста по-забавно; мъжа си го имаш у вас така или иначе /както и те нас имат за даденост/


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Judy в пт, 01 юни 2007, 09:38
Помага много почасовата работа, поне на мен много ми помагаше и двата пъти. Пълно откъсване за по няколко часа, но тъй като аз не обичам да ходя по кафета, предпочетох да поработвам. Така и за депресията е добре и за семейния бюджет.
Ако не можеш по някакви причини поне намери баба или бавачка за по някой и друг час, ако не ежедневно, то поне ежеседмично. Само с чакане да мине момента не става. По- добре е да се действа.


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Reny@Raia в пт, 01 юни 2007, 09:57
Разбирам те напълно и ти съчувствам!
Аз обаче изкарах страшна следродилна депресия. Вече ми поотмина.
Успокой се, казват , че всичко се забравя бързо..., а и бебето ще порасте...така де!


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: MIMI_DJ в пт, 01 юни 2007, 10:04
Нормално е , всяка жена минава  през тази депресия . Ако имаш на кого да оставиш бебока поне за 1-2 часа излизай, виждай се с приятелки , по магазини  и т. н. Ние с мъжа ми от както се е родил сина ни всяка седмица един от почивните дне сме сами. Свекърва ми го гледа за през деня а и от скоро го оставяме и с приспиване , но рядко. Не се притеснявай всичко ще отмине , горе главата  :hug:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: tedy_100 в пт, 01 юни 2007, 10:11
И моят съвет е да потърсиш помощ от някоя баба,например,и поне ден-два да си отделиш за себе си.После ще си чисто нова ;-) :peace:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Nastasja в пт, 01 юни 2007, 10:22
Даааа, познато ни е :)
Стигнала си до момента за почване на работа, според мен.
Съвета на judy за почасова работа е много добър. Ако професията, квалификацията и други подобни не ти позволяват това, просто трябва да намериш, с какво да се занимаваш извън къщи, без детето и без мъжа си.
Добре е да намериш начин да се измъкваш са по час - два, поне. Или един ден седмично.
Разреди чистенета и готвенета, те не са чак толкова важни. Да приготвиш храна за едно дете отнема 15 мин, а възрастните могат и да са на разтоварващи дни от време на време.
Сигурно непрекъснато чистиш и подреждаш, защото бебката сега е много активна и разхвърля и цапа навсякъде - зарежи това! Просто приеми, че известно време вкъщи ще е бъркотия, какво толкова! Важното е микроби да не завъдите, а не да е подредено :) И прането го разреди, малките деца и омърляни и с петна по дрехите са сладки и красиви :)
И не се отчайвай, депресията ще отмине!


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: krasssi1 в пт, 01 юни 2007, 10:24
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, НОРМАЛНО Е. ВСИЧКИ СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ И АКО НЯМА КОЙ ДА ТИ ПОМАГА Е ЕСТЕСТВЕНО ДА ТИ Е ДЕПРЕСИВНО. КАКВО ПРАВЯ АЗ, ЗА ДА СЕ СПРАВЯ:
-ИЗДЕЙСТВАХ СИ 2 ЧАСА В СЪБОТА ОТ МЪЖА МИ САМО ЗА МЕН И ХОДЯ ДА СПОРТУВАМ - ТОВА ОБОДРЯВА СТРАХОТНО, ПОВЯРВАЙ МИ.
- ВОДЯ ДЕТЕТО ПО ДЕТСКИ ЦЕНТРОВЕ-ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ, СЛОН-БАЛОН И ПРОЧИЕ -ТАМ МОЖЕ И ДА НЕ Е ПРОХОДИЛО ДЕТЕТО-ПАК ГО ГЛЕДАТ. ОСТАВЯМ ГО ЗА ЧАС И АЗ СИ ИЗПИВАМ ЕДНО КАФЕ ТАМ НА СПОКОЙСТВИЕ И СИ ЧЕТА СПИСАНИЕ ИЛИ ПРОСТО БЪБРЯ С ДРУГИ МАЙКИ-ТОВА РАЗНООБРАЗЯВА И СИЕ ПОЧИВКА, ДОРИ И ЗА ЧАС.
- НАМЕРИХ ЕДНА БАВАЧКА, СВЕСТНА Е И РАЗБРАНА - НАЕМАМ Я ЗА ЧАС -ДВА И С МЪЖА МИ ХОДИМ НА ТЕАТЪР, КИНО И РЕСТОРАНТ-ЗАБАВЛЯВАМЕ СЕ И ТОВА УБИВА ДЕПРЕСИЯТА И ЕЖЕДНЕВНИТЕ КРАМОЛИ.
ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ! :)  
  


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: irina в пт, 01 юни 2007, 10:39
И аз не си спомням някога да сме се карали с таткото. А сега постоянно се заяждаме за лупости. :cry:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Presiqna в пт, 01 юни 2007, 12:31
Остави малката на някой и заминавай на шопинг, да се подстрижеш или на масаж ! А пък ако успееш да заведеш татито на някой басейн ....  :lol:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: jmoto в пт, 01 юни 2007, 12:37
Напълно нормално!По това време и аз бях в "рожден ден-депресия".Наистина ако можеш да я оставиш на някого за няколко дни и да заминете нанякъде с татито,ще ти се отрази много добре.


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Mam4e* в пт, 01 юни 2007, 12:57
И моят съвет е да потърсиш помощ от някоя баба,например,и поне ден-два да си отделиш за себе си.После ще си чисто нова ;-) :peace:
И за няколко часа да е-някой да те отмени!Децата са най-важното,но не трябва да се развалят и отношенията със баща им! ;-)


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: dimi_00 в пт, 01 юни 2007, 14:02
Нормално е ...не се тревожи.
Отпочивай си ,когато детето спинка.
Излизайте по разходки.
Къщната работа не е зайче да избяга ;-) ....там нека и мъжО да помага. 8)


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Топъл дъжд в пт, 01 юни 2007, 14:35
И аз имам такива моменти, особено ако вечерта съм се будила 100 пъти.
Ти поне имаш на кого да си изкараш ( на мъжа ти де ), а моя е на километри от нас ( това го приеми на шега )

Мечтая си за топла, тъмна стая и да спяяяяяя  [smilie=smile3514.gif] и никой да не крещи, плаче...
И като десерт да ми направят масаж на гръбчето....
Аааах...размечтах се...


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: snej_7 в пт, 01 юни 2007, 14:59
Добре дошла в клуба  :hug:! Аз съм тук втори месец вече :tired:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Аня♥♥♥ в пт, 01 юни 2007, 15:07
Или малко почивка от дете, мъж, къща, домакинство или работа. Това е според мен решението, както са казали и другите преди мен. :peace:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: lga в пт, 01 юни 2007, 15:21
Добре дошла в отбора! :) и на мен нещо много ми идва нанагорно и все съм газирана! и аз се дърпам с таткото и все ми се струва, че нищо не прави да облекчи мъките ми на новоизлюпен родител. И се чудя за какво ми беше всичко - готвенето и чистенето ми идват също в повечко и плачовете на бебето, чиито колики нямат изгледи да отминат.
Обаче това е животът - ако не бях в това положение, щях всячески да се мъча сама да се набутам в него, т.е. исках бебе и го получих и с него всички други "екстри". Повтаряй си, че всяко нещо отминава и че няма вечно да растат зъби, че ще порасне, а за домакинството - не се престаравай. Има хора, които и две години няма да мигнат и са готови на всичко, за да имат това, което ние имаме - семейство! Пък като ти дойде до гуша, удари им една.. ... на всички и излез сама! Все ще се оправят и без теб!


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Drina в пт, 01 юни 2007, 16:00
и аз съм била в този клуб... и все още съм от време на време... да ти кажа сега ходя на работа, виждам си детето за два часа на ден... нямам време за нищо, направо се побърквам. Вечер детето като заспи и се чудя кое да захвана първо. Сядам на дивана и ме удря депресантското настроение. Винаги ми е помагала разходка навън, шопинг терапия, вечеря с приятели вкъщи или навън (нашето дете няма кой да го гледа и си го мъкнем навсякъде с нас). Сега ми предстои една командировка за три дни на морето. От една страна ми е криво, защото оставям Пепи за пръв път от както се е родил, но от друга страна ще използвам времето да презаредя батериите.


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: veni9 в пт, 01 юни 2007, 17:33
Сигурно и мен ще ме застигне този момент и кой знае колко навътре ще възприемам всичко, ама искам да се опитам да те успокоя с това, че бебчето, т.е. вече детенцето ти е жива и здраво! Радвай се на този факт и не позволявай на битовизма да ти пречи да се радваш на съкровището си, на това, че го имаш и че е здравичко!!


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Pariss79 в пт, 01 юни 2007, 18:20
ще ти мине, :peace:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Деси@Димитрова в пт, 01 юни 2007, 19:09
Ъхъ, познато ми е!
Ако не бяха майка ми и свеки досега да съм откачила. На мен ми помагат и пак откачам, пък ако съм сама направо незнам...
Ама, дупе знае 2 и 200, нали така....
Най -добре е да работиш, но ако не можеш, поне детето да ти го гледа някой понякога.
Ще се справиш - всички са така.  :bouquet:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Flores в пт, 01 юни 2007, 20:44
Не се притеснявай, нормално е всичко това. Почти всяка жена има такива моменти на депресия. Ако имаш на кого да оставиш бебчето поне за няколко часа излизай, виждай се с приятелки, забавлявай се, прави нещата, които ти харесват и ти доставят удоволствие, отделяй си време лично за теб самата. Ще се оправиш! Успех и горе главата!  :hug:   


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: malika$ в пт, 01 юни 2007, 20:54
Егати програмата! Съчувствам ти съвсем искренно,още повече съм сигурна,.че таткото не ти помага въобще(също както моя и досега нищо не ми е помагал),като знам,че и мен живот и здраве ми предстои същия кръг ми призлява :sick:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Илиана в пт, 01 юни 2007, 22:54
Мисля, че си много преуморена и имаш нужда от почивка.


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Люсил в пт, 01 юни 2007, 23:10
Сякаш аз съм го писала...Ако намериш начин да излезеш от "дупката" "свиркай". Въпреки, че напоследък ходя 2 пъти седмично на работа за по 6 часа, положението е или същото, или по-зле  :cry:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Елика в сб, 02 юни 2007, 01:31
 Каквото и да правим, ако е всеки ден едно и също, писва... а когато говорим за домакински слугинаж, си е направо досадно. Изхода - смяна на обстановката и дейностите. Тогава и кавгите ще изчезнат.
 


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Mini_M в сб, 02 юни 2007, 09:43
Благодаря ти за темата.
Моят бебок е по-малък, ама и аз се чувствам така.
При мен лошото е, че нервите ми не издържат и избеснявам - започнах да троша :sick: (прастмасова мерителна кана и каишката на кучето - треснах ги в земята).
Пробвах да разговарям с татито, а той: "Сдържай си нервите!".
Знам, че трябва, ама само със знаене става ли.
Та ето какво се опитвам да правя аз. Когато ми е най-напечено си припомням:
1. как се молех да задържа бебето в болницата, докато бях с контракции на две минути в шестия месец;
2. как се бях отчаяла като направи остър бронхит и педито ми каза, че ако стане по-зле да не го търся, а направо да търча в болница;
3. че времето лети много бързо и не трява да го губя в ядове, а да се забавлявам.
И още хващам баща му да се занимава с него (уви не издържат повече от час), а аз висвам на компа или се изнасям с книга т.е. откъсвам се и презареждам.
Успех :hug:  :bouquet:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: elina_king в сб, 02 юни 2007, 11:12
 Ами аз се нарева едно хубаво и всичко пак се почва наново! Имам да чистя, да готвя, да уча, бебо мрънка по цял ден - решението е да излезем, но само временно! Вечерта си остават същите задачи. Мъжа ми за капак трябва да ме ядоса, вместо да му хрумне, че и аз искам почивка!
 Май се оплаквам само, но съвет нямам, даже внимателно ще чета какво ще те посъветват другите!


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: pepa_ilkova в сб, 02 юни 2007, 21:19
Преди малкопак се скарахме с татито и то за глупости. Точно днес си мислих, че всичко се е оправило, а то ето пак същото. Не издържам!
Искам да се отърва от този омагьосан кръг!
Явно, че нито за майка, нито за домакиня, нито за жена ставам!
Не ИЗДЪРЖАм!


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: reivan в нд, 03 юни 2007, 03:23
Аз пък мисля, че трябва да се обърнеш към лекар.
Постигнала си първата крачка а именно- осъзнала си, че си в депресия.
Знам, че в България сме свикнали да не обръщаме достатъчно внимание на тези състояния но те са много опасни тъй като са на периоди. Сега може да се поуспокоиш но когато след време депресията се върне ще е с още по- голяма сила или пък може да задълбаеш в омагьосания кръг в който си попаднала сега и да се влоши рязко състоянието ти.
Това не е полезно нито за теб, нито за детето ти и може да има сериозни последици за здравето ти- много болести са на стресова основа.
Думите ти Явно, че нито за майка, нито за домакиня, нито за жена ставам! са доста обезпокоителни и са етап от депресията.
Ако състоянието ти не ти харесва и не можеш да разпознаеш себе си по- добре поговори със специалист. Терапевта е като отдушник. Само след няколко сеанса и подходящо медикаментозно лечение( ако се наложи) ще си върнеш радостта от живота и майчинството.
Желая ти успех.  :bouquet:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: pepa_ilkova в нд, 03 юни 2007, 07:24
Тази нощ съм спала без да се събудя. Това ми заприлича на моминските ми години. Всички още спят, да видим сега как ще започне деня, а и как ще завърши.


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: pepa_ilkova в нд, 03 юни 2007, 07:32
Мисля, че се започва.  :prostor: :clean2: :clean3: :clean4: :clean1: :cook2: newsm46 :1ironing: :wash: :1dishes: newsm64СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ!


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Роузи в нд, 03 юни 2007, 08:19
Мояята бебка е на 1 година почти, а аз съм изпаднала в депресия сега, само си представете. Не след родилна депресия, а пред "рожден ден" депресия.
Не издържам от:
  • безсънието
  • омагьосания кръг на готвене, чистене, пране и други
  • постоянно се караме с таткото за някакви си глупости
  • кисела е малката-сигурно от зъбите

Егати скапания живот!


 :hahaha:

Развесели ме ... живота ти е щастлив ...предстои ти рожден ден
имаш хубаво малко детенце и търпелив съпруг ... много хора биха ти завидели   :lol:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: tedi_star в пн, 04 юни 2007, 01:17
Мисля, че е най-добре да намериш някой да ти помага в домакинството. Мен най-много ме уморяват еднообразните домакински задължения, а не детето. Намери някой да ти помага за 1-2 часа на ден. Хубаво е да знаеш, че нямаш друга работа, освен да си гледаш детето.


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: GERY80 в пн, 04 юни 2007, 09:16
Моя съвет е при първа възможност да излезеш  навън с приятелка или си спомни какво те е отпускало преди и го прави и сега, напр. рисуване, писане, слушане на музика (без през това време да  правиш нищо) нещо което те успокоява. Успех, спокойствие и добро настроение.


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Северина в пн, 04 юни 2007, 11:56
Спасението на давещия се е в ръцете на самия давещ се, бих ти казала аз! :) Всичко идва от това как ти възприемаш ситуацията. На мен ми е за втори път и затова упражнението ми се удава по- добре. :) Кажи си, че известно време ще е така, че няма измъкване и се примири. Колко ще е това време си зависи от теб. След това намери начини с "малки" победи да си осигуряваш леко разнообразие и да му се радваш пълноценно. И не на последно място, опитай се да осмислиш докрай факта, че бебо ще става все по-голям и по- голям и ще дойде време, в което ще копнееш за тези дни. Вярно е до болка, колкото и клиширано да звучи. :)
Успех и спокойно! Радвай се на мига и бъди над битовизмите! :)


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Nevada в пн, 04 юни 2007, 12:09
Оттук нататък ще е по-тежко. Като проходи.
Виж какво от нещата, които правиш, можеш да си спестиш. Прибери всичко, което ти пречи на бързото чистене. Прехвърли част от задачите на таткото - например простирането и прибирането на прането. Взимайте по-често готова храна за вкъщи. И най-важното: гледай да се наспиваш.


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: la estrella в пн, 04 юни 2007, 12:42
Здравей! И на мен ми се случва да изпадна в депресивно състояние, така без някаква видима причина.  :ooooh:
Ако имаш нужда да споделиш с някого как се чувстваш или просто да се оплачеш, аз съм насреща    :bouquet:
Според мен изхода от тази ситуация е споделянето   :hug:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: bubalana в пн, 04 юни 2007, 18:53
Няма да се отчайваш! Според мен ти си избутала най-хамалския период в гледането на детето си. От тук ти престои да се комуникираш с едно вече по-голямо човече, което ще ти е най-добрата приятелка в живота.
И моя мъж ме ядосва зловещо ама гледам да не му обръщам внимание.
Честно казано ако не е жената, която ми помага с детето почасово, което е само на две месеца, да съм откачила тотално (сега е само частично!).


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: _re_ge в пн, 04 юни 2007, 23:50
Здравей мила.
Като прочетох постинга веднага разбрах че ти е първо дете.
Мисля, че всички минаваме през този период, ние жените искаме да се докажем че сварваме да направим всичко и перфектно, татковците са кисели, че вече не са Number 1 и ето ти омагьосания кръг ...
Повярвай ми няма нищо по важно от детето, нито прането нито чистенето. В този период откриваме и друго - таткото не умира от това, че не е сготвено...
Съветвам те да си поставяш за цел да свършиш разумно количество домакинска работа на ден и за не повече от няколко часа и наистина най-наложителната. Останалото шунтирай за следващите дни. Казвай си - стига толкова останалото утре. Гледай повече нагоре да не те дразни , това което си оставила за утре. Опитвай се да бъдеш повече навън с детето, така няма да те дразни несвършеното в къщи, пък и няма да те "тласка" да свършиш още нещо от домакинската работа. Наслаждавай се на хубавото време, намирай 30-тина минути за други майки приятелки,"на кафе". Така няма да си толкова уморена и кисела, а това ще помогне да не се дракаш често с таткото .
Ами горе долу това е
Може да се пропуснала нещо , но ти ще се досетиш сама
:)
Поздрави


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: mama E в вт, 05 юни 2007, 00:48
Искам да ти кажа че за 10 год в които сме заедно с мъжът ми никой не ми е помогнал и за една минута. Сама си отгледах детето, а сега вече и второ. Мъжът ми почти денонощно работи и го няма. Никой не познавам тук и съм сама винаги.
Минах депресии, но никога не ми е писвало да се грижа за децата :love: :love: :love:
Не робувам на къщата и компенсираме с мнооого излизане и пътувания през уикендите :D


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Mama_Mutzka в чт, 29 ное 2007, 13:19
Когато отглеждах първото си дете и аз бях изпаднала в тежка депресия.Намало е ден,в който да не плача.Причините бяха много-безсъние,трудно ми веше да я храня,беше злоядо дете,все нервно и раздразнително,не спеше добре,притеснявах се дали се справям добре като майка,бях качила много кг през бременноста и не можех да ги сваля.всичко това едновременно ме съсипваше.Без баби наоколо.След като порастна малкото ми бебче се отдадох на спорта и така успях да се запазя такава,каквато винаги съм била.Сега имам второ дете и нещата започват да се повтарят.Да можех да се клонирам понякога щеше да е добре.Сама с две малки деца.Таткото работи много,и не ни лишава от нищо.Работата му е изнервящя и не му се сърдя че не помага в отглеждането на децата.Сякаш винаги майчинството е съпътствано от депресии.Знам че и този път всичко ще отмине както предния път,но понякога не издаржам на моменти и се предавам на деприсивните мисли.


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: baibibi в чт, 29 ное 2007, 13:45
А защо не спреш за малко да готвиш, чистиш и переш? Всеки ден и по цял ден не е наложително да го правиш. Вие с таткото ще си хапнете швейцарско сиренце и бяло винце, за малкото вземи едно бурканче с готово пюре, и малко да е мръсничко, махни с ръка и толкоз, ежедневното пускане на пералня не е здравословно.
Събери се с приятелки /по възможност женени, с деца/ - дребните ще щуреят в някой детски кът, а вие на воля ще си оплюете мъжете.
Давай малко по-весело, че ако те налегнат истински проблеми, не те виждам!


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Северина в чт, 29 ное 2007, 13:51
Момичета, темата е от 1 юни! :35:
Силно се надявам авторката вече да е излязла от това си състояние. :hug:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: pandora в чт, 29 ное 2007, 14:27
Що не гледате датите на темите, които отваряте?


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: Mama_Mutzka в чт, 29 ное 2007, 18:41
Аз видях датата на темата,но тъй като съм в депресия в момента и реших да пиша :oops:


Титла: Re: Изпаднала съм в депресия!
Публикувано от: _re_ge в вт, 04 дек 2007, 17:37
депресията няма дати според мен...
така че нека споделя всеки, който се чувства депресиран


1