BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: Anji в вт, 10 май 2005, 09:44Титла: Педиатър във Варна?!
Публикувано от: Anji в вт, 10 май 2005, 09:44
Здавейте, мами!
Сигурно и на вас ви е дошло до гуша от некадърни лекари, които не само, че си нямат хабер от нищо, ами не те и пращат при някой специалист :x  Нашето Джи Пи е точно такова. Толкова ми омръзна от нея, че повече няма на къде! Моля ви, препоръчайте ми някой лекар, ако може да е педиатър, а не общопрактикуващ, който да си гледа работа малко по съвестно и да не слага всички деца под общ знаменател! Ние живеем до Окръжна болница, ако е някъде наоколо добре. Пък и да не е, не е проблем стига да е свестен!
Благодаря ви и много целувки на бебоците!!!


Титла: Педиатър във Варна?!
Публикувано от: Radina в вт, 10 май 2005, 09:58
д-р Кирязов
Не работи със здравната каса,преглед или консултация в кабинета му са 10 лв.,а ако дойде до вас 12 лв.Кабинета му е близко до Окръжна болница.Влез във здравния форум и потърси темата в която сме писали за него.


Титла: Педиатър във Варна?!
Публикувано от: mami3 в вт, 10 май 2005, 10:47
Аз съм много доволна от нашата педиатърка д-р Ангелова. Работи в окръжна но не знам дали приема още пациенти защото май вече е запълнила мах от пациенти. Инъче е много отзивчива, внимателна с децата (моя малкия ходи с желание там ) ако се наложи и при специалист праща.Ако те интересува мога да ти дам телефоните й. :onfire:


Титла: Педиатър във Варна?!
Публикувано от: Maria в вт, 10 май 2005, 11:06
Аз съм доволна от Кралева в Курортна поликлиника


Титла: Педиатър във Варна?!
Публикувано от: iv100yanova в вт, 10 май 2005, 11:56
Д-р Донка Костова, читалище Маяковски, Джеймс Баучер блок 5, тел. 304700. В другата смяна е д-р Татяна Бакалова, за която също съм чувала добри отзиви. Кабинетът им е на 1 етаж в блок, не е в поликлиника, чакалнята е малка, понякога се налага да се чака, но може и навън. Имат доста пациенти, което не е много добре, но иначе е много внимателна и ми я препоръчаха като опитен педиатър.
През почивните дни и вечер има дежурен кабинет в Окръжна болница. Вкъщи не е идвала, но никога не отказва да те приеме, можеш да звъниш по тел. или гсм, не са ми отказвали направления, но понякога съм чакала за тях (като не е спешно де).


Титла: Педиатър във Варна?!
Публикувано от: star в ср, 11 май 2005, 11:20
Доктор Соколова! Не работи със здравното каса има частен кабинет.Консултацията е 10лв. Кабинетът се намира до Спортна зала!


Титла: .
Публикувано от: Alexandra в чт, 12 май 2005, 07:54
Извинете че се намесвам в темата, но не исках да пускам нова за почти същото нещо.
Бихте ли препоръчали педиатър, но да преглежда в поликлиниката в кв.Аспахурово? живеем там, и ако има наистина добър лекар в Аспарухово, бих искала да се запишем при него, з-то ще е по-удобно.


Титла: Re: Педиатър във Варна?!
Публикувано от: caprise в нд, 29 май 2005, 20:02
от сърце препоръчвам най-свестния човек, когото познавам и изключителен професионалист д-р Панчева, работи в медицински център Юг, на Л. каравелов 26, а също в медицинска терапия, ако искаш телефони,ще оставя


Титла: Re: Педиатър във Варна?!
Публикувано от: Vailets в нд, 29 май 2005, 20:17
А знаете ли някои добър педиатър пак от Варна, но в района на Трошево? Казаха ми че преди да родя трябва да си намеря.
Благодаря ви предварително!


1