BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: nattali в вт, 16 юни 2009, 22:11Титла: раждане в Авис Медика Плевен
Публикувано от: nattali в вт, 16 юни 2009, 22:11
Здр.моми4ета,някоя от вас има ли инфомация за раждането в Авис Медика в Плевен?Само платено ли е или може и през здравната каса?Обслужването как е?


Титла: Re: раждане в Авис Медика Плевен
Публикувано от: didka_banditka в вт, 16 юни 2009, 22:25
Платено е,но не мога да ти дам повече информация.Виж тук http://www.avismedica.com/


Титла: Re: раждане в Авис Медика Плевен
Публикувано от: Stanislava_ в вт, 16 юни 2009, 22:32
Може и с направление от здравната каса и си доплащаш разликата. Условията са перфектни. И лекарите, които работят там са добри.


Титла: Re: раждане в Авис Медика Плевен
Публикувано от: erota в ср, 17 юни 2009, 00:25
Аз раждах там октомври 2007г.,малко след като  откриха болницата.
С направление по здравна каса платих 550 лева за секцио,а нормалното раждане беше 450 лева.
Доволна съм както от условията,така и от  персонала.
Сега не съм много сигурна как са цените,но май нормалното е около 650 лева,а секциото-към 800 лева,но да не те заблудя.
Обади се по телефона и питай,didka_banditka ти е дала координатите им.


Титла: Re: раждане в Авис Медика Плевен
Публикувано от: krasimirasl в чт, 18 юни 2009, 17:44
здравей, аз родих в Авис Медика Плевен този януари /2009/ и сам мнооого доволна. Ако си здравно осигурена пла6та6 650 лв за нормално раждане/ по касата с направление/.Ако не си пла6та6 пове4е,но не знам то4но колко.Отно6ението на персонала и лекарите е супер,много са внимателни и любезни. Пуснаха таткото и родителите ми о6те веднага в родилна зала след като родих/е за6тото няма6е друга родилка/ и после  в стаята също да ме видят и да гушнат беб4ето. За мен си струва парите. Много съм доволна.


Титла: Re: раждане в Авис Медика Плевен
Публикувано от: анито2 в пн, 05 окт 2009, 12:06
Здравейте, мами и аз ще раждам в Авис Медика след 2,3 седмици най-вероятно, би ми се искало по-подробна информация от жените раждали там ( как е протекло всичко, от самото им влизане в болницата). Имам чувството че ако съм по-информирана ще ми е по-спокойно. Благодаря на всички предварително.  :bouquet:


Титла: Re: раждане в Авис Медика Плевен
Публикувано от: avis-medica в вт, 27 окт 2009, 15:26
Уважаеми бъдещи майки,

Във връзка с многото запитвания искаме да ви информираме, че родилното отделение на МБАЛ "АВИС - МЕДИКА"  разполага с два кувьоза за интензивни грижи на новородените, когато това се налага ( при проблеми с дишането, при недоносени и родени с ниско тегло ). Тези грижи се извършват от двама лекари неонатолози - Д-р Цанкова и Д-р Марчева и екип от високо квалифицирани неонатологични акушерки. При всяко раждане в МБАЛ "АВИС - МЕДИКА", независимо по кое време на денонощието се случва, освен специалистите акушер - гинеколози и акушерки, задължително присъства и лекар неонатолог и неонатологична акушерка, които поемат грижите за бебето непосредствено след раждането. Когато е необходимо, на раждането и след него, присъства и лекар анестезиолог - реаниматор.

В много редки случаи при някои състояния ( като например несъвместимост на кръвта на майката с кръвта на новороденото, при сърдечни пороци или при много висока степен на недоносеност), се налага новороденото да бъде транспортирано в неонатологичното отделение на Университетската болница, или при нужда от сърдечна операция - в специализирани болници в София.Това е практика за всички родилни отделения в Северна България, тъй като Университетската болница в Плевен е републикански консултативен център за региона.

Здравето Ви в сигурни ръце !


1