BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: ina_hris в нд, 24 юли 2005, 22:40Титла: Мнения за д-р Юдова от Варна!!!
Публикувано от: ina_hris в нд, 24 юли 2005, 22:40
Здравейте майчета от Варна, :) :) :)
Искам да споделите вашите мнения за д-р Юдова.
Благодаря ви предварително


Титла: Re: Мнения за д-р Юдова от Варна!!!
Публикувано от: didi77 в пн, 25 юли 2005, 10:25
Здравей Ина!
Моето бебче Мартин е записано при д-р Юдова на детска консултация. Тя е и докторката, която го пое и измери първа след раждането му в Майчин дом. Засега съм доволна от нейните съвети, тя е много внимателна и учтива. Нямам забележки.


Титла: Re: Мнения за д-р Юдова от Варна!!!
Публикувано от: didko_st в пн, 25 юли 2005, 13:13
Здрвей ,ние също ходим при  нея  на консултация ве4е 1 година ,тя пое Алекс още от раждането му ,мога да кажа 4е съм доволна и от съветите и от отношението ,определено си заслужава парите .Разликата е огромна като ги сравнявам с държавната консултация newsm10


Титла: Re: Мнения за д-р Юдова от Варна!!!
Публикувано от: Франзела Калина в ср, 27 юли 2005, 11:39
Добър практик е, защото е при изражданията на МД и има възможност да се развива. За пари говорим все пак. Отношението и условията са напълно различни от тези при предходната педиатърка. Естествено, не винаги сме на едно мнение, но то не е и възможно.
Има идеи за забелването и за зимафлуора, които не прилагам. Не натиска за ранно захранване, което ме удовлетворява. Харесва ми, че не е паника и не предписва профилактично хапчета (предходната ни разходи по всички аптеки за всякакви измишльотини, които се оказаха ненужни).
Тя изроди Филип и след малко лутане с върнахме пак при нея.
Кабинетът е много добре оборудван и не се пестят консумативи.
Мисля, че е приличен вариант, но това, защото се отказах от ЗК и минах на стоково-паличните отношения, там можех да искаш сметка, а не да треперишш пред някой идиот дали следващия път няма да поиска пак да си плащаш за ваксината и дали ще ти даде необходимото направление.
Лично мнение, никого не ангажирам, всеки сам си взима решенията.


1