BG-Mamma

Пазаруване => На пазар => Темата е започната от: Milagros в чт, 23 авг 2007, 10:45Титла: Количка за февруарско бебе
Публикувано от: Milagros в чт, 23 авг 2007, 10:45
Момичета бебо трябва да се появи февруари. Интересувам се можете ли да ми препоръчате количка по следните критерии:
* лека
* със зимен кош
* цяла дръжка
* да се върти дръжката така че бебето да гледа към майката и  към улицата
*.Двойни предни колела, единични задни
* Удобен кош за багаж
* "Чупеща" се дръжка


Титла: Re: Количка за февруарско бебе
Публикувано от: baby_doll в чт, 23 авг 2007, 12:34
 тази погледни (http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_15/products_id/160)


Титла: Re: Количка за февруарско бебе
Публикувано от: Катерина78 в чт, 23 авг 2007, 12:54
Моето бебе е февруарско.  :D Аз си купих количка МАГ 9кг, отговаря на твоите критерии, само че като гледа бебето към теб, задните колела са двойни, а предните единични. Ако завъртиш дръжката, нещата се обръщат. Тъкмо бях свикнала със задните двойни, като порастна бебо и обърнах дръжката, количката стана неоправляема :lol: Докато свикна наново, голям зор беше. Моят съвет е да си вземеш количка МАГ с единични колела, по-здрава и по-удобна. Иначе с моята не съм имала проблеми, вече я качихме на тавана като ненужна :peace:


Титла: Re: Количка за февруарско бебе
Публикувано от: Цъфс в сб, 25 авг 2007, 17:59
И аз съм мама на януарско февруарче- хванахме последния влак на януари, но прогнозите бяха за началото на февруари. Взехме МАГ ИНГЛАНД. Точно както е писала Катерина 78, за комбинирана количка е лека, удобна е за малкия човек. Само дето сега имам и една лятна, с която се борим по градския транспорт, но в квартала съм си с МАГ. Тя си е танк, но за бутането се свиква, аз съм доволна, определено.


Титла: Re: Количка за февруарско бебе
Публикувано от: tonibo в сб, 25 авг 2007, 21:01
Моята красавица е родена през Май и много съжалявам, че взех комбинирана количка.Беше Mag England.Смених я след няколко месеца с Чиполино -Каролина и съм страшно доволна.Всички ме убеждаваха ,че е абсурд да се вози новородено в лятна количка.Аз обаче не съм на това мнение.Недостатък на летните колички е ,че не се обръща дръжката,но пък можеш да гледаш постоянно бебето от специалното прозорче.В лятна количка можеш да сложиш дори бебешка кошница, ако искаш за през първите месеци, а после ,когато бебето порасне я махаш.Много по-удобни са, по-евтини,по-леки и маневрени.Ти ще разхождаш бебето най-рано март-когато стане на около месец.Когато дойде зимата бебето ще е достатъчно голямо и ще иска да стои седнало в количката.Като му вземеш зимно чувалче и покривало за количка си решаваш всички проблеми, а освен това ще ти излезе много по-евтино.


Титла: Re: Количка за февруарско бебе
Публикувано от: tsetskabon в сб, 25 авг 2007, 22:14
и тук да се разпиша-погледнете количката на Хаук Лагуна-много маневрена ,не е толкова тежка като Кангароо и като цена според мен е добра 260-270 лв  с 2 коша летен и за новородено и чанта  :peace:


Титла: Re: Количка за февруарско бебе
Публикувано от: Milagros в нд, 26 авг 2007, 08:43
с мъж ми поразгледахме и той мн си хареса Chipolino Puki


Титла: Re: Количка за февруарско бебе
Публикувано от: mam@ в нд, 26 авг 2007, 11:18
(http://www.neonato.it/assets/images/products/cat1/N948007/big.jpg) повече инфо тук (http://www.neonato.it/schedaprodotto.asp?id_catEcomm=1&id_prodotto=188)  ;-)
*.Двойни предни колела, единични задни
newsm78


Титла: Re: Количка за февруарско бебе
Публикувано от: Angel_Dust в нд, 26 авг 2007, 11:54
според мен първия въпрос е - до колко пари тъсиш количка? И според тях вече и според изискванията ще ти дадат(дадем) по-адекватни мнения...

*.Двойни предни колела, единични задни - това нали се сещаш, че като се завърти дръжката стават предни единични и двойни задни (въртящи се именно те), а от опит ти казвам, че е безкрайно неудобно именно задните колела да са ти въртящите се...т.е. или трябва да се върти коша, а не дръжката, или да си с 4 двойни колела, по възможност всички да могат да се въртът и застопоряват, или коша да гледа само напред.

колко лека??? за някои лека е 12 кг, за др 9 , за трети 6....имаш ли стълби да качваш, защото ако няма да ти се налага да я вдигаш, кг нямат значение....Титла: Re: Количка за февруарско бебе
Публикувано от: Валети в ср, 29 авг 2007, 20:29
Аз от толкова гледане и чудене , определено се спирам на ПУКИ на Чиполино ! За 320 лв ми се струва че си има всичко необходимо !


1