BG-Mamma

Красота => Диети и процедури за отслабване => Темата е започната от: elikain в вт, 02 сеп 2008, 12:20Титла: А вегетарианците можем ли отслабваме с Дюкан?
Публикувано от: elikain в вт, 02 сеп 2008, 12:20
А дали Дюкан случайно не е помислил и за нас- вегетарианците. Аз не съм яла месо вече 23 години. Няма начин и да хапна. То не буди в мен никакъв апетит и организма толкова добре се е настроил към това хранене, че дори когато бях бременна хемоглобина ми беше перфектен през цялото време. Имам да свалям няколко килца, но ми се иска да е трайно, постепенно и от определени местенца, където жените най-много пълнеят. Харесва ми идеята на Дюканската диета, но от коя друга храна да набавя достатъчно протеини за да издържа 5 дни да съм на ударната фаза. Днес съм на яйца и кисело мляко. Суровите бадеми до някъде заместват животинските мазнини, но до някуде. Ям риба, но толкова рядко, че дори не може да се каже, че ям. Но май сега ще се наложи да я вмъквам по-често в менюто си. Моля ви дайте някаква алтенатива.


Титла: Re: А вегетарианците можем ли отслабваме с Дюкан?
Публикувано от: Орелия в вт, 02 сеп 2008, 12:43
Няма начин и да хапна.
Защо не си избереш друг режим?
Дюкан разчита на най-чистите белтъчини, а те са в месото.
Ще отслабнеш и на извара и яйца, но това няма да е Дюкан.


Титла: Re: А вегетарианците можем ли отслабваме с Дюкан?
Публикувано от: СлаБе в вт, 02 сеп 2008, 12:46
Това не е твоята диета. :peace:Намери някоя друга,която да пасва на начина ти на хранене.Без месо,Дюкан е невъзможен.


Титла: Re: А вегетарианците можем ли отслабваме с Дюкан?
Публикувано от: galateia в вт, 02 сеп 2008, 13:10
Моя приятелка вегетарианка свали 10 кила с Дюкан - не съм я питала в подробности какво е яла, щото това не е моя режим (аз от 24 години съм вегетарианка), но си спомнам че хапваше и соеви продуктил Ако твърдо си решила да минаваш на този режим мога да я разпитам, ама и според мен за вегета не е препоръчителен :peace:


Титла: Re: А вегетарианците можем ли отслабваме с Дюкан?
Публикувано от: elikain в вт, 02 сеп 2008, 16:38
Какъв хранителен режим бихте препоръчали при това положение. Днешния ден ми се видя дълъг без плодчетата. Може би сте прави, че това не е за мен. Препоръчайте някоя също толкова ефективна диетка.


Титла: Re: А вегетарианците можем ли отслабваме с Дюкан?
Публикувано от: galateia в вт, 02 сеп 2008, 17:48
Аз харесвам страхотната диета (на Байкова), моно диетата и диетата със зелевата супа (ама тя ми едва малко рестриктивна), но това са диети, а не хранителен режим като Дюкан. може би страхотната диета е най-балансираната от трите, които съм ти написала. Аз лично ходя на диетолог и се стремя да си създам добър режим на хранене, който да отговаря на навиците ми и нуждите ми и не бързам да отслабна. Зависи от приоритетите ти  :peace:


1