BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: Michaela_baby в чт, 13 сеп 2007, 00:10Титла: Мнение за Др. Томова и Др. Маринов в Закрила?
Публикувано от: Michaela_baby в чт, 13 сеп 2007, 00:10
Моля ви споделете какви са ви впечатленията от за Др. Томова и Др. Маринов гинеколози в Закрила. Биях пуснала тази тема и в другия подфорум, но никой не се включи.


Титла: Re: Мнение за Др. Томова и Др. Маринов в Закрила?
Публикувано от: зелено човече в чт, 13 сеп 2007, 06:56
Имаме застраховка от работата в Закрила и по стечение на обстоятелствата мога да споделя и за двамата:

Д-р Маринов е моят избор. Много внимателен и спокоен, обяснява всичко подробно, кара те да се чувстваш сигурна.

Д-р Томова уж обяснява, но по неин си начин и ако питаш нещо, тя просто повтаря думите си - ако си разбрал - о.к., но ако не си... Говори високо и имам чувството, че всичко се чува в чакалнята  :oops: Честно казано накара ме да се чувствам неспокойна и уплашена.

П.С. И за двамата е еднакво трудно да се запише час :) А сутрин от 8 до 10 ч. не дават часове за тях заради профилактики (целогодишно)  :crazyeyes:


Титла: Re: Мнение за Др. Томова и Др. Маринов в Закрила?
Публикувано от: zazu1 в чт, 13 сеп 2007, 09:06
Аз ходя при Маринов  :peace:. Проследи ми цялата бременност. Много спокоен човек. Върши си работата добре. До колкото знам е израждал и бебета 15-16 години.
Не преувеличава някакви малки проблеми, но не скрива и сериозните, а ги поднася по най-безболезнения начин- давайки реална картина на нещата.


Титла: Re: Мнение за Др. Томова и Др. Маринов в Закрила?
Публикувано от: Къдричка в пт, 21 сеп 2007, 17:45
и аз ходя при д-р Маринов и още не мога да определя дали съм доволна. Много приятен човек е, надявам се да е добър специалист. Прегледите ми минават много бързо, за 5-10 мн. и първо си мислях, че ме претупва, но първо съм в ранна бременност и може би няма кой знае какво за говорене и второ аз нищо не питам.
Обаче днес много се ядосах. Трябва да е получил изследванията ми и исках да му се обадя, защото се чувствам много отпаднала. Пробвам от 2 дни в кабинета. Когато той е на смяна никой не вдига, само днес ми вдигнаха два пъти за секунда и затварят - явно звъненето им пречи. Звъннах три пъти в другата смяна, защото не знаех кога е - много любезно ми вдигнаха. Сега ми е криво и не знам ... обаче и да го сменя каква е гаранцията, че другият ще е окау?!


Титла: Re: Мнение за Др. Томова и Др. Маринов в Закрила?
Публикувано от: зелено човече в пн, 24 сеп 2007, 20:16
Само да кажа, че телефонът обикновено се вдига от сестрата, а сестрите се сменят..
А и понякога една и съща е за 2-мата доктори, т.е. не е ясно кой се е държал лошо с теб :)


Титла: Re: Мнение за Др. Томова и Др. Маринов в Закрила?
Публикувано от: kami_ch в вт, 25 сеп 2007, 12:09
И аз съм ходила при двамата. Д-р Маринов ми допадна повече,държи се добре и предразполага. Д-р Томова очевидно има проблем с новите си зъби и се напрягах , за да разбера какво ми говори. Освен това ме третираше като 8 годишна. Няколко пъти ми повтори,че трябва да си взема по-ранен час, ако искам да си правя изследвания.


Титла: Re: Мнение за Др. Томова и Др. Маринов в Закрила?
Публикувано от: anita7 в сб, 29 сеп 2007, 15:50
И аз ходя при Маринов. Доволна съм, но отделно ходя и на частно да си следя бременността. Определено има разлика- частника ми обяснява доста по-обстойно и преглежда доста по- задълбочено. Видеозона също не е от най-добрите в Закрила. Всеки път ме гледа, но това което се вижда на по-хубавия видеозон няма място за сравнение.
Това обаче е от значение за бременните. Иначе и преди това ходех профилактично при него и нямам забележки.


Титла: Re: Мнение за Др. Томова и Др. Маринов в Закрила?
Публикувано от: Шани в сб, 29 сеп 2007, 15:54
*Obla4e*, какво туй Др.?  newsm78


1