BG-Mamma

Красота => Спортуващи => Темата е започната от: BGM77599FM в пт, 06 фев 2009, 10:31Титла: Фитнес в...
Публикувано от: BGM77599FM в пт, 06 фев 2009, 10:31
Здравейте.След много чудене прецених ,че темата е за тук.Надявам се да съм е пуснала на правилното място.Искам да ми препоръчате фитнес в Плевен.Къде е най добре да се ходи и до колко часа работят.Защото съм свободна след 19 часа.Аз си харесах един близо до пазара и до бензиностанция шел ама не знам как се казва.Фитнеса е на втори етаж и не знам и до колко и работи.И другото което е как ще е по добре да е с карта или да не си взимам картата.Ще се радвам някой да помогне.


Титла: Re: Фитнес в...
Публикувано от: Aia в сб, 07 фев 2009, 14:16
Здрасти,


 Не знам фитнес в Плевен , но ако ходиш е по - добре да си вземеш карта за 2 пъти седмично. Когато си вземеш карта ще ходиш по редовно а като си с билетче все ще търсиш причина , за да не отидеш (това от личен опит   :peace: ) Трябва да си прецениш дали да ходиш на фитнес или на аеробика   :bouquet:

Успех


Титла: Re: Фитнес в...
Публикувано от: Да, мило в пн, 09 фев 2009, 14:53
Здравейте и от мен. Взех решение което не търпи отлагане - тръгвам на фитнес! Моля някой да ми помогне - къде в Бургас има само женски фитнес  :pray: Ще съм благодарна на всяка която ми отговори защото нямам към кого да се допитам - нито една моя приятелка не ходи на фитнес. Държа да е само женски защото ще ми е по-комфортно.


Титла: Re: Фитнес в...
Публикувано от: Да, мило в вт, 10 фев 2009, 15:22
Виждам, че никой не ми е отговорил, но след мноооооооооооооооооооого ровене в нета открих 
www.zala-stimul.net
Дано да съм полезна на някой друг.
Тази седмица смятам да намина и ако някой се интересува ще пусна отзиви.


Титла: Re: Фитнес в...
Публикувано от: kadrokoska_87 в ср, 11 фев 2009, 21:03
Дяволски чаровна,била съм в този фитнес за който говориш.Но да знаеш,че е страхотно,супер ново,луксозно,модерно,собственика много държи на реда и чистотата,всичко лъщи от чистота,абе да ти е кеф просто да влезеш там.Аз не съм тренирала там била съм по друг повод и незнам как са цените,ето какво намерих в нета,може да се обадиш или лично да отидеш да провериш: http://www.zapleven.com/reference_view.php?p=ref&id=243 На мене ми е много далече да ходя там,кажи речи на другия край на града съм.  :(


1