BG-Mamma

Здраве => Здравословни проблеми => Темата е започната от: stefi2 в чт, 14 фев 2008, 14:36Титла: Уплатнение около гърдичката
Публикувано от: stefi2 в чт, 14 фев 2008, 14:36
Здравейте. Преди известно време забелязах, че лявата гърдичка на момченцето ми е по-голяма и е подута отколкото дясната.Водихме го при педиатъра и той каза, че определено има уплътнение, но не е нищо страшно.Казаха ми да го наблюдавам,да не се зачерви или да нарастне много.Преди седмица ми направи впечатление, че се е поувеличило.Питам детето дали го боли, той казва не.Заведохме го пак да доктор и той каза,че по принцип няма нищо страшно, че понякога се получавало такова нещо и след време изчезвало от самосебе си.Казаха също така за наше успокоение да направим консултация с детски лекар в София.Ние сме от провинцията и незнам към какъв доктор да се насочим и къде точно.Затова моля някой ако е имал същия проблем или знае някой добър специалист да пише. Предварително благодаря на всички.


Титла: Re: Уплатнение около гърдичката
Публикувано от: Шани в чт, 14 фев 2008, 15:37
на колко г. е момчето ти?
Не знам, дали си чела...какво представлява гинекомастията? и дали се касае за това?
http://gynecomastia.hit.bg/

Късмет, но потърси доктор-специалист за мнение и съвет.


Титла: Re: Уплатнение около гърдичката
Публикувано от: stefi2 в чт, 14 фев 2008, 16:16
Благодаря ти за информацията Шани.Момченцето ми е на 3г.и 8 месеца.Незнам при какъв доктор да го заведем да го прегледат.


1