BG-Mamma

Красота => Диети и процедури за отслабване => Темата е започната от: Dani Ivanova в ср, 27 май 2009, 22:33Титла: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в ср, 27 май 2009, 22:33
ДИЕТА ЗА ИДЕАЛНО ТЕГЛО И ОТЛИЧНО ЗДРАВЕ

Стартираме дебеланки, но ще бъдем на финала фиданки!!!

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.
Това е корицата на книгата издадена на руски език. Самата снимка е линк и може да свалите книгата от тук:

(http://www.ozon.ru/multimedia/books_covers/1000381523.jpg) (http://www.myjane.ru/forumstore/archivkul/90razd.zip)

Преведените от Melisita рецепти от книгата "90 дневная диета раздельного питания" са подредени в следващия линк:
Превод на рецептите от книгата по дни (http://docs.google.com/Doc?id=d3wjr9f_21f8727scc)-това са оригиналните рецепти от книгата и който желае да спазва точно диетата да се придържа към тези рецепти. Останалите събрани рецепти са не точно по правилата на диетата (има много рецепти със смесване на белтъци, което е забранено в тази диета!!!

Текста, който следва е превод на уводната част на книгата за 90-дневната диета от руски език. Благодарности на Melisita за превода на този увод от руски на български :hug: Преди да започнете диетата прочетете внимателно всичко написано тук и  рецептите, които са преведени в горния линк за да добиете ясна представа за самата диета и едва след това ако имате все още нещо неясно питайте в темата!!!

Преди да започнете диетата
Вие сте избрали 90-дневната диета. Поздравяваме ви за вашият избор! Но преди да започнете диетата се консултирайте с лекар. И най-вече, това се отнася за тези, които имат здравословен проблем, независимо какъв.

Бъдете постоянни! Спазвайте строго графика за прием на храна и съчетавайте продуктите си правилно, а менюто може леко да видоизмените. Блюдата приготвяйте по ваш вкус, но все пак така, че да не нарушите правилата на диетата. Запомнете: колкото по-малко хапнете, толкова повече ще отслабнете!

Погрижете се за себе си
Намерете за себе си ново занимание. Ежедневното физическо натоварване трябва да стане за вас задължително: изкачвайте стълбите пеша, разхождайте се, тичайте, плувайте, карайте колело или ролкови кънки, играйте подвижни игри... Не забравяйте и за духоното: медитирайте, занимавайте се с йога, четете, учете се, общувайте....И най-вече – постарайте се да решавате проблемите си веднага щом възникнат.
Претеглете се, измерете обиколката на талията, бедрата и всяко бедро по отделно. Правете това всеки ден. Радвайте се на прогреса си. Запомнете: всеки ден на гладно пийте по 1 чаша минерална вода или просто топло чешмяна вода, в нея може да добавите 1 ч.л. плодов оцет или мед. През деня изпивайте минимум 2 л. вода. Яжте бавно и с наслада.

Важно
Поставете си цел – да достигнете до определен коефициент на телесна маса (КТМ). Бъдете реалисти, стремете се към резултата, но не прекалявайте.
Препрочитайте тези препоръки по няколко пъти.

90-дневната диета на разделно хранене
Целта на 90-дневната диета, освен да смъкнете излишните си килограми, е и промяна на метаболитните процеси в организма ви. Това е гаранция за това, че в края на диетата ще можете да задържите достигнатото тегло. Ето защо, след изтичането на 90-те дни е желателно да продължавате да закусвате само с плодове, а в останалата част на деня може да избирате блюдата по ваш вкус и желание, но продъжавайте да се храните балансирано, без да забравяте за правилното съчетаване на продуктите (никога не смесвайте белтъчна и въглехидратна храна). Ако в следващите 3 месеца смъкнете още 3 кг. това означава, че вашите обменни процеси са се променили. Ако прекратите диетата по-рано, то тогава няма да постигнете този резултат. Щом сте се решили – бъдете постоянни и успехът няма да се забави! Ако издържите 3 месеца (това няма да представлява особена трудност, тъй като чувството на глад няма да ви безспокои) вие ще отслабнете между 18-25 кг. Ето това е резултат!

Основният принцип на диетата е следният: ако сте решили да отслабнете драстично, то в течение на всичките дни е желателно да се храните с варени или задушени продукти като се откажете от хляба напълно и намалите консумацията на плодове. Ако все пак желаете блюдата ви да бъдат по-вкусни и разнообразни, а също така и да консумирате пържена храна, тогава очаквайте да отслабнете доста по-малко. По този начин методът на приготвяне на храната и нейното количество ще зависят от това колко килограма сте решили да смъкнете. Колкото по-малко хапнете, толкова повече ще отслабнете. Ако сте решили да отслабнете съвсем малко, това е ваш избор. Но не нарушавайте графика на храненията и принципа на съчетаване на продуктите. Просто увеличете порцията.

Технология на успешното отслабване
В течение на 90 дни се повтарят четири различни дни в зависимост от това какви продукти съчетаваме в този ден. Диетата винаги започва с белтъчен ден, последван от бобов ден, след това въглехидратен и плодов. След това дните отново се повтарят. Всеки 29 ден е разтоварващ. В този ден се пие само вода и никакви други течности. В никакъв случай не сменяйте последователността на дните!
Хранете си 3 пъти на ден. Може да се храните и 4 пъти на ден: ако до обяд се почувствате гладни, хапнете между закуската и обяда някакъв плод. Ако работният ден не ви позволява да обядвате на време, хапнете плод или изпийте чаша плодов сок. Плодовите и зеленчуковите сокове, въпреки че са течност, също се смятат за 1 хранене.
Диетата е направена така, че можете да се храните и в заведение. Поискайте да ви донесат точно това, което ви се полага в съответния ден: месо и салата, картофи и салата, макарони с доматен сос, плодова салата. Все нещо от тези блюда ще се предлага в ресторанта. Направете същото и ако сте попаднали на някакво мероприятие, парти, рожден ден и т.н.

Погрижете се за себе си
По време на диетата следете за кръвното си налягане и състава на кръвта. Ако имате сериозни здравословни проблеми, консултирайте се с лекар по повод диетата. Не правете нищо, което би могло по-скоро да ви навреди, отколкото да ви донесе полза. Здравето е преди всичко, а за него вие носите лична отговорност. Затова ви съветваме да се избавите от излишните си килограми под лекарско наблюдение.
Най-добрата стратегия за отслабване и поддържане на оптимално тегло е понижаването на приема на калории и едновременно с това увеличаване на физическато натоварване. По този начин, важна част от диетата се явява и физическата активност – различна по вид, но задължително редовна. Подберете си компания от единомисленици и започнете! Движението е нещото, необходимо за поддържането на гъвкавостта на мускулната тъкан. Ако прекарвате известно време в движение, то това ще способства за развитието на вашата мускулна тъкан. Организмът ще запоне по-активно да се снабдява с хранителни вещества и по този начин ще изразходва енергия дори, когато спите. Със сигурност чистите у дома с прахосмукачката, бършете прах, занимавате се с градината, но това е обикновено физическа дейност. А вашето тяло се нуждае от друг вид натоварване. Дайте му тази възможност. Дори и ако теглото ви от самото начало доста надхвърля нормата, крачка по крачка и с течение на времето ще постигнете добри резултати. А именно това е вашата цел.

Продължителен резултат
Ако сте нарушили диетата – няма страшно, продължете си с поредния ден. Всеки килограм, с който се прощавате ще ви стимулира да продължите диетата. Всеки килограм, който смъкнете е вашият път към здравето и доброто самочувствие. Победете за разнообразие! Животът е на ваша страна.

Запомнете: истинската и дългосрочна полза се заключава само в поддържането на вече достигнатото желано тегло. Решили сте да започнете диетата, за да се избавите от изшлишното тегло, да подобрите здравето си и психическото си самочувсвтие. Това ще стане само в случай, че промените коренно своите навици. Балансирано хранене и движение! Вие винаги ще се чувствате енергични и в добро настроение, а следователно ще бъдете и по-привлекателни. Трябва да следвате това правило цял живот. Само достойната цел заслужава да се стремиш към нея отново и отново!

В течение на тези 90 дни закусвайте само с плодове, а на обяд и вечеря спазвайте графика на хранене и правилното съчетаване на продуктите. Ако в следващите 3 месеца смъкнете още 3 кг. това ще докаже, че вашите обменни процеси са се променили. Нека балансираното хранене и физическата активност станат ваш стил на живот.
Тази диета може да се повтори 90 дни след нейното приключване.

Приготвяне на храната
За приготвянето на храната използвайте качествено растително олио (1 ч.л. за готвене, 1 – за салатата), а също така и различни видове подправки. Не се страхувайте да опитате нови вкусове. Ограничете употребата на сол, блюдата солете непосредствено преди консумация.
Диетата включва най-разнообразни зеленчуци, бобови, кореноплодни, зърнени храни. Може да се готвят по най-различни начини, но преди всичко така, както на вас ви харесва.  При закупуване на продуктите избирайте най-качествените храни. Замразените или консервираните зеленчуци са с добро качество. От време на време проявете малко смелост и опитайте зеленчуци, които още не сте пробвали. Новият вкус ще ви изненада и порадва.
В белтъчния ден промеждутъкът между храненията за обяд и вечеря трябва да бъде минимум 4 часа. Не се хранете след 20ч. Ако обядът ви е бил по-късно и вечер ви се струва, че сте сити, въпреки всичко си пригответе скромна вечеря (половин порция или даже по-малко). През останалите дни промеждутъкът между обяда и вечерята е 3 часа.
През втория (бобов) и третия (въглехидратен) ден  на обяд може да се консумира хляб, желателно пълнозърнест. Съветваме ви да консумирате не повече от 1 филийка.
Във въглехидратния ден – десертът се консумира за вечеря, а една лентичка черен шоколад е задължителна. Желателно е продуктите да са домашно приготвени. Ако не умеете да печете или се притеснявате, че ще изядете всичко сами, може да си купите 1 порция само за вас в магазина.  Ако не обичате сладко, хапнете за вечеря част от обяда, но лентичката черен шоколад е задължителна!
В деня, в който консумирате само плодове правете това по-често: промеждутъкът между храненията трябва да бъде минимум 2 часа. В началото на диетата ще хапвате повечко плодове, за да не се чувствате гладни. Но когато свикнете с този режим, апетитът ви ще намалее. Плодовете са задължителни. Изберете си ги по ваш вкус.
Може да включите и сушени плодове. Отделете си 8 сушени плода-това е предостатъчно. Те стават собено вкусни, ако предварително ги накиснете във вода, за да станат по-меки. Дъвчете ги бавно. Сушените плодове трябва да се измият добре преди консумация, за да може и водата, в която са били накиснати да става за пиене след това.
В плодовите дни консумирайте и ядки и семена. Купете си 100 гр. пакетче и го разделете на 4 части. Ядките и семената съдържат мазнини – макар и растителни, но в големи количества не е желателно да се консумират. Солените и печени ядки са недопустими. Ако не обичате ядки ги заменете с плодове – свежи или сушени.

Месото може да замените с пилешко, месни продукти или риба. Ако не обичате месо или сте вегетарианци пак имате широко поле на избор. Избирайте си продукти, които са екологично чисти и с минимално съдържание на мазнини.

Купувайте си само качествени продукти – по-добре по-малко, но качествени. Няма да е зле да прочетете информацията върху опаковаката за състава на продукта. Скритите мазнини, захар, сол и други добавки вредят на здрвето ви, дори и да не спазвате определена диета. Когато пазарите купувайте по-малко. Бъдете последователни, купувайте само това, което е в списъка ви. Спестените пари ще използвате за нова дрешка.

Напитки
Ежедневно изпивайте миниму 2 л. вода, може и повече. Пийте също така чай и плодово-зеленчукови сокове.
Внимание: приема на плодово-зеленчуковите сокове се считат за едно хранене.
Можете да се поглезите и с чашка кафе, но без захар.
Употребата на алкохол забавя процеса на отслабване, за това по време на диетата той е забранен.

Цикли на хранене
Изследванията показват, че обменните процеси в организма на човека имат три цикъла.
Първи цикъл – това е периодът на пречистване на организма, който продължава от 4:00ч. до 12:00ч. През това време трябва да се храните възможно най-малко (предимно плодове) и да се пие повече вода, чай или нискокалорични напитки (по време на диетата за закуска – плодове).
Вторият цикъл или периодът на хранене, продълава от 12:00ч. до 20:00ч. Именно през този период трябва да се храните. Количеството на храната няма толкова голямо значение (може да ядете толкова, колкото желаете). Важното е да се спазва правилната комбинация на храните и промеждутъкът между храненията.
Третият цикъл е периодът, в който храната се преработва в организма и той продължава от 20:00ч. до 4:00ч. Не приемайте храна след 20ч. вечерта.

Плодове за закуска!!!
По време на всичките 90 дни закуската е еднаква (две ябълки или две круши, може и чаша ягоди). Плодовете може да се съчетават както прецените, но за най-добра обработка и усвояване е желателно да не се смесват. Може да се консумират всякакви свежи плодове, сушени плодове, семена, ядки или плодови сокове. Соковете не трябва да съдържат захар. Препоръчва се консумацията на сок от лимон.


ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН  


(http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=687.0;id=1385;image)(http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=719.0;attach=10608;image)
Кои храни спадат към белтъчини:
МЕСО, РИБА, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ-СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ИЗВАРА, МЛЯКО, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ
Те могат да се комбинират с всички зеленолистни и безскорбялни зеленчуци като:СПАНАК, РЯПА, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО,КАРФИОЛ, КРАСТАВИЦИ, ЧУШКИ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини. Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да получаваме от храната, която консумираме.Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло(коса, нокти, мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА:За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.). Не смесвайте продове от различни видове!!!

ОБЯД: Варено или задушено немазно месо (пилешко, телешко, говеждо, свинско, заешко, пуешко, риба и рибни продукти, тофу). Вместо месо може да се консумират 2 яйца или сирене, извара в същото количество. Млечните продукти спадат към белтъчната храна, затова могат да се консумират само в белтъчния ден. Пригответе си салата в по-голямо количество. Препоръчва се и филийка хляб и 300 мл. Зеленчуков бульон – може да се приготви и от готово кубче. Бульонът трябва да се изпие задължително след като сте погълнали сухата храна. Не допускайте едновременната консумация на различни видове белтъци (месо и млечни продукти, месо и яйца, яйца и млечни продукти).

ВЕЧЕРЯ: Същата храна, която сте консумирали за обяд, само че без бульон. Ако сте обядвали месо, за вечеря яжте същото. Същото се отнася и за другите избрани от вас продукти. За вечеря яжте на половина от количеството, консумирано за обяд и без хляб!

Рецепти за 1-ви белтъчен ден от блог-сайта ни (http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4)

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

(http://obiavibg.net/recepti/wp-content/uploads/image/kartofi.jpg) (http://images24.snimka.bg/005431596.jpg)
Кои продукти спадат тук:
ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ЗАКУСКА:ПЛОДОВЕ.Не смесвайте плодовете!

ОБЯД: Може да се яде боб, грах, соя, царевица, ориз, картофи, задължително варени или задушени, почти без мазнина. Разрешава се и филийка хляб, салата от различни видове зеленчуци, варени зеленчуци. В този ден също се консумира бульон, но той се приготвя от пресни зеленчуци или кубче зеленчуков бульон.

ВЕЧЕРЯ:  Същото, което сте консумирали за обяд, само че в по-малко количество и без хляб. Запомнете: ако обядът ви е бил пълна чиния, за вечеря трябва да хапнете половин чиния!

Рецепти за 2-ри ден-Варива от блог-сайта ни (http://fidanki.multiply.com/photos/album/5)

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН  

(http://i001.radikal.ru/0801/0b/f9138213bdd7.jpg)
Кои продукти спадат под въглехидратни:
ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Монозахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ(БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР.БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ ,А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА: един вид плод!

ОБЯД: Макарони с подправки или пица с доматен сос, може да приготвите доматения сос с различни видове подправки и зеленчуци, солени бисквити колкото количеството на една пица. Може също така да се консумират крекери, други тестени изделия, приготвени от тесто без мая или пък палачинки, без мляко и яйца. Разнообразете менюто си за деня с блюда от елда, ечемик, просо и други зърнени храни.

ВЕЧЕРЯ: 1 пастичка (или 3 неголеми бисквити по ваш избор или съшото количество дребни сладки или 3 топки сладолед) и задължително 1 лентичка натурален шоколад.  Вкусно е! Ако не обичате сладко, хапнете си крекери или порция пица.

Рецепти за 3-ти Въглехидратен ден от блог-сайта ни (http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6)

ДЕН 4- ПЛОДОВО- ЗЕЛЕНЧУКОВ ДЕН  

(http://www.podaruk.net/images/fruits1.jpg)

В този ден хапвайте само плодове. Съчевайте ги както решите. Ако ви харесва повече хапвайте едни и същи плодове на едно хранене. Включете и малко сушени плодове, семена и ядки. Най-полезни са свежите и небелени плодове. Може да се консумират и плодови пюрета, супи, компоти, печени плодове (може да се добави подсладител). Ако не обичате плодове, тогава може да ги заместите със зеленчуци.

29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН

(http://www.belchohristov.com/wp-content/uploads/2007/12/oxygen.jpg)
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН,ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА.ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ.ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ.СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.

КТМ = вашите кг (маса на тялото)/ ръст в метри на квадрат
До 18,5 – под нормата
18,5 – 25 – норма
25-30 – над нормата
30-40 – наднормено тегло
Над 40 – висока степен на наднормено тегло

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден, ден за варива, въглехидратен ден и плодов ден
2. Преди започването на диетата си измерете кръвното налягане и поне един път месечно го проверявайте
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане,но ако приемате таблетки за високо кръвно, не ги спирайте без съвета на личния лекар
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки
5. Спазвайте часовете между храненията.Ако в определено време много огладнеете изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки
8. Кафето и чаят се пият без захар
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на правилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движете, защото движението е здраве!
13. Ядките могат да се ядат и в плодовия, и във въглехидратния ден - но сурови!!!

забележка:

Нека не ви подлъгва количеството храна , което е определено за деня, понеже това си е диета и идва момент, в който като всеки диетичен режим дотежава!

кърмачки , прочетете първо специалния коментар за диетата и кърменето в "допълнителни съвети и коментари"


Рецепти събирани от други теми и писани в темата от момичетата
ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН (http://docs.google.com/Doc?id=d3wjr9f_0f4t2c8cf)
ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА (http://docs.google.com/Doc?id=d3wjr9f_1dzt6m2gw)
ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН (http://docs.google.com/Doc?id=d3wjr9f_2rxg4dbgb)

сайта на фиданките (http://fidanki.multiply.com/)
нашата табличка (http://spreadsheets.google.com/pub?key=p5M4ttmcX6kdb9O-aj5s7Mw)
личните данни се изпращат с лично съобщение до звездичка или janeta*


допълнителни съвети и коментари
Безплатен руско-български он-лайн преводач (http://free-translation.imtranslator.net/?loc=ru)
коментари събрани от предишни теми (http://docs.google.com/Doc?id=d3wjr9f_3cgdhthj)
Руски форум за 90 дневната диета (http://forum.myjane.ru/viewtopic.php?t=30538)
табличка за броене на калориите (http://spidersport.com/calories.php) и калкулатор (http://www.zdravoslovno.com/Calculators.html)
статия на английски с повече подробности (http://www.weightbee.com/the-diet/) и в pdf формат (http://www.ibs-b.hu/portal/page/portal/intra/health/health_portlets/90%20day%20diet1.pdf) - има превод на важните моменти в "коментари събрани от предишни теми"
негативно мнение за диета на английски език (http://ezinearticles.com/?Insight-Into-3MD-Weight-Loss-Program&id=497564)
съвети за физически упражнения (http://docs.google.com/Doc?id=d3wjr9f_5gwqmz5g9)
линк за линийки в подписа на български език (http://www.liniiki.com/)
всички рецепти и съвети са сборни, така че не претендираме за авторките права


предишни теми:
тема 1 (http://forum.bg-m[url=http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211734.0), тема 2 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=229891.0), тема 3 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=232772.0), тема 4 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236403.0), Тема 5 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243080.0), Тема 6 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268982.0), Тема 7 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274023.0), Тема 8 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=276531.0),Тема 9 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278445.0), Тема 10 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279881.0), Тема 11 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283436.0), Тема 12 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=286154.0), Тема 13 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=291478.0), Тема 14 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=299542.0), Тема 15 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=308414.0), Тема 16 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=313884.0), Тема 17 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320653.0), Тема 18 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329019.0), Тема 19 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=338815.0), Тема 20 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=344977.0), Тема 21 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350266.0), Тема 26 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=354032amma.com/index.php?topic=364809.0), Тема 27 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366666.0), Тема 28 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367894.0), Тема 29 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369147.0), Тема 30 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371033.0), Тема 31 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372749.0), Тема 32 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373727.0), Тема 33 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374401.0), Тема 34 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=375265.0), Тема 35 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=375847.0), Тема 36 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376544.0), Тема 37 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377578.0), Тема 38 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378648.0), Тема 39 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379803.0), Тема 40 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=380512.0), Тема 41 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381238.0), Тема 42 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382003.0), Тема 43 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382907.0), Тема 44 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383884.0), Тема 45 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384950.0), Тема 46 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=386472.0), Тема 47 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388223.0), Тема 48 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=390196.0), Тема 49 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=391844.0), Тема 50 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=393228.0), Тема 51 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394611.0), Тема 52 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395865.0), Тема 53 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396865.0), Тема 54 (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398178.0)


Ето и нещо специално за всички желаящи да започнат тази страхотна диета-това е поздрав за всички новодошли. Текста е на lubopitko
През изминалата зима хапвах си за четирима.
Резултатът беше налице- позакръглих се добре.
Паниката бе голяма: „Искам да съм фина дама!”
Чудех се какво да сторя, в интернет започнах да се ровя.
Там бе пълно със диети, коя от коя по- проклети...
Дюкан, японски чудеса... не са за мойте телеса!
Един ден гризкайки солети намерих моята диета.
В нея хапваш подобаващо, а на финала изглеждаш изкушаващо.
Режимът е лек и чудесен и диетката караш със песен.
90 дни тя продължава,след края й ефектът си остава.
С месце започва първия ден, във втория ядеш картоф сварен.
Третия набиваш торта и шоколад, а с плодовете в четвъртия умираш от глад.
Звучи ви чудесно и лесно, нали? Да, но има и тегави дни...
На всеки 29- ти ден пълниш само с вода твоя корем.
Резултатите не закъсняват и всички ти се възхищават.
Завистливи погледи събираш и на другите диети се присмиваш.
И ако още ти се колебаеш и се чудиш дали да се захванеш...
Недей! И време не губи, а бързо при нас се присъедини!
Фиданки ние се наричаме и  всички много се обичаме!
Не сме заядливи или начумерени,с новите сме добронамерени.
Съвети и подкрепа ще получиш и бързо всичко при нас ще научиш.
Накрая ще ти кажем  „Браво! И ти сдоби се със секси тяло!”

УСПЕХ НА ВСИЧКИ В БОРБАТА С ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ
:hug:Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в ср, 27 май 2009, 22:35
Хайде на новата тема фиданки :hug:
Тук съм и открадвам малко време да ви чета. Дано утре имам повече време и ще ви пиша повече. Да напълните новата тема с много свалени килца :hug:
Лека нощ и много свалени килца утре :hug:
Мушморече ето и подаръчето от мен:
(http://www.picvalley.net/u/7/1553_211.JPG) и за всички фиданки(http://vegandivine.us/wp-content/uploads/2007/10/sweet-dreams.jpg)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: T i T в ср, 27 май 2009, 22:40
 Ехееее първаааааааааа
    Жани  :hug: радвам се ,че се появи.дано скоро изникнат зъбчетата :pray:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в ср, 27 май 2009, 22:43
НаТи тук съм мила и ви хвърлям по едно око но проследните дни изобщо не съм се спирала вкъщи. А тези зъбки го побъркват и много плаче. А сега пробиват едновременно 7-ми и 8-ми зъб :crazyeyes: Докато избият всичките ще се побъркам :tired: Лека и спокойна нощ на теб и всички мацки от темата :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в ср, 27 май 2009, 22:48
Леле Жани, искрено ти съчувствам! Като знам моя дивчо как се мъчи, направо ми се къса сърцето... Дано по- бързо и безпроблемно да изкарат зъбките и да са ви спокойни нощите!  :hug: Аз пък като лудите си готвя по нощите боб за утре.  :mrgreen:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: irinka27 в ср, 27 май 2009, 22:51
Жани,благодаря за темичката  :hug: Дано на Теди бързо да му избият зъбките,че като се сетя как избиваха и четирите кътника на Илийчо  :crazyeyes:

Мушмороче,честит рожден ден!!Бъди много обичана майка и съпруга !! newsm59

Нати,и малкия ми син почти нищо не казва,а като гледам е по-голям от Яворчо.Дано скоро почне да говори,че вече почваме да се притесняваме.А Яворчо посвикна ли с градината ?

Ние днес водихме Дени на болницата и педиатърката каза,че е вирус и му изписа антибиотик,до към 16 ч беше спокоен,като изключим,че през нощта пак вдига 39 градуса и привечер като се прибрахме пак имаше малко,а преди малко пак 39.5.  :crazyeyes: Дано до събота да се оправи,че няма как да отстъствам от сватбата,а и той ще ходи и най-вече малкия да не го олепи,че свеки ще го гледа,а досега не го е гледала за повече от час време и съм на тръни.
На мен пък много силно ми върви и да ви кажа тия дни хич не съм спазвала нищо,не че съм яла и много.

Много  :hug: :hug: :hug: на всички ви и утре много минусчета   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в ср, 27 май 2009, 23:12
Жани благодаря за темичката  :hug:Дано по бързичко да му изникнат зъбките на бебчо че да не се мъчо милото  :(
 Иринка  ще го гледа свекито къде ще иде ами твоят ум ще е все при детето ами дано да се оправи до тогава то има време .
Лека нощ и много минусчета на всички в новата тема


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: irinka27 в ср, 27 май 2009, 23:20
Гале,благодаря ти  :hug: То големият дано да се оправи до тогава,но свеки ще гледа малкия,а той е много палав и дано не го прехване и него,че тогава вече няма да може да се оправи.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mu6morok в чт, 28 май 2009, 02:52
Мацки айде и аз да се запиша в новата темичка.Мерси на всички за прекрасните пожелания и комплименти.Чисто по женски много драго ми стана да ви кажа.
И бях казала че от 1юни ще пчвам ама реших че няма какво да чакам първи ами направо от утре(вече днес)започвам.Тази вечер ми беше мног тежко да си посрещна всички гости защото половината спазват режима и всеки е на различен ден-кой на мръвки,кой на варива..абе ужас .....ноо аз им предложих за всеки по нещо.И всички бяха стрикни и не прегрешиха.И много ми се изкефиха че се съобразих със менюто на всеки и не се налага да гладуват.
Дадох отчет а сега отивам да спя.Целувки и до утре  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в чт, 28 май 2009, 06:35
(http://srv0204-06.sjc3.imeem.com/g/p/a84905953afcbadbc2c24ebbd0482908_web.gif)

Жани я благодаря ти за откраднатото време
за нова темичка да ни пуснеш.  :bouquet:
Дано бързо да избият зъбките на дребния и да се успокой
положението при вас.  :hug:

Иринка , бързо оздравяване на детенце и дано малкия да
не прихване , та спокойно да си изкарате сватбата.  :hug:

Мушмороче , добре си се завърнала в режима.  :hug:

Гале , Лю и на всички останали , много  :hug:

Аз днес съм на варива , но съм по пътищата с едни приятели ,
та ще видя като как ще го съчетая.  :roll:
Днес съм с -600гр. по-лека.  :party:
За сефте имам такъв голям минус след разменения плодов ден.  :peace:
Айде отивам да се приготвям и след малко изчезвам.  :lol:
Хубав слънчев ден на всички муцки.  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в чт, 28 май 2009, 06:49
Добро утро,фиданки, :hug:
Честита ни нова тема-с много минуси да я напълним :35:
Жани,благодарности :hug:
Жабка,мерси за кафенцето,честит минус  :bouquet:,ти нещо рано си станала бе мацко :love:
на всички слънчев и минусов ден :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в чт, 28 май 2009, 06:55
Мима , ще пътувам до Пловдив и станах рано ,
да ви изчета , да се разпиша и към 7:30 си очаквам таХи-то.  :lol:
Живи и здрави привечер ще ви навестя и да напълните темата с
много минуси.  :hug:
А аз почвам да се боря с третото прасе.  :mrgreen:
Неочаквах честно казано да стигна до него.  :blush:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в чт, 28 май 2009, 07:21
Добро утро и от мен. Хайде и аз да се разпиша в новата тема. Жани мерси  :hug:  :bouquet:. Дано бързо да ви избият зъбките и детенце да не се мъчи много, пък и вие покрай него.
Иринка бързо оздравяване на вас. Дано скоро се похвалиш че вируса си е отишъл и си отново сред нас - режимна. :hug:
Жабче мерси за кафенцето и честито за минусчето ти.
Аз както си и мислех съм +300, но не ме притеснява това, защото винаги ми се случва след белтъчен ден.
Желая ви хубав и приятен ден, а на работещите лек и успешен.

Поднасям ви малко закусчица.

(http://zaneya.com/wp-content/uploads/2008/10/fruit2.jpg)

(http://images.ibox.bg/2006/09/12/fruits/519x384.jpg)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в чт, 28 май 2009, 07:54
и аз   да се запиша в  новата тема
и да се оплача,  след  абсолютно режимен  бобов  съм +1.000 кг,  но  днес   трябва  вече да ме  споходи  оня  червения  и ако   мисли  следващите  5  дни всяка   сутрин да се  будя   с  качен 1  кг    :2gunfire:
хайде   оставям ви да си изгладя   някоя  ризка  и да  бягам на работа  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в чт, 28 май 2009, 08:31
Добро утро и от мен :)

Жани,благодаря за новата темичка.

На всички останали,много целувки,прегръдки и адмирации за постигнатите минусчета :)

Аз,не съм се мерила,реших малко да почина от тоз кантар,и без това нещо е дефектен ;)

Иначе съм,супер стриктна.Днес ми е плодов,но мисля да го направя плодово-зеленчуков.

Дано да го устискам,че ще ме е яд иначе.

Лек,слънчев и отслабващ ден на всички!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: renni79 в чт, 28 май 2009, 08:37
Добро утро и честит ви Спасов ден!

Крис, при мен положението е абсолютно същото-вчера бях супер стриктна цял ден на печени картофи. снощи си легнах гладна като куче и днес кантара е +400 гр. :twisted:
Но и аз чакам МЦ всеки момент и дано е от това. Днес поне ще си отмъстя с въгледидрати.  :chef:

Лека работа на всички и приятни разходки на другите.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: sisolinda в чт, 28 май 2009, 08:45
Здравейте,мацки! :hug:
Кажете как да раздвижа метаболизма си?Възможно ли е след 9 дни,днес е 10,да съм свалила едно нищо на килограми? newsm78Първия път като започнах диетата,още първите 4 дни мисля,че бях свалила едни 2 кг.Сега на сантиметри съм свалила,ама на килца... :bad-words:
Вирджиния ме беше успокоила,че е започнала да сваля след седмица и половина...Дано и при мен се получи нещо подобно! :roll:
Режимен ден на всички! :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: DJENI99 в чт, 28 май 2009, 08:48
  :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: joanina в чт, 28 май 2009, 08:48
Здравейте фиданки-сладуранки!
Жабка, мерси за кафенцето! Лек път и весело изкарване!Поздравления за голямото минусче!
Виржиния, благодаря за закуската!
Жани, много ти благодаря за новата темичка!Много минуси на всички в нея!Бързо и безболезнено избиване на зъбчетата!
Иринка, бързо оздравяване на баткото и лек цикъл на мама!
НаТи, честити ви първи думички и неспирно говорене!Моята Йоана също говореше много малко и само определени думички, но откакто ходи на ясла, има коренна промяна.Не спира да говори цял ден, прави изречения, разказва ми приказките,които четат в яслата, пее песнички.Много се е променила, а ходи само от 1 месец на ясла.А тя е малко по-голяма от твоя Яворчо.Родена е на 5 април 2007г.Вие вече свикнахте ли с градината?

А при мен тази сутрин кантара показа +1кг след режимен въглехидратен ден, ама от вчера съм в цикъл и не му се връзвам, защото знам, че този 1 кг не е реален.Днес плодов, но още не съм решила какво ще ям.След малко излизам и ще си купя някакви плодове и зеленчуци.

Лек и режимен ден на всички фиданки от мен!
Много минуси да има в новата тема!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в чт, 28 май 2009, 08:55
Абе момичета гледам много от вас плюсове днеска. Дано това бърдо да се промени. Аз днес като ходих до 00 - те не съм +300, а -200. Явно трябва да се меря на чист стомах.
sisolinda не забравяй че нещата са индивидуални. Наистина при мен седмица и половина нямаше мърдане. После направих минус, след това си възстанових част от него, после пак минус и то голям. След това дойде период на редуване - минус, плюс, но в крайна сметка приключих първия месец с -5 кг. Дано и при теб нещата да тръгнат вече. Стискам палци.Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в чт, 28 май 2009, 09:05
Здравейте сладуранки :hug:
Ето бързам да ви изчета и пиша преди да сме излезли навън. Благодаря ви на всички за разбирането и подкрепата-тази нощ не можах да се наспя добре.....малките си спаха спокойно но аз колкото бях изморена и цяла нощ се въртях. Боли ме кръста, ръцете, краката :ooooh: и както и да легна все ми беше неудобно
Иринка бързо минаване на вируса при Дени и дано не прихване Илийчо :pray: :hug: А за говоренето не се притеснявай-ако това ще те успокои ще ти кажа, че Вальо започна да говори към 3г. и половина когата тръгна на градина. До тогава говореше само някои думички. Как само се притеснявах. И сега се притеснявам защото като говори и някак фъфли, като носово говорене. В тази градина си мислех, че ще се научи да говори добре но там всички особено момчетата говорят много кофти :?
Мушморок добре завърнала се и успех с останалите килца :hug:
Жабче честито минусче и лек път и благодаря за кафенцето :hug:
Вирджиния мерси за закуската и пожеланията. То и аз съм точно пред цикъл и сякаш нищо не ми се прави. Мен ме хваща желание за диета като ми мине цикъла :blush: Меренето на празен стомах :peace:
Крис и ти си като мен и Вирджиния пред гости и като дойдат и си идат ще олекне положението :hug:
Даничка успех с плодовия днес :hug:
Рени дано след въглехидратите днес утре да е по-добре на кантара :hug:
Целувки на всички, много си ви обичам :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didnik в чт, 28 май 2009, 09:07
Момичета честита ви нова тема и много минуси да имате и в нея - Жане  :bouquet:
Аз минавам само да ви почерпя отново, че днес моята голяма красавица има рожден ден - та не се чудете защо нямам време за  форума, приготовленията текат с пълна пара  :lol:
Заповядайте -
(http://www.picvalley.net/u/1368/444248581.JPG)   (http://media.snimka.bg/2524/011303574.jpg)   (http://z.about.com/d/esl/1/0/O/3/wine_cheese.jpg)  


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в чт, 28 май 2009, 09:16
Дидник честит 5-ти рожден ден на порасналата сладуранка-да ви е жива, здрава, да расте и с всеки следващ ден да става по-красива, умна и добра   :hug:
(http://img.123greetings.com/eventsnew/birth_balloons/1008-012-32-1068.gif)и за теб(http://www.hallmark.com/wcsstore/HallmarkStore/images/products/flowers/bsweetbd_a_xxl.jpg)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в чт, 28 май 2009, 09:24
Жабче, newsm10 ти направи пълна промяна.Лек път и успешен ден ти пожелавам.Мерси за кафето.
Даниелка,по скоро да се оправиш и да се завърнеш при нас.Вержиния,аз на хапчета не вярвам.Мерси за закуската,а за меренето ,задължително след посещението на 00.
Нати, [smilie=smile3501.gif] в градината сред децата ще стане по-бързо.
Жани,скоро да избият зъбките,та да се успокоите и двамата.
Иринка, newsm17 детенце бързо да се въстанови.
Мушмороче, :hug: :hug: :hug:.
Крис,няма да е все + не се бой.
Дидник,ЧРД на малката newsm59  :ura: newsm42 пожелавам и детство изпълнено с много усивки и слънчеви дни.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в чт, 28 май 2009, 09:27
Дидник да ти е жива, здрава много щастлива и усмихната.

Нека да е хубавица,
жизнерадостна умница,
цял живот да е щастлива,
грижи да не ви създава,
само радост да дарява
и момците да пленява!


(http://www.graphicsarcade.com/birthday/graphics/birthday_graphics_30.gif)

(http://69.90.174.248/photos/display_pic_with_logo/140692/140692,1201851115,1.jpg)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в чт, 28 май 2009, 09:42
Честита  ти  рожденичка
(http://www.balloonmaniacs.com/images/barbieislandprincessbirthdayballoon.jpg)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в чт, 28 май 2009, 10:05
Дидник честит 5 рожден ден на малката сладурана да ти е жива и здрава и много послушна .


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mu6morok в чт, 28 май 2009, 10:47
А добро утро.Искам да кажа само че стартирам с 69,1кг.Сега ви праскам по една целувка и отивам да оправя дзверо че после да ходим и за кухнята  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: bebok86 в чт, 28 май 2009, 12:10
Здравейте фиданки. Аз след качения килограм от онзи ден сутринта бях - 0.500, което значи че съм го свалила наполовина. Днеска съм на въглехидрати, но още не съм решила какво да ям. Може цял ден да съм на сладолед  :mrgreen: че то в тия жеги не се издържа.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: T i T в чт, 28 май 2009, 13:14
 Привет!!!!
      Дидник честита Ви рожденничка!! Да Ви жива,здрава,игрива и много да Ви радва!!!!   :bouquet:  :hug:
  Сисолинда да не те притеснява задържането.Аз също в началото бързо свалих 2 кг и после сигурно над седмица нищо не свалях,после пак тръгнаха нещата.Имай търпение.И все пак всичко е индивидуално.Дано се размърда кантара.
  Мушмуроче успех с новия старт  :hug:
   Честити минусчета на който ги има на другите не се отчайвайте  :hug:
 Момичета питахте за Явор и яслата ами всъщност заради вируса го спрях тази седмица,а от 1 юни излизат в три месечен ремонт така,че за този сезон приключихме с яслата :ooooh:Както знаете беше пълно фиаско моля се през септември да е по добре,че тогава вече и аз почвам работа и положението става.........Аз си стоя на същите кила.Днес съм на ориз със зеленчуци :crazy:.
   целувки  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в чт, 28 май 2009, 13:17
didnik да ти е жива и здрава малката принцеска, пожелавам и безгрижно детство и успех във всяко нейно начинание  :hug:
Това е за нея  :)

(http://barbiegame.files.wordpress.com/2008/03/t_3290075.jpg)

А това е за мама  :)

(http://biskvitka.net/uploads/posts/thumbs/1211128439_hope_blooms.jpg)

Нати не ти е леко никак  :hug: Ще си се гледате с Яворчо до свършване на ремонта  :)
Виржи ох какво да ти кажа, много хора питат това един и същи човек ли са от снимките в албума ми  :oops: Благодаря за комплимента, целта е 54 кг. но така като гледам няма да стане, но да се благодарям и на това.
Вчера напълно режимен ден, отчетох и малко минусче, след цикъла в събота ще е истината.
Днес съм въглехидратна - любимия ми ден  ;-) Сладко, шоколад, сладолед та съм в дилема какво да хапна довечера. Миражки, сладолед или шоколад -  newsm78 що ли не може и от трите  :35: и утре да се гледаме накриво с г-н Кантарев.
Жега голяма, добре че стаята ми на работа е усойна.
Аз ви оставям мили мои и продължавам с работните ангажименти, стига толкова почивка  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: anelia_zlatanova в чт, 28 май 2009, 13:38
Здравейте момичета,
извинявам се че задавам въпрос на който сигурно сте отговаряли, но много ми допадна диетата ви.
В девети месец съм, но вече не се понасям трета бременност без свалени килограми от предишните две и е ад положението.
Въпроса ми е мога ли да спазвам диетата и да кърмя?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в чт, 28 май 2009, 13:44
anelia_zlatanova ние също си имаме кърмачки които спазваха режимчето, едната ни мацка отново е бременна и затова не пише. Та може в олекотен вариант, като не се прави класически плодов, а се разнообрази със салатки и млечни продукти. Но все пак поизчакай, и след някой и друг месец след като родиш почни режимчето. Знам че кг. те дразнят и нервят, но все пак чакай да видим и другите мацки какво ще те посъветват. Възхищавам ти се, три бременности  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Sarynna в чт, 28 май 2009, 14:16
Здравейте, фиданки! Аз съм съвсем нова в тази диета (Любопитко ме запали)  и в темата. Днес ми е четвъртия ден - плодовия, но малко като че ли поогладнях и си похапнах стафидки. Дано да има ефект и при мен  :pray:
 :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в чт, 28 май 2009, 14:34
Привет фиданки,сладуранки :hug:
от училище ми се обадиха,ритнали топката на сина ми в обицата та му се цепнало ушето,но няма нищо сериозно-ще слагаме нова,старата е пострадала много-обицата де :hug:та затова съм в къщи по-това време
хайде заповядайте на следобедно кафенце

(http://cvgc.files.wordpress.com/2008/03/coffee.jpg)

добре дошли на новите-успех с килцата :hug:
Дидник-честит рожден ден на малката принцеса безгрижно детство и големи успехи  :party013:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в чт, 28 май 2009, 15:04
Здравейте мацки.
Добре дошла на  Hot_Lady . Желая ти много минуси и постигане на целта.
Елито гледам  прогнозата за времето и при вас май доста горещо. Тука уж дадоха да се захлади и сега слетобяда да вали. Ама нищо подобно. Същата жега си е както предишните дни. Пък за обещания следобеден дъжд - ще видим...
Ами вие - Варненките и Бургазлийките как са. При вас сигорно е гот. Става за плаж. Охх аз си мечтая за моренце. Да дойде отпуската на татито ни и да ходим да си цопнем дупетата.
Мима. Ама вие много модерни - с обеца. щом не е нищо сериозно както казваш - добре, само ушето да му заздравее бързо. Мерси за кафенцето :hug:
Аз днес съм на варива и сутринта си хапнах 2 банана. На обяд картофки задушени в масло и копър с една малка диетична питка и малко зелена салатка. Довечера ще е същото но бед питката и ще си хапна остатъка от салатката.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: encheva в чт, 28 май 2009, 15:22
Дидник, да ти е жива и здрава рожденничката, много да те радва, и да има късмет в живота!  newsm59  Весел празник и много подаръци за малката дама!
Аз имам от вчерашния белтъчен ден, едно мъъъъъничко минусче -0,100 кг. Днес съм бобова и съм на салатка зеле с две сърмички зелеви, постни.
Напоследък нямам много време да ви изчета, но се надявам довечера да успея. На всички много  :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: verabel в чт, 28 май 2009, 15:49
здравейте,
Hot_Lady, добре дошла при нас и успех с диетата!
mima, добре, че сте се разминали само със смяна на обица!
didnik, честито, да ви е жива и здрава рожденичката, много да ви радва и най - веселото детство й желая!

Аз днес съм на варива сутринта изядох един грейпфрут, за обяд си взех една порция ориз със зеленчуци и гъби от китойски ресторант, но остана много, ще имам за довечера, а даже и за гарнитура за мъжа ми. И една салатка домати и краставици хапнах.
Днес съм пак 60кг., единя килограм от двата витаминозни дни изчезна. Дано след въглехидратния го няма пак!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: joanina в чт, 28 май 2009, 17:52
Дидник, честит рожден ден на твоята принцеса!Много здраве, късмет и весели детски игри!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в чт, 28 май 2009, 19:06
Дидник , честит празник!
Да е жива и здрава рожденничката!
Много весели и безгрижни игри!
Весело изкарване на празника!
(http://www.ekartenwelt.de/images/12359.gif?1215940501)

Прибрах се от път , съвсем режимен ден си изкарах. :peace:
Хапнах една салата от моркови и едни печени подлучени картофки. :D
Утре ще видим кантара дали ще ме радва от ново.  :crazy:
Тез дни се побъркаха и кантар и кила , само минуси отчитам ,
което много ме радва.  :D


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в чт, 28 май 2009, 19:24
Дидник, да ти е жива и здрава малката красавица! Да ти носи много радост и усмивки!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Remi G. в чт, 28 май 2009, 20:11
Здравейте момичета, надявам се,че приемате нови членове (аз преди година пак бях на тази диетка, но не издържах :( сега се надявам, че ще си я изкарам ). Пожелавам ви много минусчета на кантара и много усмивки!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в чт, 28 май 2009, 20:36
Добре дошли на новите и успех.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в чт, 28 май 2009, 21:41
Въглехидратния ден мина успешно, това ми е любимия ден  :) След плодовия в събота сутринта ще кажа има ли минус понеже още съм в цикъл.
клеопатра помня те  :peace: успех.
Жабка добре се завърнала, радвам се за минусчетата ти. Това ти е като предрожденен подарък  :hug:
rosi_72 похвали се мила при теб как са нещата.
Миме сменяте обицата и сте като нови  :hug:
Виржи, Лю, joanina, verabel, martin4e  :hug:
Hot_Lady смело напред без колебание и резултатите скоро ще дойдат  :peace:
Утре плодов ден - имам банан на работа и достааааааааа череши, за тази година още не съм хапвала, но утре съм се запасила с две чантички  :peace:
Тази вечер се прибрах уморена и за малко съм заспала и сега ми е малко криво и пак ми се спи.
Пускам Ви малко снимки, нали си ме знаете че обичам да се муцуня, заради Жабчето  ;-)
Лека от мен  :hug:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382697&pid=12559570
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382705

Това е една от най - добрите ми приятелки, заради нея пропътувах пътя до Стара Загора без да се замисля. Приятелка от студентските ми години в Свищов.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: T i T в чт, 28 май 2009, 21:49
 Ели голяма си муцунка :love:.Снимките от сватбата са много сладки тебе що не те видях :thinking:
 Добре дошли на новите фиданки  :hug: успех.
Аз днес съм супер режимна.Цял ден си карам на ориз със зеленчуцу  :crazy:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в чт, 28 май 2009, 21:57
Елииии , да ти имам муцките.  :mrgreen:
ГолЕм образ си , да знаеш.  :hug:
Булката е супер и въобще всичко което  видях ми хареса.  :peace:

Нати и аз съм днес режимна , да видим утре Кантарев дали
ще излезе пич и ще ни зарадва.  :lol:
Аз много се кефя на всеки грам , че малко ми остана от крайната цел и
тайно се надявам до 4 юни да ги сборя.  :roll:

Добре дошли на новите девойки и успех.   :bouquet:  
Клеопатра , дано устискаш тоя път до края.  :peace:

Утре ще ви разказвам за днешното ходене до Пловдив , всмисъл повода де.  :crazy:
Сега се тръшкам , че съм изморена и скапана от жегата.  :D


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в чт, 28 май 2009, 22:00
Нати това са снимките от моя апарат, аз съм снимана, но на техния професионален и незнам кога ще си ги получа. Те са две или три не съм се снимала много. Просто наблегнах на булката и сватбата  :) Ще се снимам повече на моята  :35: А за муцуните, те са ми запазена марка  ;-) И браво за режимността  :peace:
Жабче мерси, ама ти нали знаеш че като видя обектива и веднага ти си ми насреща и почвам да се маймуня. Иначе младоженката е много чаровна и е бременна в шестия месец  :) И утре чакаме разказа за пътуването ти до Пловдив  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mim_d в чт, 28 май 2009, 22:01
Здравейте момичета!!! Много пишете бе! Ние с щерката се изгубихме една седмица и сега не можем да ви изчетем. А на всичкото отгоре се и по изложихме- последните 3 дни прегрешаваме всеки ден :( :oops: и естествено минусчета няма, но поне няма и плюсове. А и щерката е в МЦ и това е успокоява - мислим че заради това не сваля, ще видим след два- три дни как ще е.
Поздрави на всички - сега се връщаме да ви четем!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в чт, 28 май 2009, 22:34
Здравейте, фиданки! Аз съм съвсем нова в тази диета (Любопитко ме запали)  и в темата. Днес ми е четвъртия ден - плодовия, но малко като че ли поогладнях и си похапнах стафидки. Дано да има ефект и при мен  :pray:
 :hug:

Ооооо, чак сега ти видях поста! Добре дошла сред нас! Момичета, аз ще я държа изкъсо, че сме съседки и често се разхождаме заедно, та ако има прегрешения, ще вадя бухалката.  :lol: :mrgreen:


Титла: Здравейте и от мен!
Публикувано от: Angra в чт, 28 май 2009, 23:03
Здравейте!
Приемате ли нови попълнения? Следях форума и ме амбицирахте. След 5 дни на тази диета, резултатът е - 4 кг. Ще се радвам да си общувам с вас! :hug:  :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: irinka27 в чт, 28 май 2009, 23:24
Момичета,кокичета,привет  :hug:

Дидник,честит рожден ден на дъщеричката ти!!Да е жива,здрава,много да ви радва и слуша!! newsm59

Аз цял ден търчах зял ден по задачи и мъкнах и Дени с мен,но хубавото е,че нищо му няма днес.Благодаря на всички ви за подкрепата  :hug:
А най-хубавото е,че от понеделник съм на работа /ако разбира се при нас 1 и 2 не са почивни дни  :D/,днес подписах разни декларации,а утре и трудовият договор.Работата е като педагог в един превантивно-информационен център по наркотичните вещества към общината.Това е първата ми работа като изключим малкото дни по заместване в едно начално училище.Ето казах си тайната  :35: :35:

Angra ,добре дошла при нас  :hug: Страхотен резултат  :peace:

А сега ви пожелавам много минуси утре  :hug: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в чт, 28 май 2009, 23:36
Иринка, супер новина!  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пт, 29 май 2009, 06:14
Добро утро момичета-кокичета  :love:

Хайде да сервирам кафето и закуската
  :lol:

(http://cafe-orpheus.com/orf.jpg)

(http://z.about.com/d/italianfood/1/0/C/y/fruit3.jpg)


А сега набързо да се похваля,вчерашният плодов мина повече от идеално. Четири ябълки за през деня и на вечеря една краставица плюс 2,5 вода.
Днес е първият ми воден,стискайте ми палци.
Нямам време да се връщам сега да чета назад,но днес при първа възможност ще ви изчета.
Пожелавам ви лек и отслабващ ден.
Обичам Ви много
  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в пт, 29 май 2009, 06:47
Добро утро момичета :hug:
Даничка,благодаря за кафенцето и закуската :love:
успех днес с водицата,стискаме палци :peace:
Жабка,разказвай за пътуването  :35:
Ели,голяма си чаровница :love:пък булката-красавица  :bouquet:
аз да тръгвам :hahaha:нещо облачно при нас,но
усмихнат и минусов ден желая на всички фиданки :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в пт, 29 май 2009, 07:11
Добро утро мацки.
Даничка, мерси за кафенцето и закуската. Ей сега почвам от папането и после ще си пийна и кафенцето.
Елито ма ти трябва да позираш пред някой фотограф. Много сладки снимки, щото  модела си го бива. Чакаме и другите от сватбата.
Иринка много хубаво че детенце вече е добре, честито за новата работа. Много професионални успехи   :bouquet:
Добре дошли на новите момичета. Успех с диетата и постигане на крайната цел.
Айде момичета чакам да се похвалите с много минуси днес.
Аз вчера си искарах въглехидратния без прегрешения и по-късно на празен стомах ще се премеря и ще се отчета.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 07:18
(http://srv0110-04.oak1.imeem.com/g/p/c209dd27b7541f781efc5e53ba76d2c9_web.gif)

Вчера ходих до Пловдив , че трябваше да ме види доктора който ме излекува преди година от страхотна страхова невроза и успя с китайската медицина да ми
спре антидепресантите , които приемах около 4 години. :ooooh: Не се бях виждала с екипа му от 6-7 месеца и
вчера ги шашнах с визията. Много ми се радваха и кефеха и казаха , че съм супер и да спирам да свалям , а да задържам. С две думи ходя на източно китайска медицина в Пловдив. :crazy:
Е ако знаете па колко гот ми стана , та нЕма до къде.  :party:
Но , аз имам цел и си я гоня , нищо , че дрехите дето исках да вляза са ми широки вече и то грозно даже ми стоят , но ще си взема нови , само да стигна до целта си.  :peace:
Та това е което исках да споделя , благодарение на вас се харесвам и на себе си и на околните. :love:

Днес съм въглехидратна , цикъла из невиделица ми дойде ,
не съм посетила и офиса още , но отчитам минус от -200гр.  :party:
С финала на диетата , тръгнаха килата надолу.  :lol:

Иринка , чудесна новина - ЧЕСТИТО!

Даничка , мерси за закуската и кафенцето.  :hug:
Стискам палци и те подкрепям във водния ден.  :peace:

Ангра , добре дошла.   :bouquet:
Страхотен резултат си постигнала за няколко дни.  :hug:

Мима , споделих и те  :hug: :hug: :hug: ,
както и всички останали , много  :hug: и  :love: .


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: rosi_72 в пт, 29 май 2009, 07:55
Ели,мила при мен няма нищо ново затова не ви казвам,разхождам се с 2 кг нагоре надолу но общо взето си задържам постигнатото с диетата.Снимките които видях са уникални,но ти си знаеш,че много си зависи от модела които се снима и бубката е хубава та нали това и е най-щастливият ден в живота.
Ангра,добре дошла.Имаш много добри резултати като начало,пожелавам ти успех.
Иринка,честито и много успехи на работното место ти пожелавам.
Даничка,мерси мила за кафето и закуската.Успех с водата.
Жабка, newsm10 ,чудесно е когато и другите забелязват,че си свалил,успех до края,а той е много скоро.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в пт, 29 май 2009, 08:35
Добро утро сладурани   [smilie=smile3558.gif]
Жани мерси че си се погрижила за новата темичка и скорошно излизане на зъбурките на детето  :hug:
Даничка мерси за кафето и закуската. Успех днес  (http://s.rimg.info/821d72a1197d15aa7ecd917488ae914c.gif)  :fingerscrossed:
didnik със закъснение, да ви е здрава порасналата принцеса. Много радости да ви носи! newsm67
Мушмороче успех с новият старт  :hug: и да минаваш на отчет.
Ели много радват мутричките ти. Булката е сладурана  :peace: Кефя се на снимки на булки и на бременни моми че вече малко хора май се рашават.
Иринка честито работа  :hug:
Жабче как няма да ти се кефят хората, та ти си се стопила и най-важното чувстваш се добре :peace: Третото прасе скоро ще се гътне и то :D
Добре дошли на новите и успех с режима.
Вчера видях на кантаря 61  :dance: много съм щастливо.
Безоблачен ден на всички  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 08:37
Роси , ще се преборишс тез две плаващи килца.  :hug:
Навестявай ни по-често , кво като не си вече на диетката.  :peace:
Аз ще си досаждам и след това , трайно и удобно съм
се настанила тук и не мисля да се отказвам от таз
чудесна компания.  :love:

Даничка , как си , настроила ли си се за жабешкия ден? :lol:
Всички минахме през тоя страх , но се устоява и издържа геройски
и всичко в името на хубавата фигура.  :hug:

Веси , тръгнала съм с касапския нож , белким го гътна и тва прасе ,
малко остава до финала.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: joanina в пт, 29 май 2009, 08:44
Добро утро компанията!
Даничка, мерси за кафето и закуската!А водния ден не го мисли.Пий си водичката цял ден, намирай си занимания и деня минал.А утре - голяма радост.Много минуси ти пожелавам.
Ех, Ели, Ели.Нали знаеш че си ми слабост, много ти се кефя като те видя на снимки.Много си чаровна, а за професията си я сбъркала.Професионален фотомодел си.Снимките са супер, а и булката е много хубава.Чакаме твоите снимки.
Жабка, поздравления за минусите.Сигурно си супер накъсана за диетата след толкова много комплименти.Успех до постигане на крайната ти цел.Ти си железна, ще го постигнеш.
Иринка, честито!Много се радвам, че си успяла да си намериш работа, защото както знаеш и аз съм на тази вълна от известно време, но за сега нищо не се появява.Много професионални успехи!
Ангра, добре дошла при нас!Чудесен резултат си постигнала за няколко дни. Продължавай все така и напред!
Аз днес съм белтъчна, за обяд съм намислила едно кисело мляко да си хапна, за вечеря ще го мисля.
Лек и режимен ден!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: encheva в пт, 29 май 2009, 08:54
Добро утро на всички! :hug:
Даничка, благодаря за закуската, и успех с водния ден, аз съм другия четвъртък водна, тъкмо ще кажеш как е минал!  :hug:
Иринка, честита ти нова работа, много да ти хареса и да ходиш с удоволствие! :hug:
Ели, страшна си муцунка  :hug:
Веси, честито ти минусче  :hug:
И на всички останали лек и режимен ден, с много минусчета  :hug:
Аз без прегрешения вчера на деня на варивата, днес съм с плюс 0,200 гр., но се надявам днес след въглехидратите да го махна  ;-)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в пт, 29 май 2009, 09:01
Ех Жабче, Жабче честито ти минусче. Ама ти с голям хъс си тръгнала към целта, браво на теб само така  newsm10.  :hug:

Аз да се оплача днес след режимен бобов ден съм +600.  [smilie=smile3511.gif] Бясна съм с тоя кантар нещо не се долюбваме.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в пт, 29 май 2009, 09:17
Жабче,ама аз нито съм ви напускала ,нито мисля да го правя тук ще съм докато дойде време да повторя диетата така по лесно ми минава времето,заинатила съм се и аз и ще карам до постигане на целта.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 09:34
Жабче,ама аз нито съм ви напускала ,нито мисля да го правя тук ще съм докато дойде време да повторя диетата така по лесно ми минава времето,заинатила съм се и аз и ще карам до постигане на целта.

Незнам след седмица как ще я карам.  :roll:
Свикнах на тоя режим и май така ще си карам ,
правилно , неправилно , то навик ми стана.  :peace:

Днес съм решила да си поръчам пица от Виктория за обяд ,
а за вечеря не съм го мислила , може да е сладоледче.  :lol:

А забравих да ви кажа , че вчера доктора ми каза , че свалям във въглехидратен ден ,
защото въглехидратите топят мускулна маса. А тя тежи и затова отразяваме толкова големи минуси. Това се отразява най-осезаемо при трениращите. И като се замисля има нещо такова.  :roll:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: T i T в пт, 29 май 2009, 09:44
   Здравейте!!!
  Виржиния и аз съм като теб :?само дето се хвалих вчера че съм завършила деня режимно,днес кантара е почти пак към 60 кг :(незнам защо така.Не съм в овулация не ми наближава МЦ :crazy:Ама майната му продължаваме напред.То на мен малко ми остана,явно няма да сваля повече ама поне да ги задържам.Днес на въглехидрати мисля да си взема соленки ;-)
  Жабче честито ти минусче  :hug: И браво на докторите в Пловдив :peace:
 Иринка чудесна новина  :hug: честита работа   :bouquet:
 О ф айде че Явор мве гони от компа :xarms:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: irinka27 в пт, 29 май 2009, 09:54
Добро утро на всички фиданчици  :hug:

Много ви благодаря на всички  :hug:,ще ви почерпя като си подпиша договора /или кмета като го подпише  ;-)/.

Нати,Яворчо защо не е на градина,нали е добре  :hug:
Аз също в последно време почти нищо не свалях,но сега няколко дни като не съм спазвала диетата не съм качила нищо,стоя си на тия кг. На теб колко кг са ти останали да свалиш?

Честити минусчета на всички  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в пт, 29 май 2009, 10:31
Благодаря Ви на всички за милите думи, ама нали си ме знаете че аз съм вашта маймунджелъчка във форума.
Жабче радвам се че при теб в Пловдив всичко е минало наред. Като нов човек си вече от Нова година насам  :peace:
joanina   :bouquet:  :hug: златна си ми ти  :love:
Ирка честито, страхотна новина ни казваш, значи това е била тайната. Супер, много професионални успехи от тук нататъка ти пожелавам. А относно Яворчо, не съм Нати, но да отговоря на въпроса ти, правят ремонт в градината и затова Явор е в домстроя.
На всички с + спокойно, утре е вашия ден. Честито на всички с минусчетата. Аз съм от втората група. Вчера режимен въглехидратен ден, завърших го със сладоледче и шоколад. Днес плодов, ще е на 100% черешов, имам в нас малко повече от килограм череши от които половината си ги взех за работа и са на мое разположение, ще трябва да се справя с тях.  newsm78 мисля, че няма да ми е никакъв проблем.
На сватбата като отидох, получих доста комплименти от младоженката, брат и, бившата ми съквартирантка и от една друга колежка, с които не сме се виждали от около 4 -5 години. А вчера когато отидох в бившата ни сграда където работехме до декември 2008 година, един от тамошните колеги ми каза че новата сграда ми се е отразила доста добре. Аз го питам, защо така мисли, а той ми отговори че съм отслабнала и разхубавила, е как да не си вирна носа кажете ми. С мен не може се говори изобщо  :35:
Спорен ден сега пожелавам и всички, а на тези, които до момента не са се явили да докладват, да го направят в най - скоро време.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в пт, 29 май 2009, 10:38
Благодаря Ви за  успокоителните   думи и подкрепата  :hug:
ден втори от  цикъла ми, днес нямам  промяна в теглото, доволна съм, че вчерашния  +1 кг ми  дойде  като  силен  шамар
Днес съм на плодове, дано се   почувствам  по-леко, че с  този МЦ  усещам себе си  като един  балон  :xarms:
намрънках се, хайде  да   ви оставям
хубав  ден   от мен  :love: :love: :love: :love:Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didnik в пт, 29 май 2009, 10:42
Момичета благодаря на всички за страхотните пожелания за дъщеричката ми :hug: :love:
За съжаление, тя от снощи е на антибиотик - от началото на седмицата в тяхната група пак имат скарлатина, и тя всеки ден ходи на преглед при сестрата от градината, даже и гърлен секрет и нищо и нямаше. Но вчера сутринта още се събуди с температура, но не много висока, а и нали рожденничка и тортата за градината вече беше осигурена и я пуснах да празнува. Но като се прибраха с баща си следобяд - ужас, температура, отпаднала, уморена, плаче - да се чуди човек от къде да я захване, иначе аз добриготвят празничната вечеря с едно мрънкащо дребосъче в краката си.  :( И така, беж до личната и установяване на започваща ангина. Абе просто картинката беше пълна, добре че посвалихме температурата и успяхме добре да изкараме вечерта, а и нали мама беше спретнала и за вкъщи чудна торта, та настроението беше на мах.  ;-)

Жани, Иринка гледам, че и при вас нещата не са много розови - дани скоро затихнат неразположенията и на вашите дечица  :hug:
Нати споко, до наесен ще е пораснал дребосъка и ще свикнете лесно  :peace:
Добре дошли на всички нови, и не чак толкова и много минуси на всички диетуващи  :hug:
НА задържащите - горе главите и никакво отказване :hug:, може по-бавно но стават нещата, от опит ви го казвам да знаете  :peace:
Сега ви оставям, че нагледам и моя дребосък, а по-късно ще ви дочета и пак ще пиша, че имам да ви се похваля нещо  ;-)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в пт, 29 май 2009, 10:46
добро утро сладурки

аз го ударих на хайманлък тези дни и досега наваксвах ама си ви изчетох чинно  :crazy:

Мушмороче, честито на голяма патерица! Да си жива и здрава! Честит ти нов старт, много воля и успех ти пожелавам!
Много сте хубави всички на сватбата  :hug:
Иринка, честито и много успехи в новата работа! Радвам се че детенцето е по-добре, ама хайде да ви забравят всякакви болести вече   :bouquet:
Даничка успех с водния ден, не е толкова страшно  :hug:
Жани и ние сме на вашия хал със зъбите, комплект кучешки чакаме всеки момент, ей край нямат бе  :ooooh:
разходките помагат поне при нас, залисва се навън и не се сеща че го дразни
Нати дано наесен по-добре приеме яслата а пък за думичките -  :35: цаца и бира, а  :35:
Ели, спорен ден и на теб и големи минуси  :hug:

аз да се отчета че след МЦто нещата тръгнаха надолу и вече си постигнах първоначалната цел от 70кг което прави - 14 кг   newsm44
много не се връзвам вече защото така или иначе карам последна четворка преди водния и кой знае колко не очаквам до края
но на една 6ца няма да се разсърдя хич да я видя преди водния.
благодарности на всички за подкрепата  newsm51
мисля сега да се фотна със старите дрехи


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в пт, 29 май 2009, 10:56
Дидник, :hug: :hug: :hug:.
Мимка, [smilie=smile3501.gif] [smilie=smile3501.gif] [smilie=smile3501.gif] и чакаме снимки.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в пт, 29 май 2009, 11:41
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357953 (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357953) парола 123456
фотнах се и с два нови панталона
 :mrgreen:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 11:48
Mимка , браво душко.  :party:
Изглеждаш супер с новите панталони ,
а стария виси кат чели е чужд.  :crazy:

Дидник , бързо оздравяване на детенце.  :hug:

Ели и аз съм си вирнала носа от многото комплименти ,
ма Фнимавам да не се удавя , че навън вали.  :35:

Поръчаната пица дойде , отивам да доизчистя и
сядам да си я хапна с кеф.  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: rosi_72 в пт, 29 май 2009, 11:56
 newsm10 Мимка,браво добре изглеждаш,направо си неузнаваема.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в пт, 29 май 2009, 12:16
Жабче, каква  пица си поръча,  мен  вчера в едно заведение  доста странно ме гледа сервитьорката като си поръчах  пица  без   меса/колбаси и кашкавал  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в пт, 29 май 2009, 12:33
Леле Мимка, разликата е очевадна! Браво!  :hug:
Жабката ще хапва пица, аз пък току що извадих от фурната вкусните питки на Карина, да видим дали този път са се получили...  :thinking:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 12:48
Лю , вече втори пореден път ям пица ,
нещо все към тях ме тегли.  :lol:

Крис , що па им е чудно толкова. :roll:
Аз си поръчвам от пицария Виктория.  :peace:
Пицата е "Калабрезе" - домати , чушки , гъби , кашкавал ,
зехтин , риган , само казвам да е без кашкавал.
Даже мин. седмица бях в заведение и там си избрах пица и
казах да махнат кашкавала , но не ме гледаха странно.  :lol:
Но , разни хора , разни идеали.  :mrgreen:

Вече хапнах пицата , замезих и с малко сладки и продължавам с
чистката.  :peace: След малко идвам да си пийна кИфенцето с вас.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в пт, 29 май 2009, 12:52
Оооо, Жабе, Виктория ми е любимата пицария.  :love:
А питките са мням- мням- мням! Ще взема да пусна рецептата.  :mrgreen:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: T i T в пт, 29 май 2009, 12:57
 Ето ме пак.И аз си хапнах соленката и една вафла без шоколадена глазура :lol:Нещо днес ми се мота главата май вероятно от това шантаво време.И аз ще пийна сега едно кафенце с вас :peace:
  Мимка страхотна разлика  :peace: браво момиче 14 кг.са си един много,много добър резултат :hug:
 Дидник дано бързо се оправи малката кукла :pray:  :hug:
   Ели щом получаваш такива комплименти значи разлика има  :peace: Я ни пусни една муцунка и в цял ръст  :lol:
  Жабче айде стига си чистила идвай да пием кафе  :crazy:
 Крис като свърши цикъла ще дойдат и мунисите  :peace:
   Ей айде стига с тия пици ще Ви накарам да ми пращате до Свищов :xarms: :mrgreen:Лю как са питките :D
  Иринка ,Елито ти е отговорила що с Явор се гледаме отново  :roll:.А що се отнася за килата,оттук нататък каквото сваля ще е добре дошло.Имам да свалям още,защото съм ниска и тези килограми си ми личат доста,но ако успея да задържа тези свалени след три месеца пак съм тук :mrgreen:Само се моля да успея да ги задържа :pray:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: verabel в пт, 29 май 2009, 13:07
привет и от мен!
Ели, супер си!
Жабче, много е готино, че си се отървала от антидепресантите /гадна работа са те/, браво на докторите, а и на теб /без твоята "намеса" не става/. Честит минус!
Мимка, браво, голямо постижение!

Аз вчера си купих ориз със зеленчуци от един китайски - това ядох на обяд и вечеря със салата, но толкова люто сложих, че после на "митницата" ми се разгони фамилията. И днес сутринта бях прегладняла.
Сутринта хапнах един грейпфрут
Обяд -  една суха паста, 3 бисквитки, половин нат. шоколад  LZ/това е около 20гр./, една паста и една кифла с мармалад. Излапах всичко това и не ми стана тежко и НЕ преядох! Направо се изумих от себе си.
Довечера мисля един сладолед с няколко обикновени бисквитки да хапна.

Аз си купувам готово тесто за пици /а понякога правя, последното беше с газирана вода - мъжа ми каза, че е най-сполучливото/ и си слагам гъби, чушки, домати, маслини, тиквичка - задушени и пека - става много приятна/, чубрица и риган, даже и сос ям с нея/купен или горчица; чили ; кетчуп/


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в пт, 29 май 2009, 13:12
Нати ще трябва да намеря някой да ме фотне цялата, че аз нали сама все се снимам, а на самоснимачката не разбирам, трудна машинка е за мен  :)
Лю бърже да мяташ рецептата със снимков материал, и за следващия въглехидратен да ги забъркам  :peace:
Мимка думите ще бледнеят, то се вижда. Страхотен резултат, а този сивия панталон просто ти стои пърфект  :peace: невероятна си и така ще стимулираш много новичките фиданки, които са в началота на старта си с режимчето, както и за всички останали, браво  :hug:
Жабче незнам защо но на този въглехидратен ден, все на сладко налитам и забравям пици и спагети, и после като дойде белтъчен или ден за варива си викам ех да можех така една пица, ала бала. После идва пак въглехидратен, и Елеонора пак на сладко, абе мани откачалка съм.
verabel много си мила  :hug:
kriss от цикъла е, ще видиш като ти свърши как ще отразиш един голям минус. При мен така се получи сега  :peace:  :hug:
Отивам да поработя, до момента 0,500 л. вода, едно кафе и 0,621 гр. череши  ;-)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Fleur в пт, 29 май 2009, 13:13
Мимка, браво! Това 14 кг не са никак малко за това време. Е завиждам ти! Може само Жабка да ти е конкуренция в бързото сваляне на кг.
Аз днес съм на варива и обядвах ориз със зеленчуци и краставица. Довечира същото, но по-малко ориз.
Пожелавам ви хубав ден и пийте вода!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: T i T в пт, 29 май 2009, 13:16
Ели как ги изчисли 621 гр  :35: голяма си скица


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в пт, 29 май 2009, 13:30
Нати, кво да ти кажа мацко, бащата от село онзи ден донесе две кесии с череши. И аз тази сутрин метнах едната в чантата за работа. Мислех за закуска един банан, а черешките по – късничко, НО колежката ми вика ааааааааааа не само на череши бъди че прочиствали и аз я послушах. Тук на работа имам електронна везничка и си викам абе Норче, що не претеглиш черешките да видиш колко са и така 0,621 гр., ама да не забравяме че имат костилки и грамажа им се намалява, щот да не ме помислите за ламя, че съм изяла толкоз череши  :35: не че не съм де :peace:. За довечера има още един такъв порцион и това ще е. Иначе банана ми утре за закуска е 0,148 гр. или 0,143 гр.  newsm78 забравих, ама с кората  :peace: :35:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: encheva в пт, 29 май 2009, 13:37
Мацки, да ви почерпя по едно кафенце
(http://www.gazeta.lv/images/fried-and-friends_14.jpg)
Аз изядох голяма кутия сладолед  :crazy:, довечера по-малко...и аз като Ели не се сещам за друго освен за сладичко newsm78


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в пт, 29 май 2009, 13:48
Ели, ех  че си  ми,  няма  да идвам в  Русе, ще ме  метнеш на  везната да ми изкараш и грамовете и мг, че съвсем  да ми стане  лошо   :35:
Мартинче, мерси за кафето, сега  и аз си направих едно и ще си го пия с вас
Нати, какво ново в  любимия ми Свищов


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: verabel в пт, 29 май 2009, 13:50
................. щот да не ме помислите за ламя, че съм изяла толкоз череши 


Ако ти си ламя, аз не знам какво съм, та аз кило черешки или ягоди, да не говорим за вишни /но за съжаление много рядко в София някой да продава/ за нищо ги нямам.

martin4e, благодаря за кафето и за си пийвам.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: T i T в пт, 29 май 2009, 13:55
Мартинче мерси за кафенцето,аз вече си го изпих :crazy:
  Крис и ти ли си учила в Свищов newsm78 Много любители на Свищака има тук  :35: Хубавее си града,аз си го харесвам :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в пт, 29 май 2009, 14:16
  Крис и ти ли си учила в Свищов newsm78 Много любители на Свищака има тук  :35: Хубавее си града,аз си го харесвам :love:

и аз, и аз
там оставих   едни  страхотни 4  години, спомени, спомении :)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в пт, 29 май 2009, 14:29
didnik за другите незнам, ама аз чакам  newsm78 кога ще ни кажеш?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didnik в пт, 29 май 2009, 14:37
Мартинче страхотно кафенце и аз тъкмо си направих едно и сядам да ви драсна два реда, че кой знае кога пак ще ми се удаде възможност.  ;-)
С двете дечица в къщи хич не остава време за нет  ;-) Ама добре поне, че овладяхме положението и сега си взима лекарствата детенце и дано се оправи бързичко, че в неделя и е голямото тържество за рожденния ден  :pray:
Таааа - моя милост се старае да удържа фронта, е с двата рожденни дни накуп трудна беше тази работа през тази седмица, ноооо - от другата седмица край с гевезелъците, че да не опропастя резултатите  :)
И така - искам да ви се похваля, че най-големият подарък за рожденния си ден който получих е кростренажор - много му се кефя, и вече започнах да потя на него. Естествено хич не ми е лесно, но се надявам бързо да свикна, че имам още доста кг-та за топене  ;-)
ТОва беше хубава новина и се надявам само такива да ви ги поднасям от тук на сетне, че и вие така да ме радвате  :)
Мярна ми се че Иринка ще черпи за нова работа - поздравления мила, дано си доволна  :hug
Мимка също, че е със страхотен резултат и готина нова фигура - супер мацка  :peace:
На Жабка също мярнах новата визия, хайде до края още по-финна и с нов, вече по мярка гардероб да се похвалиш  :lol:

Ели ето - казах си бе душата, ама много си нетърпелива значи  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: T i T в пт, 29 май 2009, 15:00
 Дидник честито  :hug:  много пот да излееш на него :mrgreen:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в пт, 29 май 2009, 15:04
Благодаря ви много за милите думи! Определено и вие имате заслуга за добрите резултати!
А пък най се радвам ако стимулирам новоприсъединилите се фиданки!
  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:

Дидник, честит ти подарък, със здраве да си го ползваш и да ни хвалиш със страхотни резултати   :bouquet:
Мартинче мерси за кафенцето, наближава и моето време да си пийна едно  :hug:
За въглехидратите - аз много обичам филийки, с маргарин и шарена сол, понякога ги препичам, ей умирам си направо
това обикновено за обяд, а вечер често си правим пица, за мен постна, а за мъжа ми - с каквото има  :mrgreen:
Забравих да кажа че правих мъфините на Памси и станаха страхотни, вътре сложих сладко че нямах подходящи плодове, станаха супер
скоро правих и милинките и също много сполучливи, сега съм се заканила на гевречетата   :chef:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в пт, 29 май 2009, 15:09
Дидник, честита придобивка!  :hug:
Момичета, хвърлете едно око на рецептите, току що пуснах снимки на питките.  ;-)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: dim_ani в пт, 29 май 2009, 15:13
Здравейте,завръщам се пак при вас  :hug: :hug: :hug:
Браво на всички за постигнатите резултати. Аз приключих на 2-ри май,обаче нещо се поолях с яденето и качих почти 2 кг. Затова реших докато не съм омазала съвсем положението да се връщам на режима.Оправих качените..сега се надявам да сваля още.Целта си е същата,само старта е различен.
Дидник - честита придобивка,ако знаеш как ти завиждам само   :bouquet:
Радвам се,че ви има   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mu6morok в пт, 29 май 2009, 15:14
здравейте мацки.аз съм на гости в една приятелка и затова само набърже минавам.Дидник честита ти придобивка и добре дошла в клуба със скъпите закачалки(кростренажора)дано го ползваш повече отколкото аз моя :blush:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: dim_ani в пт, 29 май 2009, 15:17
Дидник честита ти придобивка и добре дошла в клуба със скъпите закачалки(кростренажора)дано го ползваш повече отколкото аз моя :blush:
:35: :35: :35: Имам няколко познати с такива скъпи "закачалки"


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 15:19
Тамън изчистих и оправих и да седна да пийна кафенцето от Мартинчето и
се наложи да изляза по работа , та сега се завръщам и цопвам при вас.  :hug:
Пийнах кафенце навън , но колко му да си направя едно безкофейново и
да го споделя с ваща компания.  :peace:

Дидник , честита придобивка и много свалени килограми.  :love:

Ели , хапвай пицка бре , знаеш ли кво е хубаво. :D И дълго съм сита , та
може и без вечеря да мина.  :lol: Но гъз глава затрива , та един
кроасан ще кльопна за вечеря + шоколада.  :crazy:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в пт, 29 май 2009, 15:28
Дидник честита придобивка със здраве да си го ползваш .Аз моя подарък си го чакам още от февруари месец  пък дано да ме огрее някой ден пусти и пари все не стигат .
Жабка много се радвам че си се оттървала от гадните химикали и си добре вече .Аз преди години заради нервите пиех хапчета но като видях че започнаха да не ми действат в един момент се обърнах към билковите хапчета и сега съм добре когато се притесня и ядосам за нещо само тогава ми се обажда нервата .


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didnik в пт, 29 май 2009, 15:37
Нати ще ще  :mrgreen:
Мимка и аз съм им фен на тези филийки - мням, мням  :crazy:
Дидник - честита придобивка,ако знаеш как ти завиждам само   :bouquet:
Няма за какво мацко, ако бях на твоите кг или поне с 10 отгоре хич и нямаше да се хваля с такова чудо у дома, че то и бездруго само то липсваше  :mrgreen:
Мушошоро ти недей плямпа таквиз работи, ами го яхвай и ти твоя и давай да слабеем, че лятото дойде  :mrgreen: :hahaha:
Ама аз нямам намерение да го оставям да си почива и хич и не мисля да го използвам за закачалка, че знаеш ли какъв голям простир имам :mrgreen: :lol:. А и много се запалих с резултатите на Жабка :hug:, че и нашия е Спортер, Жабе :peace: Мъжът ми и той и заедно си се потим на кроса, а и обикновено той се качва преди мен и така ми е още по-нахъсано, защото все гледам май да мина неговите километри  :mrgreen: Е, после малко ми треперят мартинките, ама ще свикна няма де да одя, килата треба да си ОдЯт  :mrgreen:
Гале дано те огрее мила, стискам палци :hug:. Ама нашия мъжа ми каза, че уцелил някаква промоция и го взел на доста прилична цена, ако искаш ще го питам и ще ти пиша на лични  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в пт, 29 май 2009, 15:39
Любопитко, душко как се казват тези питки точно че се зверих-зверих и не видях  :roll:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 15:41
Гале , пожелавам ти скорода се опаричиш и да имаш
мечтаните придобивки.  :hug:
Оооо Гале , много е гадно с тая нерва. :ooooh:
Аз бях много зле , нито излизах , нито давах да се отваря прозорец ,
изпитвах див ужас. А за къпане не питай , все с някой се къпех , че
изпадах в кризи от ужас. И зимата докато не спрях предишната диета ,
пак почнаха същите сомптоми , но бързо овладях положението. :peace:
Сега съм тип-топ , във вихъра на щастието съм - спокойна , слаба и сита.  :lol:
Без никакви хапове , билки и тем подобни.  :)

Малеее почнах кат дърт вампир да се оплаквам.  :35:
Здрави , прави , слаби и корави да сме всички.  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: irinka27 в пт, 29 май 2009, 15:54
Привет на всички   :hug:

Дидник,честита ти придобивка,много килца да махнеш с него   :bouquet:

Аз минавам да ви почерпя,че днес подписах договора и официално вече съм на работа  newsm44

(http://www.picvalley.net/u/2425/133947922514968655711243601127KxNJBKp17ukhV9asS6Gt.JPG)(http://www.picvalley.net/u/2452/605940351142649841612436012471gbcM0giwc3sMCN9sMN0.JPG)(http://www.picvalley.net/u/2488/212546591014414712871243601241EqVTZlEGdHkwvCRIwdMA.JPG)

Жани нещо се губи,къде ли е като навън не е за разходка  newsm78


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 16:08
Иринка , официално вече ЧЕСТИТО.   :bouquet: :love:  :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в пт, 29 май 2009, 16:09
Иринка, честито!
Добре, че съм въглехидратна днес, ще се възползвам от вкусотиите, с които ни черпиш!  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в пт, 29 май 2009, 16:14
Иринка ето ме набързо мила защото Теди е невъзможен и докато сме из нас се опитвам да вкарам ред в целия апартамент...но нещо не ми спори много работата с малкото мрънкало. Гледам е пробил един нов зъб, но има още един пред пробиване и е толкова кисел като сме вътре :tired: :ooooh:
И сега...Честита работа миличка, да си доволна и добре да ти плащат   :hug:
(http://a764.g.akamai.net/f/764/16742/1h/www.1800flowers.com/800f_assets/images/flowers/images/shop/catalog/1120rdz.jpg)

А сега ако зверчето ме остави за малко да ви изчета ще е супер. Да кажа честити минусчета на всички с такива и воля на всички без минуси. Отивам да ви чета :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 17:25
Жани , много ми е драго да те видя.  :love:
Дано по-бързо излязат тез зъбки , че и ти и детенце се
измъчихте.  :hug: Сещай се за нас по често.  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в пт, 29 май 2009, 18:03
Жабче аз не спирам да си мисля за вас и постоянно когато мога гледам да видя какви разкошни минусчета имате. И по този повод искам да ти честитя днешния минус. Много се гордея с теб-страхотна воля и резултати :hug: Права си, че с тези зъбки се измъчихме. От 14ч. насам чак сега е спрял да плаче. Иринка ме посъветва на скайпа да му дам Нурофен и аз му дадох около 3мл. и последния половин час вече спря да плаче. Добре, че му дадох Нурофен, че явно го е успокоило. Благодаря ти :hug:
Лю тези питки, които си пуснала в готварската ни тема са супер :crazy: Качи ги в блог-сайта или ги прати на Румката да ги качи :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в пт, 29 май 2009, 18:18
Ей Жани хубаво е да те видя :hug: Е хайде честито ви номво зъбче дано и другото да избие бързо. И ние чакаме един да пробие, че се белее от доста време но за сега нищо. Вие не мажете ли с нещо венците или май туй бошлав работа?
Дидник честита нова придобивка, да ти помага за постигане на минусчета ииии да не стане след време в някой ъгъл на стаята?

Аз днес напълно режимна сутринта искарах на 2 банана а на обяд спагети със сос от босилек, мисля да приключа с една палачинка със шоколад.
Всъщност като си погледнах календарчето днес аз след седмица чакам МЦ и сигурно това е нормално да бележа плюсчета, въпреки това че съм искарала напълно без прегрешения.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в пт, 29 май 2009, 18:25
Мимка ти се стопила не само в баджаци, ами и в ръцете, кръстчето и бюста  :peace: Много ми хареса новия панталон, сивия :party:
Дидник честито кросче със здраве да си те носи и по вталена да те направи :love:
Лю очо хвърлих, лиги потекоха :mrgreen: вкусно и лесно изглежда. Ще се пробва!  Пусто тестяно много се обичаме  :blush:
galia пожелавам в най-скоро време да те зарадват с подаръче  :hug: От полза е уредчето, стига да се ползва по предназначение, а не кат Мушморока , абе вие закачалки немате ли  :mrgreen: Мятай дрехите на пода в краен случай и яхай уреда.
Иринка честито подписване   :bouquet: да ти хареса работата и да е пълно джобчето  :hug:
Жане дано вечерта мине леко  :hug:
Даничка как си с водата?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в пт, 29 май 2009, 18:35
Иринка честито много се радвам за теб  :hug:
Дидник ако не те затруднявам попитай може пък най накрая да се уредя между другото трима сме които имаме нужда от такава придобивка само големия е като глист яде а не качва  :lol: :35:
Жани измъчихте се с тези зъбки много добре че сега след Нурофена детенце се е успокоило .
Жабка на мен нервата ми идваше от свекър и свекърва ми не че сега свекито не ме ядосва ама се научих да се опервам и да не си мълча а тя да ме тъпче .Днес разчиствах в кухнята че цяла зима  като спи там трупа боклуци а аз гледам само да си наготвя и да излезна та днес ми дигна кръвното пак майната и  newsm61
Диетата ми е на никъде ама без вас не мога след време пак ще я почна така че ще ви чета и ще ви се радвам на успехите  :hug:  :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в пт, 29 май 2009, 18:43
Вирджиния, Веси и Галя благодаря ви момичета :hug:
Надявам се, че разбирате защо покрай тези дълги разгодки и мрънкане се вясвам по-рядко :blush:
Преди малко четейки темата от вчера насам видях една разкошна промяна на Мимка-браво миличка да ти кажа изглеждаш прекрасно сега, промяната в обиколки е направо поразителна. Ще ме накарате да ви се снимам и аз с един панталон, който ми беше доста тесен есента, а сега влизам два пъти в него. Май и аз ще ви покажа промяната си с един вече доста широк панталон :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пт, 29 май 2009, 18:52

Даничка как си с водата?


Унищожавам я  :lol: :lol: :lol: :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в пт, 29 май 2009, 18:55
Браво Даничка. Аз съм много зле с пиенето  на вода. Хич ме няма. Не мога да се насилвам, пия малко. Около 1 л. на ден не мога повече, само ако е някаква жега успявам около 1,5-2,0


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в пт, 29 май 2009, 19:20
Даничка разсмя ме много, с това унищожавам я. Дано ти нея унищожиш не тя тебе  :hug:
Жани оправяйте се по бързо  :hug:
didnik такава съм си аз нетърпелива, ама от сутринта ме държиш в неведение, работата не можах да си свърша от мисли по теб  :peace: Да ти е честита новата придобивка, и много смъкнати и затвърдени килца с него.
Аз в нас си имам велоергометър, ама само си го имам де, тъкмо съм си закачила дрехите за утре за работа на него. Върши ми чудесна работа  :35:
Гали само не се нерви на свекървата, няма смисъл свиркай си. И ще те чакаме да се завърнеш в редиците, не само като пишеща, но и като спазваща режимчето.
Жабче кво стана унищожи ли кроасана, щото аз затварям вече кухнята, който ял ял, който не да е  :peace:
Ама Лю бива ли такова нещо, аз днес съм плодова а тия изкушения твоите са ми пред очите.
Виржи относно водата и на мен ми е мъка  :peace:
Веси аз както ти споменах в нас си имам подобна закачалка  :35:
Жани да не забравиш какво си обещала  :peace:
Днес напълно режимен ден, само на череши но много ме подуха, при вас така ли се получава?
Засега ви оставям, утре белтъчен ден ще е на риба тон със зелена салата и краставичка.

 


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в пт, 29 май 2009, 19:33
Дидник,честита придобивка.
Иринка,още веднъж честито.
Жани,хайде де покажи ни се и ти най-сетне.
Лю,чудесни вкусотии си сътворила.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 19:46
Ooooo Ели , съмняваш ли се в мойте способности? :35:
Още в 17 часа го мушнах кроасана.  :mrgreen:
Отчета за днес ми е:
- черешки ,
- пица и няколко сладки ,
- кроасан , няколко сладки и лента шоколад. :peace:
Утре ще видим кво ще каже кантара , а и с тоя
цикъл дето ме изненада не очаквам минуси.  :crazy:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пт, 29 май 2009, 19:52
Искам да ви се изфукам,какво сътворих за г-жата на Дилянка(дъщеря ми), понеже детенце е абитюрентка в други ден  :lol: :lol: :lol:
Завършва 4-ти клас  :D


(http://lh6.ggpht.com/_8l_8sC4j5GE/SiARxcuMkQI/AAAAAAAAHjE/bFUM_oDtQ3Q/s512/SP_A0854.jpg)

(http://lh4.ggpht.com/_8l_8sC4j5GE/SiAR8b9KidI/AAAAAAAAHjI/DQHbq7g7mgk/s512/SP_A0856.jpg)

(http://lh6.ggpht.com/_8l_8sC4j5GE/SiASBeysy0I/AAAAAAAAHjk/iMJrDHXcSuk/s512/SP_A0861.jpg)

(http://lh6.ggpht.com/_8l_8sC4j5GE/SiASF7GScKI/AAAAAAAAHjo/pBzUZK3fzaM/s512/SP_A0864.jpg)

Надявам се да ви хареса   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в пт, 29 май 2009, 20:02
 [smilie=smile3501.gif] [smilie=smile3501.gif] [smilie=smile3501.gif] много е красиво.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 20:05
Даничка , супер е творението ти.  :hug:
Как го направи , много ми е интересно. :roll:
Нали съм любопитно бабе , та всичко да разбера. :mrgreen:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в пт, 29 май 2009, 20:06
Даничка страхотно творение, госпожата ще  е много доволна определено, браво на теб  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пт, 29 май 2009, 20:09
Даничка , супер е творението ти.  :hug:
Как го направи , много ми е интересно. :roll:
Нали съм любопитно бабе , та всичко да разбера. :mrgreen:


Всичко е правено от хартия  :lol:

Даничка страхотно творение, госпожата ще  е много доволна определено, браво на теб  :peace:

[smilie=smile3501.gif] [smilie=smile3501.gif] [smilie=smile3501.gif] много е красиво.


Благодаря ви.
Аз много обичам да се занимавам с тези хартиики,имам и други творения,ако искате ще ви пусна линк да ги разгледате  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в пт, 29 май 2009, 20:12
Ели аз много обичам череши :peace: и за кое обещание казваш да не забравя-за снимка с широкия панталон ли? Направо като се видя с него и ставам :crazyeyes:
Даничка много оригинално и красиво творение. [smilie=smile3501.gif] Дай линк да гледаме още подобни красоти и да досаждаме с въпроси :hug:
Жабче не се и съмнявам в теб-утре си първа с минусите тук :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 20:15
Даничка , иска ли питане.  :D
Давай линк да плакнем окото с тез красоти.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в пт, 29 май 2009, 20:18
Здравейте момичета,ааа развали се малко времето и се усети активноста на темичката днес нямате изчитане :hug:
само така и добри новини да споделяме,,,,,
Мимка много си добре така-разликата е страхотна :hug:
Дидник-честита придобивка,често да си я ползваш :love:
Жани на вас честито ви ново зъбче-бели и здрави да са всичките :love:
Иринка,честито и успех,лека и даходна :peace:
Даничка хубав подарък си спретнала на госпожата,честита ти абитюрентка  :bouquet:
Жабче поздрави за минуса и за комплимента :35:
много е хубаво когато някой го забележи,и аз днес прибирайки се от работа на една приятелка свекървата ме пита-какво съм правила,та толкова добре изглеждам,много добре :35:
и на мен ми стана много радостно,аз снощи бях на рожден ден и хапнах торта,резултата сутринта -500гр, :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пт, 29 май 2009, 20:22
Ето,четкайте ме  :lol: :lol: :lol:


http://picasaweb.google.com/didoneti/DropBox?authkey=Gv1sRgCJ3_sMDwq8eo0wE#5292681463658318962


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 20:31
Даничка , златни ръце имаш.  :love:
Големи красоти си сътворила , не е четка , ни баданарка ,
а самата истина.  :hug: А и маникюра ти е готин.  :D

Мима , къде се губиш бе душицо златна?  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в пт, 29 май 2009, 20:34
Даничка както каза Жабка златни ръце имаш, няма какво да те четкаме казваме истината, не на всеки му се отдава такова творчество :peace: А за маникюра успях да го съзерцая, страхотен е и аз искам но в момента имам проблеми с пръстите и докато не ги излекувам няма да имам маникюр, а така като гледам поне половин година ще ми трябва че и повече  :(


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пт, 29 май 2009, 20:34
Мерси,мерси.
А маникюра вече ми го няма  :cry:
Заради тези красоти го отрязах,адски много ми пречеше :)

Тази нощ май няма да се спи,ще съм дежурна кенеф  :lol: :lol: :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в пт, 29 май 2009, 20:36
Даничка големи красоти майсториш :love: Я вземи да правиш бизнес с тези красоти :thinking:
И аз се загледах в маникюра-много е хубав. Естествени или ноктопластика е? Стоят разкошно :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в пт, 29 май 2009, 20:37
Даничка,всичко което видях е супер.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 20:39
Даничка , ти с тая вода днес не почна ли да квакаш.  :35:
Що ще дежуриш в кенефа , по каква нужда ще си там.  :35:
Мале , че ме разсмя.  :hahaha:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пт, 29 май 2009, 20:44
Даничка големи красоти майсториш :love: Я вземи да правиш бизнес с тези красоти :thinking:
И аз се загледах в маникюра-много е хубав. Естествени или ноктопластика е? Стоят разкошно :peace:

Ноктопластика беше  :lol: :lol: :lol:


Даничка , ти с тая вода днес не почна ли да квакаш.  :35:
Що ще дежуриш в кенефа , по каква нужда ще си там.  :35:
Мале , че ме разсмя.  :hahaha:


Ха познай де,  :lol: със сигурност по малка, голямата нещо ми е мъка  :lol:
А,и не само ,че ще дежуря ами се вкарах и в преразход от към тоалетна хатрия  :lol:

Да ви споделя,как ми е скучно,скъпия замина за Приморско на мото-фест и ще си дойде чак на 13.06.
Детенце заспа и аз квакам сама  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: encheva в пт, 29 май 2009, 20:46
Аууу Даничка, наистина е голяма красота, ако ми беше по-наблизо щях да ти кажа кога имам рожден ден  :lol: И мен след 5 дни ме чака квакането  :35:
Дидник, честит да ти е подаръка и да го ползваш, и да слабееш с него :hug:
Ние тази вечер бяхме на цирк с моя синковец - италиански аквацирк, да не кажа, че него го водя за пръв път  :oops: Досега имах големи притеснения дали ще му е интересно, дали ще стои, защото си имаме проблемно поведение и с говора също имаме проблеми, но днес определено бях много доволна от детето, в почивката от 10 минути дори не стана да се разхожда, а по принцип не е от спиращите се на едно място :ooooh: Не беше традиционния цирк, на който бях ходила в моето детство, но пак ни хареса, имаше акула, пингвини, игуана, змии, хипопотам, крокодили, пеликан, някакъв африкански таралеж, и страхотен "танц на водата", преди това имаше шоу на клоуните, абе хубаво беше, но аз очаквах повече номера с животните.
Приключих преди час с последното за деня...парченце черен шоколад.
Моят мъж преди малко каза, че диетата ще я кара с мен до първия воден ден, после щял да си даде месец почивка, и последния трети месец, пак ще е съпричастен  :35:
Лека и спокойна нощ от мен на всички! :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 20:54
Даничка , да не заприличаш на това , че и аз във воден това ми приляга.  :35: :35: :35:
(http://www.animacii.net/images/stories/pictures/4uvstva/4uvstva_13/n8273.gif)
Може да направим един жабешки дует.  :35:
Хем ще пеем , хем ще денсим , хем ще свирим. (http://www.nivagold.ru/raznoe1/frog%201/Photo%20142.gif)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: dim_ani в пт, 29 май 2009, 21:01
Жабке, ще ме убиеш  :35: :35: особено с тия свирещите  :35: между другото,браво за резултата,гледам третото прасе е почти преборено :)
Даничка - прекрасни творения,красота отвсякъде
Иринка пожелавам ти успех на новата работа


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пт, 29 май 2009, 21:03
Жабка,едвам ме нави да ти кажа  :lol: :lol: :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Aisha в пт, 29 май 2009, 21:04
Даничка, браво за красотите, голям майстор си.
Иринка, честита нова работа, пожелавам да станеш директор.
Мимка, поздравления - много добре изглеждаш с новата фигура. Да я запазиш завинаги.
Уж почнахме заедно, но аз се провалих. Младото си е младо.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пт, 29 май 2009, 21:08
А, Мимка,адмирации и от мен   :bouquet:
Аз сигурно трябва да я правя не 3, а 9 месеца тази диета та да постигна тези резултати  :lol: Като се знам колко съм добродушна и все си черпя волята  :party:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 21:13
:35: :35: :35: Даничка , това с черпенето на волята много ми хареса.  :35:
Диета на на 4 юни ще го направим , тогава е моят финал.  :mrgreen:

Анна , голяма ми е жабешката колекция. :peace:
Мога да ви зария със жаби.  :lol:

Айша , не си се провалила , просто има някакъв проблем и не сваляш.  :hug:Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в пт, 29 май 2009, 21:27
Айша не се притеснявай и аз съм от твоята група но не съм се отчаяла до сега толкова килограми свалени и при това с ядене не съм сваляла преди да си направя линийката бях започнала диетката и свалих 4-5 кг но я спрях за известно време като започнах втория път свалих 6 кг и съм доволна за сега .Почивка и пак отначало започвам .Без вас не мога . :hug:
Даничка шапка ти свалям това голямо търпение се изисква сигурно за да сътвориш тези красоти .Госпожата сигурно много ще си хареса подаръка той ще е неповторим .
Мартинче сигурно много се е впечатлило детенцето за да стои толкова време на едно място .
Мимка браво и от мен  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пт, 29 май 2009, 21:27
Мисля да ви оставям,че тази вода ме умори от глад днес.И ако постоя още малко ще свърша някоя беля.

А,утре живот и здраве само да стана така ще се намууам с .................... ябълки за закуска няма да ви обяснявам чак.А пък на обяд ще изям всичкото месо и салата що ми видат очите  :lol:

Пуша един фа си уегам  :lol: :lol: :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в пт, 29 май 2009, 22:10
Поздрав за Жабка

Веселба

Там под старата върба,
става чудна веселба!
Пее Жаба-Жабурана,
Лиса бие барабана,
а едно мишле отпред
свири бодро на тромпет!

Хопа- хоп,
Тропа- троп!

Но заръси ситен дъжд,
пръснаха се изведнъж,
само Жаба-Жабурана
да си пее там остана.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в пт, 29 май 2009, 22:17
Добър вечер мацки!
Времето застудя и активността се покачи.
Даничка -  Жането е права, трябва да почнеш бизнес с тия красоти. Направо се чудех дали си завършила някакво специализирано училище с рисуване?
Аз утре съм на плодчета и след това си чакам минус, че иначе ще хвърчат кантари.
Ха-ха Росито тая песен си я спомням. Бях малка и я пеех в детската градина.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в пт, 29 май 2009, 22:19
Kak  сте  дами (Петко,  нещо ни изостави)
След  работа  пак опитах да намигна  на Кантарев, преди да му скоча, но не  ми се  връзва  нещо  тези  менструални дни везната му   недна,  държи  каченото 1  кило и това си е,  ама  май  не се  нервя  така, претръпнах вече  :roll: А  и Ивайла  от  вчера ми е  с  упорита хрема, започна и кашлица  виждам  как  поредния бронхит  ще  ни  връхлети и от понеделник  ще сме си в нас да се гледаме  :ooooh:
иначе  днес  съм  си направила стриктен плодов  ден  :peace:
сега   ви изоставям, пожелавам лека  нощ, утре  много минуси  за всички  newsm46
и бягам, че "забранената ми любов " почна


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пт, 29 май 2009, 22:44
Роси , не само си пея , ми си и денса даже.  :35: (http://www.nivagold.ru/raznoe1/frog/Photo%20162.gif)

Айде отивам да полегвам , че утре имам задачки за вършене.  :peace:

Лека и мека.  :hug: Гушкайте жабоците и заспивайте.(http://www.nivagold.ru/raznoe1/frog%201/Photo%20198.gif)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: irinka27 в пт, 29 май 2009, 23:29
Мили,приятелки,много ви благодаря   :bouquet: :hug: Това не само ми е нова работа,а и първата.Имам мъничко стаж като учителка,иначе досега половинката си ме е гледал  ;-)

Даничка,наистина невероятни неща твориш   :bouquet:  Утре един голям минус да имаш от водния днес :peace:

Жани,радвам се,че Теди малко се е поуспокоил :hug:

Аз незнам кога ще се върна на режима,че тия дни ми се очертават и торти да правя,а и да черпя и  :crazyeyes:,тази вечер даже и вино пих  :oops: Но нищо ще ги сваля,сега няма да мисля за това.Има време.
Мисля тази вечер да поверя на някой друг дежурството,че утре ще е натоварено,а и младоженеца ни иска рано у тях,още към 15 ч и после кой знае кога през нощта ще се приберем.
Ако имам време утре ще ви пиша,ако не-многооооо минуси на всички ви!!!  :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Aisha в пт, 29 май 2009, 23:33
Лека нощ.
Трябва да се спи.било доказано, че безсънието водело до задържане на кг.
Така че - спете достатъчно.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: izkusitelka в пт, 29 май 2009, 23:53
Здравейте и от мен  :hug:.
Не бях ви чела тези дни, но наваксах току-що.  :peace: Понеже аз не съм режимна и затова пиша само от време на време. При мен кг продължават да падат, както и сантиметрите, вече наистина и аз не знам на какво се дължи. 2 седмици без диетата и вече съм -3 кг  :thinking:, което наистина не знам вече добре ли е, зле ли е... знам ли? Принципно вече съм много доволна от себе си, почти съм 61 кг, но повече наистина не искам. Така се чувствам най-добре и дано да си задържа кг на толкова, ни повече, ни по-малко.  :peace: Много съм се мотивирала да си запазя теглото и почти всяка вечер карам колелото по 45 мин.  newsm39

Иринка
, честита нова работа! :hug: Дано и аз тези дни се похваля с нещо подобно, но да видим, че да не мине "котка път".  :pray:

didnik честита придобивка! Със здраве да си я ползваш и сваляш кг!  :hug:

Мимка
разликата е огромна  :shock:. Изглеждаш страхотно! Браво!   :bouquet:

♥ ЖаБкА ♥
при теб също има много голяма разлика, браво за упоритостта.   :bouquet:

Даничка1979 много интересни неща, браво!  :hug:

elinor80 както винаги очарователна на снимките.  :hug:

На всички останали много  :hug:. Пак ще пиша след някой ден, но ще ви чета да знаете.

Лека нощ (http://www.graphicsarcade.com/comments/good_night/good_night_comment_graphic_04.gif)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mu6morok в сб, 30 май 2009, 01:18
шшшш нощна смяна е тук.....вижда всичко и всички  :nerd: :search:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 06:38
Добро утро!

Днес имам повод да почерпя   :chef:

А повода е: Минавам във втори цикъл с - 2 кг
Което не е много,но е нещо и то постигнато само в последната четиридневка и водния ден.
Като се има впредвид,че я започнах на 58кг,през месеца качих 3кг. от вечните ми прегрешения, а днес сутринта съм 59кг
[/b](без да съм посетила WC-то по дългата нужда).

Започвам с кафето

(http://miralyub.blog.bg/photos/42609/original/coffee_pour.jpg)  закуската  (http://biblioteka.biberonbg.com/userimages/2fb9088914d9.jpg)

основно и десерт
  (http://farm3.static.flickr.com/2071/1799464411_cecdb98aac.jpg)    (http://www.lauracatering.com/i/dishes/d_94big.jpg)


И да не забравчме най-важното
  (http://www.geia.info/img/voda-1.jpg)


Аз отивам да работя,след малко, но не си мислете,че няма да ви следя.
Лек ден!!!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в сб, 30 май 2009, 07:20
Добро утро.

(http://www.gifzona.ru/i/du/27.gif)

Даничка мерси за почерпката. Да ти честитя завършването на първия цикъл и да ти пожелая, втория с по-малко прегрешения и повече свалени килца  :bouquet:
Изкусителка дай Боже такова чудо на всички фиданки, след като приключат с диетата. Да не си режимна и да продължаваш да сваляш. Страхотна браво на теб [smilie=smile3501.gif]
Днес съм на плодове. Не съм се мерила още, но по-късно ще го направя, че мисля да си полегна да поспя поне още малко.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в сб, 30 май 2009, 07:40
Добро утро момичета, :hug:
Даничка,благодарим за кафето и закуската :peace:честито завършване на 1-ви,цикъл и 2-ри още по-добри резултати :peace:
лека работа :35:
Верджиния,раннобудка :hug:
Жабка,не съм се изгубила бе душко,ей ме на :hug: :hug: :hug:
нещо не ми се отдава-нито зелевата,нито лунуването и аз си карам режимчето,но по-свободно,след МЦ от тази сутрин съм -1кг,но да ги задържа и ще местя линийката  :bouquet:
на всички лек и минусов ден  :love001:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: encheva в сб, 30 май 2009, 07:56
Добро утро и от мен!
Даничка, честито ти завършване на първия цикъл, успех през другите два  :hug:
Аз тая сутрин много си обичам кантарчето - минус 0.900 кг newsm44 след въглехидратния ден, а като се сетя колко се притеснявах в началото от тоя ден  :ooooh:, сега най-много слабея на него. А най-много плюсчета имам след варивата.
Днес съм плодова - имам си запас от ябълки, ягодки, черешки, трябва да издържа.
Иначе си спестих работния ден днес, и детето няма да водя на градина, съботите имаме час при логопедката и не ми се пропуска, а и нещо ми се почива днес  :)
Хубав ден   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в сб, 30 май 2009, 08:57
(http://s17.rimg.info/78a1e329fd5a466a95541b67d664b771.gif) фиданки-сладуранки!
 newsm78 Петко къде зачезна...
Даничка мерси за кафето и закуската. Честито голямо минусче и успех във 2-ри цикъл  :hug:  Златни ръчички имаш, браво!
martin4e ха честито и на теб олекване  :hug:
kriss` дано Ивайла е добре, че с тез болести  :ooooh:
Мушморок нощната смяна няма ли си компания  :mrgreen:
Иринка сватбарка си днес  :party: после чакаме фото
Изкусителка много гот че си свалила още  :love: явно и спорта спомага за това  :peace:
Лек и режимен на всички  :hug:  Аз ставам да спортувам така (http://s13.rimg.info/7ff9bb14747e55003ee1fccaf1c34b40.gif) и така  (http://s5.rimg.info/2aeaff1c99796cfa52233f110d528702.gif) и ако мърдам още  (http://s3.rimg.info/e0759baf2b048053809c3cf659e0a70b.gif)
На всички които не са се отчели голееми минуси пожелавам!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в сб, 30 май 2009, 09:22
Добро утро и от мен фиданки :hug:
Даничка поздравления за резултата и успех във втори цикъл :hug: Благодаря за почерпката :hug:
Вирджиния мерси за кафенцето :hug:
Веси браво на теб за ранното спортуване :hug:
Мартинче поздравления за големия минус тази сутрин :hug:. По повод логопеда-кажи в интернет знаеш ли сайтове с материали за самоупражнения за деца?
Мима честито минусче след МЦ и мърдай веднага линийката за стимул :hug:
Мушмороче кога спиш бе мила с тези нощни смени :thinking: :hug:
Иринка приятно изкарване на сватбата, много веселие и незабравими емоции :hug: Ех как ми се ходи и на мен на сватба ;-)
Изкусителка поздравления за постигнатата цел и е добре, че не качваш. Иначе как се храниш че продължаваш да сваляш? Навестявай ни по-често :hug:
Жабче танцуваща къде си тази сутрин, да не си изморена от многото танци снощи :D :hug: Ела кажи какво казва кантарев днес :peace:

Хайде сега да ви оставям че ще трябва да направя на баткото закуската. Че съм сама с двамата и после незная кога ще се вредя да пиша. Очертават се летните месеци да съм сама с двамата.....от сега до 15 септември когато баткото ще е първокласник. Чак сега ще стана така  :crazyeyes:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 10:08
(http://srv0110-07.oak1.imeem.com/g/p/1056e49e1084d9460f7b77167b084d2f_web.jpg)

Наспах се и сега съм готова за подвизи.  :lol:
Кантара днес не е мръднал , нито + , нито - ,
но е супер , имайки предвид , че от вчера съм в цикъл.  :peace:

Жани , нЕма изненади днес , но аз съм доволна.  :hug:
Пийвам кафето набързо и тръгвам да търся сак по
магазините , че децата други ден тръгват.  :)

Мима , споко ще тръгнат килата и дано намериш нещо което
да ти помогне , ако не с тоз режим ще постигнеш целта.  :hug:

Изкусителка радвам се да те видя.  :hug:

Даничка , браво за килцата и успех на пред.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в сб, 30 май 2009, 10:24
Честито на всички с минусчета.
Аз си имам плюс 400.  Утре след плодовия ден ще видим какво ще покаже кантара. Ако не е послушен ще го пратя да полети малко  newsm61
Айде мили фиданки хубав ден на всички


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: dim_ani в сб, 30 май 2009, 12:17
Как сме днес   :bouquet:
При мен положението е добре,днес варива - ще ям грах :) килограмите ми нещо не мърдат,ама карай да върви,все някога кантара ще е по-благосклонен към мен :)
Изкусителка браво на теб,да сваляш без да си на режим е просто супер,радвам се за теб   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ^*slon4eto*^ в сб, 30 май 2009, 13:20
Четохме ви четохме ви пък решихме и ние да се включим !!!
Та привет!!!  [smilie=smile3525.gif]
Ама ние сме "три в едно"...!!! newsm19  :lalalala:
че иначе става голяма каша....


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в сб, 30 май 2009, 13:30
привет

Ана ще мръднат, само търпение, за съжаление неизбежни са застоите  :hug:
Изкусителка, поздравления, че не само успяваш да задържим ами и сваляш, браво   :bouquet: между другото и аз към 61 кг съм се запътила но бавно и славно може пък да ги стигна
Даничка, честито преминаване във тори цикъл, вече по-сериозно и ще имаш по добри резултати   :bouquet:
Поздравления за красотите които правиш, искрено се възхищавам на такива сръчни хора   :bouquet:
Арнави добре дошли "три в едно"   :bouquet: това ще рече че се включвате семейно ли?
Мима честито минусче, дано го задържиш  :peace:
Жани покажи ни се плийз със стария панталон :pray:

Днес съм запретнала ръкави да правя гевречетата, стискайте палци да станат ще обиколих квартала за сусам да търся
Ако станат хубави ще ги покажа   :chef:
предстои ми плодов утре и воден които май съвпадат пак с лунуването и се надявам на добри резултати
хайде до скоро  :hug:
и много минуси на всички


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в сб, 30 май 2009, 13:49
^*arnavi*^   добре дошли и на тричките  :hug: Започвайте няма да съжалявате, режима е разнообразен, компанията супер :D
Жане лятото по разходки ще го изкарате и после на есен буквите  :D мераклия ли е за училище? ФОтни се за стимул със старото панталонче.
Жабче айде като си заминат червените гости кантара да те зарадва :hug:
Вирджи, Ана не им се връзвайте на машинките и не ги пускайте в полет и те душа носят  :mrgreen: отвреме на време си иска почивка стрелката  ;-)
Обядвах круша- 350гр.  :crazyeyes: и шепа череши. Ели днес липсва  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 13:58
Купих сака който ми трябва , наваля ме хубаво дъжда и
се прибрах.  :lol: Аз с колата бях , ма не прецених , че като
оставя колата на паркинг имам ходене пеша.  :mrgreen:
Ма нищо де , не ме разкисна , само дето е студено.  :peace:

Веси , изпратя ли гостите съм смъкнала нЕкой друг грам.  :crazy:

Сега ще завъртя още една четворка , водния ден и финала дойде.
Кога минаха тез 3 месеца , направо не ги усетих.  :D

Сега допивам сутрешното кафе и ще спретна една салатка ,
че днес съм витаминна.  :lol:
За утре извадих да се размразява агнешко месце , купих и сладки
и съм готова за утрешния празник.  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Remi G. в сб, 30 май 2009, 14:20
Здравейте момичета, аз да се похваля, че след 12 дни диета съм минус 4 кг и съм мн щастлива.
Пожелавам много минусчета на всички


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 15:43
Къде сте бе момичета?
Днес следобедно кафе няма ли да пием?
Я, да ви сервирам,пък се надявам и на вашата компания  :hug:


(http://www.filomania.de/CoffeeSmile.jpg)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 15:59
 :cry: Явно ще си го пия сама.Къде сте в това кофти време бе хора?
Тук ще ни удави,студено е много,немога да легна да си почина,защото комшията отгоре е решил да си прави ремон и въобще не се съобразява,колко е часът  :2gunfire:  :bad-words:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 16:02
Надуших кафето и идвам с пълна чаша и цигарки.  :lol:
Даничка , благодаря за кафенцето.  :hug:
Тук съм , ще го сърбаме заедно.  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: encheva в сб, 30 май 2009, 16:11
Хоп и аз при вас с чаша кафенце, Даничка благодаря ти  :hug:
Ние с детето спахме, ама не се наспахме точно по тая причина, съседа отгоре решил да прави ремонт от 2 до 4  :bad-words:
Е, пак час успяхме да спим, ама по принцип по повече спим събота и неделя когато сме си в нас, но... и сега е малко крив  :ooooh: Обещах му разходка като се върне тати, засега действа уж. При нас днес не вали, слънчево е, е подухва и е хладничко, но става за разходка. Вчера валя почти през целия ден.
Жане, ще ти пусна на лични сайтове за занимавки  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 16:29
Еееееееее,появихте се  :lol:
Аз да ви кажа вчера след умопомрачителното пиене на вода,днес не ми се отдава нещо  :cry:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в сб, 30 май 2009, 16:32
Деничка тука сме как да оттървем следобедното кафе .Аз днеска  ходих по магазините прибрах се кафе пих със сестра ми и приятеля и и ей ме на при вас да видя какви ги вършите в този студ .
Днес ще коронясват царица Роза че утре ще е празника на розата ама в този студ тъкмо се чудя да ходим ли довечера или да си стоим в къщи на топло


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 16:37
Я, да ми помогнете.
Искам да надпишем картичката за госпожата на детенце,но ..................,хич ме няма по тостовете и пожеланията  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 16:39
Kакъв е точно повода? Ще го съчиним.  :D


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 16:44
Kакъв е точно повода? Ще го съчиним.  :D

Ми нали сега завършва 4-ти клас и се разделят с нея.Подготвяме и малко подаръче и искаме да надпишем и картичка,но текста нещо както казах не ми се отдава,иначе картичката ще я спретна  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в сб, 30 май 2009, 16:49
В стихотворна форма ли трябва да бъде?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 16:52
В стихотворна форма ли трябва да бъде?
Ми може и да не е,да е някакво оригинално пожелание  :)

Аз намерих това,но ми се струва постничко  :lol:

''Благодарим Ви за всичко сторено. Както за трудните и мъчителни дни, които Вие направихте по-добри, така и в хубавите весели дни, в които бяхте с нас и част от нас. Ще ни липсвате много. С много любов и уважение 4а клас''


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 16:53
Даничка виж това стихче на  Любка Славова ,
хареса ми и е подходящо.  :peace:

След първите ни крачки
във майчини ръце
пристъпихме във Вашето
учителско сърце.

Сред стихове и песни,
сред танци, смехове
пораснахме чудесно –
не с дни, а с часове.

Научихте ни Вие
характер да градим.
От все сърце пък ние
сега благодарим!


Ако трябва да е в единствено число , преработи го и си ОК.  :D


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в сб, 30 май 2009, 16:55
Жабе, страхотно е!  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 16:56
Жабче, страхотна си БЛАГОДАРЯ!!!!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 17:00
Дъртото си е дърто , никога не е за изхвърляне.  :35:
Кога и да го утрепаш все си закъснЕл.  :35:

Благодаря ви и се радвам , че го харесахте.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 17:01
Жабче,


(http://lh4.ggpht.com/_8l_8sC4j5GE/SiE76sXAlpI/AAAAAAAAHmg/0SaGHJU6wRY/s400/303Frog_by_the_pond-med.jpg)

А,това ще ти го подаря при първа среща  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 17:03
Еееее Дани , аз пък при първа възможност ще
мина да си го взема.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 17:06
Винаги сте добре дошли всички  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в сб, 30 май 2009, 17:12
Жабче,много ми хареса стихчето,да ти кажа-ще го използвам за нашата госпожа на 1-ви юни в понеделник ще ни дава бележниците
малкия син завършва 3-ти клас  :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в сб, 30 май 2009, 17:20
Жабче много е хубаво стихчето, записвам си го и аз  :D
Гале на празника на розата сигурно е супер  :party: Ако ходиш  :photo:
При нас не вали, не е студено, ама много силен вятър, отвратителен  :bad-words: половин час си оправях косата след разходка, оплетена та няма накъде повече :ooooh:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 17:33
Радвам се , че без да искам помогнах на всички
завършващи дечица и най-вече на майчиците им.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: danaq_lv в сб, 30 май 2009, 18:13
здравейте на всички...терзае ме една мисъл...мога ли в деня с варива да хапна пукани пуканки в микровълновата?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в сб, 30 май 2009, 18:29
Здравейте мили фиданки, ето ме и мен в този мрачен и дъждовен ден.
Веси днес нали се отработваше и като за събота свърших доста служебна работа и като се има и в предвид, че замествах и секретарката та две длъжности наведнъж ми дойдоха в повечко, та днес само успях да ви метна по едно очко.
Даничка, хайде мило втория и третия месец по стриктничко и с по – големи резултати. Знам че можеш, или поне ще се постараеш, пък и така като мислиш кво да хапваш то ще дойде 13.06. и съкровището ти ще се прибере и ще те види отъняла. Миличка, утре е момента да го подариш на нашето Жабче, а на мен кога ще ми подариш нещо такова прекрасно, аааааааа?
Гали когато пътувах за Стара Загора, за първи път минах през Казанлък и видях масива с рози, много ми хареса атмосферата на града при положение, че само преминахме с автобуса. Дано отидете тази вечер и да разкажеш.
Даная, преди време имаше девойки във форума, които точно в деня на варивата си ги хапваха.
Аз днес след плодов ден имам съвсем минимално минусче. Днес изкарах 100% белтъчно режимен ден, но утре не очаквам – а +, защото почти винаги след белтъчен и ден на варива регистрирам плюс.
Клео, щах да забравя страхотен резултат за това време на режимчето, браво продължавай в същия дух.
Вчера се сетих за Изкусителчето и то се явило, радвам се миличка че се справяш с кг. и след режимчето и ти стискам палци да се похвалиш в скоро време с работа.
Ирка в момента кърши тънка снага на сватбата и заслепява младоженката.
Като стана на въпрос за Петко и той днес е на сватба в Пловдив.
Kriss притесняваш ме, днес изчезна Иви добре ли е?
Аз имам малко проблем здравословен, не е сериозен спокойно и обмислям нещо, но когато се реша ще искам съвет от вас.
Сега ще се поровя и помързелувам пред компа, заслужавам го защото ме чака нова 6 дневна напрегната работна седмица.
Лю при теб как са нещата?
Нати миличка теб днес не те видях.
Жани, вие как сте оправихте ли се?
rosi_72  :hug:
Виржи мани го този плюс утре че ида да ти трепа кантара, нерви ме вече да знаеш.
Martin4e това с комшиите и ремонта явно е навсякъде и на мен ми се е случвало.
Жабче ти сега си витаминозка нали, айде готви че да идем утре на агнешко. И да ти кажа страхотно стихче изнамери, много ми хареса и на мен.
Оф стана дълго исках да спомена всички, но не успях за което съжалявам, но ви гушкам силно.Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 18:44
Ели,когато идвам на Русе ще ти подаря  :D
Аз идвам на Русе,горе долу поне 4-ри пъти в годината.Имаме страхотни приятели там и си ходим на гости   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 18:48
Даничка , а към София идваш ли по-често? :?

Ели , айде де , стегайте се и идвайте утре.  :hug:
Добре сте дошли всички.  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 18:52
Даничка , а към София идваш ли по-често? :?

Ели , айде де , стегайте се и идвайте утре.  :hug:
Добре сте дошли всички.  :love:


Много често,идвам на София да.Ама в повечето случаи е служебно и бързо бегам.Но,някой път като имам време ще ти се обадя  :D


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ^*slon4eto*^ в сб, 30 май 2009, 18:53
Привет!!!
а сега да попитаме на наш ред за няколко въпросчета:
1. едно и също ли трябва да се яде на обяд и вечеря???
2. кога може дасе пие нес-кафе с мляко????  :sad046: (най-голямата ни болка)
Нали сме новаци  newsm12 да се посъветваме с ветераните  [smilie=smile3521.gif]
Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 18:56
Я набързо да се консултирам с вас  :)
Сутринта в 6.30 хапнах ябълка
на обяд в 11.30 две пил.шишчета има няма 200гр. + салатка
следобяд в 16ч. хапнах малко пържени яйца със сирене
и сега в 20.00 мисля да е тараторче,с кюфтенце или кебапченце.
Дали е добре,А?
ИЛИ утре ще плачкам?  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в сб, 30 май 2009, 18:59
^*arnavi*^ като говориш в множествено число кои трима се включват, ти и .....
Относно въпросчетата, според режима е редно на обяд и вечеря да е едно и също, като вечерята е на половина на обяда. Аз се стремя да го спазвам, но повечето тук момичета не го правят и пак имат добри резултати. Вие сами си решете, но аз съм за едно и също по възможност.
А за нес кафето и млякото, само в белтъчен ден  :peace: без захар обаче  :)
Даничка миличка, не ти ли стана тежко от толкова храна, особено след воден ден. Поне в 20,00 се опитай само на тараторче, или само на кюфтенца да не смесваш белтъците. Ама то ако си гладна нейсе да ме слушаш  :hug:
Жабче иди ми се миличка, но само един е почивния ден, аз докато дойда и ще трябва да се прибирам, нема де да спа освен в беседката ви  :35:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в сб, 30 май 2009, 19:30
Ехоооо  (така  поздравява  моята Иви най-обичните си хора)  :love:
тук съм, изчетох ви, сега  да дам рапорт:
кантар: -0.900  :peace:
цикъл: в разгара си   :tired:
меню: 8.00 - банан с кафе; 12.00-пъстърва на скара с доматки; след малко кръчма пак  рибка + салатка ще да е 
детето: с  овладяна  хрема, позатихнала кашлица и на  гости  за 2  дни при майка ми   :flutter:
ако пропускам нещо  ръчкайте ме  да  докладвам
Аз  нещо се сдухах вчера и  днес, настроение никакво, едно ми е  тъпооо, сивооо, безразлично,  не е  в никакъв случай от зациклилия  кантар, нито ме стряска  вече  хремата на Иви, абе  незнам от какво  и май  това ме  вбесява още  повече, така не се трая, че  оставяйки Ивайла в майка  предпочетох да повървя 30 мин  под дъжда( който  си беше порой направо) е не се поразведрих,  само дето леко ме тресе ....  :(

Ели затова зачезнах  днес мила,  просто  седях ан  дивана в  офиса и  четох едно списание
Жабче, с  Ели ни се  ходи някъде, проблем голям е,  че незнаем  къде,  но  пусто си ни многооо далече  :roll:  иначе  да  бяхме  ти се  тръснали вече, дайте да измислим компромисен вариант-място  някъде  по средата  в Бг , нейде из Балкана  и да  се  съберем, мисля  ако изберем  почивни  поне 2  дни ще  спретнем тайфата, м?
Даничка,  чудни са ти нещата мила,  аз  с моите 2  леви  лапи, септември на мама  златото, ще се  разделя с  госпожите в  яслата,  вече сме  големи, постъпва в  детска градина  ;-),  та  и  аз нещо ще  трябва да подаря и  надпиша съответно, но  ще помагате тогава  :hug:
на всички останали  :kissloveu:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ^*slon4eto*^ в сб, 30 май 2009, 19:35
elinor благодарим ти за отговора.
Иначе ние сме три: защото сме аз сестра ми и мама.
Аз Ани се опитах да правя доста диети от които нищооооо не се получи и започнах да търся нещо по реално и като го намерих  newsm44 всички решиха да се включат тъй като всички имат излишъци...  :261uu: newsm47
Та сега всички сме на диета да видим какво ще стане....Дано успеемм.....Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в сб, 30 май 2009, 19:51
Ели почивай си, то днес не е била лесна твойта. Две работи... поне да бяха твоята си + директорската длъжност  :D За проблема сме споко, но ти се решавай и казвай че многу народ сме и все някой мож помогне  :hug:
Даничка хапни кюфтак, пък що да не и мъъничко таратор, щом ти се иска , пък утре шъ видиш дали е било добре ;-)
Крис  да не е от времето му пусто, мрачно  newsm78 Сега да не вземеш да истинеш, загрявай се добре  :hug: Айде утре със слънчо да изгрее и усмивката ти!
Вече заключих хладилника, ся вече ще лоча само вода. :hug: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 20:18
Днес не се спрях значи. :mrgreen:
МъжО се обади , че трябва да взема да купя телевизор и
в понеделник да го пратя по щерката , че тоя дето е в квартирата
трябвало неква приставка да му слага. Та юрнах се аз и в Технополиса
взех една 15 инчова плазма за 260лв., даже на прИмоция беше.  :peace:
Изтървах вечерята , ма не съм и гладна баш.  :lol:

Ели , как да няма къде да се спи бре.  :roll:
Та къща на три етажа и ако кажеш , че няма къде....   :crazy:
А 4 човека я обитаваме , така чев , място колко щеш.  :hug:

Крис , сега лято идва и всеки хваща на някъде , но есента става за среща.  :peace:

Даничка , казваш кога си в софето и ти пускам тел. на ЛС.  :hug:

Веси  :hug:

Арнави , успех с диетката и на тричките.   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 20:20
Оооооо Ели мила, ти трябваше да ми видиш порциите  :lol: Детски,както се казвва  :35:
Обаче тамън отидох до магазина да взема краставичка и мляко за таратора и ми се обадиха едни приятели от Казанлък,но живеят и работят в София.Та тръгнали си те за родния дом и решили да минат по подбалкана да ме видят,та с тях ударих една половинка вода и това ми беше вечерята  :peace:
Така,че съм си съвсем режимна  :pray:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в сб, 30 май 2009, 20:58
Слушам аз тук яко музика, отпочивам и се кефя че утре почивам.
Жабче ами тогава ще съм спокойна когато идвам в Софето че има къде да отседна  :hug:
kriss не искам да си песимистично настроена, от времето ще да е, но днес ме притесни много като изжезна изведнъж без да кажеш и дума, затова си глобена в сладкарница "Неделя"  :35: Айде приятно изкарване на кръчмето и утре да си починеш подобаващо и в понеделник по - бодро на работа  :hug:
Даничка браво за днешния белтъчен, утре дано с кантара се гледате благосклонно, че да не идвам да го гърмя и него. А когато прелетиш към Русето се обади  :peace:
Веси хаха не бях директорка, но знае ли човек може се издигна  :35:
Така направих и снимки в цял ръст, сега ги качвам и ще ви ги пусна. Не се справих със самоснимачката, но пък огледалото ми е пръв помощник. Не са с хубаво качество но карай, виждам се  :35:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в сб, 30 май 2009, 21:07
Ели, с нетърпение чакам снимките.  :lol:
При мен нещата са... какво да ти кажа, такъв режим правя, че никой не го е чувал направо! Ама както казах, нещо взе да не ми пука чак толкова, днес съм плодова, ама си хапнах въглехидратни неща, тресе ме яко нервата, Митко е станал непоносим в последно време и непрекъснато реве, хленчи и се тръшка... На всичкото отгоре НОИ отново ми вдигнаха кръвното, някакви преизчисления са ми правили и от януари до април са ми доплатили общата сума от 12лв., а за април са ми доизплатили 0,55лв.  :ooooh: Май отново ще се разправям със счетките, аман вече! Та такива работи около мен общо взето. Чета ви редовно момичета, но нямам голямо желание за писане, пък и с моите прегрешения въобще не съм стимул за новодошлите.  :tired:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 21:07
Обещавам Ели като дойда на Русе да ти проведа курс за самоснимачка  :35:

Има вероятност да е съвсем скоро 12-14.06., ще ходим до Орлова чука,но на ммен не ми пречи да пална колата и да дойда до Русе  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в сб, 30 май 2009, 21:09
Даничка ще се радвам много, да се видим  :hug:
Лю ти нов режим ли измисляш  ;-) ето ги снимките  :hug: Ох да се разправяш с НОИ или твоето счети си е убийствено трудно  :love:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383524


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 21:15
Сладурка си ти Ели  :hug:
Гледам и не вярвам на ушите си  :35: :hahaha:,каква голяма промяна имаш  :love:
Я, да те питам,че си позволих да разгледам албумите ти,къде се намира това с.Скандално?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 21:20
Елииии , страхотна си бе мацка.  :hug:
Супер гадже си.  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в сб, 30 май 2009, 21:21
Даничка на 10 - 15 км. от Троян е  :peace:
Да бе Жабче направо съм супер, ма мъжете са слепи  :2gunfire:  :35:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в сб, 30 май 2009, 21:23
Ели, супер си! Мацка и половина! Новите ти дрешки са много готини, най- ми хареса розовата рокличка.  :love: :hug:
Измислям си аз нов режим направо, ама в скоро време ще започна фитнес тренировки с един млад господин, който ще ме вкара в релси за нула време (надявам се).


Да бе Жабче направо съм супер, ма мъжете са слепи  :2gunfire:  :35:

Ако трябва ще им дам моите очила на заем.  ;-)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 21:23
Я,да се посмеете малко  :35: http://bgjokes.com/gotini-istorii/istoria/751/trqbva-napravish-namerish-tvoqta-rojdena-spisyka/

Ели,те тея мъже къде да те видят като ти от работа във вкъщи и обратно?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 21:25
Ели , направо са кьорчовци , да не забелязват
такова гадже кат теб.  :hug:
Ще изгрее слънце и на твойта улица.  :peace:

Даничка  :35: :35: :35: :35:

Май 22 - 31 ~ Имамбаялдъ

ИМАМБАЯЛДЪ:
Роден си да бъдеш лидер! Успяваш да наложиш думата си и да накараш другите да направят онова, което изискваш и очакваш от тях. Твоята увереност оказва голямо влияние на хората около теб. Много хора искат да имат приятел като теб.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 21:29
Жабче,

Февруари 22 - 28 ~ Кебап

КЕБАП:
Тайнствен и загадъчен човек. Трудно е да се предположи кога и как ще се държиш. За много неща, които се случват около теб, ти разбираш пръв. Поради тази причина предизвикваш доста интерес и внимание сред околните.
   :35: :35: :35:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в сб, 30 май 2009, 21:32
Ми Даничка сега докато имаме малко напрежение на работа се прибирам като пребита и не ми се излиза, ама аз и като излизах че попадах на едни мани мани  :) Хмм  newsm78 аз на карначе ли ти приличам, бре моме  :35:
КАРНАЧЕ:
Малко притеснителен си, но пък приятен. Не обичаш да общуваш с непознати, но с близки приятели можеш да споделиш всичко. Доста внимателно и прецизно подбираш приятелите си. Обичан си.
Лю това с тренировките с младия ми харесва, а като си рекла дай малко назаем очилата си, ще ти ги върна после  ;-)
Жабче знам бе мило, че и при мен ще изгрее слънцето, убедена съм в това, просто понякога ми тежи, ама вие не ми обръщайте внимание  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 21:33
Даничка , сега като изчетох всичко за домашните ,
ми то си е съвсем вярно.  :peace:
Ей , ма кво ли вече не измислят.  :mrgreen:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 21:34
Ели,явно има нещо вярно в определението за КАРНАЧЕ  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в сб, 30 май 2009, 21:43
(http://webpages.charter.net/trussell/pictures/sweet%20dreams.JPG)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в сб, 30 май 2009, 21:54
Жабче,

Февруари 22 - 28 ~ Кебап

КЕБАП:
Тайнствен и загадъчен човек. Трудно е да се предположи кога и как ще се държиш. За много неща, които се случват около теб, ти разбираш пръв. Поради тази причина предизвикваш доста интерес и внимание сред околните.
   :35: :35: :35:

Хихихи и аз съм кебап.  :35: :hahaha:
Ели, аз имах предвид, че като проходи детенце ще търча след него, ти какво си помисли, а?  :mrgreen: Като казах детенце, милото току що заспа и сега се наслаждавам на тишина и почивка.  :flutter:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в сб, 30 май 2009, 22:00
А Лю кво си помислих мани, мани нали сме събота вечер и аз сама в нас, за какво мога си мисля за глупости само  :35: А ти се наслади на тишината си  :hug: и спокойствието  :love:
 newsm78 Даничка си легна, и аз след малко ще я последвам и утре много минуси  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в сб, 30 май 2009, 22:28
Момичета дано утре времето да е с нас и да можем да отидем на празника на розата в 12 на обяд ще е шествието .Днес следобяд такъв дъжд се изсипа по улиците сигурно повече от един час вървяха реки че и геадушка валя .Вечерта за коронясването пак беше лошо времето и не отидохме да гледаме .Иначе ще снимаме няма проблем всяка година правим снимки че е много интересно .
Ели и аз съм карначе като теб  :hug: :lol:4 февруари
КАРНАЧЕ:
Малко притеснителен си, но пък приятен. Не обичаш да общуваш с непознати, но с близки приятели можеш да споделиш всичко. Доста внимателно и прецизно подбираш приятелите си. Обичан си.
Ели а ти мъжете не ги мисли просто не ти е дошло времето че до срещнеш твоя мъж  ;-)
Да ви пусна да видите моята кучка какво шкембе е отпрала чакаме бебета  newsm44
http://www.gilia.snimka.bg/album.php?album_id=381038&pid=12586240


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в сб, 30 май 2009, 22:43
Лелеее Гале , кво коремче е отпрала бъдещата мама.  :hug:
Да мине леко бремеността й и да не се мъчи много.  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в сб, 30 май 2009, 22:49
Гале, сега прочетох, че говориш за празника на розата. Танцовата формация, в която аз танцувам, другата седмица ще идва в Казанлък, ще има нещо като фестивал... Беше за този уикенд, но го отмениха за следващия. Аз за съжаление няма как да отида, но ти ако имаш възможност- оглеждай се за оранжеви тениски с надпис Български огън- това са моите хора!  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в сб, 30 май 2009, 23:26
Жабче то се е видяло, че утре ще е нема съм първа  :hug:
kriss слизай от балкона и разказвай, аз отивам да спя утре ще чета  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в сб, 30 май 2009, 23:30
Добър вечер мили момичета.
От суринта не съм влизала и сега като гледам направо  :shock: ме шокирахте. Писали сте та сте се забравили.
Елито ти си върхът :hug: :hug: :hug:. Аз и преди ти го споменах -  невероятна разлика. Най-после да те видя в цял ръст. Изглеждаш поразително. А относно мъжете ... отдавна на пазара за мъже е пълна трагедия. Но все пак има и изключения и който търси накрая намира. Ние с моя мъж се залюбихме по интернета. Относно кантара горкия и той душа носи и понякога му натежава та се оплаква от време на време. Но ако вземе да му става навик ще го сменям.
Хубава идейка Жабче. Аз отдавна си го мисля за една сбирка на фиданките. Ма аз си мисля че повечето можем да се съберем. До сега някога да сте си организирали срещи поне някои от вас?

Галето имам много добра приятелка от Казанлък. Тя ме е водила там но за съжаление не сме присъствали на празника на розата. Само ми е разказвала. А и един път гледах по  предаването  Такъв е животът как избират въпросната кралица роза. Беше много интересно. Дано утре да е хубаво времето но доколкото гледах го дават по-топло и без валежи само разкъсана облачност.

Добре дошли на новата тройка жени.  Успех ви желая и много минуси. :hug:

Даничка така е със съседите. Като живееш в блок а не като Жабка.... :lol: всеки си прави каквото иска обаче честно казано аз не ги търпя веднага ходя да им правя забележки и ако трябва се и поскарваме. Дреме ми че са ми съседи. На тях да не им е запукало за мойто спокойствие. А относно това което прати аз съм суши. Ха-Ха много забавно има и доста истина в него.


Мили момичета аз днес бя на плодчета сутринта хапнах бананчета на обяд ягодки а слетобяда прегреших може да ми помпате канчето колкото си искате. Особено ти Ели. Хапнах една питка със сирене и маслини. От тогава нищо не съм яла. Просто най-трудното за мен в тази диета са това че не мога да ям толкова много млечни продукти. По принцип аз ям много сирене кашкавал мляко и т.н. но с тази диета много ми липсват.  Само един на четири дни едва издържам.

Утре ми е белтъчен и сготвих една американска манджарка но тя не е много за тази диета. Утре ще ни идват гости и вечерта смятам да я опитам.

Ще ви напиша рецептата утре че сега мъжо ме гони от компа че има работа.

Айде фиданчици лека и мека от мен. :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в сб, 30 май 2009, 23:44
СУШИ:
Не можеш да стоиш дълго на едно място. Имаш много приятели и познати и водиш доста активен социален живот. Обичаш малко клюките. Тези, които те познават са на мнение, че няма втори човек като теб. Харесва ти да привличаш вниманието на другите.   newsm78  аз такова   нещо ли  съм  :35:

Ели, ......  нямам   думи мила,  да дойда   и мен да  вталиш така
кръчмето  мина   добре,  позакъснях с  вечерята,  пих и  вода  докато  ям,  но поне  всьо беше режимно  :peace:
Весси, дано  утре  наистина   няма и  следа  от това ми настроение  :roll:
Гале,  а нашата Тара ( сибирско хъски)  вчера  се сдоби с  деца .............  4   котета   :crazyeyes:  щях да припадна  като  ги видях, а  тя  милата  не смее  да си излезе в дворчето те вечно   мяукат, майка им   ги  изцвъкала в  къщичката на  Тара и  да я  няма,  надявам  се  да се пробуди някакъв   майчин инстинкт в нея и да се  върне да се  погрижи  за тях, че  ми е жал да умрат и то  при Тара,  утре ще  видя как са нещата, поне   да   ги изнесем  от там  :ooooh: :ooooh: :ooooh:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в сб, 30 май 2009, 23:53
Ели  слязох аз,  но ти  си  много  бърза и  вече  те няма, а  за Неделя, ако знаеш как и се  точаааа
за  мъжкия  пазар, не те давам на кой да е   :naughty:
virdjinia, що така бе мила, я  го дай по-желязна, кака  ни Ели  утре като  яхне  метлата ще  ни даде на мен- едно ядене по нощите на теб - питки  насред плодов  ден  :hahaha:
Жабче  утре  съм тук за  кафето,   ;-) някои може и торта да намажат, аз .... боб   :mrgreen:
хайде  мацвам  ви по една  :2kiss2: за лека нощ и се засилвам  към   спалнята   :sleepuu:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в нд, 31 май 2009, 01:05
Ели що до сега само физиономийки даваше да гледаме... я ква хубава снагичка имаш  :party: Разликата ти е огромна мила, пълна промяна пасти да ядат  :mrgreen:  
Дани мерси за занимавката  :35: И аз се нареждам при кърначетата, интересно че и мъжо е такова  :lol:
Гале да се пофалиш като се разрастне семейството  :hug:  Пожелавам ви утре хубаво време с много слънце  :pray:
Крис , 4 котета :crazyeyes: дано са добре душичките, че кофти работа  :ooooh:
Тази вечер замествам Мушморока  :hug:, пазя ви спинкайте спокойно  [smilie=smile3524.gif]                                            
 
                  Честит рожден ден, мила Жабче!
 Да си здрава, щастлива и много уважавана и обичана жена!Много усмивки и хубав празник! :hug:

                                   (http://pozdravi.net/data/media/7/rojd52.jpg)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Angra в нд, 31 май 2009, 02:17
Здравейте и от мен!
Тези дни проверявам студентски писания и не писах тук. Стартирах с 61,4 кг и вие сте ми голямата мотивация да се върна на 50. Сватбата ми, която е на 16.08 е също стимулиращ фактор.Много добре се отразява това режимче!! Преди 10 дни бях решила да освежа гардероба с една рокличка. Грабвам 38 размер, пъхвам си главата в нея и се заклещих!  :oops: :35: Седя си така в съблекалнята, ръцете вдигнати и роклята, нито нагоре, нито надолу. Голяма депресия. Купих едно кантарче и се изнизах от търговския център. Ама то това кантарче си прави гаргара с мен - във всички ъгли на стаята показва различно!  :shock:
Много ви се радвам, да знаете!

Ето го и моя най-голям стимул!
http://www.alfredangelo.com/Collections/ProductDisplay.aspx?productID=8ca23a8e-e0f4-4efb-a33e-462b52b06b01&categoryID=32e5a88c-cbf1-498f-afcf-dbfca138c5d3&pg=0


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: pamsi в нд, 31 май 2009, 03:08
(http://miralyub.blog.bg/photos/42609/original/coffee_pour.jpg)
Добро утро :hug:
Хайде на горещото кафенце :love: и сега да ви почерпя с моята закуска :party:
(http://svejo.net/img_story_custom/19/197824-big.jpg)
жабче
Честит рожден ден!
Букет от нежни пожелания
даряваме ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желаем ти от все сърце.

(http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0111657/img_111657_1074467_l.jpg)
При мен всичко си е ОК-спазвам си режима без нито едно прегрешение до сега :peace: тези дни чакам МЦ,но съм решила да се претегля на края чак :hug:
Даничка големи красоти показваш :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: irinka27 в нд, 31 май 2009, 03:14
Ние преди малко се прибрахме от сватбата и минавам на бързо,че утре незнам кога ще имам време да ви чета

Жабче,честит рожден ден!!!Пожелавам ти щялото щастие на земята и всяко твое желание да се превърне в най-красивата реалност!!!!

(http://www.picvalley.net/u/2254/138386287196069041612437286591HTW8m7Ea8riMuR9FapK.JPG)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в нд, 31 май 2009, 06:29
(http://srv0204-06.sjc3.imeem.com/g/p/cbecdc01ca667d8d993bde7157ddecb8_web.gif)

Ех , че приятна изненада , след мъж ми вие сте следващите с
поздравите.  :love: :love: :love: Много ви благодаря , Иринка , Памси , Веси.  :hug:

Да почерпя , че днес остарявам , цели 42 лазарника правя.  :mrgreen:
(http://srv0204-03.sjc3.imeem.com/g/p/3cc0904c2c4673b31e243ace2647d296_web.gif) (http://srv0204-01.sjc3.imeem.com/g/p/e13c9896fef5490a86c9981c29bdd4b7_web.jpg) (http://srv0204-04.sjc3.imeem.com/g/p/89881dbe793fdac14262983d11cf66dd_web.jpg) (http://srv0204-06.sjc3.imeem.com/g/p/e8a5c70fe4f6fd4303b1b999d199f329_web.jpg) (http://srv0204-06.sjc3.imeem.com/g/p/c00dd1376a6e223e183f117d13c15e48_web.gif)

Днес позволявам , маааалко прегрешение.  ;-)


Днес и кантара ме зарадва с цели -400гр. :party:
На празник , като на празник.  :lol:
Станах рано , рано , че цяла нощ пека агнешкото , та сега го развих ,
мозък е станало , остава само да хване хрупкавата коричка и съм готова.  :peace:
После ще ходя на пазар , че съм решила да гарнирам месото с пресни картофки ,
печени в мазнинката от месото.  :)

Иринка , навярно сте изкарали супер на сватбата , ма очакваме разказ подробен.  :hug:
Свеки справи ли се с гледането? :roll:

Памси , мерси за кафето и закуската. :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в нд, 31 май 2009, 07:22
Добро утро.

Честит Рожден Ден Жабче.

(http://www.allabouthappylife.com/kartichki/rojden_den/4rd_rozi.gif)

Нека радост топли твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш 100 години свой рожден ден!
 


Благодаря за почерпката Жабче и честит ти минус. Твоят кантар знае че днес си рожденничка и те е уважил с хубав подарък.
Памси мелси за кафенцето. :hug:Днес съм на белтъчини още не съм се мерила и мисля да го направя по-късно а сега да си полегна ако мойта щерка ми позволи да поспя.
Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в нд, 31 май 2009, 07:29
             ЖАБЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
бъди жива и здрава,обичана и желана

(http://www.roses.com.au/images/products/indulge.JPG)

ДОБРО УТРО дами :love:
Памси,благодаря за кафенцето и закуската :hug:
Жабче,та подарък и от кантара ли имаш-честито :35:
гледам обсъждали сте стощи срещи,сбирки :peace:хайде де :35:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в нд, 31 май 2009, 07:29
А това е за теб Жабче


(http://img204.imageshack.us/img204/946/happybirthday10728921qq6.gif) (http://forum.all.bg/files/2362145-3240.jpg)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в нд, 31 май 2009, 07:35
Нещо не ми се получи картичката която приготвих въпреки че на предваретелен преглет излезе.(http://saksia.com/images/4358-one_hundred_tulip_special.jpg)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Aisha в нд, 31 май 2009, 08:20
Жабке, честит рожден ден!
Бъди здрава, щастлива и винаги слаба без диети!   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: encheva в нд, 31 май 2009, 09:02
Жабке, честит рожден ден!Пожелавам ти да бъдеш здрава и щастлива с хората около теб, да имаш много приятни изненади и попътен вятър в живота си!
(http://www.zeleno.bg/upload_images/documents/freziq/frezia-2.jpg)
Жабке, ти внимавай с това агнешко дето го печеш, че май доста от фиданките днес сме на белтъчен ден и... :lol: да не помогнем в унищожаването му  :35:

Аз след плодовия ден съм едва минус 0.100 гр, колкото да не е без хич  :lol:, важното е да няма плюсче, че идва бобовия ден, и...там почти винаги съм плюсова.
Пийвам си кафенцето и още се чудим дали да идем да гледаме рали след час или едни приятели ни канят на барбекю в двора на къщата им, накрая може и на двете  ;-)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в нд, 31 май 2009, 09:15
Добро утро мили фиданки.
Мило Жабче, честит рожден ден.
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най – вече любов!
Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!!
Помни, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеши той ще ти отвърне със същото!!!
Така че винаги бъди все същото усмихнато фиданче!

Това е от мен  :hug:  :love:

(http://azor.blog.bg/photos/38101/1192272021_f1_116.png)Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в нд, 31 май 2009, 09:18
Ели , Мартинче , Вержи , Айша , Мима ,
благодаря ви приятелки за хубавите пожелания.  :hug: :love: :hug:

Мартинче , отивай и на двете места , все ще е купон.  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в нд, 31 май 2009, 09:18
♥ ЖаБкА ♥     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА

(http://forum.flowersnet.info/BD/list4e.jpg)  (http://image1.localstreets.com/StoreBuilder/koreaflower/koreaflower/100%20roses/236(1).jpg)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в нд, 31 май 2009, 09:22
А,сега добро утро.Успях да се наспя,без да ме събужда будилник  :lol:
Качих се на кантара,обаче е решил да ми прави бойкот,няма минус,но няма и плюс,което е супер.
Жабка,като ги слушам фиданкитр почти всички са протеинови днес и верно ,ако ти дойдат на гости то свърши агънцето  :35:,а понеже аз съм с бобови ще хапна гарнитурката  :hahaha:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в нд, 31 май 2009, 09:27
Даничка , благодаря ти.   :bouquet:
Има и месце бол и картофки след малко ще ходя да взема ,
десертче има , плодовите и тях ще уредя. Заповядайте.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в нд, 31 май 2009, 10:12
Така сега и да се отчета с малко писане.
Виржи почвам от теб душицо, първо много ти благодаря за комплиментите, тук от седмица две ми повтарят че съм се вталила и то явно е на см. но аз съм куха лейка и не съм се измерила и не мога да дам никви данни. Относно нет запознанствата, аз съм за и имам познат колега, който така се запозна със съпругата си и сега са си щастливо женени в Бургас. И на мен ми се е случвало да имам връзка от нета и не ми е чуждо. Така, досега бях добричка, ма сега те почвам. Аз досега обвинявах кантара, бях готова да идвам да го бухалча, а то виж кой бил за тупане, собственичката му  :2bash: :2box: да знаеш че много се ядосах за прегрешенията ти и имаш черна точка и забележка в дневника, кажи си номера. Хайде миличка постарай се да не прегрешаваш, защото целта наистина си я бива. Аз този път правя режима на почти 100% стриктност, не гладувам но и се насищам с по – малко количество колкото преди. Този режим ни пренаучава и превъзпитава, той е страхотен и има наистина резултат при режимност  :hug:
А относно срещичката с kriss определено искаме да отидем някъде за два дена примерно на Балканче, хайде момичета наистина да се уговорим нещо. Специално аз от форума съм се срещала със Stelxen, darinka979, Силвето и Светлето, ама те вече избегаха и не пишат тук.
Ирка чакаме разказ, след като си отдъхнеш преди утрешния ти първи работен ден   :bouquet:
kriss ми ти кво чакаш, айде метай се от Попово и те чекам на гарата. Браво за режимността, а това с водата по време на хапването не е болка за умиране, и днес те искам с добро и ведро настроение, моля ти се. И честити Ви бебчета, ама що за майка е това, ужас. И точно така, няма ме даваш на сульо и пульо, ша го избираме. А за Неделята, ще го осъществим скоро  :love:
Веси пасти пасти, ма от тях станах онова от преди, хихих мерси миличка и на теб, много сте ми мили. Ами само физиономии, но Виржи ме провокира да се фотна и в цял ръст, та тя е виновна за тази ми фотосесия, а албума е кръстен и посветен на вас фиданки. О душа и ти ли си кърнак, а добре дошла при мен  :hug:
Гале скоро да ни се похвалиш с здрави и хубави бебчета и да ни ги покажеш, и както гледам времето е благоприятно дано отидете и снимате  :peace:
Anqra страхотен стимул имаш и ще успееш в това съм убедена. Тук сред нас ще ти е по – лесно в това си се убедила вече. Успехче от мен   :bouquet:
Pamsi мерси за кафенцето и закуската, ти пак се поизгуби нещо?  :thinking:
Ох Жабче какви вкуснотии, какво чудо. Малей страхотен подарък ти е направил и г-н Кантарев, евала на него не се е изложил на днешния ти празничен ден   :bouquet: :love:
martin4e това с барбекюто звучи страхотно, а и като си белтъчна идеално просто, а за ралито аз съм страстен фен на Формулата, така че ще те посъветвам при възможност и на двете да отидеш. А за малкия минус в плодовия и аз съм като теб, съвсем малък минус, а в белтъчен и бобов, да не говорим кви плюсчета се отчитат понякога  :peace:   :bouquet:
Даничка, това е даже добре че след воден ден и при хапване на белтъци, а и на каквато и да е храна нямаш +  :hug:
Стана дълъг ферман, за неспоменатите едно голямо  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в нд, 31 май 2009, 10:22
Жабче, Честит рожден ден :hug:
Ако в живота има нещо по-хубаво от здравето,
по-силно от любовта и
по-бурно от младостта,
то и него ти желая.
Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
вечерите с огън,
а годините с младост...
(http://images24.snimka.bg/005248482.jpg)
Честито таз сутрешно минусче :hug: Почерпката е прекрасна-благодаря и ще се почерпя от всичко ;-)
Мартинче ще съм ти много благодарна да пратиш на Лс линкове и благодаря предварително :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в нд, 31 май 2009, 10:42

Жабче миличка честит рожден ден желая ти да си много здрава щастлива и обичана .Това лято втори меден месец да изкарате с дедко . newsm59
Жабка тези дни я чакаме да роди до седмица най много .
Любопитко ще се огледам непременно тази седмица заради траура правиха разместване в програмата и за това сигурно са отложили за другата седмица .
Вирджиния царицата я избират от абитуриенките най красивото момиче.Има конкурс дефилират .
http://gallery-kazanlak.com/displayimage.php?album=107&pos=151
Крис честити бебета ами то май е по добре да ги сложите в едно кашанче с парцалки вътре да им е топло и да ги сложите някъде на близко .Може майката котка да се страхува от Тара .
Ели днес времето е прекрасно пече слънчице и още малко тръгваме да си намерим място че да можем да гледаме и снимаме празника .Ще се похваля с бебетата как да не се похваля в къщи ме бъзикат че ще ставам баба .


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в нд, 31 май 2009, 10:45
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЖАБЧЕ !!!
Желая  ти  изпълнени  с  радост   дни, здраве, да  си  ни все  така  упорита, мила и  позитивна
(http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0111657/img_111657_840686_l.jpg)

Жабче по случай  твоя  РД  и аз имам подарък,  този  кантар ми идеше да  го целуна тази  сутрин имам  -0.600 кг,  което е  отведе  в  десетица, започваща  с  6, а  там не съм  била от  1  година  :oops:, днес  съм  щастлива newsm44
Ели е  това  вече е  повод  да дойда и   да  посетим "Неделя" :mrgreen:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в нд, 31 май 2009, 11:06
Елито бухай ме бухай. Заслужавам си го. Нещо ме тресът нервите последно време и вкъщи обстановката не е много спокойна не че търся извинение... Просто трябва да се стегна и да съм по-сериозна. Между другото всички вие мили фиданки имате много поздрави от моя мъж. Той от време на време ме пита какво става във форума как са фиданките и т.н. Интересно му е коя какви постижения има с какво се е преборила до тук.

Гледам ви аз снимчиците пък трябва да взема да пусна и аз няколко. Не съм се снимала преди да започна диетата за да се направят сравниня но факта че вече мога да нося някои от старите си дрехи преди бремеността е добре.

Галче знам как я избират царицата. В това предаване такъв е животът преди време даваха досто подробно как избраха Царица роза. Хубаво време се падна днес точно по поръчка за конкурса. Виждам че си набор 69 млада баба ще бъдеш. Вие сте наборки със сестра ми. Ще чакаме значи скоро хубави новини.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: AIODIS в нд, 31 май 2009, 11:27
Момичета,аз съм от доста време на Дюкан,но нещо в последно време не свалям и ми се ще да сменя режима.От известно време ви чета и много ми допадате и вие, и диетата ви.Може ли някоя от вас,била преди това на друг режим да сподели как са се случили нещата,след като е минала на 90 дневната диета.Благодаря ви предварително!И честит празник на рожденичката!Много здраве,щастие и положителни емоции!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в нд, 31 май 2009, 11:34
AIODIS здравей, точно рожденничката е една от мацките, която ще ти е от помощ. Тя дойде при нас от Дюкан, имаме и други девойки, нека се включат и ти разкажат с подробности.
Еееее kriss супер новинка с това минусче, браво миличка  :hug: тогава повода го имаме вече, ще чакаме удобен въглехидратен ден  newsm78
Виржи ще те бухам я няма те гледам  :2gunfire: И ти поздрави съпруга от цялото фиданческо войнство  :peace:
joanina миличка, хайде слез при нас и кажи как си днес?
kriss Иви как е днес, тя нали е та бабин дом  newsm78
Жани само толкова ли бе душа ще ни пишеш, айде поразходете се и ще те чакаме.
Гали чакаме с  нетърпение да се завърнете и да разказваш, а това девойче с зелената бална рокля досущ прилича на една наша тазгодишна абитуриентка  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: joanina в нд, 31 май 2009, 11:41
ЖАБКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Пожелавам ти преди всичко здраве, защото то е най-ценно и
 не се купува с пари, много щастливи мигове с дедко, много любов и само положителни емоции около теб! Весел празник!Много благодаря за почерпката.

Памси, и на теб благодаря за кафенцето!

Нямам много време тези дни затова пожелавам на всички фиданки много минуси да отчетат и успех по пътя към крайната цел!
При повече свободно време ще ви пиша пак!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в нд, 31 май 2009, 11:44
AIODIS, аз също бях на  Дюкан, предварително се извинявам за   антирекламата, която ще  му  направя  на  въпросния режим, но  поне  за   работещ човек, режима  често се свежда  до  ядене на  кисело мляко с  трици и пилешка  пържола 5  дни, после същото + салата   и така  до безкрай,  нито имах  време  да си  готвя  разни режимни  гозби, а  и кое  по напред, те  са така безвкусни, че домашните не  ги поглеждат дори,  то това не може онова не  може  :ooooh: и предпочитах да сготвя нещо  за  мъжа ми и детето, а  аз  слагах в  торбата едно мляко и една  вакуумирана  пилешка  пържола и  хайде на работа е да но  освен,  че  организма  ми  спря да  сваля   телеса и аз  отказах в един момент  всичко това
имаше  2-3  дни  в които само  вода  пиех, понеже  като си помислех за пилешката подметка която ме чака за обяд и ми се  :sick:, след  всичко  това последваха  здравословни  проблеми и трайни неразположения, казах си този режим не е за мен и до там. Качих  не след  дълго свалените 7 кг + още  толкова и  ето ме   тук,  започвай  докато е време,  само желание  намери в  себе си,  другото е  тук подкрепа ще имаш  всяка   една минута . Успех


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в нд, 31 май 2009, 12:16
joanina , Крис , Жани , Гале и да ме извините ако изпускам някого -
БЛАГОДАРЯ ВИ.  :love: :hug: :love:

AIODIS , аз от Дюкан имах много неразположения ,
но вече мина и се опитвам да ги забравя.  :peace:
Но , спирайки с дюканския режим , направих една седмица
почивка и то само на мляко , ябълки и вода със сода бикарбонат
, че имах ацетон в урината и кръвта и трябваше да се изчистя.
Та така минаха десетте дена и веднага се гмурнах тук , не успях да кача кила
през таз десетдневка. Почнах я и веднага се започна възстановяване на
организма и свалянето на килца. Така че дерзай , верно , че при всеки е различно ,
но при мен се оказа , че това е мойта си диета. Сега мога да се похваля , че се
научих да се храня правилно и по 3 пъти на ден. Е има и прегрешения ,
не крия , но има един лаф гъз глава затрива.  :mrgreen:
А иначе свалените кила са ми - 9.300кг. с дюканската диета за 50 дни
и близо 14 кг. за 85 дни с тази.  :party:
Имам още 5 дни и завършвам диетата , но смятам да си остана на подобен режим.  :peace:
Но има и един друг факт , че дрехите от преди 4-5 год. ми бяха стимул да вляза в тях
и не само влязох , но сега трябва и нови да купувам , че тез са ми големи.  :peace:
Та да ти кажа , че на кила съм с 10 повече от преди години , но пък на см. съм драстично по малко. Така , че гледай и сантимите не само килата.  :D

Лелееее къв чаршаф стана....  :ooooh:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Snow4eva в нд, 31 май 2009, 12:32
Здлавейте всички!  :hug: :hug: :hug:
Жабче, честит празник! Много да си щастлива, да си прекрасна, обичана, влюбена и удовлетворена! :hug:
(http://www.az-jenata.com/pics/6094.jpg)
Пожелавам ти прекрасен празник, с подаръци и поздравления от хората, които те обичат! Сега виждам страхотните ти резултати! :hug:
Ели :hug: мернах страхотни снимки!  :bouquet:  :bouquet: Супер мацка си станала! Браво! И синият панталон е трепач! Нали знаеш какво къртиш?  ;-) :hug:
Някъде мернах нещо за връзките в интернет пространството... Мога да кажа само, че моята половинка е голямата ми любов и точно така се открихме.  8)
Много съжалявам, че не съм влизаба скоро и не съм в час, само виждам, че има новички, има с много минусчета! :hug:
При мен нещата вървят, бавно някак си, но съм спокойна, че ще станат!
Много ви прегръщам и не мислете, че като не се появявам - съм ви забравила!
Не съм!
Жани  :hug:
 :hug: :hug: :hug: На всички!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в нд, 31 май 2009, 12:41
Snow4eva благодаря миличка че ни навести  :hug:   :bouquet:  :love: миФки  ;-) то това си е лафа на сина ти  :peace:
А за нет пространството ти още повече ме успокояваш и нахъсваш, след като виждам какви успешни връзки могат да се завържат и от интернета.
Радвам се, че си добре и нали си знаеш, бавно но славно, грам по грам станало килограм. Важното е ти да се чувстваш добре  :love:
Това твое появяване ме развълнува много, щото си ми от старата генерация от миналото лято и си ми тръпка  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в нд, 31 май 2009, 12:45
Благодаря, че  мислите за  Иви, тя  е  добре, а и нали е  при баба, дори вчера   измолила майка ми да не слагат капки в носа,  а  и  според последната нямало нужда, но се разпоредих веднага да и  капне, че   утре  сме на ясла, няма  заради едни сополи да  си  вземаме  болничен  :naughty:
Понеже   аз не ставам още за снимки, да ви покажа  нея, повечето от вас май не са  я  виждали,  сега ще откриете  10  прилики  между дъщеря ми и нашата Ели тук,  то пози, то муцунки, много обича да се снима милата ми
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383253

аз  днес  съм на варива, пусто това ми е най-гадния ден,  винаги с  +  :?, пробах само на ориз- Кантарев  каза  не, опитах само на картофи - пак  зле, днес  изядох сега  една кутийка  царевица, довечера  пак  да видим как ще  е, тъпа  работа от торта и сладолед свалям от   ориз  съм  +  :shock:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в нд, 31 май 2009, 13:11
Крис много е сладка малката Иви,голяма сладуранка е  :love:
И аз днес като теб съм на варива и сега си сготвих една леща-гореща,та и довечера няма да се чудя ,какво да хапвам.
Искам да ви се оплача нещо съм много отпаднала днес,едно ми е гадно,кофти............... :(


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в нд, 31 май 2009, 13:25
Ели миличка писах на бързо защото тръгвахме с тримата мъже на разходка. Преди малко се прибрахме и следваше обяд. А сега всички са изпоналягали да спят. При мен няма нищо нова. Малкия си мрънка по цял ден, аз не съм на никаква диета и сега само ви чета и ви се радвам. Килограмите са с 2 повече от лентичката. Но това е още от преди две седмици когато си ходих на село и за два режимни дни с нормално количество храна като се върнах бях +2кг., които така ни стоят....нито нагоре нито надолу. Аз съм доволна, че не вървят на горе. Следя кантара всеки ден и много искам да започна пак за около 5 дни зелевата супа. Но да видя от кога ще е :thinking: Кътиш миФки маце...нали това е лафа на сина на Сноучето. По този повод-да ти имам муцуните сладки :hug:
Сноучева радвам се, че писа и че килцата макар и бавно вървят надолу. Ели и Жабка добре го казват-грам по грам килограм. И наминавай по-често :hug:
А Стел съвсем ни забрави :thinking:, Сноуче кажи и да намине и при нас да каже как е :peace:
AIODIS добре дошла при нас :hug: Жабка вече ти е разказала за нейния опит с Дюкан и след това за спешното и минаване на този режим. Казвам  режим (а не диета) защото за мен това е един страхотен начин на хранене, който става много добър и полезен навик. Аз стартирах тази диета за първи път на 03.10.2008г. и от тогава така се промениха вкусовите ми предпочитания и винаги се стремя да ям разделно храните както са тук в диетата. Ако ям месо ще е със салата ( а не с ориз или картофи....тях също ги ям самостоятелно), а класическа мусака не съм правила от цяла вечност. Тежко ми става от опитването на смесени храни. Само ще кажа-скачай смело при нас и последвай примера на Жабка, която след Дюкан постигна прекрасни резултати тук. Успех :hug:
Крис много ти е сладка принцесата, да я ям с тези сладки пози и честито минусче :hug:
Даничка и аз се чувствам гадно днес-от няколко часа така ме боли глава, че ще ми се пръсне мозъка. И за това сега ще ида да пия един Беналгин и да полегна малко край спящите вече мъже :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в нд, 31 май 2009, 13:32
Жани ами наистина щом зелевата супичка ти действа добре и ефикасно, в най - добър момент за теб си я забъркай, за да смъкнеш тия 2 кг.  над лиинйката че и още толкова  :peace: Ти защо не си почиваш с мъжете, имаш нужда  :hug:
Относно Stelxen тя в последно време не се задържа в тях, няма възможност да пише въобще, чуваме се по телефона с нея и е добре и Ви поздравява, и при първа възможност ще пише.
Аз вече се ошетах  :peace:
kriss  с Иви сме си липа прилика, вземи ни направи една обща фотосесия, може се избием за вниманието на обектива  :lol: Мила, следващия път пък пробвай грах или зелен боб  :peace: те са по - лек вариант  :hug:
Даничка и на мен ми е омърлушено, явно луната си оказва влияние, нали сме в нейна фаза  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в нд, 31 май 2009, 13:33
Жабеееее, честит рожден ден! Желая ти много, много здраве, щастие, любов и късмет! Да достигнеш желаните килограми и още да слабееш! Мъж, деца и внуци да ти носят радост и усмивки!   :bouquet: :hug:
Днес се претеглих и установих, че общо взето нищо не съм свалила, малко ми докривя, ама няма да си прерязвам вените. То беше ясно, че не трябваше да продължавам диетата след приключването й, ама пусти инат... Идва времето на плодовете и салатките и смятам лятото предимно на тях да изкарам... А на есен след като се върнем от морето- отново ще правя диетката.  :peace:
Днес рано- рано свеки ми вдигна кръвното, ама няма да изпадам в подробности. Мъжа ми и детето й отидоха на гости, та аз използвах да поизчистя и за утрешния празник направих ягодов пай... Сега малко ще си почина и после отпрашвам на танци!  newsm68


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в нд, 31 май 2009, 14:25
момичета днес няма ли да пием кафенце следобед
хайде по едно заповядайте
(http://farm2.static.flickr.com/1355/846374597_bc184b6d9d_o.png)

Ели наистина нещо от луната ще да е,днес цял ден ме друса нервата
гледам всички са спокойни около мен,няма причинапросто :hahaha:
Крис много е сладка малката принцеса,също като кака си Ели  :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в нд, 31 май 2009, 14:29
Жабке честит рожден ден! Да си ни жива и здрава още много да ни радваш!
Весел празник!
[/size]
(http://www.allindiaflorist.com/Images/bouquet10.jpg)

Лю приятни танци, за за кг несе кахъри, лятото е по лесно да се яде по-лека храна а на есен с песен се завръщаме с гръм и трясък  :hug:
Жани дано ги свалиш бързо тези 2 кг и още много по 2  :hug:
Ели супер си маце   :bouquet: ти си нашата гордост   :bouquet:
Сноуче обаждай се по често, и ние не сме те забравили  :hug:
Вирджи чакаме снимки  :photo:

Аз днес и утре съм на плод и вода, пак съвпада с лунуването, а предия път 2 кг за 2 дни, дано и този път така че поне накрая да видя 6ца на кантара. Няма да издържа само на вода и утре пак ще си хапна малко черешки по някое време.

Целувки и много минусчета на всички  :hug:

ПП: ето снимка на гевречетата, станаха невероятни (малко повече мед трябва да се сложи за да са наистина сладки)
http://media.snimka.bg/3181/012618024-big.jpg (http://media.snimka.bg/3181/012618024-big.jpg)
http://media.snimka.bg/3181/012618076-big.jpg (http://media.snimka.bg/3181/012618076-big.jpg)
това пък са мъфините
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383733&pid=12618127 (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383733&pid=12618127)Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: Malenna в нд, 31 май 2009, 14:38
joanina , Крис , Жани , Гале и да ме извините ако изпускам някого -
БЛАГОДАРЯ ВИ.  :love: :hug: :love:

AIODIS , аз от Дюкан имах много неразположения ,
но вече мина и се опитвам да ги забравя.  :peace:
.........................
А иначе свалените кила са ми - 9.300кг. с дюканската диета за 50 дни
и близо 14 кг. за 85 дни с тази.  :party:
Имам още 5 дни и завършвам диетата , но смятам да си остана на подобен режим.  :peace:


♥ ЖаБкА ♥, честит рожден ден! Да си ни жива и здрава!

Думите ти са голям стимул за мен.  :hug:
Бях на Дюкан повече от 5месеца. Свалих 16-17кг. За по-малко от година си ги върнах всички и дори няколко отгоре. Понеже положението е страшно- имам да свалям не 5 и 10кг, и смятам, че Дюкан не е подходящия режим за мен. Първата му фаза при мен е не за месец, а по предишния ми опит съдя, че би продължила  повече от 8-9месеца. Само на месо и ограничено количество зеленчуци - това е абсурд.

Поне от 3 месеца се каня да започна вашата диета, но все отлагам. Тия дни се зачетох и реших че съм готова и че 1 юни е чудесен ден за начало.

имам 2 въпроса;
1. Отсега искам да вметна, че хляба и захарта много ме плашат. Хляба и тестото мога ли винаги да замествам с макарони или някакъв вид паста с домати, подправки и различни видове гъби? Или идеята е да не се лишавам от нищо?
2. Прочетох - БЕЗ никакви газирани напитки. Сода може ли? Аз години наред пиех много кола, от 5 месеца не пия - замених нуждата от газирано със содата. Позволена ли е?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в нд, 31 май 2009, 14:42
mima1976 благодаря за кафенцето  :hug:
мимка* благодаря миличка  :hug:
Malenna добре дошла на точното място си  :peace:
1. относно хляба, за по - добър ефект ти  препоръчвам да го хапваш, ако ти се хапва де във въглехидратен ден + лютеничка, зеленчуци и т.н. Мисля че в ден за белтъци и варива, няма нужда толкова от него, защото храната си е достатъчно засищаща  :peace: Разбира се ако не ти се яде хляб, в деня за въглехидрати може макарони, спагети със зеленчуков сос + гъбки и т.н. импровизираш си сама. Аз хляб не ям и не е никакъв проблем :peace:
2. Никакво газирано под каквато и да е форма  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Malenna в нд, 31 май 2009, 14:52
elinor80, Благодаря!!!
Аз обичам хляб, затова ме е страх, ще го огранича в минимални количества.
За Содата добре, че попитах  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в нд, 31 май 2009, 15:24
Мима мерси за кафенцето :hug:
Malenna добре дошла при фиданките и Ели вече е отговорила на въпросите ти. Хайде без повече колебания и от утре скачай в диетата и не се съмнявай, че ще успееш заедно с тази прекрасна компания :hug:
Ели аз уж да почивам но пих едно хапче за главата, простирах дрехи, прах сенника на количката и заредих нова пералня и сега хем ви пиша, хем люшкам малкия в количката та да поспи още малко :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Mrs S в нд, 31 май 2009, 15:49
Момичета,здравейте!Приемате ли още ентусиасти към вашата групичка? :D
От приблизително месец съм на диетата на Дюкан и резултата при мен е 0... :tired: Отслабнах в см,но не и в кг... :cry:
Имам много килограми за сваляне-около 20-тина...
От няколко дни чета темичката и сега мисля,че тази диета е далеч по-подходяща за мен.
Мразя месото!!!И това,което преживявам с Дюкан ме тормози неимоверно!
Доколкото се запознавам с този режим-мисля че е чудесен!Дано да постигна резултати!
От утре започвам! :D


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в нд, 31 май 2009, 15:53
Malenna добре дошла при нас и успех   :bouquet: голям фен съм на фотографиите и на слънчицето ти  :hug:
за хляба аз го ограничавам в първите два дни, а с филийките наваксвам в третия, много обичам тестени вкусотии  :peace:
Енинка добре дошла и успех и на теб  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Rady в нд, 31 май 2009, 16:34
 Здравейте, момичета! Имате чудесни резултати!  :bouquet:
 Искам да попитам по опитните в диетката. Ако искам да сваля 3-4 килограма може ли да се приложи за по-кратък период или задължително трябва да изкарам 90 дни. Естествено, че ако я спра преждевременно ще гледам да спазвам основните принципи, но да не е така стриктно :peace:
 Предварително благодаря за отговорите!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в нд, 31 май 2009, 16:42
Rady здравей, ти наистина имаш да смъкваш малко килограми. Искам да те попитам, досега правила ли си някакви режими или диети? В смисъл за толкова малко кг. не е нужно да се почва режим продължаващ примерно 90 дни. Можеш да си спазваш примерно лунната, но ако това ще ти е тежко 24 часа само на течности си на правилното място. Не е проблем след достигане на необходимите килограми, да продължиш в реда на режима спазвайки както ти самата казваш основните принципи и примерно без класически плодов ден. Ти самата ще видиш как смъкваш  и за колко време ще се оттървеш от тия излишни кг. Нали занеш че колкото по - малко имаш да смъкваш, толкова по бавничко става. Друг момент тук е както при мен примерно, че аз на кг. толкова не мърдам колкото на см. по дрехите се усещам, което означава че не само кг. трябва да те интересуват но и см. Успехче и ще се повторя, но това не е диета а режим на правилно и здравословно хранене, така че по никакъв начин не може да ти навреди  :peace: Така че смело напред   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: verabel в нд, 31 май 2009, 16:58
Жабка,
Честит Рожден ден!
Пожелавам ти цялото щастие на земята, много здраве и другото само ще дойде!(http://www.bulcards.com/assets/cards/birthday/birthday008_th.gif)


Аз снощи имам прегрешения - имахме гости и пих алкохол - един горчив ликьор около 300гр и малко шоколад. Днес съм +1,кг, но може й да е от това, че ми дойде. Ще видим утре.
Днес съм на белтъчини и на обяд ядох свинско месо и салатка, на вечеря същото.
Лек режимен ден.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в нд, 31 май 2009, 17:18
Днес много пиша, ама шетам из нас и като ми е малко смотано не ми се излизаше, пък и нямах никакви уговорки. Аз тия два дни малко ма е шубе  :( Имаме ученичка болна от туберколоза, аз съм нямала достъп до нея, но утре ще си правя манту, до тук добре то не боли. Ама във вторник ще ми вземат кръв от вената, а моите вени не се виждат никак и доста трудно ги откриват. Помня преди две години какъв ужас беше, докато ми вземат кръв. Та ме е страх, ша припадна сигурно, това за припадането се пошегувах де  ;-)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: meri t в нд, 31 май 2009, 17:47
Здравейте момичета! Аз съм нова и много ме заинтересува темата.Пробвала съм какви ли не диети, но след като ги спра ,след 5 месеца пак качвам килограми.Сега трябва да сваля 10кг. някой може ли да ми каже с тази диета горе долу за колко време ще мога да ги сваля.Знам че при всеки е индивидуално ,но в най-лошия случай. Благодаря ви предварително.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в нд, 31 май 2009, 17:48
Е,аз дремнах за всички ви сигурно  :lol:
Ели то стана късно,ама прескочи от балкана и ела да ушеташ и у нас  :lol:
Оф,като си помисля,че утре пак съм на работа  :sick:,сама колежката в болничен,работа има за целия китайски народ.
Оплаках се,сега отивам да се изкъпя и после отивам на концерт на Ваня Костова.
Само се молете да не вали  :pray: ,че е отвън


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: irinka27 в нд, 31 май 2009, 18:20
Момичета,здравейте  :hug:

Минавам на бързо да ви пусна няколко снимки от сватбата. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383830 (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383830) ,паролата е 12345
Аз съм тази с вдигната коса и черна блуза,имах много хубава прическа,навита на хубави букли,но ни валя много дъжд и като влязохме в ресторанта я вдигнах.Снимките са почти съм полоунощ правени.На снимката с Дени се виждам от кръста на долу,а на общата от кръста нагоре  ;-) Фотографа /т.е. половинката/  малко се е изложил,но вече е минало.Довечера ще ви чета на спокойствие и ще ви разкажа за сватбата,а утре ще махна снимките,че все пак има и други хора


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в нд, 31 май 2009, 18:29
Иринка,ти си много елегентра бре  :oops:
Тзи с дънковата поличка си нали?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в нд, 31 май 2009, 18:34
Сноуче , Лю , Мимка , Малена , Верабел ,
благодаря ви много момичета.  :hug: :love: :hug:

Ели , стискам палци да мине добре този път взимането на кръв.  :peace:

Иринка , само незнам кво има още да сваляш.  :roll:
Супер си бе , мацкаааа. Пу пу.  :love:

Аз си изпратих гостите , измих и оправих и сега сядам
да си пийна кафенцето.  :peace:
Днес  по скоро ми беше въглехидратен ден отколкото белтъчен ,
та ще видим утре кантара квоще каже. Май други ден вместо въглехидратен
ще бъде белтъчен.  :blush: Хапнах две хапки само месце и другото беше
само сладки и салатка.  :peace:

Специален поздрав към всички ви : http://bgflash.com/flash/1138

Добре дошли на всички нови момичета.   :bouquet:   


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mim_d в нд, 31 май 2009, 18:55
Жабче честит рожден ден, пожелавам ти всичко най-хубаво и да се задържиш фиданка  :-P
като за начало аз съм дъщерята на Мим. Аз да се поизвиня малко, че не съм се вясвала тука ама малко се бях поотказала лекинко обаче сега пак се връщам, особено като видях снимките на Ели и отново се реших да слабея. Хубаво, че сте вие двечките Ели и Жабка вие ми вдъхвате кураж, че и аз ще се вталя, като ви гледам резултатите. Айде лека вечер от мен може би по-късно ще има нключване от майка ми.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в нд, 31 май 2009, 19:13
Благодаря ти , дъщеричката на Мим.   :bouquet:
Не се отказвай , не е лесно да си фиданка иска жертви.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в нд, 31 май 2009, 20:13
Иринка супер си, обувката ти много ми харесва :hug:  С тоз дъжд дет ви е валял ще им върви по вода на младото сем. :peace:
Жабка днес ти е простено да си апнеш квот коремят иска. Мерси за поздравчето  :mrgreen:  Утре кога изпращаш децата?
Мимка успех утре, че то днес мина вече. И мъфините и гевреците са мммм.
Ели а дано да случиш на добра мед.сестра  :pray: А ако решиш да припадаш дано поне е сестринчо  ;-) :mrgreen:
Дани как мина коНцерта
Мартинче, ходихте ли на ралито? Казаха че инцедент е имало  :ooooh: :hug:
Крис, Иви е голяма сладурана  :hug: На снимките от кръщенето сте сладурковци. Като гледам май нямаш много за сваляне  newsm78
На новичките успех и слушайте как си Ели   :bouquet:
Честито на минусчетата днес, на  + и утре е ден  :D


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в нд, 31 май 2009, 20:22
Веси ,живи и здрави утре в 16:30 им е полета. :peace:
Към обяд ще излезем, е да пакетираме куфарите ,
багажа да се чекира и то ще стане време.  :D
Дано Краско да понесе нормално полета.  :pray:
Дедко от сега им прави менюто за утре.  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lor4et0_ в нд, 31 май 2009, 20:28
Здравейте  :hug:
Аз не съм писала скоро, но просто не си бях в къщи и чак сега се прибирам от една дълга екскурзия  :whistle:
Значи диетата си я спазвам (с изключение на днес) и ще се претегля след 2дни.
Но да ви попитам.. днес съм на варива, но изобщо не карам на варива, а ядох съвсем други неща  :ooooh:
Но от утре пак започвам сериозно.
Та въпроса ми е.. от утре дали да започна пак със варива, или направо да съм на белтъци?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в нд, 31 май 2009, 20:33
Айде за последно да се разпиша тази вечер, че днес малко прекалих с писането, но през седмицата и по – точно на работа не ми остава много време и възможност.
verabel  определено този + си е от цикъла ти, и при мен е така при стриктен белтъчен, на следващия бях регистрирала плюс от 1,650 кг. Сега изведнъж паднаха като ми посвърши, но и с това прегрешение малко си помогнала за +. Надявам се повече да не се повтаря.
meri t какъвто и режим и диета да правиш, след него ако не си си превъзпитала  хранителните навиците, ще наддадеш. Т.е. ако се върнеш към безразборно и неправилно хранене йо йо ефекта е налице. Лесно е с някакви си ограничения да се смъкнат кг., по – трудно е да се задържат. Говоря го от опит, та този режим е много приятен и лек за спазване. Може малко да те узори плодовия ден, но в началото може да го разнообрадяваш със сурови ядки, салата неовкусена. След него т.е. след приключване на 90-те дни, е правилно, да се придържаме към плодовата закуска, да се спазват часовете за прием на храна. Знаем че периода от 12,00 до 20,00 е отреден за прием на храната, със спазването на часовете между основните хранения. От 20,00 до 04,00 часа е периода за обработка на храната, а от 04,00 до 12,00 е периода за абсорбиране на токсините и  изхвърлянето им от организма ни. Ето защо се препоръчва до 12,00 на обяд да се приемат само течности и плод, защото те не пречат на този процес. Относно това колко се сваля е много относително от това дали преди това си спазвала някакви диети, колко кг. искаш да свалиш и колко време най – дълго си била на определени кг. Зависи от метаболизма ти, от това до колко си стриктна и спазваш режима. Първия месец се свалят повечко кг., втория има застой и сваляне на см. период през който организма свиква с новите си кг. и в третия месец отново се сваля но в по – малка степен. 10 кг. определено могат да се смъкнат за тия три месеца.
Даничка ми ти мацко късно се сети да ме викаш да чистя, ади следващите почивни дни.
Ирка страхотна си и така се вижда, че няма какво да сваляш и че изглеждаш страхотно. Много лошо с този дъжд, но поне по вода ще им върви на новото семейство.
Жабче страхотен поздрав, много ми хареса. И да пожелаеш успешно пътуване на децата утре от нас отбора фиданки.
Дъщерята на mim d  радвам се че съм ти била стимул със Жабка за да се върнеш отново на режима. Дерзай миличка и успехите ще дойдат. Трябва постоянство, послушай ме и няма да сгрешиш.
Веси, дано миличка ми вземат нормално кръв, че като знам преди колко трудно намериха вена, че чак долу към китката не ми се мисли.
Лорче продължавай с деня който ти е подред.
 newsm78 Днес много ли съм лоша, защото май много съветвам и се карам. Ама реших отсега нататък да съм такава, че иде лято с риск да ми се разсърдите.
kriss къде си?
Жабче днес ти е простено миличка. Утре какъв ден ще правиш?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: hope_ в нд, 31 май 2009, 20:43
Здравейте,
Преди повече от година спазвах режим на хранене народобяващ Японското чудо и свалих 15 кг. Тази година спрях цигарите и от страх да не напалнея реших да спазвам режима на Дюкан, но определено не е за мен и даже след спирането и качих 2-3-кг.Тогава попаднах на вашата темичка  която разгледах обстойно и ми допадна.Виждам, че много от вас са постигнали завидни резултати с тази диета и ми се иска да ви попитам някои нещица преди да реша да се включа и аз към Вас.
Така като единственото което ме притесни бяха тестените и сладки неща - нямама нищо против тях,но в повечето диети са противопоозни и това ме шашна малко.И има ли сладуранки които са спрели диетата и дали им си и възвърнало предишното тегло.
Благодаря предварително на тези които ще ми отговорят , но се надявам да ме разберете , че имам нужда да събера повече инфорация преди да се реша кои режимда избера.

Готина вечер.  :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в нд, 31 май 2009, 20:49
hope_ аз споменах и по - горе, каквото и да се спазва след това ако си мислим че със стария ни начин на хранене няма да напълнеем се лъжем строго  :peace: Трябва да свикнем да се храним правилно и целесъобразно, аз съм за разделното хранене и спазване на часовете между храненията. Аз направих първия етап от 90 дни, почивах след този период  се хранех разделно, върнах около 1 - 1,500 кг. но това си е напълно нормално. Организма ми свикна с тия кг. и сега отново се захванах с режима.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в нд, 31 май 2009, 21:01
Момичета минавам на бързо да ви кажа че никакъв празник  на розата не можахме да видим тази година снимки ще видя да намеря от сайта като качат .Сестра ми направила нервна криза и днес съм тичала пак да се разправям с проблеми даже на майка и татко не се обадихме да не се притеснят и те  .Омръзна ми да я тормози тоя нейния бившия как не разбра че няма връщане на зад и всеки си продължава живота  .На всичкото отгоре и настройва децата против нея а тя още не се е възстановила от развода и проблемите около него  .Една глава ме боли и ми е зле извинете че ви натоварвам с проблемите ни ама ме боли че в един момент децата които сестра ми  е родила и гледала като очите си не се интересуват от нея  :cry:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в нд, 31 май 2009, 21:04
Ели утре съм на варива , та ще хапна от днешния компир
с копър. Няма да се откажа , но ако ми остане време да ям ,
че утре мойте нали отлитат.  :lol:

Гале , пак ли бе?  :ooooh: Ееее аман вече с тоя бивш.
Децата колко са големи , та се водят по акъла
на баща си?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в нд, 31 май 2009, 21:10
Гали съжалявам, много си права. Имам познати при които така се случи, децата бяха доста неблагодарни, а майка им се раздаваше за тях. Дано миличка всичко се нареди и скоро сестричката ти е отново щастлива, пожелавам и го от все сърце. Мъжееееее не искам да ги видя, намразвам ги вече  :(


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Aisha в нд, 31 май 2009, 21:24
Гале, няма ли кой да го набие бившия някоя вечер в тъмното?
Аз - пак се провалих днес.
Цяла седмица се опитвах само без въглехидрати да бъда. До днес на обяд - бях на питка на бебе от родата и муах яко. То не бяха бутер банички, топла питка, целувки, пак питка - щото нали трябва да се изяде, вафлички....
Сега се чудя какво да правя - да си купувам ли утре пак  Редуктил, да се връщам ли тук или от вторник зеле да варя.  newsm78 Тежат си кг. и това е проблема. Иначе Пламен няма претенции как изглеждам.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в нд, 31 май 2009, 22:00
Ето ме отново тук  :lol:
Току що си идвам от концерта,беше хубав Ваня Костова си е Ваня Костова.Беше със сина си Боян,ама да ви кажа момичета мноооого е сладък.Неможах да вечерям преди да тръгна,а сега вече е късно та я пропускам.Изпивам си 0.500гр. вода ,правя си 10мин.със степера тренировка и си лягам.Мисля да понамаля меренията засега,да го правя само след плодовия.Тези дни чакам МЦ,ако дойде де,че аз съм тежък случай.Затова и не очаквам много минуси,пък и самата аз да не се разочаровам.
Гале,подкрепай сестра си.Тя сега има нужда от теб.А,децата са неблагодарни.
Това е засега от мен.
Пожелавам ви спокойна нощ.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mim_d в нд, 31 май 2009, 22:04
здравейте и от мен
аз съм дъщерята на Мим включвам ви се аз,че да ви се оплача. Моята майка се оказа едно голямо разочарование, всяка вечер с баща ми пият или ракия или вино, а нали алкохола е забранен и яде сладко, когато трябва и, когато не, оправдава се, че баща ми заминавал след три-четери дни и затова го прави. Ох надявам се, че като замине ще я вкарам в рлавия път.
Сега искам да задам един въпрос към Ели (моето идолче)  :2blushing: виждам, че ти си отслабнала много как успя да се стегнеш. Тренираш  ли нещо и въобще ако може да ми обясниш като цяло как постигна този резултат ако искаш ина лична ми пиши.
А за всички други целувки и специално за Жабка  :2kiss2: :2kiss2:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в нд, 31 май 2009, 22:08
.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в нд, 31 май 2009, 22:09
Сега искам да задам един въпрос към Ели (моето идолче)  :2blushing: виждам, че ти си отслабнала много как успя да се стегнеш. Тренираш  ли нещо и въобще ако може да ми обясниш като цяло как постигна този резултат ако искаш ина лична ми пиши.

Аааааааа,без тея искам и аз да чуя  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mim_d в нд, 31 май 2009, 22:20
даничка моля ти се кажи нещо лошо за майка да се вземе в ръце като види, чеи вие й се карате!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: dim_ani в нд, 31 май 2009, 22:33
Жабке   
newsm42ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm42
Пожелавам ти много здраве,любов и щастливи мигове!!! Бъди все така позитивна и лъчезарна!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в нд, 31 май 2009, 22:46
даничка моля ти се кажи нещо лошо за майка да се вземе в ръце като види, чеи вие й се карате!

Как да и се накарам бе мила  :love:?
Тя е голям и разумен човек,иска да прави компания сега на баща ти.Той като тръгне тя пак ще се вземе в ръце,за да може като си дойде да изглежда по добре  :)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Innesse в нд, 31 май 2009, 22:55
И аз ще съм с вас от утре.
Понеделник 01.06 изглежда чудесна дата за стартиране на този най-умерен и разнообразен режим, който от 2-3 м все отлагам.

Искам да се консултирам за варивата. Тъй като през лятото не ми се ядат такива освен картофи, възможно ли е и в деня за варива и в този на въглехидрати да се ядат варени картофки наред с др. салати?
Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в нд, 31 май 2009, 23:10
аз  бях  до преди малко  вън  с  детето, бяга  с каките,  криха се  из  храсти, не и се  спи, а   утре как ще стане  за ясла  незнам
днес  пооправих  малко в нас, но само 1  почивен ден не ми стигна, ще  довършвам вечерите  през седмицата след работа колкото успея   :tired:
успех на  новите  дами  :peace:
на всички "стари"  прегръдки
Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Malenna в нд, 31 май 2009, 23:20
Malenna добре дошла при нас и успех   :bouquet: голям фен съм на фотографиите и на слънчицето ти  :hug:

Благодаря ти много:):):)
Е, решено е, утре е денят:):)!

Innesse, нареждаме се на старта двете:):):)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: irinka27 в пн, 01 юни 2009, 00:56
Момичета,благодаря ви за комплиментите  :hug: :hug:,имам да сваля малко на дупето и краката,но кога ли ще е незнам  :roll:
Сега за сватбата-беше много хубава,с много хора-около 170 човека и свири "Берковската духова музика",от 14 ч до 1.30 ч през нощта,после ди джей.Но най-интересното беше,че към 1 ч изкараха музика пред ресторанта,на сред площада и имаше и къпещи се сватбари във фонтана.Точно от тоя площад утре ще предават зарята,та ние го подгряхме с едно дълго хоро  :35:  :35: и веднага наискачаха хора от заведенията покрай ресторанта,щото не всеки ден се играе хора посред нощ /а и през деня/ на прлощада,та такива работи..

Аз незнам утре кога ще мога да ви пиша,затова сега ви пожелавам много минуси утре  :hug: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пн, 01 юни 2009, 06:22
Добро утро сладки мои  :love:
Аз като една видна раннобудка,ще ви сервирам сутрешното кафе и закуската  :lol:


(http://www.ekovend.com/coffee2.gif)   (http://tbn0.google.com/images?q=tbn:kkU00QpUUgH_wM:http://www.bgmagazin.com/Merchant2/graphics/00000001/Picture22.jpg%20plodove.jpg)


И аз ще съм с вас от утре.
Понеделник 01.06 изглежда чудесна дата за стартиране на този най-умерен и разнообразен режим, който от 2-3 м все отлагам.

Искам да се консултирам за варивата. Тъй като през лятото не ми се ядат такива освен картофи, възможно ли е и в деня за варива и в този на въглехидрати да се ядат варени картофки наред с др. салати?

Innesse, добре дощла миличка, аз да ти отговоря като чувстваща се вече по напреднала  :lol:
Значи в деня на варивата може да си хапваш варени картофки,на обяд и на вечеря,както и други салатки.Но в деня на въглехидрати ги избягвай,направи си зеленчукова пица,постни сладки или просто филия с лютеничка  :peace:

Лек и отслабващ ден на всички  :hug:
И не пишете много,защото няма да имам много време да ви чета  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в пн, 01 юни 2009, 06:42
Добро утро,дами :peace:
Даничка,благодаря за кафето и закусчицата :love:лека и доходна :peace:ще тръгвам и аз :35:
гледам много нови момичета-успех,режима е чудесен,а компанията великолепна  :bouquet:
на всички лека и приятна седмица :love:пък и началото на месеца е
та много настроение :35:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в пн, 01 юни 2009, 07:16
добро утро

ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК  НА  ВСИЧКИ  ДЕЧИЦА! ДА  СА  ЖИВИ  И  ЗДРАВИ  И  МНОГО  ДА  НИ  РАДВАТ!

(http://www.160.bg/images/messages/b_33752.jpg)

днес съм рано-рано на линия, чакам резултатите от класирането за яслата  :pray:
та викам я да си сипя едно кафенце  :mrgreen:
Даничка мерси мила  :hug:

Иринка, супер купон е станало, а и ти изглеждаш супер, браво и дано смъкнеш и останалите кг   :bouquet:
Гале, много неприятна история е тази със сестра ти, дано се отърве от този човек възможно най-скоро  :pray:
Аиша, идвай пак при нас, тук е весело  :mrgreen: колко кг имаш да сваляш
Жабе, стискам палци да мине добре пътуването  :hug:

Днес май ще има наплив от нови фиданки (понеделник и то 1во число), за кето много се радвам разбира се   :bouquet:
Добре дошли на всички и много успехи и търпение   :bouquet:  :bouquet:  :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Innesse в пн, 01 юни 2009, 08:25
Радвам се че намираме отзивчивост и добро отношение в тази тема, което по принцип не винаги се среща във форума.
Наистина 01.06 е знаменателна дата за промяна и е добре че с Малена сме сред вас.

Пак да попитам за картофите, които са все пак въглехидрати и е логично да се консумират в деня за въглехидрати. Много ме притеснява да не се предозира сладкото в този ден. Затова аз си мисля сладкото вечерта да е под формата на 1-2 блокчета шоколад. Иначе как ще преценям доколко постен е даден сладкиш.

Имам да свалям около 4 кг и много се надявам да успея с този режим.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Mrs S в пн, 01 юни 2009, 08:31
Днес е един прекрасен празник!Да са ни здрави и щастливи дечицата! :love:
Бройте ме и мен за началото от 1 юни. :flutter:
Закуска за днес-череши!
Кафето-ок,а позволени ли са малко обезмаслено прясно мляко и подсладител в него? :thinking:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 08:39
(http://pozdravi.net/data/media/13/05.jpg)
Да са живи , здрави , палави и щастливи децата ни!
Нека и ние запазим детското в себе си.

Дъщеричката на Мим , не оправдавам майка ти по никакъв начин.  :naughty:
И моя мъж пътува и го няма в БГ , само за 15 дни в годината се прибира ,
така че имаш ли воля и хъс , устоява се.  :peace: Тя си знае , но фиданка така не се става ,
много воля трябва.  :hug:

Инесе , добре дошла и успех.   :bouquet:
Картофките добре за варивата , но във въглехидратен хапвай
филийка с лютеница , постна пица или сладолед.  :peace:

Даничка , мерси за кафенцето.  :hug:

Иринка , голям купон сте спретнали. Супер , така вссеки ще запомни сватбата.  :hug:

Анна , благодаря ти за поздравите.  :hug:

Малена , добър старт и на теб.  :hug:

Енинка , добре дошла и успех.  :hug:
Само подсладител може.  :peace:

Аз днес няма с кво да се похваля , освен с едно кило отгоре.
Но се надявам утре , други ден като свърши цикъла да го няма килото.  :peace:
А и се чуствам подпухнала , явно и вода съм задържала , до офиса не съм ходила ,
но това не еоправдание , а е явно от вчерашните прегрешения. :blush:
Но ще се поправя.  :crazy:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в пн, 01 юни 2009, 08:53
(http://manowar-bg.org/amorph/uploads/1thJune.JPG)

добро утро
Innesse, с  риск   да те объркам  аз след   бобов  ден  качвам  винаги,  а  след   въглехидратен,   макар  че се отпускам  да ям сладко, имам  минуси  :shock:
Мимка, стискам   палци за  яслата  мила   :hug:
Иринка,  цепиш  се  от колектива, вече не си  кандидат  фиданка,   а   истинска  такава, похвално  [smilie=smile3501.gif]
Даничка1979, мерси за  кафенцето  :kaffeetrmker_2:
Малена, как си  на   старта :)  с теб  сме  :2hug2:
Галка,   жалко за   сестра ти и децата  :(,  ти как  си,  имате ли бебета?
Жабче,  да  лепнеш  няколко целувки на Краско на изпроводяк от нас   :love:
Ели, къде си? Не ми  върви кафето и банана   без  теб  :mrgreen:

за всички  :hug:


П.С.  днес  съм  +0.200, та нали  вчера  беше  бобов  за мен,   за обяд  ядох   кутийка царевица,  следобяд -   череши,  вечеря  доматки ..... и тази сутрин   :badscale:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: joanina в пн, 01 юни 2009, 08:56
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ МИЛИ ДЕЧИЦА!РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И НОСЕТЕ РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!
Добро утро фиданки!
Даничка, благодаря за кафенцето.
Иринка, изглеждаш чудесно.И аз ще се присъединя към фиданките и ще попитам какво още искаш да сваляш, и така си си много добре.Голям купон е била тази сватба!
Ели, успех при кръвопийците днес.Дано всичко мине леко и безпроблемно.
На всички работещи мацки - лек и ползотворен ден и без напрежение в работата!
Аз нямам с какво да се похваля.Пак съм в застой при режимен ден - въглехидратен.Но продължавам напред.Надявам се в най-скоро време да потръгнат нещата, защото при мен всичко става много бавно.
Добре дошли на новите момичета и успех!Няма да съжалявате, режима е супер лесен за изпълнение, а тук ще намерите истинска подкрепа от приятели.
Жабка, лек път на твоите хора и весело изкарване при дедко!А за килото не се притеснявай - ще го пребориш.
Хайде усмихнат и слънчев ден на всички и много минуси да отчетете!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в пн, 01 юни 2009, 09:14
Добро утро мили фиданчици.
Да не забравяме и закуската

(http://images.ibox.bg/2008/08/04/%20tbejy/256x190.jpg)   (http://www.dietite.bg/userfiles/image/2009/01-06fr.jpg)

Айде и нещо по-екзотично

(http://djekova.info/blog/wp-content/uploads/2008/11/pb160596-1.jpg)


Хайде сега ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА.


(http://img241.imageshack.us/img241/5705/untitled1xu4.jpg)


ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ДЕЦА ПО СВЕТА.


Даничка мерси за кафенцето  :hug:


Добре дошли на новите фиданки. Много успехи с диетата и свалени килца.


Аз имам малко минусче от вчера и много се радвам.  newsm44 Днес съм на варива и май ще си взема пълнени сармички с ориз и салатка. Това ще ям и на обяд и на вечеря.НаТи Where are you?Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в пн, 01 юни 2009, 09:23
Привет дами  :hug:  Даничка мерси за кафето и закуската и на теб също  virdjinia :hug:
Честит празник на всички малки и вече пораснали деца! Нека запазим детското в себе си и поне за ден да забравим, че сме възрастни и да се усмихваме повече.(http://s10.rimg.info/f270704a64d27d4c6b654f58f188359a.gif)   Поздравче за всички   :D
http://www.youtube.com/watch?v=a-AZwY-0lvo&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=a-AZwY-0lvo&feature=related)
И мами да не забравяме запалените фарове днес! 
Видях че има доста новички, добре дошли   :bouquet:
По-късно ще ви изчета. Успешен ден на всички  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в пн, 01 юни 2009, 09:24
Ох, вътре сме  :mrgreen:
При нас доста дечица приемат а и бяхме напред ама все пак друго си е да знаеш със сигурност

Имам си и голямо минусче от вчера - 1 кг, днес продължавам на вода и череши  :crazy:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Mrs S в пн, 01 юни 2009, 09:25
Много ти благодаря,Жабче! :hug:
Явно ще трябва тотално нова настройка на организма отново! :D
Благодаря на всички момичета,които ме приеха в отбора!Благодаря за посрещането!  :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Malenna в пн, 01 юни 2009, 09:35
Още не съм закусила, защото преди малко станах. Сега ще отида да си набера череши от двора /друго няма/ и ако закуся в 10, трябва да обядвам не по-рано от 14 часа.
Ако неистиво огладнея между храненията, мога ли нещо да ям? просто  се застраховам :lol:

Успешна нова седмица на всички и Честит празник на децата ни!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: verabel в пн, 01 юни 2009, 09:35
здравейте,
Ели, това е да са ти широки панталоните /те сигурно ти падат, такава голяма разлика има, браво на теб за упоритостта!/

Аз днес съм свалила 0,5кг от вчерашния +1.
Вчера си бях режимна - свинско месце и салатка и около литър и половина вода.
Днес варива - ще хапвам печен зрял боб с чушки и гъби и някаква салата, закусих около 300гр. черешки.
Добре дошли на новите и успех с режима!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Румяна Лефтерова в пн, 01 юни 2009, 09:41
Добро утро милинки, отдавна не съм ви навестявала, как сте слабеете ли?
Аз съм добре, държа фронта и с килограмите, все още нямам качен и грам, а вече ще влизам в четвърти месец. Много мои познати казват, че причината за това е била диетата,, която спазвах преди, и ако е така ето още едно нейно положително качество. Сега наблягам повече на плодове, защото маистина има вкусни сега :love:
Има нови присъединили се на които мога да пожелая само успех и търпение, щом сте се разписали вече тук няма мърдане, няма  да съжалявате. Сега се връщам назад да видя колко слабички сте станали :hug:
п.с. Жабка, браво ти да не изчезнеш, голям напредък има при теб, и малко ти остава :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 09:44
Руми , радвам се да те видя.  :hug:
А още повече , че нещата около теб са добре. :love:
Леко и безпроблемно бременеене.  :hug:

Малена , като хапнеш плод в 10 , към 12-12:30 може да обядваш.  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: dida в пн, 01 юни 2009, 09:49
Здравейте!Реших да мина на тази диета/ благодарение на мненията прочетени в тази тема/
Искам да попитам може ли да се консумира мюсли със сушени плодове и в кой ден.
По принцип го ям с кисело  мляко.
Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 09:57
Дида , добре дошла.   :bouquet:
За мюслито нека кажат и другите , но
аз мисля , че във въглехидратния ден може.
Но пък млякото може само в белтъчен , така , че
май трябва да се откажеш от мюслито.  :?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Румяна Лефтерова в пн, 01 юни 2009, 10:05
Дида , добре дошла.   :bouquet:
За мюслито нека кажат и другите , но
аз мисля , че във въглехидратния ден може.
Но пък млякото може само в белтъчен , така , че
май трябва да се откажеш от мюслито.  :?

Така си го мислех и аз, но изчаках и друго мнение, поне по спомен мюсли не сме яли. Само млякото и сушените плодове :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: renni79 в пн, 01 юни 2009, 10:19
Честит първи юни на всички дечица!

Добре дошли на новите фиданки.

Малена, аз също ям плод в 10 и после в 12 обядвам. не е нужно да чакаш 4 часа.

Моят кантар е за бой последните 10 дни -никакви минуси не отчита. :twisted: Наближава ми втория воден ден, а кг. за втория цикъл засега стоят на -2. Трябва да затягам дисциплината.

Днес съм въглехидратна и ще ям филийки с лютеница, следобяд крекери и за вечеря нещо сладичко. странното е, че вечер не съм никак гладна. От обяд до към 18:00 мога да ям непрекъснато, но вечер не съм гладна. може би, защото вечер вкъщи е такава лудница, че не мисля за ядене.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: f1ST14ka в пн, 01 юни 2009, 11:29
Здравейте, момичета! :hug: Да знаете, че всички сте прекрасни!
Искам да знам съчетавали ли сте в белтъчния ден пил. месо с кашкавал, защото нали са различни белтъци, а пак са и несъвместими по разделното хранене?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 11:37
Фъстъчка , аз специално по някога съм ги смесвала ,
не е желателно обаче.  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: verabel в пн, 01 юни 2009, 11:43
Жабке, приятен полет желя на щерка ти и детенце и много, а много хубаво да си изкарат и да се върнат, като негри черни!

Аз не съм смесвала месо с никакъв друг белтък.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Sarynna в пн, 01 юни 2009, 11:48
Здравейте, банда! Да се похваля - вече една седмица съм на таз диетка и съм -2 кг.  newsm44 Много съм доволна. Специални благодарности на Любопитко, че ме нави.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 12:01
Верабел , благодаря ти.  :hug:

След малко потегляме за аерогарата. :peace:
Отлитат от терминал 1 и машината за пакетиране на багажа
са я изместили на новия терминал2. Българска работа.  :ooooh:
Та сега ще минем да пакетираме куфарите и оттам отиваме
на терминал 1 да чекираме багажа.  :)

Хот Лейди , браво за постигнатото.  :hug:
Успех напред и още много минуси.  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в пн, 01 юни 2009, 12:54
Здравейте момичета, минавам на бързо. Мантуто мина добре, след малко съм на виедозон и след това колежка ще черпи за рожденния си ден днес. Аз съм на въглехидрати, така че никакъв проблем.
Честит празник на всички дечица, както и на родителите им, защото ние винаги ще си останем деца на нашите родители, колкото и да сме пораснали.
Добре дошли на новичките, и успех с режима.
Ако се яде плод в 10,00 не се чака 3 или 4 часа за прием на основна храна, а след час и половина може да се хапва. Жабка е казала, но аз да потвърдя.
Мюсли, може във въглехидратен ден но поляти с плодов сок, аз примерно ще си хапна такива заляти с прясно изцеден сок от портокали + малко медец.
Мимка* честито ви приемане  :hug:
Жабче, успешен полет, ти вече си да чекираш  багажа, но аз да си го пожелая.
Kriss  работа ме налегна, свърши ни и кампанията жълти стотинки и затова трябваше да ги отброявам и да се внасят в банката. Утре ще си го пием заедно + черешките, нали сме плодови.
Така казах ли честито на всички с минусчетата, на задържалите или с леко плюсче споко, това е режим не може всеки ден да се сваля, то тогава ще се свършим.
Повече от два белтъка от различни групи не е добре да се смесват, лично аз не го правя. Но тук не се спазва разделното хранене и всеки си решава сам, но така забавя процеса на топене и разграждане.
Сега Ви оставям мили мои. Довечера ще ви нагледам, какви сте ги свършили.
Силни гушки на всички момичета от форума споменати и не споменати  :hug:   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Malenna в пн, 01 юни 2009, 12:58
Фъстъчка , аз специално по някога съм ги смесвала ,
не е желателно обаче.  :peace:


Кои храни спадат към белтъчини:
МЕСО,СИРЕНЕ,КАШКАВАЛ,ЯЙЦА,МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ,СПАНАК,РЯПА,СОЯ И СОЙНИ ПРОДУКТИ,ЗЕЛЕ,ДОМАТИ,ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО,КАРФИОЛ...
Аз реших, че тези продукт могат да се комбинират помежду си. Явно не е точно така.
Поне навреме схванах   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в пн, 01 юни 2009, 13:04
Здравейте сладуранки :hug:
Честит 1-ви юни и ето моя пъздрав към всички ваши малки и пораснали деца и към вас самите. Нека поне днес забравим трудностите и неволите на забързания ден и да се потопим в детския свят пълен със смях и игри :hug:

(http://pozdravi.net/data/media/13/09.jpg)

Сега ще бягам, че приспах малкия и да ходя да сипя да яде големия и да легне и той да спи. И дано следобяд малко се стопли времето, че да си направим една хубава разходка. То е ясно, че зарята от площада няма да ходим там да я гледаме но имаме прекрасна гледка от терасата. Да не забравите и вие да я гледате довечер по канал 1. Съжалявам за краткия пост но нямам време повече да ви пиша сега :hug:
Малена, Фъстъчка и всичко нови моля ви да прочетете увода на темата. Той е превод от книгата за диетата и там ясно пише, че не се допуска смесване на белтъци. Повечето сме ги смесвали но истината е че по-добри резултати има при точно спазване на диетата :peace:
Кои храни спадат към белтъчини:
МЕСО, РИБА, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ-СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ИЗВАРА, МЛЯКО, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ
Те могат да се комбинират с всички зеленолистни и безскорбялни зеленчуци като:СПАНАК, РЯПА, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО,КАРФИОЛ, КРАСТАВИЦИ, ЧУШКИ...
...................
Не допускайте едновременната консумация на различни видове белтъци (месо и млечни продукти, месо и яйца, яйца и млечни продукти).


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: T i T в пн, 01 юни 2009, 13:40
  Привет!! нямахме нет два дена и много ми липсвахте  :hug:  :hug:

  Жабче с малко закъснение честит рожденден!! Бъди все така позитивна,ведра и амбициозна!!!! Радвам  се,че те познавам макар и виртуално!  :hug:  :hug:  

   Честит празник мили деца на фиданки!!!! Нека всички наши деца изживеят едно прекрасно детство,а и ние с тях!!!  :hug:

 Немога да се включа адекватно защото не съм Ви изчела,а и май няма да мога,че много сте писали :crazy:.Аз си стоя на 59 кг.,края на моята диета се вижда вече и едва ли ще сваля повече.Все по трудни ми стават особено плодовите дни незнам защо така,чувствам силен глад :roll: Онзи ден във плодов ден прегреших с парче баница :?и така срамувам се от себе си :naughty:Не правете като мен.
      Обичам Ви   :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: encheva в пн, 01 юни 2009, 13:57
Честит празник на всички дечица!
Аз да отчета като Жабчето едно плюсче...ама то вчера не беше хапване, не беше чудо, уж режимно, но явно количеството е било по-голямо  :crazy: . Стигнахме до ралито, но имаше инцидент и го бяха спрели, та си тръгнахме набързо оттам. Направо отидохме на гостито с барбекюто  :lol: Направих огрооомна салата, и прегрешението беше, че смесих сиренцето от салатката с месцето, а и друго - пийнах си и чашка кока-кола лайт, в жегата не й устоях  :oops:, обещавам повече да не близвам газирано  :whistle: И днес си ближа раните - плюс 0,900 кг.
Наобяд съм на една консервичка с царевица, без салата дори, наказвам се  :lol:
За довечера - ориз със зеленчуци планирам, но и да е друго ще е режимно.
Добре дошли на всички новодошли, и успех   :bouquet:
Отчетох се, вече пия кафенцето, да ви почерпя и вас  :hug:
(http://archzine.com/wp-content/uploads/2008/10/smile-cup-fr.jpg)
Жабче, цвета е специално избран  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в пн, 01 юни 2009, 14:29
Хайде мили момичета да изпием по едно следобедно кафенце.

(http://log.bg/users_images/32/32306.jpg)

НаТи и аз виждам трудности особено в плодовия ден. Първият месец когато започнах диетата не изпитвах никакъв глад и без никакви проблеми си искарвах стриктно всичките дни. Сега обаче ме гони много глад и не знам защо. Уж от  жегите дето бяха би трябвало да не ти се яде толкова а повече течности да ти се пият...?
Аз днес на варва си спазвам режича и на обяд понеже не стана със сърмичките ядох картофи задушени в масло и копър и салатка. Довечера имам от същото. Пък да видим кантара утре какво ще каже.
Честито на всички мацки с минусчета днес. Видях че има добри резултати особино при някои.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: wily в пн, 01 юни 2009, 14:39
още един на стартовата линия.... приемате ли    :pray: :ooooh:
отдавна се оглеждам за подходяща диетка..но все не намирам сили  и достатъчно време  и да започна имам поне 10 кг да махам, но са доста упорити и трудно ще постигна целите си... та ще ми трябва подкрепата ви... сега отивам да изчета напътствията и обещавам  :peace: да съм стриктна  :bowuu:

за днес до момента съм в графика на белтъците + закуска от череши , довечера ще гледам да няма късно похапване, че това ми е най-недостижимо  :blush:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в пн, 01 юни 2009, 14:43
Здравейте, банда! Да се похваля - вече една седмица съм на таз диетка и съм -2 кг.  newsm44 Много съм доволна. Специални благодарности на Любопитко, че ме нави.  :hug:

Браво! Само така, продължавай смело напред, а аз ще ти набивам канчето от време на време!  :mrgreen:
Днес съм на варива и си хапнах крем супа, половин краставица и един домат. За вечеря- отново същото. Другия понеделник ми е последния ден от първи цикъл, ясно е, че няма да продължа диетата докрай, обаче се чудя дали да не взема да направя едно Японско чудо...  newsm78


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в пн, 01 юни 2009, 15:08
Честит празник на детето на всички майки татковци и дечица да сте живи и здрави  :hug:
Сестра ми днеска е малко по добре явно лекарствата които започна да пие от вчера са започнали да действат  и дано приказките дето ги изприказвах поне малко да са влезнали в главичките на племенниците ми те не са бебета 2 и 9 клас са ама като има кой да ги наговаря против майка им .
Kriss  чакаме я тези дни да роди милата ми Саричка ако знаете какво шкембенце е отпрала и как ритат бебетата .
Ако не трябваше да се изчакат 90 дена и тогава да се започне диетката на ново от днес щях да я започна на ново то и без това съм на един таратор днес а за вечеря има яйца .Това не е работа да се храниш как да е тези дни все ми е тежко и лошо на стомаха и реших да продължавам да не смесвам храните не ми се отразява добре такова хранене .
Жабка желая им лек полет на децата ти и дано да си изкарат една хубава почивка .


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didnik в пн, 01 юни 2009, 15:14
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи дечица!!! Нека никога не забравяме, че сме били деца!

                         (http://www.suveniribg.hit.bg/fairies_2011.gif)

Жабка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - на патерица, но от сърце - жива, здрава, много обичана и щастлива, слаба и красива!

                               (http://media.abv.bg/img.phtml?id=242614)

Моя милост днес си прави един плодов разтоварващ ден, че след тази рожденна седмица нещо много нанагорно май ми дойде, ама то си е разбираемо де  ;-) Иначе вчера мина голямото тържество на каката за рожденния и ден, така че от днес край с глезотийките, че към тренировките на кроса да прибавя по-здравословен начин на живот, та от там и с по-готини резултати да се зарадвам, де  ;-)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пн, 01 юни 2009, 15:16
ясно е, че няма да продължа диетата докрай, обаче се чудя дали да не взема да направя едно Японско чудо...  newsm78

Защо бе ЛЮ?


Хайде мили момичета да изпием по едно следобедно кафенце.

Тук сме с чаша кафе в ръка  :lol:
Аз днес избягах по рано от работа,че абитюрентката да си оправя  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в пн, 01 юни 2009, 15:36
Изчетох ви със следобедното кафенце, Вирджи благодарско  :love:
Жабка, Краско като един малък Супермен ще се справи  :peace: от терминал 1 на терминал 2 :whistle: нямаме оправия. А ти не се притеснявай за 1 кило отгоре, пожелавам до края на седмицата да си - 2  :D
galia голяма прегръдка за теб и сестричката  :hug:.  :2gunfire: туй за бившият й, много мразя някой да настройва децата, глупава и кофти работа. Дано скоро се съвземе сестричката и да е много щастлива оттук нататък :peace:
дъщерята на Мим ти си бъди стриктна, тя мама като види резултата ще съжалява за алкохола и сладкото  ;-)
Мимка честито приемане и кило надолу  :hug: Бебката и мама как са?
Румка  :hug: леко бременеене и наминавай по-често.
Malenna страхотни снимки! Успех с режима!
Лю и ти ли за 2 път почна режима  newsm78  Аз бих ти препоръчала Скарсдейл вместо Японско  :peace: А нещо свали ли този цикъл?
didnik честито ти сърфист, аресва ми  :D :hug:
Гледам за среща говорите  :D ако някой летува към Бургас и региона може да драсне ЛС  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в пн, 01 юни 2009, 15:47
Даничка, веднъж правих диетата, приключих я в края на април, но за две седмици бая се олях с яденето и си върнах две- три кила. Ядосах се и реших да не правя 90 дни пауза, а да я започна отново, но не съм хич сериозна и рядко имам ден без прегрешения. И за това като приключа цикъла или ще правя някаква друга диета или ще си хапвам нормално, пък наесен ще я повторя отново.
Веси, свалила съм уж 2кг., които са плаващи- ту ги има, ту ги няма... Сега ще погледна Скарсдейл, нещо ми говори, но не се сещам за какво иде реч...  :thinking:
Ако не завали и мъжа ми си дойде навреме, може да разходим Митко в Южния парк и смятам да прегреша с карамелизирани пуканки...  :oops:

Редактирам си поста, за да ви кажа нещо, което от вчера се каня да ви разкажа, но все се отплесвам... Какво ми се случи като отивах на танци и пътувах в тролея... Едно момче, най- много на 20г. да е било, седеше по диагонал на мен и си беше извадил сещате се кое и правеше сещате се какво... . През цялото време ме гледаше, а аз се чудех къде да се дяна и дали ми се привижда (късогледа съм). По едно време се премести и седна зад мен и добре, че дойде моята спирка и слязох, че не знам направо какво щях да направя... Потресена съм...


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в пн, 01 юни 2009, 15:52
Лю и аз го започнах за 2-и път но само задържах, явно за 90-дни организма свиква и си иска почивка за да го забрави. Затова призовавам новичките да са стриктни  :peace: Сега с горния режим пораздвижих нещата и за седм. съм -1.5  :party: след това минавам на разделно и тъй докато минат 90-дни почивка. Но определено почивката е необходима. Приятна разходка и леко с пуканките  :D   Ау ей туй ме потресе  :shock:  ужас... без думи... абе тея нямали кой  да ги прибере  :thinking:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: NBVV в пн, 01 юни 2009, 17:15
Здравейте, порастнали и не толкова порастнали деца! Честит празник на всички, които го празнуват!
Аз минавам набързо и казвам добре дошли на новите. А на минусовите - само така - надолу катара!!!
Имам и аз с какво да се похваля - имах два поредни дни с минус 500, а на следващия, т.е. вчера  бях с минус 1 кг. Неповярвах на очите си, но толкова показваше. През деня хапнах 1 наденичка на скара и 1 кюфте пак на скара със зелева салатка. Бяхме на един манастир и ми беше едно хубавооооо..Вечерта, тъй като нямаше нищо подходящо за мен за вечеря си хапнах само салатка с доматки и краставички. Лошото е че днес сутринта кантара показа +900  :shock: Защо така и аз незнам. Днес съм на оризче...
Дано утре няма пак плюс  :cry:
Лека вечер и по-малко храна...


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в пн, 01 юни 2009, 18:59
Здравейте мили,фиданки.Незнам дали ви липсвах,но вие определено много ми липсвахте.
Честит праздник на всички деца.
Жабче,мила честит рожден ден на патерица,пожелавам ти успех във всяко начинание.Дано полета да премине нормално и Криско да си искара чудесно.
Сноучева,много се радвам,че се отби да кажеш как си,много минуси ти пожелавам.
Мимка,много вкусни неща си направила.Честито ви приемане в градината.
Галя,съжалявам за сестра ти и дано скоро да се въстанови,че такива като бившия и са много и се впиват като кръвопиици в жертвата.
Руми, :hug: преминаха ли вече нерасположенията?
Иринка,изглеждаш чудесно.
Крис,с интересни бебета сте се сдобили.Иваила е голяма сладурана пу пу.
Дъщерята на Мим ,ти не се отказвай,а майка ти сама ще разбере ,че греши.
Ели,чудесна си на новите снимки.Твоят Ромео те чака само още не сте се срещнали. :pray: с иследванията всичко да е наред.
Добре дошли на всички нови и успех с диетата.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 19:19
Дидник , Нати ,Роси ,благодаря ви милички.   :bouquet: :hug:  :bouquet:

Изпратих ги , но самолета има закъснение от 30-40 мин. , че некви наши бандюхи ги очакваха
полицайте да ги докарат от странство.  :crazy:
Краско като ни чекираха багажа му удари голям рев , чак в
истерия изпадна.  :cry: Искал си куфарите , те били негови , та докато го
успокойм и укротим голем зор. Но що влязоха в терминала и видял самолета се
успокойл , а и веднага за 11 евро си напазарил нещо от фришопа.  :lol:
После като пристигнат живи и здрави , ще докладвам.  :peace:
Мъж ми и той не търпелив и вече е на Барселона и ги чака.  :lol:
На мен ми е много тъпо без дребния , един месец ще ми се види година.  :(
И за да се разтуша малко минах та си купих едни дънки , старите от дебелите
месеци ми бяха 42-44 номер , а тез са ми 34.  :crazy:
Купих си и 3 блузки от 2-3 Х-са дето носих сега си взех 2 блузи М-ка
и 1 Л-ка.  :party: Много съм щастлива , че не помня от кога такива размери
не съм носила.  :) То голям кеф да влезеш в магазина и да има дрехи за твойта осанка.  :hug:
Ето блузите ми. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351030&pid=12655727


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в пн, 01 юни 2009, 19:51
Искаме ги снимани върху теб така не можем да ги видим колко са хубави,но все пак честито с здраве да ги носиш.Аз в неделя ще бъда с дъщеря ми в София,но незнам колко свободно времи ще ми остане до автобуса,за да се видим с някои от фиданките.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 19:58
Роси , утре ще гледам да се изфотам с дънките и блузите.  :peace:
А телефона ще ти пратя на ЛС , ако има време да се видим.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пн, 01 юни 2009, 20:08
Здравейте за безброен път днес  :lol:
Прибрах се от празника на детенце,беше много хубав  :D
Сега ще ви покажа,какво направих одеве преди да тръгна:

(http://lh3.ggpht.com/_8l_8sC4j5GE/SiQI8UEtPmI/AAAAAAAAHm8/fm5cMoRcyfY/s512/101_0251.JPG) (http://lh4.ggpht.com/_8l_8sC4j5GE/SiQJJj1RhSI/AAAAAAAAHnA/Xr9KzY8JCVk/s512/101_0253.JPG)

Това е моето слънчице Дилянка(калпазанка) и моля ви не обръщайте внимание на разхвърляния ми дом :oops: :oops: :oops:,но Ели много късно се сетих да я помоля да отскочи до нас  :lol: :lol: :lol:

(http://lh4.ggpht.com/_8l_8sC4j5GE/SiQJe6JkUkI/AAAAAAAAHnc/xPAKeIx0I0w/s400/101_0232.JPG)

а,това е майка и  :oops:

(http://lh5.ggpht.com/_8l_8sC4j5GE/SiQJssOGYNI/AAAAAAAAHng/3d5Z14ad6Tw/s400/101_0236.JPG)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 20:12
Дани , пак красота си сътворила. :hug:
Прекрасно е цветето , детето , а и мама. :peace:
Само незнам кво толкова имаш да сваляш.  :roll:
И детенце и ти сте супер.  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пн, 01 юни 2009, 20:17
♥ ЖаБкА ♥, мерси мила,ама то фотографа е много добър  :lol: :lol: :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 20:41
♥ ЖаБкА ♥, мерси мила,ама то фотографа е много добър  :lol: :lol: :lol:

Не само добър , а и готин , малееее не е за вярване ,
изглеждаш супер.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пн, 01 юни 2009, 20:53
Не само добър , а и готин , малееее не е за вярване ,
изглеждаш супер.  :hug:


 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Само ние двете ли ще си квакаме тази вечер ???


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mim_d в пн, 01 юни 2009, 21:01
Здравейте идвам и аз да квакам с вас (дъщерята е!)
да се похваля тазе вечер съм -500гр. от днес сутринта. Направо не е за вярване  ;-) ;-) Жабка аз хубу натропах мама снощи ама тя е 51.500 и заради това сее поотпуснала сега, тя започна диетата, за да е съпричастна с мен, ала все пак не е честно да яде без мен  :D :D :D Айде след малко ще ви се включа сега отивам да ви изчета  :inlove: :2kiss2: :2kiss2:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Румяна Лефтерова в пн, 01 юни 2009, 21:04
Лю, много кофти мила :shock: Мислех си как бих реагирала, ама ми е трудно да си представя :ooooh:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 21:09
Дъщерята на Мим , та мама кво има да сваля с тез килца. :hug:
Май напразно беше хокането.  :lol:

Мойте хора се обадиха , пристигнали са.  :peace:
Всичко е минало ок. Краско бързо е разбрал ква е функцията на
стюардесите и е понал да си поръчва благинки.  :mrgreen:
Даже е преспал и сега е весел.
Вече са с дедко и мен не ще да ме чуе по телефона.  :)
Сега отивали да оставят багажа и от там на ресторант.
Нека им е зле.  :lol:Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в пн, 01 юни 2009, 21:14
Жабка вярно нека им е зле :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в пн, 01 юни 2009, 21:16
♥ ЖаБкА ♥, браво,много хубаво  :hug:
А,сега ти дерзай,какво те очаква  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mim_d в пн, 01 юни 2009, 21:17
има има тряа стане 50кг. Тя си го избра  :) :)  А пък твоите блузи много готини, голяма мацка ще бъдеш с тях   ;-) ;-) чак може да ми ги заемиш някои ден


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в пн, 01 юни 2009, 21:20
Даничка,и цветето и детето и мама са супер.
Жабка,това са добри новини.Много се радвам за тях,още повече ,че полета е завършил благополучно.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 21:38
Всичко е завършило благополучно , това е супер. :hug:
Бях се претеснила , че съобщиха за някакъв
самолет на френските авиолинии , че е изчезнал.
Неразбрах подробности , ма това ми беше достатъчно да
ми трепери душата докато се обадят.  :peace:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в пн, 01 юни 2009, 21:42
страшно е само като си го помисли човек


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в пн, 01 юни 2009, 21:44
страшно е само като си го помисли човек

Не е лъжа , ма Господ да ни пази от такива неща.  :pray:
То по земята ходиш и гаранция нямаш , та във въздуха....


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в пн, 01 юни 2009, 22:13
Даничка1979  и двете сте много хубави честно да ти кажа аз ако съм на твоите килограми няма да погледна диетка . :hug:Много красиво цветенце си сътворила онзи ден показах на малкия ми син красотите които си сътворила много му харесаха то милото ми е художник и живо се интересува от такива неща .
Жабка много се радвам че живо здраво са пристигнали децата а Криско е оправен като баба и дядо как няма да се оправи детето и да използва благинките .И аз като чух за самолета дето паднал се поослушах по какъв маршрут е пътувал . :pray:
Да ви похваля момичета в  нашия град  какъв резил беше днес .Ходихме с милото на центъра да гледаме зарята за 2.6 по площада тук там по някой човек войниците бяха повече от цивилните освен това нямаше и заря гръмнаха с автоматите войниците и това е .Резил голям завод Арсенал в града толкова не можаха да осигурят фоерверки децата стоят и чакат да гледат заря и така се прибраха всички разочаровани .


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в пн, 01 юни 2009, 22:15
Добър вечер мацки.  

Добре дошли на новите фиданки гледам с всеки изминал ден ставаме все повече. :hug: Успех с режима и много свалени килца.

Даничка като гледах снимките в началото не разбрах че сте майка и дъщеря. После като прочетох коментара към снимките... :shock: :crazyeyes: Между другото страшно много прилича на теб.


Жабе споко със самолета той е тръгнал от Рио и на борда няма българи, но въпреки това е доста шокираща новина. Слушайки новините обстоятелствата са доста странни. Дано всичко завърши благополучно.

Аз днес бях напълно режимна и се надявам на добър резултат като се кача на кантара утре.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в пн, 01 юни 2009, 22:34
Лю, много кофти мила :shock: Мислех си как бих реагирала, ама ми е трудно да си представя :ooooh:

Ами кофти е, още повече, че по никакъв начин според мен не съм провокирала такова поведения- бях с анцуг, слънчеви очила и почти без грим...
Как си ти Румка, рядко пишеш, минаха ли неразположенията?  :hug:

Ех Жабе, браво на Криско, хубаво ще си изкара детето там, пък и дядо ще зарадва.  :D


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в пн, 01 юни 2009, 22:34
Момичета здравейте  :hug:
Даничка много сте сладки с дъщеричката, и страхотно нещо отново си сътворила.
Жабче радвам се че вече Краско са стигнали благополучно и че даже са отишли и на ресторант. Сега дедко ще го глезка, а на баба ще и е тъжно, но няма как  :hug:
Гали моля се при сестричката ти нещата да се наредят  :pray:
Исках да пиша на всяка едничка тук, защото ви чувствам близки, но днес минах на ехограф и новините не са добри. Но трябва да се приеме действителността такава каквато е, това е живота. Както каза днес лекарката, няма здрави хора, има просто хора не ходещи на годишни лекарски прегледи. Утре кръв от вената ще ми вземат, дано поне кръвната захар и хемоглобина са наред, че няма да имам сили ако и утре ми сервират лоши новини. Това психиката и внушението е голямо нещо, днес цял ден ме боли гърдата, а преди докторката да ми каже, че имам проблем и с двете нищо ми нямаше. Ох не мисля в момента адекватно, по добре да си легна момичета. Извинявам се за не до там ведрият си пост.
Та така ми мина прегледа Роси  :hug:
С обич Ели  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в пн, 01 юни 2009, 22:45
Ели, имаш много, много  :hug: :hug: :hug: от мен!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: rosi_72 в пн, 01 юни 2009, 22:45
Не така момиче не се отпускай,почини си нали казват ,че утрото е по мъдро от вечерта.За всичко има решение и лечение и при теб нещата ще се пооправят сигурна съм в това.  Ели,:hug: :hug: :hug:.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в пн, 01 юни 2009, 23:00
Ели не се предавай  :hug:гушкам те силно отиди и на още един лекар да е сигурна диагнозата .
Сестра ми днес е по добре от вчера  :pray:но следващия път като и се обади онова леке и пак ще се трупяса .Мама ще си отиде за няколко дни при нея .


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Malenna в пн, 01 юни 2009, 23:42
Ели, стискам палци, всичко да е наред и да спреш да се притесняваш.

Днес ми беше 1ви ден . На 2 пъти много огладнявах, но не съм прегрешила и грам.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в пн, 01 юни 2009, 23:51
Ели стискам палци утре изследванията да са добри  :pray: А ти не оклюмай така и не си внушавай разни ми ти работи. Знам че е трудно да не мислиш за това което са ти казали, да не кажя почти невъзможно, но ти си силна и вярвам че ще се справиш. (http://s14.rimg.info/b9484c5bc88d13225f7c32a1c6eea96e.gif) и утре да пишеш.
Гале радвам се за сестричката  :hug:
Жабка ее браво че са пристигнали децата. Дедко вече е на седмото небе от щастие, а на баба ще й е мъчно, но нема начин  :hug:  Честито дрешки, много ме кефи последната блузка.
Даничка, Дилянка голяма симпатяга и страшно прилича на мама. Как ги правиш ей тъй одеве тези красоти  :ooooh: на мен ще ми трябва месец и пак нема да стане като твоето  :mrgreen:
дъщерята на mim_d айде дано утре е по голям минуса  :hug:
Malenna поздрави за успешното начало  :hug:
Лека и режимни сънища на всички  ;-)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: eve-nadine в вт, 02 юни 2009, 00:21
На 2 пъти много огладнявах, но не съм прегрешила и грам.
можеш да хапнеш плод , ако много прималееш.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mu6morok в вт, 02 юни 2009, 01:04
Ели душинка златна съжалявам че трябва да минеш през това.Каквото и да каже ще е излишно,но да знаеш тук има с кого да споделиш.Ние сме с теб и ти стискаме палци всичко да е ок и да се наредят нещата бързо при теб  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в вт, 02 юни 2009, 06:29
galia69, благодаря ти мила,но наистина имам нужда да отслабна.Незнам,заюо така добре изглеждам според вас  :hug:

virdjinia, така изглеждам като бързам да родя рано  :lol:

vesyy, като дойда на морето,тази година ще ти се обадя и ще те науча  :love:

elinor80, мила горе главата.Както е казала Галя отиди на още един доктор.Ако искаш ще ти дам координати на една страхотна лекарка.Млада си,дори и да има нещо, е открито навреме и ще се излекува.Само спри с песимистични мисли.Престани да си внушаваш и си мисли само положителни неща. Няма начин,да не се оправиш момиче.
Ние сме с теб.И моля те пиши и споделяй по често,за да не си го трупаш.


А,сега добро утро  :hug:
Днес съм плодова,дано да издържа, да не ме изкушат с нещо колежките  :lol: :lol: :lol:

Хайде народе,на кафето и закуската

(http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3058305/2/istockphoto_3058305_breakfast_fruits_and_coffee.jpg)

Лек ден на всички.Успех на новичките и  :hug: :hug: :hug: :hug: за всички  :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в вт, 02 юни 2009, 06:37
Добро утро фиданки :hug:
Дани,благодаря ти за кафенцето :love:аз тъкмо да го сервирам и ти ме изпредвари :peace:ок,няма проблем :hug:
Ели,споко душко ние сме с теб-кураж :love: :love: :love:
на всички лек и отслабващ ден :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в вт, 02 юни 2009, 06:38
Забравих да попитам Иринка,как мина първия работен ден ?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в вт, 02 юни 2009, 06:40
mima1976l,
сервирай го бе мила има хора дето пият по няколко  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в вт, 02 юни 2009, 07:10
Добро утро мили фиданки.

Елечка  :hug: Много съжалявам че трябва да преживееш всичко това :hug: :hug: :hug: Обаче не тръгвай с такива мрачни мисли. Много е важна настройката на човек мисли си само положителни неща. Знам че сигурно е много трудно в такива моменти но ти си млада и не бива да допускаш да се предаваш толкова лесно. Сигурна съм че след време всичко ще бъде наред. Ще стискам палци дано са добри резултатите днес.

Даничка мерси за закуската и кафенцето.

Аз ще се меря по-късно а сега си отивам да полегна.

Дано днес повечето се похвалят с минусчета.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в вт, 02 юни 2009, 07:13
(http://srv0110-04.oak1.imeem.com/g/p/cf382af8711d61af99335dafd0f90c41_web.jpg)

Вчерашното кило днес е вече стопено , няма го.  :party:
Днес съм на въглехидрати и май ще поръчам една пица за обяд.  :peace:
После ще имам ходене до провинцията и така поне ще съм сита.  :D

Ели , не си вношавай щуротий , ми направи консултация и с друг лекар.  :peace:
От внушение може да умре човек , стягай се с теб съм и докладвай. :hug:
Ако има нужда от помощ казвай , всички сме с теб.  :love: :love: :love:

Дани , мерси за кафето и закуската.  :hug:

Снощи мойте се обадиха късно , че даже са на Мак Доналдс ,
това заведение дребния не го изпуска.  :crazy:
Изкарали са добре , да видим и днес как ще е , да не каже ,
че си иска в неговата къща.  :lol: Но , там ще му хареса , та ден-два ще е каприза само ,
ако има такъв де.  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: joanina в вт, 02 юни 2009, 08:42
Добро утро, мацки!
Даничка, благодаря за кафето и закуската!И ти като Жабка само красоти показваш, и ти, и дъщеря ти , а за изкуството да не говорим.Много ми хареса, както казаха фиданките - имаш златни ръце.
Жабка, много се че Краско и дъщеря ти са пристигнали благополучно, и дедко е много щастлив.Ще има да ги глези...
Ели, слънчице, много съжалявам че преживяваш това.Но не си тормози хубавата главица с излишни работи, преди всичко да е уточнено.Направи си консултация и с друг лекар, ако трябва и с двама още, но не се предавай веднага.Ние сме с теб и те подкрепяме с всички сили и ще помагаме с каквото можем.Горе главата мацко, всичко ще се оправи.Бъди оптимист и не си внушавай разни работи!Успех с изследванията днес и чакаме да ни пишеш.Не го задържай вътре в теб, сподели го с нас и всичко ще мине по-лесно.Много целувки от мен.С теб сме!
Иринката се губи, как е минал първият работен ден?
На всички прекрасни мацки тук, пожелавам усмихнат и слънчев ден и много минуси!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: renni79 в вт, 02 юни 2009, 08:44
Добро утро!

Ели, кураж и повече оптимизъм. Всичко ще бъде наред, щом си взела вече мерки. :peace:

Днес кантара пак не помръдва.  :tired:Днес съм на плодове. Понеже и аз трудно ги изкарвам тия дни съм решила да похапвам слънчоглед като пригладнея. знам, че е печен и солен, но по-добре това, отколкото да нападна нещо друго.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в вт, 02 юни 2009, 08:46
Добро утро на всички,аз най-после се преборих с плаващите 2 кг,вече не ги виждам и ще чакам дано и 6 да се покаже.
Даничка,  мерси за кафето и закуската.Дани,имаш малко в ханша за сваляне ,но на фона на наще сланинки ни се виждаш идеална.
На тръгващите на работа лек работен ден,на останалите приятни занимания.
Жабче,ще свикне те децата бързо се климатизират.
Галя,  хубаво е че сестрати се оправя,но на онзи идиот няма ли как да му се забрани достъпа до нея.
Ели,не се затваряй в себе си пиши.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в вт, 02 юни 2009, 08:50
И аз днес като Рени явно наште кантари са се наговорили защото и моя не помръдва нито плюс нито минус.
Днес съм на въглехидрати и ще си хапна спагетки със сос от босилек. По-късничко се надявам да хапна палачинка с шоколад.
Жабе ти със сериозен размах махаш килце след килце. Браво на теб. Поздрави за големия минус. Много хубаво че дечицата са престигнали благополучно и всичко е наред.
Хайде момичета хубав ден.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: wily в вт, 02 юни 2009, 09:01
добро утро е лек ден момичета и най-вече на Ели  :hug:

моят първи ден мина без издънки..и резултата е на лице..но аз си подам тома-неверни и докато не стане очевадно - намалението ще съм упорита...
днес ми е Бобов ден и съм се подготвила с едно бобче за обяд , а довечера планирам оранжева леща- пасирана и една саладка от зеле и моркови... ако нещо не е режимно, ще съм благодарна на корекции от ветераните   :bouquet:
закуската ми беше череши, а сега пийвам кафе  :peace: захар не ползвам, така че съм режимна  :bowuu:Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Innesse в вт, 02 юни 2009, 09:03
Вчера изкарах на салати с белтъчини, но май не съм съвсем по канона, тъй като си позволих смесване на разл. белтъчини.
Харесвам овчарска салата и не бих могла без нея, а и хранейки се разделно от много години съм установила че това не вреди много.
Напротив, винаги човек може да приема големи количества без да качва. Качването при мен е от зимата и е свързано с неспазване на обичайния ми режим, както и от др.фактори.
И така, днес ще съм на салата + задушени пресни картофки.

Успех на всички.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: dim_ani в вт, 02 юни 2009, 09:04
здравейте  :hug: :hug: :hug:
Днес съм щастлива,най-накрая се появи тая 5-ца на кантара,не че има голяма разлика между 59 и 60 кг,но...друго си е с 5 отпред.Не съм го виждала от 7-8 години :party:
Ели  :hug: :hug: не се притеснявай предварително.Потърси поне още едно лекарско мнение,че като ги знам какви са лекарите :ooooh: слагат си разни диагнози...А внушението също не е за пренебрегване...аз преди няколко месеца си бях въобразила че имам белодробна емболия...и познай..започнах да се задушавам постоянно,докато не успях да се овладея и да спра да си внушавам глупости...когато това стана и задушаването спря...странна работа :flutter: Гледай позитивно на нещата,колкото и трудно да е понякога това. Има теория,че чрез мислите си проектираме съдбата си.   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в вт, 02 юни 2009, 09:32
добро утро

Ели, мила, наистина понякога диагнозите не са приятни но това не ни дава право да се отчайваме. Горе главата, приеми го като още едно изпитание с което да се справиш и бъди сигурна че краят ще е добър. Стискам палци днес изследванията да минат добре и резултатите да са добри. Ние сме с теб  :hug: :hug: :hug:
Даничка мерси за кафенцето и закуската, изглеждаш много добре а за красотите без коментар   :bouquet:
Жабе радвам се че твоите хора са пътували и се чувстват добре там, а времето ти пожелавам да мине неусетно и скоро да сте пак заедно  :hug:
Ана честита ти петичка, разликата наистина не е голяма но важното че започва с 5  :mrgreen:
Рени пробвай със сушени плодове или сурови ядки, от солта ще задържаш вода  :peace:
Веси, благодаря че попита, бебата е станала 1,500, много добре наддава, а мама я изписаха отдавна, и тя е добре  :hug:

Аз след втория плодов се разделих с още 500 гр и вече съм 68,5 кг  :party:
от снощи съм се наточила на едни пилешки пържолки и нямам търпение да стане обяд   :chef:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Mrs S в вт, 02 юни 2009, 09:33
Привет и от мен в този така мрачен ден!
Първият ми ден мина разкошно-не съм била гладна,и така се радвах на плодовете! :love:
Днес ми е малко странно,че ще мога да хапна малко картофи или ориз. :party:

Ели,кураж!Аз също минавам през подобни несигурни диагнози в семейството ми!Провери не за още едно,а ако се налага и за още две,три мнения!Човек не е перфектен-стават и грешки!Не си позволявай да вкарваш някакви мисли в действие,преди да си на 100% сигурна!Силно се надявам да се включиш скоро с добри новини! :pray:

Момичета,аз имам един въпрос-малко не ми стана ясно,може ли да ядем различни продукти от списъка в един ден. В смисъл такъв-на обяд ако има месо,може ли за вечеря да има сирене например?Доколкото прочетох в самата книга пише,че вечерята е това,което си ял на обяд,но наполовина по-малко количество.Така ли е в действителност?Или можем да си позволим различни продукти за дадения ден?
Извинявам се предварително,ако съм досадила,но наистина не ми стана ясно... :oops:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в вт, 02 юни 2009, 09:36
Момичета , аз излизам по задачки , да видя кво ще сътворя по
нашите родни институции. :ooooh:
Ето манекенката се изфота набързо.  :mrgreen: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351030&pid=12666807


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Mrs S в вт, 02 юни 2009, 09:38
Ето манекенката се изфота набързо.  :mrgreen: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351030&pid=12666807[/i][/b]
Прекрасна! :love:Браво!!! :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в вт, 02 юни 2009, 09:40
Енинка повечето момичета не спазват правилото но по прицип за по-добри резултати е добре вечерята да е същата. Аз лично по-скоро не го спазвам най-вече защото ми се яде и мляко, и сирене, и месо а предпочитам да не ги смесвам, затова на обед примерно ям месо а на вечеря сирене или нещо млечно

ЖАбе супер си мацка   :bouquet:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Malenna в вт, 02 юни 2009, 09:44
Anna_8612, благородно завиждам  :party:

Вече закусих с кисели ягоди /викам си, нищо, че не са сладки, сигурно имат по-малко захар/ :mrgreen:

За обяд и вечеря съм си приготвила ориз със зеленчуци.

Вчера се измерих и изтеглих на една машина /има ги в аптеките и Пикадили / сигурно я знаете.
Измерва кръвно, пулс, килограми, мазнини, тегло без мазнини, вода в организма и т.н. Разпечатва го като на касова бележка. Струва 1 лв.
Решила съм всеки понеделник да минавам покрай машината за отчет:):):)
Е вчера доста се нараних, като видях какво ми изписа, но нищо, не беше кой знае каква тайна за мен :sick:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: encheva в вт, 02 юни 2009, 09:46
Добро утро, момичета!
Ели, миличка, горе главата, каквото и да е, открито навреме, всичко се оправя. Ние сме с теб  :hug:, много силно те гушкаме, и иди и на друг преглед, поне на още един. Всичко ще е наред!  :love:
Жабке, супер си, да знаеш  :hug: Ние с теб май вървим в синхрон, и аз днес стопих +0,900, че даже и още минус 0,100 гр. имам.
И аз съм въглехидратна днес.
wily, поздравления  :hug:
Мимка* , браво на бебата, все така да расте  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: dim_ani в вт, 02 юни 2009, 09:49
 Жабке супер изглеждаш,браво!!!  :bouquet: Може да те объркат с някоя тийнейджърка  :flutter:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mu6morok в вт, 02 юни 2009, 09:51
Добро утрооо как сме.Кафенце има ли бе че да сръбна едно и да бягам.
Мимка абе да те питам тебе-ти случайно да си била с друг ник като например Мимето ив.  :thinking:
Жабич евала ма душа.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: wily в вт, 02 юни 2009, 09:55
здравейте  :hug: :hug: :hug:
Днес съм щастлива,най-накрая се появи тая 5-ца на кантара,не че има голяма разлика между 59 и 60 кг,но...друго си е с 5 отпред.Не съм го виждала от 7-8 години :party:

еххххххххххх.... и аз искам така 5 - в началото на килограмите ми..па било и 59.999  :blush: действа ми много мотивиращо  :hug: ...но ще има да почакам... важното е че борбата е почнала  :naughty: и няма връщане назад  :xarms:

Вчера се измерих и изтеглих на една машина /има ги в аптеките и Пикадили / сигурно я знаете.
Измерва кръвно, пулс, килограми, мазнини, тегло без мазнини, вода в организма и т.н. Разпечатва го като на касова бележка. Струва 1 лв.
Решила съм всеки понеделник да минавам покрай машината за отчет:):):)
Е вчера доста се нараних, като видях какво ми изписа, но нищо, не беше кой знае каква тайна за мен :sick:


трябва да потърся такава машинка и в София...че му нямам много вяра на моя кантар  :stop:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка о&
Публикувано от: rosi_72 в вт, 02 юни 2009, 10:03
Мимка,новините с бебка са супер,все така да продължава.
Енинка,мимка вече ти е отговорила на въпроса.
Жабка , [smilie=smile3501.gif] newsm10 си.
Честито на всички с минуси.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Mrs S в вт, 02 юни 2009, 11:43
Мимка*,благодаря ти много!  :bouquet:
Аз ще се помъча да спазвам това правило,доколкото мога...Освен ако някой ден не ме подгони лакомията... 8)
Снощи играхме до късно навън с моето диваченце и не остана време да вечерям.Легнах си гладна...Много мислих дали да похапна малко черешки,но се отказах...Въпреки,че доколкото разбирам плодове мога да ям повечко през деня-не е забранено...Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: T i T в вт, 02 юни 2009, 13:13
 Ехоооо не съм Ви забравила.Ама трудно се справям с разходки,чистене,готвене :ooooh:
     Елииии   :hug:  :hug: много ,много силно те гушам.Кураж мила  :hug:
 Жабче супер си,скоро на манекенка ще замязаш :crazy:.Радвам се че децата са пристигнали благополучно.Представям си дедко колко е щастлив :love:
 Видях че има много нови фиданки  :hug: Приветствам Ви с добре дошли.Действайте смело има смисъл.И аз преди три месеца се колебаех,но сега се чудя къде съм бляла толкова време,че не съм я видяла тая диета по рано :whistle:А снощи мъжът ми каза,че от години не съм била толкова слаба :shock:(от 12 години сме заедно) което направо не изтреля във висините :mrgreen:
  Сори,че не споменавам всички,гушам Ви  :hug:
 Правя баница,че моите мама и тате имат годишнина от сватбата и искам да ги изненадам :bowuu:
  Ники нещо пак се губи newsm78
      :whistle: Забравих да кажа,чче днес кантара показа почти 58 кг.ама не му вярвам много,ако показва така още две сутрини ще го приема :hahaha:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в вт, 02 юни 2009, 13:25
Нати ,да са ти живи и здрави и мама и тате и още много години да са заедно.А на теб поздравления за постигнатото и много ,много  :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в вт, 02 юни 2009, 14:52
Жабе ма ти вече си готова да сразиш конкуренцията по плажовете на Майорка или Тенерифе.
НаТи ти все по-рядко се включваш последно време. Много чистиш. Честито на твоите родители да бъдат живи здрави и много влюбени както са били на сватбения си ден. Айде най-после и твоя кантар да се пораздвижи. Браво НаТи само така. Разкажи му играта newsm10
Аз днес на въглехидрати го карам без прегрешения да видим какви ще са резултатите утре.

Хайде ще се присъедините ли към едно следобедно кафенце мили дами?

(http://storage3.album.bg/425/th_2128488_4dc6c_8239545.jpeg)

И специално за въглехидратните фиданчици...

(http://nojivilichka.files.wordpress.com/2008/06/cherries2.jpg)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Румяна Лефтерова в вт, 02 юни 2009, 15:02
Нати, поздрави ги и от мен  :bouquet: :hug:
virdjinia , благодаря за следобедното кафе , аз няма да откажа и онова под черешката :mrgreen:. Еее и аз да пиша в темата без само да ми текат лиги, яжте се пък.. :mrgreen: :lol: Шегичка
Благодаря че питате за мен, да неразположенията си ги изпратих по живо по-здраво, не ги искам пак. Сега мога вече да ви следя, да грабвам тупалката и да набухам някой посгрешил newsm66. Тук няма такива нали така, стягайте се девойки, защото вече нахлузваме банските и някак не си отиват сланинките ни с тях :mrgreen:
Аз обаче ще ги попека и това лято , но ви не ме гледайте, изпратиха ме да ви контролирам вас и да ви давам кураж. :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Innesse в вт, 02 юни 2009, 15:15
Тези машинки, за които споменавате, вярно ли отчитат килограмите?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: eve-nadine в вт, 02 юни 2009, 15:20
Тези машинки, за които споменавате, вярно ли отчитат килограмите?

da, absolютно вярно, аз вчера се претеглих на две такива. Показаха колкото и дом. кантар, който си мислех,че тегли по -тежко:-)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в вт, 02 юни 2009, 15:21
А,къде се откриват?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: eve-nadine в вт, 02 юни 2009, 15:30
За апаратите ли питаш?
Във Варна са в аптеке Манолова и в Пикадили Парк.
Не знам за другите градове.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: irinka27 в вт, 02 юни 2009, 15:37
Фиданчици,  :hug:

Ели,приятелко,горе главата,всичко ще се оправи!Млада си и мисля,че няма да е нещо сериозно!!! :hug:

Аз позачезнах,но вчера като се прибрах и нямахме нет,сменяли някакви кабели и понеже нямало никой вкъщи ни оставили без нет.Та досега пробиваха и вкараха кабела. :ooooh:
Иначе работата е добре,вчера стояхме цял ден,но днес нали тук свършват Ботевите празници и общината беше решила да е работен ден /за първи път/,та в съседната сграда до моята работа има един център "Майка и бебе" и идва премиера Станишев и трябваше да отидем,но като си тръгна си тръгнахме и ние.Довечера сигурно ще го дадат по телевиите и може и мен да видите  :lol:
Сега отивам да изчистя след хората,после да прибера децата от градина и по-късно ще ви пиша.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: T i T в вт, 02 юни 2009, 16:16
 Благодаря Ви за поздравите за мама и тате  :hug: Ето я баничката готова  :love: (http://prikachi.com/files/882503U.jpg) и съм купила едни готови меденки във формата на сърца  :mrgreen: дано да има хареса изненадата.
  Иринка много хубаво,че работати върви  :hug: все така да си доволна,а на края на месеца най много :mrgreen:
Вирджиния  :hug:дано се размърдат кантарите,че иначе ще летят :crazy:
  Румка радвам се че неразположенията са отминали  :hug: Вяскай се по често
 Оф Явор заспа преди малко :ooooh:,от вчера е с една гадна кашлица,която го мъчи и трудно спи :roll: Незнам защо така напоследък все е болен :sick:уж вече не ходи на ясла пак ги хваща тия бацили много ми е кекав значи :xarms:
          :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: verabel в вт, 02 юни 2009, 16:28
здравейте и от мен.
Аз днес имах доста работа и чак сега смогвам да напиша някой ред.
Ели, горе главата, не се предавай и аз минах по твоя път - имам бучка на едната гърда и като се започна прегледи, после мамографи, после ми взимаха материал и го носихме в онкологията, но се оказа че е доброкачествено образувание. Дано нещата и при теб по бързо се изяснят и всичко да се оправи!
Жабка, браво че всичко е минало добре и вече сигурно и един плажен ден са изкарали децата.
Аз съм на въглехидрати хапнах една пица и един кроасан, за вечеря мисля един сладолед и съм си купила нат. шоколад с люти чушки.
Вече и 500гр които имах в + съм ги свалила, така се надявам да сваля още 2-3 кг за един месец.
Приятен ден на всички и много минуси!


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Malenna в вт, 02 юни 2009, 16:35

Аз да попитам, тази баничка режимна ли е? Яйцата могт ли да се смесват с тестото? Следам тук сладкиши се размятат на поразия, баници :):):) имайте милост, днес съм на ориз......
Кажете ви, моля, обадвам около 12 и вечерям около 19.30. В разстояние на повече от 7 часа стоя гладна. Освен с вода мога ли да заъжа глада с нещо друго?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в вт, 02 юни 2009, 16:37
vesyy благодаря ти  :love:
Даничка1979 абе мислиш си че имаш да сваляш защото не си виждала нас с многото килограми .Без да те четкам обаче изглеждаш много добре . :party:
Иринка как  мина първия работен ден .
Роси не знам как можем да му забраним да я тормози .Той само като се напие и звъни и я притеснява. :2gunfire:
Ани честита ти петичка аз ако видя такава цифричка на кантара ще ви събера на банкет.
Мимка много се радвам че бебка е станала 1.500 колко килограма трябва да стане за да я изпишат .
Жабка много си хубава с новите тоалети .
Милена с плодове можеш да залъжеш глада .


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в вт, 02 юни 2009, 16:46

 Освен с вода мога ли да заъжа глада с нещо друго?
Да,с плод .
Нати,ще им хареса как да не им хареса,все пак си се сетила за праздника им,което е по-важно.Така растат децата и моита мома допреди две години все беше болна,а преди около 3 половина ползвахме помпички заради астмата,а сега вече нищо и няма.
Ели,обади се бе душо не се затваряй в себе си.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в вт, 02 юни 2009, 16:49
Галя,а да се издеиства съдебна забрана не може ли?То иначе това ще е ад за цял живот.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в вт, 02 юни 2009, 17:03
Прибрах се каталясала , много жега в провинцията.  :ooooh:
Свърших до някъде работа , утре продължавам ,
другата седмица пак и така белким до края на месеца
оправя документите.  :thinking:

Пътьом си купих това http://media.snimka.bg/3210/012674484.jpg
голЕма краста са тез фигурки.  :mrgreen:

Момичета , благодаря ви за оценката на мойта осанка.  :hug:
Сега видях една позната и тя седи и ме гледа и нищо. :hahaha:
Викам й здрасти и тя чак тогава реагира , не могла да ме познае.
Като визия решила че съм аз , ма вика нереагирах , че знам , че си
дебелшка , пък сега вталена.  :whistle: Е вдигна ми акциите определено.  :blush:

Хапнах шофирайки два кроасана и сега мисля да хапна един
за вечеря и това е за днес.  :crazy:

Елииии , разпиши се да кажеш кви ги свърши днес.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в вт, 02 юни 2009, 18:14
Здравейте мили дами :peace:
Жабче,блузките са супер,я па ти каква си мадама,разликата е очевидна,много хубаво зайче  :hug:
Ели как е днес :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в вт, 02 юни 2009, 18:19
Здравейте фиданки  :love:
Аз днес съм плодово зеленчукова.
До сега съм изяла три ябълки,един домат неподправен и като литър вода.
  ЕЛИ, къде се скъта бе,я бързо на отчет при нас  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в вт, 02 юни 2009, 18:27
Благодаря Ви на всички за подкрепата, много сте мили  :hug:
Жабче извини ме миличка, забравих да ти честитя страхотните нови блузки и ти стоят невероятно особено тази беличката, яко тийнейджърска е. Как са децата при дедко, има ли първи впечатления.
Как съм днес ли? Никак, какво да ви кажа, засега докторката каза да го наблюдава известно време и при болки ще се мисли. Няма да си внушавам глупости и всичко ще е наред, нали така  :)
Иначе и днес не ми се размина с някакъв инцидент. Ми какво да ви кажа, вени не намериха и го караха на опипване, лаборантката бе внимателна и ми взе кръв. До тук добре и екстра, тръгнах си по коридора като един щастливо усмихнат човек, че всичко е минало и познайте какво, в съседния коридор кака ви Ели и стана зле, изгубих козите нищо не чувах и не виждах и подпирайки се по коридора едвам стигнах до учителската стая и там на три стола си припаднах. Екстра беше, поне си полежах малко и така ми мина по - бързо работния ден. Днес плодов ден, но сутринта го наруших със шоколадов бонбон по основателни причини. Натъпках се с череши, ама много ме подуват. Аз май в плодов ден ще регистрирам утре +. Утре чакам резултати за кръвната захар, а в четвъртък пробата манту и тумор маркер на шийката на матката. Така че момичета, стискайте ми палци до четвъртък, всичко да е наред.
Даничка дай мило координатите на лични.
Ирка съжалявам миличка, че не ти пожелах лек първи работен ден  :hug:
Сега се отдавам на почивка, утре е белтъчен ден. Колежките подхвърлиха идея за кебапчета на крак пред Кауфланд, та да видим кво ще направим по - въпроса.
И да кажа търся си компания за 10 дена на бунгало на Камчия, от 01. до 10. август.
Силни  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в вт, 02 юни 2009, 18:31
Ели , при теб все препядствия бе душкоооо.  :thinking:
Стискам палци всичко да е добре , а ти си почивай и без
да мислиш за щуротии.  :hug: Всичко е поправимо когато
е на време. Много гушки и цунки по муцунки.  :hug: :hug: :hug: :love: :love: :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в вт, 02 юни 2009, 18:56
Елито ще се молим всичко да е наред и резултатите да са добри че и ти да си отдъхнеш и да се успокоиш. Лош ден си имала но хубавото е че тези дни минават и идват по-хубави  :hug:. Не си мисли щуротии, все пак нищо не е излезнало черно на бяло пък и както много други казаха до сега задължително се консултирай с друг специалист. Аз съм се убедила че при такива положения задължително се търси и друго мнение.

Аз днес до момента съм само на едни спагети от обяд и нищо друго, но мисля да хапна нещо сладичко за завършек на деня. Утре плодов и дано да остискам, че нещо едвем едвам успявам да одържа фронта на плодовия ден.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в вт, 02 юни 2009, 19:12
 :ooooh: незнам, ма този юни никак добре не го почнах. Добре че сте вие, че винаги сте в помощ  :hug:
И задължително консултация с второ лекарско мнение, ама всичко ще е наред  :peace:
Абе момичета, вие като ядете череши как ви се отразява, стомаха ми не спря да се бунтува, все едно е революция в него  :35:
Жабче кога теглим балтията на режима и кога ще даваш отчета като цяло за режима.
Реши ли как ще го караш след режима и решила ли си след 90 дни почивка да го повториш.
Лю това което разказа е потресаващо, не ги е срам, ужас.
 :thinking: кой беше споменал за Японското да почва?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Румяна Лефтерова в вт, 02 юни 2009, 19:18
Ели, кураж и от мен :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в вт, 02 юни 2009, 19:21
Румка мерси, а аз се радвам че твоето неразположение е вече в миналото и дано не се повтаря  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в вт, 02 юни 2009, 19:22
Галя,а да се издеиства съдебна забрана не може ли?То иначе това ще е ад за цял живот.

Роси не знам ще има ли някакъв ефект забраната бившия е полицай
Ели миличка не се притеснявай дано всичко в изследванията да ти е нормално и най вече тумор маркера .Преди години на майка ми и бяха лоши резултатите от цитонамазката и казаха че се съмняват за рак взема някакви лекарства и си прави след време нови изследвания всичко беше нормално .Същото се случи и с една бивша колежка .
Аз също се интересувам след режима  по какъв начин се храните .


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в вт, 02 юни 2009, 19:29
Eли , утре съм на плодове и после последен воден.  :peace:
После мисля да си я карам пак така , като прибавя лунуванията.  :)
Ще наблегна на плодовете , сега поне излизат и кайсии и праскови
и дини , сега на ягоди и череши ще наблягам.  :lol:
На мен не винаги ми се бошува корема от черешите.  :crazy:
Ели , кураж , дръж се и ако има нещо знаеш ...  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Aisha в вт, 02 юни 2009, 19:43
Изчетох ви.
Ели, ти си знаеш ще се оправи работата.
Гале, след като бившия звъни като се напие - ми просто да не му вдига, да си изключи тел. ако трябва. И говорете и, че това е минало не си заслужава да се ядосва. Нервните клетки не се възстановяват. Прасето се насвинило и плещи глупости, а тя го преживява. Ми той утре няма да помни. Просто казва край и си продължава живота. А пък бивш полицай ми е любимото. Един такъв колко се опитваше да ми вдига кръвното преди 18 г. Той бил от тайните, той еди какво си ... точно 1 вечер ми трябваше да млъкне. Просто като се прибра пиян у тях в тъмното го чакаха 3 едри мангала и много кротко му обясниха, че не бива да ядосва кака. Моментално изтрезнял и даже на другия ден дело заведе и се отказа от дъщеря ми. Не сме го чували от тогава, не ни и трябва. Май бил умрял.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: rosi_72 в вт, 02 юни 2009, 19:46
Ели,мисли позитивно и ще стискаме палци иследванията да са добре :pray: :pray: и много :hug: от мен.
Жабче,новата фигурка е много сладка.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: elinor80 в вт, 02 юни 2009, 19:50
Айше тия полицаи не ми ги говори, заради един такъв бях изпаднала в дупка края на 2008 година, и тук момичетата веднага ми помогнаха. Ирка нали мило знаеш, че ти правиш изключение  :hug:
Роси вие всички достатъчно кураж ми вдъхвате и сега вече съм сигурна, че в четвъртък изследванията ми ще са ОК.
Благодаря на всички за  помощта и на ЛС  :hug:
Благодаря на galka_62, девойка която не пише тук но ми се отзова на лични  :hug:
гале наистина да му се забрани достъпа и това е. Така само разстройва сестричката ти, пълен идиот, за мен това не е човек  :peace:, дано и децата го осъзнаят  :pray:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didnik в вт, 02 юни 2009, 21:15
Момичета аз само набързо минавам да нагушкам Ели, да пожелая лека и спокойна бременност на Руми - браво че е минало неразположението :hug:
Честито официално нова работа на Иринка и както се казваше едно време - много трудови успехи  :)
Видях една Жаба с ново телце и одежди, само да кажа че не видях на снимките никаква баба, а само някаква мацка такава  :lol: :peace: Много си гот бе бабо  :lol: :hug:
Лю егати историята, ей луда работа значи :crazyeyes: - да се пазиш  :hug: И каква ще я караш ти в крайна сметка - реши ли вече  newsm78
Гале душо, сега като те видях горе и се сетих че те забравих - малееее, не ме е срам  :oops: Ама то покрай тези празници и у нас, и от двете дребосъчета май не само килата са се стопили  :whistle: Ей, сега ще питам мъжо и ще ти пиша на лични  :peace:
ВЕси нали, и аз много си го харесвам а и е в тон с топлото време повече от шоколадовия принц  :lol: А ти на какъв режим си сега, че аз нещо не разбрах, май си приключила окончателно с 90-дневната или ... newsm78
Аз направих и днес един разтоварващ черешов ден и много добре ми е сега, да видим утре каква ще е... :thinking:, че аман вече с това ядене  :ooooh:
ЛЕка вечер от мен и много минусчета да ви зарадват на сутринта  :peace: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: galia69 в вт, 02 юни 2009, 21:21
Айша аз всеки път така и казвам като видиш че е той не му се обаждай отговаряй само когато е петък  и ще ги взема децата при него .Не знам как ще се оттърве от него последния път пак и казвал да се събират нищо че вече са разведени  :bad-words:.Сестра ми милата в чудо се е видяла като пиявица се е впил в нея.
Дидник не се притеснявай аз чакам  ;-) :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mim_d в вт, 02 юни 2009, 21:46
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, ама дъщерята ви навестява и пише вместо мен.
Жабка, чудни дрешки и много добре ти стоят!
Ели, щерката решава задачи сега, но после ще й предоставя компютъра. За Камчия - компания през цялото време не можем да ти бъдем, но ще дойдем да те посетим. Яница ще е много доволна ;-) И до тогава - всичко да е ок и да не говорим за болести :hug:
Поздрави на всички с минусчетата. Аз от 2 дни съм съвсем стриктна - засрамих се :?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Maria_Dimitrova в вт, 02 юни 2009, 21:48
добър вечер  :mrgreen:

Елинце, силно стискам душичка да са добри резултатите и много  :hug: :hug: :hug:
Мушморочке, добрЮтро свате, аз съм бе  :hug: как ни е момата  :love:
Малена, баницата за съжаление не е разрешена защото се смесват въглехидарти и белтъци  :roll:
Мим само така, трябва да си пример за Яни  :hug:

Аз да си кажа за след края (в петък се очертава) мисля доколкото мога да карам на разделно, в дните за лунуване ще си правя разтоварващи плодово-водни дни, сладкото и тестяното мисля да го сведа до 1-2 дни седмично (въглехидратни дни). Също ще си спазвам правилото за течностите и часовете за хранене. Ами това е, дано има ефект ама дето се вика няма начин да няма начин.

Лека и мека на всички  :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в вт, 02 юни 2009, 22:24
А така Мим , пример за децата трябва да сме.  :hug:

Сега се чухме и видяхме с мойте на скайпа и дребния се разрева ,
че си иска баба , та и аз се разциврих и това ще ни е скайпа докато не
си дойдат.  :cry: Не сме се делили с дребното и сега ни е мъчно и на двамцата ,
но сега ще се търкулне месеца.  :peace:
Айде да полегвам , пък утре белким кантара даде минус ,
след толкова пролети сълзи.  :crazy:
С мойте ревах , по Ели пролях некоя сълза , егати и деня сълзлив.  :ooooh:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в вт, 02 юни 2009, 22:28
Добър вечер мили дами. Аз минавам най-вече да ви пожелая лека и спокойна нощ.
И един бърз отчет за днес спагетки на обяд а за палачинката която си бах решила да хапна не ми се получи че слетобяд съм тичала с количката да се прибера че като задуха и стана черно небето едвам си дойдох вкъщи. Та вечерта си направих филийка с течен шоколад.
Утре съм на плодчета. Жабе ти свършваш диетата и накрая резултата ти е .... уаууууууууу. Като я започна мислила ли си че ще постигнеш това? Пожелавам на всички фиданчици такъв успех какъвто реализира ти.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в вт, 02 юни 2009, 22:35
Вержи , аз трябваше на РД да съм водна и да свърша ,
но реших да изкарам още една четворка и затова я свършвам
други ден.  :peace:
Не съм мислила честно , че ще стигна и постигна тез резултати.  :peace:
Мъж ми сега на скайпа ме поогледа и рече , че съм освиенциум.  :35:
Но , нищо , на живо пък съвсем ще падне кат ме види.  :lol:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: lubopitko в вт, 02 юни 2009, 22:43
Уфффффффф, егати деня смотан! От сутринта само нерви, нерви, ще експлодирам вече!  :2gunfire: Ама добре, че бях въглехидратна, та си хапнах подобаващо режимно.  :mrgreen: Оказа се, че тъпачките от счетоводството не са ми пуснали молбата (Ели знае за какво става въпрос) и вече не знам какво да правя... То бива, бива, ама човек толкова да не си върши работата...  :tired:
Ели, стискам палци при теб нещата да са с добър край, не се отчайвай и горе главата! Ако не бях с ремаркенце, щях да съм първа писта да ти правя компания на Камчия!  :hug: Днес мъжа ми говори с една мацка от хотел в Черноморец и ако не ни мине котка път, ще ходим там в края на август.
Дидник, такива неща не ми се бяха случвали от години... Случвало ми се е да виждам дядковци и цигани така да правят, ама младо момче... направо бях втрещена. А за диетата- май никаква няма да правя, смятам да си закусвам плодове както досега, така ми е свикнал стомаха, че сами мисълта за някаква закуска различна от плод и ми става гадно.  :sick: Иначе ще се старая да съм горе- долу в рамките на режима, но този път няма да се заричам, каквото стане- такова. На есен- с песен.  :mrgreen:
Желая на всички ви лека нощ и много минуси утре, а аз ще се боря малко с антивирусната, че ме нерви и ще гушвам възглавницата.  :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mim_d в вт, 02 юни 2009, 22:56
Как сте мацки ?!? Мама  си легна и сега аз се възползвам да седна на компа. Днес съм много режимна сладолед, кифлички и брускети  :) :) :) Да се надяваме че утре няма да има плюс. Айде лека нощ от мен и сладки сънища целувки за всички фиданчици!   :2kiss2: :2kiss2: :2kiss2: :2kiss2: :2kiss2: :2kiss2: :2kiss2: :2kiss2: :2kiss2: :2kiss2: :2kiss2:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: kriss` в вт, 02 юни 2009, 23:00
Охх,  обещах си  да не  пиша  няколко дни, за  да  не   заразявам и  вас  първо с   гадния  вирус, който  незнам къде  лепнах и втото с   кофти настроението си,  в нас  без  проблеми  не оставаме, ах как ми  писва на моменти  :ooooh:
В събота ме  валя  един пороен дъжд, отделно на  работа колежките  кихат  една през друга и незнам  дали   настинах или се заразих, но вчера  се  прибрах с  39 температура, легнах  в  20 ч  и съм спала  до тази  сутрин в  7  :crazyeyes:,  сега ми е  по-добре, уж
кантара  днес   си показа  цифрата  от  вчера, но  нищо,  днес  съм  супер  стриктна  плодова,  но  с  този мечешки сън  вчера съм пропуснала да си изпия  чудодейния чай  и днес  съм  като  един   балон, което  ме кара да мисля, че   утре  минус  няма   да има, нищо де и  вдругиден е  ден   :lol:
Ели, да не съм чула  лоши  мисли  да  ти се прокрадват,  че да не идвам  :naughty:
Жабче  и аз   много  ги харесвам тези  фигурки, имаме  подобно  зайче, но незнам колко ще  издържи  около Ивайла  :roll:  искам и  аз  да покажа  подобен  албум "преди и след", но кога ли  newsm78
Галка, за полицаите по-добре да замълча, с   един такъв  доста  нерви потроших,  друг толкова  обсебващ  човек  не  срещнах и  до днес, нещо страшно,  в  дупки не съм  изпадала , по - скоро излязох от такава   след  като  приключих с него  :ooooh:
браво на  всички   за  минусите,  търпение  на   останалите
лека   нощ,  момичета


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в вт, 02 юни 2009, 23:01
Здравейте сладуранки :hug:
Минавам да ви нагушкам преди да легна. Днес бях на път до Плевен, че дарявахме с мъжът ми кръв за моя дядо. В хирургията в Плевен е и в петък ще го оперират. За това днес не съм ви писала. Сега тичам да лягам, че съм много изморена а утре сутрин ще ви изчета и ще пусна нова тема.
Лека и спокойна фиданчеста нощ :hug: :hug: :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: vesyy в вт, 02 юни 2009, 23:14
Ели горе главата мила и не мисли щуротии  :hug:
Мимка* браво на бебка и скорошно прибиране у дома желая  :love:
Жабка кво да ти кажа... те снимките го показват, голяма промяна имаш  :peace: Честито ново животинче. Май наистина е по добре да забравите за скайпа, че само ще се разстройвате :cry:  Пък дедко не мое те позна 100%, само да има кой да снима реакцията му.
Иринка  2-ри ден и среща с премиера...айде да ти е на късмет  :D
Нати честито на родителите ти, да ти са живи и здрави   :bouquet:  Баничката много вкусна ммм, последното парче май ми беше на нова година  :mrgreen:   Дано спинка спокойно малкия тази нощ.
didnik то аз не се разбирам на какъв режим съм пък кво остава вие. 90-дневата нали ми свърши и сега на някакъв си мой- спазвам закуската и часовете от тук + разделно+ скасдейла опитах = една голяма каша  :lol: Но поне раздвижих килата отново. Ти на какъв си? Ох тез череши и аз ги обичам, но и мен като Ели много ме подуват...що така  :thinking:
Лю дано скоро се оправят нещата, че да се занимаваш със счетоводителки не е работа, те все много знаят, пък малко действат.   :hug: на Черноморец е готино :peace:
Жане стискам палци всичко при дядо ти да е наред.
Лека на всички и утре минус след минус да регистрираме  :hug:
  


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Malenna в вт, 02 юни 2009, 23:33
добър вечер  :mrgreen:

Малена, баницата за съжаление не е разрешена защото се смесват въглехидарти и белтъци  :roll:


сигурна бях, не че щях да я ям, дори да е позволена. Гледам, че и в линковете от 1ва страница има рецепти на пилета с кашкавал , което е подвеждащо:):):)

Днес докато разбера, че мога да ям следобед плодове, си останах гладна. Обядвах в 12ч и вечерях чак в 20ч. За утре съм се приготвила. Ще ям макарони с доматен сос с много гъби,  и подправки. Даже вече съм си го приготвила, само трябва да измисля макароните предварително ли да сваря или да се прибера от работа newsm78

Все се каня да попитам - защо е толкова важно да се яде по една лента черен шоколад и то вечер?


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mu6morok в ср, 03 юни 2009, 03:23
Добър вечер.Искам да кажа че днес не пишех защото в свободното време сядах и разглеждах на МАЛЕНА дневника и съм очарована.Малката е едно божество просто.Желая и много здраве защото другото си го има.
Мимке ма ти що си трайш мари а не ме подсещаш че си ти.Ааа калпазанка такава добре че е детето та да се светна.
Бубинки сладки отивам да хъркам нощна смяна затваря вече :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в ср, 03 юни 2009, 06:55
(http://www.gifzona.com/i/god_mon/dobroe_utro_007.gif)


Аиде на кафенце със закуска.


(http://www.picvalley.net/u/1247/515634702.JPG)


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в ср, 03 юни 2009, 07:05
Жани дано операцията мине безпроблемно и всичко да бъде наред. Надяваме се да не е нещо сериозно... Успех истискаме палци.

Крис и на теб бързо оздравяване :hug:

Лю успешно уреждане на ваканцията ви.

Хайде момичета чакам да се похвалите с минуси днес и стига вече неприятни здравословни новини.  :hug: :hug: :hug:
 


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: mima1976l в ср, 03 юни 2009, 07:09
Добро утро,мочмичета, :hug:
Вержиния благодаря за кафенцето и закуската,ранобудка такава :love:що не спиш :love:
лек и усмихнат ден  :bouquet:
Ели горе главата миличко,стискам полци утре всичко да е наред :peace:
хайде аз да тръгвам пък довечера живи и здрави и в нова темичка ще сме май :hug:
много  :hug: :hug: :hug:на всички,много си ви обичкам :love: :love:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Malenna в ср, 03 юни 2009, 08:06
Добър вечер.Искам да кажа че днес не пишех защото в свободното време сядах и разглеждах на МАЛЕНА дневника и съм очарована.Малката е едно божество просто.Желая и много здраве защото другото си го има.


ееее, трогна ме!
надявам се поне да не си изпитвала глад докаато разглеждаш и времето да е минало бързо :lol:
Добро утро и успешен ден на всички. Най -вече за Ели.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Innesse в ср, 03 юни 2009, 08:46
След разглеждане снимките на Malenna, твърдо съм се амбицирала да си купя по-добър апарат и да започна да снимам детето, ако разбира се той ми позволява ( не обича много да бъде сниман).

Иначе режимът е чудесен, вече виждам добрите резултати. Надявам се да махна излишните 3 кг до кр. на юни.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: didoneti в ср, 03 юни 2009, 08:49
Добро утро и от мен фиданки :)
Аз,след стриктен плодов немога да разбера дали,колко съм свалила с точност,защото кантара ми е механичен.Но стрелката му е леко в ляво от 59кг.Не очаквам и много,защото се опитва МЦ -то да ме посети,но след него ще ви убия с минуси :)
Лек ден на всички.И Ели,чакаме резултати. :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: virdjinia в ср, 03 юни 2009, 09:01
Malenna малката е истинска принцеса. Невероятно сладка, чаровна и много артистична. Изключителни снимки, перфектен фотограф и много добър апарат. Да е жива и здрава тя е прекрасно детенце  :hug:

Аз днес след въглехидратен ден съм -0,500 и много се радвам. Днес на плодчета и утро ще се готвя за нов минус.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: ♥ ЖаБкА ♥ в ср, 03 юни 2009, 09:03
(http://srv0204-05.sjc3.imeem.com/g/p/20a5648743356f8f847b047df36d506b_web.gif)

Вержи , мерси за трапезата.  :hug:

Веси , никакъв скайп вече , така да сме споко всички.  :peace:

Минавам само да кажа , че съм си като в лентичката.  :lol:
Днес съм на витаминки , май черешки ще си взема.  :peace:

Сега изчезвам , че трябва да ходя да вадя един загубен нотар. акт в съда.  :peace:
Като свърша съм тук и ще ви изчета по обстойно. :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: encheva в ср, 03 юни 2009, 09:13
Добро утро на всички!
Аз след въглехидратния ден вчера, тази сутрин отчитам минус 0,400 и съм доволна.
Обаче...снощи късно вдигнах температура 38,2, ей така от раз, тая сутрин ме заболяха и лимфните възли, без други оплаквания, но поне сутринта нямах Т. Та...утре ми е първия воден ден, и съм ядосана от това, че ако се наложи да пия АБ няма да мога да си го изкарам  :( Стигнах иначе криво-ляво до работа, имам да свърша нещо спешно и май ще си ходя да полягвам в нас, докато детето е на градина.


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: Dani Ivanova в ср, 03 юни 2009, 09:21
Здравейте сладуранки :hug:
Хайде да ви пусна новата тема преди да сме излезни из улиците с малките на разходка, че вкъщи направо правят лудница :ooooh:
До после от мен. А сега заповядайте в НОВАТА ТЕМА (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=402553.new#new) :hug:


Титла: Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №55
Публикувано от: wily в ср, 03 юни 2009, 09:31
.. упсссссс.........корегирам си поста ....отивам в новата тема...


1