BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: mimi_d в вт, 27 ное 2007, 15:06Титла: Препоръчайте ми педиатър в Стара Загора
Публикувано от: mimi_d в вт, 27 ное 2007, 15:06
Здравейте,
Наближава месеца за смяна на личен лекар, и започвам да се чудя при кой да отида. Искал да запиша себе си, сина ми и бъдещото ми дете. Да е добър диагностик, разбира се, но много ми се ще и да разбира и да работи с хомеопатия, а антибиотика да го остави като краен вариант.
До сега аз бях при доктор, който отиде в София да учи, а 3 годишния ми син е при др. Ленкова. За нея не мога да кажа нищо лошо, но от хомеопатия не разбира.
Др. Коджейкова е карала курса по хомеопатия, но незнам използва ли я в практиката си. Моля пишете ми, ако сте нейни пациенти!
От Регистър на лекарите-хомеопати намерих много имена, но те са ми напално непознати.
Аз държа да намеря най-доброто за децата ми, затова придпочитам алтернативния начин на личение. Затова и сега пием Колактив,ЗЕ, черен бъз и пчелен прашец. Затова искам и търся човека, който да разбира и използва тези методи.


Титла: Re: Препоръчайте ми педиатър в Стара Загора
Публикувано от: rossitza1 в вт, 27 ное 2007, 15:28
Дъщеря ми е при д-р Коджейкова откакто се е родила,предпочита хомеопатията преди да предпише лекарство,антибиотик изписва в краен случай.Препоръчвам ти я, аз съм много доволна от нея, когато да съм имала нужда от нея винаги се е отзовавала. Освен това е за кърменето и късното захранване.


Титла: Re: Препоръчайте ми педиатър в Стара Загора
Публикувано от: Гита Ог в вт, 27 ное 2007, 15:38
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136388.0


Титла: Re: Препоръчайте ми педиатър в Стара Загора
Публикувано от: mimi_d в вт, 27 ное 2007, 15:40
Благодаря много за инфото за д-р Коджейкова.

А ходи ли на домашни визити и как реагира на обаждания след приемното й време?
  :bouquet:


Титла: Re: Препоръчайте ми педиатър в Стара Загора
Публикувано от: rossitza1 в вт, 27 ное 2007, 15:51
Отговаря ми винаги на обажданията,независимо по кое време я търся, вдигала си е телефона и в почивни дни,въпреки че има спешен кабинет във Военна болница за такива случаи. Веднъж се е налагало да идва в къщи, съпругът ми отиде да я вземе от къщи и после пак я върна. Проблем с нея досега не съм имала, само хубави неща мога да кажа...слава богу... :pray:


1