BG-Mamma

Родителски групи => Родители в Пловдив => Темата е започната от: elmolita в вт, 14 окт 2008, 13:58Титла: До мамите от Пловдив
Публикувано от: elmolita в вт, 14 окт 2008, 13:58
Здравейте пловдивски мами (обръщам се и към тези от околностите на града,понеже аз съм такава :))! Не знам дали темата ми е за този форум,ако не е-извинявам се и моля модераторите да я изместят където трябва да е.Понеже тази година аз ще организирам Нова година (компанията ни е голяма),искаме да сме в някое заведение или кръчма (механа), чудя се къде в Пловдив да резервирам...... :thinking:Искам да има програма ,но да НЕ Е с оркестър,да бъде с диджей.Ще кажете че е рано,но мисля че е много рано,особено за организаторите на събитието.Молбата ми е да споделите вие от кой ресторант(кръчма,механа) сте доволни от към куверт и програма ,и изобщо да споделите впечатления за местата ,където сте посрещали НГ (в рамките на града де) :crazy: Притеснено ми е от къде да започна търсенето.. :ooooh:
Още веднъж се извинявам ,ако темета не е за тук, но мисля че този форум е доста посещаем е за това тук я пускам!
Благодаря ви предварително  :bouquet:


Титла: Re: До мамите от Пловдив
Публикувано от: zwetellina в вт, 14 окт 2008, 15:59
Определено темата ти не е за тук, но нека модераторите преценят къде да я преместят. :)
Относно ресторанта си е въпрос на избор и лично предпочитание. Дали компанията предпочита битова обстановка или нещо по-луксозно. Кухнята на ресторанта също е от доста голямо значение. Най добре идете в ресторант, който вече сте посещавали и сте доволни. Тук мнения доста ще получиш, но всеки има свои виждания.
Хайде да не съм постна - аз предпочитам ресторантче извън града, с битова обстановка и с хотелче и да си гушкам след купона половинката.
Успех в избора!  :peace:


Титла: Re: До мамите от Пловдив
Публикувано от: mamakiki в вт, 14 окт 2008, 18:07
Напълно съм съгласна с мамите по горе....  :peace:

Зависи какъв бюджет ще отделите; искате ли да преспите след запоя  :crazy: което може да се наложи ако не сте от града или нямате шофьор трезвенник...; дали държите да се сервира в китайски порцелан  ;-)  и още куп други фактори...

но само да си кажа че на мен най-ми харесва (като кухня , обстановка и обслужване) ресторант Мемори... до четвъртък пазара е !!!   :bouquet:


Титла: Re: До мамите от Пловдив
Публикувано от: sofi_val в ср, 15 окт 2008, 20:26
А пък на мен ми харесва във Весело село ,малко е скъпичко но пък си заслужава,програмата е супер и кухнята също.Миналата година  куверта струваше 200лв, за тази незнам колко ще е но пък и аз ще бъда в  осмия месец и няма да ходим на ресторант (или поне засега съм на това мнение)  и затова не съм се интересувала.Успех в търсенето  и весело изкарване където и да сте .Не е важно толкова мястото а компанията. ;-)


1