BG-Mamma

Здраве => Здравословни проблеми => Темата е започната от: Petranka в сб, 21 май 2005, 12:53Титла: Хъркащо носле , но без секрети
Публикувано от: Petranka в сб, 21 май 2005, 12:53
Здравейте мами ,

пускам пак тема за нослето , защото изчетох всико писано , но неразбрах когато имате запушено носле сополките ви виждат ли се в нослето ?
да ви кажа ние как сме , бебка има нещо в нослето и като че ли се мъчи да хърка от него но в самото носле нищо не се вижда , аз сложих физиологичен разтвор но ефект никакъв , нищо не потече , уж изчаках няколко минути , и я обърнах ама нямаще нищо а тя продължава да диша все така . когато я изправя като, че и олеква ? Но сополи не се виждат да продължавам ли да и слагам разтвор или ......?

от прочетеното рзбрах че тези разтвори и капки правили коравите сополки течни ......а дали помагат нашия случай ?
кажете


Титла: Re: Хъркащо носле , но без секрети
Публикувано от: fififi в сб, 21 май 2005, 14:52
Здравей,и ние сме го имали това хьркащо носле ама без сополки,даже ходихме специално на преглед за това...нямаше нищо,само посьветваха по често да се почиства нослето-с физиол.разтвор 3-4 пьти на ден и помпичката за носле.оправихме се след около седмица.сега прьскам сьс Стеримар само вечер и няма никакьв проблем.
за твоя сигурност може да го заведеш да го погледне и педиатьр все пак ;-)


Титла: Re: Хъркащо носле , но без секрети
Публикувано от: dani в пн, 23 май 2005, 01:38
И Катя хърка от време на време, когато я усетя започвам на другия ден да пръскам в нослето Стиримар! На нас ни помага много! Обикновенно хърка, ако е понастинала, така, че не вярвам и при вас да е нещо по сериозно! Успех и бързо оздравяване! :peace:


Титла: Re: Хъркащо носле , но без секрети
Публикувано от: jenia vulova в пн, 23 май 2005, 13:57
Знам , че понякога е признак за наличието на  стафилококи . Може да има секрет чак към носоглътката , тогава няма как да го видиш.
Не е лошо да  се отиде на лекар , а пък за разтвора , няма да му навреди , така че си промивай колкото искаш .


Титла: Re: Хъркащо носле , но без секрети
Публикувано от: Petranka в ср, 25 май 2005, 10:22
Ами не е настинала , слагам и физ р-р , и изкарвам по сополче !
Ама все така ли ще я караме , на разтвори ?
утре сме на консултация и ще видим лекарката какво ще каже ?


Титла: Re: Хъркащо носле , но без секрети
Публикувано от: dama в ср, 25 май 2005, 15:22
Алекс като мъничък имаше същия проблем. Една педиатърка ни каза децата като малки развиват лека форма на ринит. Това с времето минавало от самосебе си. Тогава ни изписа Адреналин р-р. Прави се в аптеките. Много ни помогна. :peace:


1