BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: makemesmile1 в пт, 04 яну 2008, 17:07Титла: Оперирана трета сливица в болница Токуда????
Публикувано от: makemesmile1 в пт, 04 яну 2008, 17:07
Синът ми е с увеличена 3-та сливица, прави чести инфекции. Темите за третата сливица съм ги изчела. По празниците не беше добре и на 2-ри още първия работен ден го заведох в токуда, тъй като в огромния сняг това ми беше най-близо а и бях чувала добри отзиви. Започнахме поредица изследвания, възможно е да се стигне и до операция на сливицата, което е най0вероятния вариянт.
В другите теми, много майчета споделят че са претърпели тази операция, но малко са тези които казват къде. Та молбата ми е ако някой е оперирал детенцето си в Токуда с този проблем  да сподели впечатленията си.Лекар, обстановка, отговорно отношение....или липса на такова..... Благодаря на Иветунка, която ми даде позитивна информация на лични  :D


Титла: Re: Оперирана трета сливица в болница Токуда????
Публикувано от: ivben в пт, 04 яну 2008, 22:55
Не съм чувала за Токуда нищо. Но съм чувала , че в Транспортна болница са добри специалисти. Ако искаш се поинтересувай и за там.


Титла: Re: Оперирана трета сливица в болница Токуда????
Публикувано от: makemesmile1 в пт, 04 яну 2008, 23:10
за Транспортна съм изчела много. Исках да разбера за Токуда. Благодаря ти, все пак :)


Титла: Re: Оперирана трета сливица в болница Токуда????
Публикувано от: мармашутка в пн, 07 яну 2008, 18:56
Аз бих те посъветвала да не ходиш там. Моя близка си изпати от ушните там и сега си лекува последствията. Все пак там отидоха доста неизвестни лекари - вярно отношението е добро и са хиперлюбезни, но.......Отиди на място, където това е рутина - Исул, ВМА, МВР болница и н.т.Все пак става въпрос за детенце.Болницата е хубава, но помисли до колко са специалисти ????


1