BG-Mamma

Образование => Училища => Темата е започната от: eminea в ср, 25 мар 2009, 18:46Титла: уч-ще "Петър Берон" срещу Горското в Пловдив
Публикувано от: eminea в ср, 25 мар 2009, 18:46Здравейте, нямам собствени наблюдения, но четох някъде, че училището е добро в началния курс. Аз пък се интересувам някой знае ли нещо за уч-ще "Петър Берон" срещу Горското в Пловдив. Трябва да запиша дъщеря ми там в трети клас, след първи и втори в чужбина и много се притеснявам. То е кварталното ни училище, но сякаш го няма, никой нищо не знае...


Титла: Re: уч-ще "Петър Берон" срещу Горското в Пловдив
Публикувано от: fros в ср, 25 мар 2009, 22:32
Там е, аз живея точно срещу него  :D
Малко ме е яд, че не записах дъщеря ми там в 1 клас, защото са много добри отзивите и за двете госпожи.


Титла: Re: уч-ще "Петър Берон" срещу Горското в Пловдив
Публикувано от: Кипра Маца в чт, 16 юли 2009, 10:31
fros, дай малко повече информация за у-ще "П. Берон" - тези госпожи, за които говориш, предполагам тази години са водили първи клас. А с други запозната ли си? Дъщеря ми ще е ученичка догодина, 2010/2011. Има ли някакви затруднения с приема, в смисъл елитно у-ще ли се води?


Титла: Re: уч-ще "Петър Берон" срещу Горското в Пловдив
Публикувано от: fros в чт, 16 юли 2009, 13:20
Не съм запозната с другите госпожи, просто за тези двете съм чувала добри отзиви, понеже има доста деца от квартала, които са записани там и сме коментирали с майките им.
Иначе не мисля, че ще има проблем с приема. Не се води елитно училище.


Титла: Re: уч-ще "Петър Берон" срещу Горското в Пловдив
Публикувано от: Кипра Маца в чт, 16 юли 2009, 14:06
Благодаря ти за отговора.
Може би трябва да разпитам и аз, само че моите познати са с деца на възрастта на дъщеря ми  :roll:. А и рядко се завъртам към люлките  ;-).


1