BG-Mamma

Бременност и раждане => Искам бебе => Темата е започната от: cubbit в пн, 23 мар 2009, 23:03Титла: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: cubbit в пн, 23 мар 2009, 23:03
Нова тема!

Дано да е късметлийска за повече от вас.

Аз така и не разбрах кой на какъв етап е и какво правите по въпроса.  newsm78


Vanhorne, отново сме братя по оръжие, за жалост този път в тревоги.  :? Баща ми е в болница - стар обострен проблем. Днес мъжът ми говори с лекаря му...  :(
Настоявай пред шефа ти да те пусне.
Аз бях последно декември за седмица до България, изкарва се. Важното е да се успокоиш ти, че си направила каквото иска душата ти.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в пн, 23 мар 2009, 23:45
ВАШИТЕ ЩЪРКЕЛИ  :hug: Наистина ги срещнах  :love: :love: :love:

                       (http://media.snimka.bg/2484/011223625.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в вт, 24 мар 2009, 04:19
Ето гоооо моя щъркел. Третия от горе на долу, леко в ляво и надолу  :lol: Много заблуден горкия.

Мили другарчета, благодаря ви за подкрепата. Мама е малко по- добре, а шефа каза, че няма проблем да ме пусне. Тук е моята дилема. Искам да си ида, ама за повече, а лятото ще мога да си ида за 3 седмици. Ох, не знам. Утре тя има още един преглед при кардиолог и ще преценя. Направих резервации за мен и дъщеря ми, но не съм платила билетите още. Ще поспя, премисля и ще реша. Най- важното е да имам добри новини от БГ утре.

Благодаря на Кюбит за новата тема. Дано е на късмет. Дано и татко ти се оправя по- бързо, че за теб 15 часа полет не са препоръчителни.


Прегръщам всички от сърце и чакам да видя къде се е спряло първото щъркелче.  :bouquet: :hug:  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .:.Demi.:. в вт, 24 мар 2009, 08:13
Ооооо, Кюбит, много благодаря за темата!  :love:
Каква приятна изненада само!   :bouquet:   :bouquet:   :bouquet:
Аз така и не разбрах кой на какъв етап е и какво правите по въпроса.  newsm78
Така се получи май напоследък, Херка ни разреши и ние се пооляхме със спам, но пък ни е весело и настроение има винаги!
Ванхорне, радвам се, че има развитие при теб, продължаваме да стискаме палци на мамчето да се оправи, а ти вече като имаш разрешение пак може да си дойдеш.
Хубав ден и късмет в новата тема на всички!  :love:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Хера в вт, 24 мар 2009, 08:50
Аууууу Мъжкият фактор как ги е изловил тези щъркели :crazy: Искам и аз да заплюя един...ама той явно и той халосан като мен и неможе да намери пътя към нашата къща :xarms:
Благодаря за новата тема на Кюбит :hug:
Весела и изпълнена с положителни емоции седмица.
Вижда и се края на зимата....а как обичам пролет. Тя ми е любимия сезон. Всичко се събужда след студената зима...младо и свежо...готово за живот :)
Днес прочетох нещо в една друга моя тема...та много ми стана мило и поисках да го споделя с вас:
Две бебета си говорят в корема на бременна жена.

Бебе 1: Вярваш ли в живота след раждането?

Бебе 2: Разбира се, че вярвам. Очевидно е, че има живот след раждането. Целта на престоя ни тук е да станем достатъчно силни и да се приготвим за живота.

1: Пълни глупости! Не може да има живот след раждането. Можеш ли да си представиш що за живот ще е това?
2: Е, не знам подробности, но вярвам, че ще има повече светлина и ще можем да ходим с краката си и ядем с устата си.

1: Глупости! Невъзможно е да ходиш със собствените си крака и да ядеш със собствената си уста! Това е нелепо! Имаме пъпна връв, която ни храни. Ето какво ще ти кажа: не може да има живот след раждането, защото истинският ни живот – пъпната връв – и без друго е твърде къса.

2: Въпреки това, сигурно съм, че животът след раждането е съвсем възможен. Просто всичко ще бъде малко по-различно. Представи си само.

1: Но никой не се е върнал оттам! Животът просто свършва с раждането! С други думи, животът не е нищо друго, освен страдание в мрака.

2: О, не! Не знам какъв ще бъде животът ни след раждането, но със сигурност ще срещнем Мама и Тя ще се грижи за нас.

1: Мама? Значи ти вярваш в съществуването на Мама? И къде мислиш е Тя?

2: Тя е навсякъде около нас, ние пребиваваме в Нея, способни сме да се движим и живеем благодарение на Нея; без Нея не можем да съществуваме.

1: Дрън-дрън! Никога не съм виждало никаква Мама - следователно, повече от ясно е, че Тя не съществува.

2: Не, не мога да се съглася с теб. Понякога, когато всичко около нас утихне, я чувам да пее и усещам как гали нашия свят. Убедено съм, че истинският ни живот ще започне след раждането, а ти?

Разписах се много... :crazy:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Danito в вт, 24 мар 2009, 08:59
Хоп и аз в новата темичка!За да не е спам поста споменавам ,че съм в период на очакване дали щъркелчето е намерило този път пътя...аз съм направила всичко възможно да му го покажа този месец мноооого ясно ...Херка не се сърди за спама,че откакто напълнихме темата тя става все по интересна и всички са много по активни :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в вт, 24 мар 2009, 09:20
Ха честита ни нова темичка! Кюбит, мерси, мила, вярвам, че щом е от тебе, само късмет ще ни носи!  :EFP:  :preggo:   :ylinfant:
ARGHT...  , напълни ми душата тази снимка. Дано това са нашите щъркели, кой хилавичък, кой уморен, кой заблуден, ама като се стопли времето, ще закрепнат и ще намерят верния път! Сигурна съм.  newsm10
Danito, да чакаме значи ти да дръпнеш фитила. Дано!  newsm03
Стискам палци за майката на Vanhorne и таткото на Кюбит, дано оздравеят бързо!  :pray:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: *Pukanka* в вт, 24 мар 2009, 09:47
Цитат
Аз така и не разбрах кой на какъв етап е и какво правите по въпроса. 


Аз сега немога да направя кой знае какво по въпроса, освен да броя щъркелите дето минават над блока ни и да ги наричам на всяка една от нас. :lol:  Иначе този месец платихме за още половин година да държат замразените ни ембриончета в клиниката, та като изтекат шесте месеца ще решим тогава или след още половин година да се пробваме с тях.

Кюбит, нещо сериозно ли е на баща ти? Дано бързо се оправя.
Ванхорнче, днес имаш ли новини от мама? Как е?


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в вт, 24 мар 2009, 11:00
Здравейте мили мои, добро утро- слънчево и пролетно.
Честита ни нова тема.
Кюбит благодарности, пак повдигам въпроса дали има начин да сложим на първа страница помесечно избухналите фитили- мисля че ще ни подейства много положително, защото аз се замислих и за м.Март освен за Рея за друга бомба не се сетих, а май имахме.

Аз няма да мога да изчета внимателно предната тема и и аз няма да се изказвам неподготвена. Горе долу съм наясно кой накъде е...

Зазолинче честито перденца, но с тази цена пот 700 лева за две перденца ме заби - то 4 перденца са един хладилник. Стискай зъби още малко остана.
Прасковката чакаме новини от изпита на детенце- дано се е справил така че той пък и вие да сте доволни.
Аргх ти го коментира но никой не поде в предната тема - и аз забелязвам да ни четат голяма група от хора които обаче никога не пишат.  Не смятам че ги стряскаме може просто не са влезли в нашата възрастова графа и затова. За мой щъркел няма да те питам за да не ме забиеш с хиляда триста седемдесет и някой си.

На фона на агитката от Пловдив ние от Варна сме малка групичка - Никол от Пловдив, то и аз не съм оригинално от Варна а от доста далеко но тук ми е преминал живота и се смятам за варненка. Поне един кореняк варненц нямаме ли, Аргх поне ти ни отсрами?

Данито мила, дано този път да е станало, така хубаво ще завърши този месец.
Деми, мъжа ми като види накуп толкова деца (  както вие сте в почивните дни с племенниците ) и малко изпада в паника от сравнението - как ли ще е с три, твоят има ли такива лашкания?
Milli мерси за информацията за онези траволяци - достатъчно че почнахме да ядем в БГ рукола ( глухарчета) , на други плевели обаче за сега няма да се спускаме - имаме си наши традиционно български зеле и ряпа - източници на фолиева киселина както ни сподели Бъни.
Бънито нещо не се обажда, както и фиорчето- дано са добре двете и скоро да се включат.
Мила Ванхорн-е чета те и се вълнувам, чакам новини дори и само в общо детайли.
Мишанче, Рослем започнахме да пишеше по често - толкова е хубаво.
Пуканче добре че се появи.

Обичам ви мили мои.Мисля и за тези дето не пишат - Тцветак, , Волейбол и сигурно още такива дето не съм споменала, какво ли правят.
Коремчестите също ги прегръщам- Лени, Ифче, РЕя
 

Приятен ден ви желая, слънчев усмихнат и позитивен
П.С. За да не натъжавам темата, на въпроса на Кюбит къде сме ще пиша с малки букви - in the middle of nowhereТитла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в вт, 24 мар 2009, 11:09
Добро утро, девойки  :mrgreen: :love: :mrgreen:
Май-май пролетта се засели поне във Варна  :hug: Скоро може да си "чукнем" една среща и да се потъркаляме по поляните  :35: :35: :35:
Кюбит е права, че рядко някой дава инфо за етапа на подготовката за посрещане на щърковете. Ние още си държим червения килим в килера и едва ли в близките месеци комитета по посрещането ще заседава с ясни цели.
Тази седмица чакаме да излязат резултатите от изследванията, които моето момиче си направи. След това консултация с лекарката и ... тогава ще мога нещо по-определено да кажа. За съжаление още не е минал първия МЦ след кюретажа и вероятно ще се наложи да мине на преглед при гинеколога си заради това забавяне вече 41-ви ден  :(
Въпреки всичко не губим вяра, че ще уловим тазгодишната вълна щъркели  :naughty:

...Поне един кореняк варненц нямаме ли, Аргх поне ти ни отсрами?...

Мдаааа...Точно аз ли? Каквато съм добруджанска тиква  :crazy: Аз съм родом от Силистра - 18 години. Бургазлия - 7 години, Софиянец - 2 год, Варненец - 9-та година Средно аритметично вероятно се падам някъде към то Търново или някое село наоколо  :lol: :lol: :lol:

... защото аз се замислих и за м.Март освен за Рея за друга бомба не се сетих, а май имахме...

Ааааа, не така  :naughty: Забравяш papolino, която ни се яви, като неочакван дар  :hug:

Абе обаждайте се, че съм забравил да вкарам малко настроение, бе...
Новата песен на моята група. И 'щото е нова от време на време забравям текста :)  (http://www.youtube.com/watch?v=QTXyXuqfBLA)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в вт, 24 мар 2009, 12:53
Цоп  newsm37 и аз в новата тема. Да ни е честита и да си я напълним с много  :EFP: и положителни емоции  :love:

Ванхорне  :pray: дано има хубави новини за мама  :pray:
Кюбит, дано тейко се оправи.....много е лошо когато си далеч. Аз пак съм по-наблизо и все ги мисля "Как ли са?"  :tired: . Всеки ден се чуваме през Skypa и пак не съм спокойна  :(

И аз се сещам за Рея и Паполино  newsm78 други бомбички маи нямаме ...поне за сега  :lol:

ARGHT , стискам палци за добри резултати  :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: на твоето момиче. А, тази среща с щъркелите приеми като знак  :peace: , сигурна съм че не е случайно...просто вярвай в това  :hug:

Аз пък виждам моя щъркел от ятото на ARGHT....Ей го там , най-дебелият  :35: ...един такъв тромав, мързелив и малко трудно ще се домъкне  :whistle: ... има да си почива по пътяяяяя и докато дойде зор ще види  :35: :35: :35: :35: ... може и със закъснение ама ще дойде  ;-)

Снощи имах странен сън....правя тестове за бременност. Първи - ...втори - ...имах около десетина, ама сигурна бях че съм бременна  :naughty: и продължих да ги правя, ама един след друг ги препикавах  :35: ... предпоследния хоп + ...веднага се показаха  :EFP: , ама чертите еднакви ви казвам, ярки. Проверих за по-сигурно и последния ...и той  :EFP: ...викам брей най сетне  :lol: , ама толкова бях сигурна че съм бременна  :preggo:  :35: . И веднага отидох на доктор...и там един глупав очен преглед  :ooooh: взеха ми слънчевите очила и казаха че резултата ще излезе след час  :thinking: ...Е, и това ако не е първи признак на изтрещяване  :35: :35: :35:

Хайде на кафенце, че още не мога да се съвзема от този сън  :lol:

(http://www.pollsb.com/photos/60/202968-cup_coffee.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в вт, 24 мар 2009, 13:13
Оооооооо...не, не, не ... milly76, ще ме побъркаш от смях с тези сънища. Ами че то само този е материал за научно творчество, за цяла плеяда психолози и парапсихолози  :lol: :lol: :lol:
И правилно си се ориентирала за твоя щърк  newsm10 По-едричко е момчето, но затова пък носи по-големи пратки  newsm63 Само като получиш твоята да не стане  [smilie=smile3544.gif] Такъв ти беше късмета - преди да отлети твоя пич потри "злорадо" крилца  [smilie=smile3508.gif] . Знам ли го колко е товароподемен  :mrgreen: :love: :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: roslem в вт, 24 мар 2009, 14:19
Привет и от мен в новата темичка. Дано тук бомбичките да са повече  :fingerscrossed:.  И дано много от щъркелите на ARGHT да са за нас. Аз ще си чакам обаче моя другия месец. При мен така се получи  :(. А най-кофтито е че този месец добавям още една годинка отгоре [smilie=smile3518.gif]

И аз подкрепям идеята на _re_ge за публикуване на бомбичките през месеца  newsm10.

milly76 какъв е този сън. То че изтрещяваме вече май май е така ама айде да не се предаваме. Нали все пак си си познала щъркелчето. Дано ти носи исканото вързопче :stork-boy:  или :stork-girl: , а може и двете.

Хайде лек ден и да му пийнем по едно следобедно кафенце


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в вт, 24 мар 2009, 14:48
Ех, Мили, че ме развесели с този твой сън. Аз, като една видна гадателка на сънища, бих го разтълкувала така: Значи, ще видиш тест с две чертички (или с две плюсчета ли беше при вас) на 9-я месец от опитите. (Смятам, че са били 10 тестовете в съня ти и щом предпоследния е бил положителен, значи е  бил деветия по ред). Така че спомни си от кога сте почнали да бебеправите и изчисли кога се пада 9-я цикъл. Пък ако наистина стане така, ще черпиш.  ;-)

Относно това кой до къде е стигнал, аз да кажа, че ние сега почиваме от процедури. Най-рано юни се очаква да има раздвижване при нас. Сега ще правим секс за удоволствие, както казва Коко, без всякакви пресмятания на овулации и тем подобни......  :D

И аз не съм кореняк софиянка, родена съм по-близо до Варна, но от 8 години живея в столицата.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в вт, 24 мар 2009, 15:36
Здравейте, банда!  :hahaha:

Кюбитче, благодарско за хубавата нова темичка, мила!  :hug: Ти как се чувстваш, добре ли си?  :love:

Рослем, горе хубавото носленце!  :hug: Дано следващия месец е вашия!  :pray: Посрещни си рожденния ден с кеф! Пък те хубавите неща, просто си чакат подходящ момент и ще станат!  :peace:

Мили, браво, пиле, ти изтрещя!  :35: Само 2 месеца проби и вече едни сънища, едни чудеса... Ама дано стане скоро, че хич не си от търпеливите!  :pray:

Зазолинка, щом си видна тълкувателка на сънища, кажи какво значи моя... Преди няколко дни сънувах, че стоя зад една трибуна (като тея от соц време...  :thinking: ) със задачата да избера знаменосец... Имам двама кандидати... И знамената са няколко вида, трябваше да избера и правилното знаме... (офффф.... не питайте, и аз се чудя и се мая какви са тия знамена...  :ooooh: ) Е, знамето лесно го познах. Избрах и по-подходящия знаменосец... Дадох му думата да поразкаже малко повече за мотивацията си ...и ... като го чух какви ги наговори... изпитах чувството, че май съм объркала в избора си... И тук се събудих...  Май и аз изтрещях...  newsm78

Херка, това е супер сладко. Много ми хареса аналогията!   :bouquet:

Хубав ден на всички!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ивка27 в вт, 24 мар 2009, 17:15
Нещо не разбирам вашата тема.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в вт, 24 мар 2009, 17:20
Прасковке, бързам да разтълкувам и твоя сън. Според мен той е свързан с работата ти, с някакво решение, което трябва да вземеш, някакви отговорности, които се колебаеш ти ли да ги поемеш, или да ги оставиш на някой друг. Много внимавай в избора си, особено ако е нещо свързано с подписване на договор, че да не съжаляваш после (както в съня - че си сбъркала в избора на знаменосец). Не поемай задължения, които не си сигурна, че можеш да изпълниш.  :naughty:
И за да не те разочаровам много, щото сигурно се надяваш съня да е свързан с нещо друго  :love:, ето виж какво намерих в един съновник: "Колкото й странно да изглежда на пръв поглед, знамето символизира съюза на мъжкото и женското начало. То е съставено от „прът" - „изправен", вертикален, фалически образ, и от парче плат - символ на майчината материя или на жената."
Така че тълкувай го съня както искаш, но гледай да наблегнеш на съюза на мъжкото и женското начало  :luvbed: Айде успех от мен!

Някой едно чайче няма ли да сервира?   :food010: Щото аз кафе вече пих.....

Лени, къде се загуби?   :33uu: Липсваш ни.....


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: if-73 в вт, 24 мар 2009, 17:27
Наминавам да ви видя и да пожелая повече :EFP: в новата тема,


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в вт, 24 мар 2009, 17:34
Нещо не разбирам вашата тема.
Както винаги лаконична и точна  :peace: "Солта на земята"  :hug: Понякога искрено и благородно завиждам на хора като ивка27   :bouquet: :love:    :bouquet:

if-73, на теб само положителни емоции и минавай от време на време да радваш навалицата   :bouquet: :hug:  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в вт, 24 мар 2009, 17:38
Ивке27 ще ти е трудно да ни разбереш. Ако до сега не си успяла- не пробвай.

Здравейте мили слънчица.
Мама е добре. Отлагам пътуването.
Зазинка ти си голям гадател бе скъпа. Има логика, сега чакаме Милето да направи сметките и да чакаааамеее.
Прасковке с тия байраци мила, май ти първа ще ги развееш   :bouquet:
Рослемче ще черпиш за РД-то. Я, стига остарявала- узряваме и ставаме красиви улегнали дами.
ARGHT... стискам палци, но съм сигурна, че всичко ще е наред. Нали знаеш ние сме тук отбор пророци ха ха.
Деми, Ленка, Иф72, Рея и всички други  :hug:
Къде ние слънчевото Регенце


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: duNdence в вт, 24 мар 2009, 17:40
Брееее, какви таланти имало тук  :lol:
Зази, ти направо консултативно-съногадателна тема можеш да направиш  :2thumbsup:

Успех на новата темичка и дано има повече сапьори  :bomb:

Усмихната седмица на всички в очакване на чъкелчетата   :stork-boy: :stork-girl:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в вт, 24 мар 2009, 17:47
Еееее, Зазолинке  :hug: Трети опит започваме. От вчера съм открила официално ловния сезон  :lol: ..... значи, ако не броя този, остават още шест  :tired:  newsm78 ... След половин година  :whistle: . Знаех си че моя щъркел е дебел и тромав, ама чак толкоз  :35: :35: :35:
Дано поне носи на товар (http://s7.rimg.info/c997529f322437939f94600d921daad8.gif) (http://smajliki.ru/smilie-581148807.html)

ивка27, Кой разбира тук се спира  :peace: . Sorry ама не е за всеки  [smilie=smile3503.gif]

Ей, банда, днес гледах филма за сперматозоидите и какво се случва с тях  :flutter: The Great Sperm Race ...Еееейййй голяма борба, голямо нещо. И в крайна сметка само 1-3 стигат до яйцеклетката  newsm70 . Горките  :( ми те всички загиват  :( . Шанса ни е 1:5  :whistle: ...слаба работа  :thinking:

Може да го гледате Тук (http://www.channel4.com/video/brandless-catchup.jsp?vodBrand=the-great-sperm-race#popover)  ...надявам се да се гледа от БГ без проблем  :peace:

Когато страницата се зареди кликате в/у Play episode , след което трябва да потвърдите че сте на 18 години , като сложите отметка там където трябва и пак клик в/у Play episode . Дано се отваря от БГ  :pray: :peace:

Записала съм го на видео, ще гледам да го кача тези дни и на диск, ако не се гледа от БГ, ще търся начин да го пусна из нета...някъде  newsm78

Гушкам ви  :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nora13 в вт, 24 мар 2009, 17:49
Привет и от мен, :hug:

Направо ме е срам да се запиша! :oops:
Пропуснах цяла тема. Боже, направо ми се е сдухала главата от ангажименти. newsm78

Някой слънчев ден ще ви изчета, но сега просто се записвам - през март има ли нови  :EFP:??? Ще ви бъда благодарна, ако ме информирате, поне малко да съм в час.

Независимо от ангажиментите, намирам време и да работим за   :ylinfant: Дай боже скоро, че тази криза дето се е задала ще ми отидат на вятъра високите осигуровки!!!

Утре е "св.Благовещение"- Дева Мария е получила благата вест, че ще роди Младенеца.
ПОЖЕЛАМ ВСЕКИМУ ТАЗИ БЛАГА ВЕСТ.
Ние си построихме параклис в двора на къщата ни и го нарекохме на утрешния празник. Утре ще имаме празник в нашия дом. Ще ви кача снимки най-вероятно.
А сега да бягам, че ме чакат куп задачки! :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: tzvetak в вт, 24 мар 2009, 18:17
Здравейте, аз ви прочитам от време на време, но не смея да пиша, защото не искам да ви затормозявам с моите грижи.
Написах нещо не много жизнерадостно, но го изтрих засрамено :oops:
С две думи,  ние още се местим и уреждаме хилядите дребни и не толкова дребни подробности. Нямам никакво търпение да стане 6ти и да се съберем всички на едно място, пък после ще му мислим :?
Другото, което си мисля е, какво правим тези, които прехвърлят 40, в подтема за много малко надеждни ли отиваме? :( Ей така съм днес, за което се извинявам :oops:

Надявам се да чуя от вас по-положителни коментари :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в вт, 24 мар 2009, 18:53
tzvetak, tzvetak, tzvetak...какво направи?!? Решавал съм тест за интелигентност ама и в него няма толкова въпроси, колкото ми възнникнаха в главата от твоите 10-на реда. Почти нищо не можах да разбера, но ще питам:
Здравейте, аз ви прочитам от време на време, но не смея да пиша, защото не искам да ви затормозявам с моите грижи.
Че нас, за какво са ни сложили тук?!? Хайде сега да спрем  да се оплакваме, еми то направо да хлопваме кепенците на темичката. Ама тя май си е за това да се оплакваме 50:50 с възможността да се хвалим или да си отпускаме душата в недотам регламентиран спам  :mrgreen:
Написах нещо не много жизнерадостно, но го изтрих засрамено :oops:
И това не го разбрах  newsm78 Това, че от време на време се хилим не означава, че "ни е много жизнерадостно" винаги. Ти си кажи болката пък ние или ще я утешим или ще я погъделичкаме да се позасмее. Е, поне ще опитаме... И на мен ми е тежко на душата, но си споделям с вас по мой си начин и можеш да си сигурна, че ми става по-леко  :hug:
А за последния въпрос, който те тревожи имам отговор  :mrgreen: "К'во се притесняваш? Нали не си навършила половин век преди десет години?!?" Преди време писах и пак повтарям - има хляб още в нас и други неща има  :mrgreen: :love: :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в вт, 24 мар 2009, 19:05
Девойки песнопойки,пак съм при вас в джаза - втори път за днес .

Поста на Ивка ме втрещи. Единственото което ми идва като отговор е да намине след 10 години ( предполагам че е на 27 ), тогава ще ни разбере.

Ванхорн-е толкова се радвам че майка ти е по-добре.
Милли приятно и главното ползотворно бебеправене. Подобно филмче на туй за плувците го гледах наскоро по нашата телевизия и се почудих защо тогава се раждат толкова много бебета щом е толкова трудно. Извода ми е - природата си знае работата. А ако природата почива и не се получава си има медицински начини- нали така?

Ето това ми пише като щракна на линка- пак ни отхвърля
You need to be within the UK or the Republic of Ireland to watch Channel 4 programmes.

Аргх- ще чакам да ни пишеш за резултата от вашите изследвания. Аз си мисля че ще се окаже всичко ок - но няма да пророкувам в момента.
Норче, точно се чудех къде зачезна - Благовещение нали беше получаване на благата вест че Богородица чака дете - доколкото си спомням беше с гълъб ( не с щъркел разбира се) , дано следващия месец някои от нас получат благата вест.
Дуденце навещавай ни по често.
Рослем мила това е просто една цифра, тя не значи нищо ако усещаш със сърцето си че искаш детенце.
Целувам ви
  :bouquet:

П.С. Зазолинче много хубаво ни разгадаваш сънищата. И аз имах един лош края на миналата седмица.
Моля коремчетите в темата да не четат. Сънувам че съм бременна с бебенце с увреждане ( Даун).Докторите искат да го махнат а аз не давам - казвам че каквото и да е си е мое детенце. Бях като шамаросана цял ден. Наистина почувствах как се е чувствала Иф-чето след онзи сън.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в вт, 24 мар 2009, 19:15
Здравейте, аз ви прочитам от време на време, но не смея да пиша, защото не искам да ви затормозявам с моите грижи.
Написах нещо не много жизнерадостно, но го изтрих засрамено :oops:
С две думи,  ние още се местим и уреждаме хилядите дребни и не толкова дребни подробности. Нямам никакво търпение да стане 6ти и да се съберем всички на едно място, пък после ще му мислим :?
Другото, което си мисля е, какво правим тези, които прехвърлят 40, в подтема за много малко надеждни ли отиваме? :( Ей така съм днес, за което се извинявам :oops:

Надявам се да чуя от вас по-положителни коментари :hug:

Тцветак мила ти ме разби.
Август месец  правя 41 нито повече нито по-малко  - добре дошла в отбора на 40-сет годишните които все още се надяват и никъде и в никоя подтема няма да ходят ( както и ти). По-добре по-бързо се събирайте всички заедно и тогава нещата ще си дойдат на място. Поне ще ти е осигурено онова СПОКОЙСТВИЕ което всички превъзнасят като начален фактор на бебеправене.
Прегръщам те.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в вт, 24 мар 2009, 20:37
Цитат
Тази седмица чакаме да излязат резултатите от изследванията, които моето момиче си направи. След това консултация с лекарката и ... тогава ще мога нещо по-определено да кажа. За съжаление още не е минал първия МЦ след кюретажа и вероятно ще се наложи да мине на преглед при гинеколога си заради това забавяне вече 41-ви ден  Sad
ARGHT да ти кажа да не се тревожите ,че е нормално 41 дни да не и е дошло.Удобно ли ще е да питам кой и прави кюретажа?Все пак и това си има значение.Нe се пиртеснявайте ,всичко ще е наред.Ето при мен нещата вече са ок след 3 МЦ и вече работим по въпроса.Чакам си щъркелчето да ми донесе много скоро   :ylinfant:.И на вас желая късмет и стискам палци.И така честита темичка и от мен и понеже нямаше кафе сутринта,да ви чурпя по една вечеря.
(http://img296.imageshack.us/img296/2794/dusmar089pi4.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: cubbit в вт, 24 мар 2009, 21:56
Ре_ге, може да се сложи списък на първа страница принципно.
Аз лично не съм фен на списъците от този род.

Прасковка, добре съм, мерси! Нормалните за състоянието ми неща ми се случват. Чакам следващата консултация, ще правим тестове някакви.
Щастлива съм, въпреки неразположенията и се надявам всички да ги изпитате тия вълнения скоро.

Много неподготвена се чувствам. Чета, чета и нищо не ми е ясно... И ме хваща оня страх "Дали ще се справя"...  :lol:

Хубаво е, че сте игнорирали ивка27. Типичен случай за "Ситият на гладният не вярва".

Cheer up за увесилите нос. Усмихвайте се, че повече ви отива.  ;-)
Поздрави на всички.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в ср, 25 мар 2009, 00:24
Здравейте, аз ви прочитам от време на време, но не смея да пиша, защото не искам да ви затормозявам с моите грижи.
Написах нещо не много жизнерадостно, но го изтрих засрамено :oops:
С две думи,  ние още се местим и уреждаме хилядите дребни и не толкова дребни подробности. Нямам никакво търпение да стане 6ти и да се съберем всички на едно място, пък после ще му мислим :?
Другото, което си мисля е, какво правим тези, които прехвърлят 40, в подтема за много малко надеждни ли отиваме? :( Ей така съм днес, за което се извинявам :oops:

Надявам се да чуя от вас по-положителни коментари :hug:

Хей, хей мило Цветенце. Как така 40 години, това е разцвета на живота. Красива възраст. А и като те видях на снимките не ми и приличаш на 40 годишна. Я виж ги всички селебретита- чакат да подминат 40 и тогава раждат.
Миличка ти си изморена. Сега като се съберете всички заедно и се почувстваш хоуми ще видиш как ще се подреди всичко.
А тази малката бонбонка да я нацелуваш много- пу пу.
За теб много  :hug: и   :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в ср, 25 мар 2009, 08:29
Добро утро и честит празник на всички! На Благовещение времето се сменя (ха дано, че като го гледам този сняг навън....  :x) и земята е готова да приеме новия живот. На всички вас пожелавам да чуете скоро благата вест и да бъдете много щастливи!  :hug:
Кюбит, радвам се, че си добре. Продължаваш да четеш..... но, мила, не си мисли, че няма да си подготвена или че няма да се справиш. Хора като нас, стигнали по-трудно до тайнството да станат мами, със сигурност са по-добри родители. Наслаждавай се на бременността и Бог да е с теб!  :hug:
Цветак, прегръщам те и се чудя как да повдигна духа ти. Напълно подкрепям ARGHT, нали всички ние сме тук, за да споделяме и хубавите, и лошите неща. Разбирам, че си в труден период (не заради годините), но вече му се вижда края. Дано скоро излезеш от дупката и ни се усмихнеш с най-жизнерадостната си усмивка!  :lol:
Vanhorne, прекрасно е, че майка ти е по-добре. Значи ще те чакаме да си дойдеш на лято......  8)
_re_ge , твоят сън е на хубаво, нещо или някой много, ама много ще те зарадва..... Да не забравиш само да се похвалиш......  :flutter:
nora13  , две са успелите момичета през март - Рея и Пополино. Дано и през април имаме не по-малко успехи!  :peace:
Мили, съжалявам, ако те разочаровам, виждам, че не ти се чакат още 6 месеца, но такова е моето тълкувание. Може пък и да съм в грешка  newsm78


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в ср, 25 мар 2009, 08:34
Добро утро   :bouquet: :love:  :bouquet:
Еххх ... Благовещение  :pray: Много хубав ден ми е, въпреки че имам особено мнение за религиите. Обикновено гледам на празниците според символикатата и заряда, които носят. Благовещение ми е от най-любимите  :love:  . На всичко отгоре имам и Имен ден  :mrgreen: Един от многото през годината  :mrgreen: Оцелете се по главата с по една снежна топка за здраве от мен, а където няма сняг се полейте с вода (сутрешният душ не се брои)   :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:
Кюбит-че, няма значение повода, но от месец и аз си задавам този въпрос със справянето и все повече се убеждавам, че за човек е по-трудно да се страхува, отколкото да се справи  :hug: Няма къде да ходиш - ще се справиш newsm10 , но не защото си чела много   :naughty:
nora13, мнооооого добра идея това с параклисчето в двора на къщата  :hug: Крада я да знаеш  :D И без това ми е писнало от тъпия апартамент и все повече се замислям да си спретнем една къщурка, та събирам идеи, как да я направим по-, най-, най-...
Не се стърпях вчера и звъннах 2-3 дни по-рано за изследванията. Казаха "Другата седмица"  :( Само едно изследване за токсоплазмоза е излязло и е отицателно, но то не е от важните. Пуснахме го ей така, поради известни съмнителни срещи с представители на котешкия вид  :D

Сутринта чух един виц по радиото:
Какво било - индианец, който не може да стреля с лък и да борави с томахавка?!?
- Вегитарианец  :lol:
Ама и аз съм един несръчен индианец  :mrgreen:
Лек ден на всички   :bouquet: :love:  :bouquet:
И да не забравите - снежна топка в главата или кофа вода във врата - за здраве  :crazy: :35: :35: :crazy:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Fior в ср, 25 мар 2009, 09:15
Здравейте от мен!
Днес е хубав празник-дано всички пишещи тук скоро ни споходи благата вест!!! :peace:
Лек ден!!!  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Danito в ср, 25 мар 2009, 10:25
Добро утро на целият отбор!Честит празник на всички ,които го уважават.Много неща са написани с лек намек за годините,но нали темичката ни е за това за нашите години и нашите желания...Аз не съм на 40 още 5 години имам до тогава ,обаче също имам проблем (имах) затова се спрях на този пристан при вас ,където не би трябвало годините да са проблем.Влизам в откровение ,но ще ви кажа,че с тази голяма разлика при нас в социалния живот ни гледат "накриво",но ние си живеем заедно 3 години с момчето ми(което е с 10 години по -малък от мен)и се чувстваме отлично...Когато се запознахме той ми каза ,че е на 29 и аз изобщо не съм се замисляла на колко е докато не му намерих личната карта ,и започнах едни мелодрами ма как ,защо ме излъга?Ми ако не те бях излъгал нямаше да сме заедно сега и да ни е толкова добре?Ми прав беше добре ни е и сега ни е добре...Същия ден разбрах,че съм бременна ми и въпросът приключи !Оказа се извън маточна бременност и ужаса на операцията и възстановяването продължи доста време(загубих си тръбата)и 1 година по късно нова радост (която загубихме 3 месеца по късно)нямаше време да си мислим кой на колко години е грижим се един за друг и се подкрепяме винаги.Синът ми (от отдавнашният ми брак) е много щастлив и обгрижван и аз няма какво по вече да искам освен....това е за годините проблем има ако го допускаме да ни влияе ,ако ценим другите неща годините не са проблем...Извинете!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в ср, 25 мар 2009, 10:34
Добро утро, душички златни  :hug:

Честито Благовещение ! Нека много скоро, всички ни да озари благата вест  newsm51

(http://www.pravmir.ru/uploads/blagovest.jpg)


ARGHT, Честит Имен Ден  [smilie=smile3525.gif] Да си жив и здрав и много щастлив. Имай търпение, сигурна съм че резултатите са ОК  :pray: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: стискам палчета за това  :love:

Цветак, и аз много мислех какво да ти кажа, за да повдигна малко духа ти  newsm78 . Търпение, всичко ще си дойде на място. Всеки има такива моменти. Тук сме за това, да си споделяме, подкрепяме и да си даваме кураж. Така че споделя, каквото ти тежи, а ние ще те утешим  :hug:

Ванхорне, добре че мама е по-добре  :hug: . Дано да няма повече кризи и да се е нормализирало това кръвно  :hug:

Кюбит,  :hug: няма лошо да се чувстваш неподготвена. Поне аз за мене си го осъзнах  :lol: . Имам снаха (от английската рода) с четири деца...Ееейййй как се оправя тая жена  :ooooh: не знам. Ама хич не и пука.... та най-малкото е на два месеца, и всеки понеделник ходи на пазар и го оставя у нас. Аз живея със свекър и свекърва (mother and father in law  :35:), та като остави бебето вечно е наакано  :35: . И докато се ориентирам от къде да започна  :ooooh: свекървата вече свалила памперса, избърсала дупета с кърпичките и там всичко което се прави и вече слага новия  :crazyeyes: . Не е никак весело  :peace: жената е на 80 години  :crazyeyes: .... Голяма пъргавелка е тая жена, тича по стълбите, като млада козичка  :lol: . Сигурна съм че като ми дойде до главата, ще съм много оправна  ;-) , ама сега се шашкам  :love:


Мили, съжалявам, ако те разочаровам, виждам, че не ти се чакат още 6 месеца, но такова е моето тълкувание. Може пък и да съм в грешка  newsm78
 Шарлатанка  [smilie=smile3512.gif] добре че не взимаш пари, че ... :2box: :2tooth: .
Абе, ще чакам бе...Еееее то 6 месеца са нищо. Важно е да има резултат  [smilie=smile3521.gif] . След 3, 6, 9 ..по малко или повече няма да го правим на въпрос  [smilie=smile3503.gif]

Гушкам ви  :hug: :hug: :hug: Хубав ден  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в ср, 25 мар 2009, 10:45
Привет и от мен.Честит имен ден на момчето и честит  празник на всички.Да имаме късмета скоро всички да чуем Благата вест.И понеже преди малко станах да пием кафенце.Като се разсъня ще ви пиша повече. :35: :35: :35:
(http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3058305/2/istockphoto_3058305_breakfast_fruits_and_coffee.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в ср, 25 мар 2009, 10:54
Честит празник и от мен!    :bouquet:

АРГХТ, честит имен ден!

Кюбитче, гушкам те силно!  :hug:  Каквото и да ти говорят, според мен няма как да си готова... Никой не е готов, каквото и да си мисли преди това...  ;-) Но това не бива да се превръща в повод за притеснение. Като му дойде времето, ще питаш, ще се учиш в движение и в един момент ще развиеш такъв инстинкт, че ще можеш по-точно да си преценяваш състоянието на децата от всички останали!  :hug: Наслаждавай се сега на прекрасния период на очакването!  :love:

Ванхорн, продължавай с позитивното мислене! Нещата ще се подредят, ще видиш!  :hug:

Цвета, периодът ти е такъв - стресов. Местите се, много подробности и детайли се налага да напасвате... Естествено е това да отключи и разни други мисли... Бори се с това! Скоро всичко ще си отиде по местата и оптимизмът ще ти е нужен!  :hug:

Данито, дано всичко неприятно е зад гърба вече и напред - само хубави неща!  :pray:

Зазолинка, направо си страхотно слънчице!  :hug: :love: :hug: Благодаря!

Регенце, Рослем, Фиорче (ех колко се радвам, че се появи!  :hug:), Лени, Пополино, Рея, нора, Никол, всички  :love:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в ср, 25 мар 2009, 11:14
Danito, ама не можеш да си представиш, колко сте ми симпатични такива двойки, като вашата с всичките ви особености и включително със сблъсъка ви с тъпото обществено мнение  :hug: :love: :hug: Имам си приятели с подобни на вашите "терзания" и не мога да не отбележа, че точно те са най-хубавите двойки сред нас   :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:
Абе винаги съм казвал, че жена под 26-27 години не става, ама ще взема да вдигна възрастовата граница  :lol: :mrgreen: :lol:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: roslem в ср, 25 мар 2009, 11:32
Привет и от мен. Поздравявам ви с днешния празник Благовещение и пожелавам на всяка от нас и на ARGHT...  също ако не този, то в следващите близки месеци да научим благата вест.

Прасковка благодаря за пожеланията. То рождения ден ще го изкарам с кеф, защото съм поканила приятели, с които винаги си изкарваме супер. Vanhorne ๏̯͡๏)  аз че ще почерпя ще почерпя и затова, че ставаме по-красиви и по-улегнали също съм съгласна, но ме притесняват вече и годинките. Значи ние с _re_ge  сме набори. Лени ако не се лъжа също ни е наборче. Само че те се борят за трето, а аз за второ. Така че tzvetak  добре дошла в отбора на 40+. Живота и опитите продължават и дано приключат с успех  :fingerscrossed:.
Zazolinka прави си секс за удоволствие пък току виж природата си казала думата и станало   :ylinfant:.
Ифче наминавай по-често, за да ни даваш кураж. Пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене  :preggo:.
Норче ще чакаме снимки.
ARGHT честит имен ден  [smilie=smile3525.gif] и стискам палци нещата при вас да се оправят.
Лек и спорен ден на всички!  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в ср, 25 мар 2009, 11:33
ARGHT, честит имен ден!   :bouquet: Да ти е живо и здраво името! Бъди все така духовит и дано имаш поводи за радост, които да споделяш с нас, разбира се..... ;-) Вярвам, че резултатите от вашите изследвания ще бъдат отлични и в най-скоро време ще почнете да работите по същество....  :luvbed:
Danito  :hug: Много си преживяла, миличка, но вярвам, че лошото е зад гърба ти. А това за разликата във възрастта....  хич не му обръщай внимание на общественото мнение! Смело напред!  newsm10
Нора, честит празник и на вас, щом параклиса нови това име. Да сте здрави, да се обичате и само слънчеви лъчи да топлят дните ви!  :flower2: И да не забравиш за снимките....
Мили, няма начин да не си оправна. Ама гледай по-скоро да ти дойде до главата, щом свеки е на 80 години, ако искаш да ти помага де..... Щото може и да не искаш. Аз наистина пари не вземам, но за сметка на това очаквам да споделите дали съм познала.....  :4470: Е, в твоя случай ще трябва малко да почакам.....  :blush:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в ср, 25 мар 2009, 12:02
Здравейте мили мои борбени девойки и младежи.
Честито благовещение на всички, желая ви и вие да получите тази блага вест от скоро по-скоро.

На Аргх честити имен ден- да ти е живо и здраво името и с гордост да си го носиш. Прочетох какво си написал за токсоплазмозата. Принципно това е един много удобен червен парцал, който размахват в ситуация като вашата. Като са ви направили изследвания казаха ли ви че има възможност да се направят два вида такива - едно да се разбере дали има заболяване в момента и  друго да се детайлизира дали е имало разболяване преди по изработените антитела.Принципно ( не и място тук на темата ама да напиша )токсоплазмозата е опасна когато се разболееш по време на бременност. Проблемът е че котките са най-малко зло- причинител може да бъде и месо и месни продукти и много други.

На норчето - за параклиса - свалям ви шапка. Когато бяхме в Гърция за много кратко тази зима ми направи впечатление множеството малки параклисчета разположени от двете страни на шосето -сложени на колчета като кукленски къщи - спретнати, почистени, с запалени свещи. Дали биха оцелели в България се чудя.

Данито мила, стискаме палци дано стане този път, след черната ивица винаги идва бяла.

Рослем наборке няма да се даваме ще има слънце и на нашата улица.

Милли имам близки наблюдения как британците си гледат децата ( а те принципно имат по много ) .Ами как как - направо никак - те децата сами се гледат. Големи са мърли тези от острова ама друг е тема. Не вярвам ни една от тях да се терзае с въпроса дали ще се справи. Това ми напомня ред от книгата на Нушич : когато се родих в къщи нямаше никой, а на масата имаше бележка- млякото е в хладилника...

Кюбит
появата на детето в живота на една жена е свързана с три етапа- бременност, раждане и родителство. При бременността никой не те пита можеш ли да се справиш или не- нещата си вървят и просто се молиш да свършат успешно. Раждането е кратък етап - идва заминава от него остава основно спомена как  слагат малкото чудо още мокро на корема ти и двамата плачете. Виж родитеството е най-трудно. Там отсега ти казвам че няма справяне- предотвратяваш едни грешки но допускаш други. Аз дори се консултирах с психолог защото се страхувах и страхувам от факта че съм лош родител. Психоложката ми каза рецептата е проста - винаги ще си лош родител но е важно да обичаш децата си и да им го показваш.

Ванхорн-е - живееш в рая в твоето калифорнийски селце - да знаеш тук при нас колко боклуци върти днес вятъра , нищо че плащаме данъци като попове.

Зазолинче обезателно ще пиша ако някой много ми се зарадва.

Целувам ви всички - няма да изреждам. Радвам се Фиорчето прелетя наоколо, къде ли е Бъни.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в ср, 25 мар 2009, 12:04
Данито ако мога да ти бъда морална подкрепа много ще се радвам.  :bouquet:При мен също така стоят нещата.Само ,че моето момче е по малко от мен със 7 год.Но това не е пречка да сме заедно вече 9 години.Въпреки ,че и аз в началото имах силни сблъсъци с неговите родители.Но сега вече нещата си дойдоха на мястото, просто е трябвало да го преживеем.И хич да не ти пука ,обичайте се независимо от разликата в годините. :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в ср, 25 мар 2009, 12:48
_re_ge-нце, ами нашата лекарка категорично ни каза, че няма смисъл да го правим, но ние даже си платихме за пълна картина на положението, 'щото моята мома се беше шашнала нещо и настояваше. И лекарката ни като разбра, че не ядем месо ни пита дали се търкаляме с котки в леглото, че искаме да потрошим толкова пари, но ние не  :naughty: категорични... какво ли не прави човешката невежест - пренебрегва дори и разума  :lol: Моето момиче не е докосвало котка откакто не живее с майка си (15години)  :lol:
В това отношение съм спокоен - нашият човек доста ни озаптява и подробно обсъжда с нас какво, защо и кога да направим или не. Изкара ни списък със 239 (около) изследвания и посочи три, които според нея трябва да "видим на първо време". Дори се съгласи че NK-клетки в нашия случай е излишно, защото бременността не е прекъсната в ранен етап.
Абе сигурно ще намеря за какво да се оплача от нея на по-късен етап, но за сега   :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:

P.S. Danito и nikol - Ах, ах, ах, аххххххх...попаднали сте вие на млади момченцааа :hug: И после ми се оплаквате от отношението на обществото ... Ами нали на голяма част от него му се иска да е на ваше място :lol:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Danito в ср, 25 мар 2009, 13:05
Много ви благодаря!Знаех,че съм на точното място! newsm51 [smilie=smile3525.gif] newsm51


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в ср, 25 мар 2009, 13:16
То родителите на мъжете са все недоволни от избора синовете си така че ако не беше разликата във възрастта щеше да е нещо друго. На моят родителите ни бяха обявили студена война - недоволни че хем съм по възрастна хем и по висока... Абе хора не стига че ви подобрявам генотипа ами...

Аргхт ние сме с две котки още от преди да се роди дъщеря ни, всичко е въпрос на култура и хигиена. Ще чакаме от вас резултати от изследванията, нека първо има яснота, тогава се търси решение.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в ср, 25 мар 2009, 13:19
Приемате ли нови момичета в отбора ;-)
не съм на 35, ама съм кандидат мама, а и темата Ви много ми харесва (подмаз), а и МЪЖ си имате( пак подмаз :crazy:), а и е много весело (чета Ви от повече от 5 месеца :35: :35: :35: :hahaha:)...
Хубав ден!  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в ср, 25 мар 2009, 14:00
Еееее, Алчо, разбира се бе слънце  :hug: . Много добре ще ни дойде бременнен прашец, от време на време  :35:
То родителите на мъжете са все недоволни от избора синовете си така че ако не беше разликата във възрастта щеше да е нещо друго. На моят родителите ни бяха обявили студена война - недоволни че хем съм по възрастна хем и по висока... Абе хора не стига че ви подобрявам генотипа ами...
  Браво Реге, много добре казано  :peace:


Милли имам близки наблюдения как британците си гледат децата ( а те принципно имат по много ) .Ами как как - направо никак - те децата сами се гледат. Големи са мърли тези от острова ама друг е тема. Не вярвам ни една от тях да се терзае с въпроса дали ще се справи. Това ми напомня ред от книгата на Нушич : когато се родих в къщи нямаше никой, а на масата имаше бележка- млякото е в хладилника...
И това е много вярно  :peace: . Еееййй, тия хора въобще не им пука. Като ги видя в супермаркета да лазят по пода и лапат всякакви боклуци. А, бебета и малки деца с шапки и ръкавици още не съм видяла  :lol: , цяла зима ходят пролетно облечени  :crazyeyes:

И стига сте набеждавали горките котки  :xarms: . Имам предвид домашните, не уличните, които редовно се имунизират и посещават ветеринар. Моя котарак в БГ, редовно ходи на прегледи и не излиза на вън. Уличните са опасни  :peace: , съгласна съм.Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в ср, 25 мар 2009, 14:36
Алчо,  :hug:  newsm74   :mrstraetz:  добре дошла!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Мишанка в ср, 25 мар 2009, 15:44
Честито Благовещение на всички :hug:! Пожелавам на всички ни да чуем благата вест за себе си! Представям си момента - "Ще имате бебе"... - направо настръхвам. Късмет и бебета за всички! ... Толкова го чаках този ден, а сега си правя едни равносметки, едно чудене, дали бих се справила  :( Хубаво е, че сте толкова позитивни днес - вливате ми малко енергия. Извинете ме за негативната емоция  :oops:, искаше ми се да ви поздравя за празника.
 


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: tzvetak в ср, 25 мар 2009, 15:54
Здравейте, много ме разсмивате, да знаете :lol: Толкова хубави емоции има винаги, че се смея на глас в офиса и хората около мен се чудят :35:

Честит  празник на тези, които го чувстват така и честит имен ден на ARGHT!

Аз преспах и тази сутрин събрах всичките си положителни мисли и настроения и съм ок. Май напоследък се заех с прекалено много неща наведнъж и не че не се справям, но някак си хората свикват да си винаги на върха и ако кажеш, че си уморен например, някак си не ти вярват :?

За годините да кажа, че ми тежат само в дни като вчера, когато се сдухам и започвам да си изреждам какви са ми проблемите :oops: Иначе не ми личат и се чувствам в може би най-пълноценния си период от живота. А като допълнение, и моят приятел и баща на Аннабел е също 7 години по-малък :oops: голям смях, може да направим клуб на младеещите 40+ и имащи по-млади ... партньори, да кажем... Иначе при нас този факт не е много известен, дори мисля, че родителите и доста от неговите приятели не знаят, не съм си показвала личната карта да искам разрешение :lol: Това не ни пречи да сме 6 години заедно :lol:

За английските порядки не отваряйте дума, моля, сега обикаляме da izbirame  детски градини и не е истина какви ги виждаме. Някак си отстрани ми е било смешно за босите деца посред зима, но сега като си помисля, че няма да обуят моето :2gunfire: малко ми идва в повече, но трябва бързо да намерим най-малкото зло. Иначе и майките са много cool, няма спор, но определено истината е някъде по средата, между техният непукизъм и нашенското "голямо треперене"


Много приятен ден от мен


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в ср, 25 мар 2009, 16:07
Хе-хе...ние като сме такива безотговорни и само мачкаме чаршафите, така ни се пада - Пак ни бомбандираха отвън  :35: :35: :35: Alcho :hug:

Имаме приятели  в Норвегия с дете. Същата "свинщина" с грижите за него - търкаля се в прахта, лапа фасове от земята, бърка с ръце във всякакви гадости и хората ама изооообщо не се впечатляват. А питате ли ме мен, когато за първи път ни оставиха на саме, беше на година и половина, докато се обърна за секунда беше налапала 3(три) фаса и се тъкаляше като магаре точно посредата на една селска улица. Не истерично - ей така някак си небрежно  newsm78 Докато изляза от шока успя да налапа още един фас  [smilie=smile3511.gif] После колко и бърках в устата, докато се убедя, че не е "изпушила" цяла кутия  :xarms: И идват собствениците на въпросното "чудовище" и ми казват на чист английски "Няма проблеми - никой не е умрял от 2-3 фаса и кило  прах" ?!? Сега момиченцето е на 5 години и е здраво и много жизнено и говори норвежки и сносно български. Обещаха тази година да чатка и малко английски. Да се чуди човек какъв е критерия за добре справящи се родители  newsm78

Мишанкеее  без такива настроения  :naughty: Гледай, какво пише тук: I mish you... :gydi:  :35:

Не, категорично ще забраня на моята мома да чете тази тема, че не се знае какви мисли ще и дойдат  :xarms: Всички сте се уредили с по едно младо "парче" за пощипване и ми се правите на отритнати от съдбата  :xarms:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Мишанка в ср, 25 мар 2009, 16:21
ARGHT, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Не мога да не се изхиля на шегите и майтапите, които пускаш. Голям свежар си - направо си като лимонов сок за салата айсберг(ако ме разбираш).
Реге страшно ми допадна мнението ти за раждането на бебетата
появата на детето в живота на една жена е свързана с три етапа- бременност, раждане и родителство. При бременността никой не те пита можеш ли да се справиш или не- нещата си вървят и просто се молиш да свършат успешно. Раждането е кратък етап - идва заминава от него остава основно спомена как  слагат малкото чудо още мокро на корема ти и двамата плачете. Виж родитеството е най-трудно. Там отсега ти казвам че няма справяне- предотвратяваш едни грешки но допускаш други.
[ Мисля си нещата всъщност са точно така. Оставам с очакване за "малкото мокро чудо" и за родителството няма да мисля отсега, че мисленето е вредно за моето здраве. Целувки на всички   :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Мишанка в ср, 25 мар 2009, 16:22
Извинете ме, не се справих добре с този цитат! :oops:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Mileto в ср, 25 мар 2009, 16:23
 Алчо, ти заради мъжа ли бре, мила! :35: :35:  :35:Само кажи, ще играем веднага мъжа в другата тема  :lol: :lol: :lol:

И аз си чета тук от време на време, чакам още 2 години да минат, че сега съм на 33 и ще ме изхвърлят като мръсно коте (мили76, коте казах  :hahaha:).

Всички тук сте много готини, както всички бебеискащи хора! Желая ви сбъднати мечти. Хайде сега пак млъквам.  :flutter:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в ср, 25 мар 2009, 16:30
Много яко посрещане, мерси :hug: :hug: :hug: :hug:
Миле, ами заради мъжа, ти какво си помисли-много ясно :35: :35: :35: :35: :35:
А и той е доста свеж :crazy:
Забравих да пожелая постигане на целта на ВСЯКА от Вас!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в ср, 25 мар 2009, 16:54
Честит Празник Мили Приятелчета!
Честити Имен Ден на Благовестчо  :lol:

Много се радвам, че ви намирам в добро настроение. Виждам, че сте оформили банда- по- млади съпрузи. Няма лошо, това идва да рече, че нито една от вас не изглежда на годините си, както вече казах.

На страхуващите се- дали ще се справят ще кажа: На времето когато четях д-р. Спок на първа страница пише: "Никой не знае по- добре от вас, от какво има нужда вашето бебе. Майчиният/Бащиният инстинкт показва и учи най- добре. Не се страхувайте. Вие можете". Спомням си като родих и като ни изписаха от болницата, майка ми и снаха ми дойдоха да ми помогнат да изкъпем бебето за първи път. Като я съблякох и двете възкликнаха "Оле ле, ами сега". Казах им да се дръпнат и съвсем сама си изкъпах бебо. Никога до тогава не го бях правила. Инстинкт. Така, че няма страшно, като дойде и то само те учи- какво и как.

За това как гледат деца тук...понякога и аз гледам така  :shock:
Обаче не всички са така. Семейството на мъжа ми например- всяко дете се гледа като "пиленце". Имам приятелка, която осинови китайче. Много интересна история. Детенцето е намерено на един пазар в Китай. Бебенце на часове, оставено в кошница за пазар. Сега е красиво момиче с невероятно излъчване. Та майката го гледа и "трепери" над нея като орлица. Само на мен има доверие да я оставя. Всеки петък имат вечеря тя и мъжа и. Ерин остава в къщи и си я взимат на другия ден или в неделя. Аз също винаги мога да разчитам на нея.

Целувам ви всички и силно ви  :hug: гушкам.
На новодошлите: Добре Дошли

Лени къде си миличка? Липсваш ни.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в ср, 25 мар 2009, 17:31
Днес съм затрупана от много и разнообразни задачи, обаче... то си ме влече да вляза тук и да се позабавлявам.
Мишанка, изливам ти цяла кофа положителна енергия.   :261uu: Горе главата!
Реге, това за подобряването на генотипа много ме развесели. Ние двамцата сме еднакви на ръст, аз като се кача на токчета и ставам по-висока  newsm56, ама на него хич не му пука....  :lol: и така трябва.
Виждам, че част от тези, за които се чудехме защо само ни четат без да пишат, се появиха..... Няма лошо, даже напротив.  :welcome: Зачудих се как разбрахте, че е бременна Алчо, защото пише, че е кандидат-мама, а това може да означава, че работят по въпроса.... Но и тя не е отрекла, значи: ЧЕСТИТО!   :bouquet: Лека бременност и едно здраво бебе на финала!
Цвете, дано намерите подходяща детска градина за Анабел!  newsm10
Приятна вечер ви пожелавам  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Mileto в ср, 25 мар 2009, 17:38
Zazolinka, Алчо си е направо бременна и половина!  :lol:Още някой и друг месец и кандидат-раждаща.
Алчо, дръж пупата и не се търкаляй много, да не изтървеш ценния товар!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в ср, 25 мар 2009, 17:50
На Алчо добре дошла, всеки е добре дошъл ако се чувства комфортно сред нас.

Мила Ванхорне
Обичам го този доктор Спок. За мен той е много добър психолог. Когато се роди дъщеричката ни и изпаднах в родилна депресия -много се страхувах да не сгреша нещо ,бях сама нямаше кой да ми помага с гледането, а детето ми изглеждаше едно такова малко и чупливо ... Тогава вечер на лягане четях доктор Спок. Ако сега като нормален човек го зачета има да се смея на нещата които пише но тогава много ми помагаше. Според него каквото и да се случи ( с изключение на едно две неща) е все е нормално  : детето цял ден спи  - много добре, детето не спи- още по добре; детето ходи по 7 пъти на ден- прекрасно,а  ако не ходи по голяма нужда по 2 -3 дена- ами няма лошо,  детето няма колики - вие сте късметлии ,а ако  детето има колики- ами няма по-хубаво от това защото му се развива стомахчето и все в този дух.

А като четох за къпането се сетих за една много хубава руска поговорка по този повод- очите се страхуват но ръцете го правят. Така че няма съмнение ( това е за Мишанчето ) ще се справим.

П.С. Тцветак днес ми звучиш разкошно.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в ср, 25 мар 2009, 19:15
Не се оплакваме, а просто споделяме радостта ни с вас  newsm78


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в ср, 25 мар 2009, 20:59
Аз съм като онази Блондинка под прикритие,ама вариант:бременелка под прикритие (всеки път като напиша бременелка и ми идва в главата адреналинка-не знам защо :35: :35: :35: :35:)
Миле, колелцата са ми много любими,не ми ги забранявай, моля :35: :35: :35: :hahaha:
Гледам обсъждате годините-ами имам приятелки с млади пиятели,мъже и ако знаете колко по-млади се чувстват (леле, прозвуча като: взимайте си бързо млади мъже  :35: :35: :35: :35:)
Страхотна вечер!  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nora13 в ср, 25 мар 2009, 22:10
Зазолинка, благодаря за инфото.  :bouquet:


nora13  , две са успелите момичета през март - Рея и Пополино. Дано и през април имаме не по-малко успехи!  :peace:


Рея и Пополино нека Бог бъде с Вас и по Коледа да гушкате по едно хубаво бебенце. :hug: :hug: :hug:

ARGHT пожелвам ти от все сърце да осъществите мечтата си за собствена къща. Усещането и енергията са НЕВЕРОЯТНИ, и когато има много любов- просто нямам думи......

Реге, благодаря ти за думите. Построяването на параклиса беше едно от поредните изпитания в живота ни, но ние успяхме да го направим с Божията закрила. За Гърция - не мога да кажа, защото съм била преди повече от 15-17 години и нямам много ясни спомени.

Малко ме е срам :blush:, че днес от много положителни емоции, не можах да направя снимки, но ви обещавам, че в най-скоро време ще ви кача, за да визуализирате параклиса.

Днес бе един вълнуващ ден, изпълнен с много емоции , настроение и добри приятели.
Днес бе ден в който се убедих, че на света има много добри хори, изпълнени с дълбока вяра в душата си.
Вярвайте и ще ви бъде дадено.
Бъдете здрави!!!


Днес се наложи да вляза в спор с една жена, която твърдеше, че АБОРТА не е грях. След няколко минутен спор аз спрях да я убеждавам,че когато Бог ти е дал да заченеш живот - ти не трябва да посягаш на живота му.Поне такова е моето виждане.
Това е жена, която е материално осигурена, но по нейно мнение била "ПСИХИЧЕСКИ СЛАБА", за да отгледа трето дете/въпросната дама има 2 деца/. Или с две думи- ако забременее 3-ти път - тя ще го махне.

Аз лично винаги съм била отворена към НОВОТО, към това да преоткривам себе си и да поправям грешките си. Но се убедих, че е трудно да убедиш човек, който си мисли, че е прав. /а друг е въпроса дали той е прав/

Надявам се, че ме разбрахте какво искам да кажа....

Спокойна вечер от мен! :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Хера в чт, 26 мар 2009, 07:30
Алчо добре дошла :hug:
В нашият град вчера беше супер време...обаче днес вече има скреж по колите...тази баба Марта ни побърка. Но мисля, че мъжете са виновни /то има ли начин ние да сме..мне :whistle: :xarms:/ Ако ни бяха слушали повече друго щеше да е :mrgreen:
nora13 темите за абортите са много и всеки е убеден, че е взел правилното решение. ;-)
Снощи ме подпука едни зъб...ужасТ :twisted: Днес отивам на зъбар...а как мразяяяя :twisted: Знаех си, че трябва да взема мъж-зъболекар...пък аз не..сержанта та сержанта :mrgreen:
Лек ден от мен.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .:.Demi.:. в чт, 26 мар 2009, 08:33
Добро утро на всички пишещи и четящи темата! Само 1 ден бях в движение и сте изписали толкова много, че на два пъти влизах и не успях да наваксам. Страхотни сте, нямам думи!
Добре дошли на новото попълнение свежарски мамчета!  :hug:
Ванхорне и Реге, благодаря че ми припомнихте д-р Спок, осигурихте ми положителна нагласа и усмивки за цял ден!   :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:
Нора13, радвам се, че се появи. Засягаш темата с аборта, не бих казала че съм ЗА, но пък определено нямаме право да съдим никой! Не може да знаем човек точно в каква ситуация е и какво го кара да го направи. Всъщност не мисля, че този въпрос е за нашата свежа тема!
Относно по-младите мъже, направо съм за оплакване, моят е само с 1 година по-малък!  newsm45 И въпреки, че е с 12см по-висок от мен, почти не слагам токчета, защото самата аз съм много висока.  newsm56
Зазолинче, аз писах и по-рано, колко добре се чувствам, правейки секс само за удоволствие, без да следим, изчисляваме, мерим....смятаме-пресмятаме и най-гадното чакамеее. Чак ми се свива сърцето и не смея да взема решение дали да подновим опитите през другия месец. Наясно съм с желанието си, но като че ли страхът се намесва.  newsm78
Херка, няма начин, отивай! По-добре по-навреме да се ходи на зъболекар. Снощи водих децата на профилактичен, аз също минах и се радвам, че съм добре.  :D
Никол, Мили, Фиор давайте кафетата, пък може и със закусчици и да я почваме  :atwork05:
Целувам ви всички, няма да изброявам, че доста станахме и не ми се иска да пренебрегна някой
 :love:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в чт, 26 мар 2009, 09:24
Добро утро, почти петък еееееееее :party: :party: :party: :party:
Херка, мерси,мила, бързо да минава зъбчето :hug: :hug: :hug:
Аз като се замисля май в ученическите ми години все си падах по униформени (най-вече летци :35: :35: :35:), ама и моряци, полицай, всичко ЩО Е С УНИФОРМА (класически пример), а избрах за спътник строителен инженер :ooooh: :ooooh: :ooooh: :35: :35: :35: :35: :35: :35:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Хера в чт, 26 мар 2009, 10:28
Униформите са моята страст :mrgreen: Още от студентка залитах по моряците :mrgreen: обаче реших да взема сухопътен най-накрая де :crazy:
Зъбарят ми видя сметката значи...мразя зъбарските работи :twisted:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в чт, 26 мар 2009, 10:29
Добро утро, мили мои, макар че то май вече е добър ден....  newsm62
Бързам само да ви пожелая и вие да сте така ентусиазирани и въодушевени като мен (и аз не знам защо, но така се събудих тази сутрин). И да се похваля, че вече имаме климатици и щори в новия апартамент. newsm68
Ох, сори, ама много задачи ми се струпаха, така че по-късно ще ви пиша.....  :atwork05:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в чт, 26 мар 2009, 11:07
То май стана обяд но нищо пак става за кафе  (http://www.welt.de/multimedia/archive/00338/tisch_00_DW_Wirtsch_338308g.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в чт, 26 мар 2009, 11:08
Херка, знаех си,че сме от една порода :35: :35: :35: :35: Бързо съвземане  :bouquet:
Къде са другитеееееееееее newsm78
nikol7972 мерси за закуска-обяда  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Хера в чт, 26 мар 2009, 11:10
Кво е тва плюскане бе :twisted: Не стига че съм със схванато чейне /така ли се пише :roll:/ ами и ми размятате разни вкусотии...баси безобразните потребители :mrgreen: :mrgreen:
За мен сок...благодаря :bowuu: :mrgreen:
Алчо нали знаеш краставите магарета къде се срещат :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в чт, 26 мар 2009, 11:28
Алчо нали знаеш краставите магарета къде се срещат :mrgreen:
В бг-мама newsm78 :love: :hug:
Сокчето го изпих преди теб, сори Херка :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nora13 в чт, 26 мар 2009, 11:42
Добро утро и от мен! :hug: :hug: :hug:
Да ви пожелая благодатен и ползотворен ден на всички ви.

А по отношение на АБОРТА- аз просто споделих с Вас, нещо което ми направи впечатление.
Не искам да съдя никого, всеки сам си носи кръста и последствията от своите решения. :peace:
Пропуснете това, което съм написала и давайте напред с пълна пара. :35:


Нора13, радвам се, че се появи. Засягаш темата с аборта, не бих казала че съм ЗА, но пък определено нямаме право да съдим никой! Не може да знаем човек точно в каква ситуация е и какво го кара да го направи. Всъщност не мисля, че този въпрос е за нашата свежа тема!Зазолинка, честити нови придобивки :peace:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в чт, 26 мар 2009, 12:11
Брееееййй, че сте се разписали  :35:

Алчо, погал по пупата  :hug: . Как е младежа, още ли е така срамежлив ? Ако рита много, да го правим футболист.... вече съм го уговорила със Сър Фергю , ще го пуска като резерва за новия сезон, че нещо Бербо се излага  :35: :35: :35: :35:

Херка, друго си е униформен, ама ей-ме на, взех по-стар и грозен мъж, та само аз да си го харесвам  :35: :35: :35: ...да не ми го заглеждат другите че....   :2box: . И оправяй тия зъби , че   :2tooth:  зъбарските работи и на мен не са любими  :mrgreen:
Сокчето го изпих преди теб, сори Херка :mrgreen:
Сори Херка, ще минеш на млякце  :mrgreen:

Норе, това с аборта....много болна тема за някой  :thinking: . Сега поне има доста методи за предпазване. Не е като едно време. Майка ми е разказвала, как с куп връзки е намирала да си вземе спирала от аптеката  :whistle: само презервативи . Не съм против аборта, но си е гадна интервенция за жената. Снаха ми дето има четири деца..... Последното роди през януари, решиха че не искат повече и девер ми (брат на мъжа ми, ако правилно се изразявам :peace:) миналата седмица си направи вазектомия  :crazyeyes: . Малко ме шокираха, защото за мен е доста крайна мярка  :xarms: .... да им се чуди човек, толкова пък да не могат да се пазят  :ooooh: и да не се удържат. Проблем си е техен  :peace: , но за мен не е единствения начин  :xarms:

Никол, давай по-големи закуски, че много хора станахме  :35: :35: :35:

Алчо въргалчо, малко търкалца Speciall for you  :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35:

Деми, Зази, Бъни, Реге, Ванхорне, ARGHT , Зветак, Миле, Кюбит и всички които пропускам  :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 26 мар 2009, 13:45
Аз днес съм под пълна пара и нямам време да ви отделя внимание, но така и трябва да е от време на време, за да мога да видя сълзите в очите ви причинени от липсата ми  :thinking:

Все пак ще отбележа огорчението си от чата, в който се превърна разговора напоследък между Хера и Alcho  :xarms: Ама моля ви се девойки има си подфорум     "Продавам, предлагам, подарявам" - там няма начин някой да не иска спешно да се оттърве, от някой военен или дори от цял взвод  :lol: :love: :lol:

Хайде лек остатък от деня и приятна вечер - и грабете от ентусиазма на Zazolinka  :hug:  :bouquet: :hug:

Аааа...и Alcho, не знаеш ли, че има такова нещо, като ЛС и че пощата на всеки може да се препълни. Много ми се искаше  да ти се накарам  ;-) за нещо, но така и не успях  :(


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в чт, 26 мар 2009, 16:20
Момичета, плача от радост и треперя.
Видях ги тази сутрин :EFP:
Обичам ви


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в чт, 26 мар 2009, 16:23
Толкова ме развълнува, Ванхорн!  :hug: Тихичко честито, много се радвам, лека и безпроблемна бременност!   :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в чт, 26 мар 2009, 16:24
Не знам как е иконката смях през сълзи - ето я благата вест.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nora13 в чт, 26 мар 2009, 16:39
Vanhorne, каква невероятна новина!
УРААААААААААААААААаа!!!! :35:

Напрово настръхнах като я прочетох!
Много  :hug: и се  :pray: за теб! :love:

Момичета, плача от радост и треперя.
Видях ги тази сутрин :EFP:
Обичам ви

milly76 Браво на тях- да са им живи и здрави- те са щастливи хора.
Нека Бог да им дава сили и възможности да ги отгледат и възпитат както трябва.

Снаха ми дето има четири деца..... Последното роди през януари, решиха че не искат повече и девер ми (брат на мъжа ми, ако правилно се изразявам :peace:) миналата седмица си направи вазектомия  :crazyeyes: . Малко ме шокираха, защото за мен е доста крайна мярка  :xarms: .... да им се чуди човек, толкова пък да не могат да се пазят  :ooooh: и да не се удържат.Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Mileto в чт, 26 мар 2009, 16:48
Vanhorne, какво голямо щастие!
Много се радвам за теб! Желая ти успешна, красива, вълнуваща бременност и едно сладко бебче накрая!   :bouquet: :love:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: *Pukanka* в чт, 26 мар 2009, 17:13
Лелеееееееееее,влизам и какво да видя. :D  Ванхорнче  :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в чт, 26 мар 2009, 17:19
Не мога да се нарадвам на хубавата новина  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Ванхорне  :hug: Честито миличка  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Само хубави моменти от тук на татък ти пожелавам  newsm51
Еееййй че страхотно, гушкам те силно  :hug: . Хайде да повлечеш крак и другите да се похвалят  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в чт, 26 мар 2009, 17:34
Благодаря ви милички,

Все още съм в шок и не мога да го асимилирам.
Моля Господ всичко да е наред и това е.
Повличам крак мнооого силно.
Нашето момче АРГХТ ми е избрало силно щъркелче- да дойде чак до тук... :lol:
Днес ще си запиша час за УЗ за след две седмици. Последната М беше на 24 Февруари. Това е. Може би това ленено семе... Или аз му повярвах, че ще ми помогне или наистина изигра някаква роля.
Момичета и момче ще имам още много нужда от вас.
Бъдете с мен.
Обичам ви.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в чт, 26 мар 2009, 17:38
С теб сме, миличка!  :hug: И дори скоро ще бъдем като теб!  :hahaha: Разбира се, че имаш пълната ни подкрепа!  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в чт, 26 мар 2009, 17:38
Vanhorne ๏̯͡๏), честито и от мен  :bouquet:Лека и безпроблемна бременност!  
Пощата си дзржа запълнена заради такива като теб, които искат да ми се карат, ARGHT :mrgreen:
Petq  :love: :love: :love: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: duNdence в чт, 26 мар 2009, 17:53
Ехееее-хееее, Vanhorne ๏̯͡๏)  :hug: :hug: :hug:
Сега само спокойствие и силна храна, както се казва.
Айдеее, чъкелчетата почнаха да пристигат едно по едно  newsm44


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в чт, 26 мар 2009, 17:56
Ей Ванхорне миличка - и това ако не е реклама на лененото семе ( шегувам се )  ,  май и аз ще се наредя на опашка да си купувам
 от семето с мелачката.

Норче темата за аборта е много актуална и всеки е в правото да си има мнение ( както и да го споделя) , това че има разногласие по дадени теми  в нашия форум не значи че трябва да ги избягваме и да симулираме тотално разбирателство. Принципно в една такава деликатна ситуация са много важни условията в които са поставени героите. Оправдавам абортите в редица случаи, но не ги приемам в случаите като този който ти споменаваш  - когато е въпрос дали ще имаш 2 деца или три . Жалкото е че не разбирам защо има липса на такова равновесие - тези които могат не ги искат (децата) а други ( като много момичета в нашата тема ) мило и драго дават това чудо да им се случи.

Милли наясно съм че вазектомията е много разпространено средство на острова. За мен също е доста радикално но пък си има здрав умисъл в това. Освен това е изключително джентълменско ( каквито претендират да са британците ) .За мъжа си пък , че бил по възрастен и прочие- не дърпай дявола за опашката момиче че за всеки влак си има пътници  :35:

Деми, мила моя - наясно си че страхът след всичко през което минахте последните месеци ще те съпътства постоянно. Това обаче не значи да позволиш живота  да се изплъзне между пръстите само заради страха , хващай здраво мъжа си и  скачайте с главата във водата- което му е писано ще се случи, ние сме с теб.

Целувам ви девойки, много хубав ден е днес, и това ако не божия намеса не знам иначе как да го опиша.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 26 мар 2009, 18:03
Не мога нищо да кажа. За първи път от много време се почувствах щастлив - ей така отвътре и  истински. Не просто усмихнат...
Vanhorne ๏̯͡๏) newsm45 - така ми дойде от това чувство. Помниш ли, какво ти написах за твоя щъркел?!? Нека сега някой да не вярва  :naughty:
Наистина, каквото и да напиша нищо не може да изрази. Резервирам един палец за теб в следващите месеци  :hug: :love:  :bouquet: :love: :hug:
  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:

Уффф ... не мога да се стърпя - трябва да добавя още един ред  :blush:
 :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:

Като интелигентен човек няма да отговоря на тази гнусна инсинуация  :xarms: ;-)
:stop: Всеки го удря на чат в тази тема...мили ми мъжки факторе :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Хера в чт, 26 мар 2009, 18:48

Все пак ще отбележа огорчението си от чата
:stop: Всеки го удря на чат в тази тема...мили ми мъжки факторе :mrgreen:
Честитка на Ванхорн-ааааа :hug: Браво. Много ти се радвам :hug:
Одисеята ми със зъбаря приключи....1:0 за мен...за сега :mrgreen: Обаче ще пия антибиотик :tired:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в чт, 26 мар 2009, 18:52
СУПЕЕЕР ВАНХОРНЕ  [smilie=smile3503.gif] ЧЕСТИТО И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ.МНОГО ,МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ.БРАВО, САМО ТАКИВА НОВИНИ ДА ИМА ТУК В НАШИЯ ОТБОР [smilie=smile3535.gif] [smilie=smile3535.gif]  :261uu:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в чт, 26 мар 2009, 20:27
Много съм изморена тази вечер, а и исках да гледам нещо по ТВ, обаче нещо ме дръпна към компа.... А то какво било!  newsm44 Господи, благодаря ти! И мила, Vanhorne, честито!   :bouquet: Много, много се радвам за теб. Вярвам, че всичко ще бъде наред и след 9 месеца ще бъдеш най-щастливата мама на света!
Значи почвам да го пия това ленено семе с още по-голяма увереност, че ще има ефект от него....  :D
Приятна вечер на всички!  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: cubbit в чт, 26 мар 2009, 20:55
Vanhorne, честито и от мен!  :hug:
Най-хубавата новина днес.   :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Lennyh в чт, 26 мар 2009, 21:37
  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:
Vanhorne
прекрасна новина миличка!!!! Прегръщам те!!!! Толкова се развълнувах..... целувки от мен, ритници от цигането и то се развълнува да ти кажа.
Пожелавам ти да е лека и безпроблемна бременността ти и едно сладко бебче на финала.
Иначе и аз като Зазолинчето ....
Много съм изморена тази вечер,..........обаче нещо ме дръпна към компа.... А то какво било! 
и не само тази вечер. Но като прочетох прекрасната новина и вече не ми се оплаква.
Вчера исках да ви навестя и да ви пожелая вълшебства, но виждам че те вече се случват  :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: пожелавам ги на всички в темичката :love: от все сърце :hug:
:hug: Надявам се скоро да имам време да пиша повечко и пак да ви наглеждам, но няма да се разсърдя и в друг форум да ви наглеждам де  :love: :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в чт, 26 мар 2009, 21:51
Значи почвам да го пия това ленено семе с още по-голяма увереност, че ще има ефект от него....  :D

Зазинка като, че ли помогна, но най- вече вярата.

В този Свят за мен Ден- Моля  newsm17 се за всички вас.
Нека Бог ви дари с моето щастие.
Обичам ви и ви благодаря, че ви има.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в чт, 26 мар 2009, 22:08
Здравейте, момичета и момче!
Дами на Христова възраст приемате ли? Признавам си, че си ви чета отдавна, и темите ви са страхотни, но не съм се включвала досега, защото ме беше страх да не ме изгоните поради възрастова недостатъчност, но след като самите вие повдигнахте въпроса... ;-) Пък и гледам и други познати дружки, някои даже по-малки от мен...

Vanhorne ๏̯͡๏), честито!   :bouquet:

Хубава вечер на всички! Няма как да не е след такава новина!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Lennyh в чт, 26 мар 2009, 22:11
Попрочетох ви  :hug:
Веселили сте се порядъчно гледам, но нали и затова сме се събрали  :hug:
Цветаааа ама за какви години става дума  ;-) ;-) ;-) ;-) моля те не си го и помисляй вече камо ли да го пишеш. След няколко дни навършвам 42  :D.
За по-младите мъже май и преди бяхме писали. Моят е само 4 години по-млад. Навремето нашите бяха тотално шокирани от факта. От негова страна роднините се забавляваха защото и баба му и дядо му бог да ги прости са били със същата разлика пък за техните години това не е било толкова разпространено.
Кюбит никога няма да се чувстваш готова, винаги ще се терзаеш дали това се прави така, дали това е най-доброто за детето ти и т.н. и т.н. и въпреки това ще си прекрасна майка - сигурна съм :hug:
Същите терзания имам и аз в момента очаквайки мъж номер 3 :love: :flutter:, така че ....
ARGHT. голяма си скица човече  :hug:, честит имен ден макар и с ден по-късно   :bouquet:
Зазолинче, Регенце бързо на опашката за ленено семе \ трябва да видя за какво още е полезно\, ако става за отслабване на дебеланки когато му дойде времето  :crazy: :party: и аз може да запазя ред.
Прегръдки на всички Дани, Деми, Бъни, Фиорче, Мили, Пуканка, Прасковка, Милето, Хера, Алчо  :hug: :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 26 мар 2009, 22:43
... защото ме беше страх да не ме изгоните поради възрастова недостатъчност...
Днес на всички са ни "омекнали коленете" от хубавите преживявания, така че едва ли  някой ще може да те изрита. От нас да мине - уцели момента  :hug: :lol: :hug: 33 години не са впечатляваща възраст, да знаеш  :xarms:  :lol:
И аз малко се успокоих от вълненията и си казах " :stop: Спокойно пич, така както я караш с емоциите и с тия покани, 'дето ги връчи на ония съвестните щъркели, най-много до психиатрия да я докараш" Сега забелязвам, че физиономията ми от дебилно-щастлива преминава към нормалния си вид и мислите ми се насочват към  :pray: :pray: :pray:
Така де - да видим кой е следващия за отмятане в списъка  :mrgreen: Няма мърдане  :naughty: - сериозно съм се заел с вас  :love:

Момичета и момче ще имам още много нужда от вас.
Ха...мно'о ясно  :xarms: Накъде без нас  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Danito в чт, 26 мар 2009, 22:49
Ай де стига де!!!Щъркелите пристигали един по един!!!!Честито Vanhorne много се радвам за теб и емоциите ти в момента!Бъди здрава и много се пази!!!Сега други думи нямам като се "събера"пак ще пиша! [smilie=smile3501.gif]  :love001: [smilie=smile3501.gif]  :love001: [smilie=smile3501.gif]  :love001: [smilie=smile3501.gif]  :love001:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в чт, 26 мар 2009, 22:50
Лека нощ мили мои
Само какъв ден а !!!!!

П.С.Аргх аз залагам на онази дето беше с щъркел 13,5 в списъка.  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Mileto в чт, 26 мар 2009, 23:01
ARGHT, ти внимавай и не се разсейвай много в организационни въпроси, че да не вземем да ти поръчаме и на теб някой друг щъркел. Да те питам какво ще го правиш?

Хайде хора, няма ли да лягаме. Моето джеронимо (дзвер, ангел, дивовляк, огън) заспа. Време да отпуснем крак ..... take a deep breath and relax.....


Лека нощ!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 26 мар 2009, 23:18
...Аргх аз залагам на онази дето беше с щъркел 13,5 в списъка.
Ха  :xarms: по-скучен залог не можа ли да измислиш? 'ми че то си е вероятност 1:1. Да беше се обадила вчера, че поне Vanhorne ๏̯͡๏) да вкара малко изненада.

ARGHT... да не вземем да ти поръчаме и на теб някой друг щъркел...

..... take a deep breath and relax.....
Първо на първо аз вече съм си поръчал   :mrgreen: Детска работа - "Куче с кебапче ще плашиш?!?"  :xarms:
Второ на второ (има ли такъв израз бре хора?) - Пишете само на кирилица  :stop: Това последното изречение така си го овъртолила с латиницата, че на български не прилича  :naughty:

Лека нощ девойки   :bouquet: :love:  :bouquet:
Днес беше страхотен ден  :hug: Дано всеки следващ е по-хубав от предходния  :pray:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: papolino в пт, 27 мар 2009, 01:07
Ванхорне страхотна новина  newsm51 newsm10 newsm44 [smilie=smile3521.gif]- стискам палци всичко да е наред! Сега да се пазиш много и най-вече не се оставяй шефа ти да те ядосва или поне се опитай да не му се връзваш - имаш по-важна задача в момента. Знам че си знаеш ама аз да си кажа.

И вие останалите не се помайвайте - гответе се за топлото време - разправях аз на ARGHT, че те щъркелчетата първо по топлото - ама той не ми вярваше 8) :lol:. Да му мисли милли76 - гледам тука прогнозите и виждам 16 градуса / за тукашните стандарти направо жега/от вторник нататък, а ние отгледаните на по-топличко тогава ни заиграва кръвта.....така че дръж се Манчестър а после и всички по на юг.

На патерици и със закъснение да чиститя именния ден на ARGHT  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:. И да пожелая само хубави резултати следващата седмица.

Не съм ви забравила - чета ви ежедневно, но не се включвах защото напоследък имам тревоги, които са обсебили ума ми. Споделих на лични на ARGHT, а сега и открито защото нещата са вече факт и е официално - мъжа ми беше съкратен и решихме да се приберем в БГ /уж за временно/- така че скоро /в края на следващия месец/ ще ставам варненка. Та сега организирам напускането на потъващия кораб - какво ще вземем, какво ще продадем, какво ще дадем и на кого такива едни организационни неща. Направо съм луднала - съставям едни списъци, ядосвам се с агента ни - иска да ни гони по-рано щото уж за един ден намерил наемател а и врътка някакви номера - уж ще има оглед - чакаме един час - никой не идва - огледа отложен, а няма кой така просто от учтивост да ни уведоми - и после докато се разберем да ни предупреждават поне 24 часа преди оглед /това е включено в клауза в договора/ изхабих доста нерви - ама вие не се притеснявайте ние ще влезем с наши ключове - направо откачих - чаках един месец да ни дадат втора връзка ключове - не можело ние да си извадим те трябвало да ни дадат - накрая си платихме и за карта и ключове и изведнъж се оказва че са имали - та аз не мога да се изкъпя спокойно, да легна да спя или да правя тинтириминтири със съпруга ми или да сготвя щото някой може да влезе в апартамента на които ние плащаме наем по всяко време което реши едва ли не без да ни уведоми. Леле колко несвързано разказвам, но в момента така мога. Уф няма да разправям повече, че пак се ядосах а това не е добре за бебо а и е извън темата - да се съсредоточим върху правенето на бебета :lol:.

Добре дошли на новодошлите - нека да им е простено че са под възрастовата "граница" - важното е че планират да я минат newsm62

 :hug: :hug: :hug: на всички и лека нощ - май и при нас е вече време за сън.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .:.Demi.:. в пт, 27 мар 2009, 08:26
  :bomb: :bomb: :bomb: Прекрасна новина за начало на деня!  newsm44
Ванхорне, миличка, ЧЕСТИТО!!! Има смисъл в нашата темичка, има радост има надежда, има сбъднати мечти  :pray:
Стискам ти палци за лека и безпроблемна бременност! Прегръщам те и се нареждам на опашката за вирусчета.  :babydust7:
Регенче, благодаря ти за разбирането, ти си изключителен човек, за всеки намираш време и точните думи!   :bouquet:   :bouquet:   :bouquet: Ще си захващаме другия месец пък каквото сабя покаже.  :thinking:
Papolino, не се притеснявай, това са дребни тревоги, важното е че имате решение и гледайте напред! Родината ви чака, вярвай, че ще е за добро!  :2thumbsup:
Целувки за всички пролетни птички!   :loveekiss:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nora13 в пт, 27 мар 2009, 09:14
Добро утрооооооооо!

Желая ви лек и благодатен ден, изпълнен с много усмивки!!!!!

Идвайки към работа си мислих да споделя с вас съня, който сънувах тази нощ- много е странен - никога не ми се е случвало да сънувам такъв сън?
Ще се радвам на всеки, който ми помогне за тълкуването /на някой може да му се стори малко страшничък, но на мен лично ми беше много приятно.

Сънувах: Вечерта с моя мъж правим любов и се трудим за бебе, заспиваме /в съня си/, а на другата сутрин раждам, но не БЕБЕ, а нещо като малко зародишче, ембрион /такаво каквото е малкото бебоче в зачатието си в началото на бременността/. Това т.нар. бебенце го слагам в количка и започвам да го гледам. И така няколко дни, спи, радва ни се. Визуално се събираше като размер в едната ми длан.Най-интересното, че аз не се видях като бременна, а направо родих това ембрионче. След няколко дни това ембрионче започна да става малко, да го губя, но то пак се появяваще и дотук...СЪБУДИХ СЕ.
Никога не ми се е случвало да сънувам такъв сън, а и аз толкова рядко сънувам.
Но това е някакъв знак и аз трябва да открия значението му!

А сега да се захващам за работа, по-късно пак ще надникна!!!!!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в пт, 27 мар 2009, 09:20
Добро утрооооооооооооооооооооо, ПЕТЪК Е, ПЕТЪК Е, ПЕТЪК Е! :35: :35: :35: :35: :35: :35:
Papolino,горе главата, решението е взето, сеге е по-лесно :hug: :hug: :hug:
ARGHT, ти явно четеш постовете ми и ме копираш :35: :35: :35: :35: Щъркелите са призовани от мен ,мноооооооого преди тази идея да ти е хрумнала в главата :35: :35: :35: :35: :hahaha: Поне патент си искам :mrgreen:
Срахотен ден!

П.С. Радвам се,че ме приемате и споменавате в постовете си :crazy: :oops:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Mileto в пт, 27 мар 2009, 09:36
Добро утро на всички! Я какъв страхотен ден се е облещил! :hug:

[
..... take a deep breath and relax.....
- Пишете само на кирилица  :stop: Това последното изречение така си го овъртолила с латиницата, че на български не прилича  :naughty:


Другарю, донт уори, дет се вика, milly76 и паполино поне ще ме разберат.  :mrgreen:Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в пт, 27 мар 2009, 09:47
Добро утроооо  :hug: :love: :hug:
Хубав, спокоен и слънчев петък ви желая   :bouquet: :D  :bouquet:
.:.Demi.:., много хубави думички  и чувства си спретнала като за добро утро - деня ми тръгна по вода като ги прочетох :love:
papolino, абе вие се приберете пък да видите, какво ви чака! Варна - най-добрия град за живеене в България  :lol: :roll: :lol:  newsm66
Еххх, това _re_ge-нце все ми идва да го поздравя с едно сутрешно небрежно реге парче и все ми изскача от главата ... ама в най-скоро време ще ви сполети нейният поздрав  :lol: :love: :lol:
Alcho, гледай си работата  :hahaha:  :(
Mileto, кажи че е английски бе пиле. Знам го аз - сега вече разбрах. Няма да ти кажа вчера какви преводи направих от латински-български на кирилски  :35: :35:

Ех, днес настроението очевидно е супер щом всички започваме с това дълго "оооо" след "утр"  :lol:  :bouquet: :lol:

РЕГЕ за _re_ge и всички, който имат нужда от такова начало на деня  (http://www.youtube.com/watch?v=6aRuqozNMmQ)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: if-73 в пт, 27 мар 2009, 09:56
 Здравейте момичета и момче.Аз няколко дена не съм наминавала и днеска сядам да ви изчета и що да видя блага вест.Ванхонрна честито и след девет месеца най- сладкото бебенце да гушкаш.На всички останали щъркелите по малко да се мотат и да завали дъжд от  :EFP: през пролетта.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в пт, 27 мар 2009, 10:45
Добро утро на бандата.Закусихте ли пихте ,ли кафе вече? Щото аз сега го правя: (http://smartchoicecatering.com/images/breakfast.jpg)Вече ми е доста пролетно ,като се има впредвид и часа който ще сменяме в неделя.Вижда се края на зимата ,става топличко и приятно.При нас си е доста пролетно, не е валял сняг като на други места в БГ. Така е в най добрият град за живеене  :35: :35: :35:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в пт, 27 мар 2009, 10:53
Мараба, банда  [smilie=smile3558.gif] Пееетъъък еееее  :love:

Алчо, сори пиле ама Аргхт има сключен договор с щъркелите. Цял ден преговаряли и направили списък, така че никой да не се прережда  :35: :35: :35: . При неизпълнение или закъснение на доставката, се плаща неустойка в двоен или троен размер  newsm63  :35: :35: :35:

Паполино, това да са ти проблемите. Аз много си обичам родината . Българско мило и родно, така да се каже. Малко ни е мръсна, но не за винаги. Един ден ще бъде истински рай, то още от сега чужденците ни гледат завистливо за климата и природата  newsm47 . Един ден, с милото ще се върнем в Бг да живеем. Така планираме, имаме голяма къща с още по-голям двор....и сме за формили едни плановеееее  [smilie=smile3503.gif]

След вчерашния взрив  :bomb: на Ванхорне , се надявам ударната вълна да е достатъчно силна че да ни помете  :35: :35: :35: . По мой изчисления , ще мине първо от тук, после София, Пловдив, Плевен и накрая Варна  newsm18

Кафенцето от мен , музиката от Аргхт  :lol:

(http://m.sibir.bg/uploads_bg/blog/0201543/img_201543_274698_b.jpg)

П.П. От събота съм на Ленено олио  :thinking: да видим ще подейства ли  :lol: . Много се обнадеждих от вчера  :love:

Бъди,  :hug: как си слънце. Нещо се загуби  :hug: . Тортички ли правиш  newsm78

Гуш на всички от мен  :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nora13 в пт, 27 мар 2009, 11:13
Това много ми хареса. :peace:
Заставам зад този пост. ;-)

Аз много си обичам родината . Българско мило и родно, така да се каже. Малко ни е мръсна, но не за винаги. Един ден ще бъде истински рай, то още от сега чужденците ни гледат завистливо за климата и природата  newsm47 . Един ден, с милото ще се върнем в Бг да живеем. Така планираме, имаме голяма къща с още по-голям двор....и сме за формили едни плановеееее  [smilie=smile3503.gif]


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в пт, 27 мар 2009, 11:46
Цитат
След вчерашния взрив  The Bomb на Ванхорне , се надявам ударната вълна да е достатъчно силна че да ни помете  35 35 35 . По мой изчисления , ще мине първо от тук, после София, Пловдив, Плевен и накрая Варн
Милли скъпа не съм съгласна хич с теб.Защо да сме на последно място?Защо така ни игнорираш? newsm45 newsm45 newsm45


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nora13 в пт, 27 мар 2009, 11:57
Vanhorne, целувам те и те  :hug: !
Нека Божията сила е с теб и всичко да е наред с БЕБО. :love: :love: :love:


Зазинка като, че ли помогна, но най- вече вярата.

В този Свят за мен Ден- Моля  newsm17 се за всички вас.
Нека Бог ви дари с моето щастие.
Обичам ви и ви благодаря, че ви има.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в пт, 27 мар 2009, 12:04
nikol, абе аз отдавна съм и вдигнал мерника на тази "префърцунена, английска госпожичка", ама този път наистина рискува да "гризне дръвцето"  newsm66 newsm66 newsm66
milly-vanilly, ако искаш да знаеш ние във Варна си имаме вземане-даване със щъркелите много преди Хенри VIII да се опита да направи деца на всички девойки от кралството  :xarms: Много сте назад за да размахвате назидателно пръст и да ми тревожите подопечните варненски хубавици  :naughty: Не позволявам ...
Ако искаш да знаеш първото, което направиха щъркелите беше да организират "Ударна варненска бебеносна дружина". Друг е въпросът, че и те като всичко варненско си падат повечко по живота и засега май само ударно се шляят по седенки вместо да си гледат задълженията  :lol: :lol: :lol:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в пт, 27 мар 2009, 12:10
Браво ARGHT   :remybussi:  :remybussi:  :remybussi: Какво е това нещо ,така да ни игнорират?


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: papolino в пт, 27 мар 2009, 12:12
Ей добро утро! Нищо че при вас е вече обяд :lol:
Не ме разбирайте погрешно - в никакъв случай не твърдя че в БГ е зле или че не искам да живея там. Даже тайничко се радвам, че се връщаме, но ви моля да не казвате на съпруга ми 8). Просто ми е напрегнато заради преместването и поредния нов град - а иначе редовно чета новините от БГ и съм наясно с класациите за най-добър град за живеене. Ако имах избор нямаше да съм тук, но така се сложиха нещата - любов е това и туй то. Историята е дълга и не ми се разправя - включва мечтата на едно момче да живее и работи в цивилизована страна, раздяла за три години заради визите - ех телефон все ни свързва телефон ни дели :lol: и разочарованието от луд шеф, които не си пие редовно хапчетата и дивата му неблагодарност за работа по 320 часа на месец без почивни дни, послужил за основна двигателна сила за моето заминаване - защо пък не - не е зле тука - чисто е, ако имаш нерви да чакаш и нещата са уредени, живеем на прилично място, не се налага да работя, т.е. не е необходимо за нашето оцеляване - това в БГ никога не сме можели да си позволим. Няма да се отклонявам повече - не искам никого да дразня или да предизвикам спор къде е по- и най-. Ох вече нямам търпение - не знам как ще издържа до края на април - нямам търпение да се прибера и да отида на гинеколог да ме успокои че всичко е наред - тука до 12-14 седмица няма да видя видеозон. Здравната им система е едно от нещата които НЕ ХАРЕСВАМ. Не че нашата в БГ е по-добра, но достъпа до частните лекари или специалисти и квалифицирани услуги не е толкова сложен или скъп. Поне в сравнение с тук. Само ще дам пример че платен преглед на бъбреците за ултразвук е 300 паунда, а в БГ уролог специалист веднъж в София и веднъж във Варна ме преглеждаха по различно време с ултразвук и ми взена по 50 лева на преглед. Важното е че се оказа че нищо ми няма - излишна тревога от нищо неразбиращо JP.
Стига съм ви занимавала с глупости.
Приятен и успешен ден на всички :hug:
Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: papolino в пт, 27 мар 2009, 12:27
След тази закуска предложена от nikol7972 реших да отида да си спретна една доза сладки, че направо очите ми останаха, няма да рискувам с купешките - любимото все ме пита що не си купиш ами се мориш да ги правиш - а аз - може и да не изглеждат прекрасно, но поне вкуса е им е предвидим, разполагам с достатъчно време, удава ми се и най-важното - като излязат от фурната нямат етикет на които пише, че изяждането на една бисквита е 56 калории :lol:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в пт, 27 мар 2009, 12:33
nikol, абе аз отдавна съм и вдигнал мерника на тази "префърцунена, английска госпожичка", ама този път наистина рискува да "гризне дръвцето"  newsm66 newsm66 newsm66
milly-vanilly,
 Моля ви се , не с лошо. Аз никого не игнорирам, чисто географско изчисление  :peace: . Математика, география и физика  [smilie=smile3529.gif] .... като пресметне човек от Америка, ударната вълна ще се движи в посока Запад-Исток със скорост 100км/ч и зависи от посоката на вятъра, скоростта може да се намали или увеличи.
Освен ако не срещне друга ударна вълна по пътя си, е тогава нещата ще се обърнат във ваша полза  [smilie=smile3503.gif] . Или да срещне някоя презокеанска буря  newsm12 .Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .:.Demi.:. в пт, 27 мар 2009, 12:36
Ехххх, Варнааа, моретооо.....сините вълни ...  :dance:  :grinning039:  :nature016: /размечтах се, от времето ще да е :)/
Хубав град, хубави хора!  newsm19
Вие пък напук на обявения ред от Мили пуснете някоя бомба!  :2gunfire:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: tzvetak в пт, 27 мар 2009, 12:58
Vanhorne, страшно се радвам за теб! Много късмет и спокойствие ти желая!

Толкова си добричка, че бях сигурна, че ти се "върне" :love:

Сега съм намислила един план, ако ми се отдаде шанс да дойда към вашия край ще ти се обадя да видя как растете :lol: :love:

Не искам да прозвуча непатриотично, но аз съм на обратното мнение за БГ. Всеки си знае, но аз се опитвах точно 1 година да се мотивирам, че там ни е мястото и не успях.

Много хубав уикенд ви желая и нямам против още хубави новини :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в пт, 27 мар 2009, 16:17
Здравейте любими, след малко ще ви чета по подробно и пиша,бързам само да направя една корекция

ARGH ДРУЖЕ
ЕТО ТОВА Е ПРАВИЛНАТА ПЕСЕН

http://www.youtube.com/watch?v=RXrcen90rks&feature=related
 :35:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в пт, 27 мар 2009, 17:03
Ле ле написах един тон и нещо стана и се изтри  :bad-words:

Ето ме де свжарка, ле как можах да го изтрия...

Цвети добре си ми дошла мила. Ако плана ти е за уест сайд да се обадиш. А, ако вземеш и бонбонка Аннабел ле ле, как ще я настискам. Не се шегувам пиши кога.

Мили аз ти каза, че и моя иска да стареем в някое Българско китно селце. Имам дружка женена по твоите ширини. Нейният мил и е казал, че и Уилингтън бутс ще й купи даже. Аз не знаех какви са тия бутс, но тя ми разясни- меки гумени галоши (ботуши) :hahaha: :35:
За лененото семенце- ти като моето хрупаш. Хрупай мила, ще видите как ще почнете да гърмите тук  :love:

Паполино мила много хора се завърнаха. Светът е полудял. Навсякъде е криза и безработица. В такова време си е най- добре у дома.   :love001: Смело напред. А, за шеф дето не си пие лекарствата- говори ми. Имам си го същия. Абе аз виках как жена му го търпи, ама то май жена му е дзвера. Ле ле тая мозъка му изпива. Абе семейство Мейзга- луди за връзване.

Норче, Ифче благодаря ви за хубавите пожелания.

ARGHT... скицо неземна, спри се. Седя на бюрото и се смея с глас. Добре, че днес сме в намален състав и мистър Шеф го няма, та си се смея на воля.

Зазинка къде си слънце? Ти с тия пердета и хладилници...не свършихте ли вече?

регенце чакаме те.Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в пт, 27 мар 2009, 17:13
Привет мили мои щури приятели!  [smilie=smile3534.gif]
Днес бях на ръба на нервна криза. Не стига че замествам една колежка, която излезе в планиран болничен без да ми обясни много неща за нейната работа  :x, ами и сега идват други нахални колеги, кой знае защо решили, че точно аз трябва да свърша и още хиляди други задачи.... И всеки вика: Спешно е, почвай веднага..... Аааама-ха!  [smilie=smile3513.gif] Добре, че е петък. и довечера сме на пиано-бар, запазихме места, че сестра ми ни е на гости. newsm68
milly76, абсолютно правилни са географските ти изчисления, сигурно и математическите, виж за физиката не знам, това ми е най-противната наука  :mrgreen:
papolino, надявам се да е за добро вашето връщане в България. И само недей да трошиш нерви, на бебчо му трябва спокойствие.  :D

След днешния слънчев ден вече и аз почнах да вярвам, че зимата си отиде.......  newsm21
Оставям ви, още малко да поработя  :( Vanhorne, тук съм, ама бумагите са ма затисналииииии.......... [smilie=smile3511.gif]


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nora13 в пт, 27 мар 2009, 17:26
Ах, как ти завиждам Зазолинке, :bad-words: а аз трябва да се гърча над това ДДС :ooooh:, че е края на месеца и трябва да дам резултат, но  няма как.

А това, че всеки бърза- да си бърза. :2gunfire:
 Хич не си го слагай на сърце. Работа ще има и след нас. Няма да я свършим. :35: БЕБЕТА ТРЯБВА ДА ПРАВИМ. ТРЯБВА ДА СМЕ СПОКОЙНИ И ЗДРАВИ ДУШИЧКИ. Нали така?

Да пиете едно и заради мен :cry:, така обичам Пиано-Бар., но стига съм се жалвала, ами да довърша работния процес newsm78

. Аааама-ха!  [smilie=smile3513.gif] Добре, че е петък. и довечера сме на пиано-бар, запазихме места, че сестра ми ни е на гости. newsm68
milly76, абсолютно правилни са географските ти изчисления, сигурно и математическите, виж за физиката не знам, това ми е най-противната наука  :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в пт, 27 мар 2009, 17:35
Ама сме готинииииии  newsm03

Хайде време е за чай .....

(http://2.bp.blogspot.com/_yIB_6dFkOeU/RbY1Ck_fI7I/AAAAAAAAAGM/YZvi8XCrb5k/s400/English+Tea.JPG)

Хрупам , Ванхорне, хрупам ленено семе...да видим ще има ли резултат  :thinking: . Нещо Варненци се ослушват. Абе опитвам се да ги мотивирам и амбицирам  [smilie=smile3516.gif] .... не ме приемат на сериозно, и това си е  :xarms: .

Отивам да си пия чая  :kaffeetrmker_2: , че да не ми изстине  :love:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в пт, 27 мар 2009, 17:41
Мммм, чаят е страхотен....  newsm74
Нора, много си права, че за да постигнем успехи в бебеправенето, трябва да сме спокойни. Ама как да стане  newsm78 Забравих да ти кажа, че този твой сън не е от мойта компетентност. Или поне не сега, когато съм преуморена. То и аз сънувах тази нощ, едни пожари, едни взривове, ама истински, не като нашите тук в темата  ;-)
Пожелавам на всички приятна вечер и много усмихнат уикенд!   :love001:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nora13 в пт, 27 мар 2009, 17:54
Който запразнява ВЕСЕЛ УИКЕНД :2gunfire:, а който довечера и утре ще работи :twisted: - ЛЕКА РАБОТА !!!

Но пък другата седмица ще почивам. Ураааааааааааааа :35:

МНОГО МНОГООООО  :love: :love: :love: И  :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в пт, 27 мар 2009, 17:55
Ей мерси за чая именно в тази чаша е най-ароматен.
Аз  само прелитам набързо - още се стягам да пиша ама тук пуберката не ме допуска до компа - ще комуникира с гадежата.
Целувки


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в пт, 27 мар 2009, 17:57
Днес на всички са ни "омекнали коленете" от хубавите преживявания, така че едва ли  някой ще може да те изрита. От нас да мине - уцели момента  :hug: :lol: :hug: 33 години не са впечатляваща възраст, да знаеш  :xarms:  :lol:
Ха-ха-ха, знаех си аз, че съм улучила точното време да се вмъкна по терлици!  :lol:

И да, знам, че не е достатъчно впечатляваща възраст, но, ако прибавя и тази на половинката, средно веднага надхвърляме годините в заглавието. ;-)
Мили, благодаря за чая, че аз толкова се развълнувах, че ще ме приемете във вашата изключително приятна компания, че чак температура вдигнах, така че ще се възползвам.

И понеже темата за щъркелите доминира в последните страници, нека да дам своя принос. Има в северна Гърция, на около 50 км южно от Солун, едно селце на име Егинио, но аз му викам Щъркелово, защото като влезеш по пътя, който е и главната селска улица, от двете страни се редят стълб след стълб, всички с щъркелови гнезда. Сигурно са поне 50 гнезда. Та преди няколко дни минах оттам и какво да видя - доста гнезда бяха пълни с мътещи щъркели, но може би половината и повече бяха празни. Та подозирам, че са полетели насам да подкрепят кохортата на ARGHT... Дано всяка от нас скоро да получи своя! Моите вече се появиха в буквалния смисъл - на сградата срещу къщата ни има гнездо и точно на Благовещение си дойдоха стопаните му. Така че мен не ме бройте, моя го отстъпвам. Сега остава и да свърши работа... :lol:

Хубав петък и прекрасни, отморяващи, ведри почивни дни! :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в пт, 27 мар 2009, 18:11
ARGHT... няма го. Крие се и събира материал. Сега ще видите като ви подпука. Особено Мили дето му хапе ръкавите, ей така лееекичко  :twisted:.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в пт, 27 мар 2009, 19:31
Здравейте мили мои,едно раздвижване усещам в темата едно кипене на положителна енергия и емоции...

Ванхорне дръж ни в течение за всяко едно ново усещане а ние ще попиваме и ще мечтаем...

Лененото семе наистина ще взема да го купя - не от нещо друго ами само заради едното спокойствие че първо Кюбит, сега Ванхорне - някаква логична зависимост виждам. Да не кажа че наистина нещо вълната на бомби се движи от запад на изток и ние варненци оставаме едва в крайната й фаза ... Ей варненска сговорна дружина, стегнете се, кой ще ни отсрами.

Норче, не съм много по тълкуванията на сънищата ( Зазолинчето е нашия експерт ) но подобен сън сънувах седмица преди да разбера че съм бременна със синът ни, дано, дано дано и твоят сън се окаже пророчески.

Деми, Деми ако знаеш мен колко ме е страх...

Паполино, скоро ще те приемем в нашата варненска агитка с добре дошла.
Тук няма да се отървете от моят дълъг коментар ( исках да го пиша на лични ама понеже тук всяка е кандидат бременилка и трябва да го знае ) - Юкей и България си приличат по едно нещо- неприемливото според мен ниво на здравеопазване особенно на жените в деликатно състояние. Тук също до 12 навършени седмици жената всъщност не е бременна. Може да вземе направление за гинеколог от ДжиПи-то ( и то ако са му останали а такива рядко остават след 3-то число на всеки месец ) , но това поема само прегледа, ехографа си го плащаш сам. И така жената винаги е изправена пред двоуменето кой акушер или акушер -гинеколог да избере да й води бременността . За мен принципно който и да избереш е все същата. Така че решението е някой който да пуска всичко полагащо се по здравна каса а за всичко друго жената трябва активно да се информира и да прави всички необходими ФМ и изследвания за собствена сметка, по този начин с пари но достъпно можеш да направиш всичко необходимо. Принципно с тези разглаголствания  косвено отговарям и на въпроса ти  кой гинеколог на избереш. Отиваш в белия списък и избираш един. А за всичко друго питай- ще ти кажем.

Зазолинче - завиждам ти.Попей малко нещо от Синатра от мен - Блуу мооон ( аз пък защо реших че на пиано бар ще пеете джаз не разбрах  newsm78)

Каритас - добре дошла, дано ти е комфортно  в темата пък дали си под 35 или над 55 няма значение . :35:

Норче, то нито сме здрави ни спокойни ама добре че чудеса се случват.

Прегръдки на всички Милли, Тцветак, Бъни ( в неизвестност ), Фиорче, Рослем, Дани, Никол( всеки път изискани закуски), Дуденце  и други.
Ей коремчеста банда прехвърляме ви нов член да се грижите за него ей.

  :bouquet:Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nadia-h в пт, 27 мар 2009, 19:59
               Здравейте и от мен!
От началото на седмицата бях без интернет и сега немога да насмогна да ви изчета. Включвам се само за да честитя на Vanhorne ๏̯͡๏)    :bouquet: Безпроблемни девет месеца ти желая миличка и здраво бебче на финала. Дано има повече такива новини  :pray:
   Лека вечер на всички!
                               :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в пт, 27 мар 2009, 20:08
Рея , моля те пиши ни как си
  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в пт, 27 мар 2009, 20:49
... ако прибавя и тази на половинката, средно веднага надхвърляме годините в заглавието. ;-)
:dont: Шшшшт... Да не става въпрос за такъв метод на изчисление, че аз директно падам на христова възраст. Да не говорим, че пола няма как да си го усредним и по този критерий, също "отивам в канала" :dont:
А за Егинио (да не казвам, аз как го четях) - и ние минахме от там през миналото лято и явно има ефект. Дано тази година и малко повече късмет да имаме  :pray:

ARGHT... ... Сега ще видите като ви подпука...
[smilie=smile3518.gif] - Ето  какво получава човек, като благодарност за добрината и скромността си. Цял живот, един цял живот ... грижиш се за тях, поливаш им щъркелите, в жега и студ ходиш из планини и пустини да слагаш указателни табели някой от тях да не се заблуди ... и  на края ...това  newsm45 Жестока е съдбата на всеки отдал делото на живота си в жертва на висшите женски идеали  newsm70 (Дали успях да трогна някого [smilie=smile3506.gif]  )

А че milly-vanilly още в първи  клас е намерила косъм в учебника по физика и се отвратила от тази наука до живот - в това няма никакъв спор  :naughty: Защо, питам аз, една най-обикновена, неподкупна и непредубедена взривна вълна ще се движи в източна посока, а не в западна  newsm78 Мммм?!? Ще ви кажа - защото има подъл замисъл. Като погледне човек по-безкористно, ако аз съм една взривна вълна ведна хуквам на запад. Но този естествен ход на взривните вълни не оттърва на milly-vanilly, защото така първо ще мине през Варна и най-накрая през мъгливото островче, където се е установило иначе това толкова симпатично девойче :hug: :love: :hug:
Нооо...стига съм досаждал с академични размишления  :xarms: Едва ли мога да очаквам разбиране на такава сложна материя, каквато е "Бебеносната взривна вълна" от хора, за които "подпука" е ежедневна дума от речта...

Е, беше хубав ден!!! Сега ви очакват и два почивни :D Надявам се да ги оползотворите за тежък, квалифициран труд, от който се появяват резултатите, които толкова много чакаме всички   :bouquet: :love:  :bouquet:
Лека нощ [smilie=smile3524.gif]


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в пт, 27 мар 2009, 21:10

Имах предвид с шегички деее   :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в пт, 27 мар 2009, 21:30
Момиченца и мило момче ЕТО МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Добре съм горе долу ако не броим дребни болежки, ама съм голяма патка заспала :ooooh: :ooooh: :ooooh:.Та да кажа защо ме нямаше.Ми отворих новата тема на Кюбит :hug: :hug: :hug:, видях щъркелите на ARGHT. Даже си харесах един тлъст на втория ред.Тръгнах да пиша за него............ама какво стана вече не помня  :ooooh: та не съм изпратила съобщението.И си викам тия хора що не пишат бе, кво стана.
И така хора гледате колко дена :hahaha:.никаква ме няма.И понеже вече направо лошо ми ставаше за вас, викам си бе я да видя тия хора кво правят и тръгнах да търся темата по спъсъка.............и кво да видя :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: ми темата си седи.Стигнала до 9 стр.
Ох ей сега тъкмо ви изчетох от .....до.
Ванхорне миличка разплаках се от радос :hug: :hug: :hug:.Мъжът ми ми вика защо плачеш бе.Казах му защото току що научих една прекрасна новина.Силно те прегръщам :hug: :hug: :hug:.Много се паси, глези си :hug:, да те глезят много :hug: :hug: :hug:.Слънчева и спокойна бременност ти пожелавам и да не ни зарежеш ей :naughty:
Пък тая сделка с тия щъркели :xarms: уж тлъст го избрах тоя моя, да носи големи пакети и да лети яко.............пък той :bad-words: пфуууууууууууууууу.
Нещо мотках се оказа :xarms:
Лека вечер милички.Обещавам да не зачезвам така тъпашки вече :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в пт, 27 мар 2009, 22:03
Бънка
най-после
аз си викам- ей, замени ни за торти, забрави ни...


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в пт, 27 мар 2009, 22:13
Регенце  :hug: как ще ви забравя бе.
Ама нещо съм се отвяла яко :ooooh:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в пт, 27 мар 2009, 22:26
И аз викам- Бънинка сигурно торта прави на някой. Заета е.
Благодаря ти за пожеланията миличка.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: tzvetak в пт, 27 мар 2009, 22:59
Здравейте пак, този път от българска земя :lol:

Хубаво нещо е часовата разлика, мен още не ми се спи, а тук всички са заспали, та малко спокойствие, почивка и последни дни с Интернет в къщи, че спрях договора от 1ви

Vanhorne, аз съм го взела на сериозно, на 15ти април съм на интервю за виза и мисля към края на май да прелетя океана. Историята е малко смешна, но сестра ми е най-близкият човек, уж щяхме все да сме заедно, но животът ни раздели на хиляди км. Сега тя е на източния бряг, но е обещала на голямата ми племенница (9г), че щом леля дойде на гости, ще я заведе в Лас Вегас и нашите отношения са такива, че не мога да я разочаровам :D Та ако стане по план, ще се обадя и ще съм щастлива да видя как се развивате и нараствате :love:.

Иначе аз се опитвам да съм положително настроена, карам го по план, но от по-другата седмица си сядам на ... , успокоявам се и започвам с редовното хранене, секс, малко работа, малко гледане на пораснало дете и много спокойствие :love: Господ ми е свидетел, точно за това си мечтая и мисля, че ако го постигна, резултатите ще са впечатляващи :love:

Много хубава почивка на всички и само положителни емоции :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Danito в сб, 28 мар 2009, 09:21
Здравейте мили момичета и момче!!!След тази бурна седмица за всички и аз като нормалните хора съм почивка... newsm53 и имам време спокойно да си ви чета...Тук по едно време имаше една идея да се направи списъче с нашите успели момичета .Защо така я позабравихте?Ако знаех как вече щях да съм я направила и се наемам ако някой ми каже какво да правя newsm78 newsm78 newsm78Мисля,че ще е много приятно да се виждат тези неща...
Добре дошла на българска земя Tzvetak -много ти е хубава програмата,релаксираща...гледай да я спазваш и да ти пожелавам наистина спокойствието да направи чудеса за теб!!! :
Гледам ,че сте изчислили движението на щъркелите аз като плевенчанка доста на зад се падам,но нямам против важното е че и през Плевен минава ятото.
Прекрасен ден на всички и само положителни емоции... :2bye2: за сега


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nora13 в сб, 28 мар 2009, 09:40
Добро утро, мили ранобудници!

Аз преди да започна работния процес, реших да ви пожелая БЛАГОДАТЕН  и УСПЕШЕН ДЕН!!!!   :love001:

Аз днес до 13,30 часа съм на работа :ooooh:, после ще отида да купя на нашето малко зайче /Дарко/ клетка за живеене, после на фитнес newsm39, следобяд - пак малко служебни ангажименти. И не на последно място- вечерта ще похапнем здравословно с едни приятели! :1dating:

А вечерта - /познайте от един път/ - ще работим за .............  :ylinfant:

Не звучи лошо като за събота? newsm78 Нали така?

А сега спирам [smilie=smile3505.gif], че работа ме чака [smilie=smile3523.gif]
Приятна почивка от мен! :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в сб, 28 мар 2009, 09:45
Добро утро  :love: , на който се е побъркал да става толкова рано в събота.
На всички останали - пролетен и усмихнат ден   :bouquet: :love:  :bouquet:

... и аз като нормалните хора съм почивка...
Благодаря за намека, но ние това си го знаем  :hug: Не сме от най-нормалните  :blush:
И аз като Danito-тото  ;-) мисля, че е хубаво да се виждат успехите на бандичката. От друга страна обаче изпитвам органическа непоносимост към списъци и тем подобни и заради това се въздържам от гласуване  :blush:
Тази алергия към списъците преди я нямах, но от както живеем с моето момиче и откакто започна да ме праща да пазарувам ... направо ви казвам се обривам само от споменаването на първата сричка, а до довършване на думата вече съм изпаднал в тревожна депресивност  :mrgreen:
Хайде  :love: и да не ви виждам да се мяркате тук следващите два дни  :naughty: Вече нямате оправдание - ПРОЛЕТ Е  :hug:  :sunuu:  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Мишанка в сб, 28 мар 2009, 11:51
Два дена ме нямаше и сте се развихрили! Ама какви новини само newsm44 Vanhorne, мила, пожелавам ти всичко да е на добра страна и да мине леко. Много съм щастлива за теб! Когато чуеш такава новина и слънцето свети по-силно и денят става по-хубав! Хайде, късмет навсички бебеправещи - вече открихме сезона. Щъркелите на ARGHT (този калпазанин :D) вече започнаха да се отчитат - явно сериозна е била заръката и сериозно изпълнението. Имам предчуствие, че много скоро още някой ще изгърми. Давайте момичета и момче, цяло ято щъркели работят за нас! Дай Боже тази година да е благодатна откъм бебета! Целувки и весела събота и неделя!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nora13 в сб, 28 мар 2009, 11:54
Мишанко, това много ми хареса- от Твоите уста в Божиите Уши!
  :love001:

Имам предчуствие, че много скоро още някой ще изгърми. Давайте момичета и момче, цяло ято щъркели работят за нас! Дай Боже тази година да е благодатна откъм бебета! Целувки и весела събота и неделя!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Fior в сб, 28 мар 2009, 12:15
Привет момичета! :lol:
Тук май има хубави новини-Vanhorne ๏̯͡๏) -радвам се за теб и стискам палци!!! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Нещо нямам много муза за писане в последно време,така,че не ми се сърдете,но поне ви чета. :D
Само да кажа тихичко- чакам със затаен дъх дали лелката ще ме навести или ще се смили............ :pray: :pray: :pray:
Прегръдки на всички -Ре-ге,Бъни,Нора,Ванхорне,Мишанка,Мили,Зазолинка,Иф,Никол,Деми,Цветак,Лени,Прасковка,Пуканче,
ARGHT,Кюбит..........и всички ,които неволно съм пропуснала!!! :hug: :hug: :hug:
Желая ви хубав уикенд!!! :loveekiss: :loveekiss: :loveekiss:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в сб, 28 мар 2009, 12:16
Здравейте ненагледни
и аз прелитам преди да излезем на разходка край морето ( завиждайте завиждайте )

Аз пък съм ЗА един малък скромен списък. Принципно се оформят 12 реда  с имената на месеците според мен - с тире срещу всеки месец името на бомбите , разделени с запетаи. Ще бъдат само 12 реда но пък ако знаете колко пъти ще ги препрочитаме.

Аргх - привиквай към списъците - това те чака. След няколко годинки, като те изпратят със списъка на пазарене ще го използваш като възможност да си починеш от гюрултията в къщи. На въпроса ми защо толкова се забави - моят мил отговаря- ами то едни опашки в Метро и Пикадили - нали ги знаеш :35:

Норче отдавна искам да ти пиша че искрено ти завиждам за фитнеса - като начин да поспортуваш изразходвайки енергия и освежавайки главата си. Аз все се заричам да подновя кросовете на стадиона до нас, но за да тичам трябва някой да гледа малкия а това става само вечер а тогава е тъмно и не е за тичане- абе задача с много Но-та.

Мишанче тук при нас има едно изтрещяване направо вихър.

Тцветак- както писаха преди мен- много хубав режим и програма си си планирала- ще следим дали я спазваш стриктно ей ( по резултатите ).

Ванхорне мила - уталожи ли се бурята в главата и вихъра в душата, усмивката да не слиза от лицето ти.

Данито - те щъркелите не са като нормалните птици, често си менят маршрута така че не се нзае коя ще е следващата дестинация. :hug:

На всички други поспаланки прегръдки.

Желая ви усмихнат денТитла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: tzvetak в сб, 28 мар 2009, 16:38
"Само да кажа тихичко- чакам със затаен дъх дали лелката ще ме навести или ще се смили............ "

Да ти кажа, аз намерих положителна страна на това, ако не се смили - докато идва, все пак има шанс, че за някои и този шанс го няма. Бях ви писала за една моя много добра приятелка с диагноза менопауза, е писа ми, че няколко светила са я потвърдили, а тя навърши 41 преди 2 дни  и сега пие витамини за подсилване, да намалят ефекта на топлите вълни и всичко останало:(
Е, от там аз много се впечатлих и се опитвам да намирам положителен елемент и в идването на гостенката, другото е вече безнадеждно...
Много приятна почивка на всички :hug:   
Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: roslem в сб, 28 мар 2009, 17:02
Значи нямаше ме само два дена и бомбичката гръмнала  :moresmile: и то зад океана.Vanhorne ๏̯͡๏)  честито. Страхотна новина   :action033: . Да ти е леко бременеенето и дано повлечеш крак.
Аз наминавам само за да ви почерпя понеже днес завъртам календара с още една година. Почерпете се за мое здраве  (http://images18.snimka.bg/003446481.jpg)
Утре се надявам да пиша повече, че сега бързам да се приготвям за гостите.
ПП И добре дошли на новите момичета.
А и още нещо- от днес и аз съм на Flaxseed Oil. Вие ме зарибихте.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в сб, 28 мар 2009, 17:14
"Само да кажа тихичко- чакам със затаен дъх дали лелката ще ме навести или ще се смили............ "

Да ти кажа, аз намерих положителна страна на това, ако не се смили - докато идва, все пак има шанс, че за някои и този шанс го няма. Бях ви писала за една моя много добра приятелка с диагноза менопауза, е писа ми, че няколко светила са я потвърдили, а тя навърши 41 преди 2 дни  и сега пие витамини за подсилване, да намалят ефекта на топлите вълни и всичко останало:(
Е, от там аз много се впечатлих и се опитвам да намирам положителен елемент и в идването на гостенката, другото е вече безнадеждно...
Много приятна почивка на всички :hug:   

Цвети, само да ти кажа, че и аз така си казах "Безнадеждно е". Майка ми е влязла на 35 в Менопауза. Аз с моя еднодневен М- сигурна бях, че отивам към МП, а то какво стана бум. Така, че мисли си ти така и ще видиш като те изненада. Ще гледаш като гърмян заек.
Усмихни се мила, всичко ще е наред. Няма да забравя за 15 Април.

На всички други Добро Утро, аз току що се събудих. Малко ми едно  :sick: , но ще ми мине.
Отивам да хапна и ще ви пиша по- късно пак.
  :bouquet:
Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в сб, 28 мар 2009, 17:18
Реслем Честит Рожден Ден да си жива и здарва миличка. Повличам крак и ти желая много скоро да дръпнеш фитила тук и ти.
 :bdballoon: ::balon:: :hbday05: :baloni:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: duNdence в сб, 28 мар 2009, 18:34
Рослем, newsm59, бъди жива и здрава, усмихната, желана, обичана, щастлива  :hug:

И аз съм от зарибените за лененото масло. Че даже и мъжлето карам да взима. Така де- ако помага, поне да направим двойно подсигуряване  :mrgreen:

Днес попътувахме  newsm01 и видяхме две щъркелови гнезда. В едното имаше мама щъркелана и малко щъркелче (абе не беше бебе, ама поне в пубертета  ;-)). Явно поръчките на ARGHT вече се изпълняват.
Мен този месец ме прескочиха пернатичките, ама  другия ще ги поухажвам повече, че барем кацне някой и при нас :pray:

Ех, че хубаво време е навън-само за разходки.
Усмихната неделя на всички :babydust7:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в сб, 28 мар 2009, 19:19
Рослем Честит Рожден ден миличка  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:.
Весел и щур празник ти пожелавам.Да си прекараш добре :hug: и като духаш свештичките нали знаеш ;-) пожелай си нещо :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Mileto в сб, 28 мар 2009, 19:25
Рослем, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, усмивки, един незабравим празник! И не на последно място - сбъдната мечта!

(http://inlinethumb15.webshots.com/36942/2611650580101718385S200x200Q85.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Lennyh в сб, 28 мар 2009, 19:48
Рослем,
бъди жива и здрава!!!
Бъди винаги усмихната, обичана и нека скоро щъркелчето кацне и на твоето рамо
:hug:

(http://farm1.static.flickr.com/37/110906039_a8a5e9d9c1.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Danito в сб, 28 мар 2009, 20:09
Да си здрава Рослем!!! И много обичана!!!

(http://www.zvuk-i-svetlina-arhiv.hit.bg/br02_2008/br_02_2008_snimki/jena_bukat.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в сб, 28 мар 2009, 20:38
Честити рожден ден мила Рослем,
Много се радваме, че те има в нашата тема и ти пожелаваме колкото се може по скоро да се преместиш в темите на отчетните.
Прегръщаме те   :bouquet:
Днес е твоят ден- весели се , смей се, забавлявай се на воля.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в сб, 28 мар 2009, 21:50
roslem, "старчеее"  :hug: Честит Рожден Ден!!!   :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:
Еххх...само усмивки и щастие ти пожелавам, а че тепърва ще ставаш все по-красива и обичана имай вяра и така и ще бъде   :bouquet: :love:  :bouquet:
Жените са странни същества  newsm78 Красотата и щастието им зависят от спокойствието и вярата им в живота, а те в повечето случаи идват с възрастта  :love:

Ха и да не забравя - пожелавам ти и една сбъдната мечта тази година. Която ти си избереш. Да знаеш съвсем ще се разхубавиш :love:Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в сб, 28 мар 2009, 21:52
Момичета и момче, чета ви и очите ми се насълзяват..... И аз не знам защо, просто така, от хубави емоции.... Толкова сте готини всички и толкова сте ми близки.....newsm26
Рослем   :bdballoon: Бъди много обичана, щастлива, усмихната! И нека до следващия ти рожден ден се сбъдне най-голямата ти мечта!
Аз минавам само набързо, че имам гости (сестра ми), пийваме винце и гледаме мача. Ама много лошо почна..... още в първата минута ни вкараха гол.  newsm70
Утре като изпратя гостите, ще ви пиша повече.
Прегръщам ви  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в сб, 28 мар 2009, 22:06
Момичета и момче, чета ви и очите ми се насълзяват..... И аз не знам защо
От гола в първата минута е ша знайш  newsm62 И от винцето  [smilie=smile3503.gif]


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Danito в нд, 29 мар 2009, 08:42
Добро утро !Явно смяната на часовете ви се отразява и спинкате още...


(http://sc.standartnews.com/images/news/thumbnails_big/23691/kafe%20copy.jpg)

Който стане да си взима на самообслужване е...Приятен ден на всички!!!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в нд, 29 мар 2009, 11:20
ДОБЪР ДЕН!!! Май не се чувствам добре след смяната на този час.При вас как е? Аз се чувствам като парцал, спи ми се, не ми е в ред определено.Ама няма и много да се оплакваме ч,е може и от ЕГН-то да е.Знам ли  :35: :35: :35:

Съз закъснение ЧРД на Рослем.Очите ти от щастие да греят,в сърцето ти любовта да не спира да трепти и здравето да не те изостава.

(http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0145030/img_145030_587337_l.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в нд, 29 мар 2009, 12:19
Уааа...  [smilie=smile3507.gif] Добро утро  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:
Аз тази сутрин му отпуснах края  :blush: , но до вечерта ще ми излезе през носа  :lol:
И аз не се чувстван на седмото небе и се чудя дали наистина не е от смяната на часа?!? Досега не бях усещал такава реакция, но сега съм претоварен и може да е от това. Във всеки случай не е от ЕГН-то  :naughty: Моето си е съвсем редовно, особено като разменя местата на някоя и друга цифри в него  [smilie=smile3503.gif]
Чувам тук-таме било облачно, но във Варна както винаги е перфектно. Ще взема да се просна на някоя поляна. Поне за 4-5 часа, докато ми издържи батерията на лаптопа  :thinking: Ако някой е навит на идеята - да носи биричка  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в нд, 29 мар 2009, 12:45
 :2beer2: само да не вземеш да изстинеш на поляната, че на мен не ми се вижда чак толкова топло.Всичко хубаво на тая Варна ,само с вятъра не можах да свикна.Хем толкова години вече живея тук.Ама то защото в Пловдив няма вятър и ако има е южен  :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в нд, 29 мар 2009, 13:42
... само да не вземеш да изстинеш на поляната, че на мен не ми се вижда чак толкова топло...
Аз не съм от зиморничавите, но май си права newsm78 Все пак за ракийка е сякаш рано, а  :crazy:
Аз да се похваля с нашата "сиромашка радост" - на моята девойка най-после  47 дни след кюретажа и дойде  :mrgreen: Няма майтап на какви неща може да се радва човек в някои моменти. Беше се притеснила сериозно вече. Вчера отиде на преглед при гинеколога си за да се убеди, че няма проблеми и ... следобяд и дойде. Това човешката психика не е нормално нещо. Чудя се, ако беше отишла преди 1-2 седмици на преглед дали нямаше да и дойде още тогава. Както и да е... Сега още месец-три малко здравословна терапия за тялото и душата и се бухваме в талаша да ровим за щъркели  [smilie=smile3503.gif]
В края на тази седмица ще излязат и резултатите от изследванията, но всички туземни пророчици така ме успокоихте със светлите си погледи в кристалните топки, че и аз вече не очаквам нещо сериозно.
Трудно и мъчително, но всичко започва да идва по местата си. И усмивките ни сякаш успяват да си пробият път към душата ни, а не само да висят изкуствено на лицата ни. Както вече неведнъж казвам - на човек му е много по-трудно да се предаде и страхува, отколкото да намери път напред  :mrgreen: :love: :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в нд, 29 мар 2009, 13:46
Добро утро ненагледни,честита ви смяна на времето.
При нас във Варна ту слънчево ту облачно и със сигурност е ветровито - АРГХ сори ама хич не е за полянки.
Вчера проверихме в морската градина- японските вишни ( cherry blossom ) не са цъфнали- но пък там е ветровито и леко на сянка. Прелетни птици също не видяхме - но то какви прелетни птици над града. Така че сме си още с мартениците.

На мен смяната на времето не ми се отразява никак  (за сега)- ще ми се отрази обаче вечерта като показва сред нощ а на мен не ми се спи. Да ви кажа това със смяната на времето е май хитър трик на щъркелите на АРГХ - хем знаеш че трябва да лягаш че е късно хем не ти се спи- познайте какъв ще е резултата :35:

Дани мерси за кафенцето.
Зазолинче - не знам за подигравките на АРГХ ама резултат от мача не беше лош. Пиши как мина вечерта в пиано бара.
Забравих да пиша коментар по повод ранната менопауза спомената от Тцветак . Четох в един флаер пред гинекологическия кабинет че симптомите мога да продължават няколко години но това не значи че сте лишени от репродуктивни способности. Лишение сте от надежда ако с всички медикаменти и усилия не ви спохожда червената гостенка 2 години.А за горещите вълни мога да ви кажа от собствен опит че често бъркаме сгорещяването по различни емоционални причини с горещите вълни причинени от менопаузата. Примерно моята пубертетка като ми свърти някой номер такива горещи върни ме спохождат - няма спасение.

Целувам всички ви и ви желая приятен почивен ден


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в нд, 29 мар 2009, 13:52
Аргх честита ви случка.
Принципно нямали сте причина да се притеснявате- 47 дена хич не е много- особено като се вземе в предвид че сте имали тотално подсилена хормонална картина.. Хайде сега малко сухи тренировки и след три месеца вече с главата напред.
Нещата лека полека ще си дойдат на местата друже - "спокойствие и само спокойствие"


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в нд, 29 мар 2009, 14:03
Добър дееееееееееееееееееен.
Преди малко се излюпих :ooooh:.Така ми се спиииииииии ама да си проспа младините пък не бива :hahaha:.
При нас малко мрачничко и аз пак в кухнята ще се поскрия за малко.
ARGHT...  :hug: много се радвам за вас.Странна работа е психиката на жената.Успокоявай я повече девойката, поглези я малко тия месеци на почивка и после ще видиш как всичко ще се нареди.Искренно ви го пожелавам и да знаеш ,че чакам поста дето ще се похвалиш и ти :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: NEV4ETO в нд, 29 мар 2009, 15:43
Сажалиавам, че се намесвам вав вашата темичка, но от много време ви чета и искам да ви кажа, че наистина сте много сладки. Извиниавам се за правописа ама имам проблем с кирилизациата на служебниа комп и пиша на bosnian cyrillic и е странно.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Lennyh в нд, 29 мар 2009, 15:45
Днес май всички сме леко отнесени. Тази смяна на времето от години ми трови нервите и не само моите. Освен че си тормозим организма, никаква полза не виждам от нея реално. както и да е - не зависи от нас и никой не ни пита, та гледам да се аклиматизирам по-лесно, но днес станах към 10.30, което за неделя ми се вижда прилично, е да де ама то вече било 11.30 - демек обяд :ooooh: :ooooh: - ама като не ни е и обедно. Децата преди малко ги сложих да подремнат, абе...
ARGHT  :peace: според мен съвсем нормално ви се е случила случката. Важното е сега да се успокои момичето и да си влеете кураж и енергия. Така а и така ви чакат няколко месеца на принудително спокойствие поне откъм мислене по темата. Починете се, заредете се хубавко с емоции, пък и морето, лятото ще си кажат своето сигурна съм  :hug: :hug: :hug: много ще ви стискам палци да знаете, както и на всички тук де  :hug: :pray:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в нд, 29 мар 2009, 16:16
О, значи не съм била само аз със смяната на времето. И аз полза никаква не виждам, само вреда, ама какво да се прави. Като се прибави фактът, че още не съм оздравяла съвсем, а пък се наложи да поизчистя малко у нас... окончателно се смачках. Това пътуванията са хубаво нещо, обаче ако можеше някоя фея-чистница да наминава междувременно през къщи, хич нямаше да е зле. Мечтиии!
Леле, Бъни, аз чак сега хвърлих едно око на твоите торти и направо ми потекоха лигите!   :bouquet:

ARGHT..., може да е сиромашка, ама си е радост - че всичко е наред. Стискам палци и изследванията да са в норма, да се успокоите и после напред! Идва лято, хубаво време, планове за пътувания, ееех....  ;-)!
Рослем, честит рожден ден на патерица!   :party023: Да си жива и здрава и много обичана! Останалото ще се нареди, вярвам.

_re_ge , тия щъркели толкова работа има да вършат, че не им стига времето, затова почнаха да ни слагат да си лягаме един час по-рано! Да му мислят, ако не се представят подобаващо!  :35:

Lennyh , поздрави на циганчето! :love:

Момичета и момче, хубав ден!  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в нд, 29 мар 2009, 16:24
Сажалиавам, че се намесвам вав вашата темичка, но от много време ви чета и искам да ви кажа, че наистина сте много сладки.
Е, сега пък...хем съжаляваш, хем се радваш - женска работа  :lol: Че се радваш разбирам - все хубостници сме събрани тук, но не разбрах, защо съжаляваш  :crazy: А за кирилицата - огледай се малко няма операционна система от 7-8 години насам, която да не разполага с вградена БГ кирилица и то само на 4 "кликвания разстояние"  :hug:
Аз си стоя тук на една автомивка и се чудя как да си запълвам времето докато момчетата се справят с моята Берта. Всички коли, които са минали през ръцете ми си имат име. На тази това и ходи  :mrgreen:
Знам, че не е чак толкова ненормално такова забавяне в МЦ, след кюретаж и то в напреднала бременност. Знам обаче, че като четях темичката на момичетата със същият проблем  тайничко и благородно им завиждах  :blush: за това, че минават по по-съкратената процедура. Макар че то какво ли има за завиждане, когато сме я докарали дотук  :( Няма значение - сега всичко тръгва напред и искам да попитам такива "всезнайки"  ;-) като Бъни - А мен, кой ще ме глези? Мм?!?  :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в нд, 29 мар 2009, 16:33
.... и искам да попитам такива "всезнайки"  ;-) като Бъни - А мен, кой ще ме глези? Мм?!?  :mrgreen:
Може ли аз да отговоря вместо Бъни?
Ами че НИЕ, разбира се! Ти сега да не би да се оплакваш, а?  :35:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: roslem в нд, 29 мар 2009, 16:41
Благодаря ви за пожеланията мили мои. Благодаря ви, че ви има.  newsm51 Вчера изкарахме страхотно  :lalalala:. А то и деня беше такъв. А днес е един мрачен ден и с тази смяна на времето съм като пиян морков  [smilie=smile3507.gif] А то при мен може да е и от вчера  :cheers:

ARGHT...  радвам се, че при вас нещата започват да идват на мястото си. Стягай се през тези два-три месеца, че после те чака сериозна работа  :luvbed:

Сега отивам да пийна едно  :coffee:, че дано се [smilie=smile3556.gif]  малко .

Лек ден на всички  :hug:  :hug:  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в нд, 29 мар 2009, 17:41
.... и искам да попитам такива "всезнайки"  ;-) като Бъни - А мен, кой ще ме глези? Мм?!?  :mrgreen:
Може ли аз да отговоря вместо Бъни?
Ами че НИЕ, разбира се! Ти сега да не би да се оплакваш, а?  :35:
Их ама как си знаех ,че така ще кажеш ейййййййййй ARGHT . То на мъж сакън да не го бутнеш на втория ред.Да не се засегнеш ей :hug: :hug: :hug:.
Хубаво са ти отговорили.Ние тука сме за това - кафенце, закуски, добра дума :hug:.Хайде от мене да мине по едно парче тортичка :hug:
Много искам да се похвалите с твоето момиче :hug: да знаеш. :pray: :pray: :pray: за всички ни :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в нд, 29 мар 2009, 22:16
Съвсем заспахте бе девойки  :lol:
Пролетта и смяната на часа май ви поизимориха, а?!?

Що се отнася до глезенето нищо не мога да кажа :hug:  :love: :hug:

На мен ми предстоят три свръх натоварени и гадни дни на работа и не знам дали ще имам сили и настроение да пиша, но ще поглеждам от време на време как я карате  :love: Надявам се да е с настроение, че май от друго място няма много да има, откъде да черпя. Поне след тези дни нещата при мен ще се канализират и ще съм наваксал голяма част от изоставането си през последните 2 месеца. Ей тази идея много ме крепи  :hug:

Пожелавам ви хубаво настроение през следващата седмица и я карайте по лежерно - пролетната умора на никого не прощава, а вас сериозни дела ви чакат. Надявам се със сериозни резултати  :pray: :pray: :pray:
Лека вечер   :bouquet: :love:  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в нд, 29 мар 2009, 22:28
Минавам да ви пожелая лека нощ   :love001:
Едвам ви изчетох  [smilie=smile3529.gif]  :ooooh: :ooooh: :ooooh: :ooooh: ...много сте изписали, ама така е като пропусне човек един ден  :ooooh: ....иииии гледай кво става  [smilie=smile3529.gif]

Рослем , Честит Рожден Ден ! (http://s9.rimg.info/fa624bf0a7db31df4020ace93a38edc5.gif) (http://smajliki.ru/smilie-691163943.html)  Малко на патерици   :blush:   newsm51  
(http://s.rimg.info/45f3d7313b565ada2577d5c48dc5ea9b.gif) (http://smajliki.ru/smilie-59384487.html) (http://s15.rimg.info/751e0c0477af2c5dcc068095926b4d2d.gif) (http://smajliki.ru/smilie-888848199.html)  Ето и моя подарък .. Special for you (http://s16.rimg.info/7b4a525ad2b49ce98f1508bcf7da3a62.gif) (http://smajliki.ru/smilie-942092775.html)
 
Аз от сутринта съм на педали...  :luvbed: после   :food002: newsm79 newsm28 :1dishes: :wash: :hang: :1ironing: ... после малко shopping  newsm71  и когато свърших с всичко newsm37 :pletka05:   и директно на Пъб
 (http://s10.rimg.info/08d369fb84ccb85b3832c01585628154.gif) (http://smajliki.ru/smilie-729698439.html)  :beer0b: :cheers: :2beer2: :drunk1:  ... А тук от сутринта, едно слънце    :nature016:  :nature016:  :nature016:  :grinning039:
Сега съм уморена, утре ще ви пиша повечко  :hug:  Бъни по-честичко пиши  :hug: не зачезвай така, да те мислим само  :hug:
Аргхт,  :dancing05: ... нещо ми се танцува с тебе   newsm03  ... Абе моя хич го няма по танците  :xarms:

Лека нощ на всички ...Лени, Реге, Зази, Звети, Бъни, Ванхорне, Паполино, Фиорче, Ифче, рослем, Никол, Миле,Кюбит и всички които пропускам   :hug: :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в пн, 30 мар 2009, 06:00
Привет душички мили,

Днес беше едно търчанеее...трябваше да свършим задачи чакащи от дълго време.
После и аз като Мили  :afwitch: и се почна  newsm79 :wash: :1ironing: newsm71.
Всички помагаха, но аз се уморих. Не можах да спя, защото дъщеря ми имаше приятелка на гости и се кикотиха до никое време. После се събудих и  :1countingsheep:.
И като си помисля, че утре е понеделник :2no2:

ARGHT...

Цитат
Сажалиавам, че се намесвам вав вашата темичка, но от много време ви чета и искам да ви кажа, че наистина сте много сладки.
Е, сега пък...хем съжаляваш, хем се радваш - женска работа  Laughing Че се радваш разбирам - все хубостници сме събрани тук, но не разбрах, защо съжаляваш  Crazy А за кирилицата - огледай се малко няма операционна система от 7-8 години насам, която да не разполага с вградена БГ кирилица и то само на 4 "кликвания разстояние"  Hug

Драко недна спри се. Ха, така сега скарах ти се  [smilie=smile3534.gif]. Иначе си ми другарче  [smilie=smile3525.gif]. Много се радвам за твоето момиче. Стискам палци скоро да започнете борбата в  :luvbed:

Прегръщам ви всички и ви желая лек понеделник, който идва много скоро при вас.
Аз отивам да се метна в кревата  [smilie=smile3524.gif] и ще се включа когато за вас е края на деня   :bouquet:
Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Danito в пн, 30 мар 2009, 07:18
Прекрасна седмица на всички!!!Да ви се случват само чудесни неща!!!Лека работа на работещите! :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .:.Demi.:. в пн, 30 мар 2009, 10:00
Здравейте, китки-росни!  :kissss05:
Рослем, честит рожден ден с малко закъснение! Пожелавам ти следващия рожден ден да го празнуваш с още един член на семейството  :pray:
Ванхорне, миличка, искам да те попитам сега, когато знаеш, че си бременна спря ли го това ленено масло или още го пиеш? И не се преуморявай, тя работата никога няма край! Пази се!  :hug:
ARGHT..., давайте бомбите, с ред, без ред, кой е следващия?!? Имам подозрения, че от към морето ще да е следващото гърмене?  newsm78 ...и щастливка е твоята девойка с човек като теб до себе си! A за страха да похваля моя мъж, научи се в такива моменти да казва – „Щом сме двама, страшно няма!”
Бъни, радвам се, че се появи, липсваше ни!
Фиорче, стискам палци, дано не ти идва 9м поне!  :pray:
Реге, Danito, Мишанка, Цветак, Нора, Мили, Зазолинка, Иф,Никол, Лени, Прасковка,Пуканче, Кюбит, Dudence, Сaritas,  Милето, Алчо...  :hug:  :hug:  :hug:
Слънчева седмица на всички!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в пн, 30 мар 2009, 11:00
Минавам да сервирам закусчица и после ще ви пиша  :love:
(http://s3.rimg.info/253bef948d0dd4da8f6f19db7c15e14a.gif) (http://smajliki.ru/smilie-314548935.html) (http://s2.rimg.info/c9ea453e349dc9020f38311c9d633457.gif) (http://smajliki.ru/smilie-207172743.html) (http://s5.rimg.info/5f6df4e217da2d269d5ca70d1d56d962.gif) (http://smajliki.ru/smilie-503946759.html) (http://s15.rimg.info/3de2ff5283f78a44d8cb86f61c8f22e4.gif) (http://smajliki.ru/smilie-900387111.html)

Фиорче  :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: стискам палчета да ни зарадваш  :pray:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в пн, 30 мар 2009, 11:09
Здравейте, банда!  :mrgreen:

Гледам разрастваме се... Тайничко се надявам да успеем да запазим духа и стила на темичката!  :pray:  (Подкрепям АРГХТ в това  :)  )

Нямаше ме няколко дни. Бях на едно обучение в Правец в петък, а после в събота и неделя, с мъжа ми се поразходихме - из Троян и Балкана. Много се заредихме с положителна енергия. Имахме нужда от такава екскурзийка, че много се бяхме застояли в София... А времето беше просто приказка!  :bowuu:

Рослем,  newsm59 макар и на патерица! Бъди жива и здрава, много обичана и много щастлива!  newsm51

Ванхорн, по-полека, не се претоварвай с домакинска работа и недоспиване в комбиация!  :peace: Грижи се за себе си и малката точица!  :hug:

Хайде, дано има още хубави новини в темичката!  :pray:  Прекрасна седмица на всички!   :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в пн, 30 мар 2009, 11:15
Страхотна седмица, банда!  :bouquet:
Мерси за закуската! :love:
Фиорче, стискам ти и аз палчета да ни зарадваш   :peace:
Петя, гушки!  :bouquet: (и не си крии сърчицата и графиката :35: :35: :35: :35:)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в пн, 30 мар 2009, 11:19
Здравейте и от мен! :)
Прасковке, дано да продължим да се разрастваме... буквално. ;-)
Хубав ден и още по-хубава седмица, пълна с добри новини! Фиор :clover:
Моите ще почакат... поне месец още, или там някъде.
Алчо, какво става с теб, душа? Разбра ли се вече какво е малкото търкалце, или още се крие? Погал!  :love:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в пн, 30 мар 2009, 14:06
Мило, caritas, ако знам какво е малкото търкалце, ще кажа веднага  :35: :35: :35: :35:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в пн, 30 мар 2009, 16:25
Абе хора Фиорчето нещо е в очакване newsm78.Аз съм го изтървала тоя момент.Фиорче :pray: :pray:
Леле Мили завидях ти на програмата - по скоро за началото и за края.Това по средата ти го оставям  :hahaha:
Прасковка като пишеш за тази разходка така ми се приска и на мен :roll:
Уф започна гадната седмица :sick: - хич не ща ама нямам как.Пък така хубаво ми беше в почивните дни :love:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в пн, 30 мар 2009, 18:25
Ванхорне, миличка, искам да те попитам сега, когато знаеш, че си бременна спря ли го това ленено масло или още го пиеш? И не се преуморявай, тя работата никога няма край! Пази се!  :hug:

Деми спрях го. Искам да говоря с докторката първо. Взех си витамини за бременни.

Фиорче  :pray: :pray: :pray: чакаме те. Каквито и да са новините. Ние сме тук и с теб. :hug: :hug: :hug:

Зази къде си слънце? Върна ли се липсващата колежка? Надявам се тази седмица да ти е по- лека.

Бъни решила съм, честичко да разглеждам твоите постни и здравословни гозби. Този път (само всичко да е наред) не искам да ставам като подвижно буре.

Гушки за всички останали и хайде размърдайте се.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в пн, 30 мар 2009, 20:02
Здравейте ненагледни.

Докато се натуткам да ви пиша то станало надвечер и даже тези от другата страна на земното кълбо са писали в темичката.
Деми направо ми все думите от устата, точно щях да питам Ванхорне дали спря прословутото ленено семе, защото всички знаем че не е много полезно в тези периоди. Принципно да се пият витамини за бременно няма лошо но това което мога да споделя от познати и приятелки те довеждат до едно ненужно надуване - наедряване на бебетата ( конкретно Матерна), така че Ванхорне миличка давай повече на естествени витамини. Освен това ако ти се гади и не можеш да се храниш добре няма проблем - на мен гинеколожката ми каза че бебетата са перфектни паразити винаги ще си вземат това което им е необходимо. Само от течности не трябва да се лишаваш дори и ако скоропостижно след това ги повръщаш в тоалетната :35:

Бъни- браво бе- и ние чакаме то теб да ни осведомиш ако във вашата групичка с Фиорчето ( на кулинарките) нещо се замътят водите а то- ти си толкова завеяна колкото и ние. Внимавай! щъркела ще ти мине под носа без да го забележиш :)

Фиорче стискаме палци на теб и твоят щъркел.

Дани :hug:

Каритас- всяко нещо с времето си пък и хубавите неща стават бавно нали?

Прасковката дано ви се отрази освежаващо тази екскурзия - във всяко едно отношение.

Милли с всичката редица от иконки ми напомни онзи виц - "не ми казвайте че този домакински робот прави и секс .. " дано сутрешното бебеправене ви е било успешно, но мила с толкова щъкане след това тез плувци рекордьори трябва да са ...

Аргх - днес времето наистина беше за полянка - ама лошо че беше работен ден. Аз изведох дзверо малко да се умори навън - ама то няма умаряне, само аз каталясах и ми изгоря носа.

Нещо коремчестите забравиха да ни навещават- Лени как е цигането, Иф-че ритка ли девойката. Рея чакаме и от теб една две думи.

Целувки мили мои и лека вечер. Завъртяхме и новата седмица, първото тримесечие на годината почти мина, а ние с какви резултати сме само.
Остана още един ден, може пък още някой да ни сюрпризира утре...Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в пн, 30 мар 2009, 20:06
Здравейте банда  newsm51
Ама много постничко я карате. Човек да не ви остави за пет минути без надзор и половината изчезвате, а другите се държите сякаш някой току що им е откраднал лененото семе :hahaha: :(
Я малко усмивки да видя. Утре-вдруги ден започва април. Така ще ни се разбъркат хормоните, че любовните боричкания на белите мечки на пролет ще изглеждат като невинни пощипвания между шестокласници пред нашия ентусиазъм. А то като се започне така знаете под коя "крива круша" ще го докараме  newsm62
Аз наистина нямам никакво време и сили да ви усмихвам точно сега, 'щото направо съм се озъбил, така че малко вие трябва да вземете нещата в свои лапи  :hug:
Еййй ... от мен да  знаете, винаги има по-добър от теб, в това с което се занимаваш  :( Едни хора са ми на главата направо ми взеха акъла и спокойствието, а до сега винаги съм се справял безпроблемно с такива "навлеци"... Нищо! Още два дни  :mrgreen: Само два дни   :261uu: и ще мога да изпия една биричка на воля, преди да се метна пак "в кеча".
Alcho  :35: :35: :35: :35: ...
...и щастливка е твоята девойка с човек като теб до себе си тези думи директно си ги копирам - BOLD - Ariel 56 - Print  и с най-здравото лепило ги слагам на поне десетина мееста в къщи. Demi, приятелче си ти  :hug: Не като milly-vanilly, само да ме гони като империалист из форума  :roll:
Хайде девойчета - малко повече живец  :mrgreen: "Липсва живеца", както обичаше да казва учителя ми по пеене в гимназията, когато мънкахме поредния идиотски марш във възхвала на Бащата, Майката и там други незивестни за нас роднини...

Прегръдки за всички и усмихната вечер   :bouquet: :love:  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Lennyh в пн, 30 мар 2009, 20:30
Регенце - тук съм, тук съм не ви изоставям аз. Редовно ви чета, но тези дни ми бяха много изцеждащи та нямах сили за много писане.
Чакам новинки от Фиорчето, радвам се с вас и  :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в пн, 30 мар 2009, 20:46
Хора здравейте !  [smilie=smile3515.gif]Аз не съм на себе си,какво ми става не знам.Спи ми се не мога да дойда на себе си. [smilie=smile3507.gif]Дали е от пролетна умора или нещо друго ще се разбере.Но така не съм се чувствала от доста време.Дано ме е посетил щъркела ,друго да не е  [smilie=smile3534.gif]


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в пн, 30 мар 2009, 20:57
Аааа, Никол, а щъркеловият ред къде остана, а? Май Варна беше на опашката, ако не ме лъже паметта. :lol: :love:
Честно казано, нямам нищо против и на зиг-заг да карат, стига само да не пропускат.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в пн, 30 мар 2009, 21:13
Привет, другарчета!  :hug:
Тук съм и току-що ви изчетох. Уморена съм, стоях до 19.30 на работа.  :tired: Колежката дето я замествам, все още я няма, а най-лошото е, че няма да я има още дълго. Правиха й операция и сега е в болничен. Лошото е, че точно сега ми се струпа много работа и аз като тъкачка -многомашинничка, герой на социалистическия труд  ;-), снова между моя и нейния компютър. Щото тя даже не ми прехвърли файловете, върху които да работя. Ама и в нашта фирма има такива идиоти.... Днес в 17 часа една патка ми носи тръжни документи и вика: само да ти кажа, че срока е до 3 април. Аз  :shock: Друг един, малко по-рано ми донесе друг комплект документи за 7 април. А аз в момента подготвям 3 оферти. Ох, стига съм се оплаквала.

Иначе съм добре, изкарахме един много приятен уикенд.  8)
Приятна вечер и дано имам възможност в скоро време да пиша пак......  :D


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в пн, 30 мар 2009, 21:17
 :hahaha:Caritas питай за реда ARGHT той ще ти обясни дали сме на опашката  :2gunfire: :35:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в пн, 30 мар 2009, 21:24
Абе знам аз, че вие сте с връзки, ама айде от мен да мине!  :hug:
А и, както каза _re_ge, хубавите неща стават бавно, нямам нищо против да почакам. Малко.  ;-) 


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в пн, 30 мар 2009, 21:29
Мдааа... съжалявам, но схемата е следната:
Щъркелите наистина се движат на зиг-заг. Всяко ЗИГ минава през Варна, а всяко ЗАГ през различна точка на провинциалния свят Не знам защо така се получи  newsm78 Едвали е само защото докато преговаряхме държах в ръка кофа пълна с жаби, а щъркелите май не бяха спирали от Африка насам  :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в пн, 30 мар 2009, 22:54
О ооооо Николче дали ще ни заладваш newsm78.Дано, дано, дано :pray:.
Зази миличка гадна кофти работа.Почна седмицата и аз вече едва се влача.Едно ми е тъпоооооооооооо и умореноооооо.
Пък събота и неделя ми беше толкова добре.С нетърпение чакам празниците да запрятам ръкави за козунаците.
Уф аз нещо що така не вярвам за другото не знам :roll:Тия щъркели на ARGHT... нещо в моята губерния не щат и това си е :hahaha:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в пн, 30 мар 2009, 23:09
Бъни щом ти се молиш за мен,първа ще разбереш мила :remybussi:.  Ох като гледам какви вкуснотийки готвиш ,ти завиждам.Аз първо мразя да готвя пък и много не ми се отдава.И на всичкото отгоре съм и много злояда.Страхотна комбинация нали  [smilie=smile3506.gif]  Абе добре ,че е съкровището, иначе ще умрем от глад  :35: :35: :35: :35: :35:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в пн, 30 мар 2009, 23:11
Ааааа, без такива  :xarms: ...тия връзкарски работи да си ги нямаме с щъркелите  [smilie=smile3513.gif]

Аз от днес си имам кръстник, казва се Аргхт  [smilie=smile3534.gif] . Не само милли, вече ще съм милли ванилли  newsm03 .

Айде поздрав от групата на  Milly Vanilly (http://www.youtube.com/watch?v=sZG-VvlErJY)

Обичам ви  :hug: :hug: :hug: Лека нощ мили другарчета  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в вт, 31 мар 2009, 08:01
Добро утроооо :hug:
Хайде мързели, очертава се още един хубав ден на този свят  newsm62
Кафенцето днес е от кръщелницата  :mrgreen: :love: :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: roslem в вт, 31 мар 2009, 08:11
Добро утро  :love:
И аз като Бъни нещо съм изпуснала новините около Фиорчето. Какво става с теб мила, как си  newsm78
Абе какво става с тези щъркели  newsm78 Днес е последния ден на март, а аз още си ходя с мартениците и не съм видяла нито един. Ало Варна, има ли при вас щъркели да пратите някой насам  :pray:
Лек ден на всички  :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .:.Demi.:. в вт, 31 мар 2009, 08:32
Алоооо, Варнаааа!!!  :naughty:
Не стига, че щъркелите при вас, за морето да не говорим, ами и слънцето....чак на Регенцето и изгорял носа. Дайте малко и на нас! В Пловдив единствения слънчев ден беше събота, от там насетне включително и днес е мрачно  newsm45
Никол, недей се спотайва, как няма да ти се спи, като спря кафетата, я пусни едно, гледай свежарката Мили-Ванили колко е на запад и рано-рано ни спретва закуски. /чакаме тестче от теб  :peace:/
Мммм.....ХА добро утро и от мен!  :crazyeyes:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: if-73 в вт, 31 мар 2009, 09:14
Тук съм банда ,но при мен нищо интересно чета ви с интерес и чакам попаденията на щъркелите.Фиорчето нещо се загуби дано взриви някоя бомба.Дано и Николчето не я е налегнала пролетната умора а някой бейби вирос.На всички ловуващи успех ,а на чакащите да дочакат :EFP:Айде :hug: :hug: :hug:на всички.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Fior в вт, 31 мар 2009, 09:22
Добро утро мили момичета!!!

Налейте си кафенце :lol: (http://s2.rimg.info/be571ed0b9b14ec95a24eaaaf2f5cd58.gif) (http://smajliki.ru/smilie-143801127.html)

Аз тихичко казах,че чакам-но.......явно всички сте разбрали :D
Благодаря ви за подкрепата,знам,че каквото е писано да стане -то непременно ще стане :peace:,така,че за сега все още
няма никакво развитие.Пък и с този мой нередовен цикъл-не смея да се надявам и да се радвам предварително.
Само да вметна-надявам се Регенцето да внесе малко яснота по въпроса-свърших дуфастона на 26.03 и чакам..............
Но .....на мен не ми се спи и не съм уморена като Никол newsm78

Хайде лек ден,аз отивам да се боря с една торта за скъпия,че утре(без майтап :mrgreen:) е малко рожденник :lol:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в вт, 31 мар 2009, 09:49
Добро утро! Днес определено съм по добре ,щом станах рано.Demi  i Roslem не тъгувайте за морето и щъркелите.Нали като дойде лятото и ще дойдете на морето.А пък аз, ако случайно идвам към Пловдив ще ви донеса поне едит щъркел, че да си свалите мартениците. :35: :35: :35: Fior не се знае не бъди песимист моля те. newsm10 А сег астига приказки ами да пием кафенце ,че ще стане обяд.
(http://www.vesel.info/wordpress/foto/kafe%20risunki/kafe%20risunki-04.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в вт, 31 мар 2009, 10:21
Фиорче, хайде направи си тест!  :hug:  Щом си спряла Дуфастона на 26ти..., значи вече са минали около 14 дни след ову, нали?  newsm78

Стискам палци и на Никол!  :pray: Дано, миличка!  :hug:

Рослем, аз също съм си още с мартеничките..., но по принцип си ги нося най-много до края на март... Така че утре трябва да намеря поне някакво цъфнало дръвче или храстче, за да си ги вържа (в София тази година това е голяма рядкост!!!)  :hahaha:

АРГХТ, за мен щъркел имаше ли?  :roll: Общуваш си само с другите и почвам да се сърдя... мъничко...  :xarms:Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: *Pukanka* в вт, 31 мар 2009, 11:02
Добро утро  :love:
И аз като Бъни нещо съм изпуснала новините около Фиорчето. Какво става с теб мила, как си  newsm78
Абе какво става с тези щъркели  newsm78 Днес е последния ден на март, а аз още си ходя с мартениците и не съм видяла нито един. Ало Варна, има ли при вас щъркели да пратите някой насам  :pray:
Лек ден на всички  :hug: :hug: :hug:

Тука щъркелите минаха отдавна.От три дни се наслаждавам на лястовички вече. :D


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: roslem в вт, 31 мар 2009, 12:56
А стига де. Не стига че   :grinning039:  :nature016: и  :stork-boy: си имате, ами сега и лястовички. ААААААААА нещо взех да се ядосвам  [smilie=smile3511.gif] Добре че поне си имаме цъфнали дръвчета  [smilie=smile3534.gif], та утре ще има и аз къде да вържа мартениците


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .:.Demi.:. в вт, 31 мар 2009, 13:26
Фиорче, благодаря за кафенцето!  :love: Ти тихичко го каза, ама ние каквито сме хиени, нищо не изтърваме. Може да сме и малко досадни, но пък с най-добри чувства искаме да си следващата бомбичка! Относно симптомите може и хич да ги няма, така че докато няма МЦ има надежда!  :hug:
If-73, Прасковката, Пуканка  :hug:  :hug:  :hug:
Николче, хем пишеш да не мислим за морето, пък ни пращаш кафета с рибки и вълнички?!?  [smilie=smile3513.gif] Добре, че си от Пловдив та ти е простено.  [smilie=smile3520.gif]
Рослем, подкрепям те! С основание се ядосваш!  :35:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в вт, 31 мар 2009, 15:57
Еееее, бях ви написала такъв хубав пост и нещо стана с компа.... :hit:
Аз понеже почнах да изпушвам, и си викам: чакай да ги видя тия моите дружки какво си правят.  :lol: Пия си следобедното кафе (е, не е като онова с рибките) и ми е кеф да го правя заедно с вас. И за мартеницата имах подобно чудене наскоро - до кога ще я нося?  :thinking: Щото друга година по това време имаше вече цъфнали дръвчета, дори и в София, ама сега.... Пък щъркелите явно са много заети, и с тези зиг-загообразни маршрути... има да ги чакаме май още дълго.
Тъкмо щях да питам за Фиорчето, какво толкова й очакваме (въпреки, че се досещах  :EFP:), и тя взе, че си каза. Ами ще чакаме, пък то в скоро време ще стане ясно.....
Честито ново име на кръщелницата на ARGHT , остава и да почерпи..... А пък Milly Vanilly и аз ги слушах едно време, ех, хубави времена бяха....  :2yes2:
Радвам се , че всички сте в добро настроение. Целувам ви   :love001: и се връщам при моите бумаги.....  :mrgreen:
Ванхорне, как си миличка?  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в вт, 31 мар 2009, 16:14
Цитат на: Zazolinka
Радвам се , че всички сте в добро настроение.
И аз така :hug: :hug: :hug:.
Днеска много бачкане много чудо :ooooh:.
Ама кото гледам какво е хубаво навън.Ще взема да се пошматкам малко.Може и с любимия ще видим :love:.
Ако ви кажа, че заради една риба бързам да се прибера в къщи  - пъстърва ще ме вземете за луда.
Сега и на гости не ме свърта.Луда жена :ooooh: :ooooh:
Фиорчеееееее аз нещо май ме подмина :( ама трябва да се зъбарзам да сме двете.Нали виртуално ще си другаруваме :hug:
Олеееее :ooooh: :ooooh: :ooooh: само аз съм некълтурния шемет.Влиза няма добро утро няма добър ден :35: направо за приказката.
Хайде добър ден :hug: и чао - приятен ден.Срам ме е от тоя пост :oops: :ooooh:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Fior в вт, 31 мар 2009, 16:57
Такаааааа............. newsm78, ами аз взех че си направих тест и.............
не е за вярване ,но има  :EFP:
 newsm78 newsm78 newsm78


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в вт, 31 мар 2009, 17:07
Браво!!!!! Честито, Фиорче!  :hug: Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала!   :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в вт, 31 мар 2009, 17:08
Олеееееееее Фиоркаааааааааааааааааа newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 колка се радвам тука.Подскачам просто.
Най хубавата новина за деня ей.
Така ме зарадва newsm44


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в вт, 31 мар 2009, 17:24
ФИОРЧЕ бравооооооооооооооо миличка, олееее как се радвам. Честито миличка
УРААААААААААААААА newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44  :261uu:  :261uu:  :261uu:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в вт, 31 мар 2009, 19:04
Хайде девойчета - малко повече живец  :mrgreen:

Речено сторено, а?!?  newsm62
Fior-ченценценце... :hug: и теб те "накълваха" щъркелите, пиле   :261uu:  :261uu:  :261uu: Още един палец отиде по предназначение  [smilie=smile3503.gif] Ей, както сте започнали да не ни оставите тука да си кукуваме само двама-трима?!? Ходете се отчитайте, където си искате ама иначе тук плътно  :xarms:
Fior, спокойствие пиле и здрава храна  :hug: Искам те най-дебелата и щастлива бременна по нашите географски ширини   :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:

Ама вижте как хубаво сте стичат обстоятелствата  :love: Абе настроение ви казвам трябва да цари тук и резултатите няма да закъснеят  :mrgreen: :love: :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: if-73 в вт, 31 мар 2009, 19:04
честито Фиорче лека и безпроблемна бременност и накрая да гушнеш най-сладкото бебе.Хайде банда щъркелите идвад.Чакам следващатта експлозия да ни помете.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в вт, 31 мар 2009, 19:24
Хм...винаги съм живял с убеждението, че прасковите са изключително уравновесени и изпълнени с вяра растения. Някак си, такива едни, спокойни същества са ми изглеждали.
Нашата .♥.Прасковка.♥. обаче някакви тревоги изпитва  :thinking:


АРГХТ, за мен щъркел имаше ли?  :roll: Общуваш си само с другите и почвам да се сърдя... мъничко...  :xarms:

Не съм те забравил, бе "зеленчук" такъв  newsm62  Разбира се че има  и  за теб щъркел и ако трябва да съм точен не един а два  [smilie=smile3503.gif] Виж сега как ме караш да се издавам, че въпреки клетвите ми за равнопоставеност на всички,  има и привилигоравани  :xarms:
Но  :naughty: не съм виновен аз - на нашата прасковка просто се падна една нововлюбена двойка симпатяги и по никакъв начин не успях да ги разделя в различни посоки. При всяко споменаване на целта им тази година се поглеждаха влюбено и мисля, че не видях по-голямо разбиране в очите на друг пратеник от това, което видях в техните. Е, малко се притесних да не се отдадат на егоистични подбуди и да се погрижат само за собственото си гнездо, но когато споменах притесненията си, в погледите им блеснаха сълзички от непростимата професионална обида, която им нанесох.
Прасковке, тия двамата знам много добре какви ще ти ги скалъпят, но не съм убеден колко  newsm78

Абе Фиорче -   :261uu:  :261uu:  :261uu:  :261uu:  :bouquet: :hug: :love: :love: :hug:  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: tzvetak в вт, 31 мар 2009, 19:59
Еееее, супер се радвам!
Fior, сега казвай да даваме съвети :love:
Не се притеснявайте, че ще останете сами тук, аз съм си наоколо, но от утре съм без интернет, като се преместим другата седмица ще се включа пак :D

Чао и до скоро


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: *Pukanka* в вт, 31 мар 2009, 20:02
Такаааааа............. newsm78, ами аз взех че си направих тест и.............
не е за вярване ,но има  :EFP:
 newsm78 newsm78 newsm78

(http://s2.rimg.info/e1ea4c7c64a287ed26328136fcc20d08.gif)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Fior в вт, 31 мар 2009, 20:21
Олеле,толкова сте мили и ме трогнахте до сълзи!!!(поплаках ,без майтап :cry:)
Благодаря ви!!!  :bouquet:Дано всичко бъде наред :pray: :pray: :pray:
Но още съм доста объркана в момента,незнам дали да се радвам много или да изчакам и доктора
да го докаже.Таткото обаче не е на себе си,при това е утре (както споменах) рожденник и за него това
е най-хубавия подарък :love:Тортата ,която му направих направо му избледня пред тази новина :D
tzvetak ,незнам изобщо какви съвети да искам в момента newsm78
Чувствам се като ученичка-сякаш,че ще ми е за пръв път :ooooh:Със сигурност ще имам нужда от такива-
като начало продължавам с фолиевата киселина-това го знам.За друго-ще питам и ще ви
досаждам ;-)
Хайде лека и приятна вечер от мен!
Прегръщам ви всички и още веднъж сърдечно ви благодаря ,за подкрепата която получавам от вас!!! [smilie=smile3525.gif]


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в вт, 31 мар 2009, 20:29
А на таткото как завидяяяяяяях  :blush: Ако бях на негово място щях да си изпия "тортата" на екс  :lol:
Fior, по-спокойно го давай, ама от утре  ;-) Днес е хубав ден, къде ти спокойствие  :thinking: От утре - лекари, прегледи, тревоги ... днес няма място за тези неща  :hug: :love: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в вт, 31 мар 2009, 20:34
Тъкмо влизам да ви пиша некви глупости но оставям без думи и правописни знаци.

ФИОРЧЕ мила, честита бременност, здраво си хванала щъркела, да не мърда, толкова се радвам - каква прекрасна новина   :bouquet:
Ей казах аз че ще има последния ден на март сюрприз ама никой не ми вярва, били сме загубили живец а !!!

Бъни е сега вече май ти се моткаш- виж дружката ти какви чудеса и подвизи прави а ти ... хайде мила бързо по следите й и вие с мъжо, докато е направена пътечката.

Целувам ви ненагледни, дано всички сте добре. След тази новина нищо няма да ви пиша- ще изглежда глупаво и ненужно.

П.С. Аргх а какво става с 13,5 щъркел бе човек.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Fior в вт, 31 мар 2009, 20:37
 Аааа,ARGHT... недей така ,много те моля-утре е Първи април-какви ти лекари,какви истории.........
Но при това е доста раничко да се тупна при лекаря-ще ме върне като едното нищо.

А на таткото как завидяяяяяяях  :blush: Ако бях на негово място щях да си изпия "тортата" на екс  :lol:

Е,пожелавам ти в скоро време да те застигне неговия късмет и да изпиташ неговото щастие! :peace: :pray: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :clover: :clover: :clover:

Регенце,благодаря ти и на теб мила!  :bouquet:
Хайде при мен тази дуфастонова терапия подейства-дано и при теб се случат бързо нещата!!! :peace: :hug:Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в вт, 31 мар 2009, 20:54
Това щях да пиша и аз - нещо ми понамирисвате с Ванхорне.
Абе да не сте платени представители на производители на лекарства бе девойки мили.
Точно бях сложила кръст на лененото семе и ХОПА Ванхорне с чертички. Днес пък си казвам - този път няма да пия дуфастон че предния месец направо ме разсипа и сега ти ХОПА пак с чертички.
  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в вт, 31 мар 2009, 20:58
ФИОРЧЕ  честита бременност! Лека и безпроблемна  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Lennyh в вт, 31 мар 2009, 21:19
 :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Фиорчеееее честито миличка!!!!
Така се радвам за теб!!!!
Момичета и момче - тръгна и на темичката ни :flutter: :flutter: :flutter: и според мен ни чака още един прекрасен изпълнен с  :EFP: :EFP: :stork-boy: :stork-girl:  :ylinfant:  :ylinfant: месец!!!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в вт, 31 мар 2009, 22:16
Честито, Фиорче!   :bouquet:
Лека и безпроблемна! :pray:
Еееее, много се радвам!  newsm44


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Mileto в вт, 31 мар 2009, 22:20
Fior, честита бременност!  newsm51

Много ви се радвам, момичета! Продължавайте в същия дух!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: papolino в вт, 31 мар 2009, 22:43
Фиорче - ЧЕСТИТО -  newsm10 newsm51 newsm44
Направо загубих ума и дума - за малко ви оставих, че ходихме да купим с любимото кашони за пренасянето /още ме боли сърцето като си помисля колко платихме/ и храна от супера, че съм станала една прахусмукачка  newsm47 връщам се и НОВИНАТА newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44. Браво - леле какъв завършек на месеца - направо гол в 90-тата минута.
Фиорче лека, безпроблемна и редовно да докладваш и да не ни забравиш - като знам колко са скучни отчетните теми надали :lol:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: cubbit в вт, 31 мар 2009, 23:13
Честито на Фиор!  :D Леко и приятно дебелеене ти желая.   :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в ср, 01 апр 2009, 07:03
Добро утро  newsm51
Знам, че вече сте събудени и сте се заели с неотложни дела  :lol: Не ми обръщайте внимание  :naughty: Мачкайте си чаршафите, аз само минавам да ви пожелая хубав ден  :hug:
Във Варна вали, "завистници" от провинцията  :xarms: Но за ваше "съжаление" всеизвестен факт е, че  в такова време на щъркелите не им е до шеговити кръгчета над блоковете. Направо се паркират на сухо и доставят пратките  :mrgreen: :love: :mrgreen: Явно днес е ден "ЗИГ"  :lol: - честито Варна   :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:
Хайде, че съвсем изпращях  :crazy:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .:.Demi.:. в ср, 01 апр 2009, 08:21
Еееееееееееех, Фиорче, Фиорчееее, нямам думи колко се радвам! newsm44 newsm44 newsm44
Не знам нормално ли е, но ме полазиха тръпки, после се разтреперих! Браво, сладурке, присъединявам се към всички прекрасни пожелания към теб, освен към една част от пожеланието на нашия петел. Ама бива ли такова нещо, ARGHT..., това си е направо жестоко:
....... Искам те най-дебелата ............ бременна по нашите географски ширини   :bouquet: 
/...мъжка му работа/  [smilie=smile3505.gif]
Няма спор -  пролетта, щъркелите си казаха думата! От тук насетне всяка седмица поне по един сапьор от бандата! Пу – пу – пууу.... заключ!  :clover: :fingerscrossed: :clover:
Не мога повече да пиша, като се осеферя по-късно пак!  :crazyeyes:
Целувки за всички!  :kissss05:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в ср, 01 апр 2009, 09:29
Фиорче тъкмо ди мислех снощи какъв по добър подарък за мъжа ти от това :hug:.
Да ти е жив и здрав и да му е яка гърбината :hug: - татко ще става не е шега работа това.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Danito в ср, 01 апр 2009, 09:39
Леле супер!!!И аз хванах края!!!Много се радвам за ФИОРЧЕТО !!!Днес цял ден ще я  дебна за още новини!!!На всички останали-толкова сте прекрасни!!! :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в ср, 01 апр 2009, 11:43
Еееее Фиорчеееее  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 не мога да се удържа и да не пусна един танц. Толкова се радваааамммм  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Леко бременеене и здраво и пухкаво бебче на финала  newsm32
Да ти е жив и здрав рожденика [smilie=smile3510.gif]  newsm51. Обичайте се, подкрепяйте се и бъдете много щастливи   :love001:

Еееее, знаех си че много съм изпуснала  :ooooh: ...Ей днес е 1-ви Април, внимавайте с шегичките  :35: :35: :35:

И аз като Бъни...влизам, ама няма добър ден няма добро утро  :ooooh: направо по темата  :mrgreen:

Много ви се радвам, да знаете  :hug: :hug: :hug: Пу пу , давайте в същия дух  :hug: да видим коя е следващата бомбичка   :applauseuu:

Ох, чакайте пак да се порадвам  newsm19 newsm19 newsm19 за Фиорчето  :dancing05:

Регенце,  слон с ориз ще изям , ако това е начин да постигна целта  :mrgreen: ....та какво е някакво си ленено семе или нещо друго  [smilie=smile3503.gif]


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в ср, 01 апр 2009, 11:50
Честито Фиорчето! [smilie=smile3501.gif] Сега ще ти завиждаме благородно, но ти не се притеснявай.Грижи се за себе си и бебко и всичко ще е наред мила. :hug: :hug: :hug: Много се радвам за теб.От тук нататък април да ни носи само такива новини.  :261uu:  :261uu:  :261uu:

А ,да питам вие сигурно пихте кафенце ,щото аз преди малко станах.Ужас срам ме е ,но какво да правя като ми се спи.  [smilie=smile3507.gif]

(http://honeymoonphase.files.wordpress.com/2008/02/heart-coffee2.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Таня69 в ср, 01 апр 2009, 11:52
Много се радвам за Вас, момичета   :love001: Не съм писала скоро, но като влязох и се заредих от радостта ви. На мен ми правиха папилоектомия в гр. Плевен и до вчера чакахме резултатите - всички са добри и много се радваме за това  :) :) :) Препоръчаха ми инвитро процедура, даже попълнихме документите и от другия месец започваме, исках всичко да стане естетствено, защото всичко е наред, но впредвид възрастта ми / 39 г./, казаха да не чакам, а инсеминацията не била много сигурна и така в общи линии...Надявам се, да нямаме нужда от него newsm03. И всеки ден се моля и аз щъркела да ми донесе подарък за рожденния ден  :D


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в ср, 01 апр 2009, 11:55
А Николче съмняваш ме ти с това спане newsm78.
То аз много да не се обаждам ,че и аз така се влачаааааааа не е истина.
Ама не ми се вярва :roll:
Таня искренно ти пожелавам такъв подарък като на мъжа на Фиорчето да ти се случи :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Таня69 в ср, 01 апр 2009, 12:00
Много, много благодаря  :)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в ср, 01 апр 2009, 12:00
Бъни, дано, миличка!  :pray: :pray: :pray:

Таня, добре дошла и късмет!  :pray:

АРГХТ, толкова ме зарадва!  :hug: Благодаря от сърце!   :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в ср, 01 апр 2009, 12:10
Таня, късмет! Дано пък наистина да получиш така мечтания ДАР! :pray:
.♥.Прасковката.♥. , как ще те подмине момчето, няма такова нещо! Не е такъв човек!  ;-) :hug:
Хубав ден на всички ви!  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .:.Demi.:. в ср, 01 апр 2009, 12:13
Ама сега като чета пак и препрочитам...Фиорченце, как го нацели, мила?!?  newsm78 Страхотен подарък за таткото! Няма случайни неща, ей! :peace: И да питам на кой ден закъснение направи теста?
Браво, Таничка! Хубави новини, мисли положително, ние сме с теб!  :hug:
Николче, тия твоите обедни кафенца станаха доста подозрителни! Намирисва ми на тест?  :naughty:
Бъни, ти си жена-мечта за всеки мъж!   :bouquet: Благородно ти завиждам за желанието и умението в кухнята! /тази седмица съм планирала пак онези яйца със спанака/
Прасковката-зеленчук е весела, това е добре...  :lol:
Останалите не прекалявайте много с работата, сряда било малкия петък!  :atwork05:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: papolino в ср, 01 апр 2009, 12:51
Препоръчаха ми инвитро процедура, даже попълнихме документите и от другия месец започваме, исках всичко да стане естетствено, защото всичко е наред, но впредвид възрастта ми / 39 г./, казаха да не чакам, а инсеминацията не била много сигурна и така в общи линии...Надявам се, да нямаме нужда от него newsm03. И всеки ден се моля и аз щъркела да ми донесе подарък за рожденния ден  :D
Таня69 смело напред - няма значение как е заченато детето - важното е после да си добра майка /не че мога дадам определение за добра майка :lol:, съмнявам се че и някои от вас може, но предполагам че разбираш какво имам предвид/. Възползвай се в пълна сила от развитието на медицината - вярно инвитрото е по-скъпия начин, но целта оправдава средствата а и с възраста шега не бива. Сега като се позачетох в нета и навсякъде все тая възрастова граница - 35 години. Още се чудя и мая защо чакахме с опитите за бебе толкова дълго [smilie=smile3516.gif] [smilie=smile3511.gif] и дали ако знаех, че изчаквайки толкова много подлагам плода на много по-голям риск отколкото ми се иска, дали пак щях да постъпя така? Знам че вашия случай най-вероятно не е такъв и че вече се повтарям, но съвета ми е ускори процедурата и скоро да ни се похвалиш с новини / и не слушай мъжа ми който непрекъснато се успокоява с факта, че прабаба му е родила последното си 8-мо дете на 49 години :lol: - няма нужда да чакаш до тогава :lol:/.Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Fior в ср, 01 апр 2009, 12:54
Здравейте от мен за днес!
Малко позакъснях да ви почерпя за РД на съпружеското тяло- с тортата (http://petrova03.multiply.com/photos/album/15/15#210). :peace:
Благодаря за пожеланията,които отправихте към него!  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:
Днес съм леко в размисли-хайде да поразсъждаваме малко с вас:

И да питам на кой ден закъснение направи теста?

На 26.03 -свърших дуфастона,имайки в предвид,че се очаква до 3-4 ден ,а ПМ-02.03

Фиорче, хайде направи си тест!  :hug:  Щом си спряла Дуфастона на 26ти..., значи вече са минали около 14 дни след ову, нали?  newsm78

Възможно ли е да е отчел грешен резултат? newsm78
Принципно мислех да не бързам все още,но Прасковката някак си ме убеди ...........след като са минали 14 дни след овуто
Не ви ли се струва раничко?Дали не сме поизбързали с радостните изблици?
От снощи повярвайте ми ,това не ми дава покой-да се доверя ли на теста или на инстинкта си?
А май споменах,че и признаци никакви нямам..............


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в ср, 01 апр 2009, 13:00
Дими  :oops: :oops: :oops: засрами ме.
Ама то това моето не е само с плюсове и минуси си има за мъжа ми.
Че аз от мерак все готвя и готвя, ама то толкова хора няма да ядат.
И мъж ми вика вече ще се задавя от баници, питки, тутманици и торти :hahaha: :ooooh: :hahaha:.
Сега по преследвам с едни мъфини и му викам хайбе бе човече изостават ми.
Все едно норматив има за тая работа :hahaha: ама искам да ги изяде, че вече друго ми се прави :hahaha:
Всеки луд с номера си :ooooh:
Малееееееееееее :ooooh: ей и Форка с торта.Скрита лимонка е тя да знаете.По хубави торти прави от мене ама си трайка.
Форче да ти е жив и здрав мъжа ти  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:.
Пожелавам му тази година горд татко на мома да стане - какво ще кажеш а :hug:По мои изчисления по Коледа се пада някъде :hug:
Не ми се вялва теста да е показал грешно.Да не отчете ДА ама да покаже неверни две черти - аз не съм чувала такова нещо.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в ср, 01 апр 2009, 13:01
Фиорче, верен си е теста!  :hahaha:  :hug: А твоите инстинкти остава да се събудят!  :35: :love:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: papolino в ср, 01 апр 2009, 14:00
И според мен е верен теста. Аз моя го направих точно на датата на която трябваше да ми дойде, т.е. 14 дни след овулацията и на 29-я ден от първи ден на предишния менструален цикъл /исках да пия едни хапченца и едва дочаках датата да се тествам, че да ги почвам и просто така едва ли не рутинно - и хоп изненада/. Чела съм, че фалшив отрицателен резултат може да покаже, но фалшив положителен резултат само ако скоро си била бременна и бременността е била прекъсната. Не вярвам твоя случай да е такъв. Тогава нивата на хормона, който се засича, може да не е спаднал. Ако се притесняваш направи си друг тест след една седмица, ако можеш да чакаш толкова. Аз го повторих още същия ден, но с тест от друга марка доста по скъп и уж можещ да отчете 4 дни по-рано. Даже всяка сутрин си ги гледах в продължение на 2 седмици докато не им изчезнаха чертите / в нашите райони плюса/ - не можех да повярвам - всяка сутрин се нуждаех да се убедя че не е било сън. Срам ме е да си призная, но като ми изчезнаха индикациите си направих още един - така да си го гледам :oops:. Не е необходимо да се чувстваш по-различно на такъв ранен етап. Аз не бих предположила по нищо че съм бременна ако не бях направила теста.
Както се оказа "феята на циците" :lol: идва малко по-късно, същото важи и за "феята на апетита", "феята на подутото коремче" идва основно вечер, "феята на непрекъснатата умора и сънливост" ще стане твой верен другар, а "феята на прилошаването и повръщането" засега при мен я допускам само в коридора и то вечер. Но на теб ти е рано засега.
Не знам какво разбирате под инстинкт в случая. Аз не чувствам нищо по-особено освен страх от време на време дали ще се справя, страх дали ще ме харесва мъжа ми с 20 кила повече и еййййй такъв корем, страх дали ще ме харесва след това със стрии, отпусната, дебела и най-вероятно с целулит, страх дали бебо ще е здрав, страх дали ще бъда добра майка и от време на време ентусиазъм - леле ще ставам мама най-сетне.
Голяма страхливка се извъдих еййй :D :D :D


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Мишанка в ср, 01 апр 2009, 14:28
Ураааа! newsm44 newsm44 newsm44, то при такава новина си забравяш и заглавието, какво остава за възпитанието. Фиор, да си имаш едно хубаво и късметлийско Фиорче! Знаех си! Направо го подушвах това! Сега ще се главозамая и ще ви кажа, че до десетина дни ще има още новини за ново творчество. Амин! Дай Боже! Е-ех сега си пожелавам да влизам често-често при вас и да виждам кафенце-бомбичка, после пак кафенце и нова бомбичка. Ех, че хубаво нали! И после ще си спретнем едно тумба-парти само тумбелини и ARGHT, за да го отбележим. Така, като се случват хубави случки е много вдъхновяващо, не мислите ли?  newsm03


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Alcho в ср, 01 апр 2009, 14:59
Петя, тестче няма ли да правиш :whistle: :whistle: newsm78 :35: :35: :35: :35: :hahaha:
Взе ми си от "магистралките" :love:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в ср, 01 апр 2009, 15:28
Петя, тестче няма ли да правиш :whistle: :whistle: newsm78 :35: :35: :35: :35: :hahaha:
Взе ми си от "магистралките" :love:
Кой бе ,кой е следващия newsm78.Мишанка ли newsm78
Че нещо не зацепих.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в ср, 01 апр 2009, 15:53
Аз съм Петя, но дали съм следващата е Божа работа...  :D   Ще правя тест другата седмица, много е рано за такива въпроси.  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в ср, 01 апр 2009, 15:56
Цитат
Николче, тия твоите обедни кафенца станаха доста подозрителни! Намирисва ми на тест?
Не знам Деми рано ми е още мила.Но определено ми се спи доста, снощи и свят ми се виеше ,но мисля че е от времето.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Fior в ср, 01 апр 2009, 16:07
.♥.Прасковката.♥. ,хайде стискам палци!!! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
papolino ,аз не смятам да си правя всеки ден тестове,ще поизчакам още няколко дни и ще го повторя.
А що се отнася до това какво разбирам под инстинкт-незнам как ще го разбереш,но за мен е по важно какво казва сърцето ми.
С дъщеря ми бях 99.9 убедена ,че съм бременна-въпреки,че ми беше за пръв път,но всичко беше много по различно.
Тогава не се замислях толкова.
А сега може би просто много прибързах и се чувствам объркана и не наясно .
Относно страховете-сега бих казала,че са много по- големи,защото знам какво ме очаква.
За килцата :mrgreen:-това си зависи само от нас!Аз сега не бих допуснала повторно качване на тези килограми.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: papolino в ср, 01 апр 2009, 17:06
papolino ,аз не смятам да си правя всеки ден тестове,ще поизчакам още няколко дни и ще го повторя.
Фиор - никъде не съм казала че трябва всеки ден да правиш тест - само споделих, че си ги гледах моите два от първия ден всяка сутрин в продължение на 2 седмици и че потретих теста след 2-те седмици пак за да си го гледам. Ама нали знаеш всеки луд с номера си :D newsm12.
Не знаех че ти е за втори път. Значи вече имаш опит.
Колкото до килограмите - не мога да съм толкова уверена колкото си ти. Още повече че представите ми се объркаха малко. След спирането на цигарите качих 6 кг и от 2 години не мога да ги сваля. Според българските стандарти / нали ползваме френската система височината в см минус 110/ вече съм с 5 килограма над нормата, а според английските съм с 3 кила под нормата / това го видях черно на бяло в картона ми при личния лекар - много се смях тогава/, а един калкулатор тук в този сайт ме хвърли в тъч линията като ми изчисли, че съм 9 килограма над нормата - върви че разбери - била съм тези кила че и по-малко /признавам -15 от сегашните/ и си спомням че не минаваше ден да не мине шефа и да не ми каже - моля те яж, а и много хора така спонтанно решаваха да ме черпят с нещо :D, а един колега просто от добри чувства ми обясни че е много грозно да съм толкова слаба :oops: :mrgreen: :2gunfire:. Сега се надявам да кача само препоръчителните 12 килограма. Откакто бебеправим съм на -3, но предполагам че нещата скоро ще се обърнат. Уф стига съм ви занимавала с глупости.
Стискам палци и на другите момичета скоро да се похвалят с резултати.
Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: tzvetak в ср, 01 апр 2009, 17:37
Fior, при мен тези инстинкти ги нямаше, само като си спомня как карах джет при последна степен вълнение, без да знам какво става, как се задържа това нещо в мен още се чудя.  :oops: При всички случаи според мен положителната нагласа е най-важна, всяка твоя емоция отива директно на едно определено място...

Да ви имам вълненията само :love: :lol:, и аз спрях цигарите и още първите 3 месеца бях 6 кг отгоре, общо 22 до края, но то си е и ген, 3 месеца след събитието си бях на старите кг, а сега и под тях :lol: А, и ме харесваха най-много с около 15 кг отгоре, няма да навлизам в подробности...Чували ли сте за"бременните жени са секси" ;-)
Това не са първоаприлски шегички, да знаете
Ето, почнах със съветите, а си обещах, че няма, спирам веднага :oops:
Много приятна вечер от мен


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в ср, 01 апр 2009, 18:02
Здравейте мили момичета и момче,

Цитат
Не знам какво разбирате под инстинкт в случая. Аз не чувствам нищо по-особено освен страх от време на време дали ще се справя, страх дали ще ме харесва мъжа ми с 20 кила повече и еййййй такъв корем, страх дали ще ме харесва след това със стрии, отпусната, дебела и най-вероятно с целулит, страх дали бебо ще е здрав, страх дали ще бъда добра майка и от време на време ентусиазъм - леле ще ставам мама най-сетне.
Голяма страхливка се извъдих еййй  
Паполино ето тези мисли буквално "препускат в главата ми". Явно е нормално  newsm78. Не си сама   :bouquet:

Фиорче не може да сгреши теста миличко. Познати са ми и твоите чувства. И аз като забременях с дъщеря ми (бях на 23) не му мислех толкова. По- лесно ми беше. Сега е доста по- трудно. Имам предвид- мислите. Започваш да се чудиш- дали ще се справиш, как ще бъде и т.н. Едно неописуемо чувство на радост и обърканост.

Прасковче, nikol7972  :babydust7: :babydust7: :babydust7: :pray: :pray: :pray: чакаме ви с каквито и да е новини. С вас сме милички  :hug: :hug: :hug:

Таня добре дошла миличка. Ние сме с теб миличка. Дай боже скоро да се сбъдне мечтата ти.

Бъненце защо ли ми се струва, че ти ще дръпнеш фитила съвсем скоро.   :love001:

Зазинка хвани и   :comp03: на колежката, амаха де.

АРГХТ къде си приятелю. Някакви новини от идианските вождове?

Гушкам всички останали и пак ще пиша  newsm51

Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в ср, 01 апр 2009, 18:08
Fior, при мен тези инстинкти ги нямаше, само като си спомня как карах джет при последна степен вълнение, без да знам какво става, как се задържа това нещо в мен още се чудя.  :oops: При всички случаи според мен положителната нагласа е най-важна, всяка твоя емоция отива директно на едно определено място...

Да ви имам вълненията само :love: :lol:, и аз спрях цигарите и още първите 3 месеца бях 6 кг отгоре, общо 22 до края, но то си е и ген, 3 месеца след събитието си бях на старите кг, а сега и под тях :lol: А, и ме харесваха най-много с около 15 кг отгоре, няма да навлизам в подробности...Чували ли сте за"бременните жени са секси" ;-)
Това не са първоаприлски шегички, да знаете
Ето, почнах със съветите, а си обещах, че няма, спирам веднага :oops:
Много приятна вечер от мен

Права си Цвети. Преди това ми беше все тая, дали ще надебелея, дали ще се справя и тем подобни, но сега хормончетата ме правят ха хо  :crazy:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в ср, 01 апр 2009, 20:54
Мили ми девойчета  :love:
Невероятно съм доволен от работата си през последните дни, но и невероятно много съм уморен и нямам сили да ви зарадвам с друго, освен че на света в този момент има поне един доволен мъж (еййй, големи мрънкала сме от време на време  :blush: )  :mrgreen:
Днес сме си замислили вечер на свещи, вино и Pink Floyd или нещо такова. Много добре се справяме с тези вечери напоследък  :love: Дано тренировките доведат след време до 1-2 мънички резултата  :pray:
Пожелавам ви лека и топла вечер   :bouquet: :love:  :bouquet:
Няма да се плашите и спрете да се ръчкате с лакти  :lol: . На всички ще ви дойде реда - само спокойствие и усмивки искам от вас, и любов - другото съм го уредил  newsm10 :love: :love: :love:

P.S. Ха сега виждам, че футбулното фенче е на линия :lol: Честита победа Zazolinke честита и на мен, и на всички, които обичат футбола...


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Zazzy в ср, 01 апр 2009, 21:03
Ето ме и мен.
Фиорче, миличка, честито!   :bouquet: Не е грешен теста, не се притеснявай. И е твърде рано за каквито и да е симптоми. Дано всичко е наред от тук нататък.  :peace: Много, много се радвам за теб. Прекрасен финал на март месец, който се оказа много плодотворен. Дай Боже и април да е такъв! Чакаме следващата бомба.  :love:
И честит ти рожденик! Да е жив и здрав и да те кара да се чувстваш най-обичаната жена на света!
Таня, добре дошла. Не си единствената, която се готви да става майка по малко по-нестандартен начин (ин-витрото имам предвид). Ако имаш въпроси в тази връзка, не се притеснявай да питаш, аз минах през няколко процедури. Желая ти скорошен успех  :hug:

На всички останали от нашата банда - прегръщам ви и ви желая хубава вечер.

ARGHT, честито, братче. Моичкият беше на стадиона, даже още не си е дошъл. А аз се прибрах, пуснах телевизора и успях да видя втория гол. Е, все е нещо..... Само да ти споделя, че като бивша спортистка, съм голям фен на всички спортове, особено на тия, в които българските спортисти имат успехи. Е, като казвам фен, имам предвид пред телевизора, иначе даже и на фитнес не ходя......


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в ср, 01 апр 2009, 21:17

Бъненце защо ли ми се струва, че ти ще дръпнеш фитила съвсем скоро.   :love001:

Олеле майкооооооооооооооо :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в ср, 01 апр 2009, 22:17
Обожавам ви бе ненагледни мои,толкова ми е хубаво когато в края на дена мога да ви чета, едно такова ми става въздушно...

Добре дошла на Таня.
На Фиорчето ще кажа след всичко писано че за грешка не може да става въпрос. Има фалшивоотрицателни но НЕ фалшивоположителни тестове. Тортата е вълшебна, но мъжа ти май е получил най-добрия възможен подарък.

На бременилките ще пиша - мили мои, аз бих дала всичко на света да съм на вашето място и ако това се случи хич няма да се притеснявам колко килограма ще наддам. Мога да ви уверя от собствен опит че всяка жена си има едни вариации на тема килограми които достига всяка бременност. А дали са 20 или 24 няма особена разлика. Освен това не се съмнявайте , че дори с подути глезени и разширени вени, станали квадратни и с тромава походка вие ще бъдете най-красивите същества за мъжете си, защото носите живот. Абе я си хапвайте на спокойствие - без да се тъпчете , а после ви уверявам че ако имате желание килограмите ще се стопят!
НАЙ-ТЪЖНОТО обаче е че и бюстовото изобилие ще се стопи- виж за това им е много жалко на татковците ...
 :35:

Стискам палци на всички които очакват бомби. Аз лично вече се чудя на кой щъркел да заложа, то толкова много възможности. Хайде  Април да ни е по-бомбастичен от МАрт.

АРГХ друже - не си избрах аз щъркел и май сгреших- то крастав и плешив да беше все щях да имам някакъв шанс, ама аз като не питах кой е моят от страх да не ме забиеш с номер 1378, сега виж къде съм- под кривата круша. Така че ще си налягам парцалите ще си пия лененото семе и дуфастона.Слон с ориз ще ми е трудно да изям  :35: но ако се наложи ще се насиля.

Целувам всички ви
Лека нощ ви желая
  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nadia-h в ср, 01 апр 2009, 22:27
Ехооо! Тук съм, не е първоаприлска шега. Най-накрая ми оправиха компа и се надявам че вече няма да имам проблеми и с интернета. Попрочетох набързо за да "вляза в час" и първо искам да честититя на Фиорчето   :bouquet: А за теста миличка не се притеснявай. Ако няма бременност няма как да е положителен.
Таня :welcome: И аз като Зазолинчето съм на твое разположение за всичко което те интересува във връзка с нестандартния начин по бебеправенето. А той начина едва ли има значение, важен е резултата  newsm30 нали?
Да взема да дам малко отчет и за себе си ли newsm78? Те моите новини и хубави и лоши, ама нека карам подред. Значи, на първия преглед видяхме две сакчета. Миналата седмица чухме сърчице. Пиша сърчице, защото едното нещо не върви добре. Усещам как започвам да изпреквам. Има дни в които се чувствам добре, но понякога ме обзема такова безспокойство и страх, че ето едното спира да се развива и е въпрос на време да спре и другото и..... Това, което още повече ме влудява е че нито ми се гади, нито ми се повръща, нищо! И съответно започвам да си тълкъвам тази липса на симптоми под призмата на страховете си и така.
На всички които чакат  :stork-boy: :stork-girl:  :fingerscrossed: :clover:
Лека нощ на всички :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: papolino в ср, 01 апр 2009, 22:32
Олеле майкооооооооооооооо :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Става - също така можеш да викаш и ооооо божееее - важното е да е в правилното време и на правилното място [smilie=smile3503.gif] шегувам се.

Днес реших да си отмъстя на брат ми /навремето ми съобщи на 1 април че ще става татко - наложи се да се обадя на доста хора докато се убедя, че не са се наговорили и това е истина/ и му написах SMS, че ако е рекъл господ ноември ще става вуйчо. А той ми отговаря: "А? Сега господ ли му викаш? Аз нали може Миро да му викам?" /Миро е съпруга ми/ - цял следобяд съм се смяла.

Пожелавам на всички приятна вечер - със свещи или без, с музика или без, с вино или без - важното е да ви е хубаво, да се обичате и уважавате другите неща сами ще се наредят.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в ср, 01 апр 2009, 22:52
Рея,да знаеш откога се оглеждам за теб и чакам да ни дадеш знак.

Мила не се притеснявай, за съжаление това което мраза да казвам но то е ТАКА -  именно в тези периоди на бременността всичко е божа работа - нито доктор нито нещо друго може да помогне.

Ние всички сме с теб, всяка от нас стиска палци и изпраща по една молитва ( под всякаква форма и език) за да може нещата да се развият благоприятно. Факта, че не усещаш дискомфорт НЕ Е ПОКАЗАТЕЛ  че има нещо нередно. Всичко зависи конкретно от жената- има такива които просто цъфтят и вързват по време на бременността. Не си затрупвай главицата с подобни притеснения. Просто бъди положителна, пък каквото сабя покаже.
  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Danito в чт, 02 апр 2009, 08:06
Добро утро на всички!Рея :baby_neutral: всичко ще е на ред не бързай да се тревожиш!!!Фиорче,мила и аз от лекар знам,че няма грешни положителни тестчета,а това ,че не ти е лошо е отлична новина...не е задължително да се скъсваш от повръщане ,че всичко да е ок.Таня,добре дошла и да ви кажа честно това не е нестандартен метод ,а си е лека помощ важното бебче да се появи,така че късмет и стискам палци.
Относно килограмите искам да споделя,че първият път родих 56 кг(бях дигнала с 13 някъде и изобщо не ми ставаше лошо),така че всичко си е до човека(и години може би),но тогава бях на 20г.
На всички останали  newsm51 и прекрасен ден!!!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в чт, 02 апр 2009, 09:42
Добро утро мили хора! Днес съм станала рано и ще пием кафе като за начало.

(http://m.sibir.bg/uploads_bg/blog/0070864/img_70864_143709_b.jpg)


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 02 апр 2009, 10:01
Добро утро и от мен симпатяги  :hug:
Много хора ще оспорят виждането ми по въпроса, но днес е много приятен ден във Варна. От тези типично пролетните, в които обаче слънцето липсва  :love:
Аз малко ще се върна да почета назад. Може би съм пропуснал нещо с моите ангажименти.
После ще ви пиша и за резултатите от изследванията, които вече са на лице. Има добри,  има и лошички, но не фатални новини  :D
Danito, какви са тези килограми бе пиле?!? Ти си живо доказателство, че една жена трябва да забременее за да заприлича на човек  :peace: 43 килограма?!? Че той твоя левент е нямал нужда от дорест жребец за да те открадне. И едно най-миловидно пони му е било достатъчно  :lol:
Лек ден девойчици   :bouquet: :love:  :bouquet:
По-късно ще се "видим" пак  :hug:
Ха точно си помислих за кяфе и nikol  се появи както винаги точно навреме  :love:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: roslem в чт, 02 апр 2009, 10:07
Добро утро!
Вчера писах писах и накрая се оказа че нищо не съм направила, т.е. днес виждам че явно не съм го публикувала. Та днес почвам отначало.
Най-напред едно голямо ЧЕСТИТО  newsm51 на Фиорчето! Пожелавам ти от сърце една лека и безпроблемна бременност. Много се радвам, че все повече момичета от отбора минават от другата страна в отбора на  :preggo:
Пожелавам този месец да има повече бомбички в темата  :fingerscrossed:
И ARGHT...   да ти кажа, че на 31 март ходих към гребната база в парка да позяпам за щъркели, ама то освен чайки друго не видях. Та вие от Варна май вместо щъркели сте ни изпратили чайки  [smilie=smile3506.gif] Та от няма накъде си вързах мартениците на цъфнало дръвче. Добре че при нас поне такива има много в изобилие.
Ей papolino я горе главата. Какви са тези страхове. Мисли само за хубавите моменти, които те чакат. Не си създавай излишни грижи и страхове.  newsm10
Таня действайте и не отлагайте нещата. Стискам ти палци  :fingerscrossed:
Рея  :clover:
Лек ден на всички   :love001:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Fior в чт, 02 апр 2009, 10:08
Добро утро!!! :lol:
Zazolinka ,Рея ,Danito ,roslem, благодаря и на вас момичета!!!  :bouquet:
Явно положението е ясно-теста е верен,но...попитах,защото се натъкнах на една публикация,в която пишеше,че теста,ако е направен 2 дни след закъснението и ако е имало прием на някакъв лекарствен препарат,е възможно да отчете неверен резултат,следствие на хормонален дисбаланс.После ще се опитам да го намеря и ще ви го покажа.
Danito ,благородно ти завиждам ,че си толкова слабичка и си качила само 13кг :blush:Де тоя късмет да ме споходи и мен ;-)
Рея,стискам ти палци и дано всичко се нареди! :pray: :pray: :pray:Само кураж!!!!
(май не трябваше да ти чета поста,че доста се притесних сега) :(
Регенце, ей това с бюстовото изобилие просто ме развесели :35:Как го измисли само :hug:

Сега се оказваме пред проблема"как да съобщим на дъщеря ни"новината? newsm78
Тя знае за сега,че ще си има братче или сестриче,но когато дядо Боже каже,и сега и подхвърлихме лекичко,но.......
резултата не беше никак обнадеждаващ. :thinking:Девойката заяви,че не искала никакви бебета,но после размисли и
каза,че иска,но само ако е момиче,но ако е момче не го искала и нямала да го погледне. :crazyeyes:
Ще бъде доста трудно да я убедим и тя да свикне с мисълта..........
Дайте съвет-тези,които са се сблъсквали с това :pray:

nikol7972,какво става с теб???Новини??? newsm78
Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Таня69 в чт, 02 апр 2009, 10:13
Добро утро и от мен! Благодаря на всички Ви, за подкрепата, не можете да си представите, колко ми олеква като Ви чета   :love001:
Не съм съвсем наясно с процедурата ин витро, за пръв път ще ми е, чела съм много, но от това съвсем се обърках...Аз си мислех, че още след следващия цикъл ще започнем, но доктора ми каза, че тогава ще ми направят изследвания и ще ми изспишат противозачатъчни и чак ако всичко е наред по следващия месец ще започне процедурата  :(...А някакви отзиви за клиниката в Плевен?


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в чт, 02 апр 2009, 10:19
Здравейте, момичета и момче! :hug:
Хубави новинки напоследък, радвам се, само така!
nikol7972, благодаря за кафенцето!  :love:
Фиор, аз не съм се сблъсквала с този проблем и не мога да дам адекватен съвет, но на колко години е бъдещата кака?
ARGHT..., човече, важното е да се тръгне отнякъде.
Рея, надявам се тревогите ти да отпаднат и да се радваш на спокойна и успешна бременност! :pray:
Хубав ден на всички ви!  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в чт, 02 апр 2009, 10:43
Добро утро, свежарки и свежари!  :hug:

Начи почвам пи по ред на номерата.  :D

Рея, миличка, това, което се е случило с едното ембрионче, при двуплодна бременност става толкова често, че идея си нямаш! По-често става така, отколкото да се запазят и двете. Успокой се и работи върху себе си, за си бъдеш позитивна. Това ще повлияе много добре на бебчето ти!  :love: :hug: :love:

Фиорче, не се товари излишно с това как да убедиш каката да се подготви за бебето. Аз бих изчакала със съобщаването на новината, но при разговори бих вкарвала от време на време реплики в тая посока, за да свиква с идеята. А относно медикаменти, които могат да повлияят на теста за бременност, единствените, които могат да се отразят са такива, които съдържат ЧХГ (например Прегнил), а дколкото знам ти не си приемала такива. Така че споко и по тая тема!  :hug:

Ванхорн, пиле, килограмите да са ти последна грижа!  :love: Всичко ще бъде наред!

Цвета, стискам палци всичко с преместването да мине добре!  :hug: Чакаме те да пишеш вече от новото място.

АРГХТ, наслаждавайте се на секса за удоволствие сега. По-важно от това вие да се обичате няма!  :hug:

Регенце, Рослем, Лени, Деми, Ифче, Данито, Никол, всички  :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в чт, 02 апр 2009, 10:47
Цитат
nikol7972,какво става с теб???Новини???
Fior мила има време още и аз нямам търпение ,ама ще изчакам седмица.За да не се радвам или разочаровам напразно. :hug:
ARGHT недей така бе човек ,кажи новините.Няма значение какви са ,ние сме с теб. newsm10  :love001:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: if-73 в чт, 02 апр 2009, 11:12
Здравейте момичета и момче.
  Рая не се притеснявай излишно аз имам една позната която беше с близнаци но в четвъртия месец остана едничко и то се роди живо и здраво .Няма зависимост , че щом едното не се развива добре и другото е така.Не знам дали успях да те обнадеждя но поне се надявам да е така .Иначе се моля и двата ембриона  да са добре и да им се радваш след девет месеца.
 Фиорче аз на нашата кака и казах чак в петия месец тъй като преди година и нещо имах спонтанен и не исках да се надява излишно.Чак като мина 2 ФМ в 19 г.с набрах смелост да и кажа.Тя обаче много иска братче или сестриче и сега няма търпение да се роди бебето.
На всички останали много гушки и чакам бомбички с нетърпение. newsm51


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: milly vanilly в чт, 02 апр 2009, 11:13
Добро утро, лястовички ранобудни  :love:

Фиорче, всичко ще е наред. Вярвай в това. Много е важно положителното мислене, добра храна и здрав сън. Това че не ти прилошава е чудесно. А, може и още да е рано, при някои симптомите се засилват в по- късен етап. Но не е задължително да ти се гади. Имах приятелка, която не можеше нищо да сложи в устата, беше се обезводнила и влезе в болница няколко пъти да и включват системи. Не искам да те плаша, а просто да ти кажа , че по-хубаво от това здраве му кажи  :hug: Дано изкараш една прекрасна, красива и лека бременност  :hug: :hug: :hug:

Бъни, не ни моткай и не се спотайвай,ами вади теста  :lol:  :gydi:
Никол, и ти с тия късни кафета  :lol: , какво ми се правите на ощипани госпожици с Бъди  :lol: Я по едно тесче  [smilie=smile3513.gif]

Танче, добре дошла   :bouquet: Успех ти пожелавам, това за процедурата ин-витро, не мога да дам съвет и компетентно мнение, но съм с теб и ще стискам палчета  :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:  Имам приятелка, която 7 год. бори стерелитет, няколко неуспешни иксита, първо ин-витро неуспешно и на второто успя. Сега има една малка принцеса на 2 годинки. Аз винаги като я видя и казвам " Пу пу ,много е красива, голяма кукла  :love: " ..А, тя ми отговаря " Е нали е поръчкова, как няма да е красива  :lol:" . Така че важен е крайния резултат :peace:

Кръстник, само така човече  :hug: Щом сте тръгнали от някъде, резултата ще дойде. След всеки залез идва и изгрев  :hug:  . Ама тука едно слънце е изгряло   :nature016:  :nature016: , не само във Варна  :love:

Рея,  :hug: Дано нямаш повече тревоги, всичко да върви както трябва. Да изкараш успешно бременността и да се радваш на здраво и палаво бебче  :pray:

Гушкам ви всички  :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 02 апр 2009, 11:32
Таня69,аз пък се чудех какъв и за кого беше един много странен щъркел - изцяло бял, с пенсне и професионално суховата физиономия. Остана последен на опашката и аз се чудех "Тоя пък за какво чака, като вече всички моми съм ги наредил", но той ме засрами като ми посочи пропуска. Явно е бил за теб с тази бяла премяна. Надежден ми се видя да ти кажа и определено нямаше колебание в каква посока трябва да се лети  :hug: Ааа...и за клиниката в Плевен само добри новини мога да ти кажа  :pray:

Такаааа...нашите изследвания:
Тироидните хормони и антитела са напълно в норма и явно щитовидната жлеза на моето момиче си бачка и е като нова  :lol: Там притесненията отпаднаха  :pray:
От друга страна има положителен маркер за Антифосфолипиден синдром. Ха сега де - Какво е това?!? За тези, които не са запознати с две думи: Нищо фатално. Не се лекува, но при бременност има изключително успешна профилактика с Аспирин протект или нискомолекулен хепарин. Не е болка за умиране и според уверенията на лекарката ни: Ще се справим  :mrgreen: Този синдром и тромбофилията причиняват над 80% от абортите в късни седмици или раждания на недоразвити деца. При профилактика над 90% от носещите го нямат абсолютно никакви проблеми с бременността. Това ми е инфото по памет. Тепърва ще четем по-подробно...
Не ни уплашиха. Целта ни е нещо, заради което мможем да преживеем и по-тежки новини  :lol:
Хеййй...моята кръщелница  :love: Още ми се повдигна доброто настроение, като си я мярнах  :mrgreen:
Хайде на работа. По-късно пак ще намина   :bouquet: :love:  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: .♥.Петя.♥. в чт, 02 апр 2009, 11:40
АРГХТ, добре е, че причината е установена. И при мен има индикации за нещо подобно, поради което и аз ще пия аспирин, живот и здраве, като видя двете чертички. Има много жени с този проблем и наистина много успешни бременности в следствие на правилна терапия.

Аз вярвам, че ще успеем!  :pray:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Таня69 в чт, 02 апр 2009, 11:41
Благодаря ти много, много, и се надявам да си познал  :love001:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в чт, 02 апр 2009, 11:57
ARGHT..., братче, значи се вижда светлина в тунела! Ами че това е чудесно! :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 02 апр 2009, 12:08
... И при мен има индикации за нещо подобно, поради което и аз ще пия аспирин...
Без да ви плаша  :naughty: По един или друг начин склонността към тромбофилия се носи от близо 75% от жените. Причините са различни. Това не е фатално и е добре преди или дори след като сте забременели да се направят изследвания за такива показатели. Глупаво е човек да страда от нещо, което може да бъде разрешено с аспирин. Според мен тези изследвания трябва да са задължителни за всяка жена в детеродна възраст и да бъдат поети от Здравната каса. Но... това е само според мен  :(
Таня69, ще благодариш но онзи  беличкия  :lol: Аз съм само посредник, който при добри резултати пие биричка  :crazy:
Благодаря ви за подкрепата   :bouquet: :love:  :bouquet: Ние ни най-малко не сме се отчаяли и дори съвсем бодро и ведро си гледаме напред. Нещата се изясняват, разбира се. Нали заради тази цел сме запретнали ръкави  :mrgreen:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nadia-h в чт, 02 апр 2009, 13:10
   Смятах да започна с Добро утро и благодарности за кафето на nikol7972 , но докато се натуткам да пиша то вече станало Добър ден.
Благодаря ви за успокоителните на думи. Старая се да съм спокойна, но за съжаление не винаги успявам. Най-много ще ме е яд един ден когато (дай Боже) вече ще държа в ръцете си своето детенце, че не съм могла да се радвам на бременността си.

Фиорче, ти не се шашкай от моите писания. Аз съм със сто и двайсет проблема и затова ми е толкова притеснено. Колкото до проблема с каката не знам какво да те посъветвам, но ти пожелавам той да е единственния по време на бременността ти :peace:

Таня69 Нямам личен опит от клиниката в Плевен, но от всичко прочетено мисля че имат добри специалисти. Това им е сайта: http://www.ivfpleven.com/index.php?l=3 (http://www.ivfpleven.com/index.php?l=3)

   Аз като веща в темата  :sick: искам да уточня нещо. Тромбофилия наричат генетичната предрасположеност към съсирване на кръвта, а когато причината за това е придобита се води Антифосфолипиден синдром, т.е. проблема и в двата случая е един и същ, но причините които го предизвикват са различни. Може да има Антифосфолипиден синдром без жената да е генетично обременена, но много често генетичнчта предрасположеност към тромбофилия води и до наличието на антифосфолипиден синдром.
Аз съм с генетичен проблем и освен аспирин съм и на завишена доза нискомолекулярен хепарин (Clexsane 0,6) и фолиева киселина по 7mg.
Тези неща обаче докторите ги решават, а ние тук просто си споделяме. :hug: :hug: :hug:Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: Fior в чт, 02 апр 2009, 13:36
Бъдещата кака е на 5г и 7м,но все още си е дете,при това свикнало с това- цялото внимание да е насочено само към нея.
При това тя винаги ревнува и се сърди,когато гушкам чужди деца-такава си е от малка. :(
И сега предполагам какво си мисли-че на нея никой няма да и обръща внимание,само не бебето.....и какво ли не.
Свидетел съм на бременноста на моя приятелка-дъщеря и беше на 10г. когато забременя съвсем неочаквано и през цялата и
бременност дъщеря и наричаше бебето с думи от сорта"това влечуго","този червей",и пр.(простете,но така си беше :oops:)-
"не искам да го виждам"......Тя буквално се проклинаше,че не го е махнала и съжаляваше много,притесняваше се :ooooh:-изобщо
изкара една много тежка бремменост.Но после бебето се роди,в началото първите-1-2 месеца не го поглеждаше,след което
явно "доброто" се отключи тя стана най-грижовната кака на света и страшно много и помагаше.
Но да се надявам да не стигнем чак до тук :pray:
 Както и да е,ще го мислим някак си,сега трябва да се подготвям в скоро време да ходя при чичо доктор,и ще
се разбере окончателно.Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в чт, 02 апр 2009, 13:45
Fior , Прасковка ти е дала хубав съвет. Аз имам наблюдения само от позицията на по-голямо дете (брат ми е 9 години по-малък), но изобщо не си спомням подобни чувства да съм изпитвала, много му се радвах и още преди да се роди, бях абсолютно убедена, че ще е момче. :crazy: След което много, ама много помагах. :bowuu: :lol:
Вниманието към нея е ключов фактор според мен. И разговорите. Не е толкова малка, за да не можеш да й обясниш. Грешка - обясняваш, защото вероятно няма да стане с едно обяснение. Надявам се да не стигате до крайности като описаната от теб, пожелавам ти да си имаш освен сладко бебе и една много щастлива кака. :hug:
Уф, ама и аз как се разписах, на краставичар краставици тръгнах да продавам... :oops:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в чт, 02 апр 2009, 14:11
Форче  :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: какви са тези деца бе.
Така на прима виста какво ми хрумна newsm78 аз съм малко рязка по тоя въпрос и хич не търпя лигавщини.
Та бих казала на това малко зверче на приятелката ти - такааааааа бебето е по малко от тебе и ти ще се грижиш за него според възрастта си, ние се грижим за теб с тате, баба, дядо и т.н.
Сега както казваш ,че е влечуго и не искаш да го погледенеш - то е безпомощно и не може без помощ от по възрастни.
Ако ние с тати кажем, че не искаме да те погледнем и т.н какво ще се случи.
Дали ще се оправиш сама а????
За твоята кака не се тревожи Фиорче.Не вярвам да се стигне до там.Подмятай от тук от там и като ти проличи коремчето ще е подготвена психически, къде ще ходи :hug:
Рая какви са тези мисли. :peace: не даваме така.Аз като Ифчето ще ти кажа, че се запознах с жена с инвитро на която бебечетата са били три но едното не се е развило.Другите две са си живи и здрави.
Така, че споко :hug: и повече усмивки.Божа работа е това, но и ние ако се тревожим по малко ще помогнем ми се струва :hug:
Не ,че винаги и при мен се получава де, но се старая :peace:
ARGHT много се радвам за добрите новини при вас :hug: :hug: :hug:
При мен хора май май няма да е :(


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 02 апр 2009, 14:18
      Аз като веща в темата  :sick: ...
Ами ние тепърва започваме да четем по тези въпроси, но сега като каза първо се сетих, че ми е минала такава информация през главата и второ разбирам, защо искаха да  ни направят и изследването за тромбофилия. Резултатите от него ще са готови другата седмица, но те като че ли няма да променят положението. Ще видим. Аз поне съм щастлив, че не се оставихме на лафовете от първите дни "Няма да се повтори. Това е случайно съвпадение на обстоятелствата". Как ли пък не  :xarms:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в чт, 02 апр 2009, 14:24
Аз поне съм щастлив, че не се оставихме на лафовете от първите дни "Няма да се повтори. Това е случайно съвпадение на обстоятелствата". Как ли пък не  :xarms:
Абе то може и да не се повтори, ама когато човек е спокоен, че е направил нужното, е по-добре. :peace:
Бъни :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: papolino в чт, 02 апр 2009, 14:45
Фиор  - ето една статийка да прочетеш - възраста на малката е идеална според нея за второ дете.
http://www.tiabg.com/?c=n&id=198

ARGHT не виждам лоши новини при вас - всичко, което се поддава на контрол и то с елементарни средства е добра новина, но си и прав, че човек трябва да е осведомен.

Рея стискам палци всичко да е наред.

На всички  :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanja74 в чт, 02 апр 2009, 15:27
Пише Ви най-щастливата жена на света! На 34 г след 5 месеца опити, чудото се случи и при нас. Бременна съм в 3 ти месец. 15 години след като съм посяла в къщи дървото на живота, то цъфна за първи път. Скъсах цвета и го хербаризирах, бях сигурна, че това е символ за нов живот - и наистина, след 10 дена забременях! Пожелавам на всички Вас да се сбъднат най-скоро мечтите Ви и да изпитате същата радост!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в чт, 02 апр 2009, 15:29
vanja74 , и тук честито! Помня те колко беше притеснена.  :hug:
ARGHT..., добре че момичето се появи вече бременно, че иначе откъде щеше да поръчваш допълнителни щъркели... :lol:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 02 апр 2009, 15:53
Абе то, който се нуждае смело да нахлува тук, пък аз си имам тайни коридори за контрабанда на пернати образи  :mrgreen: Всичко е уговорено - най-проблемна е мексиканската граница. Трудно е накараш щъркел да мине през подземен тунел  :lol:
Хайде сега vanja74 ви вкара още една муха в главата  :35: :35: :35: Ленено семе, Дуфастон и сега Дърво на живота. Направо си умирам от смях като си ви представя след седмица-две окичени с амулети от всякакъв род...'ми...то място за мъжа няма да остане къде да го "закачите"  :lol:
Май vanja74  :hug: си е добър завършек за страничката, така че да викаме Неволята да ни пуска скоро нова темичка. Нямам нищо против и някоя от вас да е само да е късметлийка :hug:

И ARGHT...   да ти кажа, че на 31 март ходих към гребната база в парка да позяпам за щъркели, ама то освен чайки друго не видях. Та вие от Варна май вместо щъркели сте ни изпратили чайки  [smilie=smile3506.gif]
Еййй...тука много лошо ни изловиха. Казах ви, че пловдинчанки не ядат доматите с коловете и не можем да им пробутаме чайки за щъркели. И като се сетя само, че предложенията с какво да ги заместим, започваха от морски свинчета...добре, че не се съгласих. Съвсем за резил щяхме да сме :lol:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в чт, 02 апр 2009, 17:12
Здравейте бе ненагледни.

Тук искам малко да се изкажа по темата за братчетата и сестричетата и искрено се надявам никой от вас да не погледне на мен с лошо око. Аз съм ПРОТИВ да им се съобщава рано радостната вест. С това може да им спестите много разочарования в последствие. Най-подходящ момент със една сравнителна сигурност ( не ангажирам никой да се съгласява с мен ) е не по рано от 14-16 седмица.

Когато забременях 2005 година, почти веднага казахме на дъщеря ни - тогава на 6 годинки и половина, опитвахме се всячески да я направим съпричастна на събитието, точно от притеснение за ревност - избирахме заедно дрешки, играчки, дори името на бебето трябваше да съдържа част от нейното име. Когато в 22 седмица ни сполетя нещастието тя го преживя много трудно. Още помня треперещите ръчички с които закриваше ушите си и викаше - не искам да знам, не ми казвайте че се случило нещо с бебето. Когато забременях следващия път тя беше на 8 и нищо не й казахме. Изчакахме да направим всички възможни изследвания, да получим последните резултати от амниоцентезата и едва тогава в 22 седмица й казахме. Аз вече се бях се позакръглила а тя с детската й наивност ме кореше- Мами виж как си напълняла - приличаш на бременна. Разбира се не ви съветвам да чакате толкова дълго - чак до 22 седмица (то в нашия случай беше "парен айран духа") но все пак бъдете разумни.

Що се касае до ревността - има я във всяко дете и тя е обяснима - дотогава мама е само тяхна а изведнъж трябва да я делят. Освен това се намесват и общите ресурси- кака ни и досега не може да приеме мисълта че НЕЙНАТА стая скоро ще се дели с брат й. Помня когато й казахме за пръв път че ще става кака, през лицето й мина пълна гама от объркване, учудване и ревност.После го прие като факт без да проявява някакви определени емоции. Когато обаче в къщи се появи малко ревящо пакетче у нея се оформи една безусловна  любов. Мисля че с всяко дете би било така. Възрастта обаче играе важна роля -  по големите деца по лесно свикват, на по малките им трябва малко повече време и търпение, но чувствата на братята и сестрите един към друг според мен зависят основно от родителите.

... И при мен има индикации за нещо подобно, поради което и аз ще пия аспирин...
Без да ви плаша  :naughty: По един или друг начин склонността към тромбофилия се носи от близо 75% от жените. Причините са различни. Това не е фатално и е добре преди или дори след като сте забременели да се направят изследвания за такива показатели. Глупаво е човек да страда от нещо, което може да бъде разрешено с аспирин. Според мен тези изследвания трябва да са задължителни за всяка жена в детеродна възраст и да бъдат поети от Здравната каса. Но... това е само според мен  :(
Аргх друже, това ни го казват когато излезем от детеродната възраст и навлезем в критическата. На всички ни е известно аспиринчето което всяка една жена трябва да взема по веднъж на ден - по различни причини и тази съответно също.

Аз поне съм щастлив, че не се оставихме на лафовете от първите дни "Няма да се повтори. Това е случайно съвпадение на обстоятелствата". Как ли пък не  :xarms:
Абе то може и да не се повтори, ама когато човек е спокоен, че е направил нужното, е по-добре. :peace:

Ето с този цитат също съм много съгласна - за много то нещата в сферата на бременността медицината само предполага а съдбата разполага. Хубаво обаче когато човек направи всичко възможност нещо да не се случи.

Ваня 74 добре дошла  - явно някой от неизбраните от нас щъркели на АРГХ те е споходил.Дърво на живота няма да с реша да засея, че ако ще цъфти след 15 години дотогава ще съм само за баба... :35:

Бъни, миличка знам че е тъжно, гадно, подтискащо . С теб сме мила - всички сме там ( коремчестите са били по някое време там ) където си ти, така че те разбираме. Прегръщаме те, твоят щъркел може би просто ще си почине този месец а другият ще долети с пълна сила.

Никол мерси за кафенцето, хайде бе мила давай да ни отсрамваш на теб ни е надеждата от Варна и региона.
Ванхорне ненагледна, пази се.

На всички с коремчета- погал по коремчетата.
На всички други - прегръдки и целувки. Днес сме 2-ри април- чудесен сив но топъл ден. Днес няма опасност да приемеш новина с оглед че могат да те излъжат , така че давайте поред с бомбите .


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в чт, 02 апр 2009, 17:14
Я пък тоя човек кво ни се хили :xarms:.Визирам господим ARGHT... .
С амулети сме щели да ходиме, къде мъжа щме щели да окичем.
Как къде бе - мъжа в джобчето :35: ще го водим  при нужда :hahaha:
ARGHT...   ;-) :hug:
Ваня честито миличка :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 02 апр 2009, 17:18
Я пък тоя човек кво ни се хили :xarms:.Визирам господим ARGHT... .
С амулети сме щели да ходиме, къде мъжа щме щели да окичем.
Как къде бе - мъжа в джобчето :35: ще го водим  при нужда :hahaha:
ARGHT...   ;-) :hug:
Щом е така  :xarms: пет минути няма да ви говоря  :naughty: В джоба?!?  :xarms: що за отношение  :crazy:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в чт, 02 апр 2009, 17:19
РеГенце :hug: :hug: :hug: аз още не знам.
Ама така го усешам :oops:
За децата много интересно разказваш.
Чак не вярвам такова чудо :sick: но явно е факт.Голяма работа са тия деца.Човек не знае понякога какво им е в главите.
За ограмната роля на родителите съм напълно съгласна :peace:
Аз хич не поощтрявам егоизма, ама......да не ми идва до главата :sick:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в чт, 02 апр 2009, 17:26
Я пък тоя човек кво ни се хили :xarms:.Визирам господим ARGHT... .
С амулети сме щели да ходиме, къде мъжа щме щели да окичем.
Как къде бе - мъжа в джобчето :35: ще го водим  при нужда :hahaha:
ARGHT...   ;-) :hug:
Щом е така  :xarms: пет минути няма да ви говоря  :naughty: В джоба?!?  :xarms: що за отношение  :crazy:
Е къде другаде пък и ти newsm78
Под чехъл не става, под мишничка пък хич :hahaha: :35: :hahaha:
Позволи ми тоя майтап :hug: ,че нещо главата ме зацепи и тука ми е пристана за успокоение :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: roslem в чт, 02 апр 2009, 17:57
ARGHT...  включвам се за бързо само да ти кажа, че някъде четох, но не помня къде, че Аспирин протект се пие и по време на опитите за забременяване, за да се запази оплодената яйцеклетка и да не се изхвърли. Сигурно много неразбрано ти го написах, но бързам. Може би докторите ще ви го кажат ако наистина е така.
 :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в чт, 02 апр 2009, 18:11
Здравейте мили другарчета,

Радвам се, че ви намирам в добро и приповдигнато настроение.

ARGHT... много се радвам, че сте спокойни и проблема е решим. Също така благодаря за информацията, много е полезна.

Фиорче, Бъни, Реге обръщам се и към трите, защото Вие най- много коментирахте усложненията възникващи с по- големите деца в семейството.
Аз съм на мнението на Реге- колкото е по- малко детето, толкоз по- трудно го приема. За Не дай Боже загуба...Чукам на дърво, но и ще допълня: С една бременност може да се случи всичко- както в първия, така и в последния ден. По- предпазливо е да се каже по- късно на по- малките деца, тъй като е по- трудно да им се обясни написаното от мен по- горе.
Ние казахме на нашите деца- едното плака от радост(10год.), другото(13год.) се замисли за момент и после скочи и ме гушна с думите: "А, мамо ти ще обичаш ли повече това бебе".
След това седнах и спокойно им обясних, че всичко е много сензитивно и че винаги може нещо да се случи. Помолих ги да запазят спокойствие и да се молим всичко да е ОК. Да, но все пак това са вече големи дечица.

Николче, Бъни айде дееее, нямам търпение вече.

Мили ти не ги пращай девойките да правят тестове 'щот ти хрупаш лененото семенце от доста време. Хайде чакаме.

Рея, Прасковка, caritas,  vanja74, Регенце, roslem,  Зазолинкааааааа, Ленииииии
Айде де кой ще пусне нова темичка.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в чт, 02 апр 2009, 19:09
ARGHT...  включвам се за бързо само да ти кажа, че някъде четох, но не помня къде, че Аспирин протект се пие и по време на опитите за забременяване, за да се запази оплодената яйцеклетка и да не се изхвърли. Сигурно много неразбрано ти го написах, но бързам. Може би докторите ще ви го кажат ако наистина е така.
 :hug:

Roslem абсолютно права си и на мен ми го препоръчаха ( задно с дуфастона пък и за другите проблеми около главата ми ) но казаха ако само малко ми закъснее веднага да го спирам че не било добре да се приема аспирин от жени в начална бременност който нямат показания за приемането му.

Много ми хареса статията за разликата във възрастта на децата която е постнала Паполино. Прекрасно разяснено, само дето изниква въпроса  - може ли дотолкова да планираш бременност че чак да се кахъриш за разликата във възрастта на децата. Освен това не дай си боже ако голямото стане на 6 а вие започнете опити и се окаже наличие на проблем или дори при липса на проблем да не става - годинките си летят - мъка. Затова това го четем но се съобразяваме с конкретната ситуация. Когато забременях последния път  много се притеснявах че бебето ще има  точно две години разлика с малкия ( термините бяха на една и съща дата). Съдбата обаче реши друго - сега си мисля  !колко съм била глупава! - ами точно тези неща си зависят само от нас. Ние можем да утежним или облекчим ситуацията при  малка разлика на децата- трябва само повече търпение и такт - а когато си чакал доста дълго за детенце имаш и от двете в изобилие.


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 02 апр 2009, 19:21
Позволи ми тоя майтап :hug: ,че нещо главата ме зацепи и тука ми е пристана за успокоение :hug:
Хъни-Бъни, точно от мен ли ще искаш разрешение за това. Нали аз най-много защитавам идеята, че след секса и любовта, шегите и доброто настроение са най-големия магнит за щъркеловата душа  :hug:  :love: :hug:

roslem, наистина е така. Вече ни казаха, че може да се наложи моята девойка да започне да пие аспирин два месеца преди желана бременност. Тоест от днес :D


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в чт, 02 апр 2009, 20:51
Извинявай ARGHT ,че така ще се изкажа по въпроса ,но обичам да съм искрена . newsm78 Та мисълта ми ,че и всички изследвания да направите пак нищо не се знае със сигурност.Да не дава господ да се случва. :pray: :pray:На мен доктора ми каза ,че няма смисъл да давам излишни пари за изследвания.При положение ,че ми е първи аборт.Но това е само мое мнение ,не го взимай присърце.Нали държим на свободната мисъл.  :remybussi:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: БЪНИ в чт, 02 апр 2009, 21:38
Позволи ми тоя майтап :hug: ,че нещо главата ме зацепи и тука ми е пристана за успокоение :hug:
Хъни-Бъни,
Я кръстника иска да има нови кръщелници :hug:.Много ми хареса това.Така ще се кръстя ама не сега ;-)
Николче това дето го написа си е така - божа работа е.Ама човек като се наплаши веднъж и.....знам ли :roll:.Общо взето в такъв момент си викаш аз да направя каквото е по силите ми пък да става каквото трябва :pray:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 02 апр 2009, 21:56
nikol  :hug: няма място за сърдене  :love:
Ние решихме да направим тези изследвания, защото имаше резултати от огледа на патолога, които ни наведоха на мисли за съществуването на проблем. Някак си "Множество бели инфаркти в плацентата" не звучи безпричинно.
Попрочетох и се оказа, че тези инфаркти говорят за постепенно запушване на кръвоносните съдове в плацентата,  докато плода е бил жив.
Резултата от изследванията не бяха изненада за нас. По-скоро ги очаквахме, но се бояхме да няма и проблем с щитовидната жлеза.
Има моменти, в които човек разполага с информация въз основа на която е длъжен да вземе решение. Ние  решихме, че този момент е такъв за нас и заради това така сме постъпили.
И на нас 10-на лекаря ни казаха "Няма смисъл от изследвания" и само двама-трима подкрепиха нашите съмнения, че не е така. Понякога логиката не е от най-закономерните неща в човешкия живот и признавам, че не рядко решенията и са продиктувани от страха.
Аз лично се надявам да не сме прекалили със страха  :D
  :bouquet: :love:  :bouquet:

Че какво?!? Хъни-Бъни, а?!?   Х-ъ-н-и - Б-ъ-н-и ... разкош :love:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: nikol7972 в чт, 02 апр 2009, 22:19
Не знам, ама мен си ме е страх честно да си призная.Мисълта ,че ще забременея отново ме кара да бъда щастлива и в следващия момент си задавам въпроса какво ще стане,всичко ли ще е наред. newsm45 newsm45 newsm45 Боже колко е несправедлив живота понякога.Но извинете ме понякога така ги чувствам нещата и ги споделям с вас.Дано не съм ви натоварила много  :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в чт, 02 апр 2009, 22:53
nikol, вероятно както ти, така и аз, така и другите хора изпитват този ужасен страх. Единствения начин да го преудолеем е да го споделим. Остане ли затворен в нас може да унищожи много хубави неща.
И мен ме е страх и дори все още не знам, колко много ме е страх. Все още съзнанието ми отрича това, което ни се случи и не гледа съвсем в посоката на това, за което мечтаем. Пообъркано е и то горкото  :blush: Всеки момент, в който изпитам страх го споделям с хора, които са важни за мен и страхът изчезва. Страхът най-много обича самотните, тежки мисли и най-много бяга от топлината на човешкото разбиране и желанието на някой да ти помогне  :love:
Мисля че няма нужда да споменавам, че сме събрани тук, не на последно място за да си помогнем да преудолеем страховете си и да намерим заедно сили да вървим напред  :hug:
Така че по-добре "товари" нас, отколкото да се "гушкате" със страха най-егоистично по двойки  :naughty:
Ти го дай насам пък от нас е усмивката и прегръдката, от които той със сигурност се бои  :hug: :mrgreen: :love: :mrgreen: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: caritas в чт, 02 апр 2009, 22:58
ARGHT...   [smilie=smile3525.gif]
Никол  :hug: Ще го борим заедно страха, няма начин!


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в чт, 02 апр 2009, 23:25
ARGHT... nikol7972   newsm51  :love001: моето раменце е винаги тук за вас другарчета мили. Аз също, както казах и преди- имам нужда от вас. Много по- лесно се преодоляват трудностите с вас :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: _re_ge в чт, 02 апр 2009, 23:46
От опита на три несполучливи по различни причини и в различни седмици смея да твърдя че това си е много И божа работа.

Ако му е писано да НЕ стане понякога и планини да обърнеш нищо не става. Ако обаче му е писано да стане то просто си става. В началото на бременността със сина ни  дъщеря ни се разболя от варицела, в 15 седмица пак при него се появи диагноза урод заради лоши показатели на токсоплазмоза, после пък беше диагностициран с Даун по удебеление на врата ... А всъщност се роди една сладка здрава мамина душица. Как да не повярваш в божията намеса.

А страх винаги има. Когато е имало загуба, няма спокойна бременност . Независимо от това обаче ние сме готови на всичко в името на щастието да си майка.

Така че мили мои страх не страх -  не тряба да позволим онова малко малодушно гласче да ръководи живота ни .
Обичам ви и ви желая лека нощ
  :bouquet:


Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: ARGHT... в пт, 03 апр 2009, 00:03
...Аз също, както казах и преди- имам нужда от вас...
И аз както казах преди - Мно'о ясно  :xarms: За къде си без нас  :hug:
И вземи и намери дружка на тая калинка, че ме побърква - всеки път я следя дали си променя маршрута и всеки път се убеждавам, че в израза "Луда калинка" народната мъдрост е вложила здрав смисъл  :lol: То все съм виждал подписи ама Калинка Единак не бях срещал  :naughty:
 Лека нощ девойчета   :bouquet: :love:  :bouquet:
На някой може вече и да съм казвал, но не пречи да го повторя - Страхът, както и всички лоши чувства ужасно се боят от топли и напухени одеала - бегом марш  :lol:Титла: Re: Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6
Публикувано от: vanhorne в пт, 03 апр 2009, 07:22
Хайде на новата тема слънчица

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=385289.new#new (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=385289.new#new)


1