BG-Mamma

Родителски групи => Осиновители => Темата е започната от: ембрион в вт, 06 сеп 2005, 14:40Титла: Искаме да си осиновим детенце:)
Публикувано от: ембрион в вт, 06 сеп 2005, 14:40
Здравейте:)Имам свое детенце, което вече е на  8 месеца. Винаги съм искала да осиновя  дете, а не да раждам.Така се случи, че забременях и родих една малка принцеса:)Но желанието ми да си осиновя детенце не се е променило. Мъжа ми  е съгласен. Питах се  дали е удачно да осиновя момченце, което да е  малко  - по голямо  и дали бих го обичала по - малко. Дали ако растат заедно ще създаде някакъв  проблем. Какви трябва да са основанията ми да искам да отгледам детенце освен  желанието ми?
Искам да имам още едно детенце, но  аз съм тези жени,  които не могат да понесат  мисълта за бременност и раждане.
Не можах като че ли да бъде много ясна :(


Титла: Re: Искаме да си осиновим детенце:)
Публикувано от: Дидка в ср, 07 сеп 2005, 00:21
Желанието ти е достатъчно основано така,че ще е чудесно ако си осиновите второто детенце и двете растат заедно-за теб ще е по-лесно ,а и за децата ще е по-добре!Когато желанието ви е така премислено и осъзнато едва ли ще правиш разлика между двете и ще ги обичаш различно.Аз ги обичам еднакво моите деца-три родени от мен и едно осиновено-няма разлика в сърцето ми.Подавайте документите newsm10


Титла: Re: Искаме да си осиновим детенце:)
Публикувано от: penka_ppg в чт, 08 сеп 2005, 16:28
Аз нямам свои деца, но преди 5 месеца осинових две деца - сестра и брат. Подкрепям напълно идеята ви да осиновите, независимо че имате свое дете. Единствено бих се замислила дали да бъдат от различен пол. Много е важно (според мен, не ангажирам никого с моето мнение) да кажете истината на осиновеното дете и тогава може да се получи нещо малко неприятно, когато децата порастнат. Не е задължително да се случи, но има риск. Аз исках да осиновя 2 деца и съм мислила много по този въпрос. Само това е забележката ми. Успех, каквото и да решите да направите.


Титла: Re: Искаме да си осиновим детенце:)
Публикувано от: miroslava-1 в чт, 08 сеп 2005, 16:34
Това е чудесно и само мога да те поздравя
Желая ви много касмет  :bouquet:


1