BG-Mamma

Деца => Нашите деца от 1 до 6 години => Темата е започната от: еlito в ср, 02 яну 2008, 15:02Титла: "Забавления с NESQUIK Plus" в Мултиплекс в НДК?
Публикувано от: еlito в ср, 02 яну 2008, 15:02
някой ходил ли е вече? Какви са ви впечатленията, съоръжения какви има и за каква възраст? работно време? Програма?

Изобщо ако сте го посетили вече - дайте повече инфо, моля ви!
 :hug:


Титла: Re: "Забавления с NESQUIK Plus" в Мултиплекс в НДК?
Публикувано от: TanyaMJ в ср, 02 яну 2008, 15:15
Ходих да го видя, обаче пързалката с топките ми се видя много опасна, без никакви мрежи, стръмна и с малко топки долу и малко по-размер басейнче. Не съм виждала такаво до сега и нещо ме хвана страх. Та си мислех да ви питам, дали има други майки, които мислят, че е опасна?

Имаше една стена за катерене, иначе нищо особено, като всеки детски круб. Не е голямо, просто най-вътрешното пространство, което не е атрактивно за търговия. Не е лошо като алтернатива, но ме притесни безопасността на пързалката.


Титла: Re: "Забавления с NESQUIK Plus" в Мултиплекс в НДК?
Публикувано от: PolarFox в ср, 02 яну 2008, 15:23
тоя клуб ми е много мъглив.
Полуоборудван, няма име, няма сайт, суперстранен просто.
Никога не съм го виждала с деца, а вече е от 1 мес.


Титла: Re: "Забавления с NESQUIK Plus" в Мултиплекс в НДК?
Публикувано от: еlito в ср, 02 яну 2008, 15:49
Дни преди Коледа, на 10 декември, в центъра на столицата отваря врати най-новият клуб за почасови занимания с деца "Забавления с NESQUIK Plus". На 300 кв. м. от територията на бившето кино "Мултиплекс" са разположени пързалки, лабиринти, катераческа стена, джаги и други атракциони, както и зона за тихи игри, кафе бар с огромен плазмен телевизор и магазинче за лицензирани стоки с герои на Дисни.

Домакин на парти-центъра ще бъде любимецът на децата заекът Куики, който е талисман и лице на обичана от всички деца шоколадова напитка NESQUIK Plus. Куики ще бъде и главен герой в детските партита по повод рожденните дни на малчуганите. Всеки рожденник освен многото игри, забавления и усмивки ще получава и личен подарък от домакина.

През първата седмица от откриването си, между 10 и 16 декември, парти-клуб "Забавления с NESQUK Plus" ще работи безплатно за всички малчугани. В навечерието на коледните празници, на 22 и 23 декември, са подготвени шумни коледни купони.

Театралните спектакли "Снежни приключения" и "Коледа идва", уникално куклено шоу, танци, музика и лакомства са само малка част от предколедните изненади от Куики за децата в парти-център "Забавления с NESQUIK Plus".

Цената за един час престой ще бъде 5 лв, като 20 % отстъпка ще ползват децата на студенти, както и деца, доведени от татковци. "При нас бащите са на почит, защото смятаме, че те не по-зле от майките могат да се справят със забавлението на малките", казват собствениците на центъра. ВИП карти ще дават право на неограничен брой посещение с включена в цената топла шоколадова напитка NESQUIK Plus.

Центърът "Забавления с NESQUIK Plus " предвижда в най-скоро време много благотворителни инициативи, конкурси и гостувания на актьори-звезди.това намерих аз като информация и помислих, че си заслужава да се отиде  :(


Титла: Re: "Забавления с NESQUIK Plus" в Мултиплекс в НДК?
Публикувано от: PolarFox в ср, 02 яну 2008, 15:50
ако си наблизо, прескочи, ама да се вдигнеш отдалеч, мисля, че ще си разочарована 8)


Титла: Re: "Забавления с NESQUIK Plus" в Мултиплекс в НДК?
Публикувано от: TanyaMJ в ср, 02 яну 2008, 16:41
Ами и аз от такава реклама реших, че е нещо много интересно и за това ходих да го видя, по описание много обещаващо, в действителност като всеки клуб, даже малко под средно ниво. И не е 300 кв. метра, мястото за децата не повече от 100 кв.р поне така ми се видя.


1