BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: Galiakm в ср, 05 ное 2008, 13:08Титла: Детски ендокринолог
Публикувано от: Galiakm в ср, 05 ное 2008, 13:08
Здравейте,
Имам направление за детски ендокринолог. Дъщеря ми е по-пълничка,така си върви от бебе.Педиатърката ми препоръча да направим консултатция, да направим изследвания за обмяната и да вземем мерки, относно свалянето на килограми.
Преди 2год., ходихме при Доц.Пенева в "Детско здраве", за да се консултираме, тъй като доста бързо се развивахме.Тогава не ни прави никакви изследвания, но сега определено искам да пуснем такива.
Смятам отново да отидем при нея, но незнам дали все още е там.
Ако има мами, които скоро са посещавали такъв специалист,от който са доволни, моля да споделят.
Благодаря Ви предварително. :)


Титла: Re: Детски ендокринолог
Публикувано от: Galiakm в чт, 06 ное 2008, 17:40
Хей момичета, никой ли скоро време не е водил детенце на ендокринолог ?
Моля ви дайте някой, който да става към днешна дата.важно ми е да попадна на точния лекар, за да направи всичко което е необходимо ( а не просто да си отчете поредният талон ). :2gunfire:


Титла: Re: Детски ендокринолог
Публикувано от: Arizona в пт, 07 ное 2008, 13:35
доц. Куртев в детската клиника към мед. академия. Преди три години сме го посещавали за рахит. Назначи ни много изследвания - какви ли не, така че пробвайте при него, наи-добре с направление.


Титла: Re: Детски ендокринолог
Публикувано от: snow.white в сб, 08 ное 2008, 00:19
Аз съм много доволна от проф.Пенева в "Детско здраве". Излекува дъщеря ми от рахит, вероятно може да помогне и за Вашия проблем.


1