BG-Mamma

Дом и семейство => Нашият дом => Темата е започната от: galiushana в чт, 25 окт 2007, 14:07Титла: Търся човек за ремонт на хидродифузер
Публикувано от: galiushana в чт, 25 окт 2007, 14:07
Ех тази дума ми звучи ужасно - аз му викам яромелка - това е машинка която се монтира на канала и си беля картофи в мивката и като пусна водата и яромелката мели всичко - да но сега има нещо вътре което трака яко и ме е страх да не я счупя повече като я ползвам. Търся майстор. Но не мога да намеря гаранцията си и не знам коя фирма ги внася и сега звъня на майстори разни и питам дали оправят такова чуда ама не...ако някой има и му се е налагало ремонт или поне фирмата от която го е купила да се обадя там за сервизни услуги...Благодаря предварително!!!


Титла: Re: Търся човек за ремонт на хидродифузер
Публикувано от: Джемма в чт, 25 окт 2007, 17:28
Аз си имах вземане-даване със сервиз за моята "яромелка", ама не занм кой е сервиза- този, от когото я купих се занимаваше с това. В крайна сметка ми я подмениха с друга, беше в гаранция. Каква марка е твоята? 


Титла: Re: Търся човек за ремонт на хидродифузер
Публикувано от: galiushana в пт, 26 окт 2007, 10:40
Ох ами не съм погледнала американска е от Бриколаж я купихме. Ще проверя. Но ако може дай ми телефон на вашия може да се навият за частен оглед. Благодаря предварително!


Титла: Re: Търся човек за ремонт на хидродифузер
Публикувано от: Джемма в пт, 26 окт 2007, 13:50
Аз не знам телефона на сервиза, нито адреса. Доставчикът ми се зае със задачата да я занесе и върне. А едва ли ще се навие за твоята, защото не е купена от него. Обърни се към Бриколаж, трябва да ти кажат поне къде се намира сервиза.


1