BG-Mamma

Красота => Спортуващи => Темата е започната от: tedy2 в вт, 24 юли 2007, 10:59Титла: хляб с L-карнитин
Публикувано от: tedy2 в вт, 24 юли 2007, 10:59
Днес случайно се натъкнах в търговската мрежа на хляб с L-карнитин.За да съм по-точна става въпрос за хляб Бонус.Направо останах като гръмната от това чудо на човешката мисъл :thinking:.Някой хапвал ли е това творение?А може би запознатите по темата ще обяснят на невежите като мен за какво става въпрос,възможно ли е изобщо такова творение или е рекламен трик newsm78


Титла: Re: хляб с L-карнитин
Публикувано от: Snow4eva в вт, 24 юли 2007, 11:33
Да, от доста време го има. Значи не си виждала и хлюб Бонус с коноп  :lol:
Казват, че от конопа нищо не ставало... по тази логика може и с L-карнитина да е същата работа. А има и с Омега 3. Но хлябовете определено са вкусни, поне на мен ми харесваха!
http://www.bonus-bg.com/    8)


Титла: Re: хляб с L-карнитин
Публикувано от: ReGe_31 в вт, 24 юли 2007, 11:37
Виждала съм и съм опитвала такъв още миналата година. Не съм сигурна дали наистина има в него л-карнитин (то на какво да вярваш вече), но даже и да има едва ли ще е в някакви подходящи за отслабване дози (не че от л-карнитинът може да очакваш чудеса, а и се приема преди тренировка). Аз си го купувах, защото ми беше вкусен.


Титла: Re: хляб с L-карнитин
Публикувано от: evich в вт, 24 юли 2007, 12:01
Този хляб го има отдавна! От него си хапвам от време на време! Дали има полза, не знам, но на мене ми е много вкусен и имам чувството, че много засища!


1