BG-Mamma

Родителски групи => Родители, преживели загуба => Темата е започната от: ани4ka в ср, 30 яну 2008, 23:10Титла: ИЗМИНА ПЪРВАТА ГОДИНА
Публикувано от: ани4ka в ср, 30 яну 2008, 23:10
 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:съвсем неусетно си измина.даже стана почти година и 1 месец откакто почина в 6-я месец на бременността.все се опитвах да си намеря някаква работа и да не се замислям ама като се сетя че наближава и термина ми.......................не съм палила свещичка а ми се искаше....но като минах днес покрай църквата и ми се доплака.само при мисълта да вляза за да почета паметта на мъртвото ми бебче!в деня на годишнината само си поплаках малко преди работа и после трябваше да се усмихвам и да се правя че нищо не е станало,нали знаете как е.даже не можах с някой да си поговоря....мислех си че като мине първата година ще ми олекне ама а де!!!и сега се стопли времето и излязоха бременните и маиките с количките и аз хем им се радвам хем ми е тъжно защото вместо да съм на работа и да ги гледам отстрани трябваше да съм една от тях и да си говорим за пелени,пюрета,прохождане........и знам че и моето време ще дойде ама някакси тази мисъл в момента никак ама никак не ме топли.а моето беб4е толкова ми липсва!!!!!!!!!!!!!!!!!!сега трябваше да е на 8 месеца......


Титла: Re: ИЗМИНА ПЪРВАТА ГОДИНА
Публикувано от: svetlaem в чт, 31 яну 2008, 10:31
Знам колко ти е тежко и честно казано дано при теб не е така,но аз вече почти 7г не забарвям тази черна дата,въпреки че си имам две прекрасни момченца ,но винаги си спомням как през май 2001г загубих в края на шестия месец от бременността си първородното ми бебче...Много е тежко и като наближи винаги изпадам за около седмица в черна дупка,добре че са децата та нямам много време ....Успех в бебеправенето и стискам палци да се похвалиш и с хубави новини!


Титла: Re: ИЗМИНА ПЪРВАТА ГОДИНА
Публикувано от: The sorceress в чт, 31 яну 2008, 18:46
Съжалявам Аничка, съжалявам, че още едно майче е минало през този ад. :cry:
Мога да споделя на мен какво ми помогна да си стъпя на крака - подкрепата на приятелите и този форум. Някои хора успяват да надмогнат болката като не говорят за нея, при мен е точно обратното - аз трябвада говоря, да я преживея отново, докато приема случилото се. Благодарение на момичетата тук успях да приема... два пъти. Когато имаш нужда - пиши за чувствата и онова, което терзае съзнанието ти. Наистина олеква мъничко. Не че някой може да накара болката да изчезне, но е различно когато усещаш че не си така страшно сам.


Титла: Re: ИЗМИНА ПЪРВАТА ГОДИНА
Публикувано от: bo-30 в пт, 01 фев 2008, 12:34
Здравей мила Аничка.Това,което си преживяла аз го преживях преди 3год. с тази разлика,че на мен ми се случи в 36г.с.Точно утре на 2.02.се навършват 3год.Единственото не6то,което ме успокоява е прекрасното момченце,което си имам и искрено ти желая и на теб да се случи.Миличка вярвай,желай го с цялото си сърце и ще видиш че Бог не те е забравил. :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: ИЗМИНА ПЪРВАТА ГОДИНА
Публикувано от: azaf в чт, 07 фев 2008, 13:23
Аничка,  :2spoko2:.
Аз изгубих своето момченце в 29-30 г.с. Беше много мъничък, за да живее. Минаха 4 г. и половина оттогава, а и още по-тежко ми е, защото този кошмарен ден съвпада с моя рожден ден...
Майките никога не забравяме, но вярвай, че тепърва ще усетиш и сладостта на майчинството. Желач ти го с цялото си сърце.


Титла: Re: ИЗМИНА ПЪРВАТА ГОДИНА
Публикувано от: reni _805 в сб, 09 фев 2008, 12:50
Аничка, съжалявам много за случилото ти се,но да знаеш болката е още по-голяма когато родиш и загубиш бебето.Когато си го видяла ,държала,прегръщала,целувала и кърмила.Аз преминах през този ад и знам какво е.Съчувствам ти най-искрено и аз като тебе видех майките с колички се раздирах от мъка.Още повече ,че всичките ми приятелки са с бебета.Но трябва да бъдем силни.Желая ти мн скоро да прегръщаш своята рожба и никога да не се разделяте.Успех!


Титла: Re: ИЗМИНА ПЪРВАТА ГОДИНА
Публикувано от: desi_h_d в нд, 10 фев 2008, 11:42
Аничка,  :2spoko2:.
Майките никога не забравяме, но вярвай, че тепърва ще усетиш и сладостта на майчинството. Желач ти го с цялото си сърце.
аз също ти желая здраво и хубаво детенце да те радва скоро :hug:


Титла: Re: ИЗМИНА ПЪРВАТА ГОДИНА
Публикувано от: рони в нд, 10 фев 2008, 11:44
Аничка,  :hug:
Дано скоро да имаш възможността да отброяваш дни, месеци и години на щастие.  :hug:


Титла: Re: ИЗМИНА ПЪРВАТА ГОДИНА
Публикувано от: ани4ka в сб, 16 фев 2008, 14:28
искренно ви благодаря за подкрепата момичета!!!!!незнам какво друго да ви кажа освен 'благодаря' и   :bouquet:страхотни сте!!!!


Титла: Re: ИЗМИНА ПЪРВАТА ГОДИНА
Публикувано от: Dante в вт, 26 фев 2008, 19:58
Пусни си Faint и се наплачи с цяло гърло. Ако не помогне ще си я надуя и аз. Пиши ми на ЛС, за да си говорим за общата страст и мечтаем за по-добри времена.  :hug:


1