BG-Mamma

Хоби => Астрология и нумерология => Темата е започната от: xenia в пн, 01 юни 2009, 20:30Титла: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: xenia в пн, 01 юни 2009, 20:30
Ще ми е интересно да споделите какво ви е впечатлението за мъжете от тази зодия. Винаги са ме привличали въпреки високомерието и гордостта си които понякога минават границите на благоприличие.

Разкажете който има или е имал по-близки отношения какви са тези дзверове!


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: petia_sport в вт, 02 юни 2009, 10:15
Моя мъж е зодия лъв, а пък по китайския хороскоп е тигър.

Много готин човек, високомерен - не бих го нарекла така.По-скоро проблема идва ако го ядосаш.Я си представи яда на тигър и лъв на едно място.

Няма да сбъркаш ако се захванеш с лъв, аз не съжалявам за нищо с него съм вече 5 години и дай боже още много пъти по 5.

Но си зависи от човека и от това ти каква зодия си.


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: roxanne25 в ср, 17 юни 2009, 15:47
Аз си имам голяма котка у дома. Много си го обичам, за 4 години и половина успя да ме ядоса 2 пъти. Не е високомерен, но у него има някакво вродено и естествено достойнство, което определено вдъхва респект. Е, респектът може да не е от това, а от габаритите (1.87, 93 кг, изправена стойка и широки рамене  :mrgreen:)... Иначе е най-лесният човек за общуване, винаги ведър, винаги оптимистично настроен, напълно лишен от депресивни наклонности (аз, като един многострадален рак много му завиждам за това :)). Какво още... много енергичен, издържащ на дългосрочни натоварвания без да му проличи. Мил, любвеобилен, без проблем в изразяването на чувства. Отне му около година да проумее и да реши да ми каже, че ме обича, но пък го направи по един изключителен начин - на рождения ми ден изкупи цветята от всички баби и огласи Морската градина с викове  :mrgreen: И най-хубавото е, че не се е уморил да ми го повтаря.  :lol:
Страхотно животно е, съветвам всеки да си вземе такъв домашен любимец  ;-)
Но за да няма пълно щастие, с неговият брат-близнак почти не се дишаме  :lol: :ooooh:
Трябва да спомена, че докато моето собствено прогресивно слънце не напредна достатъчно към знака на Лъва, тия животни ми лазеха по нервите отвсякъде. Не можех да им понасям надутите маниери, надменните погледи и поведението на примадони. Но нещата се променят. Аз се променям, всъщност, те лъвовете са си лъвове  :peace:


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: rbaby1 в чт, 18 юни 2009, 03:16
Разкажете който има или е имал по-близки отношения какви са тези дзверове!

Моите близки срещи са от трети вид.Омъжена съм за лъв. :crazy:
Мога само да кажа,че е пълно олицетворение на зодията си.
Понякога адски ме вбесява,а друг път ме кара да се чувствам истински горда,че съм го избрала.Иди,че ги разбери.Лъвски му работи. :lol:


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: liliana_R в чт, 18 юни 2009, 14:33
roxanne25, моят и твоят лъв нямат почти нищо общо. Явно си е до човек, но толкова много разлики, чак не е за вярване!
В темата за жените лъв открихме, че имаме наистина много прилики, но за мъжете явно не е вярно.


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: roxanne25 в чт, 18 юни 2009, 16:35
roxanne25, моят и твоят лъв нямат почти нищо общо. Явно си е до човек, но толкова много разлики, чак не е за вярване!
В темата за жените лъв открихме, че имаме наистина много прилики, но за мъжете явно не е вярно.

Хмммм, значи твоят мъж е като моят.. как се казва? девер? - на половинката брат му. Щото тези двамата не просто нямат нищо общо, ами са коренно противоположни. А имат 10 минути разлика  :crazy:
Но пък си е твоя и сигурно за теб си е супер, нали ;-)?


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: liliana_R в чт, 18 юни 2009, 16:53
roxanne25, моят и твоят лъв нямат почти нищо общо. Явно си е до човек, но толкова много разлики, чак не е за вярване!
В темата за жените лъв открихме, че имаме наистина много прилики, но за мъжете явно не е вярно.

Хмммм, значи твоят мъж е като моят.. как се казва? девер? - на половинката брат му. Щото тези двамата не просто нямат нищо общо, ами са коренно противоположни. А имат 10 минути разлика  :crazy:
Но пък си е твоя и сигурно за теб си е супер, нали ;-)?

Не, ама да не навлизаме в тази тема. Затова и не го описах, само казах нищо общо.


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: Лурдес в пт, 19 юни 2009, 17:26
И жените, и мъжете, които познавам и са зодия лъв, живеят в някакъв техен свят, в който те са центъра на света! :lol: :lol: :lol: Сладури, колко са наивни! :crazy:


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: svee в ср, 01 юли 2009, 18:40
Леле, наивни, не мога да повярвам!

По-горд, високомерен и недоверчив мъж от моя не съм виждала и чувала! Винаги на първо място е ЕГО-то, задължително с главни букви.. Посочи един недостатък в него и ще те залее с презрителен смях. Винаги е отгоре, винаги победител. Винаги когато нещо е трябвало да стане и се е провалил в начинанието, не го е свършил, то то е "защото така" "така съм решил" "моя си работа". Всяка работа, която трябва да се свърши, е "защо аз като има кой" "ти за какво си" "да бе ей сега" (ей сега = никога). Ако пък случайно го 'затапиш' получаваш мълчание и те игнорират, понякога с часове. Никога не чува съвет, дори когато ще прави за пръв път нещо, което ти си правил 1000 пъти..

Ревността и чувството за притежание няма да ги коментирам. Само ще спомена че неведнъж съм се оказвала заключена вкъщи и неведнъж ми е преравяно всичко - компютър, телефон, вещи, а никога не съм давала причина за нищо от това. Не дай си Боже някой приятел да звънне на моя телефон, а не на неговия!

Оставиш ли го и 1мин да се замисли и веднага се е сетил за нещо неприятно преди година-две и се е замислил и после с часове не се седи покрай него.. Но сакЪн да не излезеш от стаята, че кой знае за какво!

И най-важното, не бива даминават повече от 15мин без да му кажеш колко го обичаш и колко е Единствен и СТРАхотен.

..не че не е. Въпреки всичките тия (в момента ме е поядосал, нищо че спи), той е най-приятния мъж, когото познавам. Няма я лекотата, вятърничавостта на всички други. Знаеш, че засмее ли се, има защо, и това е достатъчно, за да оправи всичко. Усмивката е рядкост, затова пък е най-безценната. Да посегне да те погали - също. Не говори излишно, даже може би твърде малко, но по-добре, отколкото да не млъква. Честен е (надявам се) и може би точно заради гордостта си не се вплита в интриги, не лъже (само за дреболии и хич не го бива). За жалост никога не разбира какво причинява на другите, не може да отлепи достатъчно за дълго поглед от себе си, та да се постави на чуждо място. За сметка на това пък ако мине достатъчно време (месеци, години..) осъзнава, дори може и да се извини (лаконично). С две думи - прислужвай, глези, коткай, и е неповторим. Разкрещя ли се аз обаче откривам колко е неповторим и в грубостта си..


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: malika$ в чт, 22 окт 2009, 09:57
Няма ли някой да сподели още впечатления? Много загадъчни ми се струват тия Лъвове :thinking:


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: Milla Elaine в чт, 22 окт 2009, 12:03
И моят мъж е Лъв.
Много е социален, лесно намира приятели, с чувство за хумор.
Голям оптимист, никога не се притеснява за нещо.
Мрази спорта и движението, неподвижен е, спокоен. Това ме дразни понякога.
Има високо мнение за себе си, обожава детето ни, само хубаво за нея или нищо.  :lol:

И...да,обича да е прав, да го разбираме, да го ласкаем и т.н.
Аз също съм Лъв и тук много се сблъскваме.


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: vagabond в пт, 23 окт 2009, 11:50
Здравейте момичета,

хайде стига сме си говорили само за жените лъвици, да си споделим и за мъжката част от зодиака
Може и да сте коментирали по темите, но аз не открих теза за мъжът Лъв, та за туй си викам дай да взема да пусна една..
Какви са ви впечатленията от тез ми ти жУвотни и имат ли те почва у нас!?
Аз също съм лъвица, обаче много се различаваме от мъжете, като изключим момента с ласкатествата, благородността и т.н...
Един лъв ми се мота из лапите, но само ми подава месенце и после се скатава!Това ме побърква!Хем ме дразни, хем пък..ми се иска да го хвана и да го намачкам като пухено мече Ама хватката е как да го хвана...Понеже при него нещата са хем сърби, хем било, хем драго ми е..не знам вече как да реагирам!Не можем един нормален разгоеор да проведем!Той, каже две изречения нормални и почва с атаката и като го попитам защо изчезва от хоризонта!Спорим, спорим, спорим и изведнъж аз съм се правела на умна!Ми викам му онзи ден опитах се да бъда руса, ма не ми се отдава/никой да не се обижда:)/
Ей такива ми ти работи!

Копвам си мнението от моята тема тука :)
Като гледам, явно няма много желаещи да разказват, а може би и малко хора се престрашават или могат да изтърпят отношенията с лъва :mrgreen:
 
 
 


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: malika$ в пт, 23 окт 2009, 12:09
vagabond и аз това се чудя-единия ден са  мили,на другия ги няма никакви и не можеш да разбереш значиш ли нещо за тоя човек или напротив :thinking: ,всичко на порцийки.. :thinking:


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: vagabond в пт, 23 окт 2009, 12:54
Абсолютно!
Казва едни неща, но действията му са коренно противоположни на казаното :bad-words:Това за друг лъв е направо побъркващо!
Винаги търси под вола теле!Като му кажа нещо, той веднага решава че има някакъв скрит замисъл и заема поза атака/нали понеже атаката е най-добрия начин на защита/!Просто ме побърква!Ужасен е, а казва че аз съм ужасна!И пак се започва един спор!А като не искам да споря, що не споря, предала съм се била бързо!Ми не искам да споря с него, щото знам кво ще стане!Ще спорим, ще спорим и после нищо!То общо взето се получава като заяждане, не точно като спор и после майтап бе Йили! :sick:Направо ужасТ!Не знам вече какво да правя!Аз не обичам игрички, картите ми са свалени, обаче на него явно му е много забавно да си мисли, че може да ме манипулира и затова го прави!Все да има някаква драма!


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: Тониточица в вт, 27 окт 2009, 13:29
Това, което най-вече ми се набива на очи при лъвовете-мъже е, че ако искаш да ги размажеш трябва да ги  похвалиш с "изумителните" им постижения, да кажеш "браво на момчето".Винаги съм мислела, че с "браво" се поощряват предимно деца, но опитайте и с мъж лъв - шоуто си струва.


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: lisakumalisa в вт, 27 окт 2009, 16:48
Изкушавам се и аз да драсна един-два реда по темата...

Без да ангажирам с мнението си никой, защото то може да си е и до човека....

Моите впечатления от мъжете Лъвове (които познавам):
- най-любвеобвилните, щедри, смели, оптимисти и СИЛНИ (повтарям СИЛНИ) на света. С изключителна издръжливост на психическа, физическа, която ги отличава от другите.


Аз лично пожелавам на всяка жена такъв мъж-ЛЪВ.

От това, което прочедох досега изглежда има само още един такъв  май освен моя - този на roxanne25? ;) май сме късметлийки ???


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: fam в пт, 13 ное 2009, 17:21
Имах две години връзка с мъж от зодия Лъв. Тъй като аз съм Везни, по всички правила на зодиака сме почти иделана двойка.
Добри черти-трудолюбиви, знаят какво искат, знаят как да го постигнат, социални, чувство за хумор, уверени, оптимисти. Това, лично за мен са много важни качества за един мъж.
Отрицателни черти-те са център на Вселената, винаги са прави/в речника им не съществува израз от сорта на "извинявай, сбърках"/, не приемат друго мнение, егоцентрици, горделиви, обичат да командват, говорят високо.


Титла: Re: За мъжете- Лъвове
Публикувано от: svee в ср, 03 фев 2010, 08:52
Не съм забелязала у мойто мъжле-ъвче никакъв помен от трудолюбие или щедрост  :crazy: Страхотен егоист, дори за неща, за които не ми беше хрумвало, че може човек да бъде егоист. Абсолютен фаталист и се изнервя от най-малкото. С дни повтаря как някой някъде на улицата го е засякъл и все си търси за какво да се дразни.

vagabond г/д написа останалото  :peace:
Аз пък съм телец и търпя, търпя, но накрая като си отворя устата трудно спирам и да - когато кажа "все забравяш да изхвърлиш боклука" това всъщност означавало "предният ми приятел беше по-добър от теб, защо ли не си останах с него", "когато ме ядосваш не ми се прави..кекс"
значело "вече не ми харесва с теб искам с друг" и всякакви такива глупости. Само се чуди къде да си намери причина за заяждане, във всичко се опитва да види опит за нараняване на егото му..


1