BG-Mamma

Дом и семейство => Семейни отношения => Темата е започната от: лина_ в вт, 04 дек 2007, 00:56Титла: дали го срещнах или......
Публикувано от: лина_ в вт, 04 дек 2007, 00:56
Пиша тук отдавна,пускала съм теми колко съм нещастна в семеен план..как просто не мога да събера сили да се махна заради детето.....как ме тормозят психически........но няма къде да ида....сърцето ми се къса и заради малкият...................писала съм...........много........

От един месец срещнах един мъж.............аз не вярвам в любовта,още повече в толкова кратък срок,време...........месец.................не съм малка....омъжена съм от много........много години,почти 20............зряла съм.....умна и интелигентна........вярвате ли ми че чувствам че срещнах мъжът! В смисъл - той е! Усещам го със .....не знам със какво,но.................луда ли съм или ми се случва нещо истинско,на мен-невярващата?????????????

Хора,дали има такова нещо или....................не ме съдете,не ми се смейте............говорете ми........само ми говорете.............


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: LemonDesi в вт, 04 дек 2007, 04:25
Може и да си го срещнала, ама имай предвид, че в състоянието, което описваш, че се намираш, си много податлива на заблуди от този род. Банално звучи, но - времето ще покаже, изчакай малко да ти се избистри погледа.
Иначе любовта си съществува, колкото и фактите и обстоятелствата да се опитват й правят номера ;-)   


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: svetlaa в вт, 04 дек 2007, 08:26
Всеки има нужда от любов, всъщност имаме нужда преди всичко от любов. Не се отказвай, но и не бързай. Времето ще покаже, а ти чувствай, живей...


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: Cтаня в вт, 04 дек 2007, 09:07
когато срешнах мъжът-почувствах го с цялото си съзнание,,тяло,душа,положението ми беше като твоето-след пет години брак,и дете на 3г,загърбих всичко,пренебрегнах близки ипознати и тръгнах с НЕГО,живеехме скромно да не кажа мизерно но се преборихме със всяка трудност!вече 14г,сме заедно и все така се обичаме!


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: Jeny_J в вт, 04 дек 2007, 10:02
Възможно е да си го срещнала. Силно с енадявам и ти го пожелавам от сърце. И аз так не вярвах, няма любов, само интереси. Много мнителна бях. Живея с един мъж от  7 години, но преди 7 месеца срещнах друг. Почувствах с талото и душата си ,че това е човекът за мен, който без д аискам съм срещнала. Все още нищо не се е случило между нас, давам шанс на настоящата връзка, но незнам до кога......
Въпреки всичко ти предлагам все пак да го подложиш на изпитание, да с еувериш, че това е мъжът , който те заслужава. Много целувк от мен :love:


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: хммм в вт, 04 дек 2007, 10:28
Всичко е възможно.
Аз съм с мъжа ми от 6 г., а преди 2 седмици срещнах 1 човек, който сякаш беше "моето друго аз". Усещането беше като заливане с вряла вода (и аз пуснах тогава анонимна тема :hug:).
Между нас не се случи нищо, освен 3 ч. пиене на кафе на летището, преди той да си замине. Надали и ще се случи, защото и двамата сме щастливо женени; държим на семейсртвата си; обичаме половинките си; живеем в различни държави и т.н., но изпитах усещането, за което говориш...
С мъжа ми сме минали през много трудности - невероятна любов; аз трябваше да напусна работа, която обичах, за да можем да се оженим; първото ни детенце почина; много се борихме, за да имаме деца и сега имаме 2 съкровища; заедно изградихме много неща, но...
Надявам се мъжът ми да не прочете това, защото го обичам адски много, но онзи човек усетих като своя половинка.


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: KAS в вт, 04 дек 2007, 10:40
напълно възможно е това да е твоя мъж,но нека и времето го докаже-ти явно си жадна за любов,внимание и т.н.,но не избързвай със заклю4ения,пък......дано да е той.


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: LemonDesi в вт, 04 дек 2007, 10:47
Ох, хммм, това си е направо тъжно...
Или пък аз съм неспасяема романтичка, просто не бих могла да разпределя ролите "моето друго аз", и "човека, който обичам адски много" между двама души.
На ТЕБ, искрено ти пожелавам в случая да си се залъгала..., знаеш, че е възможно - феромони-хормони, дъра-бъра.
А на мен - никога да не играя главна рола в "Мостовете на Медисън".


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: Sway в вт, 04 дек 2007, 11:14
"Мостовете на Медисън" (http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=44477) ...


Няма какво друго да кажа.


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: ly_detina в вт, 04 дек 2007, 12:39
И аз така срещнах другата моя половинка, има-няма два месеца, след това той срещна неговата втора половинка и така до безкрай.
С една дума почакай да минат поне 6-7 месеца и ако все още така мислиш добре,просто не прибързвай със заключенията толкова скоро.


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: Grizanka в вт, 04 дек 2007, 13:06
Мила, щом положението в семейството ти е толкова драматично, какво губиш?! Ако чувстваш, че това е човекът, действай смело и решително! Като чета, това, което си написала, май няма накъде да стане по-зле. Напротив, има голям шанс животът ти да се подреди и да живееш с човек, с когото се обичате и грижите един за друг. Знаеш ли колко е хубаво?! Не се чуди много, късмета не идва всеки ден! Постарай се да не го изпуснеш, защото после цял живот ще съжаляваш. Поне опитай! Провери! Успех от мен!


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: eki111 в вт, 04 дек 2007, 18:19
Подкрепям Гризанка с 2 ръце и два крака :nuts:


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: Хули в вт, 04 дек 2007, 19:10
Ти може и да си го срещнала newsm78  За това как се чустваш и изпитваш съм него разбрах.Но не разбрах нищо за него? Той какви чувства има към теб? Изчакай няколко месеца, и чак тогава си задай въпроса - Намерих ли го? Не бързай с изводите, веднъж вече си го направила, имаш горчив опит. Не те съдя, опитвам се да ти дам добър съвет. Иначе аз вярвам в любовта, независимо от възрастта.Дано се окаже, че наистина си го срещнала. Ти го заслужаваш  :bouquet:


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: Amika в вт, 04 дек 2007, 23:06
Аз смятам, че истинската половинка на всеки човек в този живот е само една. Някои ги срещат навреме, други по-късно, трети никога. Може и да си го срещнала, но наистина е рано за окончателна преценка. Въпреки, че за себе си мога да кажа, че по-скоро го усетих, а не - разбрах, когато срещнах човека до себе си. Но пък всъщност никога не е късно. Дано си на прав път и да си щастлива. :peace:


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: MALVINA в ср, 05 дек 2007, 09:13

Иначе любовта си съществува, колкото и фактите и обстоятелствата да се опитват й правят номера ;-)   
Изцяло съм съгласна с това! :peace:След като се чувстваш нещастна,направи това което ти диктува сърцето! :hug:Все пак изчакай да мине още малко време ,за да си наистина наясно с чувствата си.След като не си щастлива в брака си,сега си в еуфория от щастието което те е връхлетяло.Пожелавам ти да си на прав път!Ако това е любовта за теб,то бори се до последно!


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: Deizy_ в сб, 12 яну 2008, 00:13
Любовта е навсякъде около нас,само трябва да я откриеш със сърцето си. ;-)Щом нещата в семеиството ти н вървят отдай се изцяло на тази връзка и нека времето да покаже как ще се развие тя по-нататък.Всеки човек заслужава да бъде щастлив стига да съумее да открие това щастие и да го изконсумира докрай.Успех! :D


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: Liska в сб, 12 яну 2008, 11:18
Е, хайде, де, гътнете се най-сетне, пък разкажи.
Най-вероятно става дума за моментно влюбване.

По-обезпокоително е, че 20 години търпиш нещо,
което не ти е по сърце и се оправдаваш с детето.


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: ren ren в сб, 12 яну 2008, 13:05
Совите не са това което са.


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: EASpirit в сб, 12 яну 2008, 14:37
Щом си омъжена от 20 години,значи детето ти е порастнало вече и ще разбере...

Чудя се как си търпяла 20 години..Нямаш какво да губиш,имаш 2 пътя:или още 20 години така или да се спасяваш-независимо с човека който обичаш или без него.
Слушай сърцето си. :hug:

Успех!!!!


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: InaDot в ср, 16 яну 2008, 15:32
Лина, възможное, реално е и е страхотно!

Разделих се с "мъжа на живота ми" след 7-годишна връзка + 3 години чакане. Мислех, че никога няма да обичам отново, но... природата си знае работата и сега съм щастлива с друг. И друг път съм го писала - човек може да е щастлив по много начини.

Слагай чертата и изживей живота си щастливо!


Титла: Re: дали го срещнах или......
Публикувано от: Bonbonche в ср, 16 яну 2008, 16:07
Лина, мила, всичко е възможно! От сърцети пожелавам това да  е истинакста любов  :bouquet: :peace: :hug: Ще го почустваш със сърцето си! То не греши  :love:


1