BG-Mamma

Дом и семейство => Семейни отношения => Темата е започната от: ivalina73 в сб, 17 ное 2007, 12:29Титла: Чувствам се виновна
Публикувано от: ivalina73 в сб, 17 ное 2007, 12:29
Преди 3 месеца запознах брат ми с момиче , чрез сайт за запознанства. Всичко вървеше добре , започнаха да живеят дори и заедно , но от известно време нещо не е наред :cry: Вчера ми се обажда и казва, че тя настоявала да е сама, той заслужавал нещо повече от нея и т.н. :( Той е на 32г. , а тя на 30г. По-късно тя ми звъни и ми казва , че са се разделили... Вината била изцяло нейна , той с нищо не я е нагрубил , бил страхотен мъж и кавалер , но сега разбрала , че не можела да се влюби в него newsm78 На мен естествено ми стана много тъжно , защото съм свикнала с мисълта , че всичко при тях е доста сериозно и се надявах да създадат и семейство , но тя след 3 м. разбрала , че не е влюбена :cry: :cry: :cry: Чувствам се страшно виновна , за това че ги запознах и сега той така да страда [smilie=smile3518.gif] Просто не заслужава подобно отношение  newsm45 Цяла нощ не съм мигнала и аз лично я изживявам много тежко тая раздяла , защото той се влюби в нея и се грижише за нея както подобава , а тя сега ли трябваше да му сервира всичко това - предпразнично newsm70 А , аз се успокоявам единствено с това , че явно така е трябвало да стане , по- добре сега , отколкото -късно :bad-words: Но едно не мога да разбера :защо добри хора като него нямат късмет в тоя живот [smilie=smile3516.gif]


Титла: Re: Чувствам се виновна
Публикувано от: SaRaNia в сб, 17 ное 2007, 12:33
Ще се намери момиче и за него, може би когато не очакваш.
Проблемът може да е бил в това, че се е държал прекалено добре с нея. Някои жени не знаят какво искат.


Титла: Re: Чувствам се виновна
Публикувано от: Бона в сб, 17 ное 2007, 12:37
Чувството за вина няма да ти се изпари с магия, но все пак това, че си ги запознала не значи че си причина нещата да се развият така. По-добре да се разделят след 3м., когато нищо не е така сериозно, отколкото след 3г. или повече когато щяха да имат много общи неща, може би деца и пр. Не бива нито ти, нито брат ти да съжалявате!


Титла: Re: Чувствам се виновна
Публикувано от: petmil в сб, 17 ное 2007, 12:42
Нямаш причина да се чувстваш виновна  :hug: Това, че не се е получило няма отношение с теб. Направила си каквото си могла, останалото е тяхно решение. Могат само да ти бъдат благодарни, че благодарение на теб са изживели няколко хубави мига. Сега просто подкрепяй брат си и му бъди опора. Завиждам му, че има сестра като теб, която толкова да го обича   :bouquet:


Титла: Re: Чувствам се виновна
Публикувано от: arcana в сб, 17 ное 2007, 13:30
Скромни мисли по темата
Не смятам, че ти трябва да изпитваш вина за раздялата. Най-малкото защото НЕ става въпрос за ТЕБ
Просто понякога хората се събират и разделят. Нека бъдат оставени на себе си.
Миличка, брат ти е голямо момче  :hug:

а тя сега ли трябваше да му сервира всичко това - предпразнично
Следпразнично по-добе ли щеше да е ...
Все някога щеше да е
По-добре сега, когато и двамата (или тримата) ще го преживеят по-лесно.
Той ще намери своето момииче, мила.
Бъди негова подкрепа в решенията му


Титла: Re: Чувствам се виновна
Публикувано от: dani_tg2 в сб, 17 ное 2007, 14:13
Не се чувствай виновна, а погледни от тази гледна точка: благодарение на теб брат ти е изживял нещо хубаво, макар и кратко. Ти пък какво си виновна, че тя не е могла да се влюби в него? В тоя случай виновни няма... Тъжно е, че брат ти страда така, но това е риск във всяка връзка. Както е казал поетът: "... Всяка радост е бременна с мъка..."


Титла: Re: Чувствам се виновна
Публикувано от: adelphia в сб, 17 ное 2007, 14:18
Няма за какво.По добре така отколкото по сериозно обвързани..тогава по виновно щеше да ти бъде.

Трябва да му благодариш на момичето,можеше да го заблуждава и да се възползва от добротата му.


Титла: Re: Чувствам се виновна
Публикувано от: Desem в сб, 17 ное 2007, 14:23
Не се чуствай виновна, по-добре, че е била честна с него


Титла: Re: Чувствам се виновна
Публикувано от: ivalina73 в сб, 17 ное 2007, 15:04
Рени, напълно си права :hug: Забелязала съм, че някои мъже когато  грубо се отнасят към своите половинки , то те тогава бъдат много , много обичани и влюбени newsm78 но като че ли логика има :roll: , но брат ми е с добро сърце и поведението не му позволява да се отнася така грубо към едно нежно създание :cry: :cry: :cry:
Благодаря ви за подкрепата, като че ли ми е по-спокойно ... Обичам ви от сърце и ви желая да сте вечно влюбени в своите половинки   :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:


Титла: Re: Чувствам се виновна
Публикувано от: pearly в сб, 17 ное 2007, 15:33
Ама ти защо се чувстваш отговорна и виновна? Не можеш да вмениш на някого как да се държи или какво да чувства. Брат ти и бившата му приятелка са достатъчно големи хора, за да знаят какво желаят и да вземат решения. От момента, в който си ги запознала, те са поели нещата в свои ръце и твоята роля е свършила до там!  :peace:

Наистина е кофти когато се случват такива неща, особено с братчетата ни, но дано да има късмет и да срещне момичето на своя живот.  Нова година, нов късмет, както казват хората!   :bouquet:


Титла: Re: Чувствам се виновна
Публикувано от: Cweti в сб, 17 ное 2007, 15:34
Няма за какво да се чувстваш виновна!

А това, че момичето е признало истинските си чувства, или по скоро липсата на такива, на брат ти е похвално! По добре сега, от колкото по късно!


1