BG-Mamma

Пазаруване => На пазар => Темата е започната от: ZUZABI в пн, 28 юли 2008, 13:04Титла: Търся тройна поставка за вино
Публикувано от: ZUZABI в пн, 28 юли 2008, 13:04
Здравейте, за първи път пиша във форума, но го уважавам много, защото винаги научавам по нещо полезно. Някой може ли да ми каже къде мога да намеря в София тройна поставка за вино? На 09.08 ставам кума и една от изненадите ми за младоженците е да им подаря 3 бутилки вино, които да отворят съответно на първата си годишнина, на раждането на първото им дете и на сребърната им годишнина. Не съм от София и не знам къде има такъв тип магазини. Намерих няколко вида (от дърво), но бяха много кичозни, а и доста скъпи(около 100 лв.). Вчера ходих в Айко и там видях една много изчистена и семпла поставка (иноксова), но тя беше за 6 бутилки. Много моля, ако някой е виждал нещо подобно да ми помогне! Благодаря Ви предварително.


Титла: Re: Търся тройна поставка за вино
Публикувано от: tania34 в вт, 29 юли 2008, 18:32
аз също търся такава поставка, но засега не съм открила подходяща. Ще следя темата, дано някой има идея къде да намерим. Ако междувременно открия нещо подходящо ще пиша тук.


Титла: Re: Търся тройна поставка за вино
Публикувано от: Doninka в вт, 29 юли 2008, 19:43
Миналата седмица търсих подарък за юбилей и се загледах в една такава поставка за вино.Дано не се лъжа,но беше точно за 3 броя бутилки,утре ще проверя и ще пиша конкретно.Моделът и беше от типа на състарените дървени мебели/дано се изразих точно  :blush:/ В смисъл беше дървена,с някакъв символ най-отгоре.Виждала съм такива стойки в магазини за сувенири,а в нашия квартал/"Надежда",на бул"Ломско шосе"/ има поне два такива.
Дано успея да ти бъда напълно полезна  :peace:


Титла: Re: Търся тройна поставка за вино
Публикувано от: Doninka в ср, 30 юли 2008, 17:15
Проверих  :peace: Стойката е  точно за три бутилки,дървена,отгоре завършваше като,че ли с глава на жена  newsm78 Цената и е 55лв.Магазина се намира на бул"Ломско шосе"10,работи всеки ден от 10 до 20 часа.
Хубава сватба и незабравимо кумуване  :hug:


1