BG-Mamma

Красота => Красива мама => Темата е започната от: _Rossy_ в сб, 31 яну 2009, 23:41Титла: От "златните ръце" на козметичката
Публикувано от: _Rossy_ в сб, 31 яну 2009, 23:41
зДравейте момичета. понеже скоро претърпях така да се каже инцидент с козметичката- почистване на лице а то стана като болна от шарка със сумати рани, а до утре трябва да съм в представителен вид (само с вълшебна пръчица ще стане  :cry: (нова-много добра, ама не си отидох и аз при старата  :ooooh: ) и искам да ви питам какви гафоте сте имали вие с козметичката и случвало ли ви се е да си " остави ръцете " върху лицето ви . да си оплачем мъката заедно ... :thinking:


Титла: Re: От "златните ръце" на козметичката
Публикувано от: Myriad Canaan в нд, 01 фев 2009, 02:04
Неприятна случка, наистина.

Винаги, във всяка сфера, има опасност да попаднем на некачествена услуга.

За да има реална ползва от темата, тя трябва да бъде информативна - т.е. недоволните трябва да  посочват имена/координати на салони и козметици, които са си "оставили ръцете".  Това обаче е открита анти-реклама и в този случай трябва да се имат предвид правилата на форума:

Изключения могат да се правят и в случаите, когато има повдигната от потребители тема, съдържаща обвинения или нападки срещу дадена фирма/организация - в такъв случай дадената фирма/организация има право (и е препоръчително) да застане зад името си и да публикува отговор.

т.е. Всеки конкретно посочен доставчик на услуга, от която някой е изразил публичното си недоволство, има право на ответна реакция.

Ако пък темата цели просто да си изплачем мъката, и с факта, че и ние сме пострадали, да стоплим нечие сърце, то тя е крайно непродуктивна.
                                                                                                 
                                                                                                   ***
Бих предложила лицето да се измие с неагресивен измиваш продукт (пяна), да не се нанасят лосиони, съдържащи алкохол (за да се избегне допълнително раздразнение на и без това травмираната кожа). За успокояване на кожата и предотвратяване/намаляване на отоци помага маската с каолин (бяла хума) - с нежна текстура е, но има чувствително стягащо действие. След нея може да се нанесе с тампонче  розова вода (но не с обтриващи движения, а с леко докосване). Бих избягвала тежки овлажняващи или силно излющващи активни кремове за през нощта - целта е кожата да се успокои максимално.

Успех!


1