BG-Mamma

Здраве => Здравословни проблеми => Темата е започната от: toshka1 в нд, 14 дек 2008, 14:41



Титла: Разчитане на резултат
Публикувано от: toshka1 в нд, 14 дек 2008, 14:41
Здравеите!
Бихте ли раз4ели този резултат от изследванията ми


Хормони TSH 5,52 ml/l 0.4 - 4.0 ml/l
               free T3 4,9 pm/l 1.0 - 6.5 pm/l
               free T4 16,7 pm/ll 2.0 - 24.5 pm/ll


1