BG-Mamma

Деца => Кърмене => Темата е започната от: jenny_b в пт, 07 мар 2008, 12:44Титла: Пак някакви бодежи в едната гърда усещам..
Публикувано от: jenny_b в пт, 07 мар 2008, 12:44
От 3-4 дни, по всяко време и на пълна и на празна. Преди време пак имах подобни болки, но не помня така ли беше както сега. Бяха ми дали да пия вит. Б комплекс, та се чудя дали пак да не го почна. Малкия сладкиш суче почти непрекъснато като сме заедно, а нощем не ме пуска. Мнооого го болят зъбетата напоследък и сигурно за това е така. И сега не знам дали не е провокирана тази болка от това непрекъснато (наистина непрекъснато) сучене.  newsm78


Титла: Re: Пак някакви бодежи в едната гърда усещам..
Публикувано от: sea-fr в пт, 07 мар 2008, 16:00
Моята дъщеря обикновено когато я боли зъбче наистина желанието да суче е много голямо и иска ако може да е постоянно на гърдата, но не изсуква всичкото мляко а я ползва като залъгалка така се успокоява и на два пъти ми се случва запушени каналчета да протичат без никакви усложнения само с неприятната болка тъй като застоява мляко в тях въпреки че тя е постоянно на гърдите ми  ;-) ! Наблюдавай да ли изсмуква мляко по време на сучене и не знам ако с този вит. Б комплекс който си пила ти помага.... да почнеш пак и ако д-р ти го е предписал но по принцип аз се оправям без медикаменти по съвет на моя д-р  ;-) !


Титла: Re: Пак някакви бодежи в едната гърда усещам..
Публикувано от: jenny_b в пт, 07 мар 2008, 17:34
Ами няколко различни доктори са ми го казали Б комплекса, ама и лецитин ще си взема. Но нямам никакво запушване, само това бодене от време на време.. няколко пъти дневно. Даже няколо десетки пъти като се замисля  :tired:


Титла: Re: Пак някакви бодежи в едната гърда усещам..
Публикувано от: dari7507 в пт, 07 мар 2008, 18:42
аз преди време бях съъ запушен канал и ми казаха детето да суче по често на болната гърда.аз я слагах 2последователни пъти на болната и после на здравата .освен това пиех и антиб. но това е др .тема


1