BG-Mamma

Свободно време => На път в чужбина => Темата е започната от: Л не С в пт, 29 юли 2005, 12:03Титла: Някой има ли впечатления от ТУНИС?
Публикувано от: Л не С в пт, 29 юли 2005, 12:03
Попаднаха ми невероятни оферти за почивка в Тунис. Ходил ли е някой? можете ли да ми дадете някакви препоръки? Май ще се разминем с Испания... скъпо ми излиза да отидем до Аликанте! Предварително ви благодаря!  :bouquet:


Титла: Re: Някой има ли впечатления от ТУНИС?
Публикувано от: Франзела Калина в нд, 31 юли 2005, 17:30
Май Стройната фиданка беше писала нещо за Тунис, питай я.


Титла: Re: Някой има ли впечатления от ТУНИС?
Публикувано от: michel в ср, 03 авг 2005, 01:02
Моите впечатления са от преди доста време. За последно съм била там преди близо 10години. Навремето много ми харесваше. Живяла съм известно време в Хамамет и в Небол. Много е топло, макар че то и тука стана много топло. Там обаче е много влажно и въздуха е лепкав, напрво тежък, имаш чувството че можеш да го пипнеш. Питай, какво по-точно те интересува, защото мога да ти разказвам много, а вероятно много от нещата няма да са ти интересни.


Титла: Re: Някой има ли впечатления от ТУНИС?
Публикувано от: Eli028 в вт, 16 авг 2005, 13:01
Здравейте и от мен. Имоята инфо е малко старичка но пък не се е променила много. Преди  5 години ходих там два пъти. Първия път в Тунис града а след това в Сфакс. И на двете места ми хареса много но съм ходила през пролетта и есента не видях много жега, а и все пак съм живяла в Либия та може и да не ми е направило впечатление. Но да знаеш, че като цяло е супер. Неща които няма да видиш никъде в Европа. Много е готино и хотелите им са на ниво (поне тези в които съм била).Но да знаеш няма да съжаляваш.


1